Бесплатна претплата

Претплатите се на наш билтен и увек будите у току!

Теси ДОО

Теси ДОО

https://tesy.rs/

Теси ДОО је водећи бугарски и европски произвођач електричних грејача, бојлера са индиректним уређаја на струју и грејање за кућу. Компанија је део Фикосота Холдинга и њени производни објекти налазе се у бугарском граду Шумен и Смјадово. У овом тренутку компанија је стекао репутацију за 4. највећи произвођач грејача и електричних бојлера у Европи, са капацитетом од 1,2 милиона котла на годишњем нивоу.

 

Теси има пет фабрика – два за производњу електричних грејача, фабрику панел конвектора, уљаних радијатора и фабрику бојлера великих капацитета и тампон судова, као и истраживачки и тренинг центар, који се састоји од нове савремене лабораторијске и тренинг сале и презентације.

 

Производни програм предузећа обухвата електричне бојлере, капацитете од 6 до 150 l, панел конвектора, уљаних радијатора, бојлера великих капацитета и буферних посуда са капацитетом од 160 до 2000 l.

 

Компанија има своја представништва у пет земаља и продаје своје производе у више од 50 земаља на 4 континента. Теси има динамичан тим високо мотивисаних професионалаца, чији број сада премашује 800 људи.

 

Данас компанија наставља да се развија у правцу повећања својих производних капацитете и примењује нове производне линије у области грејања, вентилације и климатизације. Главни покретач свега тога су управо њени амбициозни, високо мотивисани и креативни запослени, у чији потенцијал компанија константно улаже и развија. Главни циљ пред компанијом Теси у наредних неколико година је да се успостави као трећи највећи произвођач електричних бојлера у Европи.

Kontakti

Представништво Софија

Адреса: Бугарска, Софија 1166, ж.к. Софиа Парк, Блок 16В, Спрат 2, Канцеларија 2.1,

Телефон: 00 359 2 902 66 66

Е-mail: office@tesy.com

 

Представништво Шумен

Адреса: Бугарска, Шумен 9700, Булевар Мадара 48

Телефон: 00 359 54 859 129

Е-mail: office@tesy.com

Обjаве од Теси ДОО

Materijali за Теси ДОО

 • 1
 • 2
  • 05 june 2020Теси AquaThermica – бојлер са топлотном пумпом са аутоматским циклусом против Легионела

   Асортиман грејача воде AquaThermica укључује моделе запремине 200 л и 260 л, са могућношћу повезивања са другим обновљивим изворима енергије, као што су фотоволтаици и соларни системи или котлови. Модели у палети доступни су у две верзије - са измењивачем топлоте и без измењивача топлоте. "Уређаји пружају изузетну поузданост и испуњавају највише стандарде квалитета", изјавили су из ове бугарске компаније, која је међу лидерима у производњи котлова и грејне опреме у Европи.

  • 09 april 2020Сви високо ефикасни измењивачи топлоте Tesy имају уграђену технологију која се назива турбулатор

   Знате ли која је функција измењивача топлине у котлу? А шта је турбулатор? Да бисмо разјаснили ове проблеме, контактирали смо стручњаке компаније Теси. Бугарски произвођач електричних котлова и грејних уређаја један је од водећих у Европи са производним капацитетом од 1,5 милиона уређаја годишње. Производи брендова Теси продају се у више од 54 земље широм света, при чему је компанија компаније у 2019. години прешла 72 милиона евра.

  • 14 november 2019Нов логистички терминал компаније Теси почео је са радом у Шумену, Бугарска

   Почетком септембра 2019. године званично је отворен нови логистички терминал компаније Теси ДОО у Шумену у Бугарској, саопштила је бугарска компанија за портал BalkanEngineer.com. Постројење ће удвостручити товарни капацитет произвођача бојлера. Терминал обухвата површину од 4500 m2 и укључује 8000 палета. Улагање у овај објекат износи 7 милиона лева, а један од циљева је смањити губитак ресурса приликом преноса проииведених јединица између осталих терминала. Извођач радова је Кордеел Бугарска.

  • 09 october 2019Панел конвектори ConvEco Cloud са интернет контролом бугарског произвођача TESY

   Нова ConvEco серија TESY укључује најновију генерацију панелних електричних конвектора који испуњавају највише енергетске ефикасности. Конвертори ConvEco Cloud (CN 04) одликују се максималном сезонском енергетском ефикасношћу. Уграђени електронски термостат и интелигентна подршка попут "Отвореног прозора/врата", "Адаптивни старт", "Подешавање сензора температуре ±4 °С", "Интернет контрола" и "24/7 недељни програмер" електричне енергије и пружају удобност потрошачима.

  • 05 september 2019Кирил Славов из Теси: „Сваком професионалном и добром инжењеру најважније је бити део снажног тима"

   Данас, у рубрици Инженер.bg "Један радни дан ...", инж. Кирил Славов из екипе Теси ДОО нам је поделио шта је то бити млад инжењер, који је део изузетно важног пројекта, у блиском контакту са технолошким будућност модерних генерација. У чему највише ужива у свом послу, о чему се свакодневно учи, зашто ужива у Теси тиму и како стиче поверење руководилаца – погледајте одговоре које је инж. Славов. Теси ДОО је водећи произвођач електричних грејача, бојлера са индиректним уређаја на струју и грејање за кућу.

  • 11 july 2019Бојлери MaxEau компаније TESY – више топле воде и дужи радни век

   Серија бојлера MaxEau, потврђеног бугарског бренда Tesy, развијена је у складу са европским безбедносним стандардима и највишим захтевима квалитета. Патентирана иновативна решења интегрисана су примењена у серији MaxEau, што их чини енергетски ефикасним уређајима са конструкцијом која обезбеђује више топле воде и дужи век трајања. Бојлери су доступни у две верзије: МaxEau Classic са бакарним грејачем и МакЕау с керамичким гријачем за подручја с тврђом водом. Бојлери из ове серије су идеални за повезивање са комплетним системом са алтернативним изворима енергије.

  • 15 may 2019Електрични бојлери компаније TESY са дебијем на манифестацији Aquatherm Moscow 2019

   Aquatherm Moscow је водећа међународна изложба и једна од највећих пословних платформи која демонстрира најновија достигнућа у области кућног и индустријског грејања, водоводних система, климатизације, опреме за базене, сауне и купатила. "У фебруару ове године TESY је учествовала на 23. издању престижног форума, где је први пут представила производ BelliSlimo, најновији додатак линији производа са интернет менаџментом TESY Cloud“, коментирали из компаније Теси ДОО.

  • 25 march 2019Електрични бојлери Modeco Cloud компаније TESY – стварна контрола у било које време и са било којег места

   Бугарски бренд TESY је симбол иновативних, поузданих и издржљивих апарата. Међу најновијим развојима компаније TESY су електрични бојлери Modeco Cloud - део лпроизвода серије TESY Cloud. "Уређаји се одликују модерним дизајном, као и најмодернијим технолошким иновацијама које комбинују решења за уштеду енергије, Cloud технологију и испуњавају најтеже сигурносне захтеве", саопштили су за портал BalkanEngineer.com из компаније Теси ДОО.

  • 11 february 2019TESY – водећи произвођач електричних бојлера и грејача у Европи

   Бренд TESY је добро позната на тржишту. Иза ње стоји једна од водећих бугарских фирми, која је успела за четврт века да се успостави као водећи европски произвођач апарата за домаћинство, за грејање и снабдевање топлом водом. "Циљ компаније Теси је да се подигне стандарде у индустрији и доказати се као глобални лидер у иновацијама и напредним решењима за одопљавање и комфор. Користимо најновију технологију да би се постигла максимална функционалност наших производа и пружамо нашим клијентима модеран и софистициран дизајн", изјавили су из компаније Теси ДОО за портал BalkanEngineer.com.

 • 1
 • 2

Чланци

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 06 august 2020Пречишћивач ваздуха Tesy: код куће без мириса, прашине и микроорганизама

  Да ли желите код куће да будете окружени свежим ваздухом, без микроорганизама, без загађења и непријатних мириса? Доказани бугарски произвођач Tesy има решење за вас, јер део његовог портфеља је специјални пречишћивач ваздуха Tesy, који садржи 6 филтера, помоћу којих уређај неутралише мирисе, задржава грубе честице, прашину и ситне честице прашине, уништава клице, бактерије и вирусе. „Ваздух улази кроз посебно дизајниране отворе на предњој плочи уређаја и излази из задњег горњег дела кроз заштитну решетку изнад вентилатора“, објаснили су из компаније Tesy.

 • 27 july 2020SpaceCAD: "Све функције које сте тражили. Сва вредност која вам треба! “- Solid Edge 2021 је већ овде

  Бугарска компанија SpaceCAD, која испоручује првокласна CAD/CAM/CAE решења и инжењерске услуге за пројектовање и производњу производа у различитим индустријским секторима, објавила је за BalkanEngineer.com да је 15. јуна 2020. компанија Siemens Digital Industries Software најавила Solid Edge 2021. Ново верзија технолошког софтвера носи назив „Све функције које сте тражили. Сва вредност која вам треба!“. Погледајте шта су још стручњаци компаније рекли о новој верзији софтвера.

 • 23 july 2020Коректори за природни гас нове генерације, произвођача Унистист Инжењеринг

  Бугарска компанија Унисист Инжењеринг специјализована је за развој и производњу уређаја и система за аутоматизацију засновану на модерној основној елементима и употреби савремених технологија. „Корективни уређаји које развијамо дизајнирани су тако да исправљају потрошњу природног гаса температуром, притиском и саставом гаса. Производи које нудимо су или одобрени тип или са оценом усаглашености према Директиви 2004/22/ЕО", објаснили су стручњаци из компаније за BalkanEngineer.com.

 • 01 july 2020Таурус-93 уз коментар тренутних трендова у технологији производње предњих плоча и тастатура

  Пратећи најновије трендове и непрестано се информисати о иновацијама у индустријској области у којој развијате посао како бисте подстакли и побољшали своју производњу, нарочито у данашњој стварности, свакако је велики изазов. Зато смо се обратили тиму стручњака успешне бугарске компаније - Таурус-93, која дизајнира и производи предње плоче и тастатуре од поликарбонатне или полиестерске фолије, како бисмо сазнали више о тајни њиховог успеха.

 • 29 june 2020Адара Инжењеринг: Испитивања коронавируса и дезинфицијенса производе се са вакуум пумпама компаније Busch

  Пандемија COVID-19 и даље доминира на свету и преобликује тржишта у медицинској и фармацеутској индустрији. Тестови вируса, као и дезинфекциона средства као средство за превенцију, су нова основна основа. Али како се производе и како индустрија реагује на повећану потражњу? Одговоре на ова питања тражили смо од компаније Адара Инжењеринг - етаблиране бугарске компаније на пољу пумпне опреме и званичног партнера произвођача вакуумске опреме Busch.

 • 24 june 2020B2N: Нудимо 3D машине произвођача Ultimaker, Formlabs и BigRep за различите примене

  Неколико дана пре него што је COVID-19 покорио Европу, у нашој земљи је одржан догађај који је привукао пажњу експерата о могућностима представљених решења за стварање трендова у свакој области четврте индустријске револуције. Реч је о међународној конференцији Additive Days и њеном другом издању, које је окупило бројне стручњаке из области архитектуре и грађевине под називом „Beyond the Hype“, у организацији бугарске компаније B2N.

Види све »

Новости

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 10 august 2020Vivacom је постао део компаније United Group

  Бугарски телекомуникациони оператор Vivacom постао је део водеће телекомуникационе и медијске компаније у Југоисточној Европи UnitedGroup. Куповина бугарског мобилног оператера део је стратегије ширења међународне компаније из Амстердама. Раније ове године, UnitedGroupје постао власник хрватског телекома Tele2, с чиме је требао бити склопљен грчки телекомуникацијски компанија Forthnet. Унитед Гроуп своје присуство у Бугарској види као прилику да допринесе развоју телекомуникационе индустрије у земљи путем улагања у развој људских ресурса, технологије и инфраструктуре.

 • 05 august 2020EVN са предлозима за фотонапонске системе у Северној Македонији

  Енергетска компанија ЕVN и ProCreditBank покренули су сарадњу у изградњи фотонапонских система за пословне сврхе у Северној Македонији, сазнаје портал BalkanEngineer.com из саопштења компаније EVN Macedonia. Компаније у земљи моћи ће да искористе зајам ProCredit Bank за финансирање фотонапонских система које производи EVN Macedonia. Њихова инсталација смањује трошкове електричне енергије за преко 30%, доприноси смањењу емисије CO2, а поврат улагања се реализује у року од 6-8 година.

 • 03 august 2020Гради се центар за беспилотне аутомобиле у Румунији

  Иновативни центар за развој технологије и тестирање беспилотних возила биће изграђен у граду Клуж-Напока, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта TekDeeps.com. У будућем центру учествоваће компаније попут Porsche Engineering Romania и Robert Bosch SRL, као и Техничког универзитета у граду Цлуж-Напока. Центар ће укључивати сигурну пробу и специјализоване лабораторије за развој технологија и система за беспилотна возила. Цена пројекта је 53 милиона евра. Овај пројекат је представљен д стране Окружног Савета града Клуж за европска средства и добио је оцену од 94,75 од максималних 100 у фази предизбора.

 • 29 july 2020Кс Фацтор Аццелератор инвестира у два стартупа на северу Македоније

  Компанија из Северне Македоније - XFactor Accelerator, инвестираће 200.000 евра у два стартапа. Први пројекат је из области прехрамбене индустрије. Компанија развија два иновативна технолошка процеса за производњу сладоледа од вина, са 5% до 13,5% алкохола. XFactorAccelerator ће такође инвестирати у spin-off компанију електротехничког факултета и информационих технологија на Универзитету "Светог Ћирила и Методија”у Скопљу. Организација је творац софтверске платформе за 3D карте Dynamix Mapper, користећи најсавременији алгоритам за истовремену локализацију и мапирање (SLAM).

 • 27 july 2020Наставља се изградња интерконектора Грчка-Бугарска

  Настављају се активности на изградњи интерконектора Грчка-Бугарска на територији двеју земаља, сазнаје портал BalkanEngineer.com из саопштења пројектне компаније ICGB. То је постало јасно након теренске инспекције извршних директора компаније са бугарске и грчке стране Теодоре Георгиеве и Константиноса Караианакоса. Гасовод је дугачак 182 км, од чега је 150 км на територији Бугарске. Скоро 110 км терена већ је очишћено, хумус је уклоњен и траса је припремљена за даље активности, а око 100 км линеарних цеви дужине 12 и 18 м већ је произведено и испоручено, рекли су извршни директори ICGB.

 • 22 july 2020У току је изградња термоелектране на биомасу у Србији

  У августу ове године ће започети прелиминарне активности за изградњу термоелектране на биомасу у српском граду Прибоју. Његова изградња почеће месец дана касније - у септембру, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта Serbia-energy.eu. У септембру 2019. године, општина Прибој је потписала заједнички споразум са Министарством рударства и енергетике земље и немачком развојном банком Kreditanstalt für Wiederaufbau (KfW) о комплетној реконструкцији система грејања у том подручју. Предвиђена је изградња електране снаге 8 MW, као и реконструкција гасовода и изградња нових трафостаница.

Види све »

Догађаји

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 06 august 2020До краја 2023. биће изграђена железничка пруга у Србији

  Председник Србије Александар Вучић најавио је одлуку о изградњи брзе железничке пруге између градова Београда и Ниша у Србији. Деоница ће бити дуга 204 kmи возови ђе моћи развијати брзине до 200 km/h. Очекује се да ће пројекат бити готов до краја 2023. године, а путовање од Београда до Ниша трајаће сат и 20 минута, а уговор о изградњи нове железничке линије биће потписан за три месеца, рекао је Вучић. Интернет издање такође подсећа на пројекат српске железнице за велике брзине касних 1990-их, који предвиђа време путовања између два града 2 сата максималном брзином од 250 km/h.

 • 04 august 2020VolaPlast гради фабрику у Бугарској

  Немачка компанија VolaPlast започела је изградњу фабрике у Бугарској. Биће смештена у граду Ћустендил и ово је први погон ове компаније ван територије Немачке, сазнаје портал BalkanEngineer.com из саопштења општине Ћустендил. Очекује се да ће изградња бити завршена у фебруару 2021. године. Постројење ће производити техничке пластичне делове и инсталирати систем за прање стакла за бројне европске произвођаче аутомобила. Нова фабрика ће омогућити 30 радних места, а још 100-120 ће бити створено касније. Немачка компанија основана је 1961. године и данас запошљава скоро 200 људи.

 • 30 july 2020Компанија Delfingen купује фабрике компаније Schlemmer у Румунији

  Француски произвођач аутомобила Delfingen започео је преговоре са немачком групом из аутомобилске индустрије Schlemmer како би, заједно са осталом имовином, купио фабрику ове групе у Румунији, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта SeeNews.com. Фабрике, које су укључене у преговоре имају промет од скоро 100 милиона евра и запошљавају око 1.000 људи. Покривају 5 фабрика у Румунији, Немачкој, Русији, Мароку и Тунису. Очекује се да ће поступак бити окончан у року од три месеца. Фабрика Schlemmerу Румунији смештена је у граду Кареј, округ Сату Маре. Основана је 2005. године и запошљава 345 људи.

 • 28 july 2020Toyo Tires гради нову фабрику у Србији

  Тоио Тирес започео је изградњу нове фабрике у августу ове године. сазнаје портал BalkanEngineer.comса сајте eKapija.com, цитирајући начелника српске општине Инђија, Владимира Гака. Комплекс за потпуно аутоматизовану производњу аутомобилских и камионских гума биће смештен на површини од готово 64 хектара, а производиће 5 милиона гума годишње. Инвестиција у изградњу износи скоро 400 милиона евра, а према прелиминарним подацима, компанија је обезбедила 500 радних места. Пројект Toyo Tires у Србији најављен је у лето 2019. године, а фабрика у Инђији биће прва европска фабрика јапанског произвођача.

 • 23 july 2020Отворен је нов погон компаније Glass Flex у Северној Македонији

  Македонско-данска компанија за производњу стакла Glass Flex отворила је нову фабрику у индустријско-технолошкој зони у близини града Тетова у Северној Македонији, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта Mia.mk. Постројење ће производити каљено, ламинирано и друге врсте стакла. Новоотворен погон обезбедиће 300 нових радних места, а уложена средства у њу износе 9 милиона евра. Фабрика је јединствена за Балканско полуострво, примењујући најсавременије технологије за производњу стакла. 8% производње биће намењено бившим југословенским републикама и западној Европи.

 • 21 july 2020Bosch са новом зградом за инжењерски центар у Клужу, Румунија

  Технолошка компанија Bosch отворила је нову зграду свог инжењерског центра у румунском граду Клужу. У новом центру ће бити запошљно 500 стручњака компаније. Међу званичним гостима на отварању били су представници локалних власти, локалних академских партнера, као и чланови немачког конзулата у Румунији и Румунско-немачке индустријске и трговинске коморе. Инжењерски центар Bosch у Клужу основан је 2013. године. Својим клијентима нуди широку палету производа и услуга и специјализован је за подручја као што су аутоматизирана вожња, електрична и повезана мобилност, Интернет ствари, индустрија 4.0 и још више.

Види све »