Abonament gratuit

Abonati-va la buletinul nostru de stiri si fiti la curent!

Companii

 • Multiengineering ET

  Multiengineering este o companie bulgara de inginerie, care opereaza in domeniul ingineriei mecanice. Specializata in proiectarea si productia de benzi transportoare, transportoare si sisteme de transport integrate din otel si otel inoxidabil. Multiengineering extinde in mod treptat domeniul sau de productie prin proiectarea si construirea de masini si componente specializate.

 • Schatti Bulgaria EOOD

  Schatti Bulgaria EOOD este o companie specializata in fabricarea produselor metalice simple sau complexe. Aceasta este un producator dovedit de balamale si mecanisme pentru mobilier si aparate electrocasnice, care colaboreaza strans cu companii din domeniul industriei energiei electrice, mecanice, mobilei, precum si in domeniul aparatelor de uz casnic.

 • Comicon SRL (OOD)

  Comicon este o companie care dezvolta activitatea sa in domeniul automatizarilor industriale. Compania ofera o gama larga de produse si servicii, inclusiv solutii complete pentru automatizarea proceselor si sistemelor industriale: proiectare, productia panourilor de comanda si control, instalatii, software pentru PLC, HMI & SCADA, PIF, servicii de garantie si post-garantie.

 • T&D Engineering EOOD

  T&D Engineering este o companie europeana lidera cu obiect de activitate inginerie in domeniul energeticii, electrotehnicii si electronicii. In particular aceasta se ocupa de construirea retelelor industriale de controlere programabile si mijloace de automatizare, precum si a sistemelor de comanda de la distanta si semnalizare de la distanta in energetica si industrie.

Vedeti toate »