Abonament gratuit

Abonati-va la buletinul nostru de stiri si fiti la curent!

Companii

 • Soltec EOOD

  Soltec este unicul furnizor din Bulgaria care ofera solutii complexe – de la proiectare, prin scule, echipamente si instrumente, pana la productia de detalii si ansambluri. Soltec este reprezentantul oficial pentru Bulgaria al HOFFMANN GROUP – compania lidera europeana pentru scule si instrumente de inalta calitate, cu brandurile sale proprii Garant si Holex.

 • Adara Engineering EOOD

  Adara Engineering EOOD este o companie comerciala de inginerie stabilita in Bulgaria cu obiect de activitate in domeniul pompelor si sistemelor de vid, pompelor de apa si sistemelor de pompare, pompelor speciale si echipamentelor de joasa si medie tensiune. Compania este reprezentantul oficial pentru Bulgaria al companiei germane BUSCH – lider european de pompe si sisteme de vid.

 • KMS Engineering OOD

  KMS Engineering OOD este un producator balcanic dovedit in domeniul automatizarilor proceselor de productie. Infiintata in anul 1997 ca si companie familiala privata, in prezent, activitatea principala a companiei include proiectarea, fabricarea si integrarea tehnologiei de automatizare in diferite ramuri ale industriei, la cererea clientului si in conformitate cu nevoile individuale ale acestora.

 • T&D Engineering EOOD

  T&D Engineering este o companie europeana lidera cu obiect de activitate inginerie in domeniul energeticii, electrotehnicii si electronicii. In particular aceasta se ocupa de construirea retelelor industriale de controlere programabile si mijloace de automatizare, precum si a sistemelor de comanda de la distanta si semnalizare de la distanta in energetica si industrie.

Vedeti toate »