Abonament gratuit

Abonati-va la buletinul nostru de stiri si fiti la curent!

Articole

Transpaleta electrica cu operare manuala la inaltime mare KMS.AC 1250/5,8 de la Veni & Co

22 january 2019

In Bulgarian   In Macedonian   In Serbian

 

Transpaleta electrica cu inalta manevrabilitate, multifunctionala, cu operare manuala la inaltime mare (stacker), model KMS.AC 1250/5,8, produce compania dovedita Veni & Co SRL (OOD). Echipamentul este proiectat pentru procesarea incarcaturilor paletizate cu greutate maxima de pana la 1250 kg si depozitare/manipulare de pe rafturi cu inaltime de pana la 5.8 m, in regim de lucru mediu pana la greu.

 

 

In timpul exploatarii manerul inclinabil pentru actionare pozitioneaza operatorul la o distanta de siguranta fata de sasiul masinii si in acelasi timp asigura acestuia un acces usor pana la organele de comanda amplasate in mod ergonomic asupra capului de comanda.

 

Echipamente suplimentare posibile pentru cresterea productivitatii:

 - Pachet EPS, care include servo-directie la sistemul de directie, interfata mecanica;

 - Acces autorizat cu PIN cod;

 - Baterii cu tehnologie NEXSYS.

 

Sediul central:

Adresa: Bulgaria, Sofia 1505, str. “Kutlovitsa” 51-53

Telefon: 00 359 2/946 13 93; 00 359 886 858 321

E-mail: info@veni-bg.com

 

Mai multe informatii despre companie, produsele si serviciile care ofera in Romania, puteti gasi AICI

 

 

Sursa material fotografic: Veni & Co SRL (OOD)

Articole

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 19 april 2019Masina de masurat de noua generatie si strunguri de inalta precizie a prezentat Rais la MachTech

  La expozitia MachTech & Innotech Expo 2019, in perioada 16-18 aprilie, participare a luat una dintre companiile lidere bulgare pentru productia si reciclarea de masini pentru debitat metal si masini pentru prelucrarea metalului. Deja 20 de ani Rais OOD isi extinde in mod continuu gama de produse si servicii si la expozitie a demonstrat strungurile robotizate si masina de masurat de ultima generatie. Dispozitivul masinii T250 este alcatuit dintr-un arbore rotativ de precizie de tip caseta care este montat intr-o carcasa cu nervuri si stabilizata termic si rulmenti clasa P4 a arborelui.

 • 18 april 2019SpaceCAD va inspira cu idei vizionare la expozitia Metal Show & TIB 2019 in Bucuresti, Romania

  Compania bulgara – furnizor de solutii software de inalta calitate, SpaceCAD va participa la Metal Show & TIB 2019 – un eveniment de varf care reuneste diverse sectoare din industria romaneasca. Acesta va avea loc in pavilionul B2 al centrului expozitional ROMEXPO din Bucuresti, in perioada 14 – 17 mai 2019, iar conceptul anul acesta se bazeaza pe inovatie si traditii, dinamica si persistenta, au informat de la companie. In programul expozitiei sunt incluse conferinte si seminarii, in cadrul carora vizitatorii vor primi informatii cu privire la subiectele cele mai actuale din sector.

 • 17 april 2019Boilerele electrice BelliSlimo de la TESY cu debut la expozitia Aquatherm Moscow 2019

  Aquatherm Moscow este o expozitie internationala de varf si una dintre cele mai mari platforme de afaceri pentru demonstrarea celor mai recente realizari in domeniul incalzirilor menajere si industriale, sistemelor sanitare, aerului conditionat, echipamentelor pentru piscine, saune si bai. “In luna februarie a.c. TESY a participat la cea de-a 23-a editie a forumului de prestigiu, unde pentru prima data a prezentat BelliSlimo – cea mai noua completare in gama de produse boilere electrice TESY Cloud cu control prin internet”, au comentat de la Tesy OOD.

 • 16 april 2019Indumatic: Un sistem de dispersie pentru suprimarea prafului a fost implementat intr-un depozit pentru stocarea de calcar

  Praful nu numai ca ne irita, dar este si foarte daunator pentru sanatate. Din acest motiv, majoritatea tarilor au prevederi legale care necesita o reducere a emisiilor de praf. “Utilizarea sistemelor de sprinklere duce la umezirea materialelor sau la lipirea acestora. Suprimarea intentionata si cu scop a prafului inseamna a se face legatura intre cat mai mult praf cu o cantitate minima de apa. Acesta este, de asemenea, principalul avantaj al instalatiilor Dustex de la compania germana dovedita VSR Industrietechnik“, au comentat de la compania Indumatic OOD.

 • 26 march 2019Kastiva: Sistemul de transport XPlanar de la Beckhoff – mecanisme cu sase nivele libere de actionare levitativa

  Compania Beckhoff descopera noi oportunitati la proiectarea masinilor prin noul sistem de transport XPlanar. “Acest lucru este posibil datorita mecanismelor de actionare planare care leviteaza in mod liber asupra placilor portante pozitionate in ordine aleatorie si care asigura o pozitionare flexibila, precisa si dinamica extrem de ridicata. Pentru constructorii de masini acest lucru inseamna o flexibilitate maxima si un design simplificat al masinilor si instalatiilor”, au declarat de la compania Kastiva OOD, reprezentant oficial al companiei.

 • 25 march 2019Indumatic: Pompe PC cu surub excentric E si EL de ultima generatie de la Flowrox

  Pompele cu surub excentric ale producatorului dovedit de echipamente de pompare Flowrox sunt destinate pentru transportul de fluide dense si pastoase, precum si a lichidelor si namolurilor cu vascozitate ridicata. “Pentru a optimiza eficacitatea produselor sale, Flowrox a creat o noua generatie de pompe cu surub excentric, care cuprinde seriile E si EL. Imbunatatirile aduse la designul pompelor le transforma in solutii extrem de rentabile din punct de vedere economic”, au informat de la compania Indumatic OOD.

Vedeti toate »

Noutati

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 22 april 2019Dupa o pauza de 10 ani Romania va produce din nou tractoare

  Dupa o pauza de 10 ani in Romania a inceput din nou productia de tractoare agricole – fapt este deja primul astfel de model TAGRO, a aflat BalkanEngineer.com de la Romania-Insider.com. Este de asteptat productia in serie sa inceapa inca din anul acesta, dupa finalizarea procesului de omologare la Registrul Auto Roman (RAR). Tractorul TAGRO este produs de catre IRUM Reghin. Acesta are o calitate inalta si respecta toate standardele europene. De la conducerea companiei IRUM intentioneaza sa inceapa productia de componente in luna aprilie, iar primele tractoare TAGRO vor parasi fabrica in luna iunie.

 • 17 april 2019O companie chineza a inceput constructia unei noi fabrici in Serbia

  Compania chineza Minth Automotive Europe a inceput lucrarile de constructie la o noua fabrica in orasul Loznica, Serbia, a aflat BalkanEngineer.com de la SerbianMonitor.com. Proiectul de investitii este in valoare de aproximativ 100 milioane de euro si va oferi in jur de 1000 de noi locuri de munca. Noua fabrica din orasul Loznica va produce componente auto din aluminiu pentru diferiti producatori, inclusiv pentru Volkswagen si Bentley. Productia este de asteptat sa inceapa inca in luna octombrie 2019. Compania chineza Minth are fabrici in peste 30 de locatii din China, Thailanda si Mexic.

 • 15 april 2019Schimbul comercial dintre Bulgaria si Romania este in crestere

  Schimbul comercial dintre Bulgaria si Romania a crescut cu 7% in anul 2018, ajungand cifra de 4.6 miliarde de euro. Acesta a fost si unul dintre motivele pentru semnarea unui Memorandum de intelegere in domeniul intreprinderilor mici si mijlocii. Documentul a fost semnat la data de 29 martie 2019 la Bucuresti in timpul reuniunii comune a Consiliului de cooperare la nivel inalt dintre cele doua tari, fiind semnat de catre Emil Karanikolov, ministrul bulgar al economiei si omologul sau roman Stefan-Radu Oprea – ministrul pentru mediul de afaceri, comert si antreprenoriat.

 • 10 april 2019Makpetrol (Macedonia) cu trei premii de la Intalnirea Regionala a Antreprenorilor “300 BEST”

  In perioada 22 – 24 martie 2019, in Dubrovnik, Croatia, a avut loc a 6-a reuniune regionala a antreprenorilor din Europa Centrala si de Sud-Est “300 BEST”. In timpul evenimentului, trei premii „Creatorii Veacurilor” a primit Makpetrol – companie petroliera macedoneana, au informat pentru BalkanEngineer.com de la companie. Makpetrol este o companie cu peste 70 de ani de istorie, care investeste in mod constant in dezvoltarea si capacitatea sa, construind o reputatie de companie cu responsabilitate sociala.

 • 08 april 2019Molson Coors si-a extins centrul de servicii in Bucuresti

  Compania internationala pentru servicii de afaceri, parte a grupului canadian de fabricare a berii Molson – Molson Coors Global Business Services a inchiriat inca 6000 m2, pentru a-si extinde centrul de servicii in Bucuresti, Romania, a aflat BalkanEngineer.com de la Romania-Insider.com. Extinderea centrului pentru servicii de afaceri este parte din strategia companiei Molson Coors pentru dezvoltare completa a prezentei sale si in Romania. Compania pastreaza si suprafata de 2 500 m2 care detine in partea de nord a capitalei romanesti. Holdingul canadian Molson Coors a intrat in Bucuresti in 2017.

 • 03 april 2019Un laborator de robotica si inteligenta artificiala a fost deschis la Scoala de afaceri din Novi Sad, Serbia

  La data de 18 martie 2019, la Scoala de afaceri din Novi Sad, Serbia, a fost deschis laboratorul dedicat roboticii si inteligentei artificiale. Potrivit Secretariatului sarb al invatamantului superior si cercetarilor, aceasta este o modalitate de a se trece la a Patra revolutie industriala. Deschiderea noului laborator simbolizeaza echilibrul intre dezvoltarea economiei si educatiei. Acesta a fost creat cu sprijinul Ministerului educatiei, stiintei si dezvoltarilor tehnologice din Serbia, in cadrul proiectului de dezvoltare a invatamantului superior.

Vedeti toate »

Evenimente

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 18 april 2019Ford a produs 1 000 000 de motoare in Romania

  Ford a produs 1 000 000 de motoare model Ecoboost 1.0 la uzina sa din Craiova, Romania. Productia acestui tip de motor a inceput in 2012, unde numarul de unitati produse numai in anul 2018 fiind de 300 000, a aflat BalkanEngineer.com de la Romania-Insider.com. La uzina din Craiova numarul de masini produse este, de asemenea, mare – 150 000 unitati pentru 2018, pentru acest an fiind de asteptat inca 250 000 de unitati noi. Incepand cu 2019 la uzina Ford va fi lansata si productia unui nou model de masina – crossoverul hibrid compact Ford Puma, a carui vanzare urmeaza sa inceapa pana la sfarsitul anului.

 • 16 april 2019Makedonski Telekom a lansat pe piata macedoneana un sistem de casa “inteligenta”

  Compania de telecomunicatii Makedonski Telekom a implementat un nou produs pe piata macedoneana – solutie inovativa de casa inteligenta, au informat pentru BalkanEngineer.com de la companie. Produsul Smart Home este format din senzori inteligenti, lampi si camere de securitate Xiaomi si este deja disponibil in portofoliul companiei Makedonski Telekom. Smart Home are ca scop sa economiseasca energie electrica si in acelasi timp sa coordoneze dispozitivele si aparatele utilizate in gospodarie. Senzorii inteligenti ne avertizeaza atunci cand fereastra sau usa in care sunt amplasate se deschid.

 • 11 april 2019Kaufland Bulgaria a deschis un nou centru logistic

  La 27 martie 2019 Kaufland Bulgaria a deschis noua sa baza de depozitare in tara, care completeaza centrul logistic din Zona industriala Rakovski, satul Stryama, regiunea Plovdiv. Valoarea proiectului de investitii depaseste 64 de milioane de leva. “Cu o suprafata totala de 359 000 m2, centrul logistic Kaufland Bulgaria este unul dintre cele mai mari pe Peninsula Balcanica”, au remarcat de la companie. Aceasta este destinata pentru produse nealimentare si va depozita aparate de bucatarie, textile de uz casnic, imbracaminte, articole de papetarie si multe altele.

 • 09 april 2019In Belgrad, Serbia, Microsoft a organizat un forum privind viitorul comertului cu amanuntul

  Pe 20 martie 2019, la Belgrad, Serbia, a avut loc forumul Microsoft Retail and Fast Moving Consumer Goods Industry Talk, a carui subiect principal au fost solutiile privind digitalizarea si inteligenta artificiala in sectorul comertului cu amanuntul. La evenimentul, organizat de Microsoft, au participat directori din sectoarele de comert, productie, lantul de aprovizionare, marketing si alte procese de afaceri. Cele mai bune practici si experienta personala au impartasit expertii internationali de la Microsoft si companiile partenere regionale, printre care Kentico, Tools Group, Getron si Prefixbox.

 • 04 april 2019Thales intentioneaza sa angajeze 1000 de ingineri pana in 2021 in Romania

  Compania franceza de inginerie Thales, care la data de 21 martie 2019 a deschis noul sau centru de inginerie la Bucuresti intentioneaza sa angajeze 1000 de ingineri software pana in 2021, a aflat BalkanEngineer.com de la Romania-Insider.com. La compania din Romania lucreaza deja 300 de angajati. Inginerii de la noul centru din Bucuresti vor dezvolta atat proiecte civile, cat si militare, livrand solutii clientiilor globali ai companiei. Thales ofera solutii tehnologice in 5 domenii diferite: transportul terestru, industria spatiala, tehnologia aeronautica, aparare si securitate.

 • 02 april 2019Saptamana de robotica a avut loc la Universitatea “Sf. Chiril si Metodiu” – Skopje, Macedonia

  In perioada 18-23 martie 2019, Facultatea de inginerie electrica si tehnologia informatiei (FEEIT) din cadrul Universitatii “Sf. Chiril si Methodiu” – Skopje, Macedonia, a organizat Saptamana de robotica cu ocazia infiintarii facultatii in urma cu exact 60 de ani. In timpul Saptamanii de robotica au fost organizate diverse evenimente tematice. Elevi de la scolile primare, licee si studenti din toate institutiile de invatamant din tara si strainatate au avut posibilitatea de a vizita evenimentele si de a deveni parte din Saptamana de robotica.

Vedeti toate »