Abonament gratuit

Abonati-va la buletinul nostru de stiri si fiti la curent!

Articole

EOS – lider mondial si standard de calitate in imprimarea industriala 3D este deja in Bulgaria in parteneriat cu compania B2N

01 august 2020

In Bulgarian   In Macedonian   In Serbian

 

Compania EOS este lider mondial in imprimarea industriala 3D pe metal si polimeri, care ofera solutii integrate pentru productia aditiva. EOS si-a ales ca reprezentant oficial in Bulgaria compania stabilita pe piata noastra pentru tehnologie 3D B2N. “A sosit momentul sa anuntam noul nostru parteneriat, care am reusit sa realizam imediat dupa conferinta noastra pentru imprimare 3D – Аdditive Days 2020. Suntem flatati ca EOS ne-au ales exact pe noi si au intalnit in persoana noastra un partener demn”, au declarat pentru BalkanEngineer.com de la compania bulgara B2N.

 

 

In ceea ce priveste imprimarea industriala pe componente metalice, EOS s-au dovedit a fi un nume pe piata internationala. Datorita tehnologiei lor brevetate pentru sinterizarea laser a metalelor si portofoliul larg de sisteme, materiale si servicii, imprimantele EOS se disting printr-o inalta calitate si fiabilitate constanta.

 

Imprimarea cu polimeri EOS este semnificativa pentru productia de componente din plastic, deoarece se disting prin doua lucruri – imprima fara agenti adezivi si fara instrumente suplimentare, ceea ce este de o importanta decisiva produsul finit sa fie de o calitate superioara si la costuri mai mici.

 

 

Solutiile modulare ale companiei permit o flexibilitate pentru nevoile fiecarui client si pot fi combinate in mod optim, pentru a satisface specificul procesului de productie. “Poate ca cel mai mare avantaj al solutiilor EOS este ecosistemul lor” au clarificat de la B2N.

  

Mai multe informatii despre companie, produsele si serviciile care ofera in Romania, puteti gasi AICI!

 

 

Sursa material fotografic: B2N 

Articole

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 12 january 2022Indumatic: Ventilele burduf “pinch” PVG de la Flowrox sunt o solutie fiabila cu rezistenta ridicata

  De-a lungul anilor o mina finlandeza de cupru, care este client de lunga durata al companiei Flowrox, are o experienta serioasa cu privire la ventilele de inchidere si control Flowrox. Compania va incepe sa construiasca o noua conducta catre haldele de steril pentru care are nevoie de armatura fiabila de inchidere. Datorita experientei sale excelente practice cu produsele Flowrox, alegerea naturala pentru noua instalatie a companiei sunt ventilele burduf “pinch” cu marca Flowrox. Proiectul companiei finlandeze include reconstructia instalatiei existente, conductele vechi ale fabricii de imbogatire urmand sa fie demontate.

 • 23 december 2021T & D Engineering: “Cautam modalitati inovatoare pentru imbunatatirea proiectarii si dezvoltarii infrastructurii energetice”

  Principala sarcina a companiei este de a oferi clientilor sai un produs care sa satisfaca cerintele acestora, pe deplin supus standardelor si normelor internationale, toate acestea la un pret rezonabil. “Dispunem de sisteme individuale inovatoare pentru control al statiilor de cale ferata, procese de productie, sisteme de monitorizare pentru parcuri solare si eoliene. Ne straduim activitatile pe care le desfasuram sa fie intotdeauna realizate in mod calitativ si la timp, cu un nivel ridicat de precizie si acuratete”, au comentat pentru BalkanEngineer.com de la companie.

 • 14 december 2021Articulatii capete de bara si lagare sferice de alunecare de la FLURO Gelenklager de la Multiengineering

  “In cautarea unor solutii tehnologice pentru aplicatiile dumneavoastra specifice va puteti baza intotdeauna pe solutiile companiei Fluro Gelenklager, pe care le oferim la conditii excelente de pret. Compania este certificata conform standardului de management al calitatii EN ISO 9001 si ofera o gama larga de produse, logistica excelenta si livrari rapide, iar noi va vom consulta care produs este cel mai potrivit pentru aplicatia dumneavoastra”, au anuntat pentru BalkanEngineer.com de la Multiengineering.

 • 06 december 2021Baza comerciala Filkab din Ruse are deja o adresa noua. Poftiti si alegeti totul pentru lumea dumneavoastra electrica

  Filkab este o companie bulgara consacrata de inginerie, comerciala si de productie, care urmeaza strategia de a se dezvolta ca furnizor preferat de materiale electrice pentru sectoarele energetic, industrial si de constructii. Compania foloseste metode moderne de lucru, dispune de o gama larga de produse si mentine stocuri serioase, care le ofera in bazele proprii comerciale din marile orase ale tarii. “Suntem incantati sa va anuntam ca am deschis un showroom nou si modern in orasul Ruse, care este situat pe b-dul “Bulgaria 133”. Adresa face parte din hotelul “Theodora Palace”, au anuntat pentru BalkanEngineer.com de la Filkab.

 • 01 december 2021Caruciorul industrial Tough Joe de la Neon.BG – asistentul multifunctional si practic pentru productia dumneavoastra

  Astazi va vom face cunostinta cu un asistent multifunctional si practic pentru toate activitatile din procesul dumneavoastra de productie. Acesta poarta numele de Tough Joe (“Joe cel Sanatos” – nota red.) si reprezinta un carucior universal pentru placi si preforme, parte din portofoliul bogat al companiei bulgare, specializata in efectuarea unui pachet complet de activitati de inginerie, inclusiv dezvoltarea, proiectarea, prototiparea, productia si intretinerea produselor si solutiilor tehnice – Neon.BG. Care sunt caracteristicile distinctive ale lui Tough Joe si domeniile sale de aplicare, a aflat BalkanEngineer.com de la specialistii Neon.BG. Vedeti!

 • 29 november 2021Confort si caldura cu un efect autentic de flacara si eficienta energetica ridicata cu semineul electric Tesy

  “Semineul electric decorativ TESY se distinge cu un adevarat efect de flacara si creeaza un confort incredibil in casa dvs. Datorita termoregulatorului electronic, eficienta energetica sezoniera ajunge la 38% din maximul posibil de 40%, deoarece acesta deconteaza cu o precizie mult mai mare temperatura camerei incalzite, in comperatie cu termoregulatorul bimetalic mecanic. Precizia modelului electronic este de ±0.1°С, iar a celui mecanic este de ±3°С, la care se datoreaza si eficienta energetica mai mare”, au explicat pentru BalkanEngineer.com de la Tesy.

Vedeti toate »

Noutati

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 18 january 2022Bulgaria va coopera cu privire la deschiderea unei linii aeriene Sofia – Skopje

  In timpul intalnirii la Ministerul Transporturilor si Comunicatiilor din Bulgaria, reprezentantii diferitilor transportatori aerieni au fost informati ca Bulgaria va coopera cat mai rapid posibil pentru deschiderea unei linii aeriene intre capitalele Sofia si Skopje. Pentru acest scop, trebuie doar sa fie exprimat un interes din partea unei companii aeriene care sa opereze zborurile. Cu privire la lansarea transporturilor aeriene de pasageri intre Bulgaria si Macedonia de Nord nu exista nici un fel de restrictii din punct de vedere legal, intrucat intre administratiile aeronautice ale celor doua tari exista incheiat un memorandum de cooperare pe durata nedeterminata inca din 2015.

 • 13 january 2022Compania romaneasca Hidroelectrica cu idee pentru productia de hidrogen verde

  Compania romaneasca de stat Hidroelectrica intentioneaza sa construiasca o unitate de productie de hidrogen verde cu capacitate de 50 MW pe insula Ostrovu Mare de pe Dunare. In afara de facilitate este planificat si un parc fotovoltaic cu baterii de stocare a energiei. Compania, care este cel mai mare producator de energie electrica din Romania, cauta un consultant care sa elaboreze studiul de fezabilitate si celelalte documentatii necesare. Investitia va include construirea unui hidrolizator avand capacitate instalata de 50 MW, utilizand ca resurse apa din Dunare si energia regenerabila produsa in parcul fotovoltaic.

 • 11 january 2022Bulgaria cu cea mai mare fabrica de panouri solare in sud-estul Europei

  Compania germana AE Solar va construi in Bulgaria cea mai mare fabrica de panouri solare din sud-estul Europei, a aflat BalkanEngineer de la Marica.bg. Valoarea facilitatii, care va fi situata in apropierea mun. Haskovo, depaseste 150 de milioane de euro. Pe teritoriul fostului aeroport al orasului se prevede crearea unui parc industrial neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon “Zona Economica Trakia-Sud”, unde AE ​​Solar va fi primul investitor. Indeplinand cele mai inalte standarde de mediu, fabrica companiei va fi de ultima generatie, cu o capacitate anuala de 1 GWp. Proiectul este de asteptat sa deschida un minim de 220 de locuri de munca.

 • 07 january 2022CTE “Negotino” din Macedonia de Nord si-a reluat activitatea dupa o pauza de 12 ani

  Este de asteptat ca centrala sa atinga capacitatea maxima de 180 MW/h pana la sfarsitul lunii decembrie a acestui an. Potrivit unui comunicat guvernamental, energia electrica produsa de CTE “Negotino” va fi utilizata pentru a satisface nevoile gospodariilor, precum si a companiei de transport energie electrica MEPSO. Surplusurile vor fi vandute pe piata deschisa a afacerilor locale la preturi mai mici decat cele de bursa. CTE “Negotino” si-a inceput activitatea in 1978, dar din 2009 nu a mai produs energie electrica din cauza costurilor ridicate de productie.

 • 06 january 2022Compania bulgara Trace Group Hold va repara drumuri in Serbia

  Compania bulgara de constructii Trace Group Hold a semnat un acord pentru reparatii de drumuri cu compania sarba de stat pentru infrastructura rutiera JP Putevi Srbije. Valoarea totala a proiectului este de 6.7 milioane de euro. Contractul pentru reparatiile de drumuri include un tronson cu lungime de 19.5 km intre orasul Babušnica si satul Svođe din sud-estul Serbiei. Proiectul este realizat prin finantare de la Banca Europeana de Investitii. Activitatea companiei Trace Group Hold include reabilitarea, reconstructia si constructia de drumuri, autostrazi, aeroporturi, statii subterane si linii de cai ferate si gari subterane, linii de cai ferate si facilitati terestre, infrastructura urbana si marcaje rutiere.

 • 22 december 2021Producatorul japonez Nidec a inceput constructia unei fabrici in Serbia

  Compania japoneza Nidec a demarat constructia viitoarei sale fabrici de motoare electrice in orasul Novi Sad, Serbia, a aflat BalkanEngineer de la Ekapija.com. Productia la noua facilitate, care va acoperi o suprafata de 26 000 m2, este de asteptat sa inceapa la sfarsitul anului 2022. Fabrica de motoare electrice va fi amplasata intr-una din zonele industriale ale orasului sarb. Nidec intentioneaza sa angajeze 300 de oameni in prima faza a proiectului sau. Scopul companiei este de a transforma fabrica din Novi Sad intr-o baza centrala pentru activitatile de productie ale companiei in Europa de Est, precum si sediul tuturor companiilor din Grupul Nidec.

Vedeti toate »

Evenimente

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 19 january 2022Bulgaria si Spania in cooperare pentru dezvoltarea infrastructurii

  Ministrul Dezvoltarii Regionale si Lucrarilor Publice din Bulgaria Grozdan Karadzhov si Ambasadorul Regatului Spaniei in Bulgaria ES Alejandro Polanco au discutat cu privire la oportunitatile de cooperare la dezvoltarea infrastructurii rutiere si cea de alimentare cu apa si canalizare. Investitorii straini sunt bineveniti in Bulgaria, pentru a participa la licitatii si concursuri. In timpul intalnirii, ministrul bulgar a prezentat prioritatile in dezvoltarea infrastructurii, printre care se numara finalizarea si repararea retelei de drumuri si constructia a trei tuneluri sub Muntii Stara Planina, precum si a patru poduri noi – intre Bulgaria si Romania pe Dunare si in orasul Varna.

 • 14 january 2022Serbia cu licitatie pentru extinderea si modernizarea aeroportului din Niš

  Proiectul, in valoare de 11.9 milioane de euro, prevede reconstructia cladirii existente si construirea unei extinderi suplimentare aferente acesteia. Facilitatea modernizata trebuie sa dispuna de unitati separate pentru sosirea si plecarea pasagerilor, precum si o sectie speciala pentru pasagerii VIP. Investitia va include adaptarea cladirii existente cu suprafata de 2100 m2 si construirea unei cladirii noi cu suprafata de 7160 m2. Dupa extindere si reconstructie, terminalul va trebui sa poata faca fata unui varf de 604 pasageri care sosesc si tot atatia pasageri care pleaca, in conformitate cu standardele Asociatiei Internationale de Transport Aerian (IATA).

 • 12 january 2022Macedonia de Nord imprumuta 28.9 milioane de euro pentru conducta de gaz catre Grecia

  Macedonia de Nord va primi un imprumut in cuantum de 28.9 milioane de euro de la Banca Europeana de Investitii (BEI) pentru construirea unei sectiuni din interconectorul de gaze cu Grecia. Proiectul va servi drept masura pe termen scurt care va facilita tranzitia treptata a tarii la energia curata. Constructia sectiunii cu lungime de 68 km va ajuta Macedonia de Nord sa-si diversifice aprovizionarile cu gaze, sa-si imbunatateasca securitatea energetica, precum si sa creasca competitivitatea pe piata de energie electrica.

 • 07 january 2022O fabrica moderna IoT incepe productia de frigidere in Romania

  Noua fabrica Haier Tech Romania a inceput productia de frigidere de cea mai inalta clasa cu marcile Candy, Hoover si Haier in Romania. Fabrica moderna, care depaseste 70 de milioane de euro, este situata in Parcul Industrial “Allianso”, in apropiere de mun. Ploiesti. Intreprinderea de productie acopera o suprafata de 63 000 m2 si este dotata cu cele mai noi solutii IoT, inovatii, roboti si utilaje avansate in domeniul Industry 4.0. Fabrica este echipata cu doua linii de productie, unde vor fi dezvoltate si produse frigidere, atat standard, cat si modele incorporabile. Fabrica va deservi atat piata romaneasca, cat si cea internationala, cu o capacitate de productie de peste 1 milion de frigidere pe an.

 • 06 january 2022Compania sarba IMG production construieste o fabrica de componente din plastic

  Compania sarba IMG production, care este o filiala a companiei cehe IMG Bohemia, a inceput constructia unei noi fabrici pentru productia de componente din plastic. Instalatia va fi amplasata in zona industriala a mun. Vršac. Investitia companiei IMG production este impartita in trei faze, care sunt in valoare totala de 15 milioane de euro. Startul primei faze a proiectului, care este pentru 5 milioane de euro, a fost dat pe 16 decembrie. Constructia fabricii este de asteptat sa fie finalizata in octombrie 2022, cand ar trebui sa inceapa si productia in sine. Faza a doua si a treia de investitii, fiecare din nou in valoare de 5 milioane de euro, sunt planificate respectiv pentru 2023 si 2024.

 • 23 december 2021O companie franceza realizeaza o investitie strategica in Macedonia de Nord

  Macedonia de Nord va achizitiona unul dintre cele mai mari parcuri solare din Europa, cu o capacitatea de producere a energiei electrice de la 360 la 400 MW, a aflat BalkanEngineer de la Vlada.mk. Facilitatea va fi o investitie franceza “verde” si este de asteptat sa fie construita in 2022. Parcul solar va fi situat pe teritoriul viitorului aeroport din orasul Štip, care se intinde pe o suprafata de 452 ha. Aceasta va fi cea mai mare investitie franceza in Macedonia de Nord din ultimii cincisprezece ani. Executantul proiectului este Akuo Energy. Instalatia solara va genera 620 GWh de energie curata si va economisi 380 000 de tone de dioxid de carbon pe an, aprovizionand peste 94 000 de gospodarii.

Vedeti toate »