Abonament gratuit

Abonati-va la buletinul nostru de stiri si fiti la curent!

Articole

Care sunt metodele de leadership sub semnul energiei feminine in compania de productie Tesy

09 june 2024

In Bulgarian  In Albanian In Macedonian In Serbian

 

Indiferent de rasa, educatie si mediul cultural, genurile isi contesta in mod constant leadership-ul. Intelegerea modelelor de comportament in mediul de afaceri este insa de o semnificatie cheia pentru construirea unor relatii de lucru eficiente si armonioase. In lumea dinamica a afacerilor de astazi, liderii se confrunta cu provocarea sa integreze diferite abordari si stiluri de management. In materialul de astazi, aruncam o privire asupra metodelor de leadership si a modului de lucru al clasei feminine la compania de productie dovedita Tesy, pentru a afla de ce sunt considerate intr-adevar “Taifunuri cu nume blande”.

 

 

“Femeile manifesta adesea un stil de leadership transformational care este orientat catre motivarea si sprijinirea personalului. Sunt recunoscute pentru abilitatile lor interpersonale puternice si pentru dezvoltarea unei culturi corporative puternice”, au dezvaluit pentru BalkanEngineer.com de la Tesy.

 

“Echipa de incredere”

 

Asa este definit departamentul FSO (Financial Services Operations) de catre toti colegii din companie. Increderea este una dintre valorile producatorului lider Tesy si, in acelasi timp, sta la baza relatiilor dintre membrii departamentului. FSO este singura echipa din companie care si-a pastrat pozitia neschimbata de mai bine de 20 de ani. Care este secretul pentru aceasta? Relatiile profesionale si personale create duc la o familie miniaturala in care toti se sprijina reciproc.

 

“Echipa noastra este o familie in care se sarbatoresc nunti, bucuria de a avea copii este impartasita si toti se sprijina reciproc. In spatele succesului obtinut se afla multa munca, disciplina si responsabilitate. Ne mandrim ca suntem o echipa in care relatiile sunt cordiale si binevoitoare. Abordam intotdeauna cu atentie la detalii si responsabilitate”, au dezvaluit de la departamentul FSO.

 

Echipa care implementeaza energia

 

Echipa “Instalatii electrice” este o unitate care se ocupa cu realizarea tuturor tipurilor de instalatii electrice necesare pentru instalarea si functionarea unei mari parti din aparatele cu brandul Tesy, si anume EWH, convectoare, OFR si pompe de caldura. In medie anuala echipa produce 6500 de bucati de instalatii electrice, recordul de 10 600 de bucati fiind produs in septembrie 2023. La acel moment prin mainile unei echipe de 9 doamne au trecut 603 537.65 m de cabluri, care este aproape distanta kilometrica de la Burgas la Vidin.

 

 

Despre puterea feminina inginereasca infinita

 

Tesy este o companie in care multe doamne isi gasesc locul si isi dezvolta energia feminina, inclusiv si in domeniile profesionale legate de stiintele ingineriei, care sunt adesea definite ca fiind masculine. Iata cateva dintre doamnele care de ani de zile isi dezvolta cu succes cariera in companie.

 

 

Birou Sofia

Adresa: Bulgaria, Sofia 1166, cart. Sofia Park, Bloc 16V, et.2, birou 2.1.

Telefon: +359 2 902 6666

E-mail: office@tesy.com

 

Birou Shumen

Adresa: Bulgaria, Shumen 9700, b-dul “Madara” 48

Telefon: +359 54 859 129

E-mail: office@tesy.com

 

Mai multe informatii despre companie, produsele si serviciile care ofera in Romania, puteti gasi AICI!

 

 

Sursa material foto: Tesy, canva.com

Articole

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 13 july 2024Controlerele PLC-200 de la Unisyst Engineering ofera o monitorizare si control bazat pe web a proceselor de productie

  Seria de controlere logice programabile PLC-200 ale companiei lider bulgare de productie, inginerie si comerciala Unisyst Engineering sunt special dezvoltate atat pentru nevoile industriale, cat si pentru cele casnice. „Ofera o masurare, monitorizare si control precis al cantitatilor de proces intr-un mod usor de programat. Prin intermediul conectivitatii Wi-Fi, acestea ofera posibilitate de programare si monitorizare bazata pe web a cantitatilor masurate si calculate (100 de pozitii virtuale)”, au informat pentru BalkanEngineer.cоm de la companie.

 • 09 july 2024Printr-o functie inovatoare solutia pentru bucla de amestec Grundfos MIXIT poate controla sursa de incalzire sau de racire

  „Solutia complexa pentru bucle de amestec in sistemele HVAC MIXIT de la Grundfos dispune deja cu inca o caracteristica inovatoare care ii permite sa controleze in mod direct sursa de caldura sau racire, creand in acest fel economii suplimentare de energie”, au anuntat pentru BalkanEngineer.com de la companie. Acest lucru se realizeaza prin iesirea analogica a dispozitivului sau prin intermediul interfetei magistralei de teren a unitatii de control. In acest fel, bucla de amestec este alimentata cu o temperatura optima si sunt reduse pierderile inutile de energie din cauza temperaturilor prea ridicate sau a temperaturilor prea scazute.

 • 03 july 2024Filiala poloneza a companiei Tesy a participat la prestigiosul forum “Targul bunei energii”

  In 2024 targul bunei energii (Targi z Dobrą Energią) a avut loc pe data de 13 iunie in parcarea BIMs PLUS din Bydgoszcz, Polonia. Forumul reprezinta unul dintre cele mai mari targuri industriale din regiunea Kuyavia-Pomerania, iar filiala poloneza a companiei lider Tesy a fost partenerul lui principal. “Am avut placerea de a participa la unul dintre cele mai prestigioase targuri industriale din regiune. Un total de 29 de producatori si-au prezentat cele mai recente solutii, iar Tesy a fost singurul expozant cu un portofoliu de boilere electrice si boilere cu incalzire indirecta. Evenimentul a atras aproximativ 200 de instalatori, arhitecti si designeri. Suntem extrem de recunoscatori organizatorilor si tuturor participantilor care au facut ca evenimentul sa fie atat de plin de viata si de productiv”, au dezvaluit pentru BalkanEngineer.com de la companie.

 • 01 july 2024Indumatic: Pompele VCX de la Stübbe Heavy Duty au o rezistenta exceptionala la transportul de lichide agresive

  Cea mai mare prioritate in toate procesele chimice este siguranta si fiabilitatea echipamentelor. Compania germana Stübbe detine o experienta indelungata ca expert in productia de produse polimerice pentru lucrul cu substante chimice si medii agresive. Indiferent daca este vorba de pompe, supape de control sau dispozitive de masurare, Stübbe dezvolta si furnizeaza produse cu performanta ridicata si fiabilitate maxima de functionare in special pentru nevoile industriei chimice, productia de ingrasaminte, acizi si detergenti.

 • 26 june 2024Pompele Grundfos, eficiente din punct de vedere energetic, ajuta anumite spitalele din Germania sa-si optimizeze in mod semnific

  Spitalele sunt unul dintre cei mai mari utilizatori de energie in infrastructura publica, ceea ce inseamna ca, prin masurile corecte, detin un potential semnificativ pentru eficienta energetica si protectia climei. Exact pe aceasta cale se indreapta Caritas-Krankenhaus Bad Mergentheim – un spital central din Nordwurttemberg, Germania, cel mai mare spital pentru ingrijire de urgenta din regiune si spital didactic pentru Universitatea din Wurzburg. Unitatea sanitara isi modernizeaza in mod treptat sistemul HVAC, cel mai recent proiect realizat in acest sens fiind legat de sistemul de racire, element important al tuturor activitatilor fiind pompele Grundfos de inalta eficienta.

 • 25 june 2024ETA-SYS: Sistemul nostru de monitorizare GSM/GPRS permite supravegherea si gestionarea 24/7 a sistemelor SOT

  “Sistemul nostru de monitorizare GSM/GPRS asigura supravegherea si gestionarea 24/24 a sistemelor de detectie si alarma la incendiu a site-urilor, inclusiv si a celor care sunt situate la distante mari unele de altele. Principalele sale avantaje sunt fiabilitatea ridicata, protectia mare impotriva zgomotului si comunicarea rapida cu site-urile”, au dezvaluit pentru BalkanEngineer.com de la echipa companiei dovedite, specializata in productia de sisteme electronice de detectie si securitate in cladirile ETA-SYS. Sistemul de monitorizare este o dezvoltare proprie si productie personala a companiei. Este bazat pe WEB, ceea ce permite monitorizarea paralela de la cateva statii de lucru – stationare sau mobile.

Vedeti toate »

Noutati

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Vedeti toate »

Evenimente

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 04 july 2024Macedonia de Nord va investi intr-un nou parc eolian cu o capacitate de 1 TWh de energie electrica pe an

  Macedonia de Nord lanseaza un proiect energetic impresionant prin construirea unui parc eolian la scara larga, care va fi amplasat in mod strategic intre Karbinci, Štip si Radoviš, a aflat BalkanEngineer.com de la BalkanGreenNews.com. Investitia a fost anuntata in cadrul celui de-al 7-lea Forum Energetic din Macedonia (MEF). Parcul eolian este de asteptat sa genereze aproximativ 1 TWh de energie electrica pe an, ceea ce va reprezenta aproximativ 20% din productia totala de energie electrica din Macedonia de Nord. Acest lucru il face un proiect cheie in eforturile tarii de a-si diversifica sursele de energie si de a-si imbunatati sustenabilitatea.

 • 02 july 2024OMV Petrom din Romania investeste 750 milioane de euro in productia de combustibili sustenabili si hidrogen verde

  OMV Petrom – unul dintre cele mai mari grupuri de petrol si gaze din Romania, a anuntat planuri de investitii in valoare de aproximativ 750 de milioane de euro in construirea a cateva instalatii de combustibili sustenabili la rafinaria Petrobrazi, situata in apropiere de orasul Ploiesti, a aflat BalkanEngineer.com de la Capital.bg. Aceasta include construirea unei instalatii pentru productia de combustibili sustenabili pentru aviatie (SAF) si motorina din surse regenerabile, precum si doua instalatii pentru productia de hidrogen verde. Instalatia pentru producerea de SAF si motorina din surse regenerabile va necesita o investitie de 560 de milioane de euro, noua instalatie va permite OMV Petrom sa furnizeze aproximativ 250 kt/an de biocombustibili, incepand din 2028.

 • 28 june 2024Delgaz Grid, distribuitor roman de energie electrica si gaze naturale, va moderniza 44 de statii de transformare

  Compania Delgaz Grid, distribuitor roman de energie electrica si gaze naturale, subsidiara a companiei germane E.ON, si-a anuntat planurile de a moderniza 44 de statii de transformare in sase judete situate in nord-estul tarii, a aflat BalkanEngineer.com de la SeeNews.com. Proiectul amplu, evaluat la 1.5 miliarde de lei (301.4 milioane de euro), este de asteptat sa fie finalizat pana in 2030, acoperind judetele Bacau, Botosani, Iasi, Neamt, Suceava si Vaslui. Activitatile planificate sunt axate pe modernizarea echipamentelor de medie si inalta tensiune si a circuitelor de comanda, control si masura, cresterea capacitatii statiilor prin montarea a 70 de transformatoare de putere. In plus proiectul include integrari si modernizari SCADA si montarea de panouri fotovoltaice pe cladirile statiilor.

 • 26 june 2024Experti canadieni in afaceri vor consilia companii din Macedonia de Nord in cadrul unui program special

  Macedonia 2025, o organizatie non-profit, axata pe dezvoltarea economica si de leadership a afacerilor private din tara, sa fuzionat cu furnizorul canadian de servicii Catalyste+ (fostul CESO). Scopul parteneriatului este realizarea unui program de consultanta pentru antreprenori, a aflat BalkanEngineer.com de la Denar.mk. Experti de la Catalyste+ vor oferi indrumari personalizate companiilor din Macedonia de Nord, atragand atentie asupra provocarilor si nevoilor specifice ale acestora pentru o crestere durabila.

 • 24 june 2024O companie turca construieste o fabrica de componente fotovoltaice in Zona Industriala „Elenino” din Stara Zagora, Bulgaria

  O mare companie turca pentru productia de componente fotovoltaice va investi intre 150 si 200 de milioane de leva (BGN) in crearea unei noi intreprinderi in Zona Industriala “Elenino”, Stara Zagora, Bulgaria, a aflat BalkanEngineer.com de la Divident.eu. Investitia va fi realizata in cateva etape, iar contractul pentru aceasta a fost deja semnat. Compania, care este lider in Turcia si un concurent al marilor companii europene, va crea o productie moderna de componente fotovoltaice, care va oferi noi locuri de munca si tehnologii in regiune.

 • 20 june 2024Lasselsberger va construi o fabrica moderna de materiale de constructii la Sandulesti, Romania

  Gigantul austriac Lasselsberger, producator de materiale de constructii, compania-mama a celebrului brand romanesc de placi ceramice Cesarom, construieste o fabrica moderna in municipiul Sandulesti, judetul Cluj, din nord-vestul Romaniei. Aceasta informatie a aflat BalkanEngineer.com de la SeeNews.com. Investitia, estimata la 823.6 milioane lei (165.5 milioane euro), va stimula economia locala si va sprijini sectorul constructiilor din tara. Proiectul de amploare este sustinut in mod substantial de guvernul Romaniei printr-un ajutor de stat nerambursabil de 133.2 milioane de lei (RON).

Vedeti toate »