Abonament gratuit

Abonati-va la buletinul nostru de stiri si fiti la curent!

Calendar

Companii

 • Stamh Ltd OOD

  Stamh Ltd este noul nume si succesorul direct al activitatii de lunga durata a companiei bulgare dovedite Storact BG. Compania este specializata in proiectarea, livrarea, instalarea, activitatea de service si inginerie completa a tuturor tipurilor de sisteme de depozitare.

 • Kiberys OOD

  Kiberys OOD este succesorul activitatii companiei Kimex Technology, brand propriu al integratorului de sisteme lider de echipamente si sisteme de sudura de inalta calitate si pentru prelucrarea metalului – Kimex. Compania Kiberys detine o experienta indelungata in productia de masini inteligente CNC pentru debitare termica si sudare. Portofoliul de produse al companiei include sisteme robotizate pentru debitare si sudare, controalere, echipamente periferice, software KBCUT.

 • Start Engineering AD

  Start Engineering AD este lider in domeniul proiectarilor, instalatiilor, implementarilor de noi tehnologii, automatizarilor si activitatilor de punere in aplicare si functionare a proiectelor mari energetice si industriale. Sectoarele catre care compania sa orientat si specializat, sunt: Instrumente de control si automatizare, incalzire, ventilare si climatizare, activitatea de productie, aparate si echipamente electrice, servicii de instalare, servicii de consultanta.

 • Reprezentanta WAGO Romania

  WAGO Romania este reprezentanta a companiei germane WAGO Kontakttechnik GmbH & Co. KG pentru teritoriul Romaniei. WAGO este lider in productia de produse pentru electrotehnica, electronica, automatica, automatizari rezidentiale si industriale. Compania este pionier in tehnologiile viitorului.

Vedeti toate »