Abonament gratuit

Abonati-va la buletinul nostru de stiri si fiti la curent!

Articole

Transpaleta electrica cu operare manuala la inaltime mare KMS.AC 1250/5,8 de la Veni & Co

22 january 2019

In Bulgarian   In Macedonian   In Serbian

 

Transpaleta electrica cu inalta manevrabilitate, multifunctionala, cu operare manuala la inaltime mare (stacker), model KMS.AC 1250/5,8, produce compania dovedita Veni & Co SRL (OOD). Echipamentul este proiectat pentru procesarea incarcaturilor paletizate cu greutate maxima de pana la 1250 kg si depozitare/manipulare de pe rafturi cu inaltime de pana la 5.8 m, in regim de lucru mediu pana la greu.

 

 

In timpul exploatarii manerul inclinabil pentru actionare pozitioneaza operatorul la o distanta de siguranta fata de sasiul masinii si in acelasi timp asigura acestuia un acces usor pana la organele de comanda amplasate in mod ergonomic asupra capului de comanda.

 

Echipamente suplimentare posibile pentru cresterea productivitatii:

 - Pachet EPS, care include servo-directie la sistemul de directie, interfata mecanica;

 - Acces autorizat cu PIN cod;

 - Baterii cu tehnologie NEXSYS.

 

Sediul central:

Adresa: Bulgaria, Sofia 1505, str. “Kutlovitsa” 51-53

Telefon: 00 359 2/946 13 93; 00 359 886 858 321

E-mail: info@veni-bg.com

 

Mai multe informatii despre companie, produsele si serviciile care ofera in Romania, puteti gasi AICI

 

 

Sursa material fotografic: Veni & Co SRL (OOD)

Articole

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 29 october 2019Producatorul bulgar de echipamente de depozitare Veni & Co va participa la prima editie a Retail Show

  Expozitia specializata de echipamente si tehnologii pentru sectorul de retail, Retail Show, va avea loc intre 6 si 9 noiembrie la Inter Expo Center – Sofia, Bulgaria. Printre participantii la prima editie a forumului, dedicat industriei de retail, va fi si producatorul bulgar Veni & Co SRL (OOD). “Dezvoltarea acestui sector la nivel global si impactul lui asupra zonei Balcanilor prezinta noi provocari si obiective inalte in fata producatorilor si comerciantilor”, au dezvaluit de la Veni & Co. De la companie vor astepta oaspetii sai la standul B10 in pavilionul 4.

 • 24 october 2019Senka Rajković de la Stamh Ltd: M-am stabilit in Bulgaria datorita dragostei mele fata de creativitatea in activitatea de ingine

  Sa faci fata unei noi limbi si unei noi modalitati, sa strabati drumul unui “strain”, sa ramai datorita straduintei fata de creativitatea in activitatea de inginerie, sa urmaresti punerea in aplicare a planurilor ambitioase si sa te imbunatatesti in fiecare zi. Aceasta este aventura lui Senka Rajković din Niš, Serbia. In rubrica “O zi lucratoare a lui …” astazi va vom dezvalui care sunt provocarile in viata de zi cu zi a unui arhitect prin educatie si inginer prin vocatie si cum trece ziua de lucru a acesteia la compania bulgara dovedita Stamh Ltd.

 • 23 october 2019B2N: Sa intampinam S5 Pro Bundle – cel mai nou membru din familia producatorului olandez de imprimante 3D Ultimaker

  Cum ati putea creste in mod semnificativ productivitatea si securitatea in imprimarea 3D? Cu Ultimaker S5 Pro Bundle – au declarat de la compania B2N. “Imprimanta 3D a producatorului Ultimaker este o solutie unica de productie, care gaseste raspuns in cazul dificultatilor de imprimare 3D la utilizarea unei game extinse de materiale. In acest fel inginerii si proiectantii obtin mai multa libertate de a se concentra asupra activitatii sale”, au explicat pentru BalkanEngineer.com de la compania bulgara, care este partenerul oficial al producatorului olandez pentru zona Balcanilor.

 • 22 october 2019Indumatic: Duzele antiincendiu RRZ de la PNR pentru tuneluri rutiere cu certificat pentru performanta suprema

  Compania italiana dovedita PNR a dezvoltat duze speciale care indeplinesc chiar si cele mai stricte cerinte privind securitatea la incendiu in tunelurile de pe autostrada, rutiere si feroviare. Comisia Europeana, in calitatea sa de institutie care este responsabila pentru programul “Orizont 2020” pentru cercetari stiintifice si inovatii, a acordat PNR Italia un certificat pentru performanta suprema. Acesta se refera la testarea intr-un mediu operational si aprobarea spre utilizare a duzei RRZ in tunelurile pe autostrada, care are rol activ de protectie impotriva incendiilor.

 • 21 october 2019Multiengineering cu nou proiect realizat pentru transportor cu mese rotative la Fortex Nutraceuticals

  Compania bulgara Multiengineering este un producator dovedit de transportoare si sisteme complete de transport. Echipa companiei se mandreste cu o crestere tot mai inalta a calitatii serviciilor oferite si o cooperare cu succes cu partenerii straini. “Dovada pentru aceasta este numarul din ce in ce mai mare al clientilor nostri atat in Bulgaria, cat si in strainatate. Una dintre realizarile noastre recente este transportorul cu mese rotative pentru Fortex Nutraceuticals”, au anuntat de la sediul companiei Multiengineering.

 • 18 october 2019RAIS a prezentat noua serie de masini pentru prelucrarea metalului Advanced Line la EMO 2019

  In perioada 16 – 21 septembrie Hannover a reunit din nou constructori de masini din intreaga lume in cadrul expozitiei EMO 2019. “Am ales sa prezentam primele trei masini din noua linie RAIS Advanced Line la acest prestigios forum international. Acestea sunt strungul CNC cu doua axe T250 MY-2S Advanced Line, centrul vertical de prelucrare M450 Advanced Line si centrul de prelucrare cu 5 axe VMC400 Advanced Line”, au anuntat de la RAIS. Caracteristicile distinctive ale strungului CNC RAIS T250MY-2S Advanced Line sunt performanta ridicata, durabilitate si viteza la realizarea operatiunilor de orice fel pe detalii.

Vedeti toate »

Noutati

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 18 november 2019Bosch a inaugurat o noua cladire de birouri si laboratoare pentru 7 milioane de euro in Romania

  Dezvoltatorul tehnologic german Bosch a inaugurat o noua cladire cu spatii pentru birouri si laboratoare de testare la fabrica sa din Transilvania, Romania. Investitia este in valoare de 7 milioane euro, a aflat BalkanEngineer.com de la Romania-Insider.com. Lucrarile de constructie la noua facilitate Bosch au inceput in martie 2018 si au fost finalizate in septembrie a.c. Birourile si laboratoarele de testare, care au o suprafata totala de 5700 m2, vor oferi locuri de munca pentru aproximativ 250 de angajati.

 • 14 november 2019Aero-East-Europe va construi o fabrica de aeronave in Serbia

  In martie 2020, Aero-East-Europe va incepe constructia unei noi fabrici pentru productia de aeronave in orasul Jagodina, Serbia Centrala, a aflat BalkanEngineer.com de la CIJEurope.com. Se asteapta ca lucrarile de constructie sa fie finalizate intr-o perioada de doi ani. Facilitatea se va extinde pe un teren cu suprafata de 1.4 ha, care compania a dobandit in mod gratuit de la primarie. Suprafata totala a fabricii, unde vor fi produse avioane usoare cu un singur motor, va fi de 5000 m2. Initial, compania va angaja 50 de muncitori, iar in urmatorii trei ani vor fi angajati suplimentar inca 100-150 de noi muncitori.

 • 12 november 2019Un producator elvetian deschide o fabrica de 9 milioane de euro la Skopje

  Dezvoltatorul de solutii senzoriale Baumer a deschis o noua fabrica in Zona de dezvoltare industriala tehnologica Skopje 1, Macedonia de Nord. Compania elvetiana intentioneaza sa investeasca 9 milioane de euro in proiectul sau, care va fi realizat in trei etape. Pana in prezent, compania a investit 4.7 milioane de euro in prima faza, care include construirea unei facilitati cu suprafata de 4000 m2, situata pe un teren de 19 000 m2, cu suprafata de productie de 2500 m2 si birouri de 600 m2. Baumer intentioneaza sa angajeze 150 de persoane in cadrul intreprinderii, in viitor acest numar putand ajunge la un total de 500.

 • 06 november 2019Via Expo organizeaza un forum de afaceri “FARA avarii” in perioada 14 – 15 noiembrie in Bulgaria

  “FARA avarii” este unicul forum de afaceri de acest gen din Bulgaria, dedicat temei pentru functionarea fiabila a cladirilor si structurilor. Forumul va reuni la un loc experti si reprezentanti din diferite industrii, care vor impartasi experiente utile si vor face cunostinta cu solutiile inovatoare. “FARA avarii” va include discutii cu privire la beneficiile incontestabile si nevoia de intreprindere a actiunilor proactive in schimbul reactiilor intarziate si slab eficiente in cazurile de aparitie a unor incidente.

 • 04 november 2019Un producator de materiale pentru constructii deschide doua fabrici in Romania

  Pe 31 octombrie 2019 au fost deschise oficial cele doua noi fabrici ale producatorului roman de lacuri, vopsele si materiale pentru constructii Daw Benta, a aflat BalkanEngineer.com de la Romania-Insider.com. Fabricile produc polistiren si diferite tipuri de adeziv. Cele doua fabrici sunt situate in judetul Mures, Transilvania. Lucrarile de constructie ale facilitatilor au inceput in luna august anul trecut. Prin noua sa investitie, care este in valoare de 6.5 milioane de euro, Daw Benta dubleaza capacitatea de productie a produselor sale cu marca Caparol. Daw Benta a intrat pe piata din Romania in 2001.

 • 30 october 2019O noua fabrica pentru echipamente de refrigerare si ventilatie a fost inaugurata in Serbia

  Compania italiana Refrion a deschis o noua fabrica pentru productia de echipamente de refrigerare si ventilatie in orasul Šabac, Serbia de Vest. Pana la sfarsitul anului compania intentioneaza sa angajeze aproximativ 45 de angajati, a aflat BalkanEngineer.com de la CIJEurope.com. Producatorul italian are deja o experienta indelungata in orasul Šabac, realizand primul sau proiect in 2007. Datorita locatiei foarte bune a orasului sarb, echipamentele care vor fi fabricate la noua facilitate, vor fi destinate pentru export catre tarile din Uniunea Europeana.

Vedeti toate »

Evenimente

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 15 november 2019Huf Group isi extinde centrul de cercetare si dezvoltare in Romania

  Producatorul german de sisteme de inchidere pentru industria auto Huf Group isi muta si extinde centrul de dezvoltare din orasul Timisoara. Compania va dispune de 2000 m2 spatii noi de birouri intr-o cladire moderna in cadrul proiectului ISHO din oras. In 2011 Huf Group a deschis un centru de dezvoltare si cercetare la Timisoara, unde dezvolta si testeaza solutii de software si hardware de ultima generatie pentru manere la usile auto, senzori, electronica si sistemele de monitorizare a presiunii in anvelope. Noul spatiu de birouri al companiei este programat sa fie finalizat pana la sfarsitul anului 2019.

 • 13 november 2019Centru bulgar de service pentru echipamente miniere a devenit partener al Rolls-Royce

  Geotrading a devenit unicul partener din Bulgaria al Rolls-Royce Power Systems pentru produsele si solutiile pentru industria miniera cu brandul MTU, a aflat BalkanEngineer.com dintr-un comunicat al companiei. De cativa ani compania este integrator de sisteme al motoarelor MTU, produse de compania britanica. Dupa semnarea contractului, Geotrading va putea asigura servicii de garantie si post-garantie, precum si intretinere pentru motoarele MTU, produse de catre divizia Power Systems a companiei tehnologice Rolls-Royce.

 • 07 november 2019Macedonia este cea mai buna tara pentru dezvoltarea de afaceri din ESE

  In ultimul raport „Doing Business“ al Bancii Mondiale, Macedonia de Nord ocupa cea mai inalta pozitie din toate tarile in ESE. Tara este clasata pe locul al 17-lea din 190 de economii mondiale. Macedonia de Nord a castigat pozitia inalta in clasament datorita procesului facilitat pentru eliberarea autorizatiilor de constructie, precum si cu privire la executarea contractelor. Tara se poate lauda si cu calcul simplificat al taxelor, care sunt, de asemenea, reduse. A doua cea mai buna tara din ESE pentru dezvoltarea afacerilor este Slovenia, care ocupa locul 37, urmata de Serbia pe locul 44, Moldova pe locul 48 si Muntenegru pe locul 50. Romania si Bulgaria se afla respectiv pe pozitiile 55 si 61.

 • 05 november 2019Companie sarba pentru repararea si intretinerea aeronavelor scoasa la licitatie

  Ministerul Economiei din Serbia a scos din nou la licitatie compania pentru repararea si intretinerea aeronavelor JAT Tehnika. Pretul initial de achizitie a companiei este de 10.2 milioane euro, a aflat BalkanEngineer.com de la SeeNews.com. Ministerul ofera spre vanzare 95.4% din JAT Tehnika, care in prezent este proprietatea statului. La licitatie vor putea participa companii ale caror activitate desfasurata este in domeniul reparatiilor si intretinerilor de aeronave si care au un venit total de cel putin 40 de milioane de euro in 2018. Companiile interesate trebuie sa detina certificate pentru intretinerea aeronavelor de tip Bombardier si Embraer.

 • 31 october 2019O companie romana a investit 12 milioane euro in productia de baterii acumulatoare

  Producatorul roman de baterii auto Rombat Bistrita a investiti 12 milioane euro intr-o linie tehnologica de fabricare a bateriilor litiu-ion, a aflat BalkanEngineer.com de la Romania-Insider.com. Facilitatea va avea o capacitate anuala de 1 milion de unitati. Intreprinderea de productie care se extinde pe o suprafata de 5000 mp. are doua niveluri si este amplasata in Bucuresti. Compania va continua cu productia de baterii cu tehnologie plumb-acid, dar va introduce, deasemenea, si bateriile litiu-ion.

 • 29 october 2019Prima portiune din “Balkan Stream” a fost inaugurata in mod oficial in Bulgaria

  A fost inaugurata in mod oficial extinderea retelei de transport a gazului pe traseul “Balkan Stream” pana la statia de compresie “Strandzha” din Bulgaria, a aflat BalkanEngineer.com. Pentru o perioada de sase luni, in cadrul proiectului, au fost investite 75 de milioane leva (BGN). Investitia a fost realizata in totalitate de compania Bulgartransgaz, iar executant al proiectului este Glavbolgarstroy. Traseul construit de la granita bulgaro-turca pana la statia de compresie “Strandzha” are o lungime de 11 km. Statia de compresie este prima statie de contorizare a gazelor pe teritoriul Republicii Bulgaria.

Vedeti toate »