Abonament gratuit

Abonati-va la buletinul nostru de stiri si fiti la curent!

Companii

 • Indumatic OOD

  Indumatic OOD este o companie stabilita in Bulgaria cu obiect de activitate livrarea, vanzarea, reparatia, productia si asamblarea produselor industriale si a sistemelor de automatizare; inginerie, servicii de consultanta si formare in domeniul tehnicii; dezvoltarea proiectelor, sisteme si software pentru automatizare si altele.

 • Simlogic EOOD

  De la infiintarea sa in 1996, compania Simlogic EOOD opereaza ca furnizor de servicii autorizat al grupului Siemens AG/A&D – Germania, pentru servicii de garantie si post-garantie la sistemele Simatic S5/S7.

 • KMS Engineering OOD

  KMS Engineering OOD este un producator balcanic dovedit in domeniul automatizarilor proceselor de productie. Infiintata in anul 1997 ca si companie familiala privata, in prezent, activitatea principala a companiei include proiectarea, fabricarea si integrarea tehnologiei de automatizare in diferite ramuri ale industriei, la cererea clientului si in conformitate cu nevoile individuale ale acestora.

 • Start Engineering AD

  Start Engineering AD este lider in domeniul proiectarilor, instalatiilor, implementarilor de noi tehnologii, automatizarilor si activitatilor de punere in aplicare si functionare a proiectelor mari energetice si industriale. Sectoarele catre care compania sa orientat si specializat, sunt: Instrumente de control si automatizare, incalzire, ventilare si climatizare, activitatea de productie, aparate si echipamente electrice, servicii de instalare, servicii de consultanta.

Vedeti toate »