Бесплатна претплата

Претплатите се на наш билтен и увек будите у току!

Чланци

 • 24 november 2022ЛЕМ: Основа сваког успешног производног посла је његова директна повезаност са образовањем

  Микроелектроника је саставни део данашње индустрије. Све више компанија се окреће минијатурним и све компактнијим уређајима, кроз које настоје да модернизују своју производњу и раде по најстрожим европским стандардима. Стање индустрије микрочипова била је главна тема конференције „Будућност микроелектронике и квалификација радне снаге“, којој је присуствовао доказани лидер у електричним мерењима ЛЕМ. Шта су споделили о свом учешћу, рећи ћемо вам у наредним редовима.

 • 15 november 2022SpaceCAD је представио "суперзвезде" у свом асортиману производа током манифестације MachTech & InnoTech

  Током индустријске пословне изложбе MachTech & InnoTech, која се одржала од 13. до 16. септембра ове године. у Интер Експо Центру - Софија (ИЕЦ), имали смо задовољство да лично упознамо тим компаније SpaceCAD. И ове године, компанија је била део В2В догађаја како би представила најновије у области индустријских решења које нуди. У наредним редовима ћемо вам рећи шта су биле најважније ствари на њеном штанду, као и шта су поделили стручњаци из компаније.

 • 11 november 2022Телетек Електроникс: Teletek CLOUD и Teletek PR апликације обезбеђују оптималан рад са iRIS адресабилним

  Teletek CLOUD и Teletek PRO штеде време и оптимизују активности одржавања ватродојавних система“, саопштио је Телетек Електроникс – европски лидер у производњи сигнално-безбедносне и противпожарне опреме. Мобилне апликације омогућавају даљински приступ и праћење у реалном времену iRIS адресабилних система за дојаву пожара. Применљиви су на iRIS панеле који подржавају CLOUD функције – iRIS 8 од верзије фирмвера 1.1.1 и новије, као и на нови iRIS 4.

 • 09 november 2022Учешће компаније РАИС на MachTech & InnoTech 2022: Нове машине, иновативна решења

  Како је прошло овогодишње издање MachTech & InnoTech? По први пут за две године, професионалци из различитих индустријских сектора могли су да уживају у иновацијама у свету технике и технологије без ограничења у комуникацији. Тим компаније РАИС није изневерио своју традицију да буде део излагача током b2b догађаја, који је одржан у Интер Експо Центру – Софија (ИЕЦ) од 13. до 16. септембра. Посетили смо специјализовани семинар РАИС-а са водећим инжењером Маријом Станиловом, који је био део пратећег програма форума.

 • 04 november 2022SpaceCAD: Искористите бесплатну лиценцу за Сиеменсов професионални 3D CAD софтвер Solid Edge

  Јесен се спрема да буде изузетно продуктивна сезона за Siemens Digital Industries Software. Поред недавно објављеног ажурирања Solid Edge 2023, о којем можете пронаћи детаље ОВДЕ, компанија је такође објавила бесплатну верзију 3D CAD софтвера Solid Edge Community Edition. SpaceCAD - званични партнер Сименса, добављач и интегратор најновијих трендова у 3D технологијама, објавио је корисне информације о бесплатној понуди.

 • 02 november 2022Уз помоћ и подршку "Здрави Џо" сајта Неон.БГ, свака активност у производњи и логистици постаје лакша и пријатнија

  Јесте ли чули за „Здравог Џоа“ („Tough Joe“)? Ово елоквентно и незаборавно име изабрао је Неон.БГ за сопствени развој универзалних колица, која се широко користе у производњи и логистици. Доказана компанија има специјализовану експертизу у области пројектовања, инжењеринга, израде прототипа и производних активности производа и техничких решења за индустрију. Константно проширује асортиман производа и услуга које нуди, захваљујући и новом производном погону који је отворио своја врата у септембру 2021.

 • 28 october 2022Унисист: Бескомпромисна процена усклађености мерења је кључни фактор за оптималне индустријске процесе

  Мерни инструменти (МИ) су неизменљиви део делатности сваког предузећа, а њихова употребљивост је гаранција за правилно функционисање опреме и ток процеса, као и за постизање константно високог квалитета производње. Из тог разлога, процена усклађености са СИ је од суштинског значаја. Акредитације и добре праксе које компанија Унисист прати чине је поузданим партнером у овој делатности. „За скоро 30 година праксе доказали смо се као стабилан и поуздан партнер како за велика индустријска предузећа тако и за средња и мала предузећа“, коментарише из компаније.

 • 26 october 2022Т&Д Инжењеринг: Сада нудимо разне станице за пуњење електричних возила за "паметни" град будућности

  Инжењерска компанија Т&Д Инжењеринг је интегратор оптимизованих решења у области енергетике, електронике, управљања енергетском инфраструктуром, индустрије и обновљивих извора енергије (ОИЕ). Захваљујући свом искуству, резултату дугогодишње праксе, као и свом уиграном тиму квалификованих стручњака, компанија се етаблирала као сигуран и поуздан партнер који ради у корист својих купаца. „Са задовољством вас обавештавамо да смо проширили наше активности, уласком у област електричних аутомобила.

 • 21 october 2022САТ: Као одговор на потребе клијената, развијамо и имплементирамо дистрибуиране системе

  У овом чланку ћемо вам представити концепт дистрибуираних управљачких система са даљинским контролним панелима, који проверена инжењерска компанија САТ (Системи Аутоматка Технологије) развија као одговор на потребе производње својих купаца. Компанија је првог августа прославила 31. годишњицу постојања. За ово време неуморно смо стицали искуство, знање и вештине како бисмо обезбедили прецизно извођење услуга које нудимо: инжењеринг, пројектовање, производња, програмирање, обука.

 • 20 october 2022GreMa 3D дебитује на манифестацији MachTech & InnoTech 2022 и полаже право на водећу позицију

  У сезони пословних сајмова, MachTech & InnoTech и ове године дочекује бројне учеснике из различитих индустријских области – како познате брендове, тако и „звезде у успону“. Међународни демонстрациони форум одржан је од 13. до 16. септембра у Интер Експо центру – Софија (ИЕЦ). А данас ћемо вам рећи о дебитантском наступу стручњака у свету 3D технологија - GreMa 3D (Great Master). Ова компанија има амбицију да се успостави као један од тржишних лидера у овој области пружањем иновативних 3D решења високог квалитета по конкурентним ценама.