Abonament gratuit

Abonati-va la buletinul nostru de stiri si fiti la curent!

Companii

 • Simlogic EOOD

  De la infiintarea sa in 1996, compania Simlogic EOOD opereaza ca furnizor de servicii autorizat al grupului Siemens AG/A&D – Germania, pentru servicii de garantie si post-garantie la sistemele Simatic S5/S7.

 • Pump System

  Pump System este o companie bulgara, care isi desfasoara activitatea in domeniul pompelor si sistemelor de pompare. Compania a fost infiintata de catre specialisti cu experienta indelungata in acest domeniu. Sediul companiei se afla in Veliko Tarnovo, dar are capacitatea de a deservi clienti din intreaga tara. Strategia de dezvoltare a companiei este directionata si are ca scop oferirea de servicii complexe de inginerie, inclusiv de proiectare, furnizare si instalare.

 • Tesy OOD

  Tesy OOD este cel mai mare producator bulgar si lider european de boilere electrice, boilere cu incalzire indirecta si aparate de incalzire pentru uz casnic. Compania face parte din Ficosota Holding, iar facilitatile de productie sunt situate in orasele bulgare Shumen si Smyadovo. In prezent, compania si-a castigat reputatia ca fiind al 4-lea cel mai mare producator din Europa de aparate de incalzit si boilere electrice cu o capacitate de 1.2 milioane de boilere pe an.

 • Indumatic OOD

  Indumatic OOD este o companie stabilita in Bulgaria cu obiect de activitate livrarea, vanzarea, reparatia, productia si asamblarea produselor industriale si a sistemelor de automatizare; inginerie, servicii de consultanta si formare in domeniul tehnicii; dezvoltarea proiectelor, sisteme si software pentru automatizare si altele.

Vedeti toate »