Abonim falas

Regjistrohu në buletinin tonë dhe mbaj veten të përditësuar

Artikuj

 • 07 april 2024Megger shpall debutimin në treg të njehsorëve të rinj FCC3450 fleksibël me kapës të rrymës për matjet e rrymës AC deri në 3000 A

  Matësi i ri FCC3450 3000 A i Megger është një matës fleksibël kapës me lidhje Bluetooth® i krijuar për të matur tensionin AC/DC, frekuencën, vazhdimësinë dhe rezistencën e qarkut, si dhe rrymën AC deri në 3000 A. FCC3450 e Megger me Bluetooth bazohet në spiralen Rogowski parimi i matjes dhe mund të regjistrojë tensione reale rms deri në 1000 V AC/DC. Ato vijnë me një ekran të integruar me një rezolucion prej 10,000 pulsesh të vetme. Përveç kësaj, FCC3450 mat gjithashtu rezistencën, vazhdimësinë, frekuencën dhe ofron aftësi të shpejtë verifikimi. Pajisjet kanë kategorinë e sigurisë CAT IV 600 V dhe CAT III 1000 V AC/DC.

 • 07 april 2024RAIS do të shfaqë makinat e tij më të fundit dhe moderne të përpunimit të metaleve në Metal Show & TIB 2024 në Bukuresht në maj

  Prodhuesi evropian i mirënjohur i makinerive CNC për prerjen dhe përpunimin e metaleve RAIS do të marrë pjesë në edicionin e këtij viti të Metal Show & TIB - një nga ekspozitat më të mëdha për teknologjitë e përpunimit të metaleve dhe pajisjet industriale në Rumani. Ngjarja do të zhvillohet nga data 14 deri më 17 maj 2024 dhe kompania RAIS do të presë të ftuarit e saj në stendën 111 në sallën B2 të qendrës së ekspozitës Romexpo në Bukuresht. Çdo vit, forumi katërditor mbledh në një vend profesionistë nga e gjithë bota, të cilët prezantojnë gjeneratën e fundit të pajisjeve industriale, zhvillimet inovative, teknologjitë inteligjente dhe zgjidhjet më të fundit efikase të përpunimit.

 • 07 april 2024Lazatec: Teknologjia inovative dhe komponentët e saktësisë në makinat e prerjes së ingranazheve NEOPS sigurojnë prodhim me kosto

  Gama e produkteve të makinerive të skijimit NEO Power Skiving, ose shkurt NEOPS, është zhvillimi më i fundit i krijuar nga ekipi i kompanisë së provuar koreano-jugore YG Tech (Yunil Gear Tech). "Prodhuesit e rrotave të marsheve për sistemet e lëvizjes mund të përfitojnë nga avantazhet e forta konkurruese të NEOPS200, ndër të cilat janë çmimi i përballueshëm, teknologjitë e larta të implementuara, produktiviteti i lartë dhe mirëmbajtja e lehtë", njoftuan për Injiner.bg nga kompania e themeluar Lazatec, e cila ofron universalin. Makinat e prerjes së ingranazheve Yunil Machine në tregun vendas.

 • 04 april 2024Nga një pllajë e lartë malore në shkretëtirat e Lindjes së Mesme – teknologjitë e pompave të Wilo funksionojnë pa dështuar

  Vitet e fundit, menaxhimi i qëndrueshëm i ujit ka qenë një fokus kryesor për udhëheqësit e teknologjisë së ujit dhe kanalizimeve. Vendi i prodhuesit të vjetër të pompave dhe teknologjisë së pompave Wilo Group është padyshim ndër pararojë në këtë drejtim dhe një nga prioritetet bazë të kompanisë është zgjidhja e problemeve të mungesës së ujit edhe aty ku kjo është një sfidë. E vendosur në pjesën verilindore të Egjiptit, Al Galala është një projekt urban i realizuar në pllajën më të lartë malore në zonën e Detit të Kuq, në një lartësi prej 650 m mbi nivelin e detit (në pjesën më të lartë të tij).

 • 04 april 2024Indumatic: Pompat dozuese Flowrox zënë hapësirë ​​minimale në një impiant trajtimi në SHBA

  Impianti i trajtimit të ujërave të zeza në qytetin amerikan Camden kishte nevojë për një zgjidhje më të besueshme dhe më të sigurt për dozimin e kimikateve sesa pajisjet e përdorura deri atëherë. Për të përmbushur kërkesat e rritura, menaxhmenti i kompanisë mori vendimin për të zgjedhur pompat dozuese me kosto efektive dhe të përshtatshme flowrox™ në një zgjidhje paketimi për sistemet e pompimit të montuar në mur. "U vendos gjithashtu të përmirësohen proceset e pastrimit duke zëvendësuar klorin e gaztë me hipoklorit natriumi të lëngshëm për dezinfektim," informoi BalkanEngineer.com nga kompania e provuar inxhinierike dhe tregtare Indumatic, e cila ofron produktet dhe zgjidhjet e plota nën markën Flowrox në tregun vendas. pjesë e grupit të biznesit Valmet.

 • 02 april 2024Multiengineering zbaton një qasje japoneze të menaxhimit në proceset e saj, frymëzuar nga "Toyota Way"

  E themeluar në vitin 2002, Multiengineering është vendosur si një autoritet në inxhinierinë mekanike. Ajo dallohet për profesionalizmin e saj në zhvillimin e një game të gjerë sistemesh transporti, makinerish dhe detajesh të specializuara, si dhe në krijimin e pajisjeve teknologjike jo standarde. Aktiviteti i kompanisë plotësohet nga shërbimet e përpunimit të metaleve si prerja me lazer, prerja dhe lakimi me gijotinë, të cilat e bëjnë atë një partner të preferuar për industrinë ushqimore dhe të lehtë. Profesionalizmi që kemi vënë në secilën prej përpjekjeve tona është çelësi i suksesit të Multiengineering. Ne kemi baza prodhimi të teknologjisë së lartë në qytetet e Sofjes dhe Veliko Tarnovo.

 • 31 march 2024Sistemi i sensorit në distancë të gazit natyror UDS i Unisyst Engineering është një hap drejt një bote më të lidhur dhe më të

  Sistemi për raportimin në distancë të konsumit të gazit natyror UDS i prodhuesit të themeluar Unisyst Engineering është krijuar për mbledhjen në distancë të informacionit mbi sasitë e gazit natyror të kaluar nëpër pikat matëse. Vetë pikat matëse mund të pajisen me korrigjues ose vetëm matës të rrjedhës vëllimore. Çdo orë dhe/ose ditë, informacioni i marrë për sasitë nga pikat matëse mblidhet në një bazë të dhënash të centralizuar. “Qasja në informacionin në bazën e të dhënave kryhet përmes një ndërfaqeje ueb nga çdo kompjuter me lidhje interneti dhe përcaktohet nga niveli i autorizimit të përdoruesit – administratorit ose operatorit. Klientët familjarë kanë një akses të veçantë.

 • 30 march 2024GreMa 3D: Me sistemin TrackScan të Scantech, ne kemi zgjeruar zgjidhjet dhe shërbimet gjithëpërfshirëse në skanimin 3D

  Në mesin e janarit 2024, specialistë nga ekipi Scantech vizituan partnerët e tyre nga GreMa 3D - një kompani lider tregtare dhe inxhinierike që vepron në fushën e teknologjive të skanimit dhe printimit 3D. “Faleminderit të gjithëve në Scantech 3D Scanner për partneritetin tuaj të besuar. Dëshiroj të falënderoj në mënyrë të veçantë profesionistët që patëm kënaqësinë të takoheshim drejtpërdrejt. Së bashku vizituam një pjesë të madhe të klientëve tanë dhe bëmë shumë demonstrime, duke skanuar një sipërfaqe totale prej mbi 200 m2. Kolegët tanë të huaj zhvilluan trajnime të specializuara për të punuar me TrackScan, falë të cilave ekipi ynë fitoi njohuri dhe aftësi të reja në lidhje me zgjidhjet e gjeneratës së fundit të skanimit 3D".

 • 28 march 2024Etiketimi Weber: Zgjidhjet e Sistemeve të Markimit Weber sigurojnë identifikim të besueshëm dhe gjurmim të lehtë të paletave

  Zhvillimi i teknologjive të markimit mbulon edhe identifikimin e produkteve, dhe mjetet e shënimit si dhe mënyrat e kodimit të informacionit po përmirësohen çdo ditë. “Identifikimi dhe gjurmimi i paletës janë aspekte kritike për të garantuar efikasitet operacional dhe kënaqësinë e klientëve në një sërë industrish, duke përfshirë ushqimin, farmaceutikën dhe logjistikën. Konsumatorët janë gjithnjë e më të shqetësuar për përbërjen, ruajtjen dhe përdorimin e mallrave që blejnë, origjinën e lëndëve të para, madje edhe zinxhirin e furnizimit”, komentoi për BalkanEngineer.com Weber Etiketen, një kompani e provuar prodhuese dhe tregtare në fushën e markimit. dhe gjurmimin e produktit.

 • 28 march 2024Llogaritësi LOOP i Teletek Electronics kursen kohë dhe përpjekje në konfigurimin e sistemeve të alarmit të zjarrit

  Planifikimi i saktë i instalimit të alarmit të zjarrit mund t'u kursejë instaluesve kohë të vlefshme dhe sfida të shumta. Kjo është arsyeja pse kompania lider evropiane në prodhimin e mjeteve teknike për alarmin e zjarrit dhe sistemet komplekse të sigurisë, Teletek Electronics, zhvilloi aplikacionin Loop Calculator për të lehtësuar këtë proces. Në videon e fundit të trajnimit të kompanisë, specialistët zbulojnë ndërlikimet e projektimit të një sistemi alarmi zjarri, konfigurimin dhe llogaritjen e parametrave të pajisjeve të lidhura me të.