Abonament gratuit

Abonati-va la buletinul nostru de stiri si fiti la curent!

B2N Ltd

B2N Ltd

http://b2n.bg/

B2N Ltd este o companie dovedita pe piata tehnologiilor 3D. Compania este lider in importul, distributia, implementarea si instruirea la produsele 3D, care gasesc aplicatii pe scara larga in domeniile de inginerie, arhitectura, robotica, medicina, televiziune si jocuri, arta, mijloace de transport, moda si altele.

 

Aceasta ofera un portofoliu bogat de imprimante 3D de inalta calitate, scanere 3D, software si consumabile; efectueaza consultatii profesionale si ofera solutii care conduc la rezultate reale in optimizarea proceselor de productie.

 

B2N ofera servicii complete privind productia de prototipuri sau modele functionale. Compania dispune de un atelier la inalt nivel tehnologic pentru imprimare 3D si prototipare, cu 4 tehnologii diferite de imprimare 3D – SLS, FDM, SDL, SLA.

 

B2N este reprezentantul oficial pentru Bulgaria si Balcani al producatorilor de renume mondial din industria 3D, precum Ultimaker (Olanda), Formlabs (SUA), MarkForged (SUA), Altair / SolidThinking (SUA), Raise3D (China), Artec Group (Luxemburg), RangeVision (Republica Ceha), BigRep (Germania), Dynamical Tools (Spania), ColorFabb (Olanda), Proto Pasta (SUA) si altele.

 

Printre clientii companiei, care s-au increzut in experienta și profesionalismul bogat, sunt evidente firme precum Festo EOOD, Schneider Electric Bulgaria EOOD, ABB Bulgaria EOOD, SE Bordnetze – Bulgaria EOOD, Balev Corporation EOOD, Eltrade, Dental SP Lab EOOD, Cyprus Research & Innovation Center Ltd, Johnson Matthey DOOEL, Kefo D.O.O., Plexus Manufacturing Solutions – Romania, OpenWise Foundation – Grecia, Universitatea Tehnica – Sofia, Universitatea Tehnica – Ruse, Muzeul Istoric Tutrakan, Institutul de Transport Aerian EOOD, Institutul de Mecanica, Academia Bulgara de Stiinte si multe alte.

Contacte

Sediul central

Adresa: Sofia 1700, b-dul “Dr. G. M. Dimitrov” 95

Telefon: 00359886 008 008

E-mail: info@b2n.bg 

 

Biroul Plovdiv

Adresa: Plovdiv 4010, b-dul “Asenovgradsko shose” 11

Telefon: 00359896 950 930

E-mail: plovdiv3d@b2n.bg

Parteneri

Materiale B2N Ltd

 • 1
 • 2
  • 08 april 2022B2N: Наше ново партнерство са BCN3D има за циљ да убрза развој тржишта адитивне производње у југоисточној Европи

   Дана 3. фебруара 2022. године у Барселони, B2N - званични представник и водећи дистрибутер висококвалитетних дигиталних производних технологија за југоисточну Европу, и компанија BCN3D - лидер у производњи решења за 3D штампање, објавили су своје партнерство у циљу обезбеђивања најбољег могућег сервис и сервис за земље југоисточне Европе. Компанија B2N помаже малим и великим предузећима да откључају своје могућности за флексибилну и одрживу производњу применом метода адитивне производње

  • 07 april 2022B2N: Noul nostru parteneriat cu BCN3D are ca scop dezvoltarea accelerata a pietei de fabricatie aditiva in Europa de Sud-Est

   Pe 3 februarie 2022, la Barcelona, B2N – reprezentant oficial si distribuitor lider de tehnologii de productie digitala de inalta calitate pentru Europa de Sud-Est, si BCN3D – lider in productia de solutii de imprimare 3D, au anuntat parteneriatul comun, care are ca scop de a oferi posibil cea mai buna deservire si servicii pentru tarile din Europa de Sud-Est. B2N ajuta afacerile mici si mari sa-si deblocheze oportunitatile pentru o productie flexibila si durabila prin implementarea metodelor de fabricatie aditiva. Solutiile noastre 3D favorizeaza imbunatatirea activitatilor de dezvoltare.

  • 30 november 2020B2N: Imprimarea 3D si Ultimaker schimba regulile jocului in industria alimentara

   Datorita dinamicii in cererea si comportamentul consumatorilor, producatorii de alimente si bauturi trebuie sa fie flexibili si adaptabili, pentru a reusi in competitia de pe piata. Astazi, prin intermediul companiei bulgare dovedite B2N, va vom face cunostinta cu unul dintre liderii pe piata care utilizeaza tehnologiile Ultimaker pentru a-si reduce costurile. Gerhard Schubert imprima instrumente personalizate pentru masinile sale legate de ambalarea produselor alimentare, care livreaza catre unele dintre cele mai mari nume din industria alimentara. Desi componentele imprimate 3D au un succes imens, trimiterea acestora catre clienti dureaza mult timp.

  • 17 august 2020Tehnologii digitale avansate si inovatii in imprimarea 3D – un accent in dezvoltarea B2N

   Echipa BalkanEngineer.com a avut placerea de a face parte din ziua usilor deschise “B2N Your 3D Partner”, care a avut loc la sediul unuia dintre pionierii tehnologiei 3D de la noi din tara, compania B2N. Accentul evenimentului a fost stabilit pe noul model de imprimante 3D de format larg – Form 3L, care are o tehnologie imbunatatita si de cinci ori mai mare volum de lucru, viteza si precizie. Tehnologia utilizata de masina este LFS (Low Force Stereolithography). Aceasta imbunatateste metoda SLA (Stereolithography).

  • 13 august 2020Un zambet alb stralucitor cu B2N si noile rasini biocompatibile Custom Tray Resin de la Formlabs

   “Rasinile biocompatibile mult asteptate de la Formlabs sunt deja disponibile pe piata bulgara”, au anuntat pentru BalkanEngineer.com de la firma B2N – pionier in tehnologiile 3D si partener oficial al producatorului la noi in tara. “Cu acestea puteti imprima direct linguri individuale de amprentare pentru implanturi, coroane, poduri sau proteze. Alegeti doar noua Custom Tray Resin de la Formlabs Dental si extindeti-va capacitatile chiar acum”, au mai explicat de la compania bulgara.

  • 01 august 2020EOS – lider mondial si standard de calitate in imprimarea industriala 3D este deja in Bulgaria in parteneriat cu compania B2N

   Compania EOS este lider mondial in imprimarea industriala 3D pe metal si polimeri, care ofera solutii integrate pentru productia aditiva. EOS si-a ales ca reprezentant oficial in Bulgaria compania stabilita pe piata noastra pentru tehnologie 3D B2N. “A sosit momentul sa anuntam noul nostru parteneriat, care am reusit sa realizam imediat dupa conferinta noastra pentru imprimare 3D – Аdditive Days 2020. Suntem flatati ca EOS ne-au ales exact pe noi si au intalnit in persoana noastra un partener demn”, au declarat pentru BalkanEngineer.com de la compania bulgara B2N.

  • 18 june 2020B2N: Oferim 3D masini de la producatorii Ultimaker, Formlabs si BigRep pentru diverse aplicatii

   In timpul evenimentului specializat pentru imprimare 3D Additive days 2020, care a avut loc in 2020, imediat inainte de pandemia COVID-19, compania bulgara stabilita pe piata tehnologiilor aditive B2N a prezentat dispozitive ale producatorilor dovediti in domeniu, precum si o serie de metode inovatoare pentru crearea de piese si prototipuri finisate. Printre brandurile pe care compania ofera, si cu care vizitatorii au luat cunostinta in timpul evenimentului au fost Ultimaker din Olanda, Formlabs din America si BigRep din Germania.

  • 28 april 2020B2N si alte companii pentru imprimare 3D aulansat productia de mijloace de protectie pentru medici in lupta impotriva COVID-19

   Printre companiile ale carei activitate este reorganizata in conformitate cu noile realitati, este B2N – companie bulgara dovedita care ofera pe piata tot ceea ce tine de tehnologiile 3D, inclusiv imprimante, scanere, software, consumabile si servicii. “Ne-am alaturat initiativei organizate de grupul Facebook Emergency Hardware COVID-19. In cateva zile s-au alaturat peste 100 de proprietari de imprimante 3D care in mod caritabil au inceput sa produca viziere de protectie fata pentru personalul medical din tara”, au anuntat de la B2N pentru BalkanEngineer.com.

  • 07 february 2020B2N: Medicina, inginerie, arhitectura si alte imprimarilor 3D in perioada evenimentului Additive days 2020

   Imprimarea 3D, ca metoda dinamica noua de productie in curs de dezvoltare, ne uimeste in mod continuu prin posibilitatile sale. De aceea de la compania B2N, care este organizatorul Additive days 2020, vor reuni intr-un loc posibil cat mai multe aplicatii traditionale chiar si incredibile ale fabricatiei aditive, care au un potential imens de a deveni parte din viata noastra de zi cu zi. Conferinta va avea loc intre 20 si 23 februarie 2020, si va atinge mai multe subiecte principale, inclusiv medicina, inginerie si arhitectura.

  • 23 october 2019B2N: Sa intampinam S5 Pro Bundle – cel mai nou membru din familia producatorului olandez de imprimante 3D Ultimaker

   Cum ati putea creste in mod semnificativ productivitatea si securitatea in imprimarea 3D? Cu Ultimaker S5 Pro Bundle – au declarat de la compania B2N. “Imprimanta 3D a producatorului Ultimaker este o solutie unica de productie, care gaseste raspuns in cazul dificultatilor de imprimare 3D la utilizarea unei game extinse de materiale. In acest fel inginerii si proiectantii obtin mai multa libertate de a se concentra asupra activitatii sale”, au explicat pentru BalkanEngineer.com de la compania bulgara, care este partenerul oficial al producatorului olandez pentru zona Balcanilor.

  • 16 august 2019B2N: Explorati viitorul imprimarii 3D in cadrul „Additive Days 2019: Beyond the Hype“ din luna octombrie

   Va intrebati cu siguranta care sunt perspectivele in fata imprimarii 3D si care va fi locul acestei tehnologii in viata noastra de zi cu zi? Doriti sa aflati cum acestea pot schimba afacerea dumneavoastra si cum pot optimiza procesele dumneavoastra de productie? Atunci poftiti la „Additive Days 2019: Beyond the Hype“. “In perioada 4 – 6 octombrie 2019, Sofia Tech Park va gazdui cea de-a doua editie a conferintei. Sunteti bine veniti pentru a afla mai multe cu privire la tehnologia viitorului”, au adresat invitatia organizatorii evenimentului de la B2N.

 • 1
 • 2

Articole

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 25 november 2022Indumatic: Pompele centrifuge SHB de la Stuebbe reprezinta o alternativa economica a pompelor standard pentru medii

  Pompa este un echipament cheie care garanteaza functionarea fiabila a proceselor dintr-o anumita productie. Ca urmare a deceniilor de experienta compania Stuebbe este in stare sa puna la dispozitie solutii fiabile pentru conditii extreme de lucru. “Siguranta si fiabilitatea la utilizarea echipamentelor de pompare este prioritatea principala a companiei germane Stübbe. Intr-o perioada de crestere a costurilor pentru energie, eficienta este un alt factor important peste care Stübbe s-a concentrat la dezvoltarea nu numai a transmisiei, dar si asupra solutiei generale.

 • 17 november 2022Tesy cu misiune pentru tinerele talente ingineresti prin expozitia “Munchen: Viata si cariera”

  Lumea moderna predispune oamenii sa caute dezvoltare profesionala si personala atat in tara, cat si in strainatate. Auzim adesea despre posibilitatile oferite de alte tari si viata in afara granitelor tarii de origine devine o alegere pentru multi oameni. Cu toate acestea, exista oare ceva care sa ne stimuleze sa ramanem sau chiar sa ne intoarcem exact aici? Echipa Tesy este convinsa ca raspunsul este “Da” si ea si-au mentinut pozitia participand la prima editie din strainatate a initiativei Bulgaria Wants You, “Munchen: Viata si cariera”. Ce au dezvaluit de la Tesy, cititi in randurile urmatoare.

 • 11 november 2022RAIS la MachTech & InnoTech 2022: Masini noi, solutii inovatoare si organizatie proprie de formare

  Cum a fost editia din acest an la MachTech & InnoTech? Pentru prima data de doi ani incoace, profesionistii din diverse sectoare industriale au reusit fara limitari in comunicare sa se bucure de inovatiile din lumea tehnicii si tehnologiilor. Echipa RAIS nu a ratat ocazia si traditia de a face parte din expozanti in cadrul evenimentului b2b, care a avut loc la Inter Expo Center – Sofia (IEC) in perioada 13-16 septembrie. Am vizitat seminarul de specialitate RAIS cu prezentator ing. Maria Stanilova, care a facut parte din programul insotitor al forumului.

 • 10 november 2022Indumatic: Duze de pulverizare PNR Italia rezolva provocarile cu excesul de grasime in domeniul productiei de paine

  Cum se face paine in conditii industriale? Painea si produsele de panificatie, care le gasim in marile lanturi de distributie, sunt rezultatul unor procese industriale complexe si strict reglementate, pentru a se garanta calitatea inalta a produsului final. Adesea, in productia cantitatilor mari de produse de panificatie, aluatul si painea trec printr-un proces de productie automatizat, realizat prin utilizarea cuptoarelor tunel si a benzilor transportoare. „Un producator de echipamente industriale de panificatie foloseste o solutie PNR Italia pentru problema intervenita privind ungerea tavilor de copt. Folosind duzele de pulverizare MX de la PNR.

 • 26 october 2022T & D Engineering: Oferim deja o varietate de statii de incarcare pentru vehicule electrice pentru orasul “inteligent” al viitor

  Compania de inginerie T & D Engineering este un integrator de solutii optimizate in domeniul energiei electrice, electronicii, managementului infrastructurii energetice, industriei si surselor de energie regenerabila (SRE). Datorita experientei sale, rezultatul a multor ani de practica, precum si a echipei unite de specialisti calificati, compania s-a impus ca un partener sigur si de incredere care lucreaza in beneficiul clientilor sai. “Cu foarte mare placere va informam ca ne-am extins activitatea, intrand in domeniul vehiculelor electrice”.

 • 21 october 2022Tesy a dezvoltat aplicatia de realitate virtuala Tesy AR, care ajuta utilizatorii si designerii sa faca o alegerea usoara

  Tesy, producatorul de boilere si dispozitive de incalzire pentru locuinta, si-a surprins partenerii, clientii si admiratorii cu urmatoarea solutie inovatoare. Aplicatia pentru realitate virtuala Tesy AR a fost creata pentru a oferi o experienta si mai buna utilizatorilor, permitand vizualizarea produselor Tesy in spatiul real unde vor fi instalate. “Aplicatia vine in ajutorul atat designerilor de interior, cat si clientilor finali in alegerea unui dispozitiv optim care sa raspunda nevoilor lor si specificului interiorului”, au dezvaluit de la companie.

Vedeti toate »

Noutati

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 24 november 2022Astra-Finance cumpara un terminal de depozitare a produselor chimice din Bulgaria

  Furnizorul german de rezervoare pentru stocarea gazelor, produselor chimice si petroliere Oiltanking a anuntat incheierea unui acord privind vanzarea cotei sale de 91.1% la terminalul de stocare a lichidelor din Varna, Bulgaria, a aflat Balkanengineer.com de la Money.bg. Cumparatorul Astra-Finance AD ​​este o filiala a companiei Bulmarket Group din Ruse, unul dintre cei mai mari 10 producatori de biodiesel, uleiuri rafinate si nerafinate si acizi liberi din Europa si una dintre cele mai mari companii private de transport din zona Balcanilor.

 • 22 november 2022Compania Brako din Macedonia de Nord a raportat o crestere a exporturilor de 46%

  In primele trei trimestre ale anului 2022, compania Brako din Macedonia de Nord continua sa raporteze rezultate pozitive in activitatea sa, in ciuda tuturor provocarilor cu care s-a confruntat economia. A aflat Balkanengineer.com de la Izvok.mk. Brako a inregistrat o crestere a veniturilor de 15.65% in perioada ianuarie-septembrie 2022 fata de aceeasi perioada a anului trecut, iar principalul motor al acestei cresteri a fost cresterea semnificativa a exporturilor intr-un total de 46%. Cresterea exporturilor si a productiei au dus si la cresterea numarului de angajati in companie.

 • 17 november 2022Alkaloid (Macedonia de Nord) si-a crescut vanzarile in primele noua luni ale anului

  Alkaloid, companie farmaceutica din Macedonia de Nord, a anuntat ca in primele noua luni ale anului, in ciuda provocarilor majore, a reusit sa-si creasca vanzarile si rentabilitatea. A aflat Balkanengineer.com de la Izvok.mk. Potrivit raportului financiar neauditat, publicat la Bursa de Valori din Macedonia, Alkaloid, cea mai de succes companie locala a realizat venituri consolidate din vanzari in cuantum de 10 988 914 294 MKD, ceea ce este cu 16% mai mult fata de aceeasi perioada a anului trecut. Privit pe grupuri de produse, in structura vanzarilor totale consolidate, ponderea cea mai mare ocupa produsele din segmentul farmaceutic, respectiv 88%.

 • 15 november 2022Leoni va angaja 1000 de muncitori la fabrica sa din Kraljevo, Serbia

  Producatorul de sisteme de cablare auto Leoni a anuntat ca intentioneaza sa angajeze cat mai curand posibil aproximativ 1000 de noi muncitori la fabrica sa din Kraljevo, Serbia. A aflat Balkanengineer.com de la Serbiamonitor.com. In acest moment la fabrica lucreaza aproximativ 4330 de muncitori, iar in total in Serbia (impreuna cu fabricile din Malošište, Niš, Doljevac si Prokuplje) acestia sunt 13 700. Miloš Manić, care la succedat pe Pierluigi Ghione in functia de CEO al Leoni in Serbia, a adaugat ca compania doreste sa consolideze cooperarea existenta cu autoritatile din Kraljevo si filiala Serviciului National de Ocupare a Fortei de Munca din oras, deoarece capacitatea companiei este in crestere.

 • 10 november 2022Macedonia de Nord incepe constructia tronsonului feroviar parte

  Macedonia de Nord incepe constructia Partii de est a Coridorului numarul 8 – tronsonul feroviar dintre Kumanovo si Kriva Palanka, a aflat Balkanengineer.com de la Economy.bg. Coridorul de transport are o importanta strategica deoarece trebuie sa faca legatura intre Italia, Albania, Macedonia de Nord si Bulgaria si sa creeze o legatura intermodala intre Marea Neagra si Marea Adriatica. Coridorul european incepe din portul italian Brindisi, continua catre portul albanez Durres – Tirana – Skopje – Kumanovo – Belyakovce - Kriva Palanka – Deve Bair – Gyueshevo – Sofia – Plovdiv – Varna/Burgas. Pe teritoriul Macedoniei de Nord, lucrarile la primele doua tronsoane feroviare ale Coridorului 8 – de la Kumanovo la Belyakovce si de la Belyakovce la Kriva Palanka ar trebui sa fie finalizate pana la sfarsitul anului 2025, pentru care au fost asigurate toate fondurile necesare si a fost efectuata exproprierea terenului.

 • 08 november 2022Google deschide un nou centru la Bucuresti, Romania

  Gigantul tehnologic Google a deschis un nou centru in Romania, a aflat Balkanengineer.bg de la Marica.bg. Situat in centrul Bucurestiului, capitala Romaniei, si in cadrul acestuia vor fi angajati peste 350 de persoane. Google a deschis primul sau centru la Bucuresti, Romania, in 2010, operand la nivel local prin intermediul filialei sale Google Bucuresti. In 2021 a raportat un profit net de 12.3 milioane lei (2.45 milioane dolari), potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice. Filiala din Bucuresti este una dintre cele peste 70 de sucursale care Google le are in peste 50 de tari, unde lucreaza peste 139 000 angajati.

Vedeti toate »

Evenimente

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 25 november 2022AVR Solar Park intentioneaza sa construiasca o centrala solara in Serbia

  Compania AVR Solar Park din Novi Belgrad a initiat elaborarea unui proiect pentru plan detaliat de reglementare pentru centrala electrica solara din Saraci, Smederevo, Serbia. A aflat Balkanengineer.com de la Ekapija.com. Este planificata construirea unei centrale electrice solare cu o capacitate totala de aproximativ 12 MW, din care capacitatea maxima instalata in prima faza este de pana la 10 MW, dupa care vor fi suplimentar adaugati inca 2 MW. Puterea exacta a instalatiei va depinde de caracteristicile tehnologice ale panourilor instalate.

 • 23 november 2022Sin Cars iese pe bursa din Amsterdam – finanta noua fabrica din Romania

  Producatorul de masini electrice Sin Cars Industry AD din Ruse intentioneaza sa se listeze pe bursa din Amsterdam la sfarsitul anului 2024, a aflat Balkanengineer.com de la Economic.bg. Scopul este de a strange un capital suplimentar care sa ajute compania sa finalizeze constructia viitoarei fabrici din Romania.Listarea pe bursa olandeza va da un impuls suplimentar productiei de vehicule electrice L CITY. Modelele din aceasta serie au starnit un interes mare in strainatate in ultima perioada de timp, iar la inceputul verii compania bulgara a semnat acorduri de livrare, import si distributie de masini electrice.

 • 18 november 2022Platforma de co-investitie SeedBlink a fost licentiata in conformitate

  SeedBlink, platforma de co-investitie pentru startup-uri europene, a fost licentiata de catre Autoritatea Romana de Supraveghere Financiara (ASF) ca furnizor european de servicii de crowfunding sub ECSPR (Regulamentul privind furnizorii europeni de servicii de finantare participativa pentru intreprinderi), a aflat Balkanengineer.com de la Profit.bg. Astfel, SeedBlink a devenit prima platforma alternativa de co-investitie din Europa Centrala si de Est care va fi licentiata in conformitate cu noile reglementari. La nivel european, doar alte 4 platforme au primit aceasta licenta de la jurisdictii locale, care opereaza in principal in Europa de Vest: Spania, Letonia, Tarile de Jos si Franta.

 • 16 november 2022Nоkіаn Туrеѕ investeste 650 milioane de euro in Romania

  Producatorul finlandez de anvelope pentru autoturisme Nоkіаn Туrеѕ a anuntat ca va investi aproximativ 650 milioane de euro intr-o noua fabrica de anvelope pentru autoturisme in Romania, a aflat Balkanengineer.com de la Money.bg. Fabrica este de asteptat sa inceapa sa functioneze la sfarsitul lui 2024. Investitia Nоkіаn Туrеѕ este una dintre cele mai mari din sectorul auto din Romania din ultimii ani, fapt care va pozitiona tara ca centru european pentru productia de anvelope. Fabrica va produce aproximativ 6 milioane de anvelope pe an, cu potentialul de a-si extinde productia in viitor. In incinta fabricii va fi amplasata si o baza de distributie pentru depozitarea si repartizarea productiei.

 • 11 november 2022Primul parc de retail din Pernik, Bulgaria, si-a deschis portile

  A fost deschis primul parc de retail la Pernik, Bulgaria. Complexul este situat pe o suprafata de aproape 4 ha si este unul dintre cele mai mari si moderne proiecte din regiune, a aflat Balkanengineer.com de la Money.bg. Complexul va oferi o serie de beneficii tuturor clientilor sai. Parcul de retail are o suprafata comerciala construita de peste 15 000 m2, distribuiti in 17 magazine independente, iar clientii vor putea beneficia de o serie de servicii. Proiectul ofera si parcare pentru vizitatori cu aproximativ 400 de locuri.

 • 09 november 2022Peste 100 MW sisteme fotovoltaice sunt instalate pe acoperisurile cladirilor

  Utilizarea energiei solare pentru producerea de energie electrica devine o tendinta in Serbia. In ultimele cateva luni gospodariile si intreprinderile au instalat aproximativ 360 de centrale electrice fotovoltaice pe acoperisuri cu o capacitate totala de 5.7 MW, in timp ce alti 100 MW se afla in procedura. Acest lucru a aflat Balkanengineer.com de la Balkangreenenergynews.com. Centralele solare pe acoperis, instalate de gospodariile si companiile din Serbia, au fost o raritate pana in urma cu cateva luni, dar adoptarea unui cadru de reglementare adecvat a permis cetatenilor sa produca energie verde pentru propriul consum.

Vedeti toate »