Abonament gratuit

Abonati-va la buletinul nostru de stiri si fiti la curent!

Companii

 • Pump System

  Pump System este o companie bulgara, care isi desfasoara activitatea in domeniul pompelor si sistemelor de pompare. Compania a fost infiintata de catre specialisti cu experienta indelungata in acest domeniu. Sediul companiei se afla in Veliko Tarnovo, dar are capacitatea de a deservi clienti din intreaga tara. Strategia de dezvoltare a companiei este directionata si are ca scop oferirea de servicii complexe de inginerie, inclusiv de proiectare, furnizare si instalare.

 • RAIS OOD

  Rais OOD este una dintre companiile lidere in Bulgaria pentru productia si reciclarea masinilor pentru debitat metal si prelucrarea metalului cu comanda numerica computerizata (CNC). Cu mai mult de 20 de ani de istorie, compania a inceput activitatea sa prin reciclarea masinilor CNC si ulterior sa redirectionat catre producerea de noi masini pentru debitat metal.

 • Hydrolia AD

  Hydrolia AD este o companie lider de inginerie care exercita activitate in domeniul alimentarii cu apa si canalizare. Compania ofera o gama completa de solutii si servicii integrate si durabile, legate de exploatarea, gestionarea si intretinerea instalatiilor si proceselor de alimentare cu apa si canalizare.

 • Grundfos Romania

  Grundfos Romania este o filiala a companiei daneze Grundfos – lider producator mondial de pompe. Principalele produse pe care compania produce sunt pompe de circulatie pentru sistemele de incalzire si aer conditionat, precum si pompe centrifuge pentru industrie, pompe pentru alimentare cu apa, ape uzate si dozare.

Vedeti toate »