Abonament gratuit

Abonati-va la buletinul nostru de stiri si fiti la curent!

Companii

 • Kastiva OOD

  Kastiva OOD este o companie de inginerie stabilita in Bulgaria cu obiect de activitate livrarea unui game complete de mijloace tehnice de automatizare; proiecte complexe de inginerie: de la proiectare, productia de tablouri, dezvoltarea de software aplicat pana la implementarea, formarea, punerea in functiune, serviciile de garantie si post garantie; solutii complexe de ramura pentru construirea sistemelor de vid standard din domeniul energeticii, industiei zaharului, hartiei si chimice.

 • Filkab Distributie SRL

  Societatea Filkab Distributie SRL este o filiala a companiei comerciale bulgare, lidere si de inginerie Filkab AD, care prezinta activitatea acesteia pe piata din Romania. Filkab este o companie de productie cu obiect de activitate furnizarea, distributia si comertul cu: cabluri, aparate electrice si mijloace de automatizare, aparate electrice de medie tensiune, armatura si accesorii pentru cabluri si multe altele.

 • Comicon SRL (OOD)

  Comicon este o companie care dezvolta activitatea sa in domeniul automatizarilor industriale. Compania ofera o gama larga de produse si servicii, inclusiv solutii complete pentru automatizarea proceselor si sistemelor industriale: proiectare, productia panourilor de comanda si control, instalatii, software pentru PLC, HMI & SCADA, PIF, servicii de garantie si post-garantie.

 • RAIS OOD

  Rais OOD este una dintre companiile lidere in Bulgaria pentru productia si reciclarea masinilor pentru debitat metal si prelucrarea metalului cu comanda numerica computerizata (CNC). Cu mai mult de 20 de ani de istorie, compania a inceput activitatea sa prin reciclarea masinilor CNC si ulterior sa redirectionat catre producerea de noi masini pentru debitat metal.

Vedeti toate »