Abonament gratuit

Abonati-va la buletinul nostru de stiri si fiti la curent!

Articole

Noutati in productia de Transpalete electrice pietonale a prezentat Veni & Co in cadrul forumului Logistica in actiune

28 june 2018

In Bulgarian   In Macedonian   In Serbian

 

Producatorul dovedit Veni & Co SRL (OOD) anul acesta a fost din nou printre expozantii la forumul specializat de echipamente pentru depozite, utilaje si tehnologii in logistica – Show in depozit: Logistica in actiune. Evenimentul a avut loc in data de 14 si 15 iunie la cargo-partner iLogistics Center din Sofia, Bulgaria. “Scopul companiei Veni & Co prin participarea sa la expozitie a fost de a prezenta publicului larg cele mai recente inovatii, aplicate in productia de Transpalete electrice pietonale cu brandul VENI, care reprezinta o parte principala din portofoliul companiei”, au anuntat pentru BalkanEngineer.com de la companie.

 

 

In 2017 si de la inceputul anului 2018 pana in prezent, compania a dezvoltat si implementat o serie de proiecte non-standard, catre care va fi acordata o atentie considerabila in cazul interesului manifestat din partea vizitatorilor – Electrostivuitor comisionar vertical KM.OR, Electrostivuitor-comisionar cu platforma KH.OR, design nou actualizat si echipament pentru Transpaleta electrica pietonala cu ridicare variabila KMSI, proiect dezvoltat si deja finalizat pentru Transpaleta electrica pietonala cu patru cai, Catarg triplex cu ridicare libera, Furci telescopice, Servo-actionare la sistemul de directie si regimuri specifice de conducere KMSac4W.

 

 

“De la inceputul anului 2018 Veni & Co dispune de un site actualizat, complet renovat, in care alaturi de gama complementara de Echipamente pentru depozit si Carucioare de marfa sunt incarcate noi si interesante materiale video cu Electrostivuitorul cu operator asezat si brate de sprijin KM.RPS si Electrostivuitorul comisionar vertical КМ.OR”, au explicat de la companie.

 

Sediul central:

Adresa: Bulgaria, Sofia 1505, str. “Kutlovitsa” 51-53

Telefon: 00 359 2/946 13 93; 00 359 886 858 321

E-mail: info@veni-bg.com

 
 

Sursa material fotografic: Veni & Co SRL (OOD)

Articole

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 07 december 2018Nu ratati promotia atractiva a companiei Veni & Co

  Producatorul dovedit de echipamente de depozitare Veni & Co SRL (OOD), a anuntat lansarea unei promotii atractive de care pot beneficia toti clientii companiei pana pe 31 decembrie 2018. “In cadrul ofertei promotionale, fiecare client al nostru care va cumpara echipament de depozitare si piese de schimb in valoare de peste 5 000 BGN fara TVA, va primi voucher pentru reducere in valoare de 300 BGN pentru urmatoarea comanda”, au anuntat pentru BalkanEngineer.com de la Veni & Co SRL (OOD). De la companie au subliniat faptul ca voucherul poate fi utilizat pana pe 31 martie 2019.

 • 06 december 2018O gama completa de activitati, legate de modernizarea mijloacelor de automatizare, realizeaza T&D Engineering

  In conditiile unui mediu de piata extrem de competitiv, eficienta productiei este un factor cheie pentru dezvoltarea cu succes a fiecarei intreprinderi. “O parte din intreprinderile din Bulgaria au in dotare o baza tehnologica depasita din punct de vedere moral si fizic, fapt care are un impact negativ asupra productivitatii acestora si a rentabilitatii activitatilor de productie. O posibila solutie in aceasta situatie este realizarea reconstructiei si modernizarii echipamentelor existente, inclusiv si a mijloacelor de automatizare”, au comentat de la T&D Engineering EOOD.

 • 05 december 2018Adara Engineering: Argal a prezentat un sistem inovativ pentru detectarea defectiunilor la pompele cu dubla diafragma

  Pe piata aparitia si-a facut urmatoarea inovatie in solutiile de pompare, de la producatorul italian Argal, conceputa pentru a proteja echipamentul si operatorii in caz de defectiune. “Argard reprezinta un senzor care detecteaza scurgerile pe diafragma la pompele actionate cu aer comprimat cu dubla diafragma (AODD). Datorita acestui senzor, nivelul de siguranta al acestor pompe industriale creste”, au anuntat pentru BalkanEngineer.com de la compania dovedita Adara Engineering EOOD, care ofera pe piata produsele Argal.

 • 04 december 2018RAIS: Furnizarea serviciilor de garantie si post-garantie reprezinta avantajul nostru competitiv

  Compania de inginerie mecanica RAIS OOD se afla printre numele de top in Bulgaria in domeniul ingineriei mecanice. Timp de peste 20 de ani, compania cu succes produce si recicleaza masini pentru debitat metal si masini pentru prelucrarea metalului cu comanda numerica computerizata (CNC). „Satisfactia clientului este obiectivul nostru principal, de aceea ne angajam nu numai cu oferirea si implementarea echipamentelor de inalta calitate, dar si cu asigurarea serviciilor de garantie si post-garantie fiabile”, au comentat de la RAIS.

 • 13 november 2018Kastiva: Nash a crescut eficienta pompelor de vid cu inel lichid prin tehnologia revolutionara Vertex

  Compania Gardner Denver Nash, producator dovedit de pompe de vid si compresoare, a implementat tehnologia inovativa Vertex in produsele sale. “Vertex este un salt in istoria tehnologica de 110 ani a pompelor de vid cu inel lichid. Nash este in proces de eliberare a brevetului pentru aceasta inovatie, care asigura o crestere de sapte la suta a eficientei pompelor, fara nici un fel de modificari externe in structura si constructia acestora. Tehnologia reduce consumul de energie si economiseste din costurile consumatorilor”, au anuntat de la Kastiva OOD.

 • 12 november 2018Start Engineering construieste instalatii de ventilatie si climatizare pentru diferite tipuri de obiecte

  Start Engineering AD este o companie dovedita cu pozitii de lider pe piata in proiectarea, instalarea si implementarea instalatiilor de incalzire, ventilatie si climatizare la obiecte publice, energetice si industriale mari. “Compania noastra a realizat si pus in functiune sisteme de ventilatie si climatizare la lucrari de importanta semnificativa, precum Metropolitan Sofia, Sopharma, Overgaz si un numar de hoteluri prestigioase, printre care Hilton, Radisson, Gloria-Palas si altele”, au comentat pentru BalkanEngineer.com de la Start Engineering.

Vedeti toate »

Noutati

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 12 december 2018Volkswagen va construi o noua fabrica in Europa de Est

  Conducerea grupului Volkswagen intentioneaza sa construiasca o noua fabrica in Europa de Est. In prezent, ca variante pentru locatia acesteia sunt luate in considerare Romania si Bulgaria. Necesitatea de proiect pentru un nou obiectiv este trecerea la productia de vehicule electrice. Pana la cativa ani fabricile Volkswagen din orasele germane Emden si Hannover vor fi transformate pentru a putea prelua productia de vehicule electrice. La noua unitate est-europeana vor fi produse modelele Škoda Karoq si Seat Ateca, modele care in prezent sunt asamblate la fabrica producatorului international de automobile din Cehia.

 • 10 december 2018VOSS Automotive va produce componente auto in apropiere de orasul Lovech, Bulgaria

  Concernul german de automobile VOSS Automotive va produce componente pentru industria auto la fosta fabrica a companiei Litex Motors din satul Bahovitsa, in apropiere de or. Lovech, Bulgaria. Fabrica este de asteptat sa inceapa activitatea sa in luna mai 2019. Grupul industrial a semnat deja un contract pe termen lung pentru inchirierea unei suprafete de 12 225 m2, investitia la noua fabrica fiind in valoare de aproximativ 15 milioane de euro. La facilitatea renovata vor fi deschise 1000 de locuri de munca.

 • 05 december 2018La Linea Verde va produce salata ambalata in or. Ruma, Serbia

  Compania italiana La Linea Verde, lider pe piata pentru fructe, legume proaspete si mancaruri gata de consumat, a deschis o facilitate de productie in satul Dobrinci, in apropiere de orasul sarb Ruma, a aflat BalkanEngineer.com de la SerbianMonitor.com. Facilitatea este situata pe o suprafata de 6000 m2 si va produce si ambala salata, productia fiind destinata in totalitate pentru export. In afara de cele 70 de persoane angajate initial, compania intentioneaza sa infiinteze inca 50 de locuri de munca in urmatorii 3 ani. Amplasamentul noii facilitati de productie este o locatie convenabila de piata pentru fermierii locali.

 • 03 december 2018Proiectul companiei macedonene de start-up Elevate Global a fost onorat cu premiu prestigios

  Proiectul Adaptive dataStream Analytics Platform (ASAP), dezvoltat de catre compania macedoneana de start-up Elevate Global, este unul dintre castigatorii la concursul Betapitch Global & Investors Day, organizat de catre centrul global de start-up Betahaus – Berlin, Germania. ASAP este destinat pentru fabrici, companii energetice si societati, care ofera infrastructura de comunicatii si poate extrage informatii prin analiza rapida a senzorilor, geolocatie si date de text.

 • 28 november 2018Bosch construieste o fabrica de masini de spalat la Simeria

  Grupul german Bosch va construi o noua fabrica pentru productia de masini de spalat in Simeria, a aflat BalkanEngineer.com de la Agerpress.ro. Proiectul este in valoare totala de 26.8 milioane euro, iar aproape 700 de angajati si lucratori vor gasi loc de munca la noua intreprindere. Potrivit autorizatiei de construire, semnata de catre primarul localitatii, fabrica va fi amplasata pe un teren de 41 ha. Capacitatea de productie anuala la noua facilitate de productie va fi de 1 milion de masini de spalat care vor fi exportate pe piata europeana.

 • 26 november 2018BADER va construi o fabrica de tapiterie pentru scaune auto in Ruse, Bulgaria

  Compania germana BADER, unul dintre cei mai prestigiosi producatori de interioare auto din lume, va deschide o fabrica pentru productia de tapiterie de lux pentru scaune auto in Ruse, Bulgaria, au anuntat pentru BalkanEngineer.com de la Ministerul Economiei din Bulgaria. Productia va incepe in cea de-a doua jumatate a anului 2019, urmand sa fie create peste 700 de locuri de munca. Clienti ai companiei germane sunt lideri producatori de automobile, cum ar fi BMW, Mercedes, Audi si etc. BADER are unitati de productie pe cinci continente si peste 11 300 de angajati.

Vedeti toate »

Evenimente

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 13 december 2018Superior Essex a deschis o fabrica in orasul sarb Zrenjanin

  Compania sud-coreeana Superior Essex, unul dintre marii furnizori de solutii pentru automobile electrice, a deschis o fabrica pentru cabluri de cupru in orasul sarb Zrenjanin, au informat pentru BalkanEngineer.com de la SerbianMonitor.com. Fabrica, in care Essex a investit 30 milioane de euro, este situata in Zona Industriala de Sud-Est si ocupa o suprafata de 15 000 m2. Fabrica a inceput lucrarile de constructii in martie 2018 si a fost deschisa oficial pe 29 noiembrie. Odata cu deschiderea usilor au fost descoperite si 160 de noi locuri de munca. Pentru executarea proiectului Serbia a acordat o subventie de stat de 1.6 milioane de euro.

 • 11 december 2018Macedonia este cea mai buna destinatie de afaceri pentru 2019 in Europa de Sud-Est

  Macedonia este lider printre tarile din Europa de Sud-Est, ca destinatie pentru dezvoltarea afacerilor, potrivit ultimei editii a raportului DoingBusines 2019 (Sa faci afaceri) elaborat de Banca Mondiala. Macedonia se afla pe locul 10 dintr-un total de 190 de economii de stat luate in considerare in clasament. Impreuna cu Albania aceasta este singura tara din Europa de Sud-Est care isi imbunatateste pozitia fata de raportul pentru 2018. A doua cea mai buna destinatie pentru dezvoltarea afacerilor in regiune este Slovenia, care se afla pe locul 40.

 • 06 december 2018Peikko Group Corporation investeste 10 milioane de euro intr-o fabrica in Romania

  Compania finlandeza Peikko Group Corporation, lider mondial in furnizarea de elemente de conectare si fixare pentru structurile de constructii, investeste 10 milioane de euro intr-o fabrica in apropiere de orasul Bucuresti, a aflat BalkanEngineer.com de la Romania-Insider.com. Compania a cumparat o proprietate cu suprafata totala de 90 000 m2, din care 30 000 m2 sunt alocati facilitatilor de productie, iar restul de 60 000 m2 sunt destinate pentru depozite. Peikko intentioneaza activitatea de productie sa inceapa in primul trimestru al anului 2019.

 • 04 december 2018Pentax Medical a deschis un centru de service endoscoape in Plovdiv, Bulgaria

  Pentax Medical Bulgaria a deschis un nou centru de service endoscoape in Plovdiv, Bulgaria. Noua baza este situata pe o suprafata de 3000 m2, iar valoarea fondurilor investite pentru realizarea proiectului sunt aproximativ 8 milioane leva. Compania este una dintre cele mai rapide crescande din Bulgaria, realizand venituri de 28 milioane de leva pentru 2017, ceea ce reprezinta o crestere cu 600%. In prezent, compania are aproximativ 120 de angajati, pentru formarea acestora fiind creat un centru special.

 • 29 november 2018O centrala de cogenerare va fi construita la Pančevo, Serbia

  Gazprom Energy Holding si Naftna Industrija Srbije vor incepe construirea unei centrale cu productie combinata de energie electrica si termica in orasul sarb Pančevo la inceputul anului 2019, a aflat BalkanEngineer.com de la ekapija.com. Dupa finalizarea lucrarilor de constructie, care este prevazuta pentru trimestrul al treilea al anului 2020, la Pančevo nu numai se va prelucra petrol, dar se va produce deasemenea si energie electrica si termica. Potrivit planurilor de constructie centrala va fi construita pe o suprafata totala de aproximativ 2 ha.

 • 27 november 2018Compania bulgara Elvi construieste o noua sectie pentru branzeturi moi

  Compania Elvi, unul dintre cei mai mari producatori de lapte si produse lactate din Bulgaria, construieste o noua sectie pentru lapte si branzeturi moi, a aflat BalkanEngineer.com. Investitia este in valoare de 6 milioane de leva si prin aceasta compania va patrunde intr-un nou segment de piata – cel al branzeturilor moi. Noua sectie va fi amplasata pe o suprafata de 0.45 ha si va permite capacitatea acesteia sa creasca pana la procesarea a 100 t lapte crud pe zi.

Vedeti toate »