Бесплатна претплата

Претплатите се на наш билтен и увек будите у току!

Лазатек ДООД

Лазатек ДООД

http://www.lazatec.com/

Лазатек ДОО је компанија са пословним активностима у области ремонта и модернизација CNC машина, примени технологија за прераду делова на CNC машинама, гаранцију и пост гаранцију, испоруку нових алата и опреме машина.

 

Компанија има велико искуство и доказану традицију сервисирања. До сада је урадила и још увек обавља основни ремонт, модернизацију и одржавање стотине машина, како клијентима у Србији, тако и у иностранству. Уз обнову старих машина, компанија нуди нове машинске алате и прибор високе прецизности, достављање опреме у просторије купца, обезбеђује монтажу, пуштање у рад и обука особља, годину дана гаранција на машинама и две године гаранције дигиталних система управљања. Тренутно се Лазатек усмерава већи напор за снабдевање комплетних CNC машина.

 

Компанија предлаже, како на територији Србије, тако и целог Балкана, њеног дугогодишњег партнера, већ потврђене компаније из Јужне Кореје - произвођача опреме за CNC машине - Samchully Machinery. Компанија Лазатек предлаже тржишту Србије и на Балкану више технолошких и техничких решења водећег британског произвођача система за филтрирање Filtermist International, турске компанија Sarigol Conveyor, као и гиганта из Јужне Кореје Hanwha.

Kontakti

Седиште фирме

Адреса: Бугарска, Софија 1225, кварт Орландовци, улица "Овчарска" 22

Телефон: 003592/936 72 61

E-mail: info@lazatec.com

Партнери

Обjаве од Лазатек ДООД

Materijali за Лазатек ДООД

 • 1
 • 2
  • 10 july 2018Smec и Maxmill ЦНЦ машине за сечење метала по атрактивним ценама из Лазатек

   До краја јула 2018. године, Лазатек ДОО компанија омогућава својим клијентима да купе ЦНЦ стругове, марке Smec и обрадне центре Maxmill по веома атрактивним ценама, изјавили су из компаније за портал BalkanEngineer.com. Промотивна понуда односи се на услуге које нуди компанија хоризонталних и вертикалних стругова водећег произвођача из Јужне Кореје, компаније Smec и вертикалне обрадне центре и двоканалне центре за обрађивање метала тајванске компаније Maxmill.

  • 14 june 2018Лазатек је представио машинске машине за сечење високих перформанси и опрему за њих

   Функционалност, високи квалитет и високе перформансе производње и велика продуктивност више функционалног струга серије „Swiss type“ компаније Nomura DS, приказали су из компаније Лазатек ДОО, током међународне техничке изложбе MachTech & InnoTech 2018 (Бугарска). Компанија је представила и уређај за подавање више елемената Top Automazioni, компактан машински струг TD-1500Y компаније Tongtai и опрему за прибор за ЦНЦ алатне машине, укључујући и филтера за уље магле Filtermist.

  • 16 march 2018Различити машински алати и опрема на штанду компаније Лазатек на манифестацијама MachTech & InnoTech 2018

   Компанија Лазатек ДООД, водећи добављач алатних машина и прибора за њих , већ неколико узастопних година учествује на специјализованим међународним изложбама MachTech и InnoTech 2018, изјавили су из компаније за портал BalkanEngineer.com. Ове године изложба ће се одржати од 26. до 29. марта у Интер Експо Центру – Софија, док ће специјалисти из компаније Лазатек очекивати клијенте и партнере на свом стандардном павиљону - штанд А9 у Хали 3, где ће показати најновије производе из богатог асортимана компаније.

  • 17 january 2018Лазатек: Filtermist је честа метода за хватање и уклањање уљане магле

   Успешна дистрибутер алата за обраду компаније Leamington – Mills Manufacturing Technology, определио се за системе за филтрирање уљане маглу, компаније Filtermist International, да допуни своју нову палету усавршених стругова са два торња. У Србији, производе већ утврђене компаније Filtermist нуди компанија Лазатек ДОО, која се бави ремонтом и модернизацијом CNC машина, применом технологија за прераду делова на CNC машинама, услугама гаранцијског и не гаранцијског одржавања, испоруком нових алатних машина и опреме за њих. Из компаније Лазатек ДОО су објаснили појединости овог кључног партнерства за портал BalkanEngineer.com.

  • 21 november 2017Лазатек је проширио асортиман висококвалитетних стругова швајцарског типа Nomura DS

   Компаније Лазатек, успостављена добављач алатних машина и прибора за њих, проширила је своју широку палету производа са високо квалитетним струговима швајцарски типа, који су производња реномираног јужнокорејског произвођача Nomura DS. "Упознали смо се са компанијом Nomura DS на овогодишњем међународном сајму ЕМО 2017, који је одржан од 18. до 23. септембра у Хановеру. Током трајања изложбе, наши стручњаци су одржали бројне састанке са потенцијалним добављачима, али је најуспешнији је био наш састанак са компанијом Nomura DS", допуњују из компаније Лазатек.

  • 18 october 2017Лазатек: Top Automazioni је представио нову генерацију уређаја за додавање штапова ЕМО Hannover 2017

   Top Automazioni је водећа италијанска компанија за производњу уређаја за додавање штапова, која је власник патента за развој аутоматских система, базираним на PLC. "На изложби ЕМО Hannover 2017 у Немачкој, компанија је представила свој најновији производ – модел "Infinity", који ће бити у промету од 2018. године. Аутоматски уређај за додавање штапова ради са пречницима штапа од Ø3 мм до Ø 37 мм и може производити дужине од 2100 мм, 3200 мм, 4100 мм и 6100 мм", обавестили су за штени од стране компаније за портал BalkanEngineer.com из компаније Лазатек ДОО.

  • 15 august 2017Лазатек: Стручност компаније Filtermist решава проблем са уљаном маглом у компанији ЕТ&А

   Британска компанија Expert Tooling and Automation (ET&A) успешно је применила решење потврђеног произвођача филтера за уљану маглу, компаније Filtermist, које обезбеђује висок квалитет ваздуха у континуираној производњи. "ET&A је већ користила њихове филтере за уљану маглу. Када се појавио проблем са квалитетом ваздуха, обратили су се управо њима, потпуно уверени да ће стручњаци компаније успети да се носе са овим изазовом", изјавили су за портал BalkanEngineer.com из компаније Лазатек, која нуди на српском тржишту производе компаније Filtermist.

  • 22 may 2017Обрадни центар VP-8 компаније Tongtai привукао је пажњу на штанду компаније Лазатек на сајму MachTech 2017

   Компанија Лазатек, потврђени добављач алатних машина и њиховог прибора, поново је забалежила успешно учешће на великој изложби MachTech&InnoTech, која је одржан од 4. до 7. априла 2017 у Интер Експо Центру у Софији. Током манифестације, компанија се фокусирала ка свом новом партнерству са тајванским произвођачем Tongtai Machine Tools, а међу експонатима свог корпоративног штанда, први пут се нашао висококвалитетан вертикални обрадни центар VP-8. Обрадни центар је стандардно опремљен стабилним и ефикасним комплетом инструмената.

  • 17 march 2017Лазатек: Компаније Filtermist ће побољшати своје услове за добробит крајњег купца

   Увелико потврђена компанија Лазатек за инжењеринг, која нуди на Балкану технологију и техничка решења водећег британског произвођача система за филтрирање Filtermist International, објавила је за сајт BalkanEngineer.com важне информације о својим клијентима. "Компанија Filtermist је поносна што блиско сарађује са клијентима и тиме пружа услугу на највишем могућем нивоу. Стога, компанија ревидира своје стандардне услове гаранције и представља побољшане услове снабдевања у кратком року", саопштили су из централног представништва компаније Лазатек.

  • 21 february 2017Велика смањења залиха производа и многе друге поклоне је најавила компанија Лазатек

   Увелико потврђена компанија Лазатек, која развија своје деловање у области ЦНЦ алатних машина, најавила је својим клијентима посебне понуде за различите производе на лагеру. "Направите поклон управо сада за вашу производњу, на почетку нове 2017. куповном неког од наших производа са великим попустима," изјавили су за сајт BalkanEngineer.com из регионалног седишта компаније. Нова кампања компанбије Лазатек обухвата решења уређаја као што су уређај за почетни унос полупроизвода са пумпом са завртњем и индуктивним сензором на крају штапа водећег италијанског произвођача LNS Hydrobar.

  • 16 december 2016Стругови и центри Samsung Machine Tools предлаже фирма Лазатек

   Већ потврђена компанија, која послује у области алатних машина - Лазатек, - најавила је за сајт BalkanEngineer.com партнерство са лидером у индустрији SMEC - Samsung Machine Tools. "У оквиру међународног форума ЕМО 2015 у Милану, по први пут смо имали прилику да видимо уживо стругове и ЦНЦ машине, које нуди глобални произвођач Samsung. Наши инжењери су фасцинирани високим квалитетом и прецизношћу ових машина", саопштено је из компаније. Компанија SMEC нуди широку палету стругова и машина са две осовине, три осовине и вишеосне центе са струговима и ЦНЦ вертикалне машине, машине за бушење и прибор за њих.

 • 1
 • 2

Чланци

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 24 november 2022ЛЕМ: Основа сваког успешног производног посла је његова директна повезаност са образовањем

  Микроелектроника је саставни део данашње индустрије. Све више компанија се окреће минијатурним и све компактнијим уређајима, кроз које настоје да модернизују своју производњу и раде по најстрожим европским стандардима. Стање индустрије микрочипова била је главна тема конференције „Будућност микроелектронике и квалификација радне снаге“, којој је присуствовао доказани лидер у електричним мерењима ЛЕМ. Шта су споделили о свом учешћу, рећи ћемо вам у наредним редовима.

 • 15 november 2022SpaceCAD је представио "суперзвезде" у свом асортиману производа током манифестације MachTech & InnoTech

  Током индустријске пословне изложбе MachTech & InnoTech, која се одржала од 13. до 16. септембра ове године. у Интер Експо Центру - Софија (ИЕЦ), имали смо задовољство да лично упознамо тим компаније SpaceCAD. И ове године, компанија је била део В2В догађаја како би представила најновије у области индустријских решења које нуди. У наредним редовима ћемо вам рећи шта су биле најважније ствари на њеном штанду, као и шта су поделили стручњаци из компаније.

 • 11 november 2022Телетек Електроникс: Teletek CLOUD и Teletek PR апликације обезбеђују оптималан рад са iRIS адресабилним

  Teletek CLOUD и Teletek PRO штеде време и оптимизују активности одржавања ватродојавних система“, саопштио је Телетек Електроникс – европски лидер у производњи сигнално-безбедносне и противпожарне опреме. Мобилне апликације омогућавају даљински приступ и праћење у реалном времену iRIS адресабилних система за дојаву пожара. Применљиви су на iRIS панеле који подржавају CLOUD функције – iRIS 8 од верзије фирмвера 1.1.1 и новије, као и на нови iRIS 4.

 • 09 november 2022Учешће компаније РАИС на MachTech & InnoTech 2022: Нове машине, иновативна решења

  Како је прошло овогодишње издање MachTech & InnoTech? По први пут за две године, професионалци из различитих индустријских сектора могли су да уживају у иновацијама у свету технике и технологије без ограничења у комуникацији. Тим компаније РАИС није изневерио своју традицију да буде део излагача током b2b догађаја, који је одржан у Интер Експо Центру – Софија (ИЕЦ) од 13. до 16. септембра. Посетили смо специјализовани семинар РАИС-а са водећим инжењером Маријом Станиловом, који је био део пратећег програма форума.

 • 04 november 2022SpaceCAD: Искористите бесплатну лиценцу за Сиеменсов професионални 3D CAD софтвер Solid Edge

  Јесен се спрема да буде изузетно продуктивна сезона за Siemens Digital Industries Software. Поред недавно објављеног ажурирања Solid Edge 2023, о којем можете пронаћи детаље ОВДЕ, компанија је такође објавила бесплатну верзију 3D CAD софтвера Solid Edge Community Edition. SpaceCAD - званични партнер Сименса, добављач и интегратор најновијих трендова у 3D технологијама, објавио је корисне информације о бесплатној понуди.

 • 02 november 2022Уз помоћ и подршку "Здрави Џо" сајта Неон.БГ, свака активност у производњи и логистици постаје лакша и пријатнија

  Јесте ли чули за „Здравог Џоа“ („Tough Joe“)? Ово елоквентно и незаборавно име изабрао је Неон.БГ за сопствени развој универзалних колица, која се широко користе у производњи и логистици. Доказана компанија има специјализовану експертизу у области пројектовања, инжењеринга, израде прототипа и производних активности производа и техничких решења за индустрију. Константно проширује асортиман производа и услуга које нуди, захваљујући и новом производном погону који је отворио своја врата у септембру 2021.

Види све »

Новости

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 24 november 2022Acтpa-Финaнc купује терминал за складиштење хемикалија у Варни, Бугарска

  Немачки достављач резервоара за складиштење гаса, хемикалија и деривата нафте, компанија Оіltаnkіng је изјавила да је скључила уговор о продаји свог удела, који износи 91.1% вредности терминала за складиштење течности, који се налази у граду Варна, Бугарска, сазнаје портал Balkanengineer.com са сајта Money.bg. Kyпац је компанија Acтpa-Финaнc AД, која је e пословница компаније Бyлмapĸeт Гpyп из града Русе, и која је један од 10 највећих произвођача биoдизeла, paфиниpaних и нepaфиниpaних уља и слободних киселина у Европи, као и једна од највећих приватних транспортних компаније на Балкану.

 • 22 november 2022Северномакедонска компанија Брако забележила је повећање извоза 46%

  Северномакедонска компанија Брако у прва три квартала 2022. године наставља да бележи позитивне резултате у свом пословању, упркос свим изазовима са којима се привреда суочавала. Ово је сазнао портал Balkanengineer.com са сајта Izvok.mk. Компанија Брако је у периоду јануар-септембар 2022. године забележио раст прихода од 15,65 одсто у односу на исти период прошле године, а главни покретач овог повећања био је значајан раст извоза од чак 46 одсто. Повећан извоз и производња довели су и до повећања броја запослених у компанији.

 • 17 november 2022Алкалоид (Северна Македонија) повећао је продају у првих девет месеци

  Северномакедонска фармацеутска компанија Алкалоид саопштила је да је у првих девет месеци ове године, упркос великим изазовима, успела да повећа продају и профитабилност. Ово је сазнао портал Balkanengineer.com са сајта Izvoz.mk. Према неревидираном финансијском извештају објављеном на Македонској берзи, најуспешнија домаћа компанија Алкалоид остварила је консолидовани приход од продаје од 10.988.914.294 денара, што је 16% више у односу на исти период прошле године. Посматрано по групама производа, у структури укупне консолидоване продаје највеће учешће заузимају производи из апотекарског сегмента и то 88%.

 • 15 november 2022Компанија Leoni ће запослити 1.000 радника у својој фабрици у Краљеву у Србији

  Произвођач електричних инсталација за аутомобиле Leoni најавио је да планира да што пре запосли око 1.000 нових радника у својој фабрици у Краљеву у Србији. Ово је сазнао портал Balkanengineer.com са сајта Serbiamonitor.com. Милош Манић, који је наследио Пјерлуиђија Ђонеа на месту генералног директора Леонија у Србији, додао је да компанија жели да ојача постојећу сарадњу са надлежнима у Краљеву и филијалом Националне службе за запошљавање у граду, како се капацитети компаније повећавају.

 • 10 november 2022Северна Македонија почиње изградњу железничке деонице Коридора 8

  Северна Македонија почиње изградњу источног дела Коридора број 8 - железничке деонице између Куманова и Кривог Паланкара, сазнаје портал Balkanengineer.com са сајта Economy.bg Транспортни коридор је од стратешког значаја јер би требало да повеже Италију, Албанију, Северну Македонију и Бугарску и створи интермодалну везу између Црног и Јадранског мора. Европски коридор почиње од италијанске луке Бриндизи, наставља се до албанске луке Драч–Тирана–Скопље–Куманово–Бељаковце–Крива Паланка–Деве Баир–Гујешево–Софија–Пловдив–Варна/Бургас. На територији Северне Македоније радови на прве две деонице железничког Коридора 8.

 • 08 november 2022Google отвара ново предстаништво у Букурешту, Румунија

  Технолошки гигант Google отворио је ново предстаништво у Румунији, сазнаје портал Balkanengineer.bg са сајта Marica.bg. Ово представништво се налази у центру румунске престонице Букурешта и запошљаваће преко 350 запослених. Google је отворио своју прву румунску канцеларију у Букурешту 2010. године, радећи локално преко своје подружнице Google Bucharest. У 2021. пријавио је 12,3 милиона леја (2,45 милиона долара) нето добити, према подацима објављеним на веб страници министарства финансија. Филијала у Букурешту је једна од преко 70 филијала које Google има у више од 50 земаља и запошљава преко 139.000 људи.

Види све »

Догађаји

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 25 november 2022AVR Solar Park планира изградњу соларне електране у Србија

  Компанија AVR Solar Park из Новог Београда иницирала је израду детаљног регулационог плана за соларну електрану у месту Сараоци, Смедерево, Србија. Ово је сазнао портал научи Balkanengineer.com са сајта Ekapija.com. Подручје обухваћено планом налази се у месту Сараоци, у изграђеном делу насеља, а највећи део се користи као пољопривредно земљиште иу приватном је власништву. Планирана је изградња соларне електране укупне снаге око 12 MW, од чега је максимални инсталисани капацитет у првој фази до 10 MW, а затим ће се додати још 2 МВ. Тачна снага објекта зависиће од технолошких карактеристика постављених панела.

 • 23 november 2022Син Карс излази на берзу у Амстердаму, финансирао фабрику у Румунији

  Русенски произвођач електричних аутомобила Син Карс Индустри АД планира да изађе на берзу у Амстердаму крајем 2024. године, сазнаје портал Balkanengineer.com са сајта Economic.bg. Циљ је да се прикупи додатни капитал како би се помогло компанији да заврши изградњу своје будуће фабрике у Румунији. Учешће на холандској берзи ће дати додатни подстицај производњи електричних возила L CITY. Модели серије у последње време изазивају интересовање у иностранству, а почетком лета бугарска компанија је потписала уговоре за набавку, увоз и дистрибуцију електричних аутомобила.

 • 18 november 2022Платформа за заједничко улагање SeedBlink је лиценцирана

  SeedBlink, европска платформа за заједничко улагање у стартап, добила је лиценцу Румунског финансијског надзорног органа (ASF) као пружалац услуге групног финансирања у складу са ECSPR (Уредба о европским провајдерима услуга групног финансирања компанија), сазнаје портал Balkanengineer.com са сајта Profit.bg. На тај тачин, SeedBlink постаје прва алтернативна платформа за заједничко улагање у Централној и Источној Европи која је овлашћена према новој регулативи. На европском нивоу, само 4 друге платформе су добиле ову лиценцу од локалних јурисдикција, које раде углавном у западној Европи: Шпанија, Летонија, Холандија и Француска

 • 16 november 2022Nоkіаn Туrеѕ улаже 650 милиона евра у фабрику гума у Румунији

  Фински произвођач аутомобилских гума Nоkіаn Туrеѕ најавио је да ће уложити око 650 милиона евра у нову фабрику аутомобилских гума у Румунији, сазнаје портал Balkanengineer.com са сајта Money.bg. Очекује се да ће фабрика почети са радом крајем 2024. године. Инвестиција компаније Nоkіаn Туrеѕ једна је од највећих у аутомобилском сектору у Румунији последњих година, што ће град позиционирати као европски центар за производњу гума. Фабрика ће производити око 6 милиона гума годишње са потенцијалом за повећање производње у будућности. Објекат ће бити лоциран и дистрибутивна база за ширење и дистрибуцију производње.

 • 11 november 2022Први ритејл парк у Пернику, у Бугарској, отворио је своја врата

  Отворен је први ритејл парк у Пернику у Бугарској. Комплекс се налази на површини од близу 40 хектара и један је од највећих и најмодернијих пројеката у региону, сазнаје портал Balkanengineer.com са сајта Money.bg. Комплекс ће свим својим клијентима понудити низ погодности. Малопродајни објекат је комерцијални простор од преко 15.000 m2, распоређен у 17 продавница, а купци ће моћи да користе бројне услуге. Сајт нуди и паркинг за око 400 корисника. Ритејл Парк је изграђен за годину дана, а извођач радова је грађевинска компанија MCK Гpуп. Пројекат ће по први пут привући у Πерник хипемапĸет Мr. Вrісоlаgе.

 • 09 november 2022Више од 100 MW фотонапонских система постављен у Србији

  Коришћење соларне енергије за производњу електричне енергије постаје тренд у Србији. Током протеклих неколико месеци, домаћинства и предузећа су инсталирали око 360 кровних соларних електрана укупног капацитета 5,7 MW, док је још 100 MW у плану. Ово сазнаје портал Balkanengineer.com са сајта Balkangreenenergynews.com. Кровне соларне електране које су постављала домаћинства и предузећа у Србији до пре неколико месеци биле су ретке, али је доношењем одговарајућег регулаторног оквира грађанима омогућено да производе зелену енергију за сопствену потрошњу.

Види све »