Abonament gratuit

Abonati-va la buletinul nostru de stiri si fiti la curent!

Articole

STAMH a inceput anul 2023 ca partener autorizat exclusiv al Interroll Group, cu participare lor international Rolli

20 january 2023

In Bulgarian  In Macedonian

 

Inceputul noului an 2023 s-a dovedit a fi cu adevarat cu succes pentru dezvoltarea companiei internationale STAMH Group, specializata in implementarea completa a solutiilor automatizate de depozitare si logistica. “Anuntam in mod oficial parteneriatul nostru cu producatorul lider mondial de solutii pentru manipularea materialelor si conveioare automate si benzi transportoare automate – Interroll Group. Suntem singura companie certificata care poate integra conveioare automate si astfel de tipuri de solutii de transport intralogistic”, au comentat de la STAMH Group.

 

 

Ce fel de detalii privind aderarea la programul Rolling On Interroll (ROI) al Interroll Group au impartasit cu privire la subiect de la STAMH, veti afla in randurile urmatoare.

 

“In esenta, programul ROI reprezinta o initiativa de formare a unei retele globale de specialisti locali in manipularea materialelor si automatizarea proceselor de depozitare intralogistice, care isi propun sa faca schimb de experienta si abilitati in scopul dezvoltarii industriale. Motto-ul ROI „Just Cause“  (pur si simplu cauza) reprezinta nu numai aspiratie catre o rentabilitate reciproca a investitiei, ci si pentru o valoare impusa fundamentala pentru colectivitate, mediu de afacere curat si transparent. Programul global al Interroll Group reuneste companii si profesionisti din tari diferite si culturi diferite care impartasesc unele si aceleasi principii, valori si idealuri. Desi limbile noastre materne sunt diferite, in calitate de parteneri ROI comunicam intr-o limba comuna”, au explicat de la STAMH.

 

Pe scurt despre Interroll Group

 

Solutiile Interroll sunt utilizate in depozite si centrele de distributie ale companiilor pentru servicii expres si postale, comert electronic, aeroporturi, industria alimentara, moda, sectorul de constructii auto si multe alte industrii de productie. “Inima” companiei este Centrul de Proiecte de Inovare si Dezvoltare (IPDC) din Germania. Centrul este responsabil pentru managementul si implementarea inovatiilor de catre grupul international Interroll.

 

Care este pozitia grupului STAMH in programul international ROI?

STAMH Group este o companie care implementeaza tehnologii complexe pentru automatizarea depozitelor si servicii de depozitare in peste 22 de tari. Este specializata in proiectarea si instalarea sistemelor de depozitare pentru paleti, cutii, ambalaj de carton, casete de picking si chiar marfuri neambalate.

 

Grupul isi desfasoara activitatea in Austria, Serbia, Romania, Grecia, Bulgaria, Italia, Macedonia de Nord, Muntenegru, Bosnia si Hertegovina, Croatia si alte tari din Europa de Sud-Est si Centrala. Portofoliul STAMH Group include peste 14 000 de proiecte de succes care au fost implementate in Europa, Asia si Orientul Mijlociu.

 

 

“Implementam doar cele mai bune solutii de calitate de pe piata. Coveioarele si benzile transportoare Interroll si-au dovedit eficienta si fiabilitatea in multe dintre proiectele noastre si acest lucru ne-a determinat sa ne alaturam programului international Rolling on Interroll cu mare dorinta. Adevarul este ca pentru noi sistemele de depozitare au fost intotdeauna o ratiune”, au explicat specialistii de la companie.

 

Echipele STAMH Group proiecteaza si implementeaza diverse solutii automatizate de depozitare.

 

Conveioarele cu benzi transportoare si locul lor in sistemele automatizate de depozitare

 

STAMH ofera solutii complete pentru centrele de distributie si bazele logistice

 

Conveioarele asigura legatura intre toate zonele din depozit, indiferent daca este vorba de receptie, depozitare, ambalare, paletizare sau expediere. Exact de aceea, parteneriatul dintre STAMH Group si Interroll Group in cadrul programului international Rolling on Interroll este esential pentru oricine care decide sa faca pasul important catre o automatizare de calitate si fiabila de depozitare.

 

Adresa: Bulevardul Basarabia 256G, București 030352, Romania

Telefon: + 4 0799 965 445

Е-mail: office.ro@stamh.com

 

Mai multe informatii despre companie, produsele si serviciile oferite in Romania, puteti gasi AICI!

 

 

Sursa material foto: STAMH Group

Articole

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 05 december 2023O parte din echipamentul de ridicare la macaralele din Portul Varna a fost complet modernizat de la T&D Engineering

  Portul Varna EAD este un operator portuar care deserveste nave si iahturi comerciale, de pasageri, de croaziera, militare si de cercetare stiintifica si se ocupa cu procesarea tuturor tipurilor de marfuri. Acesta uneste doua terminale portuare – Varna-Est, situat in interiorul Golfului Varna, la doar 1 km de centrul capitalei maritime, si Varna-Vest – unul dintre porturile cele mai moderne si cu cea mai rapida dezvoltare de pe coasta nordica a Marii Negre. Pentru implementarea cu succes a activitatii sale, de la companie s-au increzut pe deplin in echipa de specialisti dovediti a companiei lidere de inginerie T&D Engineering pentru reconstructia completa si modernizarea unei parti a macaralelor portuale.

 • 05 december 2023Tesy intentioneaza sa-si mareasca capacitatea de productie la boilerele cu volum mare prin implementarea unui proiect tehnologic

  Producatorul european de boilere si electrocasnice Tesy a anuntat noile sale planuri de productie cu privire la linia de boilere cu volum mare (BVM). “Am lansat un nou proiect cu care ne vom reinnoi in mod complet capacitatea de productie la boilerele cu volum mare. Scopul nostru este pana in 2026 sa putem produce 120 000 BVM emailate pana la 500 l si 10 000 BVM cu volum de la 800 la 2000 l (total emailate si buffer) pe an, au anuntat de la companie. Tesy isi stabileste un termen orientativ pentru implementarea proiectului de 3 ani, activitatile fiind impartite in 4 etape: Faza 1: Linie noua de emailare, inclusiv curatare chimica, aplicare si coacere.

 • 18 november 2023Un sistem SCADA modern de la T & D Engineering asigura controlul si gestionarea de la distanta a retelei electrice la substatiil

  Fiind una dintre cele mai consacrate companii de inginerie de pe piata, T & D Engineering este un partener preferat la realizarea proiectelor de diversa amploare pentru domeniul industriei si infrastructurii energetice. De ani de zile, compania este executant principal al proiectelor pentru Compania Nationala “Infrastructura Feroviara” (NRIC), multe dintre care sunt complexe si includ constructii la cheie. Compania este, de asemenea, subcontractant cu privire la sistemele SCADA, activitatile de instalare si punere in functiune. Substatia face parte dintr-un sistem electric de producere, transport si distributie a energiei electrice, care ajuta la transformarea tensiunii de la mare la joasa sau invers.

 • 08 november 2023Ivaylo Rachev, director de vanzari la Tesy: “Viitorul pentru Tesy este Tesy – acesta este brandul pe care noi toti de la compani

  Tesy este o companie lider, specializata in productia de aparate electrice de incalzire si sisteme de aer conditionat, care se disting prin functii inovatoare si eficiente din punct de vedere energetic. Gama de produse a companiei include boilere electrice, panouri de incalzire cu infrarosu, convectoare, iar recent si sisteme cu pompe de caldura. Lucrul care distinge brandul Tesy este aspiratia cu privire la stabilirea unor standarde noi, mai inalte in ceea ce priveste calitatea si eficienta energetica a produselor oferite si combinatia optima intre design si functionalitate, iar in spatele realizarii acestor obiective se afla o echipa de profesionisti ambitiosi.

 • 15 november 2023Masini si roboti digitali au demonstrat avantajele digitizarii la standurile companiei RAIS in timpul MachTech & InnoTech 2023

  Editia din acest an a MachTech & InnoTech, care a avut loc in perioada 3 – 6 octombrie 2023, a reunit companii bulgare si internationale dovedite, care au demonstrat masini, roboti si solutii tehnice inovatoare la Inter Expo Center – Sofia (IEC). Printre acestea s-au remarcat cele doua standuri cu care producatorul bulgar dovedit de masini CNC RAIS a participat la acest forum. Acestea au impresionat vizitatorii atat prin viziunea lor, cat si cu atmosfera constructiva a acestora. Primul stand a fost dedicat in intregime masinilor CNC productie proprie si noutatile legate de masinile partenerilor de lunga durata ai RAIS – Citizen Machinery Miyano si Takisawa.

 • 01 november 2023Kimex a prezentat exponate impresionante cu marca Kiberys la MachTech 2023: robotul de sudura Kibot 2200 si linia combinata

  Compania bulgara Kimex este bine-cunoscuta printre profesionistii in domeniul sudurii. Compania ofera sisteme robotizate de tip portal pentru sudare si debitare, care sunt dezvoltari proprii ale companiei sale subsidiare Kiberys. Ce anume au dezvaluit cu privire la exponatele sale de la compania-expozanta, cu ce se mandresc si la ce se asteapta in viitor. Standul Kimex la MachTech 2023 a reprezentat o atractie puternica pentru vizitatori. O impresie deosebita au facut exponatele mari ale masinilor cu marca Kiberys. Unul dintre exponate a fost sistemul robotizat de sudura Kibot HD6 2200, iar numele “Kibot”, inclusiv si ortografia sa, este marca inregistrata a Kiberys.

Vedeti toate »

Noutati

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 04 december 2023Serbia negociaza cu Bulgaria pentru construirea unei linii feroviare de mare viteza de la Nis la Sofia

  Goran Vesic, Ministrul Constructiilor, Transporturilor si Infrastructurii din Serbia a declarat ca pe langa constructia liniei de cale ferata Nis-Dimitrovgrad, Serbia lucreaza impreuna cu Bulgaria la crearea unei conexiuni intre portul Vidin si Zaicar si a liniei feroviare de mare viteza de la Nis la Sofia. A aflat BalkanEngineer.com de la BTA. Ministrul a mai adaugat ca Turcia lucreaza, de asemenea, la tronsonul de la Istanbul pana la granita turco-bulgara. Odata ce Sofia se va conecta la aceasta granita, va exista o linie feroviara de mare viteza de la Nis la Istanbul. Astfel de linie va exista si pana la Skopje, Salonic si Atena, a adaugat acesta.

 • 29 november 2023Compania germana Muehlbauer va construi o fabrica pentru asamblarea masinilor pentru productia de baterii si pile de combustie

  Compania germana Muehlbauer Automation doo, parte a Muehlbauer Group, intentioneaza sa construiasca un parc tehnologic pentru asamblarea pieselor pentru masini pentru productia de baterii si pile de combustie in partea de nord a Zonei de Afaceri Est din Stara Pazova, Serbia. A aflat BalkanEngineer.com de la Cijeurope.com. Proiectul preliminar care a fost intocmit de NORTH Engineering doo Subotica, cuprinde constructia unei unitati de productie pe trei etaje cu o parte pentru birouri. Investitia Muehlbauer Group in Serbia vine la un an dupa anuntul Ministerului Economiei cu privire la noi investitii in sectoarele industriei auto si productia de echipamente electrice in valoare de 180 de milioane de euro.

 • 27 november 2023Albania si Kosovo construiesc o noua legatura feroviara cu un contract de 168.9 milioane de leki

  Doua companii private vor construi o linie de cale ferata intre Durres si Pristina, a aflat BalkanEngineer.com de la BTA. Companiile, membre ale consortiului austro-albanez ILF Consulting Engineers Austria GmbH – ABKONS SH.P.K., au castigat un contract anuntat de guvernul albanez pentru realizarea unui studiu de fezabilitate si concept pentru construirea unei linii de cale ferata care sa faca legatura intre orasul albanez de coasta de capitala Republicii Kosovo.

 • 24 november 2023O intalnire economica bulgaro-macedoneana intareste relatiile de afaceri bilaterale dintre cele doua tari

  Intr-un efort comun de consolidare a legaturilor economice companiile din Macedonia de Nord, angajate in relatii de afaceri cu Bulgaria, s-au reunit la Skopje pentru o intalnire cheie, a aflat BalkanEngineer.com de la BTA. Intalnirea, organizata de Ambasada Bulgariei si Camera de Comert Macedoneano-Bulgara (CCMB), a ilustrat sustenabilitatea si dinamica parteneriatelor bilaterale de afaceri, care continua sa se dezvolte in ciuda mediului economic provocator din ultimii ani. Bulgaria ocupa pozitia a cincea ca cel mai important partener comercial al Macedoniei de Nord si a doua cea mai importanta destinatie de export

 • 22 november 2023Serbia intentioneaza sa faca o investitie de 2 miliarde de euro in energie regenerabila prin cooperare cu companii chineze

  Guvernul sarb intentioneaza sa colaboreze cu companiile chineze Shanghai Fengling Renewable si Zidjin Mining Group pentru dezvoltarea unei centrale electrice hibrida solara si eoliana regenerabila cu o capacitate de cel putin 1.5 GW, care vizeaza sa produca 30 000 t de hidrogen verde regenerabil pe an, a aflat BalkanEngineer.com de la icis.com. Organizatia chineza Shanghai Fengling Renewables este interesata sa investeasca in capacitati de energie regenerabila si capacitati de stocare in Serbia, in special cu privire la productia de hidrogen din surse regenerabile, iar partenerii strategici pentru Serbia Zidjin Mining Group au in vedere ca centrala electrica hibrida sa fie construita in regiunea Bor, zona situata in estul Serbiei.

 • 20 november 2023Compania bulgara Invenio Partners si cea austriaca ACP creeaza un furnizor de top de instruire in domeniul afacerilor si IT

  Compania bulgara de investitii Invenio Partners si Accession Capital Partners, cu sediul situat la Viena, au achizitionat unitatea pentru educatie profesionala a companiei Link Group din Serbia si intentioneaza sa o foloseasca pentru a crea si dezvolta un furnizor de top in domeniul IT si educatiei profesionale de afaceri in Europa de Sud-Est. A aflat BalkanEngieer.com de la intellinews.com. Valoarea achizitiei nu a fost dezvaluita. Invenio si ACP vor ajuta compania Link Group sa-si dezvolte oferta de produse, pentru a raspunde nevoilor in continua crestere cu privire la perfectionarea calificarilor tinerilor profesionisti, introducand in acelasi timp noi programe care sa raspunda cerintelor dinamice ale segmentului B2B.

Vedeti toate »

Evenimente

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 05 december 2023O noua fabrica de vaccinuri pentru animale, distinsa cu certificat GMP, isi deschide usile la Razgrad, Bulgaria

  Biovet - filiala Razgrad, producator bulgar de suplimente alimentare si medicamente pentru animale, a lansat un proiect inovativ pentru producerea de vaccinuri pentru uz veterinar industrial, a aflat BalkanEnigeer.com de la BTA. Noua fabrica se va concentra pe productia de vaccinuri pentru pasari, porci si bovine, iar investitia in aceasta este de aproximativ 140 de milioane de leva (BGN). Doamna Temenuga Gazdova, directorul Biovet – filiala Razgrad, a explicat ca investitia este concentrata pe constructia unei fabrici moderne care sa indeplineasca standardele inalte pentru medicina veterinara. Facilitatea dispune de echipamente si procese tehnologice care pot fi utilizate cu usurinta si pentru producerea medicamentelor de uz uman.

 • 02 december 2023De la 1 ianuarie 2024, Branka Slaveski va prelua functia de director general al cramei Tikves din Macedonia de Nord

  Tikves, producatorul de vinuri din Macedonia de Nord, a numit-o pe Branka Slaveska ca noul sau director general, a aflat BalkanEngineer.com de la SeeNews.com. Slaveska va prelua functia pe 1 ianuarie 2024. Tikves a reziliat contractul de munca al fostului director general al companiei – Rados Vukicevic pe 29 mai a acestui an, fara a preciza motivele cu privire la decizie. Vukicevic a ocupat functia de director al cramei din 2017, iar director interimar dupa eliberarea lui a fost Svetozar Janevski. De la inceputul anului viitor, functia va fi preluata de Branka Slaveska. Crama Tikves este una dintre cele mai mari si mai semnificative facilitati vinifere din zona Europei de Sud-Est. In momentul de fata.

 • 01 december 2023Compania romaneasca E.ON a instalat o centrala fotovoltaica pentru producatorul de caramida Cemacon

  E.ON Energie Romania a finalizat o noua centrala fotovoltaica pentru nevoile producatorului roman de caramida Cemacon, a aflat BalkanEngineer.com de la Green-forum.eu. Valoarea investitiei se ridica la circa 850 000 de euro. Cu o capacitate instalata de peste 1 MWh centrala va acoperi o mare parte din necesarul de energie electrica al parcului industrial Recea. Mai mult, anual, Cemacon isi va reduce emisiile cu circa 300 de tone de CO2 si isi va optimiza costurile cu energia cu aproximativ 83 000 de euro. Pe acoperisul fabricii din Recea a fost montat un sistem care cuprinde 2176 de module fotovoltaice, cu tehnologie monocristalina. Acesta va genera, in medie, 976 MWh/an.

 • 28 november 2023Primaria Municipiului Svishtov (Bulgaria) a prezentat un proiect pentru constructia Parcului Tehnologic Industrial Dunarean

  Primaria Municipiului Svishtov (Bulgaria) este la un pas mai aproape de realizarea planului ambitios privind crearea Parcului Tehnologic Industrial Dunarean, dupa ce si-a depus in mod oficial propunerea de proiect pentru investitii in valoare de aproximativ 50 de milioane de leva, a aflat BalkanEngineer.com de la BTA. Initiativa este parte din procedura BG-RRP-3.007 din “Programul de sprijin public pentru dezvoltarea zonelor industriale, parcurilor si teritoriilor similare si pentru atragerea de investitii” din cadrul Planului national de redresare si rezilienta. Acordul Consiliului Municipal permite “Parcul Tehnologic Industrial – Svishtov” EOOD sa se candidateze pentru finantare, ceea ce ar ajuta la dezvoltarea cu succes a proiectului.

 • 23 november 2023Aquila va cumpara producatorul roman de aerosoli pentru autoturisme Romtec pentru 3.2 milioane de euro

  Aquila, companie de distributie si logistica pentru bunuri de larg consum din Romania, a anuntat ca va cumpara 100% din producatorul local de aerosoli pentru autoturisme Romtec, a aflat BalkanEngineer.com de la SeeNews.com. Tranzactia in valoare de 3.2 milioane de euro (3.42 milioane de dolari), va fi finalizata in urma unui audit si dupa primirea avizelor de reglementare necesare de la Consiliul Concurentei. Cu ocazia investitiei de amploare, Catalin Vasile, CEO-ul companiei Aquila, a dezvaluit ca continua directia asumata pentru realizarea a mai multor tranzactii de achizitii in perioada urmatoare.

 • 21 november 2023Compania albaneza de investitii Gjonaj Group Holdings a achizitionat GreeNNat Solar Park Ballsh pentru 1.95 milioane de euro

  Compania cu destinatie speciala a Companiei albaneze de investitii Gjonaj Group Holdings a achizitionat GreeNNat Solar Park Ballsh, care dezvolta o centrala electrica solara de 100 MW in Ballsh, oras aflat in sudul Albaniei, pentru 1.95 milioane euro, a aflat BalkanEngineer.com de la Serbia-energy.eu. Infotelecom-Albsolar 3, infiintata in luna aprilie a acestui an de Gjonaj si dezvoltatorul de surse regenerabile de energie Ener Trade, a achizitionat GreeNNat de la grupul local de constructii si energie Shijaku. In ianuarie guvernul albanez a declarat ca a aprobat cererea companiei GreeNNat pentru dezvoltarea unei centrale fotovoltaice de 100 MW in locul rafinariei de petrol abandonate din Ballsh.

Vedeti toate »