Abonament gratuit

Abonati-va la buletinul nostru de stiri si fiti la curent!

Companii

 • Soltec EOOD

  Soltec este unicul furnizor din Bulgaria care ofera solutii complexe – de la proiectare, prin scule, echipamente si instrumente, pana la productia de detalii si ansambluri. Soltec este reprezentantul oficial pentru Bulgaria al HOFFMANN GROUP – compania lidera europeana pentru scule si instrumente de inalta calitate, cu brandurile sale proprii Garant si Holex.

 • FANUC Bulgaria EOOD

  FANUC Bulgaria EOOD este o filiala a companiei FANUC Europe Corp, parte din structura liderului japonez in domeniul automatizarilor industriale si a robotizarilor. Biroul companiei in Bulgaria este si sediul central FANUC pentru Europa de Sud-Est care deserveste tarile din regiune, printre care Bulgaria, Romania, Grecia, Macedonia, Albania si Cipru.

 • RAIS OOD

  Rais OOD este una dintre companiile lidere in Bulgaria pentru productia si reciclarea masinilor pentru debitat metal si prelucrarea metalului cu comanda numerica computerizata (CNC). Cu mai mult de 20 de ani de istorie, compania a inceput activitatea sa prin reciclarea masinilor CNC si ulterior sa redirectionat catre producerea de noi masini pentru debitat metal.

 • Veni & Co SRL (OOD)

  Fondata in anul 1992, compania VENI & Co este specializata in proiectarea, productia si comercializarea masinilor de depozitare si a facilitatilor de eliminare sau usurare a fortei de munca fizice la lucrarile in depozite si efectuarea activitatilor de incarcare si descarcare. In prezent sunt realizate peste 4400 unitati masini de depozitare in Bulgaria, Romania, Macedonia, Serbia si altele.

Vedeti toate »