Abonament gratuit

Abonati-va la buletinul nostru de stiri si fiti la curent!

Articole

Liebherr-Hausgerate Marica a ajuns la o productie record de 1 milion de dispozitiv

24 february 2021

In Bulgarian  In Macedonian  In Serbian

 

Cu un nou record in productia de frigidere si congelatoare sa incheiat anul jubiliar 2020 pentru copania Liebherr-Hausgerate Marica. Anul trecut, compania bulgara, care a remarcat cea de-a 20-a aniversare, a inregistrat un milion de produse pentru anul respectiv. Mai multe cu privire la succesul companiei au fost impartasite pentru BalkanEngineer.com de catre Liebherr-Hausgerate Marica.

 

 

Estimarile companiei Liebherr-Hausgerate Marica pentru o productie anuala in volum de 844 000 de unitati au fost infirmate atunci cand, ca urmare a cererilor crescute, pe 19 decembrie 2020 a iesit din productie numarul 1 milion al frigiderului cu congelator cu design impresionant sub forma de cabina telefonica britanica din seria limitata London Calling.

 

“Ne-am mobilizat toate fortele si am facut posibil ceea ce cu greu ne-am putea imagina la inceput. In ciuda numeroaselor provocari cauzate de pandemia coronavirus, productia noastra nu s-au oprit nici pentru o zi. Am realizat acest lucru impreuna, cu o mare dedicatie si un spirit extraordinar de echipa. Sunt mandru cu acest lucru”, a declarat directorul general al Liebherr-Hausgerate Marica, d-nul Gerhard Diewald.

 

 

“Am demonstrat ca, plini de daruire si entuziasm pentru munca noastra, suntem capabili sa stabilim recorduri chiar si in vremuri dificile, sa consolidam pozitia companiei Liebherr-Hausgerate Marica in divizia de aparate electrocasnice si sa oferim locuri de munca valoroase. De aceea, as dori sa multumesc tuturor colaboratorilor nostri!”, a comentat d-nul Hristo Georgiev, director “Finante si Administratie” la Liebherr-Hausgerate Marica.

 

Liebherr-Hausgerate Marica merge impetuos pe drumul sau de dezvoltare. Pentru aceasta fara echivoc vorbesc rezultatele companiei, care in anul 2000 a reusit sa realizeze 14 000 din tipurile sale de solutii tehnice.

 

Mai multe informatii despre companie, produsele si serviciile care ofera in Romania, puteti gasi AICI!

 

 

Sursa material fotografic: Liebherr-Hausgerate Marica, Liebherr

Articole

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 01 december 2021Caruciorul industrial Tough Joe de la Neon.BG – asistentul multifunctional si practic pentru productia dumneavoastra

  Astazi va vom face cunostinta cu un asistent multifunctional si practic pentru toate activitatile din procesul dumneavoastra de productie. Acesta poarta numele de Tough Joe (“Joe cel Sanatos” – nota red.) si reprezinta un carucior universal pentru placi si preforme, parte din portofoliul bogat al companiei bulgare, specializata in efectuarea unui pachet complet de activitati de inginerie, inclusiv dezvoltarea, proiectarea, prototiparea, productia si intretinerea produselor si solutiilor tehnice – Neon.BG. Care sunt caracteristicile distinctive ale lui Tough Joe si domeniile sale de aplicare, a aflat BalkanEngineer.com de la specialistii Neon.BG. Vedeti!

 • 29 november 2021Confort si caldura cu un efect autentic de flacara si eficienta energetica ridicata cu semineul electric Tesy

  “Semineul electric decorativ TESY se distinge cu un adevarat efect de flacara si creeaza un confort incredibil in casa dvs. Datorita termoregulatorului electronic, eficienta energetica sezoniera ajunge la 38% din maximul posibil de 40%, deoarece acesta deconteaza cu o precizie mult mai mare temperatura camerei incalzite, in comperatie cu termoregulatorul bimetalic mecanic. Precizia modelului electronic este de ±0.1°С, iar a celui mecanic este de ±3°С, la care se datoreaza si eficienta energetica mai mare”, au explicat pentru BalkanEngineer.com de la Tesy.

 • 25 november 2021T&D Engineering: “Cream solutii unice care ofera atat productivitate, cat si fiabilitate”

  T&D Engineering este un specialist in inginerie dovedit si de lunga durata in domeniul energiei, electrotehnicii si electronicii, iar principalul scop al companiei este de a oferi clientilor sai un serviciu care sa corespunda cerintelor acestora, pe deplin conform cu standardele si normele internationale la un pret rezonabil. “Pe baza resurselor tehnice de care dispunem, cautam modalitati inovatoare de imbunatatire a proiectarii si dezvoltarii infrastructurii energetice prin electronica inteligenta, colectarea inteligenta a datelor si implementarea retelelor inteligente”, au dezvaluit de la companie.

 • 01 november 2021Multiengineering produce, instaleaza si intretine manipulatoare pentru stivuirea automata a marfurilor

  Destinatia manipulatoarelor este de a asigura o stivuire, sortare, divizare, alimentare automata si alte functii ale produselor de diferite forme si dimensiuni. Manipulatoarele sunt un mijloc pentru obtinerea unei eficiente maxime in conditii specifice de exploatare, prin imbunatatirea si optimizarea diferitelor etape ale procesului de lucru. Manipulatoarele companiei Multiengineering contribuie in mod semnificativ la imbunatatirea procesului de productiei, in special atunci cand este necesara efectuarea diverselor manipulari de produse.

 • 25 october 2021T&D Engineering ofera servicii competente pentru proiectarea, constructia si intretinerea sistemelor de monitorizare

  “Activitatea noastra este concentrata in domeniul energiei, electrotehnicii si electronicii. Realizam lucrari in diferite domenii ale proiectarii, productiei si serviciilor”, au comentat pentru cititorii BalkanEngineer.com de la companie. Sistemele de monitorizare ale companiei T&D Engineering permit monitorizarea in timp real a indicatorilor care clientii solicita sa fie vizualizate de dispozitivele integrate in sistemul respectiv. Posibilitatea pentru analiza instantanee permite sa fie detectate foarte usor potentialele probleme, deoarece marimile procesuale sunt actualizate in timp real.

 • 13 october 2021Multiengineering dezvolta si produce linii de productie automatizate pentru o gama larga de sectoare industriale

  Scopul automatizarii este cresterea productivitatii muncii, imbunatatirea calitatii proceselor de productie, optimizarea managementului, scoaterea oamenilor din productiile care sunt periculoase pentru sanatate. Aceasta necesita o abordare complexa, sistematica cu privire la fiecare sarcina cu care se confrunta. De aceea si automatizarea proceselor tehnologice este o sarcina importanta pentru orice productie. Aceasta ofera executarea automata a tuturor operatiunilor principale si auxiliare si un proces de productie continuu, iar implementarea solutiilor automatizate este deosebit de eficienta ca si in cazul volumelor mari de productie.

Vedeti toate »

Noutati

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 02 december 2021Compania romaneasca AROBS Transilvania Software a achizitionat Berg Software

  AROBS Transilvania Software, companie romaneasca de IT a preluat Berg Software, companie locala de dezvoltare software personalizat si ousourcing. Astfel isi va consolida prezenta in zona de vest a Romaniei, cu birouri in orasele Timisoara, Lugoj si Oradea. Pentru realizarea acestei tranzactii, AROBS Transilvania Software va utiliza finantare bancara, precum si o parte din capitalul atras de la investitorii Bursei de Valori Bucuresti (BVB). Strategia companiei romanesti este de a-si consolida prezenta atat la nivel national cat si in alte tari europene precum Germania, Austria si Elvetia.

 • 29 november 2021Silver Star si Mercedes-Benz construiesc un nou complex auto la Sofia

  Gigantul auto Mercedes-Benz impreuna cu partenerul sau Silver Star au demarat lucrarile de constructie ale unui nou complex in capitala Bulgariei, a aflat BalkanEngineer dintr-o notificare a producatorului. Facilitatea, care va fi amplasata pe b-dul Chelopeshko shosse 52, va avea o suprafata construita desfasurata de aproximativ 13 000 m2. Grupul Silver Star intentioneaza sa investeasca 18 milioane de euro in noua locatie Mercedes-Benz. Noua locatie a companiilor Mercedes-Benz si Silver Star se va desfasura pe o suprafata de peste 65 000 m2 si isi va intampina oaspetii intr-un showroom modern de 1700 m2. Lucrarile de constructie ale facilitatii sunt de asteptat sa fie finalizate in termen de un an.

 • 25 november 2021Autostrada de la Skopje la Blace va fi construita pana la jumatatea anului 2022.

  Ministrul Transporturilor si Comunicatiilor din Macedonia de Nord, Blagoj Bochvarski, a anuntat ca lucrarile de constructie la prima faza a tronsonului de autostrada Skopje – Blace au fost finalizate la 48%. In prezent, executantii proiectului lucreaza la efectuarea sapaturilor si constructia canalelor, asezarea betonului si asfaltului. Autostrada moderna planificata trebuie sa respecte toate standardele internationale, asigurand un trafic al vehiculelor in stare de siguranta. Facilitatea este de asteptat sa aduca o contributie speciala la imbunatatirea legaturilor economice ale Macedoniei de Nord cu Kosovo si consolidarea cooperarii bilaterale intre cele doua tari.

 • 23 november 2021Compania bulgara Monbat investeste intr-o fabrica de baterii plumb-acid bipolare

  Producatorul bulgar de baterii Monbat isi reia activitatea cu privire la proiectul sau pentru o noua baza de productie pentru baterii plumb-acid bipolare, a aflat BalkanEngineer.com de la Seenews.com. Fabrica va fi amplasata in orasul Vratsa si este de asteptat sa intre in exploatare pana la sfarsitul anului 2023 sau inceputul anului 2024. Monbat si-a anuntat intentia de a investi aproximativ 20.5 milioane de euro in noua intreprindere inca in anul 2019, dar proiectul a fost oprit ca urmare a pandemiei.

 • 18 november 2021Compania germana Emz investeste 5 milioane de euro intr-o fabrica din Romania

  Emz, producatorul german de componente pentru aparate electrocasnice va investi 5 milioane de euro intr-o fabrica in orasul Resita, Romania, a aflat BalkanEngineer.com de la Romania-insider.com. Astfel, tara va deveni a treia in Uniunea Europeana, dupa Germania si Cehia, unde grupul detine unitati de productie. Investitia viitoare a Emz vine ca raspuns la cresterea afacerilor companiei, care a inregistrat o crestere cu 30% a veniturilor in ultimul an financiar. Productia urmeaza sa inceapa in toamna anului 2022 cu o echipa cuprinsa intre 50 si 100 de persoane.

 • 16 november 2021SEAU din Sofia a achizitionat un nou metantanc pentru energie verde

  Furnizorul de Servicii de alimentare cu apa si canalizare Sofiyska Voda, parte a grupului Veolia, a pus in functiune un nou metantanc la statia de epurare a apelor uzate (SEAU) din capitala bulgara, a aflat BalkanEngineer.com dintr-un anunt al companiei. Datorita noului metantanc SEAU din mun. Sofia isi mareste capacitatea pentru productia de energie verde cu 25%. Procesul tehnologic imbunatatit folosit in acesta va garanta o fermentare fiabila a namolului din apele uzate si va genera cantitati mai mari de biogaz. Namolul prelucrat va fi caracterizat prin indicatori mai mari (mai putine mirosuri si un volum mai compact) si va fi donat fermelor pentru fertilizarea culturilor tehnice.

Vedeti toate »

Evenimente

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 03 december 2021Compania germana Boysen Abgassysteme a deschis o fabrica inovatoare in Serbia

  Producatorul german de sisteme de evacuare auto Boysen Abgassysteme d.o.o. a deschis o noua baza de productie in Subotica, Serbia, a aflat BalkanEngineer de la Ekapija.com. Investitia in cuantum de 65 de milioane de euro este una dintre cele mai mari din noua istorie a orasului. La ceremonia de inaugurare au participat presedintele Serbiei Aleksandar Vučić, precum si ambasadorul Germaniei in Serbia, Thomas Schieb, care a declarat ca noua intreprindere simbolizeaza relatiile economice remarcabile dintre cele doua tari.

 • 01 december 2021Macedonia de Nord a deschis un centru multidisciplinar de dezvoltare

  Macedonia de Nord a inaugurat in mod oficial noul centru de dezvoltare si formare progresiva “Vincini” in mun. Vinica, a aflat BalkanEngineer de la Izvoz.mk. Noul centru macedonean reprezinta o facilitate multidisciplinara cu spatii de formare si cooperare, zone de cercetare si dezvoltare, laboratoare de analiza senzoriala, sali de expozitie, exponate muzeale si multe altele. Acesta va servi drept motor pentru inovare si dezvoltarea talentelor prin imbunatatirea abilitatilor tehnice si manageriale. Centrul va sprijini companiile de start-up si tinerii profesionisti, precum si va coopera cu comunitatea, sectorul privat si mediul academic pentru dezvoltarea durabila a regiunii.

 • 26 november 2021O companie chineza construieste o statie de epurare in capitala Serbiei

  China Machinery Engineering Corp. (CMEC), parte a grupului Sinomach, va construi facilitatea principala de tratare a apelor uzate in municipiul Belgrad, Serbia, a aflat BalkanEngineer.com de la Balkangreenenergynews.com. Corporatia chineza este specialista in constructia proiectelor majore de infrastructura si energie si cauta oportunitati de extindere a activitatii sale in zona Balcanilor. Compania chineza CMEC a semnat un acord cu municipalitatea din Belgrad inca la inceputul anului 2020 pentru inceperea activitatilor pregatitoare in cadrul proiectului de realizare a sistemului de colectare si tratare a apelor uzate. Investitia este estimata la 771 de milioane de euro.

 • 24 november 2021GreenWEEE International planifica o a treia fabrica de reciclare in Romania

  Compania GreenWEEE International, care activeaza in domeniul reciclarii deseurilor electrice si electronice intentioneaza sa construiasca o a treia fabrica in Romania, a aflat BalkanEngineer.com de la Romaniajournal.ro. Investitia va fi in valoare de 10 milioane de euro. Compania, membra a Green Group, este prezenta in tara din anul 2009 operand astazi doua intreprinderi de reciclare in orasul Buzau si orasul Campia Turzii. Viitoarea a treia fabrica a GreenWEEE International va fi dotata cu cele mai noi tehnologii pentru reciclarea deseurilor de echipamente electrice si electronice, marind capacitatea totala de reciclare a companiei cu 30%.

 • 19 november 2021Knauf Insulation isi modernizeaza fabrica de vata minerala din Serbia

  Knauf Insulation intentioneaza sa investeasca 19 milioane de euro in fabrica sa de vata minerala din orasul Surdulica, Serbia, pana la inceputul anului 2022. Aceasta este ultima faza a planului mare de investitii al companiei in valoare totala de peste 50 de milioane de euro. Majoritatea noilor investitii vor fi destinate pentru constructia de instalatii pentru protectia mediului. In prezent, compania construieste un cos de fum mai inalt si mai modern, implementeaza un sistem de filtrare a apelor pluviale si isi mareste capacitatea de reciclare a vatei reziduale. Knauf Insulation lucreaza si la cresterea eficientei energetice a facilitatilor din intreprindere, de asemenea construieste si o parcare moderna pentru camioane in complex.

 • 17 november 2021Fritz Draexlmaier cu proiecte de mobilitate electrica in Macedonia de Nord

  Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) a alocat 25 de milioane de euro in sprijinul investitiilor in Macedonia de Nord, Romania si Moldova. Suma este destinata proiectelor de mobilitate electrica ale companiei germane de automobile Fritz Draexlmaier. Finantarea bancii va fi orientata catre accelerarea aplicarii strategiei pentru emisii reduse de carbon ale companiei Fritz Draexlmaier in cele trei tari. Aceasta include dezvoltarea si productia de componente auto care sunt esentiale pentru electrificarea transporturilor – cabluri de inalta tensiune si sisteme de baterii acumulatoate care sunt elemente esentiale ale vehiculelor electrice.

Vedeti toate »