Бесплатна претплата

Претплатите се на наш билтен и увек будите у току!

Либхер-Хаусгерете Марица ДОО

Либхер-Хаусгерете Марица ДОО

http://www.liebherr.bg/HG/bg-BG/

Либхер-Хаусгерете Марица ДОО је део међународног концерна Liebherr. Компанија припада индустрији беле технике, која је лидер у сектору. Од свог оснивања 2000. године, Либхер-Хаусгерете Марица ДОО је уложила преко 220.000.000 лева у своје производне и логистичке области, у континуирану модернизацију и проширење, у развој и унапређење квалификација особља.

 

Врхунски квалитет и дизајн наших производа стално потврђују независне институције. До сада је компанија награђена три пута са наградом "Инвеститор године", а у оквиру Plus X Awards, компанија је стално названа "Специјализовани бренд".

 

Више од 1.900 запослених ради у фабрици Лиеберр у Пловдиву. Производња покрива широк спектар квалитетних хладњака и замрзивача свјетске класе за које постоје тржишта и купци.

 

Kontakti

Адреса: 4202, Бугарска, Радиново, Рег. Пловдив, Индустријска Зона општина Марица

Тел: 00359 32 615 414

E-mail: lhm_jobs@liebherr.com

Обjаве од Либхер-Хаусгерете Марица ДОО

Materijali за Либхер-Хаусгерете Марица ДОО

 • 1
 • 2
  • 30 june 2021Раст продаје и деби иновација у вези са хлађењем и замрзавањем у извештају компаније Liebherr за 2020 годину

   Резултате свог финансијског развоја и достигнућа у погледу инвестиција и нових производа компанија Либхер објављује у свом годишњем извештају. О њима ћемо вам рећи више у данашњем чланку. „У позадини благог општег пада на тржишту великих кућних апарата прошле године, продаја Либхер фрижидера и замрзивача је већа. За финансијску 2020. годину, Либхер-ова фабрика кућних апарата пријавила је раст продаје од 24 милиона евра, што чини 2,4% на годишњем нивоу“, објаснили су из компаније Либхер-Хаусгерете Марица за портал BalkanEngineer.com.

  • 18 june 2021Шта треба паметној кухињи? Погледајте понуду компаније Liebherr и могућности за каријеру у Бугарској

   Данас, када већину времена проводимо код куће, многи од нас су кухињу претворили у неку врсту лабораторије, у којој провоцирају и развијају свој кулинарски таленат или једноставно уживају у омиљеним јелима. Без обзира у коју од две групе припадамо, не можемо занемарити важност свеже хране. И управо то гарантују решења етаблираног немачког произвођача расхладне опреме Liebherr, који се још једном показао као иноватор, најављујући своју нову серију потпуно интегрисаних уређаја.

  • 01 march 2021Либхер-Хаусгерате Марица произвела је рекордних 1 милион јединица

   Јубиларна 2020. за Либхер-Хаусгерате Марица завршена је новим рекордом у производњи фрижидера и замрзивача. Прошле године, ова бугарска компанија, која је прославила 20. годишњицу, регистровала је милион производа за ту годину. Више о успеху компаније за портал BalkanEngineer.com поделили с из компаније : Либхер-Хаусгерате Марица. Прогнозе : Либхер-Хаусгерате Марица за годишњу производњу од 844.000 јединица побијене су када је, као резултат повећане потражње, 19. децембра 2020. године, милионити замрзивач са импресивним дизајном британске телефонске говорнице престао да производи.

  • 13 november 2019Либхер-Хаусгерете Марица (Бугарска): "Откријте свој потенцијал код нас"

   „Радна места, за која тренутно тражимо нове раднике су из области машинства, индустријског управљања, топлотног инжењерства. У фабрици такође имамо нову јединицу за развој електронике у нашим производима. Запошљавамо стручњаке који се баве уграђеним системима, тестирањем софтвера, корисничким интерфејсима и системским инжењерингом“, изјавили из подружнице познатог немачког концерна Liebherr. У циљу промовисања професионалног раста младих, Либхер-Хаусгерете Марица такође развија целогодишњи програм стипендирања у лабораторијама за производњу, конструкцију и развој.

  • 12 september 2019Обука машинских инжењера у компанији Либхер-Хаусгерете Марица – улагање у будућност

   Да ли имате средње образовање или универзитетску диплому и волите да радите са техничким алатима у области обраде метала? Питате се како да добро уложите у своју професионалну будућност? Центар за учење компаније Либхер-Хаусгерете Марица ДОО има одговор за вас! Омогућава годишњу обуку за стицање стручне спреме из професије Машинског техничара. Усмерено је ка амбициозним младим људима и има за циљ да изазове њихово интересовање за компанију.

  • 16 august 2019Мариана Пичурова из Либхер-Хаусгерете Марица: "Поверење је кључ стимулативног радног окружења"

   За сваку растућу компанију запослени су њен највреднији капитал. Обезбеђивање повољних услова рада један је од кључних елемената добре корпоративне културе. Међутим, шта је потребно послодавцу да изгради поверење у своје запосленике и усрећи их својим послом? Која је успешна формула компаније Либхер-Хаусгерете Марица ДОО (Пловдив, Бугарска) за стварање оптималног радног окружења рекла нам је госпођа Маријана Пичурова, шеф Смене у компанији.

  • 18 june 2019Погледајте како протиче један радни дан инж. Георгија Жекова у компанији Либхер-Хаусгерте Марица

   Ако сматрате да је свакодневни живот инжењера досадан и сув, ми из портала BalkanEngineer.com смо спремни да вас оповргнемо. Радни дан инжењера није нимало лишен узбуђења и инспирације. Дајемо вам још један доказ, наиме, инжењер Георги Жеков, инжењер-технолог у компаније Либхер-Хаусгерте Марица, чија младост и још увек скроман радни стаж га не спречавају да задовољи професију коју је изабрао. Погледајте зашто ...

  • 06 april 2019Либхер-Хаусгерте Марица са престижним наградама за дизајн. Будите део тајне успеха – тима

   Бугарска компанија Либхер-Хаусгерате Марица ДОО, део међународног концерна Liebherr и лидер у области беле технике, још једном је доказала да нуди висококвалитетне и савремене производе. Након тродневне сесије у Хамбургу, у Немачкој, жири од 67 чланова именовао је добитнике награде за дизајн IF Design Award за 2019. Либхер-Хаусгерате Марица је освојила престижну награду не за један него за два своја рада, саопштили из ове компаније. Но, иза ове награде лежи напоран рад, марљивост и креативност читавог тима компаније.

  • 20 march 2019Либхер-Хаусгерате Марица "пали" у срцима ученика из Бугарске, интерес за технологијом

   Либхер-Хаусгерате Марица ДОО, подружница међународног значаја концерна Либхер у Бугарској, отворио своју фабрику за ученике шестог и седмог разреда у основној школи "Васил Петлешков" у граду Пловдиву. Компанија, чије је производна делатност усмерена у области беле технике показала радозналној деци како се израђује неки од техничких производа, које произведоди, информирали из ове компаније. Иницијатива компаније Либхер-Хаусгерате Марица је део "Програма за рано орјентирање у каријери".

  • 14 february 2019Либхер је међу најпожељнијим послодавцима међу бугарским студентима

   Либхер-Хаусгерате Марица ДОО је све успешнија у заштити своје позиције као пожељног послодавца у региону Пловдиву, где се налази производна база компаније у Бугарској. Доказ за то је њена прва позиција на ранг листи најпожељнијих послодаваца у производном сектору од стране студената за 2018. годину, објавила је компанија за поратл BalkanEngineer.com. "Наша дивизија припада области беле технике. У Бугарској смо од 2000. године и настављамо да инвестирамо у производне и логистичке области, као и у развој наших запослених“, кажу у компанији.

  • 16 january 2019Лиебхер-Хаусгерте Марица тражи нове попуне за свој тим у Бугарској

   Либхер-Хаусгерете Марица ДОО је бугарска компанија, део међународног технолошког концерна Liebherr, која производи широку палету професионалне и кућне расхладне опреме. Као лидер у свом сегменту, Liebherr се константно развија те, поред повећања производних капацитета, компанија такође тражи озбиљан развој. У том смислу, своје место у овој компанији могу наћи и традиционално тражени специјалисти из области машинске производње и производње апарата, као и експерти из области информационих технологија, саопштили су из компаније за портал BalkanEngineer.com.

 • 1
 • 2

Чланци

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 23 july 2021Лабораторија за калибрацију компаније Унисист проверава употребљивост широког спектра мерних инструмената

  Лабораторија компаније за испитивање мерних инструмената овлашћена је да врши почетна и накнадна испитивања врло широког спектра мерних инструмената. „Неки од уређаја за које смо компетентни да вршимо калибрацију су додатни уређаји мерача протока гаса (коректори запремине) и делови мерача топлоте (рачунске јединице комбинованих мерила топлоте, пар претварача температуре)“, обавестили су из компаније Унисист за портал BalkanEngineer.com.

 • 16 july 2021Са новом веб страницом, водећа компанија у аутоматизације Т и Д Инжењеринг је на путу ка будућности

  Почетна страница је оптимално организована и поздравља корисника, усмеравајући његову пажњу на важне елементе као што су опште информације о компанији, могућност контактирања стручњака из компаније Т и Д Инжењеринг и других. „На основу наших техничких ресурса, тражимо иновативне начине за побољшање дизајна и развоја енергетске инфраструктуре путем паметне електронике, интелигентног прикупљања података и примене паметних мрежа. Надоградња наше веб странице такође је део ове стратегије“, објаснили су из компаније Т и Д Инжењеринг.

 • 08 july 2021Контролна табла за дојаву пожара iRIS8 компаније Телетек Електроникс испуњава захтеве и најзахтевнијих пројеката

  Интелигентна и технички напредна адресабилна контролна табла за дојаву пожара iRIS8 најновији је додатак широком портфељу производа водећег бугарског произвођача опреме за аларм, сигурност и дојаву пожара Телетек Електроникс. То је најмоћнија ватродојавна табла у палети решења компаније са потпуно побољшаним мрежним и мрежним могућностима, развијена као одговор на тренутне и будуће потребе малих и великих зграда и инсталација поузданих и сигурних система за дојаву пожара.

 • 30 june 2021Раст продаје и деби иновација у вези са хлађењем и замрзавањем у извештају компаније Liebherr за 2020 годину

  Резултате свог финансијског развоја и достигнућа у погледу инвестиција и нових производа компанија Либхер објављује у свом годишњем извештају. О њима ћемо вам рећи више у данашњем чланку. „У позадини благог општег пада на тржишту великих кућних апарата прошле године, продаја Либхер фрижидера и замрзивача је већа. За финансијску 2020. годину, Либхер-ова фабрика кућних апарата пријавила је раст продаје од 24 милиона евра, што чини 2,4% на годишњем нивоу“, објаснили су из компаније Либхер-Хаусгерете Марица за портал BalkanEngineer.com.

 • 23 june 2021Права снага компаније Таурус-93 је серијска производња малих и средњих серија предњих плоча и тастатура

  Развој сваке производње увек је повезан са успешном реализацијом развијених производа. Специфичности са којима се суочавају ентузијасти који су кренули овим путем нису мале и, наравно, нису ограничене на финансијску подршку пројекту. Главни приоритет доказане бугарске компаније Таурус-93 је да обезбеди стално висок квалитет произведених производа. А то је незамисливо без улагања у савремену техничку опрему и специјализацију производње. Који су најважнији приоритети за компанију и како она обавља своје активности, рећи ћемо вам у данашњем чланку.

 • 18 june 2021Шта треба паметној кухињи? Погледајте понуду компаније Liebherr и могућности за каријеру у Бугарској

  Данас, када већину времена проводимо код куће, многи од нас су кухињу претворили у неку врсту лабораторије, у којој провоцирају и развијају свој кулинарски таленат или једноставно уживају у омиљеним јелима. Без обзира у коју од две групе припадамо, не можемо занемарити важност свеже хране. И управо то гарантују решења етаблираног немачког произвођача расхладне опреме Liebherr, који се још једном показао као иноватор, најављујући своју нову серију потпуно интегрисаних уређаја.

Види све »

Новости

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 21 july 2021Северна Македонија и Грчка потписале су споразум о интерконектору

  Уговор је вредан укупно 100 милиона евра, од чега ће 54 милиона обезбедити Северна Македонија. Интерконектор ће помоћи Северној Македонији да осигура сигурност снабдевања гасом и ликвидност на тржишту гаса, као и приступ природном гасу кроз Јужни гасни коридор, који укључује Трансјадрански (TAP), коридор Јужни Кавказ (SCP) и Транс-Анадолски гасовод (TANAP). Грчки министар животне средине и енергетике Костас Скрекас најавио је да ће хиљаде радника бити ангажоване за изградњу интерконектора који ће повезивати дистрибутивне мреже гаса кроз Грчку и Северну Македонију.

 • 19 july 2021Почиње производња нитрилних рукавица у Бугарској

  Први произвођач нитрилних рукавица у Европи започиње са радом у Пловдиву у Бугарској. Ово је најављено на званичној церемонији на којој је компанија добила сертификат инвеститора класе А. Средства уложена у пројекат премашују 10 милиона лева. У региону ће бити отворено више од 100 нових радних места. Нова фабрика је део економске зоне Тракија и развија концепт изградње индустријских зона неутралних угљеником. Ово је јединствени пројекат за Бугарску и за целу Европу, јер тренутно не постоји производња заштитних нитрилних рукавица за медицину и прехрамбену индустрију на континенту.

 • 12 july 2021Next.e.GO планира производњу електричних аутомобила у Бугарској

  Next.e.GO планира да уложи 140 милиона евра у производњу електричних аутомобила у погон фабрике „Балкан“ у близини града Ловеч. Предвиђено је да се у овом погону не само склапају кола, већ да ће ту бити лоцирана производња са већом додатом вредношћу. Такође се очекује отварање 1000 нових радних места. Фабрика „Бaлĸaн“ тренутно производи бицикле и моторе, али овај погон поседује одговарајућу опрему, која се може модификовати у сврху производње аутомобила. Након куповине од стране холандске инвестиционе групе ND Industrial BV у септембру 2020. године, компанија послује под именом Next.e.GO Mobile SE.

 • 07 july 2021Drоnаmісѕ дронови ће испоручивати пошиљке од 2022. године.

  Од 2022. године, дронове бугарске компаније Drоnаmісѕ користиће водећа логистичка компанија Неllmаnn за испоруке животно-важне робе у Европи. Циљ је заобићи врло дуге ланце снабдевања, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта Economy.bg. Главни оперативни директор компаније Неllmаnn коментарисао је да су дронови погодни за хитне испоруке резервних делова за машине, вакцине, плазму и друге фармацеутске производе. Беспилотне летелице могу да превозе до 350 kg терета, а њихов максимални домет достиже 2500 КС. Беспилотне летелице, којима је потребан аеродром за полетање и слетање од 400 м, летеће само између ваздушних терминала.

 • 05 july 2021Aqua Bilbor улаже око 10 милиона евра у своју фабрику

  Румунски произвођач минералне воде Aqua Bilbor предвиђа улагање од око 10 милиона евра у наредне две и по године. Укључиваће куповину земљишта за повећање производних и складишних капацитета, развој нових извора воде и куповину опреме, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта Romania-Insider.com. Очекује се да ће се годишњи производни капацитет компаније повећати на преко 100 милиона литара. Као резултат, Aqua Bilbor удвостручиће своје особље у периоду 2021-2023. Компанија Aqua Bilbor производи изворску, стону и газирану воду под брендом Izvoarele Calimani. Новом инвестицијом 2022. године компанија жели да оживи бренд Aqua Bilbor.

 • 30 june 2021Тева улаже 42 милиона долара у своју фабрику у Дупници

  Бугарска фармацеутска компанија Тева Фармасјутиклс улаже 42 милиона долара за проширење своје фабрике у граду Дупница. Циљ је значајно повећати производњу достижући вредности од преко 800 милиона таблета годишње. Планирано је да производња почне до краја 2023. године, након што постројење одобре надлежне регулаторне агенције. Пројекат је део целокупне инвестиционе стратегије међународне компаније Тева Фармасјутиклс широм Европе током наредних 5 година, укључујући нови глобални центар за производњу биофармацеутика у Улму у Немачкој и повећање производних капацитета.

Види све »

Догађаји

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 22 july 2021Grundfos гради нови производни погон у Инђији

  Дански произвођач пумпи Grundfos започео је изградњу новог производног погона у српском граду Инђији. Простираће се на површини од 20.000 m2, а средства уложена у њега износе 20 милиона евра. Церемонији су присуствовали премијерка Србије Ана Брнабић и градоначелник Инђије Владимир Гак. Нова радна места биће отворена у будућем погону компаније Grundfos, чиме ће запослени у компанији бити више од 1.000 запослених, а погон у Инђији биће трећа највећа фабрика на свету компаније Grundfos. Компанија Grundfos је основан 1945. године у Данској. Данас компанију представља преко 100 компанија у више од 60 земаља.

 • 20 july 2021Dacia представља нови породични аутомобил са седам седишта

  Нови породични модел аутомобила са седам седишта представиће румунски произвођач Dacia током сајма аутомобила на IAA 2021 у Минхену, Немачка, 6. септембра ове године. Модел је дизајниран да замени једини Dacia седмосед - Lodgy, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта Romania-Insider.com. Премијера новог возила на мрежи биће одржана 3. септембра. У предстојећем издању IAA, које ће се одржати од 7. до 12. септембра, Dacia ће учествовати заједно са компанијом Renault. Посетиоци форума моћи ће да виде моделе SUV Duster Facelift, Logan, Sandero, Sandero Stepway, као и електрични аутомобил Spring.

 • 15 july 2021Србијагас и FGSZ повезују цевовод „Балкански гасовод“

  Српска компанија Србијагаз и мађарски FGSZ повезали су цеви од гасовода „Балкански гасовод“ на граници са Мађарском, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта Bgonair.bg. Гас ће убудуће кроз њега тећи из Турске у Централну Европу преко Бугарске и Србије. Очекује се да ће прве количине транзитног гаса за Централну Европу потећи 1. октобра ове године. Председник одбора FGSZ Ференц Саболч појаснио је да се повезивање два гасовода, који долазе из две различите земље, назива златном везом. Када се то догоди, то значи да је пројекат при крају и да ће испоруке гаса почети ускоро, додао је он.

 • 14 july 2021Румунски аеродром Орадеа имаће теретни терминал до 2023. године.

  Очекује се да ће нови теретни терминал почети да ради на аеродрому Орадеа на северозападу Румуније до 2023. године. Планирано је да се нови објекат изгради на парцели од 14 ha и налазиће се између аеродрома и Индустријског парка II, рекао је предсједавајући окружног већа Бихора Илие Боложан. Након одобрења документације на састанку окружног већа у јулу, биће организован тендер за избор инвеститора и то би требало да се догоди до почетка септембра, додао је Боложан. Производне компаније у граду Орадеа користе електронске компоненте које се авионом превозе из Азије или Европе.

 • 13 july 2021Македонски Телеком је носилац звања „Лидер одрживог развоја“

  Награда "Лидер одрживог развоја" уручена је Македонском Телекому за друштвено одговорну праксу, сазнаје портал BalkanEngineer.com од компаније. Награду додељује Грађанско удружење Konekt, у партнерству са Мрежом Глобалног Уговора УН у Републици Северна Македонија. Друштвена одговорност је важан део стратегије македонског Телекома. Циљ му је спречити климатске промене и ефикасно користити ресурсе. Компанија доприноси смањењу емисије угљен-диоксида. Поред тога, услуге у облаку и решења за паметни град македонског Телекома омогућавају ефикасно коришћење енергије.

 • 08 july 2021У Крушевцу граде регионални индустријско-технолошки парк

  Регионални индустријски технолошки парк у Крушевцу у Србији требало би да буде изграђен у градској индустријској зони, на парцели од 1,6 хектара. Објекат површине 10.008 m2 биће подељен у три дела - управну зграду, полуотворени изложбени простор и модуларну салу, која се може поделити у 14 модула. Сваки модул имаће површину од 280 m2 и имаће природно светло од застакљеног крова. У административној згради биће смештене 33 канцеларије за 150 људи, изложбени простор, затворени или отворени ресторан, теретана, сала за конференције или научне догађаје, 3D лабораторија, архива и четири лифта.

Види све »