Abonament gratuit

Abonati-va la buletinul nostru de stiri si fiti la curent!

Tesy OOD

Tesy OOD

https://tesy.ro/

Tesy OOD este cel mai mare producator bulgar si lider european de boilere electrice, boilere cu incalzire indirecta si aparate de incalzire pentru uz casnic. Compania face parte din Ficosota Holding, iar facilitatile de productie sunt situate in orasele bulgare Shumen si Smyadovo. In prezent, compania si-a castigat reputatia ca fiind al 4-lea cel mai mare producator din Europa de aparate de incalzit si boilere electrice cu o capacitate de 1.2 milioane de boilere pe an.

 

Tesy are cinci fabrici – doua pentru productia de boilere electrice, fabrica pentru convectoare de perete, fabrica pentru radiatoare cu ulei si fabrica pentru boilere cu volum mare si vase de tampon, precum si un centru de cercetare si formare, care este compus dintr-un laborator modern nou si o sala pentru cursuri de instruire si prezentari.

 

Programul de productie al companiei include boilere electrice cu volum de la 6 pana la 150 l, convectoare de perete, radiatoare cu ulei, boilere cu volum mare si vase de tampon cu volum de la 160 pana la 2000 l.

 

Compania are reprezentante in 5 tari si realizeaza productia sa in peste 50 de tari pe 4 continente. Tesy are o echipa dinamica, in continua dezvoltare, de specialisti extrem de motivati, al carui numar depaseste 800 de persoane.

 

Astazi, compania isi continua dezvoltarea in directia cresterii capacitatii de productie si realizarii de noi linii de produse in domeniul incalzirii, ventilatiei si climatizarii. Factor principal motor pentru aceasta este tocmai personalul ambitios, foarte motivat si creativ, in al carui potential compania investeste si dezvolta in mod constant. Obiectivul principal in fata companiei Tesy pentru urmatorii cativa ani este de a se consolida ca al treilea cel mai mare producator de boilere electrice in Europa.

 

Contacte

Birou Sofia
Adresa: Bulgaria, Sofia 1166, cart. Sofia Park, Bloc 16V, et.2, birou 2.1.
Telefon: +359 2 902 6666
E-mail: office@tesy.com 

Birou Shumen
Adresa: Bulgaria, Shumen 9700, b-dul “Madara” 48
Telefon: +359 54 859 129
E-mail: office@tesy.com

Materiale Tesy OOD

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
  • 09 june 2024Care sunt metodele de leadership sub semnul energiei feminine in compania de productie Tesy

   Indiferent de rasa, educatie si mediul cultural, genurile isi contesta in mod constant leadership-ul. Intelegerea modelelor de comportament in mediul de afaceri este insa de o semnificatie cheia pentru construirea unor relatii de lucru eficiente si armonioase. In lumea dinamica a afacerilor de astazi, liderii se confrunta cu provocarea sa integreze diferite abordari si stiluri de management. In materialul de astazi, aruncam o privire asupra metodelor de leadership si a modului de lucru al clasei feminine la compania de productie dovedita Tesy, pentru a afla de ce sunt considerate intr-adevar “Taifunuri cu nume blande”. Femeile manifesta adesea un stil de leadership transformational care este orientat catre motivarea si sprijinirea personalului.

  • 08 may 2024Tesy atrage si dezvolta un nou tip de specialisti ca raspuns la extinderea capacitatii sale de productie

   Tesy este un producator european dovedit de boilere electrice si aparate de incalzit de uz casnic, cu cinci fabrici in tara noastra si o abordare inovatoare catre piata. Compania vinde produsele sale in peste 50 de tari de pe patru continente si intentioneaza sa-si extinda mai departe capacitatea de productie si sa introduca noi linii de produse, pentru a-si consolida si extinde pozitiile de al treilea ca marime producator de boilere electrice din Europa. “Compania noastra are o nevoie din ce in ce mai mare de operatori calificati de masini robotizate si ingineri cu calificari profesionale diferite, ceea ce schimba de fapt profilul candidatilor pe care ii cautam”, au comentat pentru BalkanEngineer.com de la Tesy.

  • 14 april 2024Boilerele AquaThermica de la Tesy indeplinesc cele mai moderne cerinte pentru aparate electrocasnice ecologice si eficiente

   In conformitate cu cererea globala activa de solutii ecologice si eficiente din punct de vedere energetic pentru nevoile casnice, producatorul lider de boilere si aparate electrocasnice Tesy a inclus in portofoliu sau boilerele termodinamice de tip “aer-apa” pentru productia de apa calda menajera. Linia AquaThermica este compusa din aparate cu un volum de 200 si 260 l cu sau fara schimbator de caldura, care functioneaza cu surse regenerabile de energie, ca de exemplu sisteme fotovoltaice. Dezvoltarea acestei game de produse contribuie la un mediu mai curat, reducand astfel emisiile de carbon, ceea ce corespunde valorilor corporative ale companiei.

  • 12 march 2024Programele inspiratoare de dezvoltare profesionala Tesy incurajeaza tinerele talente ale echipei sale sa se dezvolte continuu

   In “inima” oricarei intreprinderi de succes se afla un angajament continuu de incurajare a talentelor, de cultivare a inovatiei si oferire a cailor de crestere si dezvoltare. La Tesy aceasta abordare a afacerilor nu este doar un principiu calauzitor, ci o filozofie de baza care este confirmata de povestile remarcabile ale tinerilor care au intreprins calatorii transformatoare in cadrul programelor de dezvoltare ale companiei. “Programele noastre de formare si dezvoltare sunt concepute pentru a aprinde pasiunea, a perfectiona abilitatile si pentru a oferi oportunitati urmatoarei generatii de profesionisti. Lucram cu daruire pentru a oferi un inceput inspirant carierei si realizarilor inalte ale fiecarui nou coleg”, au comentat de la Tesy.

  • 06 february 2024Tesy Management Academy creeaza lideri inspirationali, pe deplin pregatiti pentru urmatorul pas din cariera lor

   Producatorul lider de boilere si aparate electrocasnice Tesy a incheiat anul 2023 sub semnul celei de-a 30-a aniversari, marcand evenimentul cu o serie de stiri importante si sarbatori potrivite ocaziei. Cu toate acestea, laitmotivul tuturor acestora a fost mai mult decat clar precizat – echipa companiei sta la baza succesului care a insotit-o in ultimele trei decenii. Apreciind inalt contributia angajatilor sai, Tesy depune eforturi directionate cu privire la formarea acestora si imbunatatirea calificarilor lor, iar parte din aceasta este Academia de Management Tesy – Tesy Management Academy, a carui inceput a demarat inca in 2016.

  • 06 january 2024De la cota 0 la top 3 al producatorilor europeni de boilere sau cat de lung a fost drumul companiei Tesy in ultimii 30 de ani

   Exact 30 de ani au fost necesari companiei de productie Tesy sa urce treptele de la cota 0 pana la o pozitie de lider in Europa in domeniul dezvoltarii boilerelor. Fondata in 1993, compania si-a sarbatorit aniversarea in luna iunie printr-o sarbatoare grandioasa, precum si cu stiri exclusive cu privire la extinderea planificata a gamei de produse si a investitiei intr-o noua cladire de productie. Dar ce include drumul companiei Tesy pana in prezent, care sunt principalele momente in dezvoltarea companiei si cum au fost cucerite pietele mondiale, vedeti in randurile urmatoare. Tesy face parte din compania de familie Fikosota Holding, infiintata de fratii Zhechko si Krasen Kyurkchievi in 1993.

  • 05 december 2023Tesy intentioneaza sa-si mareasca capacitatea de productie la boilerele cu volum mare prin implementarea unui proiect tehnologic

   Producatorul european de boilere si electrocasnice Tesy a anuntat noile sale planuri de productie cu privire la linia de boilere cu volum mare (BVM). “Am lansat un nou proiect cu care ne vom reinnoi in mod complet capacitatea de productie la boilerele cu volum mare. Scopul nostru este pana in 2026 sa putem produce 120 000 BVM emailate pana la 500 l si 10 000 BVM cu volum de la 800 la 2000 l (total emailate si buffer) pe an, au anuntat de la companie. Tesy isi stabileste un termen orientativ pentru implementarea proiectului de 3 ani, activitatile fiind impartite in 4 etape: Faza 1: Linie noua de emailare, inclusiv curatare chimica, aplicare si coacere.

  • 08 november 2023Ivaylo Rachev, director de vanzari la Tesy: “Viitorul pentru Tesy este Tesy – acesta este brandul pe care noi toti de la compani

   Tesy este o companie lider, specializata in productia de aparate electrice de incalzire si sisteme de aer conditionat, care se disting prin functii inovatoare si eficiente din punct de vedere energetic. Gama de produse a companiei include boilere electrice, panouri de incalzire cu infrarosu, convectoare, iar recent si sisteme cu pompe de caldura. Lucrul care distinge brandul Tesy este aspiratia cu privire la stabilirea unor standarde noi, mai inalte in ceea ce priveste calitatea si eficienta energetica a produselor oferite si combinatia optima intre design si functionalitate, iar in spatele realizarii acestor obiective se afla o echipa de profesionisti ambitiosi.

  • 07 october 2023Tesy prezinta AquaThermica Compact – o solutie inovatoare la boilerele termodinamice eficiente din punct de vedere energetic

   Tesy este o companie dovedita care se remarca prin 30 de ani de experienta si abordare inovatoare in domeniul dezvoltarii si productiei de boilere electrice, dispozitive de incalzire si solutii pentru confortul din locuinta. Recent, producatorul progresist a prezentat unul dintre cele mai noi produse ale sale – modelul AquaThermica Compact – un boiler termodinamic pentru producerea de apa calda menajera cu eficienta energetica ridicata si un nou agent frigorific ecologic. Informatii mai detaliate cu privire la solutia inovatoare au dezvaluit specialistii de la companie. Tesy AquaThermica Compact este o serie inovatoare de boilere termodinamice. Gama include modele cu volume de 100 si 150 l.

  • 13 september 2023Tesy FinEco Glass Cloud cu tehnologia AirSafe combina o eficienta ridicata cu un design scandinav foarte subtire

   Tesy, producatorul dovedit de boilere electrice si aparate de incalzit, continua sa-si extinda portofoliul de produse cu solutii inovatoare, dezvoltate in conformitate cu cerintele clientilor. Foarte recent, compania a anuntat debutul celui mai nou model al sau de convector electric FinEco Glass Cloud, care pe langa fiabilitatea ridicata, captiveaza utilizatorii si prin designul sau scandinav stilat din sticla. Mai multe cu privire la cea mai recenta adaugare in gama de produse Tesy, au dezvaluit specialistii de la companie. Cel mai nou model de convector electric, dezvoltat de Tesy, poarta numele de FinEco Glass Cloud si reprezinta o combinatie de design scandinav modern si functii inovative.

  • 11 august 2023Tesy va anunta in 2023 debutul pe piata a unei categorii de produse complet noi – pompele de caldura aer-apa Tesy MultiThermica

   In ultimii ani sectorul HVAC a fost transformat activ ca raspuns la cerintele clientilor pentru solutii complexe care sa combine in acelasi timp sisteme de incalzire, racire si productia de apa calda menajera (ACM) cu eficienta energetica ridicata si independenta a gospodariilor. De aceea, producatorul bulgar de aparate electrocasnice Tesy isi extinde portofoliul cu o gama complet noua – pompele de caldura MultiThermica. “Datele European Heat Pump Association (EHPA) indica faptul ca in 2022, vanzarile de pompe de caldura in Uniunea Europeana (UE) au crescut cu 37%. In conformitate cu aceasta tendinta, in 2023 noi am anuntat premiera pe piata a noilor noastre pompe de caldura”.

  • 18 july 2023Incalzitor din sticla, incalzitor cu cuart sau aeroterma – aparatele de incalzit Tesy transforma orice baie intr-o oaza, in care

   O necesitate obligatorie in timpul iernii, adesea in perioada anotimpurilor de tranzitie, iar uneori chiar si vara in functie de conditiile meteo actuale, baia are nevoie de caldura pentru a oferi confortul necesar pentru dusul de dimineata sau baia relaxanta la sfarsitul zilei de lucru. De aceea, producatorul dovedit de boilere si aparate de incalzit pentru locuinta Tesy ofera o gama de incalzitoare, special concepute pentru baie, cu care indeplineste diversele necesitati ale clientilor sai. Portofoliul companiei include trei tipuri de aparate – incalzitor din sticla, incalzitor cu cuart si aeroterma, iar mai multe detalii cu privire la ele puteti afla de la echipa Tesy.

  • 20 june 2023La sarbatorirea celei de-a 30-a aniversari, Tesy a anuntat cea mai noua investitie – in proces de constructie se afla cea de-a c

   Un eveniment cu stil la “Grand Hotel Astoria” din capitala a reunit parteneri, clienti si prieteni ai producatorului dovedit de boilere si aparate de incalzit Tesy, cu ocazia celei de-a 30-a aniversari. Evenimentul a avut loc pe 8 iunie anul acesta, iar in rolul de moderator al discutiei speciale a intrat jurnalistul Svetoslav Ivanov, care a condus invitati prin istoria incitanta a companiei Tesy, intemeiata in 1993, pentru a ajunge pana in zilele noastre, atunci cand de la companie au anuntat marea veste – in proces de constructie se afla cea de-a cincea fabrica Tesy care va produce pompe de caldura. Pe scena au fost prezente personalitati-cheie din cadrul conducerii companiei.

  • 16 may 2023Programele de stagiu Tesy sunt deschise pe tot parcursul anului ca raspuns la nevoile profesionale ale viitorilor specialisti

   Programe de stagiu flexibile si pe tot parcursul anului care ofera posibilitatea fiecarui student de a combina munca si educatia intr-un grad optim – pe aceasta abordare pariaza producatorul bulgar de boilere si aparate electrocasnice Tesy. Iar scopul este de a se oferi viitorilor specialisti startul necesar pentru o cariera stralucitoare in lumea noilor tehnologii. “Consideram ca stagiul la Tesy este o oportunitate excelenta pentru oricine doreste sa se dezvolte intr-o companie cu pozitii de lider in Europa in domeniul dezvoltarii aparatelor de incalzire a apei si aerului”, au comentat de la companie. Care sunt posturile vacante si cum sa candidezi, puteti vedea in randurile urmatoare.

  • 19 april 2023Tesy a prezentat cele mai recente produse si solutii pe scena internationala de la Frankfurt

   Una dintre cele mai mari expozitii internationale din domeniul HVAC, instalatiilor sanitare si automatizarea locuintelor si cladirilor ISH in anul curent 2023 a avut loc in perioada 17-21 martie la Frankfurt, Germania, reunind din nou elita tehnica, tehnologica si de piata a industriilor vizate. O amprenta bulgara la editia din acest an a forumului a fost pusa de Tesy – producator consacrat de boilere electrice si aparate electrocasnice pentru domiciliu, care si-a prezentat ultimele dezvoltari la standul sau impresionant din sala 12 de la Messe Frankfurt. Care au fost insa accentele la participarea companiei. ”In ultimul deceniu compania Tesy a demonstrat o dezvoltare rapida si a prezentat lumii o gama larga de produse de ultima generatie si solutii brevetate care indeplinesc.

  • 02 march 2023Functii “inteligente”, design stilat si reducerea costurilor de energie electrica – gama de convectoare a Tesy

   Dotate cu functii inteligente si distinse printr-un design stilat, convectoarele Tesy sunt solutii “inteligente” eficiente din punct de vedere energetic, care asigura confortul si caldura necesare pentru locuinta dumneavoastra, optimizand in acelasi timp consumul de energie electrica si reducand costurile facturilor. In materialul de astazi producatorul bulgar consacrat de aparate electrocasnice Tesy prezinta trei dintre modelele sale top de convectoare – Fine Eco (cu functie Air Safe) Cloud, Live Eco Cloud, Floor Eco Cloud, precum si toate solutiile inovatoare incorporate in acestea.

  • 25 january 2023Desislav Dimitrov de la Tesy: La baza robotizarii de succes a productiei noastre stau specialistii bine pregatiti

   Producatorul de boilere si aparate electrocasnice Tesy se numara printre companiile cu cea mai sustenabila crestere de la noi, care dispune de patru fabrici si o capacitate de productie de 1.2 milioane de boilere electrice per an. In calitate de companie moderna, care ocupa pozitii de lider in Europa, Tesy se bazeaza extrem de mult pe solutiile tehnologice moderne in procesul sau de productie, concentrandu-se asupra posibilitatilor de automatizare si robotizare a proceselor de productie. Cititi ce a declarat cu privire la acest subiect domnul Desislav Dimitrov, director “Proiecte strategice de investitii” la companie.

  • 14 december 2022Noul model de boiler electric cu silueta eleganta si plata BelliSlimo Lite de la Tesy – o opera de arta in fiecare baie

   BelliSlimo Lite este cel mai recent produs din seria boilere electrice BelliSlimo ale producatorului consacrat Tesy. “Prin designul nou si silueta sa plata extrem de eleganta, noul boiler cu marca Tesy este in stare sa satisfaca fiecare gust si se impune ca o solutie preferata in randul utilizatorilor”, au comentat de la companie. Modelul s-a numarat printre punctele culminante la prezentarea companiei Tesy la prestigioasa expozitie MCE (Mostra Convegno Expocomfort) de la Milano, Italia in 2022, iar detalii despre produs va vom dezvalui in randurile urmatoare.

  • 17 november 2022Tesy cu misiune pentru tinerele talente ingineresti prin expozitia “Munchen: Viata si cariera”

   Lumea moderna predispune oamenii sa caute dezvoltare profesionala si personala atat in tara, cat si in strainatate. Auzim adesea despre posibilitatile oferite de alte tari si viata in afara granitelor tarii de origine devine o alegere pentru multi oameni. Cu toate acestea, exista oare ceva care sa ne stimuleze sa ramanem sau chiar sa ne intoarcem exact aici? Echipa Tesy este convinsa ca raspunsul este “Da” si ea si-au mentinut pozitia participand la prima editie din strainatate a initiativei Bulgaria Wants You, “Munchen: Viata si cariera”. Ce au dezvaluit de la Tesy, cititi in randurile urmatoare.

  • 21 october 2022Tesy a dezvoltat aplicatia de realitate virtuala Tesy AR, care ajuta utilizatorii si designerii sa faca o alegerea usoara

   Tesy, producatorul de boilere si dispozitive de incalzire pentru locuinta, si-a surprins partenerii, clientii si admiratorii cu urmatoarea solutie inovatoare. Aplicatia pentru realitate virtuala Tesy AR a fost creata pentru a oferi o experienta si mai buna utilizatorilor, permitand vizualizarea produselor Tesy in spatiul real unde vor fi instalate. “Aplicatia vine in ajutorul atat designerilor de interior, cat si clientilor finali in alegerea unui dispozitiv optim care sa raspunda nevoilor lor si specificului interiorului”, au dezvaluit de la companie.

  • 16 september 2022AquaThermica a adus companiei Tesy prestigiosul premiu pentru eficienta energetica in cadrul forumului MCE

   Participarea traditionala a liderului producator de boilere si aparate electrocasnice Tesy la expozitia MCE (Mostra Convegno Expocomfort) de la Milano din acest an a fost incununata cu un premiu prestigios. “Datorita boilerului nostru termodinamic AquaThermica, am primit o recunoastere internationala ca lider in domeniul eficientei energetice si inovatiilor in cadrul initiativei Percorso Efficienza & Innovazione”, au anuntat pentru BalkanEngineer.com de la Tesy. Prin initiativa Percorso Efficienza & Innovazione, expozitia comerciala de instalatii rezidentiale MCE distinge produse si companii care demonstreaza.

  • 27 july 2022Stagiu, burse si un inceput de cariera de succes a oferit Tesy studentilor de la Universitatea Tehnica – Varna, care au vizitat

   La sfarsitul lunii iunie a acestui an studentii de la specialitatea de inginerie mecanica de la Universitatea Tehnica - Varna (TU – Varna) au vizitat baza de productie a companiei lider Tesy din Shumen. “Pentru noi a fost o placere sa intampinam asemenea tinere talente ambitioase si avide de cunostinte care au ales sectorul tehnic ca fiind calea lor profesionala. La noi, la Tesy, ei nu doar ca s-au atins de procesul real de lucru, ci au facut cunostinta cu oportunitatile exceptionale care oferim cu privire la dezvoltarea lor viitoare”, au dezvaluit pentru Balkanengineer.com de la echipa.

  • 01 july 2022Pentru inca un an consecutiv, Tesy a anuntat inovatii "Made in Bulgaria" in cadrul prestigioasei expozitii internationale MCE

   Din 28 iunie pana pe 6 iulie, Milano se transforma intr-o vitrina, dar nu a boutiqurilor de moda, ci pentru solutii si produse din sectoarele de incalzire, ventilatie, aer conditionat si surse regenerabile de energie. Cea de-a 42-a editie a targului comercial pentru instalatii cladiri care cresc confortul utilizatorilor, MCE, este deja in curs de desfasurare, iar printre participantii la acesta se numara si liderul producator Tesy. Compania, specializata in dezvoltarea de boilere si aparate electrocasnice prezinta din nou cele mai noi produse in fata comunitatii mondiale, a aflat Balkanengineer.com de la echipa Tesy.

  • 07 june 2022Tesy: Succesul nostru continuu il datoram echipei noastre unite de profesionisti insetati de cunostinte si inspiratie

   Tesy se afla in top 3 producatori de boilere electrice si aparate de incalzire din Europa si motivul pentru aceasta nu este doar tehnologia inalta pe care compania implementeaza in facilitatile de productie si produsele sale, nu doar gama bogata si diversificata de produse, nici capacitatea impresionanta de 1 200 000 de boilere per an. “Baza succesului nostru este echipa unita si inalt profesionista a companiei Tesy, echipa pe care ne bazam”, au comentat de la companie. “O echipa de peste 800 de profesionisti inflacarati si ambitiosi creeaza solutii moderne pentru caldura si confort."

  • 28 february 2022Tehnologia inovatoare Tesy AirSafe pentru convectoare electrice distrugе pana la 98% virusii, bacteriile si ciupercile din aer

   Functia inovatoare este integrata in cea mai recenta solutie pentru incalzire la domiciliu cu marca Tesy – convectorul electric tip panou FinEco Cloud, care pe langa aceasta este echipat si cu modul de control prin internet. “Gama FinEco este inspirata din stilul scandinav – convectoarele in acesta au un design subtire extrem de modern – doar 56 mm grosime, si margini netede elegante. Aceste produse sunt echipate cu un termostat electronic si un incalzitor din aluminiu, care asigura o precizie ridicata a temperaturii si eficienta energetica ridicata”, au specificat de la Tesy.

  • 31 january 2022Tesy cu urmatoarea recunoastere pentru inovatie: Compania a primit un premiu de la Oficiul de Brevete

   Tesy, producatorul lider bulgar de boilere si aparate de incalzire pentru uz casnic, a fost premiat la categoria de debut “Intreprindere inovatoare pentru 2020”, in cadrul competitiilor organizate de Oficiul de Brevete al Republicii Bulgaria – “Inventatorul anului”, “Selectionatorul anului” si “Intreprindere inovatoare”. Compania a primit, de asemenea, o diploma si o placheta de la Camera de Comert si Industrie a Bulgariei, iar detalii cu privire la recunostinta cuvenita au dezvaluit pentru BalkanEngineer.com de la echipa companiei.

  • 29 november 2021Confort si caldura cu un efect autentic de flacara si eficienta energetica ridicata cu semineul electric Tesy

   “Semineul electric decorativ TESY se distinge cu un adevarat efect de flacara si creeaza un confort incredibil in casa dvs. Datorita termoregulatorului electronic, eficienta energetica sezoniera ajunge la 38% din maximul posibil de 40%, deoarece acesta deconteaza cu o precizie mult mai mare temperatura camerei incalzite, in comperatie cu termoregulatorul bimetalic mecanic. Precizia modelului electronic este de ±0.1°С, iar a celui mecanic este de ±3°С, la care se datoreaza si eficienta energetica mai mare”, au explicat pentru BalkanEngineer.com de la Tesy.

  • 01 october 2021Alaturati-va echipei Tesy - brandul bulgar in topul 3 al producatorilor de boilere si aparate de incalzire in Europa

   “Cu minti si inimi dedicate, aducem caldura in viata ta”. Acestea sunt cuvintele domnului Zhechko Kyurkchiev, managerul companiei bulgare pentru productia de boilere si aparate de incalzire Tesy, care stau la baza succesului si stabilirii nu numai pe piata bulgara, ci si pe piata mondiala. Brandul este sinonim al calitatii si fiabilitatii in ochii clientilor sai si in calitatea sa de unul dintre cei mai mari angajatori din Bulgaria. Care sunt indicatorii care demonstreaza acest lucru si cum puteti deveni parte a companiei orientata catre tehnologiile HVAC ale viitorului, a aflat BalkanEngineer.com de la echipa Tesy.

  • 12 may 2021Tesy s-a alaturat cu un propriu program in direct de la Sofia la editiile din acest an ale expozitiilor ISH Digital si MCE Milan

   Doua dintre cele mai mari expozitii la nivel mondial in domeniul instalatiilor rezidentiale, infrastructurii si eficientei energetice anul acesta au fost organizate in intregime in mod online datorita situatiei legate de raspandirea COVID-19. Cu toate acestea, acest lucru nu le-a facut mai putin interesante. ISH Digital 2021 si Mostra Convegno Expocomfort (MCE) 2021 au atras atentia profesionistilor din intreaga lume cu programele sale digitale unice. Participant la aceasta a fost si producatorul bulgar dovedit de boilere si aparate electrocasnice Tesy.

  • 22 february 2021Convectoarele radiante Tesy – incalzire fiabila si inteligenta cu eficienta energetica ridicata

   „Dispozitivele noastre ofera toate avantajele incalzirii radiante in combinatie cu posibilitatea de economisire a energiei”, au declarat in fata BalkanEngineer.com de la Tesy. Sa vedem mai multe despre aceste aparate...“Functiile inteligente” includ “Fereastra/usa deschisa” si “Programator saptamanal 24/7”. Senzorul PIR, care detecteaza prezenta umana in camera, economiseste, de asemenea, energie electrica deoarece opreste dispozitivul, in cazul in care nu detecteaza prezenta pentru o anumita perioada de timp”, au explicat de la Tesy.

  • 18 january 2021Eliminati umezeala si mucegaiul din locuinta cu dezumidificatoarele Tesy

   Petrecem tot mai mult timp acasa, iar mai ales in sezonul de iarna grija pentru aerul din incaperi este principala noastra prioritate. Prin urmare, astazi va vom face cunostinta cu solutiile de dezumidificare ale producatorului bulgar Tesy, care au o puternica capacitate de dezumidificare, datorita careia mentin umiditatea aerului la niveluri optime. Dezumidificatorul este proiectat astfel incat sa fie compact si usor. Rotile din partea de jos faciliteaza mutarea acestuia in diferite locuri ale incaperilor. Designul atractiv si nivelul redus de zgomot in timpul functionarii, care nu depaseste 46 dB (A), sunt doar cateva dintre avantajele solutiei.

  • 11 january 2021Puteti castiga batalia impotriva calcarului cu ajutorul boilerelor Tesy Anticalc – acum cu un design nou, mult mai elegant

   Daca locuiti intr-o zona cu apa dura, atunci batalia impotriva calcarului pentru dvs. este zilnica, in acelasi timp si neplacuta. Inevitabil, depozitele de minerale de la o astfel de apa se acumuleaza pe aparatele electrice si le deterioreaza. Producatorul bulgar dovedit Tesy are insa o solutie! “Boilerele din familia Anticalc sunt concepute pentru o functionare fara probleme, pe termen lung si fiabila in zone cu apa dura, puternic mineralizata si/sau agresiva. Acum cu un design nou, mult mai elegant”, au declarat pentru BalkanEngineer.com de la companie.

  • 01 october 2020Premiul True Leaders de la ICAP Bulgaria a distins activitatea de succes si rezultatele inalte ale companiei Tesy

   La sfarsitul anului tema realizarilor din sectorul corporativ este deosebit de actuala. Obiectivul de a reflecta rezultatele din activitatea unora dintre companiile lidere din Bulgaria au si premiile True Leaders, anuntate in luna decembrie a acestui an, acordate de ICAP Bulgaria, parte a celui mai mare grup de servicii de informare si afaceri din Europa de Sud-Est ICAP. Printre laureatii premiului din acest an se numara si compania bulgara de productie Tesy. True Leaders este o initiativa care se desfasoara pentru al optulea an consecutiv si distinge companiile care indeplinesc criterii masurabile si obiective.

  • 21 september 2020TESY Modeco Cloud – boilerul inteligent care va invata obiceiurile mai repede decat partenerul dvs.

   Acesta este inteligent, modern, elegant si va invata obiceiurile in mai putin de o saptamana. Nu, nu vorbim despre barbatul din vise, ci despre un boiler neobisnuit care se distinge printr-o eficienta energetica exceptionala si functii inteligente. “Boilerele electrice Modeco Cloud permit controlul prin internet din oricare punct de pe lume prin intermediul aplicatiei mobile tesyCloud, disponibila in mod gratuit pentru toti utilizatorii Android si iOS”, au anuntat pentru BalkanEngineer.com de la producatorul bulgar dovedit Tesy.

  • 31 august 2020Faceti cunostinta cu boilerul cu tampon (buffer) pentru instalatia de incalzire si productia de ACM de la Tesy

   Daca sunteti in cautarea unui boiler cu volum mare (BVM), care combina intr-un singur dispozitiv tampon pentru instalatia de incalzire si productia de apa calda menajera (ACM) pe principiul instantaneu, atunci urmatoarele randuri sunt special destinate pentru dumneavoastra. Producatorul bulgar dovedit Tesy ofera aceasta solutie tehnologica in trei variante combinate –BVM igienic cu serpentina, BVM igienic cu serpentina si schimbator de caldura, precum si BVM igienic cu serpentina si doua schimbatoare de caldura.

  • 13 august 2020Boilerele SimpatEco de la TESY – inovatie tehnica europeana “Made in Bulgaria”

   De la infiintarea sa si pana acum compania bulgara Tesy lucreaza pentru cresterea standardelor in acest sector industrial. Aceasta este un lider global recunoscut in inovatii si creator de solutii moderne pentru caldura si confort. “In ultimul deceniu, am implementat o gama larga de produse si solutii tehnologice brevetate, care sunt in deplina conformitate cu cerintele moderne pentru eficienta energetica si ecologie. Una dintre dezvoltarile noastre cele mai noi sunt boilerele electrice SimpatEco, care sunt proiectate in conformitate cu cele mai inalte standarde europene de siguranta si cerinte de calitate”, au anuntat pentru BalkanEngineer.com de la sediul Tesy.

  • 03 august 2020Cum sa alegi hota potrivita? Comenteaza expertii de la compania Tesy

   Ceea ce ne poate impresiona intr-adevar intr-o bucatarie moderna, nu este nici dimensiunea, nici mobilierul, nici macar cuptorul. Tot ceea ce dorim este aroma bucatelor pregatite sa vina doar din farfurie! Modul de a realiza acest lucru este printr-o ventilatie si aspiratie fiabila, care este selectata astfel incat sa garanteze rezultate eficiente. Cum sa alegem hota potrivita pentru BalkanEngineer.com au comentat de la Tesy – lider european in productia de boilere, echipamente de incalzit si aparate electrocasnice. “Pentru a fi eficienta o hota de bucatarie trebuie sa fie capabila sa efectueze 10 purificari ale aerului in incapere in interval de 1 ora”, au explicat de la Tesy.

  • 03 june 2020AquaThermica – boiler cu pompa de caldura cu ciclu automat Anti-Legionella si sistem de auto-diagnosticare de la Tesy

   Gama de boilere AquaThermica cuprinde modele cu volum 200 l si 260 l, cu posibilitate de conectare la alte surse de energie regenerabila, precum sisteme fotovoltaice si solare sau cazane. Modelele din gama se ofera in doua variante - cu schimbator si fara schimbator de caldura. “Aparatele ofera o fiabilitate exceptionala si indeplinesc si cele mai inalte standarde de calitate”, au accentuat de la compania bulgara, care se numara printre liderii in productia de boilere si echipamente de incalzire in Europa.

  • 27 april 2020Toate schimbatoarele de caldura de inalta eficienta cu brandul Tesy includ tehnologia patentata, denumita turbulator

   Stiti care este functia schimbatoarelor de caldurain boiler? Ce este un turbulator? Pentru a clarifica aceste probleme, am apelat la specialistii de la Tesy. Producatorul bulgar de boilere electrice si aparate de incalzit se afla printre companiile lidere din Europa, capacitatea de productie a companiei fiind de 1.5 milioane de unitati pe an. Produsele cu marca Tesy sunt comercializate in peste 54 de tari din intreaga lume, iar cifra de afaceri a companiei pentru anul 2019 depaseste 72 de milioane de euro. Iata ce au explicat expertii de la Tesy pentru BalkanEngineer.com.

  • 10 december 2019Pana la 15% mai multa apa calda cu seria de boilere inovative BiLight de la TESY

   Producatorul bulgar lider de boilere electrice si aparate de incalzire pentru uz casnic TESY prezinta pe piata noastra noua serie de boilere BiLight. Gama inovatoare include o varietate de aparate elegante pentru montare pe verticala si orizontala, precum si modele cu serpentina pentru spatii inguste, care indeplinesc cerintele fiecarui client. “Noul design si constructia patentata a duzei, confectionata din otel inoxidabil, controleaza amestecarea apei reci si cea calda, prin asa-numitul “piston effect”. Acest lucru ofera consumatorilor cu pana la 15% mai multa apa calda”, au informat pentru BalkanEngineer.com de la TESY.

  • 16 october 2019Convectoare de perete ConvEco Cloud cu control prin Internet de la producatorul bulgar TESY

   Seria TESY ConvEco include ultima generatie de convectoare electrice cu montare pe perete, care indeplinesc cele mai inalte cerinte pentru aparate cu eficienta energetica. “Convectoarele ConvEco Cloud se caracterizeaza prin valoare maxima a eficientei energetice sezoniere. Datorita termostatului electronic incorporat si functiile inteligente mentinute, precum “Fereastra/usa deschisa”, “Pornire adaptiva”, “Control prin internet” si “Programator saptamanal 24/7”, acestea economisesc energie electrica si ofera confort utilizatorilor”, au declarat de la Tesy.

  • 15 august 2019Tesy prevede o crestere a veniturilor din vanzari cu 25% pentru 2019

   Producatorul bulgar si lider pe piata europeana de boilere si aparate de incalzire – Tesy OOD, a raportat vanzari in valoare de aproximativ 62 milioane euro pentru anul 2018. Obiectivul companiei pentru anul 2019 este de a atinge o cifra de afaceri de 78 milioane euro. Veniturile din vanzari pentru 2018 ale companiei Tesy sunt cu aproape 8% mai mari decat anul precedent. Iar pentru acest an de la companie asteapta o crestere a acestui punct cu noi 25%. Investitii in cuantum de 7 milioane leva (BGN) au fost facute pentru extinderea si imbunatatirea facilitatilor de productie, pentru active noi si mijloace de transport.

  • 13 june 2019Boilerele MaxEau de la TESY – mai multa apa calda si o durata de exploatare mai mare

   Seria de boilere MaxEau a brandului bulgar dovedit Tesy este dezvoltata in conformitate cu standardele europene de siguranta si cele mai inalte cerinte de calitate. “MaxEau are integrate solutii inovatoare brevetate care fac dispozitivele mai eficiente din punct de vedere energetic, cu o constructie care ofera mai multa apa calda si o durata mai lunga de exploatare. Boilerele sunt disponibile in doua versiuni: МaxEau Classic cu incalzitor din cupru si MaxEau cu incalzitor ceramic pentru zone cu apa mai dura”, au anuntat de la Tesy OOD.

  • 21 may 2019Tesy: “Noi investim in oameni si cream viitorul astazi! Alaturati-va si voi”

   “Tesy este o companie care a implementat si respecta anumite valori si probabil pe acest lucru se datoreaza o parte din succesul nostru. Noi cautam completari ambitioase, inovatoare si loialе pentru echipa noastra”, au declarat pentru BalkanEngineer.com de la companie – lider producator bulgar si european de boilere electrice, boilere cu incalzire indirecta si aparate de incalzit. Iar ce secrete compania a impartasit in fata echipei noastre va vom dezvalui exact acum.“Echipa noastra pasionata de profesionisti isi stabileste obiective ambitioase. Aceasta este intotdeauna deschisa catre inovatii”, au completat de la companie.

  • 17 april 2019Boilerele electrice BelliSlimo de la TESY cu debut la expozitia Aquatherm Moscow 2019

   Aquatherm Moscow este o expozitie internationala de varf si una dintre cele mai mari platforme de afaceri pentru demonstrarea celor mai recente realizari in domeniul incalzirilor menajere si industriale, sistemelor sanitare, aerului conditionat, echipamentelor pentru piscine, saune si bai. “In luna februarie a.c. TESY a participat la cea de-a 23-a editie a forumului de prestigiu, unde pentru prima data a prezentat BelliSlimo – cea mai noua completare in gama de produse boilere electrice TESY Cloud cu control prin internet”, au comentat de la Tesy OOD.

  • 27 february 2019Boilerele electrice Modeco Cloud de la TESY – control real in orice moment si din orice loc

   Brandul bulgar TESY este un simbol pentru dispozitive inovatoare, fiabile si durabile. Printre cele mai noi dezvoltari ale companiei TESY se numara boilerele electrice Modeco Cloud – parte din gama de produse TESY Cloud. “Dispozitivele se caracterizeaza printr-un design modern, precum si prin cele mai moderne inovatii tehnologice care intrunesc in sine solutii pentru economisirea energiei, tehnologia de tip cloud si indeplinesc cele mai stricte cerinte de securitate”, au dezvaluit pentru BalkanEngineer.com de la sediul companiei Tesy OOD.

  • 24 january 2019TESY – lider producator de boilere electrice si aparate de incalzire in Europa

   Brandul TESY este binecunoscut pe piata. In spatele acesteia se afla una dintre companiile bulgare dovedite, care a reusit intr-un sfert de secol sa se impuna ca producator european lider de aparate electrocasnice pentru incalzire si alimentare cu apa calda. “Obiectivul companiei Tesy este de a ridica standardul in domeniu si de a se dovedi ca lider mondial in solutiile inovatoare si crearea de solutii moderne pentru caldura si confort. Noi folosim cele mai noi tehnologii pentru a obtine o functionalitate maxima a aparatelor noastre si de a oferi clientilor nostri un design modern si sofisticat”, au comentat de la TESY.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Articole

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 11 june 2024RAIS si-a extins portofoliul de produse cu strungurile de inalta tehnologie ale gigantului japonez TAKISAWA

  TAKISAWA este un lider gigant japonez cu peste 100 de ani de istorie, traditie si experienta in productia de masini inovatoare de debitat metal de inalta tehnologie. Compania ofera un portofoliu bogat de strunguri, echipamente multitasking si centre de prelucrare verticala cu diverse tipuri de automatizari pentru productia la scara larga si la scara mica. “Infiintata in 1922, TAKISAWA combina traditii de lunga durata si experienta cu pasiunea, energia si aspiratia fata de realizarile inalte in productia de masini de debitat metale de ultima generatie.

 • 11 june 2024Multiengineering: Care sunt criteriile pentru alegerea robotului industrial potrivit pentru productie

  Alegerea robotului industrial potrivit pentru fiecare activitate joaca un rol decisiv cu privire la eficienta proceselor de productie. Dar cu actuala gama imensa de astfel de solutii de pe piata aceasta poate fi o sarcina nu prea usoara. “Primul si cel mai important pas la alegerea manipulatorului industrial potrivit este de a va asigura ca intelegeti in profunzime ce vreti sa obtineti cu ajutorul acestuia. Este foarte important sa fie luata in considerare greutatea maxima a materialelor care vor fi prelucrate, dimensiunea spatiului de lucru, tipul de operatii, viteza, capacitatea de incarcare, inaltimea de actiune, precizia manipularilor etc., au comentat pentru BalkanEngineer.com de la compania lider de productie si inginerie Multiengineering.

 • 11 june 2024KMT Service: Ferestre de inspectie IR de la Iriss asigura prevenirea avariilor ca urmare a unui accident la o companie auto

  Arc electric, sau numit inca arc voltaic, in conditii de productie? Acest fenomen fizic poate fi nu numai daunator pentru echipament, dar si extrem de periculos. De aceea, in materialul de astazi vorbim exact despre un caz similar la o intreprindere din industria auto si cum a fost rezolvata problema pe termen lung cu ajutorul echipamentelor Iriss. In detaliu am discutat cu KMT Service - o companie dovedita cu un portofoliu bogat de echipamente de topografie, testare si monitorizare a rutelor de infrastructura, care ofera produsele Iriss pe piata locala.

 • 09 june 2024Care sunt metodele de leadership sub semnul energiei feminine in compania de productie Tesy

  Indiferent de rasa, educatie si mediul cultural, genurile isi contesta in mod constant leadership-ul. Intelegerea modelelor de comportament in mediul de afaceri este insa de o semnificatie cheia pentru construirea unor relatii de lucru eficiente si armonioase. In lumea dinamica a afacerilor de astazi, liderii se confrunta cu provocarea sa integreze diferite abordari si stiluri de management. In materialul de astazi, aruncam o privire asupra metodelor de leadership si a modului de lucru al clasei feminine la compania de productie dovedita Tesy, pentru a afla de ce sunt considerate intr-adevar “Taifunuri cu nume blande”. Femeile manifesta adesea un stil de leadership transformational care este orientat catre motivarea si sprijinirea personalului.

 • 09 june 2024Indumatic: Tunurile pneumatice VSR Blaster sunt o solutie dovedita la depozitarea si alimentarea marfurilor

  De-a lungul anilor, in multe domenii ale industriei, tunurile pneumatice au inlocuit cu succes curatarea manuala si manipularea marfurilor in vrac in buncare, silozuri, containere si a materialului acumulat. Curatarea manuala (gaurire cu tije lungi, unelte cu aer comprimat, pulverizatoare de apa la presiune inalta etc.) necesita personal calificat si niveluri ridicate de supraveghere si poate duce la intreruperea productiei in unele operatiuni. “Acest tip de interventie umana este deopotriva dificila si periculoasa si este posibil sa provoace accidente grave. Utilizarea tunurilor pneumatice VSR Blaster previne acumularea materialului in vrac in silozuri, buncare si jgheaburi.

 • 08 june 2024Weber Etiketten: Etichetarea industriala este o “cheie” pentru cresterea securitatii si trasabilitatii productiei

  Este binecunoscut faptul ca etichetarea reprezinta procesul de plasare a unei etichete pe un produs in scopul identificarii acestuia in scopuri comerciale sau de marketing, precum si pentru cresterea gradului de constientizare a consumatorilor. Securitatea si siguranta tehnologiei este garantata de criteriile exigente de etichetare si identificare definite de reglementarile aplicabile relevante. Etichetarea asigura trasabilitatea si integritatea produsului de-a lungul lantului de aprovizionare. Etichetarea industriala este procesul de plasare a unei etichete pe un produs care se afla pe liniile de productie sau de ambalare ale intreprinderilor.

Vedeti toate »

Noutati

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 12 june 2024Producatorul de sisteme de stocare a energiei IPS investeste intr-o noua baza de productie langa Plovdiv, Bulgaria

  IPS, un producator bulgar de sisteme complete de stocare a energiei (BESS), a anuntat o noua investitie semnificativa langa Plovdiv, oras situat in sudul Bulgariei, a aflat BalkanEngineer.com de la Capital.bg. Compania intentioneaza sa deschida o noua unitate robotizata de productie care va incepe sa functioneze in 2025 si va avea o capacitate anuala de 1.5 GWh. Cu peste 35 de ani de experienta in dezvoltarea si producerea tehnologiilor de alimentare cu energie electrica si sisteme de stocare a energiei, IPS este un partener consacrat pentru clienti din 59 de tari.

 • 07 june 2024Compania bulgara Eldrive incepe constructia de parcuri mari de incarcare a masinilor electrice in Bulgaria, Romania si Lituania

  Eldrive, operator bulgar in infrastructura publica de incarcare, a anuntat inceperea constructiei mai multor parcuri mari de incarcare masini electrice in locatii proprii cu un ecosistem bogat, a aflat BalkanEngineer.com de la Economy.bg. Prima astfel de instalatie este deja in constructie in Lituania, in apropierea orasului Panevezys, pe autostrada “Via Baltica”. Initial parcul din Lituania va avea 20 de puncte de incarcare, iar in a doua etapa acestea vor fi marite pana la 40. Proiectul include infrastructura pentru incarcarea autobuzelor si camioanelor electrice, cu capacitati cuprinse intre 200 si 400 kW DC. Punerea in functiune este planificata pentru finalul acestui an.

 • 05 june 2024Studente in domeniile de inginerie din Macedonia de Nord au participat la prima intalnire globala a Global Engineer Girls

  Aproape 250 de studente in domeniul studiilor de inginerie, inclusiv 14 din Macedonia de Nord, s-au adunat la Istanbul pentru prima intalnire comuna a initiativei Global Engineer Girls (GEG), organizata de Limak Group, conglomerat in domeniul constructiilor, a aflat BalkanEngineer.com de la Denar.mk. La eveniment au participat si studente din Turcia, Kosovo si Arabia Saudita. Scopul intalnirii a fost crearea de retele, partajarea experientei si inspiratia de la profesionisti si ingineri de succes. Evenimentul Global Engineer Girls, prezidat de Ebru Ozdemir, Presedintele Consiliului de Administratie al Limak Group, a avut ca scop imbunatatirea educatiei si angajarii femeilor in domeniul STEM.

 • 04 june 2024Investitiile companiei chineze Zijin Mining Group in Serbia au ajuns la 2.3 miliarde de euro

  Compania chineza Zijin Mining Group a investit 2.5 miliarde de dolari (2.3 miliarde de euro) in instalatiile sale de exploatare a cuprului din Serbia in ultimii cinci ani, aproape dubland valoarea initiala de 1.26 miliarde de dolari promisa in 2018, a aflat BalkanEngineer.com de la SeeNews.com. Suma include, de asemenea, 300 de milioane de dolari investiti in imbunatatirea mediului prin reducerea emisiilor de dioxid de sulf si tratarea apelor uzate industriale. La facilitatile Zijin din Serbia lucreaza aproximativ 7500 de oameni, in viitorul apropiat fiind planificate mai multe extinderi ale echipei. Compania isi propune sa-si dubleze productia anuala de cupru si aur din Serbia in urmatorii cinci ani, urmarind sa ajunga la 450 000 t de cupru si 10 t de aur. Acest lucru ar pozitiona Serbia drept producator european lider de cupru.

 • 30 may 2024Producatorul bulgar de folie biodegradabila LAM'ON a inceput vanzarea produselor sale

  Dupa sase ani de activitate de dezvoltare intensiva, startup-ul bulgar LAM'ON, creat de Angela Ivanova, Gergana Stancheva si doc. dr. Filip Ublekov, isi ofera deja produsele pe piata, a aflat BalkanEngineer.com de la Capital.bg. Compania isi propune sa inlocuiasca ambalajele greu reciclabile cu alternative biodegradabile realizate din acid polilactic derivat din porumb. LAM'ON incepe cu patru produse: LAM'ON Soft Gloss, PACK'ON Classic, PACK'ON Oxygen si PACK'ON Shrink. LAM'ON Soft Gloss este un laminat cald pentru hartie si carton. PACK'ON Classic este potrivit pentru ambalarea diverselor produse – de la servetele si fructe pana la haine si textile.

 • 28 may 2024Serbia si China Energy International au semnat un acord pentru o noua rafinarie de petrol la Smederevo

  Guvernul Serbiei a semnat un acord-cadru cu China Energy International Group privind construirea unei rafinarii moderne de petrol la Smederevo, a aflat BalkanEngineer.com de la Telegraf.rs. Acordul, care este in vigoare pentru un termen de doi ani, contureaza un program pentru constructia si punerea in functiune a facilitatii de aproximativ patru ani de la obtinerea autorizatiilor necesare de construire. Proiectul reprezinta o investitie de aproximativ 2.4 miliarde de euro si este de asteptat sa creeze 700 de locuri de munca permanente si sa sustina in mod indirect alte 2400 de posturi.

Vedeti toate »

Evenimente

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 13 june 2024O investitie de 300 de milioane de euro a UMB Group revitalizeaza combinatul siderurgic Otelu Rosu din Romania

  Romania intentioneaza sa reporneasca operatiunile la combinatul siderurgic Otelu Rosu, situat in vestul judetului Caras Severin, care este inactiv din 2013, datorita unei investitii semnificative din partea Grupului UMB. Aceasta informatie a aflat BalkanEnigneer.com de la gmk.center.com. Punerea in functiune a uzinei va crea, de asemenea, peste 600 de locuri de munca. Combinatul siderurgic Otelu Rosu, dotat cu un cuptor cu arc electric de 100 de tone, modernizat ultima data in anul 2011, si-a schimbat de cateva ori proprietatea.

 • 11 june 2024Albania a anuntat o licitatie pentru construirea a opt noi statii pe linia de cale ferata Tirana – Durres

  Operatorul feroviar de stat din Albania a lansat o licitatie pentru construirea a opt noi statii de-a lungul liniei de cale ferata de 34 de kilometri, care leaga capitala Tirana de orasul portual Durres, a aflat BalkanEngineer.com de la Gmk.center.en. Investitia face parte dintr-un proiect mai amplu de restaurare a liniei de cale ferata inactiva in prezent de-a lungul rutei sale existente cu un buget in cuantum de 92.1 milioane de euro. Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) a anuntat ca ofertele pot fi depuse prin intermediul portalului sau de achizitii publice pana pe data de 9 iulie.

 • 10 june 2024Grupul german PWO a inceput constructia unei noi fabrici de componente metalice in Cacak, Serbia

  Producatorul german de componente metalice PWO Group a lansat in mod oficial constructia unei noi unitati de inginerie si productie in Cacak, oras situat in partea centrala a Serbiei, a aflat BalkanEngineer.com de la SeeNews.com. Facilitatea va forma un cluster tehnologic cu compania de instrumente, achizitionata de compania PWO Group in 2023. Fabrica din Cacak, care va fi amplasata pe un teren de 100 000 m², va fi a zecea locatie a Grupului PWO din lume. Programata sa inceapa productia pana la sfarsitul anului 2025, noua fabrica isi propune sa produca si sa furnizeze clientilor componente si sisteme avansate.

 • 06 june 2024In Albania centralele electrice private si cele cu contracte de concesiune si-au crescut productia cu 7.8%

  Potrivit unui raport al Institutului National de Statistica din Albania (INSTAT), centralele electrice private si centralele operate cu contracte de concesiune in Albania si-au crescut productia in primul trimestru al anului 2024 cu 7.8%, ajungand la 1246 GWh fata de 1156 GWh in anul precedent. Informatia a fost dezvaluita de BTA pentru BalkanEngineer.com. Pentru aceeasi perioada centralele hidroelectrice de stat din Albania au produs 1162 GWh de energie electrica, ceea ce reprezinta o scadere cu 28.1% comparativ cu 1614 GWh in cadrul primelor trei luni ale anului precedent.

 • 04 june 2024Karl Mayer, producator de masini pentru industria textila, va investi 500 de milioane de euro in noi instalatii in Romania

  Grupul Karl Mayer, producator german de masini pentru industria textila, este gata sa investeasca 500 de milioane de euro in constructia a doua fabrici si a unui centru de mentenanta tehnica in Maramures, judet situat in nord-vestul tarii, a aflat BalkanEngineer.com de la SeeNews.com. Miscarea strategica are ca scop extinderea operatiunilor globale ale companiei si imbunatatirea capacitatilor sale de productie. Prima faza din proiectul investitional include relocarea unitatii pentru productia de ace de cusut Karl Mayer din Asia in orasul Baia Mare, Romania. Facilitatea va fi amplasata pe platforma industriala a fostului IMMUM. Compania si-a asigurat deja o hala de productie si intentioneaza sa inceapa constructia in curand.

 • 31 may 2024Amazon Games deschide un nou studio de dezvoltare de jocuri in Bucuresti, Romania

  Amazon Games a deschis oficial un nou studio de dezvoltare de jocuri in Bucuresti, marcand o extindere semnificativa a amprentei globale a companiei, a aflat BalkanEngineer.com de la Romania-insider.com. Noul studio va fi condus de Cristian Pana, fost managing director la Ubisoft Bucuresti. Studioul nou deschis din Bucuresti se va alatura echipelor existente de dezvoltare a Amazon Games, situate in Orange County, Montreal, San Diego si Seattle. Trecerea strategica catre Europa este in concordanta cu planurile ambitioase ale companiei de a-si extinde portofoliul si de a profita de talentul in plina dezvoltare din regiune pentru dezvoltarea jocurilor.

Vedeti toate »