Бесплатна претплата

Претплатите се на наш билтен и увек будите у току!

Чланци

 • 31 march 2023Сигурност вашег пословања - уз Teletek PRO из Телетек Електроникса! Јасна видљивост и веза са противпожарним алармним системима

  Гарантујте сигурност и сигурност за вас и све око вас где год да се налазите! Заштитите своје пословање и све своје локације - пословне просторе, административне зграде, производне базе, складишта, хотеле, ресторане итд., уз мобилну апликацију Teletek PRO компаније Телетек Електроникс. „Teletek PRO је једно од најновијих технолошких достигнућа лидера у производњи сигнално-безбедносне и противпожарне опреме Телетек Електроникс, која обезбеђује даљинско повезивање и видљивост система за дојаву пожара Teletek.

 • 29 march 2023Мултиинжењеринг: Алуминијумски профили Paletti су доказано решење за примену у индустрији, логистици и у кући

  „Алуминијумски профили су стандардне компоненте које се користе у конструкцији машина, транспортних система, ваљкастих транспортера, заштитних ограда, радних места, линеарних модула са и без погона, намештаја за радна места, као и у другим специјалним применама. Званични смо заступник немачке компаније Палетти Профилсистеме, која је специјализована за производњу алуминијумских конструкцијских профила и причврсних елемената високог квалитета и вишеструке примене“, коментаришу стручњаци из водеће инжењерске компаније Мултиинжењеринг.

 • 29 march 2023По девети пут, фотонапонски модули Phono Solar - сопствена производња компаније Smart Solar - део су престижне листе Tier 1 сајт

  Phono Solar панели, које производи и продаје компанија Smart Solar, девету су годину заредом део листе добављача фото напонских модула Tier 1, коју је саставила глобално доказана истраживачка организација Bloomberg New Energy Finance (BNEF). Који су то препознатљиви квалитети бренда, који га је још годину дана сврстао на листу најбољих – коментаришемо у наредним редовима са афирмисаном у области зелене енергије компанијом Smart Solar. Bloomberg New Energy Finance (BNEF) испитује највеће произвођаче фотонапонских модула, процењујући њихове укупне перформансе и рангирајући их на листи Tier 1.

 • 24 march 2023Филкаб Солар је изградио хибридни аутономни фотонапонски систем за потребе винарије у општини Поморије

  Обновљиви извори енергије (ОИЕ) заузимају све значајније место у енергетском миксу. Напредак у технологији отвара многа врата за развој, унапређење и оптимизацију постојећих системских решења. „Зелена“ енергија постаје све доступнија, а са њом и позитивне стране од ње у еколошком и економском смислу. „Током дугогодишње праксе у овој области, стекли смо богато искуство и знање које је од користи нашим клијентима. Једна од области за које смо специјализовани је изградња и управљање пројектима ОИЕ. Наш портфолио обухвата много успешних пројеката за све врсте фотонапонских инсталација, реализованих како у земљи, тако и у иностранству“.

 • 20 march 2023Инж. Нишану Баздигјану, менаџеру компаније РАИС, уручена је почасна плакета Свејерменског добротворног савеза „Парекорџаган“

  РАИС је компанија специјализована за производњу CNC машина, алата и опреме за различите секторе индустрије. На челу са инжењером Нишаном Баздигјаном, инжењерска компанија је започела своје активности у граду Пазарџику далеке 1994. године. Темељно успостављени стандарди константног високог квалитета, иновативности, стварања стабилних партнерстава, компетенција и професионализма дају РАИС-у водећу позицију у сектору инжењеринга. Балкана и Европе. Принципи и традиције изградње кохезивног тима постали су основа за напредак и развој компаније. „Наш менаџер активно учествује како у практичној обуци младих специјалиста.

 • 17 march 2023Максим Радет из ЛЕМ Бугарске: Наш тим је уједињен заједничким вредностима и тежњом ка одрживој будућности

  ЛЕМ Бугарска је међу водећим произвођачима у области електричних мерења. Компанија је подружница швајцарске групе LEM, која развија и производи решења за енергију и мобилност. Основа успешног рада компаније ЛЕМ Бугарска је добро руководство, стручност и посвећеност запослених, који свакодневно воде рачуна о пружању највишег квалитета својим купцима. Са своје позиције менаџера одељења квалитета у компанији, господин Максим Радет је открио занимљиве детаље о свом раду и тиму, пракси у компанији, као и изазовима са којима се суочава одељење „Квалитет“ у компанији ЛЕМ Бугарска.

 • 17 march 2023SpaceCAD: Нова верзија CAD/CAM окружења SprutCAM X16 открива огромне могућности CNC машина

  Крајем прошле године (2022), SpaceCAD је најавио званичан деби на тржишту нове верзије SprutCAM X – SprutCAM X16. „Софтверски производ је потпуно опремљено CAD/CAM окружење које је такође потпуно приступачно. То је оригинални развој SprutCAM Tech-а, а његово најновије ажурирање доноси значајна побољшања и позитивне стране за професионалце који га користе. Најновија верзија софтвера отвара корисницима потпуно нови 'свет' функционалности“, коментаришу проверени стручњаци из области индустријског софтвера и хардвера из SpaceCAD-а.

 • 14 march 2023Шнајдер Електрикс Бугарска продубљује своје стратешко партнерство са техничким универзитетима у земљи

  Шнајдер Електрикс Бугарска, део глобалног лидера у дигиталној трансформацији, компаније Schneider Electric, једна је од компанија у нашој земљи која не престаје да креира производе, системска решења и комплетне технолошке концепте за модернизацију, одрживост и бољу будућност. Стога, тим компаније континуирано улаже у следећу генерацију техничких стручњака и инжењера и поставља образовање као једну од својих главних опредељења и вредности, активно радећи на изградњи синергијског односа између ње и индустрије. Наиме, ова синергија гарантује успешну имплементацију младих специјалиста.

 • 13 march 2023Инжењеринг ЕАД: Комплетан пакет услуга у Електротехничком делу, укључујући пројектовање, изградњу и сервис, оптимизује реализаци

  „Од пројекта до монтаже – квалитет, поузданост и одговорност према клијенту“, ово је кредо Инжењеринг ЕАД, водеће компаније у области комплексних инжењерских услуга, производње електро опреме и аутоматизације објеката, водова и индустријска опрема. „Инжењерски начин реализације пројекта подразумева кратке рокове и оптималну цену за наручиоце. Инжењеринг обједињује одговорност за пројектовање и извођење, скраћује време договора између различитих страна у процесу изградње и минимизира ризик од могућих неусаглашености“. А које су његове тржишне предности погледајте у наредним редовима.

 • 10 march 2023РС Електро: "Портфолио компаније Baur вам пружа решења за поуздано лоцирање квара и дијагностику каблова"

  Слично је посети лекару: детаљни и тачни прегледи помажу да се болест дијагностикује пре него што дође до озбиљне кризе. Исто важи и за системе напајања. Дијагностика каблова омогућава да се утврде слабе тачке у њима чак и пре него што постану узрок прекида напајања, као и да се значајно продужи њихов радни век. „Захваљујући високотехнолошким мерним инструментима и софтверским алатима за испитивање и дијагностику, компанија Baur нуди различита решења за спречавање кварова на мрежи и опреми, чиме улагања у кабловску мрежу чине предвидљивијим и исплативијим“.