Abonament gratuit

Abonati-va la buletinul nostru de stiri si fiti la curent!

Articole

Tesy: “Noi investim in oameni si cream viitorul astazi! Alaturati-va si voi”

21 may 2019

In Bulgarian

 

Tesy este o companie care a implementat si respecta anumite valori si probabil pe acest lucru se datoreaza o parte din succesul nostru. Noi cautam completari ambitioase, inovatoare si loialе pentru echipa noastra”, au declarat pentru BalkanEngineer.com de la companie – lider producator bulgar si european de boilere electrice, boilere cu incalzire indirecta si aparate de incalzit. Iar ce secrete compania a impartasit in fata echipei noastre va vom dezvalui exact acum.

 

 

Pasiune, inovatii si incredere sunt valorile care stau la baza companiei Tesy. “Echipa noastra pasionata de profesionisti isi stabileste obiective ambitioase. Aceasta este intotdeauna deschisa catre inovatii. Viziunea impartasita pentru onestitate si sinceritate se afla la baza parteneriatelor noastre pe termen lung. Suntem condusi de dorinta de cooperare, loialitate si incredere”, au completat de la companie.

 

La Tesy fiecare angajat joaca un rol cheie. Indiferent daca este inginer, economist sau inca mai este student. “Noi investim in oameni si in noile tehnologii si cream viitorul astazi! Ne straduim sa oferim sprijinul necesar, instruirea si experienta practica, necesare pentru inceperea sau dezvoltarea carierei dumneavoastre”, au declarat de la compania din Shumen.

 

 

Tesy este unul dintre exemplele de succes pentru producator si angajator bulgar, care sa impus atat pe piata bulgara, cat si pe cea europeana. Fiecare specialist ambitios poate depune CV-ul sau actual la recruitment@tesy.com pentru a vedea cat de departe va ajunge in dezvoltarea sa!

 

Birou Sofia

Adresa: Bulgaria, Sofia 1166, cart. Sofia Park, Bloc 16V, et.2, birou 2.1.

Telefon: 00 359 2 902 66 66

E-mail: office@tesy.com

 

Birou Shumen

Adresa: Bulgaria, Shumen 9700, b-dul “Madara” 48

Telefon: 00 359 54 859 129

E-mail: office@tesy.com

 

Mai multe informatii despre companie, produsele si serviciile care ofera in Romania, puteti gasi AICI!

 

 

Sursa material fotografic: Tesy OOD

Articole

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 18 july 2019Soltec: Platforma UR+ de la Universal Robots automatizeaza masini vechi prin cadrul robotilor colaborativi la o companie america

  All Axis Machining este o mica companie americana care la un moment dat a inceput sa aibe nevoie acuta de forta de munca. “Proprietarul companiei cauta solutie pentru automatizarea productiei, deoarece a fost nevoit sa plateasca pentru ore suplimentare de munca, atunci cand comenzile nu au putut fi finalizate la timp. Astfel, compania se incadreaza pe platforma Universal Robots+ cu arhitectura deschisa, care in cazul concret asigura o automatizare la sase operatiuni diferite prin intermediul robotilor colaborativi”, au anuntat de la compania Soltec.

 • 17 july 2019Adara Engineering: Pompele de butoi Jessberger sunt un asistent fiabil la manipularea fluidelor in zone inflamabile

  O propunere consecutiva de inalta calitate de la Adara Engineering EOOD privind industria agroalimentara si sectorul industrial! “Sistemele de pompare pentru butoaie cu brandul Jessberger din otel inoxidabil sunt asistentul perfect pentru umplerea, golirea sau transferul diferitelor substante, asigurand in acelasi timp o siguranta si la manipularea lichidelor inflamabile in zone cu diferite clase de pericol”, au declarat de la Adara Engineering – companie dovedita in domeniul echipamentelor de pompare pentru sectorul civil si industrial.

 • 19 june 2019Indumatic: Noi cilindrii pneumatici de mare forta P1F-T ISO 1552 cu diametre de la 160 la 320 mm de la Parker Hannifin

  Compania Parker Hannifin este lider mondial in dezvoltarea tehnologiilor de deplasare si control, care furnizeaza solutii de inalta precizie pentru aplicatii sociale, mobile, industriale si aerospatiale. “Una dintre cele mai recente completari in portofoliul extins al companiei este noul grup de produse de cilindri pneumatici P1F-T cu diametre 160, 200, 250 si 320 mm. Astfel, seria P1F acopera deja intreaga gama de diametre de la 32 la 320 mm”, au informat pentru BalkanEngineer.com de la compania Indumatic OOD.

 • 19 june 2019Economisiti timp si mijloace prin serviciul de prelucrare a foilor de tabla de inalta calitate de la Multiengineering

  Prin serviciul sau de indoire si/sau debitare a foilor de tabla de inalta calitate, compania Multiengineering ET ajuta pe clientii sai sa reduca in mod semnificativ timpul pentru operatiunile tehnologice. “Proiectele sunt realizate la timp si potrivit desenului furnizat de catre client, iar in lipsa unui astfel, echipa noastra experimentata si cu inalta calificare va poate ajuta cu privire la construirea detaliilor, elaborarea desenelor si modelarea 3D a produsului”, au anuntat pentru BalkanEngineer.com de la Multiengineering.

 • 18 june 2019RAIS: Optimizam productia dumneavoastra cu masini CNC si solutii cu o calitate la nivel international

  In timpul expozitiei tehnice specializate MachTech & InnoTech Expo 2019 compania lidera bulgara pentru productia de masini pentru debitat metal si masini pentru prelucrarea metalului cu control numeric computerizat RAIS OOD a demonstrat performanta la unele dintre masinile sale cu caracteristici unice si aplicatie impresionanta in productie. “Incepand din 2019 gama noastra de produse a fost imbogatita in mod considerabil si in sortimentul companiei RAIS au fost adaugate 5 modele de strunguri de baza”, au declarat de la companie.

 • 17 june 2019Kiberys: Inovatii si imbunatatiri in tehnologia de sudare au demonstrat de la Kimex in timpul MachTech & InnoTech 2019

  Solutii de ultima generatie in tehnologia de sudare au demonstrat de la compania bulgara dovedita Kimex in cadrul forumului tehnic international MachTech & InnoTech 2019. “Principalii “eroi” in actiune au fost masina de sudura X8 MIG Welder de la Kemppi, masinile manuale de debitat cu plasma Powermax de la Hypertherm, precum si masinile unice pentru sudarea tijelor filetate de la HBS”, au dezvaluit pentru BalkanEngineer.com de la compania Kiberys OOD, brand propriu al companiei bulgare dovedite, specializata in tehnologia de sudura.

Vedeti toate »

Noutati

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 22 july 2019O fabrica pentru produse compozite a fost deschisa la Vizbegovo, Macedonia

  Compania ATS Group a deschis noua sa fabrica pentru produse compozite in zona industriala a orasului Vizbegovo, Macedonia de Nord. In cadrul evenimentului de deschidere a facilitatii a participat si premierul macedonean domnul Zoran Zaev, a aflat BalkanEngineer.com de la Denar.mk. Investitia se ridica la o valoare totala de 3 milioane de euro. Produsele care vor fi fabricate la noua facilitate vor fi destinate pentru echipamente militare si de politie in domeniul protectiei si sigurantei balistice. ATS Group este o fabrica moderna privata cu sediul situat in orasul Skopje, Macedonia.

 • 17 july 2019Start-up bulgar cu premiu la Junior Achievement Europe

  Bevine, una dintre cele mai bune companii de startup create din studenti bulgari, a revenit acasa cu premiu pentru inovatie de la concursul „Enterprise Challenge”, organizat de Junior Achievement Europe la Oslo. Echipa a primit premiul “Inovatii digitale” pentru 2019, a mai aflat BalkanEngineer.com. Bevine este un startup creat din studenti bulgari de la Universitatea din Sofia “Sf. Kliment Ohridski”. Tinerii inovatori dezvolta o solutie pentru economisirea a pana la 90% din costurile pentru productia de vin, bazata pe inteligenta artificiala, baze de date, analize si Internetul obiectelor.

 • 15 july 2019Dacia isi mareste capacitatea anuala de productie in Romania

  Producatorul auto roman Dacia a inregistrat o crestere a productiei sale in prima jumatate a anului 2019, a aflat BalkanEngineer.com de la Romania-Insider.com. Compania a produs un total de 191 776 de masini la uzina din Mioveni, Romania. O mare parte din masinile (76%) produse la uzina sunt SUV modelul Duster. In cazul in care compania va reusi sa mentina aceasta rata de productie in a doua jumatate a anului 2019, uzina va depasi capacitatea anuala de 350 000 de autoturisme. Acest lucru inseamna ca valoarea productiei Dacia ar putea ajunge la 5.3 miliarde de euro in acest an.

 • 10 july 2019Producator austriac pentru solutii de iluminat transfera fabrica sa in Serbia

  Producatorul austriac de solutii de iluminat Zumtobel intentioneaza sa transfere productia sa din China intr-o noua fabrica in Niš, Serbia. Unul dintre motivele pentru acest pas se datoreaza distantelor mai apropiate fata de clienti. In prezent, aproximativ 60% din componentele de iluminat produse de Zumtobel in China sunt destinate exportului. Avandu-se in vedere distanta lunga de transport spre Europa, precum si costurile de depozitare, pentru companie este mai profitabil si mai eficient de a muta productia sa in Niš. Zumtobel intentioneaza sa transfere productia sa la noua fabrica din Serbia pana la sfarsitul anului.

 • 08 july 2019In Macedonia va fi infiintata o noua fabrica pentru productia de sticla

  In orasul Tetovo, Macedonia de Nord, este de asteptat sa fie infiintata in luna octombrie o noua fabrica pentru productia de sticla. Facilitatea este amplasata pe o suprafata de 9000 m.p., a aflat BalkanEngineer.com de la Denar.mk. Constructia fabricii, care se afla in Zona de dezvoltare tehnologica si industriala Tetovo, a inceput la sfarsitul anului 2018 si urmeaza sa fie finalizata pana la sfarsitul lunii iulie a acestui an. Urmeaza sa fie montate instalatiile si masinile interne care vor fi testate in luna septembrie. Fabrica, in care vor fi angajati 300 de persoane, va produce sticla securizata (calita) si laminata (stratificata).

 • 04 july 2019Bulgaria cu potential ridicat de dezvoltare in sectorul IA

  Raportul furnizorului independent de stiri de afaceri si analiza SeeNews si compania internationala Vangavis arata ca Bulgaria se poate transforma intr-un jucator cheie pe piata IA (inteligenta artificiala). Acest lucru se datoreaza sectorului IT bine dezvoltat din tara. In prezent specialistii in domeniul inteligentei artificiale din Bulgaria sunt in numar de aproape 500, a aflat BalkanEngineer.com. Datele sondajului indica faptul ca un numar tot mai mare de companii bulgare au inceput sa introduca tehnologii bazate pe IA. Este de asteptat ca pana in 2021 sa existe cel putin 10 companii de renume international din Bulgaria.

Vedeti toate »

Evenimente

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 23 july 2019Companie canadiana cu studii privind explorarea aurului in Bulgaria

  Compania canadiana pentru explorarea si extractia mineralelor Velocity Minerals a anuntat ca initial a primit rezultate pozitive in cadrul proiectului “Obichnik” in sud-estul Bulgariei, a aflat BalkanEngineer.com de la site-ul oficial al companiei. Rezultatele studiilor confirma prezenta atat a aurului epitermal de inalta calitate, cat si a unei mineralizari potentiale a aurului in zona “Obichnik”. Probele extrase prezinta un continut de aur de la 1.24 pana la 7.87 g/t. Depozitul se afla situat la 29 km de uzina companiei bulgare de minierit Gorubso-Kardzhali, partener al companiei Velocity Minerals.

 • 18 july 2019Sprijin financiar pentru peste 1200 de companii din Macedonia si regiune

  O initiativa comuna a celor sase tari din regiunea Balcanilor de Vest „Chamber Investment Forum” poate oferi sprijin financiar pentru peste 1200 de intreprinderi mici si mijlocii, a aflat BalkanEngineer.com de la Denar.mk. Acestea sunt tarile Albania, Bosnia si Hertegovina, Kosovo, Serbia, Macedonia de Nord si Muntenegru. Proiectul trianual are ca scop cresterea competitivitatii economiei in regiunea balcanica. Companiile vor fi ajutate si sprijinite in ceea ce priveste cresterea capacitatii de productie si de export, precum si la consolidarea prezentei acestora pe pietele regionale si mondiale.

 • 16 july 2019Serbia cu proiect pentru construirea a 12 centrale termice pe baza de biomasa

  Serbia este in proces de implementare a unui proiect de stat privind construirea centralelor termice pe baza de biomasa intr-un numar de orase si municipalitati, a aflat BalkanEngineer.com de la SerbianMonitor.com. Fondurile vor fi asigurate de catre banca KfW. Regiunile, care sunt implicate in acest proiect, pot astepta sa obtina instalatiile termice pe baza de biomasa in 2019 si 2020. Pana in prezent au fost selectati executantii pentru construirea unora dintre facilitati, timp in care procedurile de licitatie sunt in curs de desfasurare si se pregateste documentatia de proiect.

 • 11 july 2019OMV Petrom a investit 30 de milioane de euro in extractia gazelor din Marea Neagra

  Grupul roman OMV Petrom a demarat o noua campanie de foraj pentru gaze naturale in apele de mica adancime din Marea Neagra, in perimetrul Istria. Proiectul de investitie este in valoare de peste 30 de milioane de euro, a aflat BalkanEngineer.com de la companie. Perimetrul Istria, care se afla in apele de mica adancime ale Marii Negre, are peste 30 de ani de istorie in productia de titei si gaze naturale. Desi zacamintele in regiune au atins varful productiei cu ani in urma, utilizarea unor solutii tehnice moderne adecvate trebuie sa permita companiei OMV sa ajunga pana la resurse suplimentare.

 • 09 july 2019Turcia si Bulgaria sunt favorite pentru noua fabrica Volkswagen

  Producatorul german de automobile Volkswagen intentioneaza sa construiasca o noua fabrica in Europa de Est, a aflat BalkanEngineer.com de la Money.bg. Recent a devenit cunoscut faptul ca alegerea locatiei este limitata la Bulgaria si Turcia. Cu toate acestea, decizia finala din partea companiei este amanata pentru a fi luata in toamna. Investitia este de asteptat sa fie in valoare de peste 1.3 miliarde de euro si sa deschida peste 5000 de locuri de munca. La noua fabrica Vоlkѕwаgеn va fi produs renumitul model Passat, probabil si modele ale companiei afiliate Skoda.

 • 05 july 2019Studiu privind dezvoltarea sectorului IT in Macedonia de Nord

  In perioada cuprinsa intre 6 februarie si 3 martie 2019 portalul macedonean IT.mk a efectuat o cercetare ampla cu privire la starea industriei IT din tara, a aflat BalkanEngineer.comde la Denar.mk. Studiul a cuprins mii de specialisti din acest sector, printre care programatori, dezvoltatori, designeri grafici si profesionisti in domeniul marketingului digital. Studiul portalului macedonean analizeaza factori precum veniturile medii ale specialistilor IT, sex, nivel de educatie, certificate primite etc. Rezultatele sondajului arata ca mai mult de jumatate dintre profesionistii in domeniul IT sunt in varsta cuprinsa intre 25 si 34 de ani.

Vedeti toate »