Abonament gratuit

Abonati-va la buletinul nostru de stiri si fiti la curent!

Tesy OOD

Tesy OOD

https://tesy.ro/

Tesy OOD este cel mai mare producator bulgar si lider european de boilere electrice, boilere cu incalzire indirecta si aparate de incalzire pentru uz casnic. Compania face parte din Ficosota Holding, iar facilitatile de productie sunt situate in orasele bulgare Shumen si Smyadovo. In prezent, compania si-a castigat reputatia ca fiind al 4-lea cel mai mare producator din Europa de aparate de incalzit si boilere electrice cu o capacitate de 1.2 milioane de boilere pe an.

 

Tesy are cinci fabrici – doua pentru productia de boilere electrice, fabrica pentru convectoare de perete, fabrica pentru radiatoare cu ulei si fabrica pentru boilere cu volum mare si vase de tampon, precum si un centru de cercetare si formare, care este compus dintr-un laborator modern nou si o sala pentru cursuri de instruire si prezentari.

 

Programul de productie al companiei include boilere electrice cu volum de la 6 pana la 150 l, convectoare de perete, radiatoare cu ulei, boilere cu volum mare si vase de tampon cu volum de la 160 pana la 2000 l.

 

Compania are reprezentante in 5 tari si realizeaza productia sa in peste 50 de tari pe 4 continente. Tesy are o echipa dinamica, in continua dezvoltare, de specialisti extrem de motivati, al carui numar depaseste 800 de persoane.

 

Astazi, compania isi continua dezvoltarea in directia cresterii capacitatii de productie si realizarii de noi linii de produse in domeniul incalzirii, ventilatiei si climatizarii. Factor principal motor pentru aceasta este tocmai personalul ambitios, foarte motivat si creativ, in al carui potential compania investeste si dezvolta in mod constant. Obiectivul principal in fata companiei Tesy pentru urmatorii cativa ani este de a se consolida ca al treilea cel mai mare producator de boilere electrice in Europa.

Contacte

Birou Sofia

Adresa: Bulgaria, Sofia 1166, cart. Sofia Park, Bloc 16V, et.2, birou 2.1.

Telefon: 00 359 2 902 66 66

E-mail: office@tesy.com

 

Birou Shumen

Adresa: Bulgaria, Shumen 9700, b-dul “Madara” 48

Telefon: 00 359 54 859 129

E-mail: office@tesy.com

Materiale Tesy OOD

 • 1
 • 2
  • 03 june 2020AquaThermica – boiler cu pompa de caldura cu ciclu automat Anti-Legionella si sistem de auto-diagnosticare de la Tesy

   Gama de boilere AquaThermica cuprinde modele cu volum 200 l si 260 l, cu posibilitate de conectare la alte surse de energie regenerabila, precum sisteme fotovoltaice si solare sau cazane. Modelele din gama se ofera in doua variante - cu schimbator si fara schimbator de caldura. “Aparatele ofera o fiabilitate exceptionala si indeplinesc si cele mai inalte standarde de calitate”, au accentuat de la compania bulgara, care se numara printre liderii in productia de boilere si echipamente de incalzire in Europa.

  • 27 april 2020Toate schimbatoarele de caldura de inalta eficienta cu brandul Tesy includ tehnologia patentata, denumita turbulator

   Stiti care este functia schimbatoarelor de caldurain boiler? Ce este un turbulator? Pentru a clarifica aceste probleme, am apelat la specialistii de la Tesy. Producatorul bulgar de boilere electrice si aparate de incalzit se afla printre companiile lidere din Europa, capacitatea de productie a companiei fiind de 1.5 milioane de unitati pe an. Produsele cu marca Tesy sunt comercializate in peste 54 de tari din intreaga lume, iar cifra de afaceri a companiei pentru anul 2019 depaseste 72 de milioane de euro. Iata ce au explicat expertii de la Tesy pentru BalkanEngineer.com.

  • 10 december 2019Pana la 15% mai multa apa calda cu seria de boilere inovative BiLight de la TESY

   Producatorul bulgar lider de boilere electrice si aparate de incalzire pentru uz casnic TESY prezinta pe piata noastra noua serie de boilere BiLight. Gama inovatoare include o varietate de aparate elegante pentru montare pe verticala si orizontala, precum si modele cu serpentina pentru spatii inguste, care indeplinesc cerintele fiecarui client. “Noul design si constructia patentata a duzei, confectionata din otel inoxidabil, controleaza amestecarea apei reci si cea calda, prin asa-numitul “piston effect”. Acest lucru ofera consumatorilor cu pana la 15% mai multa apa calda”, au informat pentru BalkanEngineer.com de la TESY.

  • 16 october 2019Convectoare de perete ConvEco Cloud cu control prin Internet de la producatorul bulgar TESY

   Seria TESY ConvEco include ultima generatie de convectoare electrice cu montare pe perete, care indeplinesc cele mai inalte cerinte pentru aparate cu eficienta energetica. “Convectoarele ConvEco Cloud se caracterizeaza prin valoare maxima a eficientei energetice sezoniere. Datorita termostatului electronic incorporat si functiile inteligente mentinute, precum “Fereastra/usa deschisa”, “Pornire adaptiva”, “Control prin internet” si “Programator saptamanal 24/7”, acestea economisesc energie electrica si ofera confort utilizatorilor”, au declarat de la Tesy.

  • 15 august 2019Tesy prevede o crestere a veniturilor din vanzari cu 25% pentru 2019

   Producatorul bulgar si lider pe piata europeana de boilere si aparate de incalzire – Tesy OOD, a raportat vanzari in valoare de aproximativ 62 milioane euro pentru anul 2018. Obiectivul companiei pentru anul 2019 este de a atinge o cifra de afaceri de 78 milioane euro. Veniturile din vanzari pentru 2018 ale companiei Tesy sunt cu aproape 8% mai mari decat anul precedent. Iar pentru acest an de la companie asteapta o crestere a acestui punct cu noi 25%. Investitii in cuantum de 7 milioane leva (BGN) au fost facute pentru extinderea si imbunatatirea facilitatilor de productie, pentru active noi si mijloace de transport.

  • 13 june 2019Boilerele MaxEau de la TESY – mai multa apa calda si o durata de exploatare mai mare

   Seria de boilere MaxEau a brandului bulgar dovedit Tesy este dezvoltata in conformitate cu standardele europene de siguranta si cele mai inalte cerinte de calitate. “MaxEau are integrate solutii inovatoare brevetate care fac dispozitivele mai eficiente din punct de vedere energetic, cu o constructie care ofera mai multa apa calda si o durata mai lunga de exploatare. Boilerele sunt disponibile in doua versiuni: МaxEau Classic cu incalzitor din cupru si MaxEau cu incalzitor ceramic pentru zone cu apa mai dura”, au anuntat de la Tesy OOD.

  • 21 may 2019Tesy: “Noi investim in oameni si cream viitorul astazi! Alaturati-va si voi”

   “Tesy este o companie care a implementat si respecta anumite valori si probabil pe acest lucru se datoreaza o parte din succesul nostru. Noi cautam completari ambitioase, inovatoare si loialе pentru echipa noastra”, au declarat pentru BalkanEngineer.com de la companie – lider producator bulgar si european de boilere electrice, boilere cu incalzire indirecta si aparate de incalzit. Iar ce secrete compania a impartasit in fata echipei noastre va vom dezvalui exact acum.“Echipa noastra pasionata de profesionisti isi stabileste obiective ambitioase. Aceasta este intotdeauna deschisa catre inovatii”, au completat de la companie.

  • 17 april 2019Boilerele electrice BelliSlimo de la TESY cu debut la expozitia Aquatherm Moscow 2019

   Aquatherm Moscow este o expozitie internationala de varf si una dintre cele mai mari platforme de afaceri pentru demonstrarea celor mai recente realizari in domeniul incalzirilor menajere si industriale, sistemelor sanitare, aerului conditionat, echipamentelor pentru piscine, saune si bai. “In luna februarie a.c. TESY a participat la cea de-a 23-a editie a forumului de prestigiu, unde pentru prima data a prezentat BelliSlimo – cea mai noua completare in gama de produse boilere electrice TESY Cloud cu control prin internet”, au comentat de la Tesy OOD.

  • 27 february 2019Boilerele electrice Modeco Cloud de la TESY – control real in orice moment si din orice loc

   Brandul bulgar TESY este un simbol pentru dispozitive inovatoare, fiabile si durabile. Printre cele mai noi dezvoltari ale companiei TESY se numara boilerele electrice Modeco Cloud – parte din gama de produse TESY Cloud. “Dispozitivele se caracterizeaza printr-un design modern, precum si prin cele mai moderne inovatii tehnologice care intrunesc in sine solutii pentru economisirea energiei, tehnologia de tip cloud si indeplinesc cele mai stricte cerinte de securitate”, au dezvaluit pentru BalkanEngineer.com de la sediul companiei Tesy OOD.

  • 24 january 2019TESY – lider producator de boilere electrice si aparate de incalzire in Europa

   Brandul TESY este binecunoscut pe piata. In spatele acesteia se afla una dintre companiile bulgare dovedite, care a reusit intr-un sfert de secol sa se impuna ca producator european lider de aparate electrocasnice pentru incalzire si alimentare cu apa calda. “Obiectivul companiei Tesy este de a ridica standardul in domeniu si de a se dovedi ca lider mondial in solutiile inovatoare si crearea de solutii moderne pentru caldura si confort. Noi folosim cele mai noi tehnologii pentru a obtine o functionalitate maxima a aparatelor noastre si de a oferi clientilor nostri un design modern si sofisticat”, au comentat de la TESY.

 • 1
 • 2

Articole

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 10 august 2020Purificator de aer Tesy: fara mirosuri neplacute, praf si microorganisme la domiciliu

  Doriti cel putin la domiciliu sa fiti inconjurati de aer curat, fara microorganisme, fara contaminari si mirosuri neplacute? Producatorul bulgar dovedit Tesy are o solutie pentru dumneavoastra, deoarece o parte din portofoliul sau este purificatorul special de aer Tesy, in care sunt introduse un numar de 6 filtre, prin care dispozitivul neutralizeaza mirosurile neplacute, retine particulele grosiere, praful si particulele fine de praf, distruge microbii, bacteriile si virusurile. “Aerul patrunde prin fantele special concepute aflate pe panoul frontal al dispozitivului si iese din partea superioara spate printr-o grila de siguranta deasupra ventilatorului”, au explicat de la Tesy.

 • 29 july 2020Corectoare pentru gaze naturale de noua generatie, produse de catre Unisyst Engineering

  Compania bulgara Unisyst Engineering este specializata in dezvoltarea si productia de dispozitive si sisteme de automatizare,intemeiate pe elemente de baza moderne si pe utilizarea tehnologiilor moderne. “Dispozitivele pentru corectare, pe care le dezvoltam, sunt destinate pentru corectia consumului de gaze naturale dupa temperatura, presiune si compozitia gazului.Produsele pe care le oferim sunt fie de tip omologat sau cu conformitate evaluata potrivit Directivei 2004/22/CE”, au explicat specialistii de la companie pentru BalkanEngineer.com.

 • 23 july 2020SpaceCAD: “Toate functiile care ati solicitat. Intreaga valoare de care aveti nevoie!” – Solid Edge 2021 este deja aici

  Compania bulgara SpaceCAD, care furnizeaza solutii de prima clasa CAD/CAM/CAE si servicii de inginerie pentru proiectarea si fabricarea produselor in diverse sectoare industriale, a declarat pentru BalkanEngineer.com ca pe 15 iunie 2020, Siemens Digital Industries Software a anuntat Solid Edge 2021. Noua versiune a software-ului tehnologic este intitulata “Toate functiile care ati solicitat. Intreaga valoare de care aveti nevoie!”. SpaceCAD este partener oficial si reprezentant al produselor si serviciilor Siemens Digital Industries pentru Bulgaria.

 • 18 june 2020B2N: Oferim 3D masini de la producatorii Ultimaker, Formlabs si BigRep pentru diverse aplicatii

  In timpul evenimentului specializat pentru imprimare 3D Additive days 2020, care a avut loc in 2020, imediat inainte de pandemia COVID-19, compania bulgara stabilita pe piata tehnologiilor aditive B2N a prezentat dispozitive ale producatorilor dovediti in domeniu, precum si o serie de metode inovatoare pentru crearea de piese si prototipuri finisate. Printre brandurile pe care compania ofera, si cu care vizitatorii au luat cunostinta in timpul evenimentului au fost Ultimaker din Olanda, Formlabs din America si BigRep din Germania.

 • 08 june 2020Compania rusa Transneft a ales instalatia de debitare cu plasma Kiberys la modernizarea productiei sale

  Compania “Transneft Siberia” AD, care intretine si opereaza 27 de conducte magistrale petroliere, a lansat un nou complex de productie de inalta tehnologie la baza sa de la Uzina Mecanica de Reparatii Tyumen. Modernizarea a fost realizata conform unui acord special de investitii pentru 3 miliarde de ruble. “In cadrul acestui proiect mare, compania Transneft a optat pe compania noastra, care a livrat si pus in functiune o instalatie de debitare cu plasma cu CNC”, au anuntat pentru BalkanEngineer.com de la producatorul bulgar Kiberys.

 • 03 june 2020AquaThermica – boiler cu pompa de caldura cu ciclu automat Anti-Legionella si sistem de auto-diagnosticare de la Tesy

  Gama de boilere AquaThermica cuprinde modele cu volum 200 l si 260 l, cu posibilitate de conectare la alte surse de energie regenerabila, precum sisteme fotovoltaice si solare sau cazane. Modelele din gama se ofera in doua variante - cu schimbator si fara schimbator de caldura. “Aparatele ofera o fiabilitate exceptionala si indeplinesc si cele mai inalte standarde de calitate”, au accentuat de la compania bulgara, care se numara printre liderii in productia de boilere si echipamente de incalzire in Europa.

Vedeti toate »

Noutati

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 12 august 2020Facilitati noi in proces de constructie in municipiul Inđija, Serbia

  Urmeaza sa fie construite cateva noi facilitati in Municipiul Inđija, Serbia, a aflat BalkanEngineer.com de la eKapija.com. In ultimii trei ani, au fost incheiate acorduri cu 11 companii care au achizitionat spatii in zona industriala, parte dintre care au inceput deja activitatile sale. Este de asteptat sa inceapa si pavajul celei mai lungi strazi din satul Ljukovo, care are o lungime de cel putin 2 km. In toamna va fi finalizata constructia unei noi gradinite cu o capacitate de 300 de copii. Este prevazuta construirea unei piete verzi, o piscina interioara, o sala de sport, reconstructia completa a pietei orasului, precum si dezvoltarea parcurilor din municipiul Inđija.

 • 10 august 2020Vivacom a devenit parte din United Group

  Operatorul bulgar de telecomunicatii Vivacom a devenit parte din compania lidera de telecomunicatii si mass-media din sud-estul Europei United Group, a aflat BalkanEngineer.com dintr-un mesaj de la Vivacom. Tranzactia a fost finalizata pe 31 iulie 2020, dupa ce in luna aprilie a.c. a primit aprobare de la Comisia Europeana. Achizitia operatorului bulgar de telefonie mobila face parte din strategia de extindere a companiei internationale cu sediul la Amsterdam, Tarile de Jos. La inceputul acestui an United Group a devenit proprietarul companiei croate de telecomunicatii Tele2, urmand sa fie incheiata si tranzactia pentru compania greaca de telecomunicatii Forthnet.

 • 05 august 2020EVN cu propuneri pentru sisteme fotovoltaice in Macedonia de Nord

  Compania energetica EVN si ProCredit Bank lanseaza o cooperare pentru construirea sistemelor fotovoltaice pentru scopurile domeniului de afaceri din Macedonia de Nord. Companiile din tara vor putea profita de un imprumut, acordat de ProCredit Bank, pentru finantarea sistemelor fotovoltaice, asigurate de EVN Macedonia. Instalarea lor reduce costurile de energie electrica cu peste 30%, contribuie la reducerea emisiilor de CO2, iar randamentul investitiilor se realizeaza in cadrul a 6-8 ani. Cantitatea de energie electrica produsa de catre o unitate fotovoltaica in tara poate ajunge la 1500 kWh pe an – valoare care este mult mai mare decat media europeana.

 • 03 august 2020Un centru pentru masini autonome se va construi in Romania

  Centru de Inovare, Testare si Promovare pentru masini autonome se va construi in orasul Cluj-Napoca, a aflat BalkanEngineer.com de la TekDeeps.com. Vor fi implicate in viitorul centru entitati cum ar fi Porsche Engineering Romania si Robert Bosch SRL, precum si Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca. Centrul va integra un circuit pentru testarea in siguranta si laboratoare specializate pentru dezvoltarea tehnologiilor si sistemelor pentru masini autonome. Valoarea proiectului este de 53 de milioane de euro. Acesta a fost depus de Consiliul Judetean Cluj pentru finantare europeana, fiind notat la etapa de preselectie cu 94,75 de puncte din maximul posibil de 100 de puncte.

 • 29 july 2020X Factor Accelerator investeste in 2 startup-uri in Macedonia de Nord

  Compania nord-macedoneana X Factor Accelerator va investi 200 000 euro in doua startup-uri. Primul proiect este in domeniul industriei alimentare. Compania dezvolta doua procese tehnologice inovatoare pentru productia de inghetata de vin cu un continut de alcool cuprins intre 5% si 13.5%. X Factor Accelerator va investi si intr-o companie spin-off a Facultatii de Inginerie Electrica si Tehnologia Informatiei din cadrul Universitatii “St. Sf. Chiril si Metodiu” din orasul Skopje. Organizatia este creatorul platformei software pentru harti 3D Dynamix Mapper, care foloseste cel mai modern algoritm de localizare si cartografiere simultana (SLAM).

 • 27 july 2020Activitatile de constructie la interconectorul Grecia-Bulgaria continua

  Activitatile de constructie la interconectorul Grecia-Bulgaria continua pe teritoriul celor doua tari, , a aflat BalkanEngineer.com dintr-un anunt al companiei de proiectare ICGB. Aproape 110 km de teren au fost deja curatati, humusul a fost indepartat si traseul a fost pregatit pentru activitati ulterioare, iar aproximativ 100 km conducte lineare cu lungime de 12 m si 18 m sunt deja produse si livrate. Finantarea proiectului este asigurata prin capitalul actionarilor, imprumut de la Banca Europeana de Investitii in valoare de 110 milioane euro cu garantie de stat si subventii in valoare de 39 milioane euro in cadrul Programului operational “Inovare si competitivitate 2014-2020”.

Vedeti toate »

Evenimente

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 11 august 2020Un startup din Romania este castigator la CEE Startup Challenge

  Ringhel, principalul furnizor de software din Romania, care activeaza in industria de energie electrica si gaze a devenit castigatorul la cea de-a cincea editie a competitiei CEE Startup Challenge, organizata de platforma internationala Vestbee.com, a aflat BalkanEngineer.com de la RomaniaJournal.com. Compania a fost distinsa in categoria pentru startup-uri cu cel mai mare impact (Best Impact Startup). Ringhel a fost fondata in 2014 si dezvolta software de tip ERP & CRM pentru companiile din industria de energie electrica si gaze. Solutiile startup-ului romanesc permit companiilor sa se adapteze cu usurinta noilor cerinte sau reglementarilor pietei, bazate pe automatizarea acestora.

 • 06 august 2020O linie feroviara de mare viteza va fi construita in Serbia pana la sfarsitul anului 2023

  Presedintele sarb Aleksandar Vučić a anuntat decizia pentru construirea liniei feroviare de mare viteza intre orasele Belgrad si Niš in Serbia, a aflat BalkanEngineer.com de la eKapija.com. Proiectul este de asteptat sa fie finalizat pana la sfarsitul anului 2023, iar calatoria de la Belgrad la Niš va dura 1 ora si 20 de minute. Acordul privind constructia noii linii feroviare va fi semnat in cadrul unui termen de 3 luni, a mai adaugat Vučić. Editia online aminteste si proiectul “Cai ferate de mare viteza din Serbia” de la sfarsitul anilor 90 ai secolului trecut, care prevedea durata calatoriei intre cele doua orase sa fie in cadrul a 2 ore la o viteza maxima de deplasare de 250 km/h.

 • 04 august 2020VolaPlast construieste o fabrica in Bulgaria

  Compania germana VolaPlast a inceput constructia unei fabrici in Bulgaria. Aceasta va fi situata in orasul Kyustendil si este prima intreprindere a companiei din afara teritoriului Germaniei. Se asteapta constructia sa fie finalizata in februarie 2021. La fabrica va fi organizata productia de detalii tehnice din material plastic si instalarea sistemului de spalare automata a geamurilor pentru un numar de producatori europeni de automobile. Noua fabrica va crea 30 de locuri de munca, iar ulterior vor fi create inca 100-120. VolaPlast este specializata in prelucrarea materialelor plastice. Compania germana este fondata in 1961 si la aceasta in prezent lucreaza aproximativ 200 de persoane.

 • 30 july 2020Compania Delfingen achizitioneaza fabrica Schlemmer din Romania

  Producatorul francez de componente auto Delfingen a inceput negocieri cu grupul industrial german auto Schlemmer pentru achizitionarea, impreuna cu alte active, a fabricii grupului din Romania, a aflat BalkanEngineer.com de la SeeNews.com. Facilitatile, incluse in afacere, au o cifra de afaceri de aproximativ 100 milioane euro, unde sunt angajati aproape 1000 de persoane. Acestea acopera 5 fabrici din Romania, Germania, Rusia, Maroc si Tunisia. Procedura este de asteptat sa fie finalizata in termen de 3 luni. Fabrica Schlemmer din Romania este situata in orasul Carei, judetul Satu Mare. Fondata in 2005 aceasta are 345 de angajati.

 • 28 july 2020Toyo Tires construieste o noua fabrica in Serbia

  Producatorul japonez de anvelope Toyo Tires va incepe constructia unei noi fabrici in luna august a anului curent a aflat BalkanEngineer.com de la eKapija.com. Complexul pentru productia complet automata a anvelopelor pentru autoturisme si camioane va fi amplasat pe o suprafata de aproximativ 64 ha, unde se vor produce 5 milioane de anvelope pe an. Investitia in constructie se ridica la circa 400 milioane euro, iar conform datelor preliminare, compania a asigurat 500 de locuri de munca. Proiectul companiei Toyo Tires din Serbia a fost anuntat in vara anului 2019, iar baza din Inđija va fi prima fabrica europeana a producatorului japonez.

 • 23 july 2020Glass Flex a deschis o noua fabrica in Macedonia de Nord

  Compania macedoneano-daneza pentru productia de sticla Glass Flex a deschis o noua fabrica in zona industrial-tehnologica a orasului Tetovo, Macedonia de Nord, a aflat BalkanEngineer.com de la Mia.mk. Fabrica va produce sticla calita, laminata si alte tipuri de sticla. Baza recent deschisa va asigura 300 de noi locuri de munca, iar fondurile investite in aceasta se ridica la 9 milioane de euro, au publicat de la Mia.mk. Fabrica este unica pentru Peninsula Balcanica, oferind cele mai moderne tehnologii pentru productia de sticla. 8% din productie va fi directionata catre fostele republici iugoslave si Europa de Vest, a declarat Gotse Peshov, administratorul companiei Glass Flex.

Vedeti toate »