Abonament gratuit

Abonati-va la buletinul nostru de stiri si fiti la curent!

Companii

 • Kastiva OOD

  Kastiva OOD este o companie de inginerie stabilita in Bulgaria cu obiect de activitate livrarea unui game complete de mijloace tehnice de automatizare; proiecte complexe de inginerie: de la proiectare, productia de tablouri, dezvoltarea de software aplicat pana la implementarea, formarea, punerea in functiune, serviciile de garantie si post garantie; solutii complexe de ramura pentru construirea sistemelor de vid standard din domeniul energeticii, industiei zaharului, hartiei si chimice.

 • Indumatic OOD

  Indumatic OOD este o companie stabilita in Bulgaria cu obiect de activitate livrarea, vanzarea, reparatia, productia si asamblarea produselor industriale si a sistemelor de automatizare; inginerie, servicii de consultanta si formare in domeniul tehnicii; dezvoltarea proiectelor, sisteme si software pentru automatizare si altele.

 • Simlogic EOOD

  De la infiintarea sa in 1996, compania Simlogic EOOD opereaza ca furnizor de servicii autorizat al grupului Siemens AG/A&D – Germania, pentru servicii de garantie si post-garantie la sistemele Simatic S5/S7.

 • B2N Ltd

  B2N Ltd este o companie dovedita pe piata tehnologiilor 3D. Compania este lider in importul, distributia, implementarea si instruirea la produsele 3D, care gasesc aplicatii pe scara larga in domeniile de inginerie, arhitectura, robotica, medicina, televiziune si jocuri, arta, mijloace de transport, moda si altele.

Vedeti toate »