Abonament gratuit

Abonati-va la buletinul nostru de stiri si fiti la curent!

Companii

 • FANUC Bulgaria EOOD

  FANUC Bulgaria EOOD este o filiala a companiei FANUC Europe Corp, parte din structura liderului japonez in domeniul automatizarilor industriale si a robotizarilor. Biroul companiei in Bulgaria este si sediul central FANUC pentru Europa de Sud-Est care deserveste tarile din regiune, printre care Bulgaria, Romania, Grecia, Macedonia, Albania si Cipru.

 • ETA-SYS OOD

  ETA SYS OOD este un producator consacrat de echipamente tehnice de alarmare si avertizare, sisteme si componente pentru activitati de alarmare si avertizare si securitate bancara. Compania proiecteaza, produce si implementeaza solutii unice si dispozitive electronice special dezvoltate de inalta calitate, iar in domeniul sistemelor de avertizare si comunicatiilor GSM compania ocupa pozitii de lider.

 • Schatti Bulgaria EOOD

  Schatti Bulgaria EOOD este o companie specializata in fabricarea produselor metalice simple sau complexe. Aceasta este un producator dovedit de balamale si mecanisme pentru mobilier si aparate electrocasnice, care colaboreaza strans cu companii din domeniul industriei energiei electrice, mecanice, mobilei, precum si in domeniul aparatelor de uz casnic.

 • Stamh Ltd OOD

  Stamh Ltd este noul nume si succesorul direct al activitatii de lunga durata a companiei bulgare dovedite Storact BG. Compania este specializata in proiectarea, livrarea, instalarea, activitatea de service si inginerie completa a tuturor tipurilor de sisteme de depozitare.

Vedeti toate »