Abonament gratuit

Abonati-va la buletinul nostru de stiri si fiti la curent!

Companii

 • Indumatic OOD

  Indumatic OOD este o companie stabilita in Bulgaria cu obiect de activitate livrarea, vanzarea, reparatia, productia si asamblarea produselor industriale si a sistemelor de automatizare; inginerie, servicii de consultanta si formare in domeniul tehnicii; dezvoltarea proiectelor, sisteme si software pentru automatizare si altele.

 • FANUC Bulgaria EOOD

  FANUC Bulgaria EOOD este o filiala a companiei FANUC Europe Corp, parte din structura liderului japonez in domeniul automatizarilor industriale si a robotizarilor. Biroul companiei in Bulgaria este si sediul central FANUC pentru Europa de Sud-Est care deserveste tarile din regiune, printre care Bulgaria, Romania, Grecia, Macedonia, Albania si Cipru.

 • Filkab Distributie SRL

  Societatea Filkab Distributie SRL este o filiala a companiei comerciale bulgare, lidere si de inginerie Filkab AD, care prezinta activitatea acesteia pe piata din Romania. Filkab este o companie de productie cu obiect de activitate furnizarea, distributia si comertul cu: cabluri, aparate electrice si mijloace de automatizare, aparate electrice de medie tensiune, armatura si accesorii pentru cabluri si multe altele.

 • T&D Engineering EOOD

  T&D Engineering este o companie europeana lidera cu obiect de activitate inginerie in domeniul energeticii, electrotehnicii si electronicii. In particular aceasta se ocupa de construirea retelelor industriale de controlere programabile si mijloace de automatizare, precum si a sistemelor de comanda de la distanta si semnalizare de la distanta in energetica si industrie.

Vedeti toate »