Abonament gratuit

Abonati-va la buletinul nostru de stiri si fiti la curent!

Articole

 • 30 march 2023STAMH: Sistemele automate de picking vertical sunt o solutie optima pentru spatiile de depozitare cu suprafata mica

  „Au fost realizate numeroase studii independente in domeniul sectorului de logistica. Datele de la toate acestea dovedesc o corelatie directa intre problemele de organizare a depozitelor si satisfactia angajatilor, productivitatea si veniturile companiei. Solutia este automatizarea proceselor de depozitare, iar selectarea unui sistem de depozitare adecvat scopului, integrarea profesionala si zonarea specializata a spatiului sunt cativa pasi simpli cu care va veti optimiza activitatea si veti creste in mod permanent eficienta depozitului dumneavoastra sau a centrului logistic”, au comentat de la STAMH.

 • 28 march 2023Indumatic: Pompele submersibile verticale ETLB-S de la Stübbe asigura o calitate, fiabilitate si flexibilitate pentru aplicatia

  “S” in ETLB-S inseamna varianta standard. Iar standardul aici este un simbol al gamei de produse restructurate ETLB ale producatorului dovedit de echipamente de pompare Stübbe. Scopul companiei este gama de pompe ETLB sa fie mai clara si mai usor de inteles si selectat din partea clientilor. Toate optiunile disponibile pot fi selectate pentru toate variantele produsului. “Pompele submersibile verticale ETLB-S de la Stübbe sunt destinate pentru transportul fluidelor tehnice neutre si agresive, inclusiv acizi, alcaline, solutii care contin particule solide din rezervoare sau bazine nepresurizate deschise sau inchise.

 • 23 march 2023Ing. Nishan Bazdigyan, administratorul companiei RAIS, a fost distins cu placheta de onoare de catre Uniunea Generala Armeana

  RAIS este o companie specializata in productia de masini CNC, unelte si echipamente pentru diverse sectoare ale industriei. In frunte cu inginerul Nishan Bazdigyan, compania de inginerie si-a inceput activitatea in orasul Pazardzhik in indepartatul deja an 1994. Standardele fundamentale stabilite pentru inalta calitate constanta, inovatie, crearea de parteneriate stabile, competente si profesionalism, confera companiei RAIS o pozitie de lider in sectoarele de inginerie mecanica din zona Balcanilor si Europa. Principiile si traditiile privind formarea unei echipe coerente au devenit baza pentru progresul si dezvoltarea companiei.

 • 15 march 2023T & D Engineering: Statiile de incarcare profesionale eCS PC cu brandul nostru T&D se disting printr-o putere si durabilitate

  Destinate pentru utilizare atat in interior, cat si in exterior, statiile de incarcare eCS PC de la compania T&D genereaza o putere mare si sunt potrivite pentru toate tipurile de vehicule electrice (nota red. masini electrice, autobuze, camioane si vehicule industriale grele). “Aceste statii sunt proiectate pentru a functiona cu curent continuu – incarcare DC. Modelele pe care seria le ofera, pot fi montate pe perete sau pe orice suprafata solida, inclusiv pe stalpi electrici si stalpi de iluminat stradal. eCS PC sunt robuste si durabile, ceea ce garanteaza exploatarea lor fiabila in scopuri profesionale”, au dezvaluit de la compania lider T & D Engineering, care produce statii de incarcare sub brandul sau propriu T&D.

 • 10 march 2023Kimex: “Suntem mandri ca furnizam echipamente de inalta tehnologie Kemppi pentru nevoile in crestere ale industriei bulgare”

  Compania bulgara Kimex este reprezentantul exclusiv pentru Bulgaria al producatorului finlandez de echipamente si tehnica de sudare Kemppi Oy. Aceasta se straduieste sa furnizeze solutii care sunt fiabile, functionale si usor de utilizat. De la echipa acesteia masoara succesele obtinute prin intermediul satisfactiei clientilor sai. “In ultimii ani am reusit sa impunem compania Kemppi pe piata bulgara ca un sinonim pentru calitate, eficienta si tehnologii de inalta calitate. Cu privire la aceasta sunt evidente numeroasele noastre proiecte realizate cu echipamente Kemppi.

 • 02 march 2023Functii “inteligente”, design stilat si reducerea costurilor de energie electrica – gama de convectoare a Tesy

  Dotate cu functii inteligente si distinse printr-un design stilat, convectoarele Tesy sunt solutii “inteligente” eficiente din punct de vedere energetic, care asigura confortul si caldura necesare pentru locuinta dumneavoastra, optimizand in acelasi timp consumul de energie electrica si reducand costurile facturilor. In materialul de astazi producatorul bulgar consacrat de aparate electrocasnice Tesy prezinta trei dintre modelele sale top de convectoare – Fine Eco (cu functie Air Safe) Cloud, Live Eco Cloud, Floor Eco Cloud, precum si toate solutiile inovatoare incorporate in acestea.

 • 28 february 2023Indumatic: Filtrele de linie Hyperfilter de la Parker asigura o protectie fiabila instrumentelor si echipamentelor

  Aerul comprimat contine o concentratie ridicata de poluanti, vapori de ulei, umiditate si alte impuritati. Atunci cand acestea nu sunt indepartate, acest lucru atrage dupa sine o crestere a costurilor de intretinere, perioade de sedere/pauza prelungite si calitate slaba a produsului finit. “Filtrele Hyperfilter de la Parker Hiross sunt special concepute pentru a preveni aceste efecte nedorite, compania oferind o gama larga de modele care acopera toate nevoile industriale”, au comentat de la compania dovedita comerciala si de inginerie Indumatic, care ofera produsele si solutiile complete ale companiei Parker.

 • 24 february 2023Multiengineering: Experienta noastra de lunga durata ne permite sa oferim si sa implementam benzi textile la nivel global

  Compania de productie Multiengineering, care sa dovedit de-a lungul timpului ca lider de piata, pentru al 19-lea an isi continua dezvoltarea. Compania si-a inceput activitatea cu constructia si fabricarea benzilor de transport, a transportoarelor si sistemelor de transport complete din otel si otel inoxidabil. In articolul de astazi, va vom dezvalui mai multe despre specializarea companiei cu privire la benzile de transport si, in special, despre varietatile textile ale acestora. Ce au impartasit profesionistii de la Multiengineering, urmeaza sa aflati in randurile urmatoare.

 • 20 february 2023RAIS: “Oferim nu doar masini si echipamente, dar si solutii complete si servicii in functie de nevoile clientilor”

  Compania dovedita specializata in productia de masini CNC de debitat metale RAIS a fost infiintata in 1994, iar baza sa de productie este situata in municipiul Pazardzhik. De-a lungul anilor petrecuti pe “scena” industriala, specialistii de la echipa companiei au acumulat o experienta si cunostinte de invidiat in domeniu, pentru a putea astazi compania sa fie definita in mod justificat drept lider european in domeniul ingineriei mecanice. In prezent, portofoliul companiei RAIS include diverse tipuri de masini CNC de frezat si strunjire, centre cu trei axe, centre cu cinci axe, centre de prelucrare orizontale, strunguri cu un singur ax si cu doua axe, precum si alte masini realizate conform proiectelor individuale lansate.

 • 14 february 2023Baza frigorifica a companiei din Sofia este echipata cu sisteme de rafturi mobile si conventionale ale Grupului STAMH

  Anima Group Investment – o companie care efectueaza livrarea de produse alimentare restaurantelor si unitatilor comerciale, dispune de o unitate frigorifica cheie pentru activitatea sa situata in Sofia. Sortimentul care este depozitat in aceasta include fructe si legume, precum si alimente refrigerate si congelate. Compania internationala STAMH Group este unul dintre liderii in furnizarea de solutii personalizate pentru echipamente inovatoare pentru depozite. Principalele tipuri de echipamente din portofoliul companiei sunt sistemele de rafturi, robotii industriali, sistemele automate de depozitare, masinile si echipamentele industriale si de depozitare de inalta calitate.