Abonim falas

Regjistrohu në buletinin tonë dhe mbaj veten të përditësuar

Kompanitë

 • Meger Bulgaria Ltd

  Megger Bulgaria EOOD është një degë e prodhuesit të njohur botëror të pajisjeve të kontrollit dhe matjes në fushën e energjisë, telekomunikacionit dhe hidraulikes - Megger Group. Kompania bullgare është pasardhëse ligjore e Seba KMT Bulgaria pas aderimit të kompanisë në Grupi i Megger-it. Kompania ofron një gamë të gjerë sistemesh dhe pajisjesh, duke përfshirë: pajisjet e testimit të baterive; lokatorë kabllosh dhe gjurmues; aparate për testimin e kabllove dhe për gjetjen e defekteve të kabllove; pajisje testuese.

 • SAER Elettropompe S.p.A.

  SAER Elettropompe është një prodhues dhe furnizues kryesor italian i pompave dhe motorëve sipërfaqësor dhe zhytës, me mbi 70 vjet përvojë dhe traditë në tregjet italiane dhe ndërkombëtare. Si një specialist i dëshmuar në sektorin e hidraulikës, SAER u ofron klientëve dhe partnerëve të saj zgjidhje të plota inovative, fleksibilitet dhe efikasitet maksimal me një garanci cilësore "Made in Italy".

 • LogiSoft Ltd

  LogiSoft Ltd merret me aktivitete zhvillimore, inxhinierike dhe këshilluese, përfshirë projektimin, programimin, zbatimin, mirëmbajtjen dhe shërbimin e sistemeve të automatizuara për industrinë. Detyra e parë e realizuar nga kompania është menaxhimi i linjës më të madhe në vend për prodhimin e pllakave qeramike në Shtëpinë Qeramike, Straldza. Ka projekte të realizuara me sukses në makineri ngritëse dhe transportuese, një prani shumë e fortë në industrinë ushqimore, si dhe në farmaci, kozmetikë, energji etj.

 • Schneider Electric Bulgaria Ltd

  Schneider Electric Bulgaria është pjesë e liderit global në transformimin dixhital Schneider Electric. Kompania ofron zgjidhje dixhitale për furnizimin me energji dhe automatizimin e vendeve industriale dhe të infrastrukturës, ndërtesave rezidenciale dhe publike, qendrave të të dhënave etj., me të cilat garanton efikasitet dhe zhvillim të qëndrueshëm për përdoruesit. Për Schneider Electric, aksesi në energji dhe teknologji dixhitale është një e drejtë themelore e njeriut, të cilën kompania e ofron me një kombinim të teknologjive lider në botë të energjisë, automatizimit në kohë reale, softuerëve dhe shërbimeve. Zyra e Schneider Electric në Bullgari është gjithashtu përgjegjëse për tregjet në Shqipëri, Maqedoninë e Veriut dhe Kosovë.

Shiko gjithcka »