Abonament gratuit

Abonati-va la buletinul nostru de stiri si fiti la curent!

Companii

 • Comicon SRL (OOD)

  Comicon este o companie care dezvolta activitatea sa in domeniul automatizarilor industriale. Compania ofera o gama larga de produse si servicii, inclusiv solutii complete pentru automatizarea proceselor si sistemelor industriale: proiectare, productia panourilor de comanda si control, instalatii, software pentru PLC, HMI & SCADA, PIF, servicii de garantie si post-garantie.

 • Indumatic OOD

  Indumatic OOD este o companie stabilita in Bulgaria cu obiect de activitate livrarea, vanzarea, reparatia, productia si asamblarea produselor industriale si a sistemelor de automatizare; inginerie, servicii de consultanta si formare in domeniul tehnicii; dezvoltarea proiectelor, sisteme si software pentru automatizare si altele.

 • Filkab Distributie SRL

  Societatea Filkab Distributie SRL este o filiala a companiei comerciale bulgare, lidere si de inginerie Filkab AD, care prezinta activitatea acesteia pe piata din Romania. Filkab este o companie de productie cu obiect de activitate furnizarea, distributia si comertul cu: cabluri, aparate electrice si mijloace de automatizare, aparate electrice de medie tensiune, armatura si accesorii pentru cabluri si multe altele.

 • Reprezentanta WAGO Romania

  WAGO Romania este reprezentanta a companiei germane WAGO Kontakttechnik GmbH & Co. KG pentru teritoriul Romaniei. WAGO este lider in productia de produse pentru electrotehnica, electronica, automatica, automatizari rezidentiale si industriale. Compania este pionier in tehnologiile viitorului.

Vedeti toate »