Бесплатна претплата

Претплатете се за нашиот билтен и бидете во тек!

Фирми

 • Либхер-Хаусгерете Марица ДООЕЛ

  Либхер-Хаусгерете Марица ДООЕЛ е дел од меѓународниот концерн Liebherr. Фирмата му припаѓа на насокатаза бела техника, што е лидер во секторот. Од своето основање во 2000 година Либхер-Хаусгерете Марица ДООЕЛ инвестира над 220 000 000 лева во своите производствени и логистички површини, во континуирана модернизација и проширување, во развој и зголемување на квалификациите на персоналот.

 • Hoval ДООЕЛ

  Следејќи го своето мото повеќе од 75 години „Одговорност за енергијата и животната средина“,Hoval се докажа како пионер во развојот на гасни кондензациони котли - овој високотехнолошки сегмент на пазарот, каде што поседува и голем број на патенти. Во областа на климатската техника, компанијата ги фокусира своите напори во развојот на автономни децентрализирани системи за греење, вентилација и рекуперацијата на топлината во едноволуменски трговски, јавни и индустриски згради. Преку поврзувањето на техника за греење и климатизација во единствен систем, Hoval на своите клиенти им нуди решенија со краткорочен поврат на инвестицијата и повеќегодишни заштеди од трошок за енергија.

 • СпејсКад ДОО

  СпејсКад ДОО е бугарска компанија основана во 1996 година како дел од Давид Холдинг. Фирмата е снабдувач и системски интегратор на софтверски решенија и хардвер за проектирање, CNC производство, индустриска автоматизација и роботи, обезбедувајќи инженеринг услуги за разработка и производство на производи со висока додадена вредност. Меѓу корисниците на СпејсКад се компании од Бугарија, Северна Македонија, Австрија, Швајцарија, Турција, Србија, Црна Гора, Виетнам и други.

 • Вебер Етикетен Блгарија ДОО

  Вебер Етикетен Блгарија ДОО е водечка компанија специјализирана за производство и продажба на самолепливи етикети главно за маркирање и следење на производи. Компанијата е основана како заедничко претпријатие на Weber Marking Systems, членка на групацијата Bluhm Weber Group и фирма СИС 45 ЕООД

Види ги сите »