Abonament gratuit

Abonati-va la buletinul nostru de stiri si fiti la curent!

Articole

Noutati in productia de Transpalete electrice pietonale a prezentat Veni & Co in cadrul forumului Logistica in actiune

28 june 2018

In Bulgarian   In Macedonian   In Serbian

 

Producatorul dovedit Veni & Co SRL (OOD) anul acesta a fost din nou printre expozantii la forumul specializat de echipamente pentru depozite, utilaje si tehnologii in logistica – Show in depozit: Logistica in actiune. Evenimentul a avut loc in data de 14 si 15 iunie la cargo-partner iLogistics Center din Sofia, Bulgaria. “Scopul companiei Veni & Co prin participarea sa la expozitie a fost de a prezenta publicului larg cele mai recente inovatii, aplicate in productia de Transpalete electrice pietonale cu brandul VENI, care reprezinta o parte principala din portofoliul companiei”, au anuntat pentru BalkanEngineer.com de la companie.

 

 

In 2017 si de la inceputul anului 2018 pana in prezent, compania a dezvoltat si implementat o serie de proiecte non-standard, catre care va fi acordata o atentie considerabila in cazul interesului manifestat din partea vizitatorilor – Electrostivuitor comisionar vertical KM.OR, Electrostivuitor-comisionar cu platforma KH.OR, design nou actualizat si echipament pentru Transpaleta electrica pietonala cu ridicare variabila KMSI, proiect dezvoltat si deja finalizat pentru Transpaleta electrica pietonala cu patru cai, Catarg triplex cu ridicare libera, Furci telescopice, Servo-actionare la sistemul de directie si regimuri specifice de conducere KMSac4W.

 

 

“De la inceputul anului 2018 Veni & Co dispune de un site actualizat, complet renovat, in care alaturi de gama complementara de Echipamente pentru depozit si Carucioare de marfa sunt incarcate noi si interesante materiale video cu Electrostivuitorul cu operator asezat si brate de sprijin KM.RPS si Electrostivuitorul comisionar vertical КМ.OR”, au explicat de la companie.

 

Sediul central:

Adresa: Bulgaria, Sofia 1505, str. “Kutlovitsa” 51-53

Telefon: 00 359 2/946 13 93; 00 359 886 858 321

E-mail: info@veni-bg.com

 
 

Sursa material fotografic: Veni & Co SRL (OOD)

Articole

 • 01 august 2018Adara Engineering: Argal a anuntat debutul pe piata al pompei Quantum cu dubla diafragma

  “In ultimii cativa ani echipa de ingineri de la compania italiana Argal au lucrat la dezvoltarea unei noi game de pompe cu dubla diafragma actionate cu aer. Drept urmare Quantum este deja pe piata, oferind o eficienta mai buna si o productivitate marita”, au anuntat pentru BalkanEngineer.com de la compania dovedita Adara Engineering EOOD. Noua gama de pompe a producatorului italian este fabricata in intregime din materiale ecologice pure si poate fi definita ca o solutie 100% “verde” – de la proiectarea pana la instalarea acesteia.

 • 30 july 2018Start Engineering ofera o gama larga de servicii in domeniul prelucrarii metalelor

  Start Engineering AD, companie lidera in proiectarea, instalarea si implementarea de noi tehnologii si automatizari, in mod treptat sa impus pe piata si ca furnizor fiabil al unei game largi de servicii legate de prelucrarea metalelor. “Dispunem de o baza noua si moderna de productie, care ne permite sa executam in mod rapid si eficient taierea, debitarea, sudarea constructiilor de metal si alte activitati legate de prelucrarea metalului”, au informat pentru BalkanEngineer.com de la Start Engineering. Start Engineering aplica solutii inovatoare la prelucrarea foilor din otel negru, otel inoxidabil si aluminiu.

Vedeti toate »

Noutati

 • 15 august 2018Zumtobel va produce corpuri de iluminat in Niš, Serbia

  Zumtobel, companie lidera austriaca in domeniul solutiilor inovatoare si a componentelor pentru iluminat, va incepe productia in serie a elementelor de iluminat la fabrica sa din Niš, sudul Serbiei, a aflat BalkanEngineer.com de la SeeNews.com. Cu toate ca fabrica este inca in proces de constructie si va fi deschisa in mod oficial in luna septembrie, compania va incepe productia corpurilor de iluminat pana la sfarsitul lunii august a.c. Initial personalul fabricii din Niš va avea un numar de 350 de angajati, dar urmeaza sa fie deschise noi locuri de munca.

 • 13 august 2018Un nou parc industrial va fi construit in apropiere de Cluj Napoca

  Un nou parc industrial va fi construit la aproximativ 48 km sud de Cluj Napoca, capitala istorica a Transilvaniei. Noul complex va avea o suprafata de 115 ha. Investitia necesara pentru realizarea noului parc este in valoare de aproximativ 5 milioane de euro. Parcul va dispune de spatii de depozitare pentru vanzare sau inchiriere, spatii de productie precum si sectoare care vor fi construite in special pentru nevoile si in conformitate cu cerintele specifice ale chiriasilor. Proiectul este de asteptat sa creeze noi locuri de munca si sa sprijine dezvoltarea oraselor Turda, Campia-Turzii si localitatile limitrofe.

Vedeti toate »

Evenimente

 • 14 august 2018Lucrari de infrastructura in zona industriala a orasului Prilep, Macedonia

  Pentru nevoile zonei pentru dezvoltare industriala tehnologica a or. Prilep, Macedonia vor fi construite drumuri pentru acces si retele de alimentare cu apa. Proiectul prevede construirea unei legaturi rutiere pe doua nivele, care va permite o intrare si iesire usoara si sigura de pe autostrada Prilep-Bitola. Lungimea totala a drumurilor, prevazute pentru constructie, este de aproximativ 2.8 km. Este de asteptat ca in decurs de un an si jumatate sa fie realizat intregul proiect, care va facilita activitatea tuturor companiilor care opereaza in prezent in aceasta zona si care va atrage viitori investitori.

 • 09 august 2018Huvepharma continua constructia noii sale fabrici in orasul Peshtera, Bulgaria

  Compania farmaceutica bulgara Huvepharma, specializata in productia de suplimente nutritive si produse pentru medicina veterinara, continua lucrarile de constructii la noua sa fabrica din orasul Peshtera. Investitia la noua capacitate este de peste 320 milioane de leva. Constructia a inceput in acest an si se desfasoara potrivit termenelor stabilite. Scopul companiei Huvepharma este noua intreprindere de productie sa inceapa activitatea sa pana la sfarsitul anului 2018. Dupa intrarea in exploatare a noii fabrici farmaceutice se asteapta capacitatea de productie a companiei sa creasca cu cel putin 50%.

Vedeti toate »