Abonament gratuit

Abonati-va la buletinul nostru de stiri si fiti la curent!

Articole

Noutati in productia de Transpalete electrice pietonale a prezentat Veni & Co in cadrul forumului Logistica in actiune

28 june 2018

In Bulgarian   In Macedonian   In Serbian

 

Producatorul dovedit Veni & Co SRL (OOD) anul acesta a fost din nou printre expozantii la forumul specializat de echipamente pentru depozite, utilaje si tehnologii in logistica – Show in depozit: Logistica in actiune. Evenimentul a avut loc in data de 14 si 15 iunie la cargo-partner iLogistics Center din Sofia, Bulgaria. “Scopul companiei Veni & Co prin participarea sa la expozitie a fost de a prezenta publicului larg cele mai recente inovatii, aplicate in productia de Transpalete electrice pietonale cu brandul VENI, care reprezinta o parte principala din portofoliul companiei”, au anuntat pentru BalkanEngineer.com de la companie.

 

 

In 2017 si de la inceputul anului 2018 pana in prezent, compania a dezvoltat si implementat o serie de proiecte non-standard, catre care va fi acordata o atentie considerabila in cazul interesului manifestat din partea vizitatorilor – Electrostivuitor comisionar vertical KM.OR, Electrostivuitor-comisionar cu platforma KH.OR, design nou actualizat si echipament pentru Transpaleta electrica pietonala cu ridicare variabila KMSI, proiect dezvoltat si deja finalizat pentru Transpaleta electrica pietonala cu patru cai, Catarg triplex cu ridicare libera, Furci telescopice, Servo-actionare la sistemul de directie si regimuri specifice de conducere KMSac4W.

 

 

“De la inceputul anului 2018 Veni & Co dispune de un site actualizat, complet renovat, in care alaturi de gama complementara de Echipamente pentru depozit si Carucioare de marfa sunt incarcate noi si interesante materiale video cu Electrostivuitorul cu operator asezat si brate de sprijin KM.RPS si Electrostivuitorul comisionar vertical КМ.OR”, au explicat de la companie.

 

Sediul central:

Adresa: Bulgaria, Sofia 1505, str. “Kutlovitsa” 51-53

Telefon: 00 359 2/946 13 93; 00 359 886 858 321

E-mail: info@veni-bg.com

 
 

Sursa material fotografic: Veni & Co SRL (OOD)

Articole

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 20 march 2019Transpaleta electrica cu catarg, cu platforma automata plianta pentru operator VENI KMS.AC.Р 1500/4,5

  Transpaleta manuala electrica cu catarg cu platforma automata plianta pentru operator VENI KMS.AC.Р 1500/4,5 ofera in atentia specialistilor bulgari producatorul de echipamente de depozitare dovedit Veni & Co SRL (OOD). Transpaleta electrica are o aplicatie multifunctionala si este conceputa pentru incarcaturi paletizate cu greutate maxima pana la 1500 kg si depozitare/manipulare de pe rafturi cu inaltime de pana la 4.5 m, in conditii medii pana la grele de lucru. Platforma automata plianta incorporata pentru operator permite o deplasare la distante lungi.

 • 28 february 2019T&D Engineering este un partener de incredere al societatilor de distributie a energiei electrice din Bulgaria

  T&D Engineering EOOD este o companie bulgara, dovedita in activitatile de inginerie in domeniul energeticii, electrotehnicii si electronicii. Varietatea de activitati si portofoliul bogat de proiecte realizate cu succes se afla in fundamentul profund peste care compania continua sa justifice increderea clientilor sai si in prezent. “Am lucrat cu un numar mare de investitori si beneficiari in domeniul energiei, infrastructurii si industriei din Bulgaria. De ani de zile suntem partener si integrator de sistem al companiilor de renume mondial ABB, General Electric, Siemens si Schneider Electric” au declarat de la T&D Engineering.

 • 27 february 2019Boilerele electrice Modeco Cloud de la TESY – control real in orice moment si din orice loc

  Brandul bulgar TESY este un simbol pentru dispozitive inovatoare, fiabile si durabile. Printre cele mai noi dezvoltari ale companiei TESY se numara boilerele electrice Modeco Cloud – parte din gama de produse TESY Cloud. “Dispozitivele se caracterizeaza printr-un design modern, precum si prin cele mai moderne inovatii tehnologice care intrunesc in sine solutii pentru economisirea energiei, tehnologia de tip cloud si indeplinesc cele mai stricte cerinte de securitate”, au dezvaluit pentru BalkanEngineer.com de la sediul companiei Tesy OOD.

 • 26 february 2019Sudura ca arta la competitia organizata de catre Kimex, AQ Electric si Uniunea Bulgara de Sudare

  La inceputul lunii februarie 2019, pe teritoriul companiei bulgare de productie AQ Electric AD din or. Radomir, a avut loc o competitie de sudare, organizata de catre aceasta, Uniunea Bulgara de Sudare si compania Kimex. “Doisprezece participanti exclusivi au demonstrat abilitati de invidiat nu numai in domeniul echipamentelor de sudare, dar si in domeniul artei. Lucrarile au fost legate de traditiile nationale bulgare si festivalul cu masti “Kukeri”. Interesant a fost insa faptul ca toate detaliile au fost din deseuri metalice”, au anuntat de la Kiberys OOD.

 • 25 february 2019Un centru de prelucrare vertical in 5 axe RAIS VMC 350 cu robot ajuta la procesarea calitativa a blocurilor de distributie

  Producatorul dovedit de masini pentru debitat metal si masini pentru prelucrarea metalului cu comanda numerica computerizata (CNC) RAIS OOD, prezinta in atentia clientilor sai centrul imbunatatit de prelucrare vertical in 5 axe RAIS VMC 350 cu robot. “Modelul reprezinta o statie universala completa pentru incarcarea detaliilor. Acesta este destinat pentru prelucrarea blocurilor de distributie cu greutate maxima a piesei de prelucrat de pana la 4 kg”, au informat pentru BalkanEngineer.com de la companie.

 • 22 february 2019Kastiva: Seria noua supape de reglare 190 de la ARCA Regler asigura o exploatare sigura

  Producatorul german dovedit de dispozitive de reglare ARCA Regler a completat gama sa de produse la supapele de reglare si inchidere cu noua serie 190. “Datorita cerintelor in continua crestere fata de dispozitivele din centralele electrice, supapele sunt supuse la sarcini grele. Produsele din noua serie 190 de la ARCA Regler sunt special concepute pentru a satisface cerintele pentru presiune ridicata si temperaturi extreme”, au informat pentru BalkanEngineer.com de la compania Kastiva OOD, reprezentant oficial al companiei ARCA Regler.

Vedeti toate »

Noutati

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 20 march 2019Transcom va oferi 120 de noi locuri de munca in Novi Sad, Serbia

  Compania suedeza Transcom, specializata in servicii de call centre, a demarat in mod oficial activitatea sa la Novi Sad, Serbia si prin urmare, va oferi 120 de noi locuri de munca, a aflat BalkanEngineer.com de la SerbianMonitor.com. Transcom se afla pe piata sarba de 5 ani. Pana in prezent compania si-a dezvoltat activitatea in Belgrad, unde lucreaza aproximativ 400 de angajati. Compania multinationala suedeza ofera clientilor sai din Serbia servicii in 13 limbi diferite, iar ca target grupul este axat pe diverse domenii de activitate. Transcom ofera serviciile sale prin intermediul centrelor de apel in intreaga lume.

 • 18 march 2019Inregistrati-va gratuit pentru expozitiile EE si RES, Save the Planet si Smart Cities 2019 in Sofia, Bulgaria

  Inregistrati-va gratuit pentru a vizita expozitiile EE si RES, Save the Planet si Smart Cities 2019, care vor avea loc intre 16 si 18 aprilie la Inter Expo Center, Sofia, Bulgaria. Participare la evenimentele pe scara larga vor lua companii din 14 tari, unde o parte dintre acestea vor oferi posibilitati de distributie, au anuntat organizatorii de la Via Expo. De asemenea, va fi pus un accent si asupra produselor cum ar fi cazanul in condensatie cu eficienta de peste 105%, motor pe gaz cu eficienta electrica de 49.5% si tocatoare care economisesc 30% energie electrica.

 • 13 march 2019Macedonia cu succes la Forumul Mondial al Investitorilor Business Angels

  In perioada 17-19 februarie 2019, la Istanbul, Turcia, a avut loc Forumul Mondial al Investitorilor Business Angels. In cadrul ceremoniei delegatia macedoneana, condusa de senatorul Forumului Mondial al Investitorilor Business Angels pentru Macedonia – prof. dr. Leonid Nakov si ministrul dr. Zoran Sapuric, a obtinut un succes extraordinar. In cadrul forumului a fost distinsa business afacerea inovativa macedoneana PowerAD de la Strumica. Aceasta a fost selectata intre 50 companii globale de succes. Delegatia macedoneana spera ca acest succes va stimula si alte companii macedonene sa dezvolte ideile sale creative.

 • 11 march 2019Renault deschide noul sau sediu in Bucuresti

  La doar un an si jumatate de la demararea lucrarilor de constructie la noul proiect al companiei Renault, cu sediul in Bucuresti, noua cladire a constructorului auto francez va deschide usile sale, au informat pentru BalkanEngineer.com de la compania de constructii Globalworth Real Estate.Noul sediu Renault Bucharest Connected (RВС) are o suprafata totala de 40 000 m2, care are in dotare o parcare subterana si una la suprafata, centru de design, restaurant propriu, centru de fitness si cabinet medical. Lucrarile la noul proiect Renault au inceput in 2017. Acum, dupa ce acesta a fost finalizat, compania franceza va muta acolo peste 3000 din angajatii sai.

 • 07 march 2019Alumlight Production lanseaza proiecte in Serbia

  Compania israeliana Alumlight Production LTD, care se ocupa cu proiectarea, dezvoltarea, productia si comercializarea sistemelor de cofraje si a altor tipuri de sisteme de constructii, are deja reprezentanta in Serbia si va construi un propriu depozit in or. Valjevo, a aflat BalkanEngineer.com de la eKapija.com. Alumlight are un centru logistic in Park Mevo Carmel, Israel, iar fabrica de cofraj se afla situata in satul Kfar Tavor. Compania israeliana colaboreaza cu compania Optimus, intentionand sa participe impreuna la cea de-a 45-a expozitie comerciala la Belgrad, in aprilie.

 • 05 march 2019Odelo va investi intr-o noua fabrica de faruri in Bulgaria

  Compania turca Odelo, specializata in productia de faruri auto, va deschide prima sa facilitate de productie in Bulgaria, a aflat BalkanEngineer.com. Compania face parte din holdingul turc Bayraktarlar si desfasoara activitate atat in Europa, cat si in Asia. Odelo va investi 40 de milioane de euro intr-o fabrica in satul Kuklen, Zona economica Trakiya, unde va produce faruri pentru Mercedes. Producatorul opereaza cu inca 6 baze in China, Turcia, Slovenia si Germania. n 2011 Odelo a fost achizitionata de compania turca Farba Automotive, furnizor de faruri pentru industria auto.

Vedeti toate »

Evenimente

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 19 march 2019Productia industriala in Macedonia raporteaza o crestere

  Pentru luna ianuarie 2019 productia industriala in Macedonia a raportat o crestere. Comparativ cu anul trecut, pentru aceeasi luna, productia a crescut cu 12%, a aflat BalkanEngineer.com de la Denar.mk. In domeniul furnizarii de energie electrica si gaze cresterea este in cuantum de 50.8%. In industria prelucratoare sa inregistrat o crestere de 4%, acest lucru datorandu-se cresterii mai mari a productiei de bauturi, produse din tutun, textile, mobilier, produse farmaceutice, metale, echipamente electrice, masini si dispozitive, mijloace de transport, remorci si semiremorci.

 • 14 march 2019Fondatorul IPS este noul antreprenor bulgar al Endeavor

  Aleksandar Rangelov a fost ales noul antreprenor bulgar al retelei antreprenoriale globale Endeavor pentru anul 2019. Compania acestuia IPS se ocupa cu productia sistemelor inteligente de alimentare cu energie electrica. Rangelov a fost ales ca antreprenor bulgar in cadrul celui de-al 85-lea grup international de selectie Endeavor, care a avut loc la San Francisco, Statele Unite ale Americii. Compania IPS a fost infiintata in 2010, iar produsul principal al acesteia Exeron utilizeaza putere de la surse regenerabile de energie in zone in care reteaua nu ajunge sau este prea slaba.

 • 12 march 2019Urmeaza targul international RENEXPO la Belgrad, Serbia

  In perioada 24 – 25 aprilie la Belgrad, Serbia, va avea loc Targul International RENEXPO Energy, Waste & Water Western Balkans. Evenimentul isi propune sa reuneasca la un loc experti in domeniul surselor regenerabile de energie, eficientei energetice si gestionarea apelor si a deseurilor solide, a aflat BalkanEngineer.com de la eKapija.com. In timpul targului vor fi discutate aspecte actuale in domeniul ecologiei si managementului resurselor. Evenimentul va avea loc la Belexpocentar din Belgrad, iar pentru toti cei inregistrati intrarea este gratuita.

 • 08 march 2019Daimler lanseaza productia unui nou tip de produs in Romania

  Constructorul german de automobile Daimler a lansat productia unui nou tip de cutie de viteze automate la fabrica sa din or. Sebes, Romania, a aflat BalkanEngineer.com de la Romania-Insider.com. Noul produs pentru cutie de viteze cu 8 trepte poarta denumitea 8G-DCT si este destinat pentru noul model Mercedes-Benz B Class. Fabrica Daimler din Sebes este singura din lume care va produce noua cutie de viteze, scop pentru care au fost construite doua noi baze cu o supratafa totala de 54 000 m.p. In prezent la fabrica se produc si cutii de viteze automate cu 7 si 9 trepte.

 • 06 march 2019Bransys a castigat premiul Superbrands 2017/2018

  Compania macedoneana Bransys a castigat urmatoarea recunoastere pentru activitatea sa de succes. Compania de software care se ocupa cu dezvoltari inovatoare si integrarea de solutii complete de sistem, a fost distinsa cu premiul Superbrands 2017/2018, au informat pentru BalkanEngineer.com de la Bransys. Superbrands este o organizatie globala axata pe branding. Aceasta distinge si promoveaza brandurile comerciale exclusive in peste 90 de tari, care se remarca si domina peste toti ceilalti in cadrul pietei nationale. Bransyssi-a inceput activitatea ca o companie mica, cu o echipa de 4 persoane.

 • 28 february 2019Gorenje intentioneaza sa construiasca o noua fabrica in Valjevo, Serbia

  Gorenje, producatorul european lider de aparate de uz casnic, intentioneaza sa construiasca o noua fabrica in or. Valjevo, Serbia. Urmeaza compania sa se transforme din societate pe actiuni intr-o societate cu raspundere limitata, iar in calitate de unic proprietar va deveni producatorul chinez de aparate mari si electronice Hisense. “Prin simplificarea guvernantei corporative, am dori sa stabilizam grupul Gorenje si toti cei 11 000 de angajati ai acestuia si sa il transformam intr-un important centru de dezvoltare al grupului Hisense”, au comentat de la holdingul chinezesc.

Vedeti toate »