Abonim falas

Regjistrohu në buletinin tonë dhe mbaj veten të përditësuar

Artikuj

 • 18 april 2024RS Electro: Lokalizimi i shpejtë dhe i sigurt i defekteve të kabllove me reflektometrin e ri portativ IRG 400 të Baur

  Nëse jeni duke kërkuar për një zgjidhje inovative për paravendosje efikase të defekteve të kabllove, mund të zgjidhni reflektometrin portativ të pulsit IRG 400 të Baur. Do ta gjeni në portofolin e kompanisë së dëshmuar RS Electro, e cila është partnere e Baur për tregun vendas. Pajisja përdor metodën e reflektometrisë së pulsit dhe do t'ju ndihmojë të punoni në mënyrë më efikase dhe të besueshme. Si mund t'i lokalizoni kabllot dhe të zbuloni menjëherë ndryshimet në to, si lidhja me aplikacionin BUI-F të Baur do të thjeshtojë rrjedhat tuaja të punës dhe sa lehtë mund të eksportoni rezultatet e regjistruara të matjeve dhe t'i përpunoni më tej ato? Lexoni përgjigjet e këtyre pyetjeve në rreshtat e mëposhtëm.

 • 17 april 2024SpaceCAD: Platforma cloud e Siemens Zel X dixhitalizon proceset e zhvillimit në industrinë e së ardhmes

  Zel X është oferta më e fundit SaaS e Siemens Digital Industries Software i bazuar në renë kompjuterike, e krijuar posaçërisht për bizneset e vogla dhe të mesme. Për të ndërtuar mbi ekspertizën e Siemens dhe ofron qasje të bazuar në ueb në grupet e veglave profesionale që përshpejtojnë proceset e prodhimit të pjesëve – nga kërkesa për ofertë deri te dorëzimi i pjesëve. "Softueri profesional mundëson rritjen e fitimeve të projektit dhe kënaqësinë e klientit, zvogëlimin e rrezikut të gabimit dhe kohën e inxhinierisë, dhe me çmimin e tij të përballueshëm, redukton kostot e IT-së së ndërmarrjes," SpaceCAD, një kompani tregtare dhe inxhinierike lider në fushën e zgjidhjeve softuerike dhe një partner zyrtar i Siemens Digital Industries Software.

 • 14 april 2024Filkab Solar: Zgjidhjet inovative diellore të Hanwha Q Cells vendosin një standard të lartë të industrisë për cilësi dhe efikasi

  Sot, kur tranzicioni i energjisë është në ecje të plotë dhe interesi për burimet e rinovueshme të energjisë kudo vazhdon të rritet. Sidomos në lidhje me energjinë diellore, e cila po fiton popullaritet falë inovacioneve që përmirësojnë sistemet dhe çmimeve në rënie që i bëjnë ato të përballueshme. “Për të hapur rrugën drejt një të ardhmeje të qëndrueshme energjetike, ne duhet të marrim një qasje vërtet globale, gjithëpërfshirëse. Përdorimi i një modeli shumëdimensional që merr parasysh faktorët e ndryshëm të infrastrukturës dhe mjedisit të çdo vendi, si dhe përzierjen optimale të energjisë, ndihmon në sigurimin e qëndrueshmërisë në rrugën drejt neutralitetit të karbonit", tha për BalkanEngineer.com kompania udhëheqëse inxhinierike Filkab Solar.

 • 11 april 2024ETA-SIS: Bllokimi ynë me kod GSM është një zgjidhje inovative për mbrojtje të besueshme dhe kontroll në distancë të aksesit në o

  Bllokimi i kodit GSM, i zhvilluar nga specialisti i dëshmuar në prodhimin e sistemeve të adresave publike, zgjidhjeve të sigurisë dhe pajisjeve personale të njoftimit elektronik ETA-SIS, siguron akses në objekte të ndryshme me anë të futjes së kodit në distancë. "Ajo që është e re dhe e ndryshme në lidhje me bllokimin tonë të kodit është se ai i lejon pronarit të ndryshojë kodin dhe cilësimet e bllokimit nëpërmjet GSM-së së tij. Vetëm ai ka të drejta të plota për të programuar dhe kontrolluar në distancë aksesin në objektet e tij. Sistemi është veçanërisht i përshtatshëm për pronarët që ofrojnë strehim për akomodim të përkohshëm – apartamente, shtëpi për mysafirë, vila, bungalot, bujtina, etj.”, informoi kompania për BalkanEngineer.com.

 • 10 april 2024Shërbimi KMT: Gossen Metrawatt ka zhvilluar një testues të ri multifunksional METRALINE MF për kontrollin e instalimeve elektrik

  Kompania e provuar gjermane e teknologjisë së matjes dhe testimit Gossen Metrawatt ka zgjeruar serinë e pajisjeve matëse me kosto efektive dhe të lehta për t'u përdorur METRALINE, duke shtuar një testues të ri instalimi shumëfunksional. METRALINE MF është i certifikuar CAT III 600 V/CAT IV 300 V, duke siguruar që të gjitha testet e nevojshme për sistemet dhe instalimet elektrike të kryhen në përputhje me standardet aktuale DIN VDE 0100-600 dhe DIN VDE 0105-100. Testuesi portativ, i cili mundësohet nga bateritë, ka një ekran grafik me ngjyra dhe një menu të lehtë për t'u lundruar, duke ofruar funksionim intuitiv dhe të përshtatshëm".

 • 10 april 2024Automatizimi me robotët FANUC rezulton të jetë "ilaçi" i duhur për kompaninë farmaceutike DEMO

  Kompania DEMO është një nga prodhuesit më të mëdhenj të produkteve farmaceutike në Greqi. Për të rritur efikasitetin dhe produktivitetin, menaxhmenti i saj vendosi të automatizojë operacionet e ngarkimit dhe shkarkimit të paketave dhe qeseve plastike gjatë sterilizimit të tyre. Për shkak të dallimeve të konsiderueshme në përpunimin e tabakave të transportit, çantave dhe paketimit, kompania ishte e vetëdijshme se atyre do të kishin nevojë për madhësi dhe lloje të ndryshme robotësh. “DEMO po i drejtohet SABO-s, partnerit të saj prej kohësh për automatizimin dhe robotikën në prodhim, i cili është furnizues dhe instalues ​​i zgjidhjeve industriale të FANUC", tha për BalkanEngineer.com nga zyra lokale e FANUC.

 • 07 april 2024Megger shpall debutimin në treg të njehsorëve të rinj FCC3450 fleksibël me kapës të rrymës për matjet e rrymës AC deri në 3000 A

  Matësi i ri FCC3450 3000 A i Megger është një matës fleksibël kapës me lidhje Bluetooth® i krijuar për të matur tensionin AC/DC, frekuencën, vazhdimësinë dhe rezistencën e qarkut, si dhe rrymën AC deri në 3000 A. FCC3450 e Megger me Bluetooth bazohet në spiralen Rogowski parimi i matjes dhe mund të regjistrojë tensione reale rms deri në 1000 V AC/DC. Ato vijnë me një ekran të integruar me një rezolucion prej 10,000 pulsesh të vetme. Përveç kësaj, FCC3450 mat gjithashtu rezistencën, vazhdimësinë, frekuencën dhe ofron aftësi të shpejtë verifikimi. Pajisjet kanë kategorinë e sigurisë CAT IV 600 V dhe CAT III 1000 V AC/DC.

 • 07 april 2024RAIS do të shfaqë makinat e tij më të fundit dhe moderne të përpunimit të metaleve në Metal Show & TIB 2024 në Bukuresht në maj

  Prodhuesi evropian i mirënjohur i makinerive CNC për prerjen dhe përpunimin e metaleve RAIS do të marrë pjesë në edicionin e këtij viti të Metal Show & TIB - një nga ekspozitat më të mëdha për teknologjitë e përpunimit të metaleve dhe pajisjet industriale në Rumani. Ngjarja do të zhvillohet nga data 14 deri më 17 maj 2024 dhe kompania RAIS do të presë të ftuarit e saj në stendën 111 në sallën B2 të qendrës së ekspozitës Romexpo në Bukuresht. Çdo vit, forumi katërditor mbledh në një vend profesionistë nga e gjithë bota, të cilët prezantojnë gjeneratën e fundit të pajisjeve industriale, zhvillimet inovative, teknologjitë inteligjente dhe zgjidhjet më të fundit efikase të përpunimit.

 • 07 april 2024Lazatec: Teknologjia inovative dhe komponentët e saktësisë në makinat e prerjes së ingranazheve NEOPS sigurojnë prodhim me kosto

  Gama e produkteve të makinerive të skijimit NEO Power Skiving, ose shkurt NEOPS, është zhvillimi më i fundit i krijuar nga ekipi i kompanisë së provuar koreano-jugore YG Tech (Yunil Gear Tech). "Prodhuesit e rrotave të marsheve për sistemet e lëvizjes mund të përfitojnë nga avantazhet e forta konkurruese të NEOPS200, ndër të cilat janë çmimi i përballueshëm, teknologjitë e larta të implementuara, produktiviteti i lartë dhe mirëmbajtja e lehtë", njoftuan për Injiner.bg nga kompania e themeluar Lazatec, e cila ofron universalin. Makinat e prerjes së ingranazheve Yunil Machine në tregun vendas.

 • 04 april 2024Nga një pllajë e lartë malore në shkretëtirat e Lindjes së Mesme – teknologjitë e pompave të Wilo funksionojnë pa dështuar

  Vitet e fundit, menaxhimi i qëndrueshëm i ujit ka qenë një fokus kryesor për udhëheqësit e teknologjisë së ujit dhe kanalizimeve. Vendi i prodhuesit të vjetër të pompave dhe teknologjisë së pompave Wilo Group është padyshim ndër pararojë në këtë drejtim dhe një nga prioritetet bazë të kompanisë është zgjidhja e problemeve të mungesës së ujit edhe aty ku kjo është një sfidë. E vendosur në pjesën verilindore të Egjiptit, Al Galala është një projekt urban i realizuar në pllajën më të lartë malore në zonën e Detit të Kuq, në një lartësi prej 650 m mbi nivelin e detit (në pjesën më të lartë të tij).