Abonament gratuit

Abonati-va la buletinul nostru de stiri si fiti la curent!

Companii

 • Soltec EOOD

  Soltec este unicul furnizor din Bulgaria care ofera solutii complexe – de la proiectare, prin scule, echipamente si instrumente, pana la productia de detalii si ansambluri. Soltec este reprezentantul oficial pentru Bulgaria al HOFFMANN GROUP – compania lidera europeana pentru scule si instrumente de inalta calitate, cu brandurile sale proprii Garant si Holex.

 • Kiberys OOD

  Kiberys OOD este succesorul activitatii companiei Kimex Technology, brand propriu al integratorului de sisteme lider de echipamente si sisteme de sudura de inalta calitate si pentru prelucrarea metalului – Kimex. Compania Kiberys detine o experienta indelungata in productia de masini inteligente CNC pentru debitare termica si sudare. Portofoliul de produse al companiei include sisteme robotizate pentru debitare si sudare, controalere, echipamente periferice, software KBCUT.

 • FANUC Bulgaria EOOD

  FANUC Bulgaria EOOD este o filiala a companiei FANUC Europe Corp, parte din structura liderului japonez in domeniul automatizarilor industriale si a robotizarilor. Biroul companiei in Bulgaria este si sediul central FANUC pentru Europa de Sud-Est care deserveste tarile din regiune, printre care Bulgaria, Romania, Grecia, Macedonia, Albania si Cipru.

 • Multiengineering ET

  Multiengineering este o companie bulgara de inginerie, care opereaza in domeniul ingineriei mecanice. Specializata in proiectarea si productia de benzi transportoare, transportoare si sisteme de transport integrate din otel si otel inoxidabil. Multiengineering extinde in mod treptat domeniul sau de productie prin proiectarea si construirea de masini si componente specializate.

Vedeti toate »