Бесплатна претплата

Претплатите се на наш билтен и увек будите у току!

Чланци

Електрични бојлери Modeco Cloud компаније TESY – стварна контрола у било које време и са било којег места

25 march 2019

In Bulgarian

 

Бугарски бренд TESY је симбол иновативних, поузданих и издржљивих апарата. Међу најновијим развојима компаније TESY су електрични бојлери Modeco Cloud - део лпроизвода серије TESY Cloud. "Уређаји се одликују модерним дизајном, као и најмодернијим технолошким иновацијама које комбинују решења за уштеду енергије, Cloud технологију и испуњавају најтеже сигурносне захтеве", саопштили су за портал BalkanEngineer.com из компаније Теси ДОО.

 

 

Употреба TESY Cloud уређаја даје вам бројне предности:

 - Једноставно и интуитивно управљање прикључцима и инструментима;

 - Ниски трошкови електричне енергије због правилног програмирања и управљања инструментима;

 - Способност групирања апарата, као што су "Електрични бојлери" или "Електрични конвектори".

 

Производи у овој серији задовољавају многе потребе побољшања квалитета живота. Они не траже, него нуде решења. Велики део TESY визије за будућност су конкретне стратегије и иновације у областима у којима је компанија лидер и има иновативну технологију. Једна од тих области је IoT (Интернет у Уређајима), која пружа техничка решења за даљинско управљање електричним уређајима и нове функционалности.

 

 

 

Даљинска контрола електричних бојлера Modeco Cloud базирана је на IoT. Ова технологија користи облачни сервер за комуникацију између уређаја и мобилне апликације. "Даљински управљач у облаку омогућава да се избегне додатна опрема као што су контролери "интелигентних кућа". Сва комуникација је путем кућне Wi-Fi мреже са приступом интернету“, објашњавају из компаније TESY.

 

 

Електрични бојлери се лако управљају и прате кроз мобилну апликацију tesyCloud или интернет претраживач где год се налазили. Асортиман производа Modeco Cloud укључује електричне котлове капацитета од 50 до 100 литара енергетске класе В.

 

ECO SMART режим

Бојлери Modeco Cloud имају иновативну ECO Smart функцију за креирање властитог алгоритма како би осигурали уштеду енергије и удобност у употреби.

 

 

Modeco Cloud укључује серије: Modeco Ceramic и Modeco Classic, укључујући хоризонталне бојлере и оне са завојницама.

 

Да ли желите да постанете део поузданог Тессијевог тима, да имате прилику да вас обучавају најбољи стручњаци и могућност да направите техничка решења у складу са "надолазећим таласима" у техници? Да! Онда не оклевајте, него проверите слободна радна места у компанији.

 

Представништво Софија

Адреса: Бугарска, Софија 1166, ж.к. Софиа Парк, Блок 16В, Спрат 2, Канцеларија 2.1

Телефон: 00 359 2 902 66 66

Е-mail: office@tesy.com

 

Представништво Шумен

Адреса: Бугарска, Шумен 9700, Булевар Мадара 48

Телефон: 00 359 54 859 129

Е-mail: office@tesy.com

 

Сазнајте више о производима и услугама које компанија нуди у Србији ОВДЕ!

 

 

Извор фото материјала: Теси ДОО

Чланци

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 10 may 2021Системи за пожароизвештавање на Телетек Електроникс гарантира заштиту 125 објеката на банци Пиреос у Грчкој

  Почетак пројекта је дат још током 2019. год. „Изнад озбиљне конкуренције од стране низа уврштених међународних произвођача производа за пожароизвештавање, Телетек Електроникс је успео да специјализује менаџмент у финансијском уређењу са поузданим и доказаним решењима са оптичким техничким параметрима, гарантованим сервисирањем и не последњим местом са озбиљним референцама од многобројних реализованих наших пројеката“, обаснили су из ове компаније.

 • 23 april 2021Транспортни аутоматизовани систем за пуњење прахова за прање у картоне реализује Мултиинжењеринг за Фикосота

  Водећа бугарска машина за израду машина Мултиинжењеринг обавестила је портал BalkanEngineer.com о једном од пројеката које је њен тим применио на пољу аутоматизације. Бугарски специјалисти су дизајнирали и произвели аутоматизовани систем за пуњење прахова за прање у картоне за компанију Фикосота - брзорастућу компанију за производњу детерџената и детерџената. Показаћемо вам више о реализацији пројекта, као и видео презентацију са системом функционисања у данашњем материјалу.

 • 21 april 2021САТ са још једним признањем за богато искуство и професионалност у реализацији пројеката у индустрији цемента

  У последњих 30 година САТ ДОО је постала једна од највећих инжењерских компанија која развија, примењује и одржава системе за индустријску аутоматизацију. Све већи број САТ решења користи се за реализацију пројеката у различитим деловима света. „Имплементирани САТ пројекти за цементаре гиганта у овој индустрији Holcim доказ су да се пријављујемо у потпуности у складу са Holcim стандардима, уз строге рокове и захтеве за константно високим квалитетом“, рекли су за BalkanEngineer.com из САТ ДОО.

 • 19 april 2021Филкаб: Нудимо производе и комплетна решења за осветљење за отворене просторе и за различите зграда

  Водећа бугарска компанија за трговину, производњу и инжењеринг Филкаб има изузетно обиман портфолио производа, чији су део производи за осветљење за стамбене, комерцијалне, јавне и индустријске зграде, као и решења за уличну и парковну расвету. „Сви производи којима тргујемо испуњавају највише стандарде осветљења. Одговорни смо према својим купцима и непрестано обогаћујемо свој продајни портфељ производима и услугама“, прокоментарисали су из компаније Филкаб.

 • 12 april 2021Радијациони конвектори Tesy - поуздано и интелигентно грејање са високом енергетском ефикасношћу

  Метода зрачења једна је од доказаних ефикасних метода грејања. Због тога ћемо вам у данашњем чланку представити асортиман радијатора за осветљење реномираног произвођача бојлера и кућних апарата Теси. „Наши уређаји нуде све предности блиставог грејања у комбинацији са могућношћу уштеде енергије“, изјавили су из компаније Tesy за портал BalkanEngineer.com. Зидни конвектор TESY снопа опремљен је електронским термостатом и сензором људског присуства (PIR).

 • 05 april 2021Таурус-93: Основа висококвалитетних предњих плоча и тастатура су материјали

  Таурус-93 развија успешну производну активност на пољу електронике, стичући поверење својих купаца својим дугогодишњим искуством и високим квалитетом произведених предњих плоча и тастатура. „Развој сваке производње је увек повезан са успешном реализацијом развијеног производа. Међутим, ово је незамисливо без гаранције да ће сви захтеви клијента бити испуњени и он ће добити најбоље за своју инвестицију“, прокоментарисали су из ове проверене бугарске компаније за портал BalkanEngineer.com.

Види све »

Новости

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 12 may 2021Procter & Gamble је отворио нову фабрику у месту Урлати у Румунији

  Procter & Gamble (P&G) отворио је нову фабрику у румунском граду Урлати. Нова фабрика производиће капсуле са течним детерџентом марке Ариел, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта Romania-Insider.com. Производи су углавном намењени извозу у бројне европске земље. Нова фабрика ће представити савремена производна решења у производњи детерџената. Отварањем нове базе отвориће се више од 200 радних места. Фабрика је највећа инвестиција компаније Procter & Gamble у Румунији. За овај пројекат компанија је добила државну помоћ од скоро 6 милиона евра.

 • 10 may 2021Булмаркет улази на румунско железничко тржиште

  У априлу ове године подружница компаније Булмаркет – United Railways, започела је своју делатност у Румунији, сазнаје портал BalkanEngineer.com од Бугарско-румунске трговинске и индустријске коморе (БРТИК). Уједињене железнице ће опслуживати активности Булмаркета у Румунији. Делатност компаније повезана је са два терминала за пропан бутан, који се налазе у Ђурђу и Галатију. У почетку ће Уједињене железнице опслуживати постојећи саобраћај групе Булмаркет на подручју Букурешта и Плоештија, а циљеви компаније су ширење у правцу Арада у Мађарској и ка Западној Европи.

 • 27 april 2021Четири главна града Балкана такмиче се за Зелену престоницу 2023

  Софија, Београд, Скопље и Загреб међу учесницима су Европске награде за зелену престоницу 2023., коју организује Европска комисија. За награду ће се такмичити престонице Бугарске, Србије, Северне Македоније и Хрватске, заједно са Измиром и Газиантепом (Турска), Каљаријем (Италија), Даблином (Ирска), Гдањском, Краковом, Жешовом и Варшавом (Пољска), Хелсингборгом (Шведска), Кошицама (Словачка), Логроном (Шпанија) и Таллином (Естонија). Награда, чија је укупна вредност милион евра, има за циљ да подржи еколошке перформансе градова и њихову тежњу за урбаном одрживошћу и еко-иновацијама.

 • 26 april 2021Berry City Courier – ново име за градску доставу у Софији

  Berry City Courier је комбинација логистичке и софтверске компаније која има амбиције да освоји градско тржиште снабдевања у Софији до краја године. Софтверски инжењери компаније успели су да створе платформу која је потпуно аутоматизована. Читав поступак од подношења пријаве до обраде и слања куриру је потпуно аутоматски. Оно што Berry City Courier разликује од осталих компанија је децентрализација понуде. Пошиљке се испоручују директно од тачке А до тачке Б - без потребе за једним кругом сакупљања, у којем курир пролази и сакупља пошиљке, и другим, који се односи на испоруку пошиљака на адресу купца.

 • 21 april 2021Miele улаже 4 милиона евра у свој погон у Румунији

  Немачка група Miele, која се специјализовала за производњу кућних апарата, уложиће 2021. године још 4 милиона евра за опрему у својој фабрици за производњу компонената за кућне апарате у Брашову у централној Румунији. Према генералном директору румунске фабрике господину Флорину Мурешану, опрема ће помоћи у повећању производних капацитета компаније у другој половини године. Поред тога, Miele ће започети изградњу нове производне хале са повезаним канцеларијским простором у Брашову. Инвестиција је наставак средњорочних и дугорочних развојних планова компаније.

 • 19 april 2021Бугарски софтвер Evalato са платформом за виртуелне догађаје

  Бугарски софтвер за организовање награда и такмичења Evalato већ пружа нову генерацију платформе за организовање виртуелних догађаја, сазнаје портал BalkanEngineer.com из саопштења компаније Evalato. Решење је посебно развијено за изложбе, изложбе каријере, b2b мрежне догађаје, активирање бренда и друге догађаје где се тражи сврсисходна и ефикасна веза између учесника. Evalato подржава бугарски језик и бугарску валуту, као и више од 40 језика и више од 160 валута. Међу клијентима компаније Еvalato су организације попут Уједињених Нација, WWF, Ројтерс, Zeiss, Црвени крст, Vodafone и хиљаде корисника широм света.

Види све »

Догађаји

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 13 may 2021Kyungshin Cable отворио је фабрику у Србији

  Корејска компанија Kyungshin Cable отворила је фабрику за производњу компонената за батерије за високотехнолошка електрична возила у граду Смедеревска Паланка, Србија. Производња је намењена европском тржишту. Инвестиција је вредна 20 милиона евра и прва је у региону која укључује изградњу фабрике и пратеће инфраструктуре и постепено запошљавање 700 радника до краја 2022. године. После фабрике Kyungshin Cable у Пољској, једина је фабрика у Европи која има за циљ да европским произвођачима и добављачима батерија испоручује еколошки прихватљиве аутомобилске компоненте.

 • 11 may 2021Kemet Electronics са планом за проширење производње у Скопљу

  Kemet Electronics, подружница америчког произвођача електронских компонената Kemet Corporation, планира да уложи 10 милиона евра за проширење своје фабрике у Скопљу - Северна Македонија. Очекује се да ће пројекат бити реализован у мају 2022. године. Инвестиционим планом компаније предвиђено је отварање истраживачко-развојног центра који ће се фокусирати на производњу нових кондензатора, стварање нових производних погона и отварање просторија за истраживање и испитивање нових материјала. Очекује се да ће нове инвестиције повећати број особља у фабрици на 500 људи.

 • 29 april 2021Кинески произвођач Mei Ta планира нова улагања у Србију

  Кинески произвођач делова за аутомобиле и моторе Mei Ta планира нова улагања у индустријску зону у Баричу, општина Обреновац, Србија. Почетна идеја руководства компаније Mei Ta је изградња највећег логистичког центра компаније у Европи у Баричу. На тај начин, сва логистика потребна за производњу континента биће смештена на једном месту. Касније су размишљали о изградњи трећег постројења због повећане производње. О обе опције се још увек разговара. У индустријској зони у Баричу, компанија Mei Ta је присутна са две фабрике. Прва је отворена 2017. године, а друга само две године касније.

 • 28 april 2021Chipita проширује своју фабрику у Букурешту

  Грчка компанија Chipita, лидер у производњи и дистрибуцији прехрамбених производа 7Days, Finetti и Chipicao, проширује производно подручје своје фабрике у граду Clinceni, близу Букурешта за 60%, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта Romania-Insider.com. Пројекат проширења фабрике започео је 2008. године, али је заустављен због избијања глобалне финансијске кризе. Тренутно је фабрика Chipita у граду Clinceni смештена у две зграде укупне површине око 25.000 m2. Компанија производи кроасане, грицкалице, производе од брашна итд., који доносе годишњу продају грчке компаније у износу од преко 100 милиона евра.

 • 22 april 2021Бугарска и Северна Македонија су разговарале о железничким везама између тих земаља

  Генерални директор бугарске Националне Компаније за железничку инфраструктуру (НКЖИ) Красимир Папукцчијски, поздравио је делегацију компанийе „Македонске железнице – Инфраструктура“, коју је предводио нови генерални директор компаније господин Хари Локвенец, сазнаје портал BalkanEngineer.com из саопштења комапније НКЖИ. На састанку су представљене фазе пројектовања железничке везе две земље, са акцентом на пројекту изградње граничног тунела на планинском превоју Деве Баир.

 • 20 april 2021Београд је финалиста такмичења за одрживу урбану мобилност

  Београд се квалификовао за финале такмичења за најбољи план за одрживу урбану мобилност, део такмичења у оквиру Европске недеље мобилности 2020, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта eKapija.com. То чини српску престоницу једним од најбољих европских градова у смислу концепта одрживе урбане мобилности, коментарише градоначелник Зоран Радојић. Тренутно Београд има око 100 км бициклистичких стаза, а циљ Плана је изградња још 400 км до 2030. године. У току је реализација заједничког пројекта са компанијом Siemens према којем ће до 2023. године бити постављени „паметни“ семафори на 322 раскрснице у граду.

Види све »