Abonim falas

Regjistrohu në buletinin tonë dhe mbaj veten të përditësuar

Unisyst Engineering Ltd

Unisyst Engineering Ltd

www.unisyst.bg/index_en.html

Unisyst Engineering Ltd. është një kompani lider prodhuese, inxhinierike dhe tregtare e specializuar në zhvillimin dhe prodhimin e pajisjeve dhe sistemeve të automatizimit bazuar në një bazë elementare moderne dhe teknologji moderne.

 

Një nga aspiratat kryesore të kompanisë është përmirësimi i vazhdueshëm i cilësisë së shërbimeve të ofruara, si në aspektin funksional ashtu edhe në atë metrologjik.

 

Kompania u ofron klientëve të saj pajisje matëse të besueshme me karakteristika të larta operacionale. Produktet shoqërohen me certifikatën përkatëse, si dhe certifikatën e kalibrimit dhe verifikimit. Sigurimi i cilësisë arrihet nëpërmjet trajnimit të vazhdueshëm të punonjësve, tërheqjes së specialistëve të rinj, si dhe nëpërmjet zhvillimit të marrëdhënieve profesionale me organizata të mirëformuara të kontrollit të prodhimit në vend, si Qendra Kombëtare e Metrologjisë, laboratorët e akredituar etj.

 

Gjatë viteve të fundit, Unisyst Engineering është vendosur si një partner i besueshëm dhe i besueshëm për zgjidhjet e automatizimit të disa prej ndërmarrjeve më të mëdha industriale në Ballkan.

Kontaktet

Adresë: Bullgari, Sofje 1582, g.k. Druzhba, Blvd Cvetan Lazarov 144

Kontaktet:  +359 2 886 0562; +359 2 886 1203; +359 2 886 3237

E-mail: office@unisyst.bg 

Materialet për Unisyst Engineering Ltd

 • 1
 • 2
  • 12 may 2024Unisyst Engineering: Ekipi ynë i specialistëve është i bashkuar nga qëllimet e përbashkëta për të krijuar një markë cilësore në

   Unisyst Engineering është një kompani lider prodhuese, inxhinierike dhe tregtare, historia e së cilës filloi në fund të shekullit të kaluar. Kompania është e specializuar në zhvillimin e produkteve dhe sistemeve të automatizimit bazuar në një bazë elementare moderne dhe teknologji të fundit. Me përvojën e saj gati 30-vjeçare të ekspertizës, njohuritë drejtuese dhe përpjekjet për cilësinë më të lartë, kompania është vendosur si një nga specialistët kryesorë në fushën e saj jo vetëm në tregjet vendase, por edhe ndërkombëtare. Programi i prodhimit të kompanisë përfshin një gamë të gjerë produktesh dhe zgjidhjesh në fushën e shpërndarjes së gazit, pajisjeve të kontrollit dhe matjes dhe pajisjeve jo standarde.

  • 16 february 2024Unisyst Engineering po hyn gjithnjë e më seriozisht në tregjet e Ballkanit dhe po kërkon partnerë të rinj strategjikë biznesi

   E themeluar në vitin 1996, kompania Unisyst Engineering është ndër kompanitë më të njohura bullgare që zhvillon aktivitet në fushën e automatizimit industrial. Kompania është e specializuar në inxhinierinë, zhvillimin dhe prodhimin e sistemeve dhe zgjidhjeve moderne të automatizuara dhe me traditat, përvojën dhe njohuritë e saj lider, sot ka dëshmuar veten si një partner i besueshëm dhe i besueshëm për një sërë sektorësh të industrisë. Unisyst Engineering nuk ndalon së zhvilluari, përmirësuar dhe zgjeruar fushëveprimin e saj dhe në këtë drejtim është në kërkim të partnerëve të rinj strategjikë të biznesit në territorin e vendeve të Ballkanit.

  • 19 december 2023Profesionistët e përkushtuar dhe të motivuar janë baza e cilësisë së lartë të produkteve dhe shërbimeve të Unisyst Engineering

   Me gati 30 vjet histori, tradita dhe përvojë të dëshmuar në zhvillimin dhe prodhimin e pajisjeve moderne dhe sistemeve të automatizimit, Unisyst Engineering ka krijuar një reputacion si një partner i besueshëm dhe i besueshëm për shumë ndërmarrje industriale dhe organizata biznesi në vendin tonë. vendi. Duke ofruar produkte dhe shërbime të besueshme, efikase dhe me cilësi të lartë, kompania ndjek një politikë strikte të cilësisë së korporatës dhe strategji zhvillimi që synojnë rritjen e prodhimit dhe hyrjen në tregje të reja. “Një faktor kyç në arritjen e kësaj aspirate është zbatimi dhe mirëmbajtja e një Sistemi të Menaxhimit të Cilësisë në përputhje me kërkesat e standardit ndërkombëtar ISO 9001:2015. Proceset e krijimit të produkteve dhe shërbimeve cilësore janë të ndërlidhura.

  • 20 october 2023Unisyst Engineering: PLC100 është një sistem kontrolli kompjuterik në kohë reale që optimizon proceset operacionale në industri

   Kontrollorët e serisë PLC 100 të Unisyst Engineering janë zhvilluar për kontrollin lokal të prodhimit ose proceseve shtëpiake. “Përpunimi i të dhënave që vijnë në PLC100 bëhet duke përdorur deri në 100 formula përdoruesi dhe mënyra të paracaktuara. Në thelb, kontrolluesi që krijuam është një sistem kontrolli që synon të optimizojë proceset operacionale në një linjë prodhimi, funksionet e një makinerie ose efikasitetin energjetik të pajisjeve shtëpiake, për shembull", komentoi kompania e dëshmuar e prodhimit dhe inxhinierisë në fushën e metrologjise dhe mjetet për matje (SI). Kontrolluesi është i lidhur nëpërmjet: Tufa J1, J2, J3; Lidhja J4 – për përdorim shërbimi.

  • 16 august 2023Unisist Engineering: Ne prodhojmë produkte dhe zgjidhje komplekse për automatizimin e proceseve teknologjike në qumështore

   Në rreshtat e mëposhtëm, ne do t'ju çojmë në një "udhëtim" nëpër mjediset e egra të industrisë së qumështit, duke ju njohur me zgjidhjet e automatizimit për proceset e qumështit që zhvillon dhe ofron ekipi i Unisyst Engineering. Kompania ka funksionuar për më shumë se një çerek shekulli, e specializuar në zhvillimin dhe prodhimin e pajisjeve dhe sistemeve të automatizimit bazuar në një bazë elementare moderne dhe përdorimin e teknologjive moderne. Vazhdoni të lexoni për të mësuar më shumë rreth kontrollorëve PID dhe aplikimit të tyre në automatizimin e procesit të qumështit. Qumështoret janë ndërmarrje prodhuese të sektorit të industrisë ushqimore, që luajnë rolin e një lidhjeje ndërmjet fermerëve.

  • 20 june 2023Unisyst Engineering: "Ne jemi krenarë për ekipin tonë të specialistëve teknikë të dëshmuar! Ne mirëpresim kolegë të rinj me inte

   Në dekadat e fundit, teknologjitë janë zhvilluar me një ritëm të paparë më parë, dhe me këtë, ato përdoren gjithnjë e më shumë në jetën tonë të përditshme, si dhe në biznes dhe industri. Tashmë, edhe një pjesë e madhe e proceseve të punës janë plotësisht të automatizuara ose janë gati. Unisyst Engineering është një kompani prodhuese, inxhinierike dhe shitjesh e specializuar në zhvillimin dhe prodhimin e pajisjeve dhe sistemeve të automatizimit. Më shumë për teknologjitë moderne që zhvillon dhe ofron, si dhe mundësitë e zhvillimit të karrierës në strukturën e saj, treguan specialistët e ekipit të Unisyst Engineering.

  • 13 april 2023Një gamë e gjerë multiplekserësh është në qendër të zbatimeve të Unisyst Sistemet inxhinierike të kontrollit të akcizës

   “Një multiplekser është një qark logjik i kombinuar i krijuar për të kaluar një nga disa linja hyrëse në një linjë të përbashkët daljeje. Kjo lejon që ai të përdoret si një përzgjedhës i të dhënave. Multipleksimi është termi i përgjithshëm që përdoret për të përshkruar funksionimin e dërgimit të një ose më shumë sinjaleve analoge ose dixhitale mbi një linjë të përbashkët transmetimi në kohë specifike ose me shpejtësi të ndryshme në një dalje të përbashkët. Pajisja përmes së cilës kryhet ky operacion është në përputhje në emër me termin zyrtar”, shpjeguan specialistët nga kompania lider e prodhimit në fushën e sistemeve të automatizimit dhe pajisjeve metrologjike Unisyst Engineering.

  • 05 august 2020Corectoare pentru gaze naturale de noua generatie, produse de catre Unisyst Engineering

   Compania bulgara Unisyst Engineering este specializata in dezvoltarea si productia de dispozitive si sisteme de automatizare,intemeiate pe elemente de baza moderne si pe utilizarea tehnologiilor moderne. “Dispozitivele pentru corectare, pe care le dezvoltam, sunt destinate pentru corectia consumului de gaze naturale dupa temperatura, presiune si compozitia gazului.Produsele pe care le oferim sunt fie de tip omologat sau cu conformitate evaluata potrivit Directivei 2004/22/CE”, au explicat specialistii de la companie pentru BalkanEngineer.com.

  • 15 may 2020Sistemul de contorizare si citire la distanta a gazelor naturale de la Unisyst Engineering furnizeaza date in timp real

   Sistemul UDS al companiei bulgare de productie Unisyst Engineering este destinat pentru citirea la distanta a cantitatilor de gaze naturale prin punctele de masurare, situate pe teritoriul deservit de compania respectiva de gaze. “Interfata bazata pe WEB a sistemului pentru citire la distanta asigura control asupra bazei de date si afisarea informatiilor intr-o forma corespunzatoare”, au dezvaluit de la companie pentru BalkanEngineer.com. Controlul accesului la date este determinat prin diferite nivele – de exemplu administrator, operator si altele.

 • 1
 • 2

Artikuj

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 13 june 2024Pompat Wilo me efikasitet të lartë të integruara në bodrumin inteligjent të ngrohjes dhe sistemin inovativ të ujit në Gjermani

  “Ka shumë projekte me pajisjet inovative teknologjike të Wilo Group në të gjithë botën dhe dy prej tyre të zbatuara në Gjermani dëshmojnë për aplikimin e gjithanshëm të teknologjive të pompimit nën shenjën e kompanisë globale përmes disa detajeve kurioze”, tha Wilo për BalkanEngineer. .com. “Smart Heating Bodrum” është ndër konceptet e reja në projektin e parë me theks në gjenerimin dhe shpërndarjen efikase të nxehtësisë në ndërtesa. Projekti i dytë lidhet me furnizimin me ujë të Bavarisë Lindore dhe efektet pozitive të tij në 15 komunitete në këtë zonë.

 • 06 june 2024Indumatic: Armët me ajër VSR Blaster janë një zgjidhje e provuar në ruajtjen dhe trajtimin me shumicë

  Me kalimin e viteve, në shumë industri, armët pneumatike kanë zëvendësuar me sukses pastrimin manual dhe lëvizjen e masës në hopa, kapanone, kontejnerë dhe materiale me shumicë. Pastrimi manual (shpimi me shufra të gjata, vegla me ajër të kompresuar, spërkatje uji me presion të lartë, etj.) kërkon personel të kualifikuar dhe nivele të larta mbikëqyrjeje dhe mund të shkaktojë ndërprerje të prodhimit në disa operacione. “Kjo lloj ndërhyrje njerëzore është sa e vështirë, aq edhe e rrezikshme dhe mund të shkaktohen aksidente të rënda. Përdorimi i armëve pneumatike VSR Blaster parandalon grumbullimin e materialit të madh në kapanone, hopa dhe gropa, duke eliminuar kohën e paplanifikuar për pastrimin e mureve të brendshme të kontejnerëve dhe thyerjen e bllokimeve në gypa".

 • 06 june 2024Cilat janë metodat e udhëheqjes nën shenjën e energjisë femërore në kompaninë prodhuese Tesy

  Pavarësisht nga raca, edukimi dhe prejardhja kulturore, gjinitë vazhdimisht sfidojnë udhëheqjen e tyre. Megjithatë, të kuptuarit e modeleve të sjelljes në mjedisin e biznesit është çelësi për ndërtimin e marrëdhënieve efektive dhe harmonike të punës. Në dinamikën e botës së sotme të biznesit, liderët sfidohen të integrojnë qasje dhe stile të ndryshme të menaxhimit. Në materialin e sotëm, i hedhim një sy metodave të lidershipit dhe mënyrës se si punojnë gratë në kompaninë e dëshmuar të prodhimit Tesy, për të zbuluar pse ato janë në të vërtetë "Tajfunë me emra të butë".

 • 05 june 2024RS Electro: Transformatori i djegur ATG 2 i Baur është një zgjidhje e besueshme për gjetjen e defekteve të kabllove

  Transformatori me djegie ATG 2 nga prodhuesi i provuar i pajisjeve për vendndodhjen e defekteve kabllore Baur përdoret për të reduktuar rezistencën në vendndodhjen e defektit të kabllit në rrjetet e tensionit të ulët dhe të mesëm. "Pajisja bën të mundur konvertimin e defekteve me rezistencë të lartë që janë të vështira për t'u lokalizuar, si dhe gabimet e ndërprera, në ato me rezistencë të ulët që më pas mund të lokalizohen lehtësisht duke përdorur reflektometrinë e pulsit," u informua BalkanEngineer.com nga kompania e themeluar RS. Electro, një partner i Baur. Transformatori 2.2 kVA ka mbrojtje nga qarku i shkurtër dhe siguron një tension daljeje prej 10 kV.

 • 05 june 2024Etiketten Weber: Etiketimi industrial është një "çelës" për të rritur sigurinë dhe gjurmueshmërinë e prodhimit

  Dihet mirë se etiketimi është procesi i vendosjes së një etikete në një produkt me qëllim identifikimin e tij për qëllime komerciale ose marketingu si dhe për të rritur ndërgjegjësimin e konsumatorit. Siguria dhe siguria e teknologjisë garantohet nga kriteret e kërkuara të etiketimit dhe identifikimit të përcaktuara nga rregulloret përkatëse në fuqi. Etiketimi siguron gjurmueshmërinë dhe integritetin e produktit në të gjithë zinxhirin e furnizimit. “Etiketimi industrial është procesi i vendosjes së etiketës mbi një produkt që ndodhet në linjat e prodhimit apo paketimit të ndërmarrjeve. Ai luan një rol kyç në zinxhirin e furnizimit, operacionet, logjistikën dhe departamentet e prodhimit, duke siguruar efikasitet, rritje të produktivitetit dhe kursim në burimin më të rëndësishëm - kohën.

 • 05 june 2024Schneider Electric dhe Digital Realty kombinojnë potencialin e tyre inxhinierik për të ardhmen e gjelbër të qendrave të të dhëna

  Në një kohë kur sfidat mjedisore dhe të zhvillimit të qëndrueshëm janë gjithnjë në rritje, partneritetet midis kompanive lider si Schneider Electric dhe Digital Realty janë çelësi për krijimin e zgjidhjeve inovative për adresimin e tyre. Një nga hapat që dy organizatat kryesore po ndërmarrin është zbatimi i një projekti të ekonomisë rrethore në qendrën e të dhënave PAR6 në Paris, i cili është një shembull se si bashkëpunimi dhe inovacioni mund të ndryshojnë fytyrën e industrisë së të dhënave dhe të kontribuojnë në një të ardhme më të gjelbër. Në një përpjekje për të zgjatur jetën dhe për të përmirësuar efikasitetin energjetik të qendrës së të dhënave PAR6, projekti nga Schneider Electric dhe Digital Realty synon të riciklojë dhe modernizojë sisteme dhe komponentë të rëndësishëm brenda strukturës së tij.

Shiko gjithcka »

Lajme

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 12 june 2024Prodhuesi i sistemeve të ruajtjes së energjisë IPS po investon në një bazë të re prodhimi pranë Plovdivit, Bullgari

  IPS, një prodhues bullgar i sistemeve të plota të ruajtjes së energjisë (BESS), ka njoftuar një investim të ri të rëndësishëm pranë Plovdivit, Bullgaria jugore, mësoi BalkanEngineer.com nga Capital.bg. Kompania planifikon të hapë një objekt të ri prodhimi robotik që do të fillojë të funksionojë në vitin 2025 dhe do të ketë një kapacitet vjetor prej 1.5 GWh. Me më shumë se 35 vjet përvojë në zhvillimin dhe prodhimin e teknologjisë së energjisë dhe sistemeve të ruajtjes së energjisë, IPS është një partner i krijuar për klientët në 59 vende.

 • 07 june 2024Kompania bullgare Eldrive po fillon ndërtimin e parqeve të mëdha të karikimit për makinat elektrike në Bullgari, Rumani

  Operatori bullgar i infrastrukturës publike të karikimit Eldrive ka njoftuar fillimin e ndërtimit të disa parqeve të mëdha të karikimit për automjetet elektrike në lokacionet e veta me një ekosistem të pasur, mësoi BalkanEngineer.com nga Economy.bg. Objekti i parë i tillë është tashmë në ndërtim e sipër në Lituani, pranë qytetit të Panevezys në autostradën Via Baltica. Fillimisht parku në Lituani do të ketë 20 pika karikimi dhe në fazën e dytë ato do të rriten në 40. Projekti përfshin infrastrukturën për karikimin e autobusëve dhe kamionëve elektrikë, me kapacitet nga 200 deri në 400 kW DC. Vënia në punë është planifikuar për në fund të këtij viti.

 • 05 june 2024Studentet e teknikës nga Maqedonia e Veriut morën pjesë në takimin e parë global të Global Engineer Girls

  Pothuajse 250 studente të inxhinierisë, përfshirë 14 nga Maqedonia e Veriut, u mblodhën në Stamboll për takimin e parë të përbashkët të iniciativës Global Engineer Girls (GEG) të organizuar nga konglomerati ndërtimor Limak Group, mësoi BalkanEngineer.com nga Denar.mk. Në këtë aktivitet morën pjesë edhe studente nga Turqia, Kosova dhe Arabia Saudite. Qëllimi i takimit ishte rrjetëzimi, shkëmbimi i përvojës dhe frymëzimi nga profesionistë dhe inxhinierë të suksesshëm. Eventi Global Engineer Girls, i kryesuar nga Ebru Özdemir, Presidente e Bordit Menaxhues të Grupit Limak, kishte për qëllim përmirësimin e arsimimit dhe punësimit të grave në fushën STEM.

 • 04 june 2024Investimet e kompanisë kineze Zijin Mining Group në Serbi arritën në 2.3 miliardë euro

  Kompania kineze Zijin Mining Group ka investuar 2.5 miliardë dollarë (2.3 miliardë euro) në objektet e saj të minierave të bakrit në Serbi gjatë pesë viteve të fundit, gati dyfishuar 1.26 miliardë dollarët fillestarë të premtuar në 2018, ka mësuar BalkanEngineer.com nga SeeNews.com. Shuma përfshin gjithashtu 300 milionë dollarë të investuara në përmirësimin e mjedisit duke reduktuar emetimet e dioksidit të squfurit dhe trajtimin e ujërave të zeza industriale. Operacionet serbe të Zijin punësojnë rreth 7,500 njerëz, me më shumë zgjerim të ekipit të planifikuar në të ardhmen e afërt. Kompania synon të dyfishojë prodhimin e saj vjetor të bakrit dhe arit në Serbi gjatë pesë viteve të ardhshme, duke synuar të arrijë në 450,000 t bakër dhe 10 t ar. Kjo do ta poziciononte Serbinë si një prodhues kryesor evropian të bakrit.

 • 30 may 2024Prodhuesi bullgar i filmave të biodegradueshëm LAM'ON ka filluar shitjen e produkteve të tij

  Pas gjashtë vitesh zhvillim intensiv, startup-i bullgar LAM'ON, i krijuar nga Angela Ivanova, Gergana Stançeva dhe Asoc. Kompania synon të zëvendësojë paketimin e vështirë për t'u ricikluar me alternativa të biodegradueshme të bëra nga acidi polilaktik që rrjedh nga misri. LAM'ON lançohet me katër produkte: LAM'ON Soft Gloss, PACK'ON' Classic, PACK'ON'Oxygen dhe PACK'ON' Shrink. LAM'ON Soft Gloss është një laminat i ngrohtë për letër dhe karton. PACK'ON ​​Classic është i përshtatshëm për paketimin e produkteve të ndryshme – nga pecetat dhe frutat deri te rrobat dhe tekstilet.

 • 28 may 2024Serbia dhe China Energy International nënshkruan një marrëveshje për një rafineri të re të naftës në Smederevo

  Qeveria e Serbisë ka nënshkruar një marrëveshje kornizë me China Energy International Group për ndërtimin e një rafinerie moderne të naftës në Smederevë, mëson BalkanEngineer.com nga Telegraf.rs. Marrëveshja, e cila është në fuqi për dy vjet, përshkruan një plan ndërtimi dhe vënie në punë për objektin prej rreth katër vitesh pas marrjes së lejeve të nevojshme të ndërtimit. Projekti përfaqëson një investim prej afro 2.4 miliardë eurosh dhe pritet të krijojë 700 vende pune të përhershme dhe në mënyrë indirekte të mbështesë 2400 vende të tjera.

Shiko gjithcka »

Ngjarjet

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 13 june 2024Një investim prej 300 milionë euro nga UMB Group ringjall fabrikën e çelikut Otelu Rosu në Rumani

  Rumania synon të rifillojë operimet e fabrikës së çelikut Otelu Rosu, e vendosur në qarkun perëndimor të Caras Severin, e cila është e papunë që nga viti 2013, falë një investimi të rëndësishëm nga Grupi UMB. Këtë e mësoi BalkanEnigneer.com nga gmk.center.com. Vënia në punë e uzinës do të krijojë gjithashtu më shumë se 600 vende pune. Fabrika e çelikut Otelu Rosu, e pajisur me një furrë me hark elektrik 100 tonë, e përmirësuar për herë të fundit në vitin 2011, ka ndryshuar disa herë pronësinë.

 • 11 june 2024Shqipëria ka shpallur tenderin për ndërtimin e tetë stacioneve të reja në linjën hekurudhore Tiranë - Durrës

  Operatori shtetëror hekurudhor i Shqipërisë ka nisur një tender për ndërtimin e tetë stacioneve të reja përgjatë linjës hekurudhore 34 kilometra që lidh kryeqytetin Tiranë me qytetin port të Durrësit, mësoi BalkanEngineer.com nga Gmk.center.en. Investimi është pjesë e një projekti më të madh për të rivendosur linjën hekurudhore aktualisht joaktive përgjatë gjurmës së saj ekzistuese me një buxhet prej 92.1 milionë euro. Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) ka njoftuar se ofertat mund të dorëzohen përmes portalit të saj të prokurimit deri më 9 korrik.

 • 10 june 2024Grupi PWO i Gjermanisë ka filluar ndërtimin e një fabrike të re të komponentëve metalikë në Çaçak, Serbi

  Prodhuesi gjerman i komponentëve metalikë PWO Group ka nisur zyrtarisht ndërtimin e një objekti të ri inxhinierik dhe prodhues në qytetin Çacak, Serbinë Qendrore, mësoi BalkanEngineer.com nga SeeNews.com. Objekti do të formojë një grup teknologjie me kompaninë e mjeteve të blera nga PWO Group në 2023. Fabrika e Çaçakut, e cila do të vendoset në një parcelë 100,000 m², do të jetë vendndodhja e dhjetë e PWO Group në mbarë botën. E planifikuar të fillojë prodhimin deri në fund të vitit 2025, fabrika e re synon të prodhojë dhe furnizojë komponentë dhe sisteme të avancuara për klientët.

 • 06 june 2024Në Shqipëri, termocentralet private dhe ato me koncesion rritën prodhimin me 7.8%

  Sipas një raporti të Institutit Kombëtar të Statistikave të Shqipërisë (INSTAT), termocentralet dhe termocentralet private të operuara me koncesion në Shqipëri rritën prodhimin e tyre në tremujorin e parë të 2024 me 7,8%, duke arritur në 1246 GWh krahasuar me 1156 GWh një vit më parë. Këtë informacion BalkanEngineer.com e mësoi nga BTA. Për të njëjtën periudhë, hidrocentralet shtetërore të Shqipërisë prodhuan 1,162 GWh energji elektrike, një rënie prej 28,1% krahasuar me 1,614 GWh në tre muajt e parë të një viti më parë.

 • 04 june 2024Prodhuesi i makinerive të tekstilit Karl Mayer do të investojë 500 milionë euro në objekte të reja në Rumani

  Prodhuesi gjerman i makinerive tekstile Karl Mayer është gati të investojë 500 milionë euro në ndërtimin e dy fabrikave dhe një qendre të mbështetjes teknike në qarkun veriperëndimor rumun të Maramures, mësoi BalkanEngineer.com nga SeeNews.com. Lëvizja strategjike synon të zgjerojë operacionet globale të kompanisë dhe të përmirësojë aftësitë e saj prodhuese. Faza e parë e projektit përfshin zhvendosjen e njësisë së prodhimit të gjilpërave të qepjes të Karl Mayer nga Azia në qytetin e Baia Mare, Rumani. Objekti do të vendoset në ish-lokalitetin industrial të IMMUM. Kompania tashmë ka siguruar një sallë prodhimi dhe planifikon të nisë së shpejti ndërtimin.

 • 31 may 2024Amazon Games hap studion e re të zhvillimit të lojërave në Bukuresht, Rumani

  Amazon Games ka hapur zyrtarisht një studio të re të zhvillimit të lojërave në Bukuresht, duke shënuar një zgjerim të konsiderueshëm të gjurmës globale të kompanisë, ka mësuar BalkanEngineer.com nga Romania-insider.com. Studioja e re do të drejtohet nga Cristian Pana, ish-drejtor menaxhues i Ubisoft Bukuresht. Studio e re në Bukuresht do t'i bashkohet ekipeve ekzistuese të zhvillimit të Amazon Games të vendosura në Orange County, Montreal, San Diego dhe Seattle. Lëvizja strategjike në Evropë është në përputhje me planet ambicioze të kompanisë për të zgjeruar portofolin e saj dhe për të shfrytëzuar talentin në zhvillim të lojërave në rajon.

Shiko gjithcka »