Бесплатна претплата

Претплатите се на наш билтен и увек будите у току!

Чланци

Либхер-Хаусгерате Марица произвела је рекордних 1 милион јединица

01 march 2021

In Bulgarian  In Macedonian   In Romanian

 

Јубиларна 2020. за Либхер-Хаусгерате Марица завршена је новим рекордом у производњи фрижидера и замрзивача. Прошле године, ова бугарска компанија, која је прославила 20. годишњицу, регистровала је милион производа за ту годину. Више о успеху компаније за портал BalkanEngineer.com поделили с из компаније : Либхер-Хаусгерате Марица.

 

 

Прогнозе : Либхер-Хаусгерате Марица за годишњу производњу од 844.000 јединица побијене су када је, као резултат повећане потражње, 19. децембра 2020. године, милионити замрзивач са импресивним дизајном британске телефонске говорнице престао да производи.

 

Мобилизовали смо све своје снаге и омогућили оно што у почетку тешко можемо замислити. Упркос многим изазовима изазваним пандемијом коронавируса, наша производња није стала ни један дан. Постигли смо то заједно, са великом преданошћу и сјајним тимским духом. Поносан сам на то“, рекао је Герхард Дивалд, генерални директор компаније Либхер-Хаусгерате Марица.

 

 

Доказали смо да смо пуни посвећености и ентузијазма за свој посао способни да поставимо рекорде чак и у тешким временима, учврстимо место компаније : Либхер-Хаусгерате Марица у одељењу кућних апарата и пружимо драгоцене послове. Због тога бих желео да се захвалим свим нашим сарадницима!“, коментарисао је господин Христо Георгиев, директор финансија и администрације у компанији : Либхер-Хаусгерате Марица.

 

Компанија : Либхер-Хаусгерате Марица иде својим путем развоја. Резултати компаније, која је 2020. успела да примени 14.000 својих врста техничких решења, недвосмислено говоре сами за себе.

 

Адреса: 4202, Бугарска, Радиново, Рег. Пловдив, Индустријска Зона општина Марица

Тел: 032/615 414

E-mail: lhm_jobs@liebherr.com

 

Више информација о Либхер-Хаусгерете Марица ДОО слободним радним местима компаније, као и детаљима о њеним технолошким могућностима и будућим плановима развоја, можете наћи ОВДЕ.

 

Сазнајте више о производима и услугама које компанија нуди у Србији ОВДЕ! 

 

 

Извор фото материјала: Либхер-Хаусгерате Марица, LIebherr

Чланци

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 02 december 2021Компанија РАИС је развила систем од две CNC машине, палетне станице и сервисног робота за обраду детаља

  РАИС је доказана бугарска компанија за производњу машина за сечење и обраду метала са дигиталним програмским управљањем (CNC). „Настојимо да нашим купцима понудимо не само машине и опрему, већ комплетна решења и да обезбедимо да добију потпуно персонализовану машину засновану на њиховим потребама и задатку. С тим у вези, развили смо апликацију која укључује две CNC машине, палетну станицу и робота који их опслужује“, рекли су у компанији РАИС за портал BalkanEngineer.com.

 • 24 november 2021Топлина са аутентичним ефектом пламена и високом енергетском ефикасношћу са електричним камином Tesy

  Традиционално познат као произвођач бојлера, бугарски бренд Tesy може дати много више вашем дому. У ствари, портфељ водеће бугарске компаније укључује широк избор кућних апарата, укључујући грејање, вентилацију и негу ваздуха. А у данашњем материјалу ћемо вашој пажњи представити електрични камин марке Tesy, који стилизованим дизајном и аутентичним ефектом пламена употпуњује ентеријер, тако да можете уживати у најугоднијој атмосфери.

 • 22 november 2021Телетек Електроникс гради нову базу у Софији како би развио потенцијал својих производних и развојних активности

  Лидер у производњи алармне и противпожарне опреме, компанија Телетек Електроникс, направио је још један корак напред у свом развоју. Бугарска компанија започела је изградњу своје нове зграде у Софији, који се налази се у НΠЗ Војна Рампа и биће смештена производна и административна база компаније. За удобност тима компаније Телетек Електроникс биће уређена башта, простори за рекреацију и спорт, као и трпезарија. Поред тога, зграда је носилац сертификата о улагању класе А Министарства привреде.

 • 18 november 2021Liebherr најављује своје иновације у кућним апаратима. Постаните део мотивисаног тима компаније у Пловдиву

  Огранак компаније Liebherr за кућне апарате, компанија Liebherr-Hausgeräte, поново одушевљава своје купце иновативним решењима. То се догодило од 18. do 23. септембра ове године на изловбеном салону Architekturwerkstatt 2021 у немачком граду Lene. Иновативни производи овог огранка за 2022. годину представљени су на површини од преко 300 m2. Детаље о учешћу компаније Liebherr-Hausgeräte сазнали смо од тима бугарске производне компаније Либхер-Хаусгерете Марица.

 • 16 november 2021Таурус-93: Савремене технологије и добра база кључни су за квалитет и ефикасност производње

  Данашња технологија се развија изузетно брзим темпом. Старе технологије се побољшавају и улазе потпуно нове. Мења се и производња предњих плоча и тастатура. Више од двадесет година пловдивска компанија Таурус-93 развија успешну производну активност у области електронике, задобијајући поверење својих купаца високим квалитетом произведених предњих плоча и тастатура. "Наш главни приоритет је управо квалитет наших производа, а то је незамисливо без улагања у савремену производну опрему", коментаришу за BalkanEngineer.com из оже компаније.

 • 12 november 2021Троосни вертикални центар, токарилица са два вретена и уздужни стругач показали су из компаније РАИС на MachTech

  На изложби MachTech&InnoTech 2021, која је одржана од 14. до 17. септембра ове године, учествовала је водећа бугарска компанија за производњу и рециклажу машина за резање метала и обраду метала РАИС. Руководилац компаније, инж. Нишан Буздигјан је учествовао на Међународној конференцији "Изазови трансформацији индустрије", која се одржала у оквиру изложбе и представила тему "Нови трендови у обради метала". Наш тим је био део догађаја и данас ћемо вам рећи више о машинама које је представила етаблирана бугарска компанија.

Види све »

Новости

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 02 december 2021Румунска компанија AROBS Transilvania Software преузима Berg Software

  Румунска IT компанија AROBS Transilvania Software купила је локалну компанију за развој софтвера и аутсорсинг Berg Software, сазнаје портал BalkanEngineer са сајта Romaniajournal.ro. Тиме проширује своје присуство у западној Румунији са канцеларијама у градовима Темишвар, Лугож и Орадеа. Компанија AROBS Transilvania Software ће користити банкарско финансирање за обављање трансакције, као и део капитала прикупљен од стране инвеститора на Букурештанској берзи (BVB). Стратегија румунске компаније је да ојача своје присуство не само у земљи, већ иу другим европским земљама попут Немачке, Аустрије и Швајцарске.

 • 30 november 2021Силвер Стар и Mercedes-Benz граде нови аутомобилски комплекс у Софији

  Аутомобилски гигант Mercedes-Benz заједно са својим партнером, компанијом Силвер Стар, започео је изградњу новог комплекса у бугарској престоници, сазнаје портал BalkanEngineer у саопштењу произвођача. Објекат, који ће се налазити у Булевару Челопешко шосе 52, имаће укупну изграђену површину од скоро 13.000 m2. Група Силвер Стар планира да уложи 18 милиона евра у нови изложбени простор Mercedes-Benz. Нови изловбени простор компанија Mercedes-Benz и Силвер Стара простираће се на површини од преко 65.000 m2 и дочекаће своје госте са модерним изложбеним простором од 1700 m2.

 • 25 november 2021Планира се изградња аутопута од Скопља до Блаца до средине 2022. године.

  Министар саобраћаја и веза Северне Македоније Благој Бочварски саопштио је да су грађевински радови на првој фази деонице аутопута Скопље-Блаце завршени са 48 одсто. Инвестиција је вредна 14,2 милиона евра, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта Vlada.mk. Тренутно извођачи радова раде на изградњи ископа и канала, постављању бетона и асфалта. Планирани савремени аутопут мора да испуњава све међународне стандарде, обезбеђујући безбедан саобраћај возила.

 • 23 november 2021Бугарска компанија Монбат улаже у фабрику за биполарне оловно-киселинске батерије

  Бугарски произвођач батерија Монбат наставља рад на свом пројекту за нову производну базу за биполарне оловно-киселинске батерије, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта Seenews.com. Фабрика ће се налазити у граду Враца и очекује се да ће започети са радом до краја 2023. или почетком 2024. године. Компанија Монбат је најавила да намерава да уложи око 20,5 милиона евра у нови подухват још 2019. године, али је пројекат заустављен због пандемије.

 • 18 november 2021Немачка компанија Emz уложила је 5 милиона евра у фабрику у Румунији

  Немачки произвођач компоненти за кућне апарате Emz уложиће 5 милиона евра у фабрику у Решици у Румунији. Тиме ће земља постати трећа у Европској унији, после Немачке и Чешке, где ова група има производне капацитете. Будућа инвестиција компаније Emz долази као одговор на експанзију компаније, која је забележила повећање прихода од 30% у последњој фискалној години. Очекује се да производња почне на јесен 2022. године са тимом од 50 до 100 људи. Дугорочни план компаније Emz је да запосли до 500 запослених у новој компанији, као и да сарађује са Универзитетом „Babeș-Bolyai“ у граду Клуж-Напоки.

 • 16 november 2021Софијска ПСОВ је набавила нови резервоар за метан за зелену енергију

  Водовод Софијска вода, део групе Veolia, пустио је у рад нови резервоар за метан у постројењу за пречишћавање отпадних вода (ПСОВ) бугарске престонице. Захваљујући новом резервоару за метан, ПСОВ Софија повећава свој капацитет за производњу зелене енергије за 25%. Напредни технолошки процес који се користи у њему гарантоваће поуздану ферментацију канализационог муља и ствараће веће количине биогаса. Прерађени отпад ће се одликовати квалитетнијим показатељима (мање мириса и компактније запремине) и биће дониран газдинствима за ђубрење индустријских култура.

Види све »

Догађаји

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 03 december 2021Немачка компанија Boysen Abgassysteme отворила је иновативну фабрику у Србији

  Немачки произвођач издувних система за аутомобиле Boysen Abgassysteme d.o.o. отворио нову производну базу у Суботици у Србији, сазнаје портал BalkanEngineer са сајта Ekapija.com. Инвестиција, вредна 65 милиона евра једна је од највећих у новијој историји града. Свечаном отварању присуствовали су председник Србије Александар Вучић и амбасадор Немачке у Србији Томас Шиб, који су истакли да нова компанија симболизује изузетне економске односе две земље.

 • 01 december 2021Северна Македонија је отворила мултидисциплинарни развојни центар

  Северна Македонија је званично отворила новоизграђени Центар за развој и напредну обуку „Винчини“ у Виници. Нови македонски центар је мултидисциплинарна установа са просторима за обуку и сарадњу, истраживачким и развојним областима, лабораторијама за сензорну анализу, изложбеним халама, музејским експонатима и још много тога. Служиће као покретач иновација и развоја талената кроз побољшање техничких и менаџерских вештина. Центар ће подржати старт-апове и младе професионалце, као и сарађивати са заједницом, приватним сектором и академијом за одрживи развој региона.

 • 26 november 2021Кинеска компанија гради пречистач у српској престоници

  China Machinery Engineering Corp. (CMEC), део групе Sinomach, градиће главно постројење за пречишћавање отпадних вода у Београду, Србија, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта Balkangreenenergynews.com. Кинеска корпорација је специјалиста за изградњу великих инфраструктурних и енергетских пројеката и тражи могућности да прошири своје активности на Балкану. Кинеска компанија CMEC потписала је почетком 2020. године уговор са општином Београд да отпочне припремне радове на пројекту изградње система за сакупљање и пречишћавање отпадних вода. Инвестиција је процењена на 771 милион евра.

 • 24 november 2021Компанија GreenWEEE International планира трећу фабрику за рециклажу у Румунији

  Компанија за рециклажу отпадне електричне и електронске опреме GreenWEEE International планира да изгради трећу фабрику у Румунији. Инвестиција ће бити вредна 10 милиона евра. Компанија, чланица Green Group, присутна је у земљи од 2009. године и данас води две компаније за рециклажу у Бузу и Кампија Турзии. Будућа трећа фабрика GreenWEEE International биће опремљена најновијим технологијама за рециклажу отпадне електричне и електронске опреме, чиме ће се укупни капацитет рециклаже компаније повећати за 30%.

 • 19 november 2021Knauf Insulation модернизује фабрику минералне вуне у Србији

  Компанија Knauf Insulation планира да до почетка 2022. године уложи 19 милиона евра у своју фабрику минералне вуне у Сурдулици у Србији. Ово је последња фаза великог инвестиционог плана компаније укупне вредности преко 50 милиона евра. Највише нових инвестиција биће за изградњу објеката за заштиту животне средине. Тренутно, компанија гради виши и модернији димњак, имплементира систем за филтрирање кишнице и повећава капацитете за рециклажу отпадне вуне. Компанија Knauf Insulation такође ради на повећању енергетске ефикасности објеката компаније, а гради и савремени камионски паркинг у комплексу.

 • 17 november 2021Fritz Draexlmaier са пројектима електричне мобилности у Северној Македонији

  Европска банка за обнову и развој (ЕБОР) издваја 25 милиона евра за подршку инвестицијама у северној Македонији, Румунији и Молдавији, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта Seenews.com. Износ је намењен за пројекте електромобилности немачке аутомобилске компаније Fritz Draexlmaier. Финансијска средства банке ће се користити за убрзање имплементације стратегије са ниском емисијом угљеника компаније Fritz Draexlmaier у три земље.

Види све »