Бесплатна претплата

Претплатете се за нашиот билтен и бидете во тек!

Огласи за работа

Види ги сите

Фирми

  • СпејсКад ДОО

    СпејсКад ДОО е бугарска компанија основана во 1996 година како дел од Давид Холдинг. Фирмата е снабдувач и системски интегратор на софтверски решенија и хардвер за проектирање, CNC производство, индустриска автоматизација и роботи, обезбедувајќи инженеринг услуги за разработка и производство на производи со висока додадена вредност. Меѓу корисниците на СпејсКад се компании од Бугарија, Северна Македонија, Австрија, Швајцарија, Турција, Србија, Црна Гора, Виетнам и други.

  • Орбико - Македонија

    Орбико Македонија е макро дистрибутер на производи за подмачкување Shell Lubricants на македонскиот пазар. Фирмата нуди широк спектар на производи за подмачкување Shell: висококвалитетни моторни, трансмисиски, хидраулични, редукторски, компресорски, турбински и други масла и масти кои помагаат за продолжување на животниот век на машините, зголемување на меѓу - ремонтниот ресурс и намалување на трошоците за одржување.

  • Мегер Бугарија ДООЕЛ

    Мегер Бугарија ДООЕЛ е подружница на светски докажаниот производител на контролн – мерни инструменти во областа на енергетиката, телекомуникациите и секторот на водовод и канализација – Megger Group. Компанијата е наследник на Себа КМТ Бугарија откако компанијата и се приклучи на групацијата Megger.

Види ги сите »