Abonament gratuit

Abonati-va la buletinul nostru de stiri si fiti la curent!

Companii

 • T&D Engineering EOOD

  T&D Engineering este o companie europeana lidera cu obiect de activitate inginerie in domeniul energeticii, electrotehnicii si electronicii. In particular aceasta se ocupa de construirea retelelor industriale de controlere programabile si mijloace de automatizare, precum si a sistemelor de comanda de la distanta si semnalizare de la distanta in energetica si industrie.

 • Pump System

  Pump System este o companie bulgara, care isi desfasoara activitatea in domeniul pompelor si sistemelor de pompare. Compania a fost infiintata de catre specialisti cu experienta indelungata in acest domeniu. Sediul companiei se afla in Veliko Tarnovo, dar are capacitatea de a deservi clienti din intreaga tara. Strategia de dezvoltare a companiei este directionata si are ca scop oferirea de servicii complexe de inginerie, inclusiv de proiectare, furnizare si instalare.

 • FANUC Bulgaria EOOD

  FANUC Bulgaria EOOD este o filiala a companiei FANUC Europe Corp, parte din structura liderului japonez in domeniul automatizarilor industriale si a robotizarilor. Biroul companiei in Bulgaria este si sediul central FANUC pentru Europa de Sud-Est care deserveste tarile din regiune, printre care Bulgaria, Romania, Grecia, Macedonia, Albania si Cipru.

 • Schatti Bulgaria EOOD

  Schatti Bulgaria EOOD este o companie specializata in fabricarea produselor metalice simple sau complexe. Aceasta este un producator dovedit de balamale si mecanisme pentru mobilier si aparate electrocasnice, care colaboreaza strans cu companii din domeniul industriei energiei electrice, mecanice, mobilei, precum si in domeniul aparatelor de uz casnic.

Vedeti toate »