Abonament gratuit

Abonati-va la buletinul nostru de stiri si fiti la curent!

Articole

Pana la 15% mai multa apa calda cu seria de boilere inovative BiLight de la TESY

10 december 2019

In Bulgarian

 

Producatorul bulgar lider de boilere electrice si aparate de incalzire pentru uz casnic TESY OOD prezinta pe piata noastra noua serie de boilere BiLight. Gama inovatoare include o varietate de aparate elegante pentru montare pe verticala si orizontala, precum si modele cu serpentina pentru spatii inguste, care indeplinesc cerintele fiecarui client. “Noul design si constructia patentata a duzei, confectionata din otel inoxidabil, controleaza amestecarea apei reci si cea calda, prin asa-numitul “piston effect”. Acest lucru ofera consumatorilor cu pana la 15% mai multa apa calda”, au informat pentru BalkanEngineer.com de la TESY.

 

 

Producatorul bulgar dezvolta boilerele electrice din seria BiLight in concordanta cu cele mai inalte standarde europene de siguranta si cerintele stricte de calitate. Ca urmare a eliminarii conexiunii termice dintre rezervorul de apa si placa de montare a aparatelor, specialistii de la companie au reusit sa obtina pana la 16% mai mici pierderi de energie.

 

Boilerele BiLight sunt dotate cu comutator cu doua moduri de functionare (“incalzire” si “gata de utilizare”), care sunt vizualizate prin schimbarea culorii indicatorului luminos. Consumatorii pot alege nivel de confort de 40, 55 si 70 oC, precum si optiunea “anti-inghet” a aparatului.

 

 

“La baza boilerului este montat un regulator de temperatura mecanic, care permite ajustarea lina a temperaturii. Gradele sunt marcate cu puncte in relief, care faciliteaza utilizarea aparatului de catre persoane oarbe sau in varsta”, au explicat de la compania bulgara dovedita.

 

Modele de boilere din seria BiLight:

 - BiLight Slim: Modele verticale, potrivite pentru a fi instalate in spatii inguste;

 - BiLight pentru instalare pe orizontala: Acest tip de boilere asigura mai mult spatiu in incapere si permit instalarea in nise si deasupra usii;

 - BiLight cu serpentina: Boliere electrice cu schimbator de caldura de inalta eficienta incorporat – serpentina cu putere mai mare.

 

 

Birou Sofia

Adresa: Bulgaria, Sofia 1166, cart. Sofia Park, Bloc 16V, et.2, birou 2.1.

Telefon: 00 359 2 902 66 66

E-mail: office@tesy.com

 

Birou Shumen

Adresa: Bulgaria, Shumen 9700, b-dul “Madara” 48

Telefon: 00 359 54 859 129

E-mail: office@tesy.com

 

Mai multe informatii despre companie, produsele si serviciile care ofera in Romania, puteti gasi AICI!

 

 

Sursa material fotografic: Tesy OOD

Articole

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 07 february 2020B2N: Medicina, inginerie, arhitecturasi ale imprimarilor 3D in perioada evenimentului Additive days 2020

  Imprimarea 3D, ca metoda dinamica noua de productie in curs de dezvoltare, ne uimeste in mod continuu prin posibilitatile sale. De aceea de la compania B2N, care este organizatorul Additive days 2020, vor reuni intr-un loc posibil cat mai multe aplicatii traditionale chiar si incredibile ale fabricatiei aditive, care au un potential imens de a deveni parte din viata noastra de zi cu zi. Conferinta va avea loc intre 20 si 23 februarie 2020, si va atinge mai multe subiecte principale, inclusiv medicina, inginerie si arhitectura.

 • 20 december 2019RAIS a trecut printr-un emotional an 2019 – an plin de numeroase succese, recunoastere si excelenta

  Cu onoruri prestigioase, recunoastere la nivel mondial, dezvoltari inovatoare si incarcatura emotionala puternica trimite anul 2019 una dintre cele mai dovedite companii lidere de inginerie mecanica din tara RAIS. Compania a luat parte si anul acesta la forumul international EMO Hannover, unde nu numai ca a prezentat solutii din noua sa linie de produse Advance Line, dar a si fost onorata personal cu vizita Presedintelui si Director General Executiv (CEO) FANUC, Japonia – Dr. Yoshiharu Inaba.

 • 19 december 2019Ing. Hristov Rumen de la Stamh Ltd: “Sunt satisfacut atunci cand proiectul este realizat in mod impecabil, iar clientul – multum

  Sa fii inginer “Solutii dinamice si automatizate pentru depozite” necesita o munca cu norma intreaga, uneori si dupa aceasta. Pentru ing. Hristov Rumen de la Stamh Ltd satisfactia in urma unui proiect realizat in mod impecabil, clientii multumiti si echipa unita sunt motoarele care timp de deja opt ani mentin dorinta acestuia de a se dezvolta, de a proiecta si construi depozite automatizate tot mai sofisticate si inovative. Pentru a afla ce a mai dezvaluit acesta in fata Balkanengineer.com, cititi urmatoarele cateva randuri.

 • 17 december 2019KBWELD HD6 – noul robot cartezian de sudura cu 6 axe de la Kimex

  Procesele tehnologice moderne necesita o productivitate ridicata si o flexibilitate a solutiilor de automatizare, deoarece piata impune o foarte mare varietate de produse cu cerinte din ce in ce mai ridicate cu privire la calitate. “Sistemele robotizate garanteaza o calitate constanta si o productivitate crescuta a procesului tehnologic. Astfel este si noul robot cartezian KBWELD HD6, care este propria noastra dezvoltare. Acesta garanteaza procese eficiente privind sudarea si debitarea cu plasma a tevilor si profilelor”, au informat pentru BalkanEngineer.com de la compania Kimex.

 • 10 december 2019Pana la 15% mai multa apa calda cu seria de boilere inovative BiLight de la TESY

  Producatorul bulgar lider de boilere electrice si aparate de incalzire pentru uz casnic TESY prezinta pe piata noastra noua serie de boilere BiLight. Gama inovatoare include o varietate de aparate elegante pentru montare pe verticala si orizontala, precum si modele cu serpentina pentru spatii inguste, care indeplinesc cerintele fiecarui client. “Noul design si constructia patentata a duzei, confectionata din otel inoxidabil, controleaza amestecarea apei reci si cea calda, prin asa-numitul “piston effect”. Acest lucru ofera consumatorilor cu pana la 15% mai multa apa calda”, au informat pentru BalkanEngineer.com de la TESY.

 • 09 december 2019Walltopia sa bazat pe Multiengineering pentru echipamentele privind aplicarea nisipului in propria productie

  Va place alpinismul sportiv? Sa parcurgeti calea catre varf, sa testati propriile dumneavoastra abilitati fizice si sa va depasiti temerile personale, a transformat acest sport intr-un divertisment preferat, dar si intr-o activitate profesionala. Chiar daca alpinismul nu se numara printre hobby-urile dumneavoastra, fara indoiala ati auzit despre compania bulgara Walltopia. De ce oare producatorul inventiv sa bazat pe Multiengineering ET pentru o parte din echipamentele sale de productie, au dezvaluit pentru BalkanEngineer.com de la compania.

Vedeti toate »

Noutati

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 24 february 2020O companie bulgara produce statii de incarcare pentru Hyundai si Jaguar

  Producatorul bulgar de statii de incarcare pentru vehicule electrice eCars se afla printre pionerii mobilitatii electrice in tara. Principalii clienti ai companiei sunt branduri auto de renume mondial precum Нуundаі, Јаguаr, Rеnаult si Nіѕѕаn, a aflat BalkanEngineer.com de laMoney.bg. Compania este infiintata in anul 2010, dar a inceput propria productie in 2017, astazi putandu-se lauda deja cu peste 200 de statii de incarcare produse si instalate. Toate produsele eCars sunt in intregime dezvoltate in Bulgaria – toate componentele prevazute sunt create fie de echipa companiei, fie de partenerul bulgar al companiei. Statiile de incarcare se asambleaza in mun. Sofia.

 • 19 february 2020Compania italiana De’Longhi deschide o noua fabricain Romania

  Prin aceasta noua investitie compania italiana isi propune extinderea activitatilor, reducerea timpului de productie si livrare a produselor sale, mentinand in acelasi timp un nivel ridicat de calitate si control. Este de asteptat la noua intreprindere sa fie angajati peste 500 de persoane. De’Longhi are deja o fabrica in Romania, in apropiere de Cluj-Napoca, care opereaza din 2012. Date din 2018 indica faptul ca la intreprindere lucreaza peste 2100 de angajati, iar compania a inregistrat o cifra de afaceri de 255 milioane euro. La nivel mondial grupul este prezent cu filiale comerciale in 33 de tari.

 • 17 february 2020Macedonia cu 2.2 milioane euro pentru dezvoltarea tehnologica a 33 de companii

  Programul se realizeaza in sprijiniul dezvoltarii tehnologice a intreprinderilor si facilitatilor private de sanatate din Macedonia de Nord, care sa finanteze activitati precum achizitionarea de echipamente, introducerea de noi linii de productie, pregatirea si implementarea masurilor pentru imbunatatirea eficientei energetice si alte. Majoritatea companiilor, candidate pentru finantare nerambursabila, sunt intreprinderi mici si micro. Proiectele acestora sunt legate in principal de dezvoltarea comertului si vanzarilor, marketingului, educatiei si invatamantului, agriculturii, constructiilor, energeticii, serviciilor hoteliere si medicinei.

 • 12 february 2020Startup-urile cu activitati de inovare vor fi scutite de impozite in Serbia

  Serbia a adoptat o ordonanta care prevede anumite companii sa fie scutite de la plata impozitelor si contributiilor pentru o perioada de trei ani de la demararea activitatii, a aflat BalkanEngineer.com de la SerbianMonitor.com. Documentul va intra oficial in vigoare la data de 1 martie 2020. Companii sarbe care isi desfasoara activitatea in domeniul de inovare si sunt infiintate dupa 1 martie a.c., vor fi scutite de la plata impozitelor si contributiilor pentru fiecare profit de pana la 150 000 de dinari suma bruta pe luna. Aceste conditii se vor aplica pentru primii trei ani de la data infiintarii.

 • 10 february 2020O companie italiana construieste un complex industrial in Sombor, Serbia

  Complexul industrial va include constructia unei cladiri administrative, cinci intreprinderi producatoare de incaltaminte, zone de depozitare, birouri, clinica, parcare, precum si un auditoriu si o sala pentru copiii angajatilor companiei. Progetti intentioneaza facilitatile sa fie construite treptat, iar la finalizarea lor toate sa fie conectate prin coridoare “inchise” si patru structuri portante. Compania Progetti a fost infiintata in 2001. Principala activitate a companiei este productia completa de incaltaminte, precum si a componentelor lor, pentru unele dintre cele mai mari companii de moda din lume, printre care Gucci si Prada.

 • 05 february 2020Macedonia propune masuri impotriva poluarii mediului inconjurator

  De la camera indeamna pe toti sa se alature acestei actiuni, prin luarea de masuri simple, dar eficiente. Pentru fiecare institutie, organizatie si companie de la camera macedoneana propun 10 etape, printre care cresterea gradului de constientizare a angajatilor, partenerilor, furnizorilor, clientilor; promovarea modului ecologic de lucru fara utilizarea hartiei, prin implementarea instrumentelor digitale; reducerea consumului de energie electrica la locul de munca; reducerea producerii de deseuri, reciclarea si reparatia in locul achizitiei de produse noi; selectarea surselor de energie regenerabila pentru nevoi si proiecte proprii; utilizarea transportului public si alternativ si altele.

Vedeti toate »

Evenimente

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 25 february 2020Macedonia finanteaza tinere talentein domeniul stiintei si tehnologiei

  Scopul crearii noului mecanism este de a se deschide oportunitati suplimentare pentru sustinerea tinerelor talente, care sa cuprinda toate fazele de dezvoltare ale acestora – de la identificarea potentialului si capacitatilor acestora, pana la pregatirea pentru competitii internationale si finantare. Aceasta masura este destinata pentru toate institutiile si asociatiile de invatamant care desfasoara activitati pentru sustinerea elevilor si studentilor talentati sau lucreaza pentru dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale in randul tinerilor. Finantarea va fi asigurata sub forma de subventii in cuantum de minim 30 000 pana la maxim 600 000 de denari.

 • 20 february 2020Serbia cu depozite de aur nou descoperite de 1 miliard de dolari

  Compania canadiana de explorare si extractie de minerale Medgold Resources a anuntat ca a descoperit urme de depozite imense de minereuri cu metale pretioase in sudul Serbiei. Zona se afla situata chiar la granita cu Bulgaria si Macedonia, unde studiile de explorare sunt inca in curs, a aflat BalkanEngineer.com de la SerbianMonitor.com. Lucrand in cadrul proiectului “Tlamino”, compania canadiana a descoperit depozite de aproximativ 7 milioane de tone de minereu intr-o singura locatie, care contine circa 19.3 tone de aur. Continutul mediu de aur in locatie este stabilit la aproximativ 3 g/t, care este considerat a fi profitabil in cazul extractiei minereului.

 • 18 february 2020Inovatii in industria constructoare de autovehicule grele la Truck Expo, Bulgaria

  Cea mai mare expozitie din Bulgaria pentru autovehicule grele si utilitare, autobuze si autovehicule specializate Truck Expo 2020 asteapta vizitatorii sai in perioada 11 – 13 iunie 2020, in orasul Plovdiv, a aflat BalkanEngineer.com de la organizatori. Expozitia internationala Truck Expo, organizata de Asociatia Producatorilor de Automobile si reprezentantii lor autorizati din Bulgaria, va prezenta lucrurile cele mai recente din vehiculele cu destinatie investitionala pentru 2020. Oaspetii vor putea vedea autovehicule grele si utilitare din categoria N1, autobuze si vehicule specializate, remorci si semiremorci, echipamente si accesorii aferente.

 • 13 february 2020E.ON a finalizat constructia retelei de incarcare pentru autovehicule electrice in Romania

  Posesorii de masini electrice pot utiliza deja infrastructura de incarcare de-a lungul intregului traseu, care are un total de 7 statii. In prezent compania E.ON Energie Romania lucreaza si la o alta retea similara pentru autovehicule electrice pe traseul Iasi-Bucuresti, pentru care sunt deja construite 8 puncte pentru incarcare. Compania intentioneaza sa construiasca o statie si in orasul Ramnicu Valcea. Initiativa companiei E.ON Energie Romania este parte din proiectul “NEXT-E”, care este co-finantat din fonduri europene.

 • 11 february 2020Algoritmul bulgar pentru autoinvatare automata cu onoruri mondiale

  Solutia tehnica care reduce pierderea de clienti in cazul operatorilor de telefonie mobila cu 34%, a castigat premiul la categoria “Cea mai buna aplicatie de inteligenta artificiala pentru gestionarea experientei utilizatorului”. Modelul este utilizat de catre operatorul de telefonie mobila elvetian UPC, care inca in primul an de la punerea in aplicare a reusit sa genereze un randament de 500% a investitiei. In aplicatia creata de catre GemSeek sunt implementati algoritmi avansati de autoinvatare automata, care previzioneaza satisfactia clientilor care nu raspund sondajelor traditionale.

 • 06 february 2020Companii romanesti din domeniul SERintroduc proiecte de cateva miliarde de euro

  Compania germana WDP a depus cel mai mare numar de proiecte – in principal parcuri eoliene combinate cu centrale de cogenerare pentru productia de energie termica si electricitate, precum si parcuri fotovoltaice. Facilitatile vor dispune de o capacitate instalata de 730 MW. Suma totala pentru finantarea proiectelor WDP este de 860 milioane euro. Printre companiile interesate de a-si dezvolta proiectele de energie verde cu finantare de la UE, sunt de asemenea Enel Green Power, Elawan Energy, Verbund IWE si Siemens-Gamesa. Pana in prezent, toate acestea au fost active in Romania.

Vedeti toate »