Abonament gratuit

Abonati-va la buletinul nostru de stiri si fiti la curent!

Articole

 • 12 january 2022Indumatic: Ventilele burduf “pinch” PVG de la Flowrox sunt o solutie fiabila cu rezistenta ridicata

  De-a lungul anilor o mina finlandeza de cupru, care este client de lunga durata al companiei Flowrox, are o experienta serioasa cu privire la ventilele de inchidere si control Flowrox. Compania va incepe sa construiasca o noua conducta catre haldele de steril pentru care are nevoie de armatura fiabila de inchidere. Datorita experientei sale excelente practice cu produsele Flowrox, alegerea naturala pentru noua instalatie a companiei sunt ventilele burduf “pinch” cu marca Flowrox. Proiectul companiei finlandeze include reconstructia instalatiei existente, conductele vechi ale fabricii de imbogatire urmand sa fie demontate.

 • 23 december 2021T & D Engineering: “Cautam modalitati inovatoare pentru imbunatatirea proiectarii si dezvoltarii infrastructurii energetice”

  Principala sarcina a companiei este de a oferi clientilor sai un produs care sa satisfaca cerintele acestora, pe deplin supus standardelor si normelor internationale, toate acestea la un pret rezonabil. “Dispunem de sisteme individuale inovatoare pentru control al statiilor de cale ferata, procese de productie, sisteme de monitorizare pentru parcuri solare si eoliene. Ne straduim activitatile pe care le desfasuram sa fie intotdeauna realizate in mod calitativ si la timp, cu un nivel ridicat de precizie si acuratete”, au comentat pentru BalkanEngineer.com de la companie.

 • 14 december 2021Articulatii capete de bara si lagare sferice de alunecare de la FLURO Gelenklager de la Multiengineering

  “In cautarea unor solutii tehnologice pentru aplicatiile dumneavoastra specifice va puteti baza intotdeauna pe solutiile companiei Fluro Gelenklager, pe care le oferim la conditii excelente de pret. Compania este certificata conform standardului de management al calitatii EN ISO 9001 si ofera o gama larga de produse, logistica excelenta si livrari rapide, iar noi va vom consulta care produs este cel mai potrivit pentru aplicatia dumneavoastra”, au anuntat pentru BalkanEngineer.com de la Multiengineering.

 • 06 december 2021Baza comerciala Filkab din Ruse are deja o adresa noua. Poftiti si alegeti totul pentru lumea dumneavoastra electrica

  Filkab este o companie bulgara consacrata de inginerie, comerciala si de productie, care urmeaza strategia de a se dezvolta ca furnizor preferat de materiale electrice pentru sectoarele energetic, industrial si de constructii. Compania foloseste metode moderne de lucru, dispune de o gama larga de produse si mentine stocuri serioase, care le ofera in bazele proprii comerciale din marile orase ale tarii. “Suntem incantati sa va anuntam ca am deschis un showroom nou si modern in orasul Ruse, care este situat pe b-dul “Bulgaria 133”. Adresa face parte din hotelul “Theodora Palace”, au anuntat pentru BalkanEngineer.com de la Filkab.

 • 01 december 2021Caruciorul industrial Tough Joe de la Neon.BG – asistentul multifunctional si practic pentru productia dumneavoastra

  Astazi va vom face cunostinta cu un asistent multifunctional si practic pentru toate activitatile din procesul dumneavoastra de productie. Acesta poarta numele de Tough Joe (“Joe cel Sanatos” – nota red.) si reprezinta un carucior universal pentru placi si preforme, parte din portofoliul bogat al companiei bulgare, specializata in efectuarea unui pachet complet de activitati de inginerie, inclusiv dezvoltarea, proiectarea, prototiparea, productia si intretinerea produselor si solutiilor tehnice – Neon.BG. Care sunt caracteristicile distinctive ale lui Tough Joe si domeniile sale de aplicare, a aflat BalkanEngineer.com de la specialistii Neon.BG. Vedeti!

 • 29 november 2021Confort si caldura cu un efect autentic de flacara si eficienta energetica ridicata cu semineul electric Tesy

  “Semineul electric decorativ TESY se distinge cu un adevarat efect de flacara si creeaza un confort incredibil in casa dvs. Datorita termoregulatorului electronic, eficienta energetica sezoniera ajunge la 38% din maximul posibil de 40%, deoarece acesta deconteaza cu o precizie mult mai mare temperatura camerei incalzite, in comperatie cu termoregulatorul bimetalic mecanic. Precizia modelului electronic este de ±0.1°С, iar a celui mecanic este de ±3°С, la care se datoreaza si eficienta energetica mai mare”, au explicat pentru BalkanEngineer.com de la Tesy.

 • 25 november 2021T&D Engineering: “Cream solutii unice care ofera atat productivitate, cat si fiabilitate”

  T&D Engineering este un specialist in inginerie dovedit si de lunga durata in domeniul energiei, electrotehnicii si electronicii, iar principalul scop al companiei este de a oferi clientilor sai un serviciu care sa corespunda cerintelor acestora, pe deplin conform cu standardele si normele internationale la un pret rezonabil. “Pe baza resurselor tehnice de care dispunem, cautam modalitati inovatoare de imbunatatire a proiectarii si dezvoltarii infrastructurii energetice prin electronica inteligenta, colectarea inteligenta a datelor si implementarea retelelor inteligente”, au dezvaluit de la companie.

 • 01 november 2021Multiengineering produce, instaleaza si intretine manipulatoare pentru stivuirea automata a marfurilor

  Destinatia manipulatoarelor este de a asigura o stivuire, sortare, divizare, alimentare automata si alte functii ale produselor de diferite forme si dimensiuni. Manipulatoarele sunt un mijloc pentru obtinerea unei eficiente maxime in conditii specifice de exploatare, prin imbunatatirea si optimizarea diferitelor etape ale procesului de lucru. Manipulatoarele companiei Multiengineering contribuie in mod semnificativ la imbunatatirea procesului de productiei, in special atunci cand este necesara efectuarea diverselor manipulari de produse.

 • 25 october 2021T&D Engineering ofera servicii competente pentru proiectarea, constructia si intretinerea sistemelor de monitorizare

  “Activitatea noastra este concentrata in domeniul energiei, electrotehnicii si electronicii. Realizam lucrari in diferite domenii ale proiectarii, productiei si serviciilor”, au comentat pentru cititorii BalkanEngineer.com de la companie. Sistemele de monitorizare ale companiei T&D Engineering permit monitorizarea in timp real a indicatorilor care clientii solicita sa fie vizualizate de dispozitivele integrate in sistemul respectiv. Posibilitatea pentru analiza instantanee permite sa fie detectate foarte usor potentialele probleme, deoarece marimile procesuale sunt actualizate in timp real.

 • 13 october 2021Multiengineering dezvolta si produce linii de productie automatizate pentru o gama larga de sectoare industriale

  Scopul automatizarii este cresterea productivitatii muncii, imbunatatirea calitatii proceselor de productie, optimizarea managementului, scoaterea oamenilor din productiile care sunt periculoase pentru sanatate. Aceasta necesita o abordare complexa, sistematica cu privire la fiecare sarcina cu care se confrunta. De aceea si automatizarea proceselor tehnologice este o sarcina importanta pentru orice productie. Aceasta ofera executarea automata a tuturor operatiunilor principale si auxiliare si un proces de productie continuu, iar implementarea solutiilor automatizate este deosebit de eficienta ca si in cazul volumelor mari de productie.