Abonament gratuit

Abonati-va la buletinul nostru de stiri si fiti la curent!

Articole

Convectoare de perete ConvEco Cloud cu control prin Internet de la producatorul bulgar TESY

16 october 2019

In Bulgarian   In Serbian

 

Seria TESY ConvEco include ultima generatie de convectoare electrice cu montare pe perete, care indeplinesc cele mai inalte cerinte pentru aparate cu eficienta energetica. “Convectoarele ConvEco Cloud (CN 04) se caracterizeaza prin valoare maxima a eficientei energetice sezoniere. Datorita termostatului electronic incorporat si functiile inteligente mentinute, precum “Fereastra/usa deschisa”, “Pornire adaptiva”, “Corectia senzorului de temperatura ±4°С”, “Control prin internet” si “Programator saptamanal 24/7”, acestea economisesc energie electrica si ofera confort utilizatorilor”, au declarat pentru BalkanEngineer.com de la Tesy OOD.

 

Convectoarele cu panouri electrice ConvEco Cloud pot fi controlate din orice punct al lumii prin intermediul aplicatiei mobile tesyCloud, accesibila si gratuita pentru toti utilizatorii Android si iOS. Programatorul saptamanal si pornirea adaptiva ofera posibilitate pentru o ajustare detaliata a convectorului la fiecare jumatate de ora din zi.

 

“La constatarea unei diferente in intervalul de ±4°С, este posibil sa fie setata ajustarea necesara in meniul convectorului. Prin cadrul calculatorului de energie consumata utilizatorii se pot orienta foarte usor ce cantitate de energie a fost consumata de la pornirea aparatului", au explicat de la Tesy.

 

Functia “Fereastra deschisa” imbunatateste eficienta energetica a aparatelor de incalzire si reprezinta o oprire automata a convectorului la detectarea unei fereastre deschise sau la scaderea brusca a temperaturii pentru o perioada anumita de timp. In momentul in care temperatura din incapere creste, convectorul porneste in mod independent.

 

Tastatura panoului de control poate fi blocata in scopul “protectiei copiilor”, prevenind astfel modificarea neautorizata a setarilor implicite ale convectorului.

 

 

Convectoarele sunt cu grad de protectie IP24 – potrivite pentru incalzirea bailor si a altor incaperi umede, prin respectarea instructiunile de exploatare.

 

Birou Sofia

Adresa: Bulgaria, Sofia 1166, cart. Sofia Park, Bloc 16V, et.2, birou 2.1.

Telefon: 00 359 2 902 66 66

E-mail: office@tesy.com

 

Birou Shumen

Adresa: Bulgaria, Shumen 9700, b-dul “Madara” 48

Telefon: 00 359 54 859 129

E-mail: office@tesy.com

 

Mai multe informatii despre companie, produsele si serviciile care ofera in Romania, puteti gasi AICI!

 

 

Sursa material fotografic: Tesy OOD

Articole

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 07 february 2020B2N: Medicina, inginerie, arhitecturasi ale imprimarilor 3D in perioada evenimentului Additive days 2020

  Imprimarea 3D, ca metoda dinamica noua de productie in curs de dezvoltare, ne uimeste in mod continuu prin posibilitatile sale. De aceea de la compania B2N, care este organizatorul Additive days 2020, vor reuni intr-un loc posibil cat mai multe aplicatii traditionale chiar si incredibile ale fabricatiei aditive, care au un potential imens de a deveni parte din viata noastra de zi cu zi. Conferinta va avea loc intre 20 si 23 februarie 2020, si va atinge mai multe subiecte principale, inclusiv medicina, inginerie si arhitectura.

 • 20 december 2019RAIS a trecut printr-un emotional an 2019 – an plin de numeroase succese, recunoastere si excelenta

  Cu onoruri prestigioase, recunoastere la nivel mondial, dezvoltari inovatoare si incarcatura emotionala puternica trimite anul 2019 una dintre cele mai dovedite companii lidere de inginerie mecanica din tara RAIS. Compania a luat parte si anul acesta la forumul international EMO Hannover, unde nu numai ca a prezentat solutii din noua sa linie de produse Advance Line, dar a si fost onorata personal cu vizita Presedintelui si Director General Executiv (CEO) FANUC, Japonia – Dr. Yoshiharu Inaba.

 • 19 december 2019Ing. Hristov Rumen de la Stamh Ltd: “Sunt satisfacut atunci cand proiectul este realizat in mod impecabil, iar clientul – multum

  Sa fii inginer “Solutii dinamice si automatizate pentru depozite” necesita o munca cu norma intreaga, uneori si dupa aceasta. Pentru ing. Hristov Rumen de la Stamh Ltd satisfactia in urma unui proiect realizat in mod impecabil, clientii multumiti si echipa unita sunt motoarele care timp de deja opt ani mentin dorinta acestuia de a se dezvolta, de a proiecta si construi depozite automatizate tot mai sofisticate si inovative. Pentru a afla ce a mai dezvaluit acesta in fata Balkanengineer.com, cititi urmatoarele cateva randuri.

 • 17 december 2019KBWELD HD6 – noul robot cartezian de sudura cu 6 axe de la Kimex

  Procesele tehnologice moderne necesita o productivitate ridicata si o flexibilitate a solutiilor de automatizare, deoarece piata impune o foarte mare varietate de produse cu cerinte din ce in ce mai ridicate cu privire la calitate. “Sistemele robotizate garanteaza o calitate constanta si o productivitate crescuta a procesului tehnologic. Astfel este si noul robot cartezian KBWELD HD6, care este propria noastra dezvoltare. Acesta garanteaza procese eficiente privind sudarea si debitarea cu plasma a tevilor si profilelor”, au informat pentru BalkanEngineer.com de la compania Kimex.

 • 10 december 2019Pana la 15% mai multa apa calda cu seria de boilere inovative BiLight de la TESY

  Producatorul bulgar lider de boilere electrice si aparate de incalzire pentru uz casnic TESY prezinta pe piata noastra noua serie de boilere BiLight. Gama inovatoare include o varietate de aparate elegante pentru montare pe verticala si orizontala, precum si modele cu serpentina pentru spatii inguste, care indeplinesc cerintele fiecarui client. “Noul design si constructia patentata a duzei, confectionata din otel inoxidabil, controleaza amestecarea apei reci si cea calda, prin asa-numitul “piston effect”. Acest lucru ofera consumatorilor cu pana la 15% mai multa apa calda”, au informat pentru BalkanEngineer.com de la TESY.

 • 09 december 2019Walltopia sa bazat pe Multiengineering pentru echipamentele privind aplicarea nisipului in propria productie

  Va place alpinismul sportiv? Sa parcurgeti calea catre varf, sa testati propriile dumneavoastra abilitati fizice si sa va depasiti temerile personale, a transformat acest sport intr-un divertisment preferat, dar si intr-o activitate profesionala. Chiar daca alpinismul nu se numara printre hobby-urile dumneavoastra, fara indoiala ati auzit despre compania bulgara Walltopia. De ce oare producatorul inventiv sa bazat pe Multiengineering ET pentru o parte din echipamentele sale de productie, au dezvaluit pentru BalkanEngineer.com de la compania.

Vedeti toate »

Noutati

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 17 february 2020Macedonia cu 2.2 milioane euro pentru dezvoltarea tehnologica a 33 de companii

  Programul se realizeaza in sprijiniul dezvoltarii tehnologice a intreprinderilor si facilitatilor private de sanatate din Macedonia de Nord, care sa finanteze activitati precum achizitionarea de echipamente, introducerea de noi linii de productie, pregatirea si implementarea masurilor pentru imbunatatirea eficientei energetice si alte. Majoritatea companiilor, candidate pentru finantare nerambursabila, sunt intreprinderi mici si micro. Proiectele acestora sunt legate in principal de dezvoltarea comertului si vanzarilor, marketingului, educatiei si invatamantului, agriculturii, constructiilor, energeticii, serviciilor hoteliere si medicinei.

 • 12 february 2020Startup-urile cu activitati de inovare vor fi scutite de impozite in Serbia

  Serbia a adoptat o ordonanta care prevede anumite companii sa fie scutite de la plata impozitelor si contributiilor pentru o perioada de trei ani de la demararea activitatii, a aflat BalkanEngineer.com de la SerbianMonitor.com. Documentul va intra oficial in vigoare la data de 1 martie 2020. Companii sarbe care isi desfasoara activitatea in domeniul de inovare si sunt infiintate dupa 1 martie a.c., vor fi scutite de la plata impozitelor si contributiilor pentru fiecare profit de pana la 150 000 de dinari suma bruta pe luna. Aceste conditii se vor aplica pentru primii trei ani de la data infiintarii.

 • 10 february 2020O companie italiana construieste un complex industrial in Sombor, Serbia

  Complexul industrial va include constructia unei cladiri administrative, cinci intreprinderi producatoare de incaltaminte, zone de depozitare, birouri, clinica, parcare, precum si un auditoriu si o sala pentru copiii angajatilor companiei. Progetti intentioneaza facilitatile sa fie construite treptat, iar la finalizarea lor toate sa fie conectate prin coridoare “inchise” si patru structuri portante. Compania Progetti a fost infiintata in 2001. Principala activitate a companiei este productia completa de incaltaminte, precum si a componentelor lor, pentru unele dintre cele mai mari companii de moda din lume, printre care Gucci si Prada.

 • 05 february 2020Macedonia propune masuri impotriva poluarii mediului inconjurator

  De la camera indeamna pe toti sa se alature acestei actiuni, prin luarea de masuri simple, dar eficiente. Pentru fiecare institutie, organizatie si companie de la camera macedoneana propun 10 etape, printre care cresterea gradului de constientizare a angajatilor, partenerilor, furnizorilor, clientilor; promovarea modului ecologic de lucru fara utilizarea hartiei, prin implementarea instrumentelor digitale; reducerea consumului de energie electrica la locul de munca; reducerea producerii de deseuri, reciclarea si reparatia in locul achizitiei de produse noi; selectarea surselor de energie regenerabila pentru nevoi si proiecte proprii; utilizarea transportului public si alternativ si altele.

 • 03 february 2020“Orizont Europa” va finanta start-up-uri si inovatii in zona Balcanilor

  In timpul unei intalniri privind dezvoltarea inovatiilor si ecosistemelor start-up in zona Balcanilor de Vest, comisarul bulgar Maria Gabriel a facut apel pentru consolidarea parteneriatelor in regiune. Instrumente pentru finantarea si sprijinul unor astfel de initiative vor fi furnizate de noul program al Uniunii Europene “Orizont Europa”, a aflat BalkanEngineer.com de la Economic.bg. Cu buget propus de 100 de miliarde de euro, “Orizont Europa” va fi cel mai ambitios program de cercetare si inovare din Uniunea Europeana. Potrivit comisarului Maria Gabriel, Balcanii vor avea nevoie de inovatii de succes, care sa fie o combinatie de dezvoltari tehnologice cu modele de afaceri si financiare.

 • 29 january 2020O companie turca de IT intentioneaza sa deschida un centru in orasul Niš, Serbia

  Dupa o vizita oficiala de afaceri in Serbia, compania turca de IT DT Technology Group intentioneaza sa deschida un centru in orasul Niš, a aflat BalkanEngineer.com de la eKapija.com. Compania are un interes deosebit fata de Parcul stiintific si tehnologic din oras. DT Technology Group lucreaza in stransa colaborare cu o serie de companii IT la nivel mondial si spera sa inceapa sa lucreze si cu parteneri sarbi din sectorul IT. Odata cu deschiderea unui nou centru de dezvoltare in Parcul stiintific si tehnologic din orasul Niš, compania turca va deveni unul dintre primii chiriasi ai parcului.

Vedeti toate »

Evenimente

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 18 february 2020Inovatii in industria constructoare de autovehicule grele la Truck Expo, Bulgaria

  Cea mai mare expozitie din Bulgaria pentru autovehicule grele si utilitare, autobuze si autovehicule specializate Truck Expo 2020 asteapta vizitatorii sai in perioada 11 – 13 iunie 2020, in orasul Plovdiv, a aflat BalkanEngineer.com de la organizatori. Expozitia internationala Truck Expo, organizata de Asociatia Producatorilor de Automobile si reprezentantii lor autorizati din Bulgaria, va prezenta lucrurile cele mai recente din vehiculele cu destinatie investitionala pentru 2020. Oaspetii vor putea vedea autovehicule grele si utilitare din categoria N1, autobuze si vehicule specializate, remorci si semiremorci, echipamente si accesorii aferente.

 • 13 february 2020E.ON a finalizat constructia retelei de incarcare pentru autovehicule electrice in Romania

  Posesorii de masini electrice pot utiliza deja infrastructura de incarcare de-a lungul intregului traseu, care are un total de 7 statii. In prezent compania E.ON Energie Romania lucreaza si la o alta retea similara pentru autovehicule electrice pe traseul Iasi-Bucuresti, pentru care sunt deja construite 8 puncte pentru incarcare. Compania intentioneaza sa construiasca o statie si in orasul Ramnicu Valcea. Initiativa companiei E.ON Energie Romania este parte din proiectul “NEXT-E”, care este co-finantat din fonduri europene.

 • 11 february 2020Algoritmul bulgar pentru autoinvatare automata cu onoruri mondiale

  Solutia tehnica care reduce pierderea de clienti in cazul operatorilor de telefonie mobila cu 34%, a castigat premiul la categoria “Cea mai buna aplicatie de inteligenta artificiala pentru gestionarea experientei utilizatorului”. Modelul este utilizat de catre operatorul de telefonie mobila elvetian UPC, care inca in primul an de la punerea in aplicare a reusit sa genereze un randament de 500% a investitiei. In aplicatia creata de catre GemSeek sunt implementati algoritmi avansati de autoinvatare automata, care previzioneaza satisfactia clientilor care nu raspund sondajelor traditionale.

 • 06 february 2020Companii romanesti din domeniul SERintroduc proiecte de cateva miliarde de euro

  Compania germana WDP a depus cel mai mare numar de proiecte – in principal parcuri eoliene combinate cu centrale de cogenerare pentru productia de energie termica si electricitate, precum si parcuri fotovoltaice. Facilitatile vor dispune de o capacitate instalata de 730 MW. Suma totala pentru finantarea proiectelor WDP este de 860 milioane euro. Printre companiile interesate de a-si dezvolta proiectele de energie verde cu finantare de la UE, sunt de asemenea Enel Green Power, Elawan Energy, Verbund IWE si Siemens-Gamesa. Pana in prezent, toate acestea au fost active in Romania.

 • 04 february 2020Serbia va construi un centru de gestionare a deseurilor pentru 8 municipalitati

  Serbia prevede construirea unui centru regional de gestionare a deseurilor pentru municipiul Novi Sad, precum si pentru alte 7 municipalitati, a aflat BalkanEngineer.com de la eKapija.com.Conform Planului regional de gestionare a deseurilor pentru anii 2019-2028, proiectul trebuie finalizat panain 2024. Documentul de strategie are ca scop realizarea unei gestionari durabile a deseurilor in Serbia in trei etape. In planul regional sunt stabilite metodele moderne de colectare a deseurilor in municipalitati, modalitatile de separare si prelucrare ulterioara a deseurilor, precum si masurile de reducere a productiei de deseuri si informare a populatiei.

 • 30 january 2020seeSUSTAINtec 2020 prezinta solutii ecologice si digitale in Bulgaria

  In perioada 7-9 aprilie 2020, in orasul Sofia, Bulgaria va avea loc expozitia internationala pentru solutii de afaceri ecologice si digitale seeSUSTAINtec. Evenimentul va reuni pentru un an consecutiv o serie de companii din intreaga lume care vor prezenta tehnologii de inalta eficienta, inovatoare si de ultima generatie, au anuntat pentru BalkanEngineer.com organizatorii de la Via Expo. seeSUSTAINtec este singurul forum international din tara pentru eficienta energetica, energie regenerabila, orase inteligente, puritate a aerului si gestionare a deseurilor. Expozitia va arata ca solutiile durabile pot fi nu numai o afacere de succes, dar si o rentabilitate a investitiilor pentru industrie, municipalitati si gospodarii.

Vedeti toate »