Abonament gratuit

Abonati-va la buletinul nostru de stiri si fiti la curent!

Veni & Co SRL (OOD)

Veni & Co SRL (OOD)

http://www.veni-bg.com/en/

Contacte

Sediul central:

Adresa: 51-53 Kutlovista Str., Entr. B, Fl. 1, 1505 Sofia, Bulgaria

Telefon: 00 359 2/946 13 93

E-mail: info@veni-bg.com

 

Sala de expozitii:

Adresa: 1517 Sofia, Poduyane Region, Cross-section of bul. Botevgradsko Chausse and ul. Vitiniya, Suhata Reka bl. 111

Telefon: 00 359 2/946 13 93; 00 359 885 297 556

E-mail: sales@veni-bg.com, info@veni-bg.com

Materiale Veni & Co SRL (OOD)

 • 1
 • 2
  • 29 october 2019Producatorul bulgar de echipamente de depozitare Veni & Co va participa la prima editie a Retail Show

   Expozitia specializata de echipamente si tehnologii pentru sectorul de retail, Retail Show, va avea loc intre 6 si 9 noiembrie la Inter Expo Center – Sofia, Bulgaria. Printre participantii la prima editie a forumului, dedicat industriei de retail, va fi si producatorul bulgar Veni & Co SRL (OOD). “Dezvoltarea acestui sector la nivel global si impactul lui asupra zonei Balcanilor prezinta noi provocari si obiective inalte in fata producatorilor si comerciantilor”, au dezvaluit de la Veni & Co. De la companie vor astepta oaspetii sai la standul B10 in pavilionul 4.

  • 13 september 2019Transpalete electrice cu catarg KM.RPS de la Veni & Co – potrivite pentru un regim de lucru greu in multe schimburi

   Producatorul bulgar lider de masini si echipamente de depozitare Veni & Co SRL (OOD) dezvolta, realizeaza si implementeaza pe piata bulgara si cea internationala masini rentabile cu inalta productivitate si performanta. Printre acestea se afla si transpaletele electrice cu catarg si operator in pozitie sezut si actionare electrica la angrenajul de directie KM.RPS. “Acestea sunt concepute pentru manipularea intensiva a incarcaturilor paletizate cu distante de manipulare predominant medii si cote de rafturi medii pana la inalte, au declarat de la companie.

  • 29 july 2019Electrostivuitor comisionar vertical – KMSes.OR o proprie creativitate inginereasca de la Veni & Co

   Veni & Co SRL (OOD) este o companie bulgara lider in productia de masini si echipamente de depozitare. Compania demonstreaza in mod continuu un potential de extindere, renovare si modernizare a gamei sale actuale pentru productia de masini, inclusiv si astfel de clasa mai superioara, oferind mai multe solutii personalizate bazate pe modelele deja existente printr-o abordare strict individuala fata de fiecare client. Unul dintre proiectele pe care le-am realizat la cererea specifica a clientului este pentru electrostivuitorul comisionar vertical – KMSes.OR.

  • 28 may 2019Veni & Co de la MachTech & InnoTech: Dezvoltam echipamente de depozit de inalta performanta mai mult de 25 de ani

   Urmatoarea editie a forumului tehnic international MachTech & InnoTech este deja in istorie. O serie de companii dovedite au prezentat ultimele sale inovatii si solutii care vin in ajutorul industriei, iar pentru al cincilea an consecutiv printre acestea a fost si compania bulgara Veni & Co. Astfel incat, daca echipamentele de ridicare ale incarcaturii sunt parte din domeniul dumneavoastra de activitate, dar nu ati reusit sa vizitati standul in timpul expozitiei MachTech, astazi va vom dezvalui care au fost principalele accente din prezentarea lor.

  • 20 march 2019Transpaleta electrica cu catarg, cu platforma automata plianta pentru operator VENI KMS.AC.Р 1500/4,5

   Transpaleta manuala electrica cu catarg cu platforma automata plianta pentru operator VENI KMS.AC.Р 1500/4,5 ofera in atentia specialistilor bulgari producatorul de echipamente de depozitare dovedit Veni & Co SRL (OOD). Transpaleta electrica are o aplicatie multifunctionala si este conceputa pentru incarcaturi paletizate cu greutate maxima pana la 1500 kg si depozitare/manipulare de pe rafturi cu inaltime de pana la 4.5 m, in conditii medii pana la grele de lucru. Platforma automata plianta incorporata pentru operator permite o deplasare la distante lungi.

  • 22 january 2019Transpaleta electrica cu operare manuala la inaltime mare KMS.AC 1250/5,8 de la Veni & Co

   Transpaleta electrica cu inalta manevrabilitate, multifunctionala, cu operare manuala la inaltime mare (stacker), model KMS.AC 1250/5,8, produce compania dovedita Veni & Co SRL (OOD). Echipamentul este proiectat pentru procesarea incarcaturilor paletizate cu greutate maxima de pana la 1250 kg si depozitare/manipulare de pe rafturi cu inaltime de pana la 5.8 m, in regim de lucru mediu pana la greu. In timpul exploatarii manerul inclinabil pentru actionare pozitioneaza operatorul la o distanta de siguranta fata de sasiul masinii.

  • 07 december 2018Nu ratati promotia atractiva a companiei Veni & Co

   Producatorul dovedit de echipamente de depozitare Veni & Co SRL (OOD), a anuntat lansarea unei promotii atractive de care pot beneficia toti clientii companiei pana pe 31 decembrie 2018. “In cadrul ofertei promotionale, fiecare client al nostru care va cumpara echipament de depozitare si piese de schimb in valoare de peste 5 000 BGN fara TVA, va primi voucher pentru reducere in valoare de 300 BGN pentru urmatoarea comanda”, au anuntat pentru BalkanEngineer.com de la Veni & Co SRL (OOD). De la companie au subliniat faptul ca voucherul poate fi utilizat pana pe 31 martie 2019.

  • 28 june 2018Noutati in productia de Transpalete electrice pietonale a prezentat Veni & Co in cadrul forumului Logistica in actiune

   Producatorul dovedit Veni & Co SRL (OOD) anul acesta a fost din nou printre expozantii la forumul specializat de echipamente pentru depozite, utilaje si tehnologii in logistica – Show in depozit: Logistica in actiune. Evenimentul a avut loc in data de 14 si 15 iunie la cargo-partner iLogistics Center din Sofia, Bulgaria. Scopul companiei Veni & Co prin participarea sa la expozitie a fost de a prezenta publicului larg cele mai recente inovatii, aplicate in productia de Transpalete electrice pietonale cu brandul VENI.

  • 04 april 2018Veni & Co a prezentat ultimele inovatii din echipamentele de depozit in cadrul MachTech & InnoTech 2018

   Pentru un nou an consecutiv compania Veni & Co SRL a participat la expozitia internationala specializata pentru tehnologii, masini si echipamente industriale MachTech & InnoTech 2018, care a avut loc in perioada 26 – 29 martie 2018 la Inter Expo Center /IEC/, Sofia. “Vizitatorii au avut posibilitatea de a face cunostinta cu cele mai recente evolutii aplicate in productia de electrostivuitoare cu actionare manuala cu brandul VENI, care reprezinta o parte principala din portofoliul companiei”, au declarat pentru BalkanEngineer.com de la companie.

  • 12 december 2017Transpaleta electrica pietonala VENI KMS.HS 1500/5.0 pentru o manipulare rapida a incarcaturilor la pret promotiona

   Compania dovedita in domeniul ingineriei mecanice VENI & Co lanseaza o oferta promotionala atractiva catre specialistii din industrie. “Numai acum, oferim in atentia clientilor nostrii transpaleta electrica pietonala VENI KMS.HS 1500/5.0 la un pret special de 8200 euro, fara TVA, pana la 31 ianuarie 2018. Echipamentul are inclusa o garantie de doi ani si este o solutie ideala pentru obtinerea unei viteze si eficiente la manipularea incarcaturilor paletizate”, au declarat pentru BalkanEngineer.com de la echipa companiei. Modelul este dotat cu sistem de directie cu actionare electrica /EPS/.

  • 15 august 2017Electrostivuitor cu platforma de la Veni & Co va facilita comisionarea comenzilor la o companie internationala

   Veni & Co SRL, companie lidera in domeniul ingineriei mecanice, a dezvoltat un prototip de electrostivuitor-comisionar cu platforma (Order – picker) KH.ORp 0515, au informat pentru BalkanEngineer.com de la compania dovedita. “Echipamentul este destinat pentru completarea/comisionarea ordinelor clientilor de pe sistemele de rafturi cu inaltime de pana la 3.5 m, amplasate pe o suprafata mare in depozite acoperite, pe suprafata dura, plana si uscata” au explicat de la RAIS. Electrostivuitorul-comisionar are o sarcina de ridicare de 500 kg., viteza maxima de deplasare de 15 km/h si actionare manuala a sistemului de directie, cu posibilitate pentru servo-actionare.

  • 16 june 2017Veni & Co a debutat cu teste pe electrostivuitorul manual la expozitia specializata “Show in depozit”

   Compania lidera in productia de echipamente de depozite Veni & Co a luat parte pentru prima data la expozitia specializata pentru echipamente de depozite si tehnologii in logistica – “Show in depozit”. Forumul sa desfasurat la data de 13 si 14 iunie 2017 la Depozitul 1 din City Logistic Park, situat in apropiere de capitala Bulgariei. “Cu prima noastra participare la “Show in depozit” ne-am stabilit ca obiectiv demonstratia si testarea in conditii reale a masinilor din gama Electrostivuitoare manuale”, au declarat pentru BalkanEngineer.com de la companie.

  • 20 april 2017Veni & Co prezinta tehnica si echipamente de depozitare moderne si de inalta performanta la MachTech & InnoTech 2017

   Producatorul dovedit de tehnica pentru depozitare Veni & Co SRL a luat parte la expozitia specializata internationala de echipamente, tehnologii si echipamente industriale MachTech & InnoTech 2017, care sa desfasurat in perioada 4 – 7 aprilie la Inter Expo Center Sofia, Bulgaria. In timpul evenimentului a fost oferita posibilitate participantilor de a face cunostinta indeaproape cu gama produsa de echipamente de depozitare si carucioare de depozitare si marfa cu brandul VENI, au declarat pentru BalkanEngineer.com de la companie.

  • 17 february 2017Veni & Co SRL: Cream solutii non-standard pentru prelucrarea incarcaturilor

   De la infiintarea acesteia in anul 1992 compania Veni & Co SRL este specializata in proiectarea, productia si comercializarea masinilor de depozitare si a facilitatilor de eliminare sau usurare a fortei de munca fizice la lucrarile in depozite si efectuarea activitatilor de incarcare si descarcare. In fata echipei BalkanEngineer.com compania dezvaluie directionarea sa speciala cu privire la echipamentele non-standard. "Prin utilizarea completarii unitatilor si componentelor principale de la furnizori dovediti de renume european si mondial noi garantam cel mai inalt nivel tehnic posibil pentru utilajele tehnice si echipamentele produse”, dezvaluie de la companie.

  • 14 october 2016Echipamente moderne de manipulare a prezentat Veni & Co la BATA AGRO TOAMNA 2016

   Compania dovedita Veni & Co, specializata in proiectarea, productia si comercializarea masinilor si echipamentelor de manipulare, a participat la expozitia agricola internationala specializata BATA AGRO Toamna 2016, au informat pentru BalkanEngineer.com de la companie. Evenimentul a avut loc la aeroportul din orasul bulgar Stara Zagora, in perioada 30 august – 3 septembrie 2016. Cu prima sa participare la BATA AGRO Toamna 2016 Veni & Co a facut primii pasi catre atingerea obiectivului ambitios de a se pozitiona cu gama sa larga de masini si carucioare manuale cu marca VENI.

  • 28 july 2016Veni & Co, producatorul bulgar de tehnica pentru depozitare, cu participare la forumul industrial MashTech 2016

   La expozitia anuala specializata pentru masini, tehnologii si echipamente industriale MashTech 2016, care a avut loc la Inter Expo Center, compania Veni & Co a prezentat o parte din gama larga de echipamente de depozitare produse in serie. Vizitatorii au avut posibilitatea de a afla mai multe despre Transpaletele pietonale – de inaltimi mari si inaltimi joase, dotate cu transmisie fara intretinere cu motor de tractiune AC modern si componente electronice incorporate de inalta eficienta; Carucioarele pentru depozite pentru usurarea fortei de munca, precum si diferitele modificari la carucioarele pentru paleti, deja cu marca VENI.

 • 1
 • 2

Articole

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 28 april 2021Inginerie la sistemele de management al energiei si reconstructia substatiilor cu servicii dovedite in timp de la T&D Engineer

  T & D Engineering este o companie bulgara dovedita de inginerie, a carei activitate este concentrata in domeniul energiei, electrotehnicii, si electronicii. Compania realizeaza lucrari in diverse domenii ale proiectarii, productiei si serviciilor. „Unul dintre domeniile in care ne dezvoltam de ani de zile si avem numeroase proiecte finalizate cu succes este efectuarea de inginerie deplina la sistemele complete de management al energiei si reconstructia substatiilor”, au informat pentru BalkanEngineer.com de la companie.

 • 14 april 2021Strunguri cu batiu inclinat in functie de lungimea maxima prelucrabila de la RAIS – productivitate mare si precizie

  Compania bulgara dovedita RAIS este specializata in productia de masini pentru debitat metal si masini pentru prelucrarea metalului. Aceasta ofera o gama bogata de strunguri cu batiu inclinat, care pot fi selectate in functie de diametrul maxim prelucrabil, lungimea maxima prelucrabila (pas maxim pe axa Z) tipul de ghidaj. “Dezvoltam o varietate de masini in ceea ce priveste pasul maxim pe axa Z. Ne straduim clientii nostri intotdeauna sa aibe o alegere si sa obtina tot ceea ce e mai bun din ce au nevoie”, au comentat de la RAIS pentru BalkanEngineer.com.

 • 07 april 2021Indumatic: Cilindri pneumatici compacti universali P1P de la Parker Hannifin sunt conforme cu standardul ISO 21287

  Cilindrii sunt proiectati in deplina conformitate cu cerintele standardului international ISO 21287. Initial, seria include dispozitive cu dimensiuni ale orificiului de 32, 40, 50 si 63 mm, dar la scurt timp dupa aceasta a fost completata cu dimensiuni de la 20 la 100 mm. Cilindrii pneumatici P1P se disting printr-o durata lunga de exploatare, datorita materialelor si suprafetelor utilizate de inalta calitate, precum si a tehnologiei de realizare a etansarilor. Designul compact cu numeroase optiuni de montare asigura utilizarea lor flexibila in spatii inguste.

 • 24 march 2021Convectoarele radiante Tesy – incalzire fiabila si inteligenta cu eficienta energetica ridicata

  „Dispozitivele noastre ofera toate avantajele incalzirii radiante in combinatie cu posibilitatea de economisire a energiei”, au declarat in fata BalkanEngineer.com de la Tesy. Sa vedem mai multe despre aceste aparate...“Functiile inteligente” includ “Fereastra/usa deschisa” si “Programator saptamanal 24/7”. Senzorul PIR, care detecteaza prezenta umana in camera, economiseste, de asemenea, energie electrica deoarece opreste dispozitivul, in cazul in care nu detecteaza prezenta pentru o anumita perioada de timp”, au explicat de la Tesy.

 • 10 march 2021Multiengineering: Sistem de transportoare pentru transportul cutiilor de carton plin

  Un urmator proiect individual si unic prin solutia sa de inginerie a realizat compania bulgara dovedita constructoare de masini Multiengineering. Echipa companiei a proiectat si realizat un sistem de benzi transportoare pentru transportul cutiilor de carton pline, special pentru nevoile unuia dintre clientii sai – un centru logistic. Uite ce au mai dezvaluit cu privire la dezvoltare pentru cititorii BalkanEngineer.com de la echipa Multiengineering. In plus, sistemul de benzi transportoare pentru centrul logistic este prevazut cu control automat al vitezei, fotocelule si opriri de urgenta pe toata lungimea transportorului.

 • 24 february 2021Liebherr-Hausgerate Marica a ajuns la o productie record de 1 milion de dispozitiv

  Cu un nou record in productia de frigidere si congelatoare sa incheiat anul jubiliar 2020 pentru copania Liebherr-Hausgerate Marica. Anul trecut, compania bulgara, care a remarcat cea de-a 20-a aniversare, a inregistrat un milion de produse pentru anul respectiv. Mai multe cu privire la succesul companiei au fost impartasite pentru BalkanEngineer.com de catre Liebherr-Hausgerate Marica. Liebherr-Hausgerate Marica merge impetuos pe drumul sau de dezvoltare. Pentru aceasta fara echivoc vorbesc rezultatele companiei, care in anul 2000 a reusit sa realizeze 14 000 din tipurile sale de solutii tehnice.

Vedeti toate »

Noutati

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 27 april 2021Patru capitale balcanice concureaza pentru “Capitala verde 2023”

  Sofia, Belgrad, Skopje si Zagreb se numara printre participantii in competitia “Premiul european pentru capitala verde 2023” (EGCA), organizata de Comisia Europeana, a aflat BalkanEngineer.com de la BalkanGreenEnergyNews.com. Capitalele Bulgariei, Serbiei, Macedoniei de Nord si Croatiei vor concura pentru acest premiu, impreuna cu Izmir si Gaziantep (Turcia), Cagliari (Italia), Dublin (Irlanda), Gdansk, Cracovia, Rzeszow si Varsovia (Polonia), Helsingborg (Suedia), Košice (Slovacia), Logroño (Spania) si Tallinn (Estonia). Premiul, in valoare totala de 1 milion de euro, are ca scop sa sustina performantele de mediu ale oraselor si tendinta lor fata de durabilitatea urbana si ecoinovatiile.

 • 26 april 2021Berry City Courier – nume nou pentru livrari in zona urbana din Sofia

  Berry City Courier este o companie combinata de logistica si software care are ambitii de a cuceri piata livrarilor in zona urbana a orasului Sofia pana la sfarsitul anului. Scopul companiei este de a facilita procesul de livrare, facandu-l complet automat, a aflat BalkanEngineer.com dintr-un interviu cu Viktor Ermenkov, fondator si CEO al companiei Berry City Courier, in fata Bloomberg TV. Inginerii software ai companiei au reusit sa creeze o platforma care este complet automatizata. Intregul proces de la depunerea cererii pana la procesarea si trimiterea acesteia catre curier se realizeaza in mod complet automat. Ceea ce distinge Berry City Courier de celelalte companii este descentralizarea livrarilor.

 • 21 april 2021Miele investeste 4 milioane de euro in fabrica sa din Romania

  Grupul german Miele, specializat in productia de aparate electrocasnice, in 2021 va investi inca 4 milioane de euro pentru echipamente la fabrica sa pentru productia de subansambluri pentru electrocasnice din Brasov, oras situat in centrul Romaniei. Potrivit declaratiei directorului general al fabricii din Romania – domnul Florin Muresan, echipamentele vor ajuta la cresterea capacitatii de productie a intreprinderii din a doua parte a anului. In plus, Miele va demara procedurile pentru constructia unei noi hale de productie cu spatii aferente de birouri in Brasov. Investitia este o continuare a planurilor de dezvoltare pe termen mediu si lung ale companiei, noile incaperi vor fi finalizate pana la sfarsitul anului 2023.

 • 19 april 2021Software-ul bulgar Evalato cu o platforma pentru evenimente virtuale

  Software-ul bulgar pentru organizarea de premii si concursuri Evalato ofera deja o platforma de noua generatie pentru organizarea de evenimente virtuale. Solutia este special dezvoltata pentru expozitii, expozitii dedicate carierei, evenimente de retea b2b, activari de brand si alte evenimente, in care se cauta o conexiune obiectiv orientata si eficienta intre participanti. Platforma Evalato are interfata in limba bulgara si moneda bulgara, precum si inca peste 40 de limbi si peste 160 de monede. Printre clientii Evalato sunt organizatii precum ONU, WWF, Reuters, Zeiss, Crucea Rosie, Vodafone si mii de utilizatori din intreaga lume.

 • 14 april 2021Macedonia de Nord cu investitii in terminalul GNL din Alexandroupolis

  Companiile de stat macedonene National Energy Resources (NER) si ESM au semnat Memorandumuri de cooperare pentru investitii in proiectul pentru construirea unui terminal plutitor pentru gaz natural lichefiat (GNL) si a unei centrale de gaze langa orasul Alexandroupolis din Grecia, a aflat BalkanEngineer.com de la SeeNews.com. Macedonia de Nord intentioneaza sa investeasca peste 380 de milioane de euro intr-o participatie de 25% la centrala electrica de 800 MW si 370 de milioane de euro intr-o participatie de 10% la terminalul de gaze naturale lichefiate, a declarat prim-ministrul Zoran Zaev intr-o conferinta de presa, difuzata pe canalul YouTube al guvernului Macedoniei de Nord.

 • 12 april 2021Dronamics lanseaza linii aeriene pentru drone de marfa

  La 31 martie 2021 compania bulgara de start-up Dronamics, specializata in dezvoltarea si exploatarea de aeronave autonome fara pilot, a anuntat ca lanseaza linii aeriene pentru drone de marfa Dronamics Airline cu persoane juridice din Irlanda, Canada si Australia. Cele trei companii sunt inregistrate in aceste tari datorita reglementarilor imbunatatite pentru aparate aeriene fara pilot, dar si pentru ca acestea sunt regiunile in care vor fi primii clienti Dronamics, deserviti in domeniul comertului electronic, farmaciei si logisticii pieselor de schimb. Vestea vine dupa ce la inceputul lunii decembrie 2020 Dronamics a lansat prima retea de drone de marfa fara pilot din lume.

Vedeti toate »

Evenimente

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 29 april 2021Producatorul chinez Mei Ta planifica noi investitii in Serbia

  Producatorul chinez de piese pentru automobile si motociclete Mei Ta planifica noi investitii in zona industriala din Barič, municipiul Obrenovac, Serbia, a aflat BalkanEngineer.com de la eKapija.com. Ideea initiala a conducerii companiei Mei Ta este de a construi in Barič cel mai mare centru logistic al companiei din Europa. In acest fel intreaga logistica, necesara pentru productia pe continent, va fi amplasata intr-un singur loc. Mai tarziu acestia au in vedere si constructia unei a treia fabrici, datorita cresterii productiei. Ambele variante sunt inca in discutie. In zona industriala din Barič, Mei Ta este prezenta cu doua fabrici. Prima a fost deschisa in 2017, iar a doua doar doi ani mai tarziu.

 • 28 april 2021Chipita isi extinde fabrica din Bucuresti

  Compania greaca Chipita, lider in productia si distributia de produse alimentare 7Days, Finetti si Chipicao, isi extinde cu 60% suprafata de productie la fabrica sa in Clinceni, in apropiere de Bucuresti, a aflat BalkanEngineer.com de la Romania-Insider.com. Proiectul de extindere a fabricii a inceput inca in 2008, dar a fost oprit din cauza izbucnirii crizei financiare globale. In prezent fabrica Chipita din Clinceni este amplasata in doua cladiri cu o suprafata totala de circa 25 000 m2. La intreprindere sunt produse croissante, creme tartinabile si bake-rols ce aduc companiei grecesti vanzari anuale in cuantum de peste 100 de milioane de euro.

 • 22 april 2021Bulgaria si Macedonia de Nord au purtat discutii cu privire la conexiunile feroviare intre cele doua tari

  Directorul general al Companiei Nationale “Infrastructura Feroviara” din Bulgaria (NRIC) ing. Krasimir Papukchiyski a intampinat o delegatie de la “Caile Ferate Macedonene – Infrastructura”, condusa de noul Director General al companiei, d-nul Harry Lokvenec, a aflat BalkanEngineer.com dintr-un mesaj de la Compania Nationala “Infrastructura Feroviara” (NRIC). La intalnire au fost prezentate etapele proiectarii legaturii feroviare dintre cele doua tari, accent fiind proiectul privind constructia tunelului de frontiera la trecerea montana Deve Bair.

 • 20 april 2021Belgrad este finalist in concursul pentru mobilitate urbana durabila

  Capitala Belgrad sa calificat la finala cursei pentru cel mai bun plan de mobilitate urbana durabila, parte a competitiei in cadrul Saptamanii europeane a mobilitatii 2020. Acest lucru face capitala sarba sa fie unul dintre cele mai bune orase europene in ceea ce priveste conceptul pentru mobilitate urbana durabila, a comentat primarul orasului Zoran Radojičić. In prezent, Belgrad are aproximativ 100 km de alee pentru biciclete, iar scopul Planului este pana in 2030 sa fie construite inca 400 km. In curs se afla si realizarea proiectului comun cu compania Siemens, conform caruia pana in 2023 vor fi instalate semafoare “inteligente” la 322 de intersectii din oras.

 • 15 april 2021Doua aeroporturi noi urmeaza sa fie construite in Serbia

  Doua aeroporturi noi vor fi construite in Serbia – in apropierea orasului Dobanovci si a orasului Novi Sad, a devenit clar din Planul teritorial al tarii pentru perioada 2021 – 2035, a aflat BalkanEngineer.com de la eKapija.com. Avand in vedere constrangerile spatiale teritoriale din locatia actuala a aeroportului din capitala Belgrad, se prevede ca noul aeroport de langa orasul Dobanovci sa fie construit la 10 km vest de aeroportul Nikola Tesla si la 24 km de capitala Belgrad, in adevarata apropiere de autostrada E70. Aeroportul de langa Novi Sad va fi situat la aproximativ 15 km sud-est de oras, langa autostrada A1 si se va desfasura pe o suprafata de aproximativ 300 ha.

 • 13 april 2021Grupul canadian Armstrong transfera o parte din productia sa in Romania

  Grupul canadian Armstrong Fluid Technology – producator de pompe utilizate in instalatiile de incalzire, racire, sanitare si de alimentare cu apa, a transferat catre fabrica sa din Jimbolia, judetul Timis, Romania, o parte din productia derulata anterior pe alte piete europene. Compania si-a extins capacitatea de productie la fabrica din Romania, iar produsele realizate in tara deja deservesc clientii grupului din intreaga lume. Procesul complex de integrare a implicat si o mutare a activitatii de productie a pompelor din Ungaria in Romania. La nivel mondial compania are peste 1200 de specialisti care lucreaza in opt unitati de productie pe 4 continente.

Vedeti toate »