Бесплатна претплата

Претплатите се на наш билтен и увек будите у току!

Теси ДОО

Теси ДОО

https://tesy.rs/

Теси ДОО је водећи бугарски и европски произвођач електричних грејача, бојлера са индиректним уређаја на струју и грејање за кућу. Компанија је део Фикосота Холдинга и њени производни објекти налазе се у бугарском граду Шумен и Смјадово. У овом тренутку компанија је стекао репутацију за 4. највећи произвођач грејача и електричних бојлера у Европи, са капацитетом од 1,2 милиона котла на годишњем нивоу.

 

Теси има пет фабрика – два за производњу електричних грејача, фабрику панел конвектора, уљаних радијатора и фабрику бојлера великих капацитета и тампон судова, као и истраживачки и тренинг центар, који се састоји од нове савремене лабораторијске и тренинг сале и презентације.

 

Производни програм предузећа обухвата електричне бојлере, капацитете од 6 до 150 l, панел конвектора, уљаних радијатора, бојлера великих капацитета и буферних посуда са капацитетом од 160 до 2000 l.

 

Компанија има своја представништва у пет земаља и продаје своје производе у више од 50 земаља на 4 континента. Теси има динамичан тим високо мотивисаних професионалаца, чији број сада премашује 800 људи.

 

Данас компанија наставља да се развија у правцу повећања својих производних капацитете и примењује нове производне линије у области грејања, вентилације и климатизације. Главни покретач свега тога су управо њени амбициозни, високо мотивисани и креативни запослени, у чији потенцијал компанија константно улаже и развија. Главни циљ пред компанијом Теси у наредних неколико година је да се успостави као трећи највећи произвођач електричних бојлера у Европи.

Kontakti

Представништво Софија

Адреса: Бугарска, Софија 1166, ж.к. Софиа Парк, Блок 16В, Спрат 2, Канцеларија 2.1,

Телефон: 00 359 2 902 66 66

Е-mail: office@tesy.com

 

Представништво Шумен

Адреса: Бугарска, Шумен 9700, Булевар Мадара 48

Телефон: 00 359 54 859 129

Е-mail: office@tesy.com

Обjаве од Теси ДОО

 • 10/09/20

  Специјалиста за Улазну контролу

  Бугарска Шумен

  TESY је водећа компанија која одржава своју позицију на тржишту кроз иновације и високе стандарде. Наши производи су импресивни својим квалитетом, технолошким решењима и дизајном. Наш успех током година је резултат наших високо мотивисаних…

Materijali за Теси ДОО

 • 1
 • 2
  • 19 october 2020Бојлери за воду SimpatEco компаније TESY - европска техничка иновација „Made in Bulgaria“

   Од свог оснивања, бугарска компанија Теси, доказани европски произвођач електричних бојлера и уређаја за грејање, ради на подизању стандарда у овој индустрији. Препознатљив је глобални лидер у иновацијама и креатор модерних решења за топлину и удобност. „Током последње деценије применили смо широк спектар производа и патентирана технолошка решења која су у потпуности у складу са савременим захтевима за енергетску ефикасност и еколошку прихватљивост“, рекли су из компаније Теси.

  • 23 september 2020Како одабрати прави аспиратор? Коментаришу стручњаци из компаније Теси

   Оно што нас заиста може импресионирати у модерној кухињи нису ни величина, ни намештај, па чак ни рерна. Све што желимо је да арома куваног долази само са плоче! Начин да се то постигне је поуздана вентилација и аспирација, која је изабрана да обезбеди ефикасне резултате. Како одабрати прави аспиратор за BalkanEngineer.com су коментарисали из компаније Теси. „Да би кухињски аспиратор био ефикасан, мора да буде у стању да изврши 10 прочишћавања ваздуха у соби у року од 1 сата. Уз трајно отворену везу са другом собом, треба имати на уму да је одлучујући фактор у избору капацитета укупна површина“, објаснили су из Теси.

  • 05 june 2020Теси AquaThermica – бојлер са топлотном пумпом са аутоматским циклусом против Легионела

   Асортиман грејача воде AquaThermica укључује моделе запремине 200 л и 260 л, са могућношћу повезивања са другим обновљивим изворима енергије, као што су фотоволтаици и соларни системи или котлови. Модели у палети доступни су у две верзије - са измењивачем топлоте и без измењивача топлоте. "Уређаји пружају изузетну поузданост и испуњавају највише стандарде квалитета", изјавили су из ове бугарске компаније, која је међу лидерима у производњи котлова и грејне опреме у Европи.

  • 09 april 2020Сви високо ефикасни измењивачи топлоте Tesy имају уграђену технологију која се назива турбулатор

   Знате ли која је функција измењивача топлине у котлу? А шта је турбулатор? Да бисмо разјаснили ове проблеме, контактирали смо стручњаке компаније Теси. Бугарски произвођач електричних котлова и грејних уређаја један је од водећих у Европи са производним капацитетом од 1,5 милиона уређаја годишње. Производи брендова Теси продају се у више од 54 земље широм света, при чему је компанија компаније у 2019. години прешла 72 милиона евра.

  • 14 november 2019Нов логистички терминал компаније Теси почео је са радом у Шумену, Бугарска

   Почетком септембра 2019. године званично је отворен нови логистички терминал компаније Теси ДОО у Шумену у Бугарској, саопштила је бугарска компанија за портал BalkanEngineer.com. Постројење ће удвостручити товарни капацитет произвођача бојлера. Терминал обухвата површину од 4500 m2 и укључује 8000 палета. Улагање у овај објекат износи 7 милиона лева, а један од циљева је смањити губитак ресурса приликом преноса проииведених јединица између осталих терминала. Извођач радова је Кордеел Бугарска.

  • 09 october 2019Панел конвектори ConvEco Cloud са интернет контролом бугарског произвођача TESY

   Нова ConvEco серија TESY укључује најновију генерацију панелних електричних конвектора који испуњавају највише енергетске ефикасности. Конвертори ConvEco Cloud (CN 04) одликују се максималном сезонском енергетском ефикасношћу. Уграђени електронски термостат и интелигентна подршка попут "Отвореног прозора/врата", "Адаптивни старт", "Подешавање сензора температуре ±4 °С", "Интернет контрола" и "24/7 недељни програмер" електричне енергије и пружају удобност потрошачима.

  • 05 september 2019Кирил Славов из Теси: „Сваком професионалном и добром инжењеру најважније је бити део снажног тима"

   Данас, у рубрици Инженер.bg "Један радни дан ...", инж. Кирил Славов из екипе Теси ДОО нам је поделио шта је то бити млад инжењер, који је део изузетно важног пројекта, у блиском контакту са технолошким будућност модерних генерација. У чему највише ужива у свом послу, о чему се свакодневно учи, зашто ужива у Теси тиму и како стиче поверење руководилаца – погледајте одговоре које је инж. Славов. Теси ДОО је водећи произвођач електричних грејача, бојлера са индиректним уређаја на струју и грејање за кућу.

  • 11 july 2019Бојлери MaxEau компаније TESY – више топле воде и дужи радни век

   Серија бојлера MaxEau, потврђеног бугарског бренда Tesy, развијена је у складу са европским безбедносним стандардима и највишим захтевима квалитета. Патентирана иновативна решења интегрисана су примењена у серији MaxEau, што их чини енергетски ефикасним уређајима са конструкцијом која обезбеђује више топле воде и дужи век трајања. Бојлери су доступни у две верзије: МaxEau Classic са бакарним грејачем и МакЕау с керамичким гријачем за подручја с тврђом водом. Бојлери из ове серије су идеални за повезивање са комплетним системом са алтернативним изворима енергије.

  • 15 may 2019Електрични бојлери компаније TESY са дебијем на манифестацији Aquatherm Moscow 2019

   Aquatherm Moscow је водећа међународна изложба и једна од највећих пословних платформи која демонстрира најновија достигнућа у области кућног и индустријског грејања, водоводних система, климатизације, опреме за базене, сауне и купатила. "У фебруару ове године TESY је учествовала на 23. издању престижног форума, где је први пут представила производ BelliSlimo, најновији додатак линији производа са интернет менаџментом TESY Cloud“, коментирали из компаније Теси ДОО.

  • 25 march 2019Електрични бојлери Modeco Cloud компаније TESY – стварна контрола у било које време и са било којег места

   Бугарски бренд TESY је симбол иновативних, поузданих и издржљивих апарата. Међу најновијим развојима компаније TESY су електрични бојлери Modeco Cloud - део лпроизвода серије TESY Cloud. "Уређаји се одликују модерним дизајном, као и најмодернијим технолошким иновацијама које комбинују решења за уштеду енергије, Cloud технологију и испуњавају најтеже сигурносне захтеве", саопштили су за портал BalkanEngineer.com из компаније Теси ДОО.

  • 11 february 2019TESY – водећи произвођач електричних бојлера и грејача у Европи

   Бренд TESY је добро позната на тржишту. Иза ње стоји једна од водећих бугарских фирми, која је успела за четврт века да се успостави као водећи европски произвођач апарата за домаћинство, за грејање и снабдевање топлом водом. "Циљ компаније Теси је да се подигне стандарде у индустрији и доказати се као глобални лидер у иновацијама и напредним решењима за одопљавање и комфор. Користимо најновију технологију да би се постигла максимална функционалност наших производа и пружамо нашим клијентима модеран и софистициран дизајн", изјавили су из компаније Теси ДОО за портал BalkanEngineer.com.

 • 1
 • 2

Чланци

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 23 october 2020Филкаб: Специјализовани смо за производњу и уградњу електричних разводних табли, расклопних уређаја и БЦЦ

  Филкаб је водећа бугарска компанија за производњу, инжењеринг и трговину на пољу електричне опреме и алата за аутоматизацију. Захваљујући расту свог пословања, Филкаб је основао компанију Инжењеринг ЕАД, која се данас бави производњом и нуди свеобухватне инжењерске услуге. „Инжењеринг ЕАД је компанија са највећим бројем запослених у групи компанија Филкаб. Компанија поседује модерну опрему и лиценце за производњу типски тестираних плоча водећих европских произвођача“, обавестии из компаније Филкаб.

 • 19 october 2020Бојлери за воду SimpatEco компаније TESY - европска техничка иновација „Made in Bulgaria“

  Од свог оснивања, бугарска компанија Теси, доказани европски произвођач електричних бојлера и уређаја за грејање, ради на подизању стандарда у овој индустрији. Препознатљив је глобални лидер у иновацијама и креатор модерних решења за топлину и удобност. „Током последње деценије применили смо широк спектар производа и патентирана технолошка решења која су у потпуности у складу са савременим захтевима за енергетску ефикасност и еколошку прихватљивост“, рекли су из компаније Теси.

 • 14 october 2020Производна компанија IMI Бугарска награђена је наградом „True Leader“ у аутомобилској индустрији у Бугарској

  Међу привредним секторима са најјачим развојем у Бугарској последњих година је производња аутомобилских компонената. Један од најистакнутијих представника ове групе је IMI Бугарска - подружница лидера у производњи аутомобилске електронике Integrated Micro-Electronics, Inc (IMI). Награде које је добила ова компанија, неизбежно сведоче о његовој лидерској природи. Најновије у „арсеналу“ бугарске компаније је награда True Leader“ од ICAP Bulgaria.

 • 13 october 2020Бљештаво бели осмех са B2N и новим биокомпатибилним смолама Custom Tray компаније Resin

  „Дуго очекиване биокомпатибилне смоле компаније Formlabs већ су доступне на бугарском тржишту“, изјавили су за портал BalkanEngineer.com из компаније B2N, пионира у 3D технологијама и званични партнер произвођача у Бугарској. „Помоћу њих можете директно да одштампате појединачне кашике за утискивање имплантата, круница, мостова или протеза. Само одаберите нову прилагођену смолу за лежиште компаније Формлабс Дентал и проширите своје могућности данас“, објаснила је бугарска компанија.

 • 06 october 2020Видео: ЛогиСофт - модуларни системи за управљање магацинима са високим стилажама

  ЛогиСофт нуди својим клијентима развој, имплементацију и одржавање система управљања и управљања палетним трансманипулаторима, а међу реализацијама компаније су: инвестициони дизајн у електротехници, управљање системом Miniload за складиштење и пуштање у рад мањих делова, систем контроле накнадне уградње складишта са високим полицама са 6 ходника са директном везом на SAP, управљање транспортним системом за транспорт хемијских производа итд.

 • 01 october 2020Телетек Електроникс: Мегатрендови и технологије које покрећу тржиште опреме за дојаву пожара

  Водећи произвођач ватродојавних и сигурносних решења за заштиту од аларма Телетек Електроникс већ је коментарисао неке од мегатрендова и технологија који покрећу индустрију безбедности. Ако сте знатижељни да сазнате више о иновативнијим решењима, као што су базе података у облаку и прорачуни, откривање дима видео надзором, као и гласовни аларм и системи даљинског надзора, завалите се и упознајте будућност технологије у следећим редовима!

Види све »

Новости

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 21 october 2020Србија са планом постројења за пречишћавање отпада и воде

  Министарство заштите животне средине Србије, заједно са локалним самоуправама у земљи, припремило је пројектну и техничку документацију за изградњу 29 постројења за пречишћавање отпадних вода и 11 комуналних постројења за пречишћавање отпада, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта eKapija.com. Такође је постало јасно да је за ову сврху обезбеђена финансијска помоћ Развојне банке Савета Европе од 500 милиона евра. Министарство Србије обезбедило је међународно финансирање кроз грантове или зајмове за пет градова у земљи - Краљево, Ниш, Чачак, Крагујевац и Лесковац.

 • 19 october 2020SUSE отвара центар за инжењеринг и иновације у Бугарској

  Највећа независна организација која развија решења отвореног кода - SUSE, инвестираће у ново средиште инжењеринга и иновација у Бугарској. Овај центар биће смештен у Софији и биће усредсређено на развој потпуно нових технолошких решења отвореног кода, омогућавајући купцима да креирају, интегришу и управљају радним процесима и обимима било где - од језгра компаније, преко локалног и облачног окружења, пише интернет издање, позивајући се на поруку компаније. Према плану, центар ће у потпуности почети да функционише у наредних 6 месеци, а изгледи у наредне 3 године су да настави да се развија и отвара стотине радних места.

 • 14 october 2020Румунија ће модернизовати луку Сулина

  Окружно веће града Тулча у Румунији осигурало је 17,5 милиона еура средстава Европске Уније за пројекат модернизације црноморске луке Сулина, сазнаје портал BalkanEngineer.comса сајтаSeeNews.com. Инвестиција ће повећати обим робе која се годишње обрађује у луци и подстакнуће интересовање за будуће инвестиције, саопштило је окружно веће у Тулчи. Пројекат има за циљ обнављање целокупне инфраструктуре луке која има статус слободне зоне. Има на располагању 150 метара отвора према реци Дунав, који ће такође бити саниран, рекао је генерални директор Слободне зоне Сулина Драгош Јонита.

 • 12 october 2020Северна Македонија планира да активира нафтовод Солун-Скопље

  Северна Македонија планира да активира нафтовод Солун-Скопље, сазнаје портал BalkanEngineer.com са веб странице SeeNews.com, позивајући се на северно-македонског премијера Зорана Заева. Пренос нафте цевоводом који повезује Солун до рафинерије Окта у Скопљу обустављен је 2013. године. Грчка компанија Hellenic Petroleum изразила је заинтересованост за пуштање цевовода у рад и његову надоградњу, претварајући град Скопље у центар за нафтне деривате, рекао је Заев и додао да ће уз америчку подршку Северна Македонија убрзати и покренути неколико важних за земљу и регион. енергетски пројекат.

 • 07 october 2020Gerovit планира да изгради фабрику у Србији

  Gerovit планира да изгради фабрику за производњу производа од пластике за пољопривредни сектор. Објекат ће се налазити у индустријској зони у граду Ћуприја, Србија, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта eKapija.com. Тренутно је у току пројекат на бази површине 4000 m2, чија ће изградња започети крајем 2020. године или најкасније на пролеће 2021. године, а финансирање за њега обезбедиће компанија. Планиране инвестиције у машине су између 4 и 5 милиона евра. У почетку ће нова фабрика запошљавати између 30 и 50 радника, а касније ће тим нарасти на 100 људи.

 • 05 october 2020Bombardier са бугарском компанијом и подружницом за управљање пројектима

  Глобални лидер на пољу технологија мобилности Bombardier основао је представништво у Бугарској и подружницу за управљање пројектима у Софији. Bombardier Transport Bulgaria LLC ће омогућити компанији Bombardier да ојача подршку тренутним и будућим железничким пројектима у земљи, као и да настави блиску сарадњу са бугарским државним железницама и локалним партнерима и добављачима. Бомбардиер је присутан на бугарском тржишту од 2017. године.

Види све »

Догађаји

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 22 october 2020Северна Македонија ће добити средства за железнице од ЕК

  У оквиру свог економског и инвестиционог плана за западни Балкан, Европска комисија (ЕК) финансираће изградњу нове железничке инфраструктуре и реконструкцију постојећих железница у Северној Македонији, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта Meta.mk. Финансијски пакет износи 9 милијарди евра и биће доступан земљама западног Балкана путем фондова IPA III, додатних грантова и зајмова који ће бити обезбеђени у наредним годинама. Приоритет ће бити дат финансирању железничке руте Паневропског транспортног коридора № 8, која ће повезати престонице северне Македоније и Бугарске - Скопље и Софију.

 • 20 october 2020Румунија и САД са споразумом о финансирању из Атомске Централе „Црна вода“

  Румунски министар енергетике Виргил Попеску састао се са америчким секретаром за енергетику Даном Брауилетом ради потписивања међувладиног споразума о сарадњи око Црне Воде, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта World-Nuclear-News.org. Јула ове године Румунски премијер Лудовик Орбан каже да влада планира да уложи до 9 милијарди евра у модернизацију и изградњу блокова 3 и 4 АЦ Црна Вода до 2030. године, када се очекује да ће изградња електране бити завршена оба блока.

 • 15 october 2020Србија наставља да развија индустријску зону у Лесковцу

  Наставља се развој индустријске зоне у српском граду Лесковцу. После изградње путних праваца, водоводне мреже, осветљења, санитарне канализације и дела система за регулацију падавина, обезбеђено је 13,5 милиона динара за изградњу другог дела канализационог система дужине 220 м. Након обиласка градилишта, градоначелник Лесковца Горан Цветановић рекао је да је улагање у индустријску зону веома важно због свих 3.700 запослених у британској компанији Aptiv, смештеној у том подручју. Цветановић је рекао да је компанија уложила више од 25 милиона евра у своју фабрику и најавио планове за Аптив да запосли још 500 запослених.

 • 13 october 2020Тал Бургас улаже у нову производну базу у Бугарској

  Компанија за производњу столарије и спуштених фасада Тал Бургас проширује производњу у Индустријском и логистичком парку - Бургас у Бугарској, сазнаје портал BalkanEngineer.comод Индустријског и логистичког парка - Бургас. Компанија је купила другу парцелу од 2380 m2 у индустријској зони. На њој ће компанија Тал Бургас започети изградњу нове производне базе за хладну обраду метала, која ће имати изграђену површину од 1200 m2. Прва база Тал Бургас отворена је 2018. Има површину од 1224 m2 и има производни капацитет од 20 000 m2 висококвалитетне фасаде, прозора и више. производи.

 • 08 october 2020Северна Македонија тражи средства за изградњу железничке пруге

  Влада Северне Македоније тражи 426 милиона евра за изградњу железничке пруге која повезује град Кичево и границу земље са Албанијом, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта SeeNews.com. Железничка веза, која је део Паневропског транспортног коридора № 8, стићи ће до села Лин на југоистоку Албаније. Пројекат ће се реализовати у две фазе, прва предвиђа изградњу железничке деонице Кичево-Струга. Паневропски транспортни коридор № 8 један је од паневропских путних путних праваца и пролази од града Драча у Албанији, преко Северне Македоније до бугарског црноморског града Варне.

 • 06 october 2020Ford Romania започиње производњу Puma ST

  Румунска подружница компаније Ford Motor Company започела је производњу модела аутомобила Ford Puma ST у фабрици у Крајови. Ford Puma ST је спортска верзија субкомпактног кросовера Puma и први је модел Ford Performance који се производи у Румунији. Нови модел аутомобила има 1,5-литарски EcoBoost мотора са 200 hp, који омогућава убрзање од 0 до 100 km/h за 6.7 s. Јула ове године Ford је најавио почетак производње модела Puma ST, као и улагање од 30 милиона долара у нову линију за штампу у фабрици у Крајови за производњу ширег низа компонената које друге компаније испоручују у Европи.

Види све »