Abonament gratuit

Abonati-va la buletinul nostru de stiri si fiti la curent!

Companii

 • Kiberys OOD

  Kiberys OOD este succesorul activitatii companiei Kimex Technology, brand propriu al integratorului de sisteme lider de echipamente si sisteme de sudura de inalta calitate si pentru prelucrarea metalului – Kimex. Compania Kiberys detine o experienta indelungata in productia de masini inteligente CNC pentru debitare termica si sudare. Portofoliul de produse al companiei include sisteme robotizate pentru debitare si sudare, controalere, echipamente periferice, software KBCUT.

 • KMS Engineering OOD

  KMS Engineering OOD este un producator balcanic dovedit in domeniul automatizarilor proceselor de productie. Infiintata in anul 1997 ca si companie familiala privata, in prezent, activitatea principala a companiei include proiectarea, fabricarea si integrarea tehnologiei de automatizare in diferite ramuri ale industriei, la cererea clientului si in conformitate cu nevoile individuale ale acestora.

 • Indumatic OOD

  Indumatic OOD este o companie stabilita in Bulgaria cu obiect de activitate livrarea, vanzarea, reparatia, productia si asamblarea produselor industriale si a sistemelor de automatizare; inginerie, servicii de consultanta si formare in domeniul tehnicii; dezvoltarea proiectelor, sisteme si software pentru automatizare si altele.

 • Schatti Bulgaria EOOD

  Schatti Bulgaria EOOD este o companie specializata in fabricarea produselor metalice simple sau complexe. Aceasta este un producator dovedit de balamale si mecanisme pentru mobilier si aparate electrocasnice, care colaboreaza strans cu companii din domeniul industriei energiei electrice, mecanice, mobilei, precum si in domeniul aparatelor de uz casnic.

Vedeti toate »