Abonament gratuit

Abonati-va la buletinul nostru de stiri si fiti la curent!

Companii

 • Veni & Co SRL (OOD)

  Fondata in anul 1992, compania VENI & Co este specializata in proiectarea, productia si comercializarea masinilor de depozitare si a facilitatilor de eliminare sau usurare a fortei de munca fizice la lucrarile in depozite si efectuarea activitatilor de incarcare si descarcare. In prezent sunt realizate peste 4400 unitati masini de depozitare in Bulgaria, Romania, Macedonia, Serbia si altele.

 • Reprezentanta WAGO Romania

  WAGO Romania este reprezentanta a companiei germane WAGO Kontakttechnik GmbH & Co. KG pentru teritoriul Romaniei. WAGO este lider in productia de produse pentru electrotehnica, electronica, automatica, automatizari rezidentiale si industriale. Compania este pionier in tehnologiile viitorului.

 • KMS Engineering OOD

  KMS Engineering OOD este un producator balcanic dovedit in domeniul automatizarilor proceselor de productie. Infiintata in anul 1997 ca si companie familiala privata, in prezent, activitatea principala a companiei include proiectarea, fabricarea si integrarea tehnologiei de automatizare in diferite ramuri ale industriei, la cererea clientului si in conformitate cu nevoile individuale ale acestora.

 • Start Engineering AD

  Start Engineering AD este lider in domeniul proiectarilor, instalatiilor, implementarilor de noi tehnologii, automatizarilor si activitatilor de punere in aplicare si functionare a proiectelor mari energetice si industriale. Sectoarele catre care compania sa orientat si specializat, sunt: Instrumente de control si automatizare, incalzire, ventilare si climatizare, activitatea de productie, aparate si echipamente electrice, servicii de instalare, servicii de consultanta.

Vedeti toate »