Abonament gratuit

Abonati-va la buletinul nostru de stiri si fiti la curent!

Soltec EOOD

Soltec EOOD

http://www.soltec.bg/

Soltec este unicul furnizor din Bulgaria care ofera solutii complexe – de la proiectare, prin scule, echipamente si instrumente, pana la productia de detalii si ansambluri.

 

Soltec este reprezentantul oficial pentru Bulgaria al HOFFMANN GROUP – compania lidera europeana pentru scule si instrumente de inalta calitate, cu brandurile sale proprii Garant si Holex. In plus, se ofera produsele a peste 500 dintre cei mai importanti producatori din lume, printre care: AMF, ATISTELLRAM, BISON, DICK, EWS, HAZET, HELICOIL, KELCH, KNIPEX, KYOCERA, LEICA, LOCTITE, LUKAS, MAHR, 3M, MITUTOYO, NOGA, PARAT, SWISSTOOLS, PFERD, PLANOLITH, PRESSOL, RENISHAW, ROEHM, ROTHENBERGER, SECO, STAHLWILLE, TYROLIT, UVEX, VALLORBE, VSM, WERA, WIHA, YALE, ZARGES si altele. Spectrul larg include scule monobloc si modulare de taiere, instrumente auxiliare si de masurare, scule de slefuire si taiere, scule de mana, mobilier industrial, scule electrice si accesorii si altele. In combinatie cu sculele si echipamentele de la HOFFMANN GROUP, putem oferi clientilor nostri strategii de procesare cu moduri optime de functionare.

 

Din ianuarie 2013 compania este distribuitor oficial SIEMENS PLM pentru Bulgaria.

 

Soltec, de la sfarsitul anului 2014, este reprezentantul oficial al producatorului danez de roboti colaborativi UNIVERSAL ROBOTS.

 

Compania ofera o varietate de oportunitati pentru teste si solutii reale pentru o gama larga de sarcini industriale. Compania prezinta solutiile sale integrate pentru productie inteligenta sub brandul “Factory 4.0”, inspirat de conceptul pentru Industry 4.0 sau A patra revolutie industriala – varf in procesarea informatiilor.

Contacte

Birou comercial

Adresa: Bulgaria, Plovdiv 4000, Pazardzhishko shose, km.6

Telefon: 00 359 32/500 425, 00 359 877 707 954

E-mail: sales@soltec.bg

Parteneri

Materiale Soltec EOOD

  • 22 august 2019Cum automatizarea productiei poate reduce accidentele de munca in conditiile Industry 4.0

   Printre provocarile de baza cu care se confrunta producatorii se afla dificultatile care acestia intampina pana cand gasesc specialistii potriviti pentru activitatea desfasurata. Studii recente confirma faptul ca gasirea personalului calificat continua sa fie problema numarul 1 pentru industria de astazi. Conform unor cercetari recente de piata, cu toate acestea, este putin probabil ca situatia sa se imbunatateasca in curand si se asteapta mai mult de jumatate din cele 4.6 milioane de noi locuri de munca in sectorul de productie sa ramana neocupate.

  • 18 july 2019Soltec: Platforma UR+ de la Universal Robots automatizeaza masini vechi prin cadrul robotilor colaborativi la o companie america

   All Axis Machining este o mica companie americana care la un moment dat a inceput sa aibe nevoie acuta de forta de munca. “Proprietarul companiei cauta solutie pentru automatizarea productiei, deoarece a fost nevoit sa plateasca pentru ore suplimentare de munca, atunci cand comenzile nu au putut fi finalizate la timp. Astfel, compania se incadreaza pe platforma Universal Robots+ cu arhitectura deschisa, care in cazul concret asigura o automatizare la sase operatiuni diferite prin intermediul robotilor colaborativi”, au anuntat de la compania Soltec.

  • 11 june 2019Soltec – partener de afaceri in procesul de digitalizare – a marcat 10 ani pe piata

   Soltec a implinit 10 ani! Care alt loc poate fi mai potrivit pentru a sarbatori aniversarea decat expozitia internationala pe scara larga MachTech & InnoTech. In cadrul forumului tehnic din 2019, compania bulgara dovedita a incantat toti oaspetii si partenerii sai cu o prezentare speciala pe tema Manufacturing 4.0 – A guide to success, o tombola cu premii si un stand atractiv, la care roboti pregateau cocktail-uri. “Tot mai increzatori pasim pe calea digitalizarii. „Optimize. Strategize. Digitalize” – acesta este motto-ul sub care a trecut participarea noastra anul acesta”, au declarat in fata companiei BalkanEngineer.com de la Soltec EOOD.

  • 17 may 2019Soltec: Coboti de la Universal Robots pregatesc pizze delicioase dupa aproape 5 milioane de retete in 30 de secunde

   Coboti deja pot imita miscarile de baza ale maestrilor de pizza cu experienta. In spatele acestei idei originale se afla compania de start-up EKIM, fondata de catre doi tineri ingineri francezi si chef Thierry Graffagnino, triplu campion mondial in pregatirea pizzei. “Universal Robots (UR) a fost insa producatorul pe care compania franceza a ales sa opteze la proiectarea robotului inovativ pentru pizza PAZZI”, au dezvaluit de la compania Soltec EOOD. Astfel creat, folosind robotii colaborativi industriali UR10 si UR5 de la Universal Robots.

Articole

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 24 february 2021Liebherr-Hausgerate Marica a ajuns la o productie record de 1 milion de dispozitiv

  Cu un nou record in productia de frigidere si congelatoare sa incheiat anul jubiliar 2020 pentru copania Liebherr-Hausgerate Marica. Anul trecut, compania bulgara, care a remarcat cea de-a 20-a aniversare, a inregistrat un milion de produse pentru anul respectiv. Mai multe cu privire la succesul companiei au fost impartasite pentru BalkanEngineer.com de catre Liebherr-Hausgerate Marica. Liebherr-Hausgerate Marica merge impetuos pe drumul sau de dezvoltare. Pentru aceasta fara echivoc vorbesc rezultatele companiei, care in anul 2000 a reusit sa realizeze 14 000 din tipurile sale de solutii tehnice.

 • 17 february 2021H3 - axa de precizie cu stabilitate ridicata – dezvoltata de inginerii de la Rais

  Axul H3, care este produs de compania lidera bulgara constructoare de masini RAIS, atinge 10 000 rotatii per min și este proiectat in mod constructiv cu o transmisie precisa cu curea si rulmenti de precizie hibrid ceramici incastrati pentru obtinerea unei dilatari termice mai mici si vibratii reduse. “Masina nu este echipata cu o structura complexa pentru rotirea mandrilei sculei. In schimb, o constructie speciala a bratului permite acces pana la centrul axei si in acelasi timp elimina posibilitatea de aparitie a unor deteriorari. aPentru rotirea magaziei este utilizat un servomotor, care asigura o viteza mare, elimina erorile de pozitionare si reduce timpul de inlocuire”, au explicat inginerii de la RAIS.

 • 03 february 2021Puteti castiga batalia impotriva calcarului cu ajutorul boilerelor Tesy Anticalc – acum cu un design nou, mult mai elegant

  Daca locuiti intr-o zona cu apa dura, atunci batalia impotriva calcarului pentru dvs. este zilnica, in acelasi timp si neplacuta. Inevitabil, depozitele de minerale de la o astfel de apa se acumuleaza pe aparatele electrice si le deterioreaza. Producatorul bulgar dovedit Tesy are insa o solutie! “Boilerele din familia Anticalc sunt concepute pentru o functionare fara probleme, pe termen lung si fiabila in zone cu apa dura, puternic mineralizata si/sau agresiva. Acum cu un design nou, mult mai elegant”, au declarat pentru BalkanEngineer.com de la companie.

 • 07 january 2021T&D Engineering cu experienta indelungata si numeroase proiecte realizate cu succes la construirea sistemelor SCADA

  T&D Engineering ofera o gama larga de servicii in domeniul energeticii, electrotehnicii, automatizarilor si electronicii. Unul dintre domeniile principale in care compania isi dezvolta activitatea este proiectarea, implementarea si intretinerea sistemelor automatizate SCADA. “SCADA este o arhitectura a sistemului de control care include calculatoare, retele de comunicatii date si interfete grafice de utilizator pentru gestionarea si exploatarea proceselor si proiectelor. Suntem mandri de numeroasele sisteme SCADA realizate cu succes in diferite sectoare de productie”, au comentat pentru BalkanEngineer.com de la T&D Engineering.

 • 11 december 2020Indumatic: Sistemul de dezinfectare si umidificare cu ultrasunete Sani-Room de la PNR Italia ofera un mediu sigur

  “Sani-System foloseste o noua tehnologie de la PNR Italia, care este special conceputa pentru a oferi un mediu de viata mai sigur. Noua completare Sani-Room face parte din gama de produse umidificatoare cu abur rece, denumite inca cu ultrasunete, folosind puterea undelor sonore pe care urechea umana nu le poate detecta. Acestea sunt insa capabile sa pulverizeze apa si sa o transforme intr-o ceata dezinfectanta apoasa, care sa fie dispersata in mediul inconjurator”, au comentat pentru BalkanEngineer.com de la compania Indumatic.

 • 30 november 2020B2N: Imprimarea 3D si Ultimaker schimba regulile jocului in industria alimentara

  Datorita dinamicii in cererea si comportamentul consumatorilor, producatorii de alimente si bauturi trebuie sa fie flexibili si adaptabili, pentru a reusi in competitia de pe piata. Astazi, prin intermediul companiei bulgare dovedite B2N, va vom face cunostinta cu unul dintre liderii pe piata care utilizeaza tehnologiile Ultimaker pentru a-si reduce costurile. Gerhard Schubert imprima instrumente personalizate pentru masinile sale legate de ambalarea produselor alimentare, care livreaza catre unele dintre cele mai mari nume din industria alimentara. Desi componentele imprimate 3D au un succes imens, trimiterea acestora catre clienti dureaza mult timp.

Vedeti toate »

Noutati

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 24 february 2021Romania a inregistrat o crestere de 15.9% in domeniul constructiilor in 2020

  Volumul activitatilor de constructii din Romania a crescut cu 15.9% in 2020. Rate duble de crestere sunt observate si in toate cele trei sectoare – cele rezidentiale, nerezidentiale si constructii ingineresti. Constructia de cladiri nerezidentiale, precum birouri si centre comerciale, in Romania a inregistrat o crestere mai mica – cu 10.9%, in comparatie cu segmentul rezidential, care are o crestere de 17.8%. Volumul reparatiilor capitale a crescut cu 46%, iar lucrarile de intretinere au crescut cu 24.4%. Alaturi de constructii, crestere au remarcat si alte industrii precum cea farmaceutica, chimica, comertul cu amanuntul, logistica si tehnologia informatiei.

 • 22 february 2021Proiecte din Bulgaria nominalizate pentru Mies van der Rohe Award

  Opt proiecte din Bulgaria au fost nominalizate pentru premiile Uniunii Europene pentru arhitectura contemporana Міеѕ vаn dеr Rоhе Аwаrd, a aflat BalkanEngineer.com de la Gradat.bg. Міеѕ vаn dеr Rоhе Аwаrd sunt acordate la fiecare doi ani din numele Comisiei Europene, Parlamentul European si fundatia Міеѕ vаn dеr Rоhе. Editia viitoare a concursului va avea loc in 2022. Nominalizarile au fost difuzate de Camera Arhitectilor din Bulgaria, Uniunea Arhitectilor din Bulgaria, arh. Byapa Zhelyazkova, in calitate de expert international independent, si prof. dr. arh. Georgi Georgiev – sef al departamentului “Arhitectura” la New Bulgarian University.

 • 17 february 2021Serbia a adoptat o strategie de dezvoltare stiintifica si tehnologica

  Ministerul Educatiei, Stiintei si Dezvoltarilor Tehnologice din Serbia a anuntat ca guvernul tarii a adoptat o Strategie de dezvoltare stiintifica si tehnologica in Serbia pentru perioada 2021-2025, intitulata “Puterea cunoasterii”, a aflat BalkanEngineer.com de la eKapija.com. In pregatirea strategiei si a consultarilor au participat reprezentanti ai Academiei sarbe de stiinte si arte, Consiliului National pentru Dezvoltare Stiintifica si Tehnologica, Asociatia Institutelor din Serbia, Conferinta Universitatilor din Serbia, Fondul pentru stiinte din Republica Serbia, Fondul de Inovare, Centrul pentru Promovarea Stiintei, Parcul Stiintific si Tehnologic din Belgrad si alti cercetatori proeminenti.

 • 15 february 2021Activitatile la proiectul pentru sistemul BRT din Skopje continua

  Capitala macedoneana Skopje va primi in luna martie anul acesta proiectul preliminar si documentatia insotitoare pentru prima linie a viitorului sistem de linii rapide de autobuz (BRT) din oras, a aflat BalkanEngineer.com de la agentia de stiri Meta.mk. Prima linie va avea o lungime de 12.81 km si va fi formata din 21 de statii de autobuz si 2 terminale de autobuz. Prima transa a imprumutului pentru proiect, care va fi acordat de Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare, se ridica la 47.6 milioane euro. Fondurile vor fi utilizate pentru pregatirea proiectului principal, constructia primei linii, precum si pentru viitoarele depouri, reconstructia bulevardelor si strazilor de-a lungul traseului.

 • 10 february 2021Zoppas isi extinde echipa in Serbia

  Compania italiana de productie Zoppas intentioneaza sa isi extinda echipa in Serbia cu alti 300 de angajati, a aflat BalkanEngineer.com de pe site-ul web eKapija.com, care il citeaza pe Dorel Enache, directorul general al companiei pentru Romania si Serbia. Compania este prezenta pe piata sarba din 2016. Unitatea de productie a companiei din tara este situata in orasul Kikinda, iar echipa sa este formata din 700 de persoane. Potrivit primarului din orasul Kikinda – Nikola Lukac, in 2021 la unitatea de productie din Serbia va fi mutata o linie de productie de la fabrica Zoppas din Romania. Zoppas Group este lider mondial producator de elemente pentru aparate electrocasnice de incalzire, sisteme industriale si produse pentru scopuri industriale speciale.

 • 08 february 2021ESO a raportat o crestere ridicata a productiei de energie electrica de la CHE in Bulgaria

  In luna ianuarie a acestui an Operatorul sistemului de energie electrica din Bulgaria (ESO) a inregistrat o crestere semnificativa a productiei de energie electrica de la centralele hidroelectrice (CHE). Acest lucru a devenit fapt ca urmare a ploilor abundente in cursul lunii, a aflat BalkanEngineer.com de la Investor.bg. Pentru perioada raportata centralele hidroelectrice au produs 562 GWh de energie electrica, ceea ce reprezinta aproape 280% mai mult decat in luna ​​ianuarie 2020. In acelasi timp, in luna ianuarie a acestui an productia de energie electrica din Bulgaria a crescut cu 5%, ajungand la un total de 4.14 TWh.

Vedeti toate »

Evenimente

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 25 february 2021Serbia a anuntat o licitatie pentru furnizarea de trenuri electrice

  Ministerul Constructiilor, Transporturilor si Infrastructurii din Serbia a anuntat o licitatie pentru achizitionarea a trei trenuri electrice care vor circula pe ruta Belgrad-Novi Sad-Subotica, a aflat BalkanEngineer.com de la eKapija.com. Conform documentatiei de licitatie, mijloacele de transport feroviare trebuie sa aiba o lungime de 100 m (±5) si un minim de 300 (±5) de scaune de clasa intai si clasa a doua, sa fie echipate cu incalzire si izolare fonica, iluminare LED exterioara si interioara, usi electrice culisante, toalete pentru persoane cu dizabilitati, cate doua baruri cu dispozitive pentru bauturi calde si posibilitate pentru plata electronica, conexiune Wi-Fi, sistem de rezervare locuri si etc. Depunerea ofertelor continua pana la 15 martie 2021. Data limita pentru livrarea primului tren este 31 octombrie 2021, iar pentru celelalte doua – pana la 31 decembrie a.c.

 • 23 february 2021Macedonia de Nord va primi finantare pentru proiecte energetice

  Compania macedoneana de energie Elektrani na Severna Makedonija (ESM) a semnat un acord cu banca germana de dezvoltare KfW pentru subventii in valoare de 2.4 milioane de euro. Suma va fi investita in cercetare si documentatia legata de proiectele de energie regenerabila, a carui capacitate anuala estimata este de 650 GWh. Tranzactia deschide calea pentru compania energetica controlata de stat din Macedonia de Nord sa ia un imprumut in valoare de 80.5 milioane de euro pentru proiecte, a declarat prim-ministrul Macedoniei de Nord Zoran Zaev. In ultimii 20 de ani, Germania a finantat proiecte de dezvoltare in Macedonia de Nord in valoare de peste 500 de milioane de euro.

 • 18 february 2021Tesla si-a deschis primul birou in Romania

  Compania americana Tesla si-a deschis primul birou in Romania. Acesta este situat in capitala Bucuresti. Compania isi propune implementarea mai multor planuri de investitii in tara. Acestea vor include construirea statiilor noi de incarcare a masinilor electrice Supercharger in cateva orase mari din Romania – Timisoara, Sibiu, Pitesti si Bucuresti. Lista ar putea sa se extinda si in orasele Craiova si Braila. Investitii similare Tesla va realiza si in tarile vecine ale Romaniei, si anume Bulgaria, Ungaria si Serbia. In septembrie 2019, fondatorul companiei Tesla si SpaceX, Elon Musk, a anuntat pe Twitter ca urmeaza sa fie deschisa o filiala a companiei Tesla in Romania.

 • 16 february 2021CNE “Kozloduy” a semnat un acord cu “Westinghouse Electric”

  Centrala nucleara bulgara “Kozloduy” si “Westinghouse Electric Company” – Suedia au incheiat un contract pentru elaborarea analizei de siguranta la blocul 5 al CNE “Kozloduy” la implementarea unui tip alternativ de combustibil nuclear. Potrivit ministrului energiei din Bulgaria, Temenuzhka Petkova, prin semnarea acestui contract, guvernul indeplineste una dintre principalele sale prioritati in sectorul energetic – aceasta de diversificare a resurselor energetice. Aceasta a accentuat asupra faptului ca, in ciuda pandemiei, foaia de parcurs semnata cu Agentia de aprovizionare a Uniunii Europene pentru diversificarea combustibilului nuclear proaspat pentru CNE “Kozloduy”, se indeplineste.

 • 11 february 2021Un sistem inteligent va fi implementat pe o autostrada in Macedonia de Nord

  In proces de implementare se afla instalarea unui sistem inteligent de transport pe autostrada din satul Tabanovce pana in mun. Gevgelija, Macedonia de Nord. Valoarea proiectului se ridica la 18.6 milioane euro. Noul sistem rutier isi propune sa creasca siguranta rutiera pe autostrada, care face parte din Coridorul paneuropean 10. Sistemul inteligent include dispozitive pentru masurarea greutatii vehiculelor aflate in trafic, precum si sisteme care furnizeaza informatii cu privire la conditiile meteorologice si nivelurile de gaze cu efect de sera.

 • 09 february 2021Haier deschide o noua fabrica de frigidere in Romania

  Haier Tech Romania, parte a producatorului international de electrocasnice Haier Group, cu sediul situat in China, a anuntat ca lucrarile de constructie la prima fabrica de frigidere Haier din Europa sunt in grafic si va incepe productia in aceasta primavara. Intreprinderea este situata in Parcul Industrial Allianso, in apropiere de Ploiesti si va avea o suprafata de 63 000 m2, a devenit clar dintr-un comunicat al companiei. Aceasta va produce atat frigidere incorporabile, cat si frigidere standard pentru cele trei marci europene ale Haier Europe – Candy, Hoover si Haier. La noua fabrica vor fi angajati aproape 800 de persoane, scrie Romania-Insider.com.

Vedeti toate »