Бесплатна претплата

Претплатите се на наш билтен и увек будите у току!

Либхер-Хаусгерете Марица ДОО

Либхер-Хаусгерете Марица ДОО

http://www.liebherr.bg/HG/bg-BG/

Либхер-Хаусгерете Марица ДОО је део међународног концерна Liebherr. Компанија припада индустрији беле технике, која је лидер у сектору. Од свог оснивања 2000. године, Либхер-Хаусгерете Марица ДОО је уложила преко 220.000.000 лева у своје производне и логистичке области, у континуирану модернизацију и проширење, у развој и унапређење квалификација особља.

 

Врхунски квалитет и дизајн наших производа стално потврђују независне институције. До сада је компанија награђена три пута са наградом "Инвеститор године", а у оквиру Plus X Awards, компанија је стално названа "Специјализовани бренд".

 

Више од 1.900 запослених ради у фабрици Лиеберр у Пловдиву. Производња покрива широк спектар квалитетних хладњака и замрзивача свјетске класе за које постоје тржишта и купци.

 

Kontakti

Адреса: 4202, Бугарска, Радиново, Рег. Пловдив, Индустријска Зона општина Марица

Тел: 00359 32 615 414

E-mail: lhm_jobs@liebherr.com

Materijali за Либхер-Хаусгерете Марица ДОО

 • 1
 • 2
  • 09 august 2021Уређаји Liebherr за фармацеутске и лабораторијске производе за складиштење постављају стандарде ефикасности

   Глобални тим за апарате компаније Liebherr-Appliances већ 67 година доказује своју стручност, што доказује поузданост производа које ствара. Дивизија има дугогодишње искуство у развоју и производњи уређаја са применом у области науке и здравства. У таквим применама је неопходно правилно и дуготрајно складиштење материјала. На пример, вакцине брзо постају неупотребљиве ако се не чувају под условима које је одредио произвођач. Заузврат, компанија Liebherr гарантује оптималне температурне услове за ово.

  • 30 june 2021Раст продаје и деби иновација у вези са хлађењем и замрзавањем у извештају компаније Liebherr за 2020 годину

   Резултате свог финансијског развоја и достигнућа у погледу инвестиција и нових производа компанија Либхер објављује у свом годишњем извештају. О њима ћемо вам рећи више у данашњем чланку. „У позадини благог општег пада на тржишту великих кућних апарата прошле године, продаја Либхер фрижидера и замрзивача је већа. За финансијску 2020. годину, Либхер-ова фабрика кућних апарата пријавила је раст продаје од 24 милиона евра, што чини 2,4% на годишњем нивоу“, објаснили су из компаније Либхер-Хаусгерете Марица за портал BalkanEngineer.com.

  • 18 june 2021Шта треба паметној кухињи? Погледајте понуду компаније Liebherr и могућности за каријеру у Бугарској

   Данас, када већину времена проводимо код куће, многи од нас су кухињу претворили у неку врсту лабораторије, у којој провоцирају и развијају свој кулинарски таленат или једноставно уживају у омиљеним јелима. Без обзира у коју од две групе припадамо, не можемо занемарити важност свеже хране. И управо то гарантују решења етаблираног немачког произвођача расхладне опреме Liebherr, који се још једном показао као иноватор, најављујући своју нову серију потпуно интегрисаних уређаја.

  • 01 march 2021Либхер-Хаусгерате Марица произвела је рекордних 1 милион јединица

   Јубиларна 2020. за Либхер-Хаусгерате Марица завршена је новим рекордом у производњи фрижидера и замрзивача. Прошле године, ова бугарска компанија, која је прославила 20. годишњицу, регистровала је милион производа за ту годину. Више о успеху компаније за портал BalkanEngineer.com поделили с из компаније : Либхер-Хаусгерате Марица. Прогнозе : Либхер-Хаусгерате Марица за годишњу производњу од 844.000 јединица побијене су када је, као резултат повећане потражње, 19. децембра 2020. године, милионити замрзивач са импресивним дизајном британске телефонске говорнице престао да производи.

  • 13 november 2019Либхер-Хаусгерете Марица (Бугарска): "Откријте свој потенцијал код нас"

   „Радна места, за која тренутно тражимо нове раднике су из области машинства, индустријског управљања, топлотног инжењерства. У фабрици такође имамо нову јединицу за развој електронике у нашим производима. Запошљавамо стручњаке који се баве уграђеним системима, тестирањем софтвера, корисничким интерфејсима и системским инжењерингом“, изјавили из подружнице познатог немачког концерна Liebherr. У циљу промовисања професионалног раста младих, Либхер-Хаусгерете Марица такође развија целогодишњи програм стипендирања у лабораторијама за производњу, конструкцију и развој.

  • 12 september 2019Обука машинских инжењера у компанији Либхер-Хаусгерете Марица – улагање у будућност

   Да ли имате средње образовање или универзитетску диплому и волите да радите са техничким алатима у области обраде метала? Питате се како да добро уложите у своју професионалну будућност? Центар за учење компаније Либхер-Хаусгерете Марица ДОО има одговор за вас! Омогућава годишњу обуку за стицање стручне спреме из професије Машинског техничара. Усмерено је ка амбициозним младим људима и има за циљ да изазове њихово интересовање за компанију.

  • 16 august 2019Мариана Пичурова из Либхер-Хаусгерете Марица: "Поверење је кључ стимулативног радног окружења"

   За сваку растућу компанију запослени су њен највреднији капитал. Обезбеђивање повољних услова рада један је од кључних елемената добре корпоративне културе. Међутим, шта је потребно послодавцу да изгради поверење у своје запосленике и усрећи их својим послом? Која је успешна формула компаније Либхер-Хаусгерете Марица ДОО (Пловдив, Бугарска) за стварање оптималног радног окружења рекла нам је госпођа Маријана Пичурова, шеф Смене у компанији.

  • 18 june 2019Погледајте како протиче један радни дан инж. Георгија Жекова у компанији Либхер-Хаусгерте Марица

   Ако сматрате да је свакодневни живот инжењера досадан и сув, ми из портала BalkanEngineer.com смо спремни да вас оповргнемо. Радни дан инжењера није нимало лишен узбуђења и инспирације. Дајемо вам још један доказ, наиме, инжењер Георги Жеков, инжењер-технолог у компаније Либхер-Хаусгерте Марица, чија младост и још увек скроман радни стаж га не спречавају да задовољи професију коју је изабрао. Погледајте зашто ...

  • 06 april 2019Либхер-Хаусгерте Марица са престижним наградама за дизајн. Будите део тајне успеха – тима

   Бугарска компанија Либхер-Хаусгерате Марица ДОО, део међународног концерна Liebherr и лидер у области беле технике, још једном је доказала да нуди висококвалитетне и савремене производе. Након тродневне сесије у Хамбургу, у Немачкој, жири од 67 чланова именовао је добитнике награде за дизајн IF Design Award за 2019. Либхер-Хаусгерате Марица је освојила престижну награду не за један него за два своја рада, саопштили из ове компаније. Но, иза ове награде лежи напоран рад, марљивост и креативност читавог тима компаније.

  • 20 march 2019Либхер-Хаусгерате Марица "пали" у срцима ученика из Бугарске, интерес за технологијом

   Либхер-Хаусгерате Марица ДОО, подружница међународног значаја концерна Либхер у Бугарској, отворио своју фабрику за ученике шестог и седмог разреда у основној школи "Васил Петлешков" у граду Пловдиву. Компанија, чије је производна делатност усмерена у области беле технике показала радозналној деци како се израђује неки од техничких производа, које произведоди, информирали из ове компаније. Иницијатива компаније Либхер-Хаусгерате Марица је део "Програма за рано орјентирање у каријери".

  • 14 february 2019Либхер је међу најпожељнијим послодавцима међу бугарским студентима

   Либхер-Хаусгерате Марица ДОО је све успешнија у заштити своје позиције као пожељног послодавца у региону Пловдиву, где се налази производна база компаније у Бугарској. Доказ за то је њена прва позиција на ранг листи најпожељнијих послодаваца у производном сектору од стране студената за 2018. годину, објавила је компанија за поратл BalkanEngineer.com. "Наша дивизија припада области беле технике. У Бугарској смо од 2000. године и настављамо да инвестирамо у производне и логистичке области, као и у развој наших запослених“, кажу у компанији.

  • 16 january 2019Лиебхер-Хаусгерте Марица тражи нове попуне за свој тим у Бугарској

   Либхер-Хаусгерете Марица ДОО је бугарска компанија, део међународног технолошког концерна Liebherr, која производи широку палету професионалне и кућне расхладне опреме. Као лидер у свом сегменту, Liebherr се константно развија те, поред повећања производних капацитета, компанија такође тражи озбиљан развој. У том смислу, своје место у овој компанији могу наћи и традиционално тражени специјалисти из области машинске производње и производње апарата, као и експерти из области информационих технологија, саопштили су из компаније за портал BalkanEngineer.com.

 • 1
 • 2

Чланци

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 17 september 2021Телетек Електроникс: Понављајући панел за рад са адресабилним системима за дојаву пожара Simpo и Iris

  Компанија производи читав низ сигурносних и противпожарних система који испуњавају захтеве сваке апликације. „Да бисмо нашим корисницима пружили још већу удобност и сигурност, развили смо репетиторски панел Repeater TFT Iris/Simpo за рад са нашим циљаним детекторима пожара Simpo и Iris. Главни задатак уређаја је да вам пружи потребне информације о тренутној ситуацији у просторијама, а да не мора бити физички близу главног панела“, објаснили су за портал BalkanEngineer.com из компанийеТелетек Електроникс.

 • 10 september 2021РАИС се ослања на партнерство са компанијама ДиТра и SolidWorks у производњи конкурентних машина и алата

  Главни алати које компанија користи укључују основни 3D цртеж, SheetMetal и Simulation, помоћу којих проверава да ли ће дати детаљи издржати потребан напор. „Ми смо користили софтверске производе које је ДиТра обезбедила у дизајну машина од самог почетка њиховог конструктивног развоја. Радимо на задатку клијента, дизајнирамо и оцртавамо машине, затим их проверавамо и испитујемо да ли ће бити довољно отпорни на вибрације, притисак, напор итд. и на крају правимо 2D цртеже за механичку израду детаља“, коментарисали су за портал BalkanEngineer.com из компаније РАИС.

 • 01 september 2021Богато искуство и стручност новог председника компаније IMI, Inc. допринеће сталном расту и успеху компаније

  Светски лидер у електроници Integrated Micro-Electronics, Inc. (IMI) је представио свог новог председника, господина Џером С. Тана. Каријера господина Тана у компанији започела је 2011. године као главни финансијски директор. Да бисмо сазнали више о новим структурним променама у управљању IMI, Inc., као и о тренутним могућностима за каријерно остваривање техничких и инжењерских талената у нашој земљи, коментаришемо тему са тимом компаније IMI Бугарска.

 • 24 august 2021Систем за балансирање енергетског оптерећења Т и Д Инжењеринг оптимизира потрошњу електричне енергије

  Компанија Т и Д Инжењеринг има дугогодишње искуство у пројектовању, имплементацији и одржавању система за балансирање енергетског оптерећења. "Наше решење укључује праћење потрошње енергије у реалном времену и анализу засновану на прошлим извештајима, као и припрему извештаја користећи податке добијене са бројила", објаснила је компанија читаоцима портала BalkanEngineer.com. У наредним редовима представићемо главне карактеристике система за уравнотежење оптерећења које нуди компанија Т и Д Инжењеринг.

 • 16 august 2021САТ: "Наши тракасти дозатори отварају нове хоризонте за аутоматизацију компанија"

  Ове године бугарска инжењерска компанија Системи Аутоматика Технологије - ДОО слави 30 година постојања. „Поносимо се стотинама успешно спроведених пројеката за индустријску аутоматизацију не само на домаћем већ и на иностраном тржишту. Једна од области у којој највише развијамо своју активност је производња тракастих дозатора. Желели бисмо да вам кажемо више о нашем широко коришћеном моделу BF 2015“, рекли су за портал BalkanEngineer.com из компаније САТ.

 • 09 august 2021Уређаји Liebherr за фармацеутске и лабораторијске производе за складиштење постављају стандарде ефикасности

  Глобални тим за апарате компаније Liebherr-Appliances већ 67 година доказује своју стручност, што доказује поузданост производа које ствара. Дивизија има дугогодишње искуство у развоју и производњи уређаја са применом у области науке и здравства. У таквим применама је неопходно правилно и дуготрајно складиштење материјала. На пример, вакцине брзо постају неупотребљиве ако се не чувају под условима које је одредио произвођач. Заузврат, компанија Liebherr гарантује оптималне температурне услове за ово.

Види све »

Новости

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 21 september 2021Румунска групација TeraPlast Group купила је нову производну линију

  Румунски произвођач PVC профила и полимерних производа TeraPlast Groupкупио је производну линију за полиетиленску фолију од компаније Brikston Construction Solutions. Група је једини произвођач HFFR гранулата у Румунији. Новостечена средства, која се тренутно налазе у месту Сигишоара, биће пресељена у Насуд у погону Somplast, који је део TeraPlast Group од краја 2020. године и бави се производњом флексибилне амбалаже. Тамо ће бити пребачено и постројење за рециклажу PVC производа компаније. Производни простори компаније Somplast у граду Насуд имају погон од 20.000 m2 са могућношћу модернизације и развоја.

 • 17 september 2021Бугарски AWS провајдер HeleCloud постаје део SoftwareONE

  Швајцарски провајдер софтвера и решења у облачној технологији SoftwareONE купио је компанију HeleCloud - партнера платформе за облачне услуге Amazon Web Services. Компанија ће проширити своје услуге повезане са AWS услугама у Европи, на Блиском Истоку и у Африци. Основан 2016. године у Великој Британији, HeleCloud је највећи независни и једини AWS интегратор система и провајдер услуга у ЕМЕА региону, који послује са три локације – из Бугарске, Велике Британије и Холандије. Компанија нуди консултантске услуге, софтверску архитектуру, инжењеринг инфраструктуре и управљане услуге са могућностима за свеобухватно пружање облачних услуга на платформама AWS.

 • 15 september 2021Србија планира савремени железнички логистички центар у Суботици

  Србија планира изградњу новог модерног железничког логистичког центра у граду Суботици, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта Ekapija.com. Инвестиција је део пројекта „Inputrans“, који земља развија у сарадњи са партнерима из Мађарске. „Inputrans“је прекогранични пројекат који такође предвиђа изградњу брзе железничке пруге између главних градова Београда и Будимпеште. Планирана локација железничког логистичког центра у граду Суботици је индустријска зона "Мали Бајмок". У будућности се планирају и друга слична железничка чворишта за градове Кискунхалас и Нови Сад.

 • 10 september 2021Бугарска престоница се пење се на ранг листи fDi Магазина

  Бугарска престоница побољшава своју позицију на овогодишњем издању ранг листе fDi Magazine и TNW "Технолошки градови будућности 2021", сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта Investsofia.com. Након анализе података за 76 градова из 31 европске земље, Софија се налази на 19. месту у укупном поретку. У категорији "Исплативост" бугарски град се рангира на 5. место. Ове године, главни град је такође освојио позицију за „Привлачење страних директних инвестиција“, сврставши се у првих десет. У посебној категорији „Стратегија за привлачење страних инвестиција“ Софија задржава своју прошлогодишњу 17. позицију.

 • 08 september 2021Биће инестирано над 1,14 милиона евра у поправку улица у Скопљу

  Министар транспорта и комуникација Северне Македоније Благој Бочварски саопштио је да је више од 30 градоначелника потписало уговоре за рехабилитацију путне инфраструктуре широм земље. Улагања у поправке путева само у главном граду премашују 1,14 милиона евра. Тренутно се изводе грађевинске активности на улици „Париска“ у главном граду, чија су средства обезбеђена у оквиру пројекта модернизације путева у Северној Македонији. У плану је и реконструкција Булевара Киро Глигорова. Путна инфраструктура биће поправљена у насељима Кисела Вода, Шуто Оризари и Ђорђе Петров.

 • 02 september 2021Walltopia ће саградити свој први Adventure Hub на бугарској обали Црног мора

  Преко 100 бугарских општина пријавило се за изградњу активног објекта за забаву од стране компаније Walltopia. Први финалиста за тзв Adventure Hub је приморски град Бургас, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта Forbesbulgaria.com. Објекат ће бити изграђен у Морском врту у Бургасу у облику великог дрвета, чији је циљ пружити здраву забаву и деци и одраслима. Комплекс атракција је најимпресивније достигнуће компаније Walltopia и комбиноваће многе различите активности. Adventure Hub биће висок 26 м и представљаће складну мешавину парка ужета са препрекама и дечјим зидовима за пењање.

Види све »

Догађаји

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 20 september 2021Leoni отвара нову фабрику од 50 милиона евра у Краљеву, Србија

  Компанија Леони, глобални добављач производа, решења и услуга за управљање енергијом и подацима у аутомобилском сектору, отворио је своју четврту по величини компанију у Србији. Фабрика се налази у граду Краљеву, а у њену изградњу и опремање уложено је више од 50 милиона евра. Зграда компаније има површину већу од 60.000 m2, од чега ће 45.000 m2 бити искоришћено за производне активности компаније. Леонијева фабрика је прва новоизграђена у периоду од скоро 30 година у региону Кралево. Очекује се да ће ова инвестиција значајно допринети смањењу незапослености, повећању животног стандарда у српском региону и убрзању његовог развоја.

 • 16 september 2021Јужнокорејски инвеститори желе да модернизују ТЕ „Mintia“ у Румунији

  Три јужнокорејске компаније – AKEDA, Hyunday-Power Systems и BKB, планирају куповину и надоградњу термоелектране „Mintia“ у Румунији. Постројење ради на угаљ и има капацитет од 1,285 GW. Група представника компанија већ се 6. септембра састала са стручњацима из румунског Министарства енергетике. До данас је термоелектрана „Mintia“ трећа по величини у земљи, али је ван погона због недостатка дозвола за заштиту животне средине. Након могуће модернизације јужнокорејских компанија, инсталација ће радити на природни гас капацитета 800 MW, а имаће и фотонапонску флоту.

 • 14 september 2021Северна Македонија улаже у постројење за гасификацију плазме

  Северна Македонија планира изградњу постројења за третман отпада вредног 327 милиона евра, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта Balkangreenenergynews.com. Инсталација ће се налазити у граду Неготино и обрађиваће кућни отпад у већем делу земље. Према речима премијера Зорана Заева, пројекат изградње постројења за гасификацију плазме добио је статус стратешке инвестиције. Одабрана технологија за третман кућног отпада неће испуштати штетне емисије у ваздух, док ће производити природни гас, који ће се користити за производњу електричне енергије.

 • 09 september 2021Телеком Србија отвара први корпоративни фонд ризичног капитала

  Српски телекомуникациони оператер Телеком Србија покренуо је корпоративни фонд ризичног капитала за улагања у високотехнолошке стартупе. Пројекат се зове TS Ventures Fund и вредан је 25 милиона евра. Ово је први корпоративни фонд ризичног капитала у Србији, по узору на велике европске и светске компаније. Његово пословање ће се одвијати потпуно независно са професионалним менаџментом, а одлуке о улагању ће доносити комисија коју чине и интерни тим и спољни независни чланови са доказаном међународном експертизом у улагању у различите стартап компаније.

 • 03 september 2021Источна Румунија са новим висећим мостом преко Дунава током 2022. године

  Један од највећих и најсложенијих инфраструктурних пројеката у Румунији - мост преко Дунава код Браиле, биће пуштен у рад крајем 2022. године. До њега ће бити изграђено 10 км нових спојних путева. Извођач радова је италијанско-јапанско заједничко предузеће. Висећи мост, који ће повезивати округе Браила и Тулча у источној Румунији, биће дуг 2 км и уздићи ће се на висину од скоро 200 м. У њу су од почетка године уложена европска средства у износу од 94,4 милиона евра.

 • 31 august 2021Rompetrol наставља са радом у рафинерији Petromidia Navodari

  Румунска компанија Rompetrol Rafinare планира да настави рад у рафинерији Petromidia Navodari до краја септембра, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта SeeNews.com. Компанија је престала са радом након експлозије која се догодила 2. јула ове године. у јединици за хидротретирање дизел горива. Рафинерија ће бити у функцији након испоруке опреме потребне за вршење поправки и прегледа јединица погођених несрећом. Rompetrol планира фазно пуштање у рад својих производних јединица у оперативном режиму. Инсталације компаније такође морају бити испитане у складу са сигурносним правилима и овјерене од надлежних надлежних органа.

Види све »