Бесплатна претплата

Претплатите се на наш билтен и увек будите у току!

Чланци

 • 23 october 2020Филкаб: Специјализовани смо за производњу и уградњу електричних разводних табли, расклопних уређаја и БЦЦ

  Филкаб је водећа бугарска компанија за производњу, инжењеринг и трговину на пољу електричне опреме и алата за аутоматизацију. Захваљујући расту свог пословања, Филкаб је основао компанију Инжењеринг ЕАД, која се данас бави производњом и нуди свеобухватне инжењерске услуге. „Инжењеринг ЕАД је компанија са највећим бројем запослених у групи компанија Филкаб. Компанија поседује модерну опрему и лиценце за производњу типски тестираних плоча водећих европских произвођача“, обавестии из компаније Филкаб.

 • 19 october 2020Бојлери за воду SimpatEco компаније TESY - европска техничка иновација „Made in Bulgaria“

  Од свог оснивања, бугарска компанија Теси, доказани европски произвођач електричних бојлера и уређаја за грејање, ради на подизању стандарда у овој индустрији. Препознатљив је глобални лидер у иновацијама и креатор модерних решења за топлину и удобност. „Током последње деценије применили смо широк спектар производа и патентирана технолошка решења која су у потпуности у складу са савременим захтевима за енергетску ефикасност и еколошку прихватљивост“, рекли су из компаније Теси.

 • 14 october 2020Производна компанија IMI Бугарска награђена је наградом „True Leader“ у аутомобилској индустрији у Бугарској

  Међу привредним секторима са најјачим развојем у Бугарској последњих година је производња аутомобилских компонената. Један од најистакнутијих представника ове групе је IMI Бугарска - подружница лидера у производњи аутомобилске електронике Integrated Micro-Electronics, Inc (IMI). Награде које је добила ова компанија, неизбежно сведоче о његовој лидерској природи. Најновије у „арсеналу“ бугарске компаније је награда True Leader“ од ICAP Bulgaria.

 • 13 october 2020Бљештаво бели осмех са B2N и новим биокомпатибилним смолама Custom Tray компаније Resin

  „Дуго очекиване биокомпатибилне смоле компаније Formlabs већ су доступне на бугарском тржишту“, изјавили су за портал BalkanEngineer.com из компаније B2N, пионира у 3D технологијама и званични партнер произвођача у Бугарској. „Помоћу њих можете директно да одштампате појединачне кашике за утискивање имплантата, круница, мостова или протеза. Само одаберите нову прилагођену смолу за лежиште компаније Формлабс Дентал и проширите своје могућности данас“, објаснила је бугарска компанија.

 • 06 october 2020Видео: ЛогиСофт - модуларни системи за управљање магацинима са високим стилажама

  ЛогиСофт нуди својим клијентима развој, имплементацију и одржавање система управљања и управљања палетним трансманипулаторима, а међу реализацијама компаније су: инвестициони дизајн у електротехници, управљање системом Miniload за складиштење и пуштање у рад мањих делова, систем контроле накнадне уградње складишта са високим полицама са 6 ходника са директном везом на SAP, управљање транспортним системом за транспорт хемијских производа итд.

 • 01 october 2020Телетек Електроникс: Мегатрендови и технологије које покрећу тржиште опреме за дојаву пожара

  Водећи произвођач ватродојавних и сигурносних решења за заштиту од аларма Телетек Електроникс већ је коментарисао неке од мегатрендова и технологија који покрећу индустрију безбедности. Ако сте знатижељни да сазнате више о иновативнијим решењима, као што су базе података у облаку и прорачуни, откривање дима видео надзором, као и гласовни аларм и системи даљинског надзора, завалите се и упознајте будућност технологије у следећим редовима!

 • 29 september 2020САТ је успешно завршио пројекте за аутоматизацију и модернизацију производње у словачкој фабрици цемента

  Словачка компанија CRH производи широку палету висококвалитетних грађевинских материјала и производа за изградњу објеката и инфраструктурне пројекте, укључујући путеве и мостове. „Нашој компанији су додељена два пројекта за модернизацију постројења у месту Турна, укључујући замену система за контролу процеса и реконструкцију хладњака за клинкер“, рекла је водећа бугарска инжењерска компанија Системи Автоматика Технологии – САТ ЕООД за портал BalkanEngineer.com.

 • 23 september 2020Како одабрати прави аспиратор? Коментаришу стручњаци из компаније Теси

  Оно што нас заиста може импресионирати у модерној кухињи нису ни величина, ни намештај, па чак ни рерна. Све што желимо је да арома куваног долази само са плоче! Начин да се то постигне је поуздана вентилација и аспирација, која је изабрана да обезбеди ефикасне резултате. Како одабрати прави аспиратор за BalkanEngineer.com су коментарисали из компаније Теси. „Да би кухињски аспиратор био ефикасан, мора да буде у стању да изврши 10 прочишћавања ваздуха у соби у року од 1 сата. Уз трајно отворену везу са другом собом, треба имати на уму да је одлучујући фактор у избору капацитета укупна површина“, објаснили су из Теси.

 • 23 september 2020IMI, Inc. је међу најбољим произвођачима у области електронике. Погледајте могућности за посао у компанији

  И ове године је компанија Integrated Micro-Electronics, Inc. (IMI) међу најбољим произвођачима у области аутомобилске електронике, заузевши 6. место на ранг-листи истраживачке компаније New Venture Research, која разликује технолошке компаније на основу прихода од продаје остварених у 2019. Резултати показују 8,7% већу стопу раста компаније IMI, Inc. у поређењу са просеком за 50 најбољих компанија у аутомобилској индустрији“, обавестили су портал BalkanEngineer.com из компаније IMI България.

 • 22 september 2020IMI, Inc. - 40 година на путу иновација. Технолошка породица IMI Бугарска чека своје нове таленте

  У августу ове године интернационални технолошки лидер на пољу електронике Integrated Micro-Electronics, Inc. (IMI) је прославио 40-то годишњицу - време када је компанија успела да створи широку мрежу компанија у којима иновације проналазе своје место за реализацију. За читаоце портала BalkanEngineer.com из компаније IMI България испричали су о достигнућима и развоју међународне компаније, као и о перспективама које компанија пружа техничким специјалистима у нашој земљи.