Abonament gratuit

Abonati-va la buletinul nostru de stiri si fiti la curent!

Articole

T&D Engineering este un partener de inginerie preferat in domeniul energeticii, electrotehnicii si electronicii

09 september 2020

In Bulgarian   In Macedonian   In Serbian

 

T&D Engineering este o companie bulgara dovedita, specializata in desfasurarea diverselor activitati de inginerie in domeniul energeticii, electrotehnicii si electronicii. “Pentru anii in care ne dezvoltam activitatea, am reusit sa ne impunem ca un partener corect la realizarea numeroaselor proiecte. Ne straduim activitatile noastre intotdeauna sa fie efectuate in mod calitativ si la timp, cu un nivel ridicat de corectitudine”, au dezvaluit pentru BalkanEngineer.com de la companie.

 

 

Unele dintre domeniile in care compania isi desfasoara activitatea sunt:

 

 - Activitate de inginerie in domeniul energeticii, electrotehnicii si electronicii;

 - Construirea retelelor industriale de controlere programabile si instrumente de automatizare;

 - Contruirea sistemelor de control de la distanta si semnalizare de la distanta in energetica si industrie;

 - Reconstructia si modernizarea macaralelor;

 - Configurarea si programarea sistemelor PLC si SCADA;

 - Productia de controlere specializate si asigurarea software-ului aferent acestora etc.

 

 

Compania noastra dispune de proiectanti cu calificare completa de proiectare pentru pregatirea proiectelor la partea “Electricitate”. Dezvoltandu-si activitatea din 2004 pana in prezent, T&D Engineering sa dovedit ca partener de inginerie si integrator de sistem de incredere pentru implementarea si constructia sistemelor SCADA si a produselor pentru automatizare industriala ale companiilor Schneider Electric & Siemens”, au dezvaluit in final de la companie.

 

Sediul central:

Adresa: Bulgaria, or. Varna 9010, str. "Perunika" 46

Telefon: +359 52/312 100

Tel./fax: + 359 52/312 658

E-mail: office@tid-engineering.bg

 

Mai multe informatii despre companie, produsele si serviciile care ofera in Romania, puteti gasi AICI!

 

 

Sursa material fotografic: T&D Engineering EOOD, pixabay.com

Articole

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 01 february 2023RAIS a sprijinit dezvoltarea viitoarelor talente tehnice – doua institutii de invatamant au fost dotate cu masinile lor speciali

  Cu peste 25 de ani de istorie, RAIS este una dintre companiile europene lidere in productia de masini pentru prelucrarea metalelor, care isi desfasoara cu succes activitatea nu numai la noi in tara, dar si in intreaga Europa si in lume. Echipa companiei investeste in mod continuu in viitorul industriei din Bulgaria si in dezvoltarea tinerelor talente tehnice care vor fi responsabile de aceasta. De asemenea, RAIS sprijina in mod continuu institutiile de invatamant din tara. Specialistii de la companie au dezvaluit in special despre una dintre ultimele lor “investitii” in sectorul educatiei.

 • 20 january 2023STAMH a inceput anul 2023 ca partener autorizat exclusiv al Interroll Group, cu participare lor international Rolli

  Inceputul noului an 2023 s-a dovedit a fi cu adevarat cu succes pentru dezvoltarea companiei internationale STAMH Group, specializata in implementarea completa a solutiilor automatizate de depozitare si logistica. “Anuntam in mod oficial parteneriatul nostru cu producatorul lider mondial de solutii pentru manipularea materialelor si conveioare automate si benzi transportoare automate – Interroll Group. Suntem singura companie certificata care poate integra conveioare automate si astfel de tipuri de solutii de transport intralogistic”, au comentat de la STAMH Group.

 • 11 january 2023Kiberys a dezvoltat Kibot R2500, un robot de sudura SCARA complet nou cu 6 axe cu raza de rotatie de 360°

  Kiberys este o companie lider specializata in dezvoltarea de sisteme robotizate personalizate conform nevoilor clientului. Principala ei aspiratie este de a crea sisteme automatizate complet echipate pentru industria constructiilor si industria constructoare auto, ingineria mecanica si cea constructoare de macarale. “Ne concentram eforturile in dezvoltarea sistemelor inteligente de sudare si debitare robotizate si controlate CNC. In 2022, am creat un robot industrial complet nou cu sase axe Kibot HD6 R2500".

 • 25 january 2023Desislav Dimitrov de la Tesy: La baza robotizarii de succes a productiei noastre stau specialistii bine pregatiti

  Producatorul de boilere si aparate electrocasnice Tesy se numara printre companiile cu cea mai sustenabila crestere de la noi, care dispune de patru fabrici si o capacitate de productie de 1.2 milioane de boilere electrice per an. In calitate de companie moderna, care ocupa pozitii de lider in Europa, Tesy se bazeaza extrem de mult pe solutiile tehnologice moderne in procesul sau de productie, concentrandu-se asupra posibilitatilor de automatizare si robotizare a proceselor de productie. Cititi ce a declarat cu privire la acest subiect domnul Desislav Dimitrov, director “Proiecte strategice de investitii” la companie.

 • 06 january 2023T&D Engineering: Statiile de incarcare portabile eCS Porto sunt o solutie “inteligenta” pentru un consum eficient

  Limitarea amprentei ecologice din industrie si gospodarie nu mai este doar o proprie dorinta. Interesul fata de energia “verde” creste din ce in ce mai mult, ceea ce are ca rezultat implementarea numeroaselor proiecte legate de aplicarea surselor de energie regenerabila (SRE). T&D Engineering, o companie de inginerie dovedita, continua cu prezentarea propriilor sale solutii inovatoare pentru orasele viitorului. Astazi va vom face cunostinta cu statiile de incarcare eCS Porto pentru masini electrice. Statiile de incarcare eCS sunt dispozitive “inteligente” concepute pentru a fi integrate in orasele inteligente moderne.

 • 05 january 2023Anunt pentri loc de munca: Inginer vanzari în Alfa Laval, Romania

  Alfa Laval este un furnizor global top de produse de prima calitate in domeniile transferului termic, separarii si manipularii fluidelor. Bazandu-se pe acestea, Alfa Laval isi propune sa imbunatateasca productivitatea si competitivitatea clientilor sai in diverse industrii din intreaga lume. Noi definim provocarile lor si oferim produse si solutii durabile care indeplinesc cerintele lor – in principal in industria energetica, resurselor naturale, alimentara si maritima. Va place sa calatoriti si sa lucrati cu clienti; Sunteti in cautarea unui loc de munca interesant intr-o companie lider globala, furnizor de produse si solutii de prima clasa in domeniul transferului termic, separarii si manipularii fluidelor; Va doriti o oportunitatea de cariera intr-o companie recunoscuta pe plan international.

Vedeti toate »

Noutati

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 03 february 2023Rafinaria de petrol din Ballsh, Albania, va fi transformata intr-o centrala electrica solara

  Rafinaria de petrol abandonata din Ballsh, sudul Albaniei, pe a carui teren a functionat o fabrica pentru productia de bitum, va fi transformata intr-o centrala electrica solara. Compania Greennat Solar Park Ballsh a castigat dreptul de a instala o centrala solara cu putere de 100 MW sau sa vanda proiectul, a aflat BalkanEngineer.com de la Balkangreenenergynews.com. In prezent, actualul proprietar al fabricii de bitum – compania Shijaku, demonteaza instalatia pentru fier vechi. Filiala acesteia Greennat Solar Park Ballsh va construi o centrala electrica solara.

 • 01 february 2023Planul Serbiei pentru tranzitie energetica Go Green Road prevede investitii in cuantum

  Compania nationala de electricitate Elektroprivreda Srbije (EPS) intentioneaza sa investeasca 4.8 miliarde de euro in noi centrale electrice de energie regenerabila in urmatorii 15 ani. Acest obiectiv va fi realizat prin intermediul planului Go Green Road, care reuneste cele mai importante investitii ale EPS in domeniul SER, a aflat BalkaneEngineer.com de la Balkangreenenergynews.com. Pe calea decarbonizarii si a tranzitiei energetice, sursele de energie regenerabile reprezinta singura modalitate energia sa-si mentina rolul decisiv in dezvoltarea economica a Serbiei in urmatoarele decenii si, de asemenea, EPS sa ramana printre principalii “jucatori” energetici din zona Balcanilor de Vest.

 • 30 january 2023Amer Sports construieste a doua fabrica in Bulgaria

  Unul dintre cei mai mari producatori de echipamente de schi din lume, compania austriaca Amer Sports, va construi o noua fabrica in Bulgaria, a aflat BalkanEngineer.com de la Economy.bg. Ivaylo Petrov, administratorul companiei Amer Sports Bulgaria, a anuntat vestea in cadrul prezentarii rezultatelor de la sondajul anual al Reprezentantei comerciale austriece (Advantage Austria) in randul companiilor austriece din Bulgaria cu privire la climatul investitional din tara. Noua facilitate de productie va fi amplasata in Asenovgrad si va fi deschisa anul acesta. Potrivit Amer Sports, in prezent, filiala bulgara a companiei produce aproximativ 30% din consumul mondial.

 • 26 january 2023Magna Mechatronics va investi 40 de milioane de euro intr-o fabrica la Macedonia de Nord

  Compania Magna Mechatronics, care proiecteaza, dezvolta si produce sisteme, module si componente pentru industria auto, deschide o noua fabrica in zona de dezvoltare tehnologica si industriala din mun. Stip, Macedonia de Nord, a aflat BalkanEngineer.com de la BTA.bg. Investitia este in valoare de aproximativ 40 milioane euro si conform planului de afaceri al companiei va crea cel putin 600 de locuri de munca pentru specialistii in domeniu. Tot mai multe companii straine deschid proprii fabrici in Macedonia de Nord, ceea ce are un impact semnificativ asupra cresterii economice si progresului tarii, cresterii salariilor, remuneratiilor si pensiilor si a calitatii de trai a societatii.

 • 23 january 2023AE Solar Horizon va produce panouri solare in Bulgaria

  Compania bulgaro-germana AE Solar Horizon a depus o cerere la autoritatile municipale din Kyustendil, Bulgaria, pentru construirea unei fabrici pentru productia de panouri solare. Aceasta informatie a aflat BalkanЕngineer.com de la Balkangreenenergynews.com. Investitia companiei AE Solar Horizon, prima din zona industriala a mun. Kyustendil, este estimata la 20 de milioane de leva (BGN) (aproximativ 10 milioane euro), iar capacitatea proiectata a fabricii de panouri fotovoltaice Tier-1 este de 1 GW.

 • 19 january 2023Palfinger incepe constructia unei fabrici de componente pentru utilaje in Niš, Serbia

  Constructia fabricii de componente pentru utilaje a companiei austriece Palfinger in Niš, Serbia, este programata sa inceapa inca din anul 2023, a aflat BalkanEngineer.com de la Ekapija.com. Valoarea investitiei este de 35 de milioane de euro. Palfinger este o companie austriaca, care in urma negocierilor cu guvernul sarb, Agentia de Dezvoltare si Municipiul Niš a primit un teren de stat de aproximativ 7 ha, situat in imediata apropiere a fabricii Zumtobel. Pe acest teren compania intentioneaza sa construiasca o fabrica pentru productia de componente pentru utilaje, scop pentru care va angaja 375 de muncitori. Investitia a fost declarata ca fiind un proiect cheie pentru Republica Serbia.

Vedeti toate »

Evenimente

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 02 february 2023BERD va sprijini imbunatatirea infrastructurii deseurilor solide din Macedonia de Nord

  Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) sprijina Macedonia de Nord in modernizarea si extinderea sistemului de gestionare a deseurilor solide. Aceasta informatie a aflat BalkanEngnineer.com de la Denar.mk. Banca ofera un imprumut de stat de 55 de milioane de euro care va finanta constructia a doua noi depozite regionale, reabilitarea unui depozit existent, precum si a noilor statii de transfer pentru deseuri menajere solide cu infrastructura aferenta de colectare si transport si un a unui centru de reciclare. Doua depozite ilegale vor fi inchise. Proiectul va fi realizat de catre Ministerul Mediului si Amenajarii Teritoriului din Macedonia de Nord.

 • 31 january 2023Romania va sprijini companiile producatore prin granturi de 0.5 miliarde euro pe an

  Romania va notifica Comisia Europeana cu privire la majorarea schemei de ajutor de stat pentru industriile prelucratoare din tara de la 150 de milioane de euro pe an la 500 de milioane de euro pe an si extinderea acesteia de la doi ani (2022-2023) la patru ani, pana in 2025. Aceasta informatie a aflat BalkanEngineer.com de la Romania-insider.com. Guvernul a adoptat noua schema de ajutor de stat privind acordarea de subventii pentru investitii in industria prelucratoare in august anul trecut. Obiectivul acestei scheme este de a stimula atragerea investitiilor din industria prelucratoare, cu efect direct asupra dezvoltarii regionale, a crearii de noi locuri de munca si a cresterii.

 • 27 january 2023Compania de transport feroviar de marfa OBB Rail Cargo Group deschide o sucursala in Serbia

  OBB Rail Cargo Group (RCG) a infiintat o noua filiala la Belgrad, Serbia. Odata cu infiintarea Cargo Carrier – Southeast d.o.o., Serbia a devenit a 13-a tara din Europa in care RCG ofera transport feroviar durabil de marfa cu personal si locomotive proprii, a aflat BalkanEngineer.com de la Ekapija.com. Noua filiala a companiei din Serbia va furniza in principal servicii de tranzit intre Turcia si Europa Centrala si de Sud-Est, consolidand astfel pozitia de lider pe piata a RCG in Turcia. In plus pe langa avantajele de cost si calitatea sporita, tractiunea proprie a companiei RCG in 13 tari ofera si o mai mare flexibilitate. De exemplu, este posibil deja sa fie efectuate transporturi catre Turcia prin doua rute alternative – prin Romania si Serbia.

 • 25 january 2023Productia de masini a Romaniei a stabilit un nou record in 2022

  Potrivit raportului dat de ACAROM, in 2022 productia totala a unitatilor Dacia si Ford a depasit pentru prima data 500 000 de autoturisme, ceea ce este un nou record pentru Romania, a aflat BalkanEngineer.com de la Romaniajournal.ro. Comparativ cu anul trecut cresterea este de peste 80 000 de unitati. In decembrie 2022, au fost produse in Romania 35 930 autoturisme. Dintre acestea 22 593 unitati au fost produse la uzina Dacia de la Mioveni, iar 13 337 unitati – la baza de productie Ford Romania Otosan din Craiova. Pentru intregul an 2022, productia de autoturisme in Romania a atins un numar de 509 465 unitati, ceea ce este un record absolut al productiei de vehicule in tara. Cresterea este cu 21% comparativ cu anul 2021.

 • 24 january 2023Albania isi propune sa devina exportator net de energie electrica pana in 2030

  Albania planuieste investitii semnificative in sectorul energetic cu scopul de a deveni un lider energetic regional si un exportator net de energie electrica pana in 2030, a aflat BalkanЕngineer.com de la Balkangreenenergynews.com. Pentru a-si indeplini obiectivele ambitioase, Albania intentioneaza sa inceapa constructia CHE “Skavica” in noiembrie 2023. Proiectul se ridica la aproximativ 500 milioane euro si este de asteptat sa fie finalizat in cinci ani. Productia preconizata a CHE “Skavica” este echivalenta cu 20% din productia actuala interna de energie electrica. In prezent, tara este dependenta aproape 100% de centralele hidroelectrice, intrucat nu exista inca parcuri eoliene, iar introducerea utilizarii energiei solare se dezvolta relativ lent. Pe de alta parte.

 • 20 january 2023Producatorul de baterii TAB Mak construieste un parc solar in Macedonia de Nord

  Compania slovena TAB Mak, specializata in productia de baterii, a instalat cea de-a treia ca marime centrala electrica solara din Macedonia de Nord, pentru a produce energie electrica. Aceasta informatie a aflat BalkanEngineer.com de la Publics.bg. Parcul solar de 8.4 MW este situat in Probištip si se intinde pe o suprafata de 10 ha si are peste 15 000 de module si inca 6 000 de panouri instalate pe acoperisul centralei. Guvernul din Macedonia de Nord a anuntat ca noua facilitate va acoperi 25% din energia electrica necesara. Macedonia de Nord a lansat masuri de sprijin economic pentru gospodarii si companii in valoare totala de 760 de milioane de euro.

Vedeti toate »