Abonament gratuit

Abonati-va la buletinul nostru de stiri si fiti la curent!

Companii

 • Soltec EOOD

  Soltec este unicul furnizor din Bulgaria care ofera solutii complexe – de la proiectare, prin scule, echipamente si instrumente, pana la productia de detalii si ansambluri. Soltec este reprezentantul oficial pentru Bulgaria al HOFFMANN GROUP – compania lidera europeana pentru scule si instrumente de inalta calitate, cu brandurile sale proprii Garant si Holex.

 • Stamh Ltd OOD

  Stamh Ltd este noul nume si succesorul direct al activitatii de lunga durata a companiei bulgare dovedite Storact BG. Compania este specializata in proiectarea, livrarea, instalarea, activitatea de service si inginerie completa a tuturor tipurilor de sisteme de depozitare.

 • RAIS OOD

  Rais OOD este una dintre companiile lidere in Bulgaria pentru productia si reciclarea masinilor pentru debitat metal si prelucrarea metalului cu comanda numerica computerizata (CNC). Cu mai mult de 20 de ani de istorie, compania a inceput activitatea sa prin reciclarea masinilor CNC si ulterior sa redirectionat catre producerea de noi masini pentru debitat metal.

 • Multiengineering ET

  Multiengineering este o companie bulgara de inginerie, care opereaza in domeniul ingineriei mecanice. Specializata in proiectarea si productia de benzi transportoare, transportoare si sisteme de transport integrate din otel si otel inoxidabil. Multiengineering extinde in mod treptat domeniul sau de productie prin proiectarea si construirea de masini si componente specializate.

Vedeti toate »