Бесплатна претплата

Претплатите се на наш билтен и увек будите у току!

Чланци

Телетек Електроникс: Производимо уређаје против пожара и системе за дојаву пожара за све врсте објеката

02 july 2018

In Bulgarian

 

Да ли знате шта је заједничко између скупштина града Лисабона, Португал, Crowne Plaza Hotel - Доха, Катар, Sheraton Hotel - Оран, Алжир, Istanbul Central Bus Station - Турска и Santa Rita de Cassia - Бразил? Сви су опремљени бугарским алармним и противпожарним системима. То је заслуга компаније  Телетек Електроникс АД - компаније, која је део структуре Телетек Групе, специјализоване за производњу интегрисаних комуникацијских решења за све врсте објеката.

 

 

Компанија је почела пословање у 1991. и данас, 27 година касније, број особља је више од 130. Производне потребе су обезбеђене путем две високо квалитетне SMD линије, ручним радним местом за постављање SMD компоненти и мобилни штампач за израду прототипова и мале серије од штампаних плоча и тунела за тестирање детектора пожара.

 

"Номинална брзина двеју линија до 30.000 комада/сат уз могућност монтаже чипа, "fine pitch” компонената и друго. Свака садржи штампач, две аутоматске машине за SMD монтажу и машину за лемљење", објаснили су из компаније.

 

 

Телетек Електронка производи комплетну серију аларма и пожарне алармне системе, као и свеобухватна комуникационих решења, укључујући: алармне системе, системе за дојаву пожара, модуле за комуникацију, праћење и софтвера.

 

 

"До сада наша производња се извози у 75 земаља које се налазе на пет континената. До сада смо произвели над 30 милиона производа, који су инсталирани на скоро 1 милион објеката широм света", нагласили су из  бугарске компаније. Производи компаније Телетек Електронка су сертификовани од стране свих релевантних европских стандарда од стране и акредитованих лабораторија EVPU и LPCB. Компанија ради је у складу са међународним стандардом квалитета ISO 9001: 2015, сертификатом који је издат од стране надлежног органа SGS.

 

Телетек Електроникс

Адреса: Софија 1407, ул. Сребарна 14А

Телефон: 00359 2 969 48 00

E-mail:  info@teletek-electronics.bg

 

 

 

Извор материјалног материјалаТелетек Електроникс АД

Новости

 • 16 july 2018Изградња постројења за рециклажу гума у Македонији

  Македонска компанија RWM (Rubber Waste Management)) ће уложити 8,5 милиона евра у фабрику за рециклажу гума. Нова фабрика ће бити изграђена на површини од 4 500 м2, у селу Желино, у истоименој општини на северозападу Македоније. Реализација инвестиције ствара скоро 600 радних места. У фабрици за рециклажу гума биће прерађиване у гумени материјал који се може користити за изградњу аутопутева и спортских објеката. Управа RWM-а каже да у будућности планирају изградити још два погона у селу Желино.

 • 11 july 2018ZF Group са намером да инвестира у РД центру у Србији

  Водећи немачки произвођач компоненти за аутомобилску индустрију ZF Friedrichshafen (ZF Group) намерава да отвори центар за истраживање и развој (Р&Д) у Србији. Инвестициони пројекат износи 160 милиона евра. Немачки гигант ZF Grоuр планира да запосли 100 радника у центру за истраживање и развој и отвори укупно 1000 радних места у Србији. Улагање износи око 85 милиона евра и улагања компаније ће бити усмерено у изградњу фабрике за производњу делова за електричне аутомобиле у граду Панчеву.

Види све »

Догађаји

 • 12 july 2018Повећана заинтересованост за металуршку фабрику ArcelorMittal Galati у Румунији

  JSW Steel, један од водећих произвођача сировог челика у Индији, саопштио своје намере да купи челичану у на ArcelorMittal в Галати, Румунија. ArcelorMittal планира да ове године прода румунску фабрику, да би могла да преузме фабрику челика Ilva у Италији, која је највећа у Европи. За ову понуду о куповини фабрике метала у Румунији, интересовање су показале украјинска индустријска група Metinvest, као и италијански произвођач челика Marcegaglia.

 • 10 july 2018У општини Кичево, Македонија, изграђено је постројење за пречишћавање отпадних вода

  Општина Кичево у Македонији је добила ново постројење за пречишћавање отпадних вода, чиме се очекује да се постигне трајно решење проблема отпадних вода у региону и подизање стандарда заштите животне средине. Станица се налази у близини града Кичево и може да испоручује пречишћену воду за 48 000 становника. Укупна вредност инвестиције је 8,3 милиона евра. Његова успешна реализација је такође предуслов за пројекат изградње канализационе мреже у општини од око 100 км.

Види све »

Чланци

 • 16 july 2018ТиД Инжењеринг са многим успешним пројектима у Термоелектрани Варна, Бугарска

  Потврђена инжењеринг компанија ТиД Инжењеринг ДОО, више од десет година успешно развија своју делатност у вези са изградњом индустријских мрежа програмабилних контролера и опрема за аутоматизацију и система за даљинско управљање и сигнализацију у енергетици и индустрији. За овај период компанија је освојила поверење многих великих предузећа, где је успешно реализовала велики број пројекта. Један д њих је друга по величини термоелектрана на Балканском полуострву - ТЕ Варна (Бугарска).

 • 13 july 2018Адара Инжењеринг: Argal најављује тржишни деби двострукој мембранској пумпи Quantum

  "У протеклих неколико година, инжењери италијанске компаније Argal радили су на развоју нове палете ваздушних двоструких мембранских пумпи. Quantum је већ на тржишту, и нуди боље перформансе и повећану продуктивност", изјавили су за портал BalkanEngineer.com из потврђене компаније Адара Инжењеринг ДОО. Нови асортиман пумпи италијанског произвођача направљен је у потпуности од еколошких материјала и може се дефинисати као 100% зелено решење - од производње до инсталације.

Види све »