Abonament gratuit

Abonati-va la buletinul nostru de stiri si fiti la curent!

Articole

STAMH a inceput anul 2023 ca partener autorizat exclusiv al Interroll Group, cu participare lor international Rolli

20 january 2023

In Bulgarian  In Macedonian

 

Inceputul noului an 2023 s-a dovedit a fi cu adevarat cu succes pentru dezvoltarea companiei internationale STAMH Group, specializata in implementarea completa a solutiilor automatizate de depozitare si logistica. “Anuntam in mod oficial parteneriatul nostru cu producatorul lider mondial de solutii pentru manipularea materialelor si conveioare automate si benzi transportoare automate – Interroll Group. Suntem singura companie certificata care poate integra conveioare automate si astfel de tipuri de solutii de transport intralogistic”, au comentat de la STAMH Group.

 

 

Ce fel de detalii privind aderarea la programul Rolling On Interroll (ROI) al Interroll Group au impartasit cu privire la subiect de la STAMH, veti afla in randurile urmatoare.

 

“In esenta, programul ROI reprezinta o initiativa de formare a unei retele globale de specialisti locali in manipularea materialelor si automatizarea proceselor de depozitare intralogistice, care isi propun sa faca schimb de experienta si abilitati in scopul dezvoltarii industriale. Motto-ul ROI „Just Cause“  (pur si simplu cauza) reprezinta nu numai aspiratie catre o rentabilitate reciproca a investitiei, ci si pentru o valoare impusa fundamentala pentru colectivitate, mediu de afacere curat si transparent. Programul global al Interroll Group reuneste companii si profesionisti din tari diferite si culturi diferite care impartasesc unele si aceleasi principii, valori si idealuri. Desi limbile noastre materne sunt diferite, in calitate de parteneri ROI comunicam intr-o limba comuna”, au explicat de la STAMH.

 

Pe scurt despre Interroll Group

 

Solutiile Interroll sunt utilizate in depozite si centrele de distributie ale companiilor pentru servicii expres si postale, comert electronic, aeroporturi, industria alimentara, moda, sectorul de constructii auto si multe alte industrii de productie. “Inima” companiei este Centrul de Proiecte de Inovare si Dezvoltare (IPDC) din Germania. Centrul este responsabil pentru managementul si implementarea inovatiilor de catre grupul international Interroll.

 

Care este pozitia grupului STAMH in programul international ROI?

STAMH Group este o companie care implementeaza tehnologii complexe pentru automatizarea depozitelor si servicii de depozitare in peste 22 de tari. Este specializata in proiectarea si instalarea sistemelor de depozitare pentru paleti, cutii, ambalaj de carton, casete de picking si chiar marfuri neambalate.

 

Grupul isi desfasoara activitatea in Austria, Serbia, Romania, Grecia, Bulgaria, Italia, Macedonia de Nord, Muntenegru, Bosnia si Hertegovina, Croatia si alte tari din Europa de Sud-Est si Centrala. Portofoliul STAMH Group include peste 14 000 de proiecte de succes care au fost implementate in Europa, Asia si Orientul Mijlociu.

 

 

“Implementam doar cele mai bune solutii de calitate de pe piata. Coveioarele si benzile transportoare Interroll si-au dovedit eficienta si fiabilitatea in multe dintre proiectele noastre si acest lucru ne-a determinat sa ne alaturam programului international Rolling on Interroll cu mare dorinta. Adevarul este ca pentru noi sistemele de depozitare au fost intotdeauna o ratiune”, au explicat specialistii de la companie.

 

Echipele STAMH Group proiecteaza si implementeaza diverse solutii automatizate de depozitare.

 

Conveioarele cu benzi transportoare si locul lor in sistemele automatizate de depozitare

 

STAMH ofera solutii complete pentru centrele de distributie si bazele logistice

 

Conveioarele asigura legatura intre toate zonele din depozit, indiferent daca este vorba de receptie, depozitare, ambalare, paletizare sau expediere. Exact de aceea, parteneriatul dintre STAMH Group si Interroll Group in cadrul programului international Rolling on Interroll este esential pentru oricine care decide sa faca pasul important catre o automatizare de calitate si fiabila de depozitare.

 

Adresa: Bulevardul Basarabia 256G, București 030352, Romania

Telefon: + 4 0799 965 445

Е-mail: office.ro@stamh.com

 

Mai multe informatii despre companie, produsele si serviciile oferite in Romania, puteti gasi AICI!

 

 

Sursa material foto: STAMH Group

Articole

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 14 april 2024Profesionalismul companiei T&D Engineering se remarca in ingineria sistemului de automatizare la substatia “Amylum”

  Compania Amylum Bulgaria, care opereaza deja sub numele ADM Razgrad EAD, este una dintre cele mai mari intreprinderi din Peninsula Balcanica pentru prelucrarea porumbului si producerea diverselor produse, cum ar fi amidon, siropuri de glucoza, dextroza cristalina si lichida, siropuri de porumb cu continut ridicat de fructoza si maltodextrina. Gasesc aplicatie pe scara larga intr-o serie de ramuri industriale, inclusiv: industria alimentara, industria celulozei si hartiei, productia de textile, precum si in domeniul farmaciei si productiei de furaje. Facilitatile de productie ale companiei sunt situate in municipiul Razgrad, iar fabrica este una dintre cele mai mari investitii anglo-americane din Bulgaria.

 • 14 april 2024Boilerele AquaThermica de la Tesy indeplinesc cele mai moderne cerinte pentru aparate electrocasnice ecologice si eficiente

  In conformitate cu cererea globala activa de solutii ecologice si eficiente din punct de vedere energetic pentru nevoile casnice, producatorul lider de boilere si aparate electrocasnice Tesy a inclus in portofoliu sau boilerele termodinamice de tip “aer-apa” pentru productia de apa calda menajera. Linia AquaThermica este compusa din aparate cu un volum de 200 si 260 l cu sau fara schimbator de caldura, care functioneaza cu surse regenerabile de energie, ca de exemplu sisteme fotovoltaice. Dezvoltarea acestei game de produse contribuie la un mediu mai curat, reducand astfel emisiile de carbon, ceea ce corespunde valorilor corporative ale companiei.

 • 11 april 2024Sistemul Grundfos MIXIT si pompele MAGNA3 maresc eficienta energetica si confortul intr-un complex rezidential din Nis, Serbia

  Datorita anilor indelungati de experienta in dezvoltarea solutiilor de pompare de inalta tehnologie si eficienta, echipa de dezvoltare a companiei Grundfos a creat si ulterior a brevetat dispozitivul inovator MIXIT “all-in-one”. Combinand toate componentele unei bucle de amestec traditionale, solutia poate creste eficienta energetica in sistemele de incalzire si racire din cladirile rezidentiale, comerciale, de afaceri si industriale. Un exemplu excelent de aplicare cu succes a acestui concept inovator este proiectul Grundfos pentru modernizarea instalatiei de incalzire intr-o cladire rezidentiala din Nis, Serbia.

 • 11 april 2024КМТ Сервис: Gossen Metrawatt је развио нови мултифункционални тестер METRALINE MF за проверу електричних инсталација

  Проверена немачка компанија за мерење и тестирање Gossen Metrawatt проширила је серију исплативих и лаких за употребу мерних уређаја METRALINE, додајући нови мултифункционални инсталациони тестер. METRALINE MF је сертификован за CAT III 600 V/CAT IV 300 V, што осигурава да се сва неопходна испитивања за електричне системе и инсталације изводе у складу са важећим стандардима DIN VDE 0100-600 и DIN VDE 0105-100. Преносиви тестер, који се напаја батеријама, има графички дисплеј у боји и мени лак за навигацију, који нуди интуитиван и практичан рад.

 • 10 april 2024ETA-SYS: Incuietoarea noastra cu cod GSM este o solutie inovatoare pentru protectie fiabila si control de la distanta al accesul

  Incuietoarea cu cod GSM, dezvoltata de specialistul dovedit in productia de sisteme de semnalizare si alarmare, solutii de securitate si dispozitive personale de notificare electronica ETA-SYS, asigura acces pana la diferite obiecte prin introducerea codului de la distanta. “Lucrul nou si diferit la incuietoarea noastra cu cod, este ca aceasta permite proprietarului sa schimbe codul si setarile incuietorii prin intermediul GSM-ului. Numai el are drepturi depline de a programa si controla de la distanta accesul pana la obiectele sale. Sistemul este deosebit de potrivit pentru locatorii care ofera locuinte pentru cazare temporara – apartamente, case de vacanta, vile, bungalouri, pensiuni etc.”, au informat pentru BalkanEngineer.com de la companie.

 • 09 april 2024Leader mondial în domeniu, Reichle & De – Massari AG (R&M) dezvoltă soluții de infrastructură de cea mai înaltă calitate

  Liderul consacrat la nivel global in sectorul tehnologiei informatiei si comunicatiilor, Reichle & De-Massari AG (R&M) asigura ample oportunitati de integrare in toate aspectele conectivitatii in domeniul sistemelor de cabluri. Incepand ca o afacere de familie independenta in Elvetia inca din anul 1964, astazi compania a devenit unul dintre modelele mondiale in industria telecomunicatiilor cu o retea de productie si comert dezvoltata la nivel international. Cu 14 fabrici, peste 20 de baze de depozitare si birouri in peste 40 de tari de pe toate continentele, compania are aproape 1600 de angajati in intreaga lume. R&M este un producator si furnizor lider de produse de ultima generatie, de inalta performanta si fiabile.

Vedeti toate »

Noutati

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 15 april 2024Atlantic Incubator Partners LLC are planuri pentru investitie strategica pe insula Sazan din Albania

  Compania americana Atlantic Incubator Partners LLC si-a exprimat interesul cu privire la construirea unei statiuni turistice pe insula Sazan din Albania, fapt care este in deplina conformitate cu obiectivele strategice ale tarii pentru imbunatatirea infrastructurii sale turistice si atragerea investitiilor straine, a aflat BalkanEngineer.com de la BTA.

 • 11 april 2024Provincia sarba Voivodina investeste 7.3 milioane de euro intr-o statie de epurare a apelor uzate

  Provincia autonoma sarba Voivodina a anuntat ca a semnat un acord pentru construirea unei statii de epurare a apelor uzate in orasul Vrdnik, situat in partea de nord a tarii, a aflat BalkanEngineer.com de la SeeNews.com. Proiectul este in valoare de 850 de milioane de dinari (7.3 milioane de euro).

 • 09 april 2024Tarile de Jos sunt cel mai mare investitor strain din Albania pentru 2023, cu investitii in valoare de 300 de milioane de euro

  In 2023, Tarile de Jos s-au impus ca un principal investitor in Albania, cu investitii in valoare de 300 de milioane de euro, a aflat BalkanEngineer.com de la BTA. Aceasta crestere semnificativa comparativ cu anul precedent evidentiaza interesul in crestere al companiilor olandeze fata de piata albaneza. Potrivit datelor ATA (Albanian Telegraphic Agency), companiile olandeze sunt active in sectoare cheie ale economiei albaneze, domeniul energeticii fiind principalul domeniu cu cele mai multe investitii straine.

 • 05 april 2024Producatorul de componente electrotehnice Noark Electric a deschis un centru logistic regional in Romania

  Noark Electric Romania, filiala a Noark Electric, lider global in productia de componente electrotehnice si echipamente electrice, a deschis un centru logistic modern in Romania, a aflat BalkanEngineer.com de la romania-insider.com. Prin amplasarea sa intr-o zona strategica langa Bucuresti, centrul intruchipeaza tehnologie moderna de ultima ora si un sistem avansat de warehouse management, asigurand livrari rapide catre partenerii si distribuitorii companiei. Cu o reducere remarcabila de 50% a termenului de livrare, noul centru logistic Noark va deservi nu doar piata locala, ci si pietele altor tari din regiunea balcanica.

 • 03 april 2024Tehnologie inovatoare de gestionare a deseurilor a companiei bulgare Elphi Tech va fi implementata in SUA

  Compania bulgara de inalta tehnologie Elphi Tech, in parteneriat cu uzina de inginerie mecanica Petal din Romania si compania americana E-Ficient Solutions LLC, a prezentat o tehnologie inovatoare pentru rezolvarea problemelor in continua crestere cu privire la deseurilor medicale periculoase in Statele Unite. Informatia a aflat BalkanEngineer.com de la Divident.eu. Inovatia promite sa revolutioneze modul in care aceste deseuri sunt gestionate si procesate, imbunatatind in acelasi timp situatia ecologica. Facilitatile, cunoscute sub numele de “Instalatii de electropiroliza pentru utilizarea hidrocarburilor reziduale”, se disting printr-o tehnologie inovatoare, protejata cu patru brevete de Elphi Tech.

 • 01 april 2024Lidl Stiftung & Co isi extinde operatiunile in Serbia cu un al treilea centru logistic in Belgrad

  Lidl Stiftung & Co, un retailer popular german de tip discount cu amanuntul, este gata sa-si consolideze si mai mult operatiunile din Serbia prin infiintarea unui al treilea centru logistic – de data aceasta la Belgrad, a aflat BalkanEngineer.com de la SeeNews.com. Proiectul ambitios, care acopera o suprafata vasta de 51.55 ha la periferia capitalei sarbe, subliniaza angajamentul companiei de crestere a eficientei operationale si consolidare a retelei lantului de aprovizionare din regiune. Planul detaliat de zonare, prezentat de Consiliul Local al municipiului Belgrad, propune o perspectiva pentru dezvoltarea strategica a retailerului, care se asteapta sa consolideze in mod semnificativ capacitatile logistice ale Lidl in Serbia.

Vedeti toate »

Evenimente

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Vedeti toate »