Abonament gratuit

Abonati-va la buletinul nostru de stiri si fiti la curent!

Companii

 • Stamh Ltd OOD

  Stamh Ltd este noul nume si succesorul direct al activitatii de lunga durata a companiei bulgare dovedite Storact BG. Compania este specializata in proiectarea, livrarea, instalarea, activitatea de service si inginerie completa a tuturor tipurilor de sisteme de depozitare.

 • KMS Engineering OOD

  KMS Engineering OOD este un producator balcanic dovedit in domeniul automatizarilor proceselor de productie. Infiintata in anul 1997 ca si companie familiala privata, in prezent, activitatea principala a companiei include proiectarea, fabricarea si integrarea tehnologiei de automatizare in diferite ramuri ale industriei, la cererea clientului si in conformitate cu nevoile individuale ale acestora.

 • Start Engineering AD

  Start Engineering AD este lider in domeniul proiectarilor, instalatiilor, implementarilor de noi tehnologii, automatizarilor si activitatilor de punere in aplicare si functionare a proiectelor mari energetice si industriale. Sectoarele catre care compania sa orientat si specializat, sunt: Instrumente de control si automatizare, incalzire, ventilare si climatizare, activitatea de productie, aparate si echipamente electrice, servicii de instalare, servicii de consultanta.

 • Tesy OOD

  Tesy OOD este cel mai mare producator bulgar si lider european de boilere electrice, boilere cu incalzire indirecta si aparate de incalzire pentru uz casnic. Compania face parte din Ficosota Holding, iar facilitatile de productie sunt situate in orasele bulgare Shumen si Smyadovo. In prezent, compania si-a castigat reputatia ca fiind al 4-lea cel mai mare producator din Europa de aparate de incalzit si boilere electrice cu o capacitate de 1.2 milioane de boilere pe an.

Vedeti toate »