Бесплатна претплата

Претплатите се на наш билтен и увек будите у току!

Чланци

 • 15 october 2021Индустријска колица Tough Joe компаније Неон.БГ - мултифункционални и практични помоћник за вашу производњу

  „Иновативна колица су одлично решење за многе индустрије, укључујући обраду дрвета и метала, производњу намештаја, индустрију стакла, оглашавање, као и организацију складишта. Tough Joe се лако саставља и зато се брзо раставља током транспорта. Направљен је од ласерски резаних и прецизно савијених детаља кочионе пресе сложеног облика. Колица су тешка 42 kg, висина варира од 820 до 1020 mm, ширине 1100 mm, дужине 700 mm, а точкови су типа Tellure Rota 604211”, коментарисали су стручњаци компаније Неон.БГ.

 • 14 october 2021SpaceCAD: Комбинована ћелија за заваривање са роботима KUKA оптимизује заваривање

  Kauth је специјализован за висококвалитетну обраду метала. Инжењерска компанија ENKO Staudinger развила је компактни универзални кавез за заваривање са роботима KUKA, комбинујући скуп различитих процеса заваривања са минималним захтевима простора. "Захтев који има Kauth је да изгради кавез за заваривање који је погодан и за тачкасто заваривање и за електролучно заваривање", изјавили су за портал BalkanEngineer.com из компаније SpaceCAD, реномиране бугарске компаније која нуди индустријске роботе KUKA, иновативна 3D, CAD/CAM/CAE решења и инжењерске услуге.

 • 11 october 2021Телетек Електроникс ће своје најновије производе демонстрирати у октобру на Adria Security Summit

  Највећа изложба у области безбедности у јадранском региону „Adria Security Summit“ биће одржана 13. и 14. октобра у Београду, у Србији, изјавили су из бугарске компаније Телетек Електроникс за портал BalkanEngineer.com. „Adria Security Summit“ је погодан за све актере у ланцу снабдевања - од произвођача до крајњих корисника. Осим стручњака из области безбедности, видео надзора и заштите од пожара, форум привлачи интересовање и представника других индустрија, укључујући финансије, IT и комуникације.

 • 06 october 2021Унисист Лабораторије: "Вршимо инспекцију и калибрацију мерних инструмената наших клијената"

  Лабораторија је доказала своју високу техничку способност и међу водећима је у земљи, поседујући висококвалитетну референтну опрему најновијег техничког нивоа. „Примењујемо савремене валидиране методе калибрације, који су гаранција високог квалитета наших услуга. Зато говоре повратне информације наших клијената, од којих велики дио с нама врши поновну калибрацију својих мјерних инструмената и стандарда од оснивања лабораторије “, прокоментарисали су за портал BalkanEngineer.com из компаније Унисист Лабораторије ДОО.

 • 01 october 2021Неон.БГ проширује своју производњу! Добродошли у нови погон компаније у Софији

  Водећа бугарска компанија, специјализована за имплементацију комплетног пакета инжењерских услуга, укључујући пројектовање, инжењеринг, израду прототипова и производњу производа и техничка решења за индустрију - Неон.БГ, најавила је проширење своје производње. "Добродошли у нашу нов, модеран погон, који се налази у Булевару „Ботевградско шосе“ № 348, у главном граду", саопштила је компанија. BalkanEngineer.com састао се са менаџером компаније Неон.БГ - господином Георгијем Трајковим, који је рекао више о новој, великој инвестицији компаније. Сазнајте више!

 • 30 september 2021Спортски дух освојиће компанију Либхер-Хаусгерете Марица 3. октобра у оквиру кампаве Liebherr Business Run Plovdiv

  Дана 3. октобра ове године подручје око погона компаније Либхер-Хаусгерете Марица у близини Пловдива постаће арена такмичарског духа и емоција. Разлог за то је треће издање највећег корпоративног штафетног и тимског тима у јужној Бугарској - Liebherr Business Run Plovdiv. Догађај организује Спортски клуб „Бегач“ и на њему могу учествовати компаније из целе земље. Манифестација је добротворна, а организатори сваке године донирају 30% котизације за различите локалне сврхе.

 • 24 september 2021Таурус-93: Израђујемо предње плоче са готовим дизајном

  Таурус-93 ДОО је реномирани бугарски произвођач предњих плоча и тастатура од поликарбоната или полиестерске фолије, које се користе за управљање електронским производима и машинама. Компанија нуди предње плоче за LED индикацију од поликарбонатне фолије и за LED индикацију од полиестерске фолије. "Предње плоче производимо према готовом дизајну клијента и према његовом задатку - који су израдили наши стручњаци. Настојимо да задовољимо захтеве клијента и пружимо квалитетан, естетски и потпуно функционалан производ“, рекли су из компаније за портал BalkanEngineer.com.

 • 17 september 2021Телетек Електроникс: Понављајући панел за рад са адресабилним системима за дојаву пожара Simpo и Iris

  Компанија производи читав низ сигурносних и противпожарних система који испуњавају захтеве сваке апликације. „Да бисмо нашим корисницима пружили још већу удобност и сигурност, развили смо репетиторски панел Repeater TFT Iris/Simpo за рад са нашим циљаним детекторима пожара Simpo и Iris. Главни задатак уређаја је да вам пружи потребне информације о тренутној ситуацији у просторијама, а да не мора бити физички близу главног панела“, објаснили су за портал BalkanEngineer.com из компанийеТелетек Електроникс.

 • 10 september 2021РАИС се ослања на партнерство са компанијама ДиТра и SolidWorks у производњи конкурентних машина и алата

  Главни алати које компанија користи укључују основни 3D цртеж, SheetMetal и Simulation, помоћу којих проверава да ли ће дати детаљи издржати потребан напор. „Ми смо користили софтверске производе које је ДиТра обезбедила у дизајну машина од самог почетка њиховог конструктивног развоја. Радимо на задатку клијента, дизајнирамо и оцртавамо машине, затим их проверавамо и испитујемо да ли ће бити довољно отпорни на вибрације, притисак, напор итд. и на крају правимо 2D цртеже за механичку израду детаља“, коментарисали су за портал BalkanEngineer.com из компаније РАИС.

 • 01 september 2021Богато искуство и стручност новог председника компаније IMI, Inc. допринеће сталном расту и успеху компаније

  Светски лидер у електроници Integrated Micro-Electronics, Inc. (IMI) је представио свог новог председника, господина Џером С. Тана. Каријера господина Тана у компанији започела је 2011. године као главни финансијски директор. Да бисмо сазнали више о новим структурним променама у управљању IMI, Inc., као и о тренутним могућностима за каријерно остваривање техничких и инжењерских талената у нашој земљи, коментаришемо тему са тимом компаније IMI Бугарска.