Abonament gratuit

Abonati-va la buletinul nostru de stiri si fiti la curent!

Articole

Simlogic: Beneficiile paletizarilor robotizate ofera o mai mare competitivitate

25 november 2019

Compania bulgara Simlogic EOOD are o experienta vasta in proiectarea si producerea solutiilor de inginerie cu grad ridicat de automatizare. “Dezvoltarea tehnologiei necesita introducerea de noi masini pentru imbunatatirea produselor existente si pentru modernizarea si optimizarea proceselor de productie. Din 2009 Simlogic a inceput sa integreze in diferite sectoare ale industriei roboti industriali si sisteme pentru paletizare si manipulare a materialelor”, au declarat pentru BalkanEngineer.com de la sediul companiei.

 

 

Fiecare companie care produce bunuri, in special produse mari si grele, ambalate in cutii sau pungi, si amplaseaza aceste articole pe paleti de transport, este candidat pentru un astfel de echipament automatizat al procesului de paletizare. Deoarece in ultimii ani automatizarea progreseaza intr-un ritm extrem de rapid, una dintre cele mai bune solutii astazi este paletizarea robotizata, deoarece ofera mai multe functii si beneficii.

 

Potrivit expertilor de la Simlogic, principalele avantaje ale robotilor in fata paletizatoarelor conventionale sunt:

 

 - Robotii au nevoie de mai putin spatiu general pentru intreaga activitate;

 - Pot procesa sarcini grele;

 - Pot opera pe mai multe linii de productie;

 - Ofera flexibilitate la manipularea diferitelor tipuri de baxuri;

 - Se pot adapta mai usor si mai eficient la extinderea si/sau schimbarea gamei de produse decat alte tipuri de echipamente specializate de paletizare.

 

 

Avand in vedere siguranta care o ofera robotii in comparatie cu un angajat, care ridica si aranjeaza produsele ambalate, economia generala a costurilor poate fi si mai mare:

 

 - Mai putine ore de lucru;

 - Reducerea produselor deteriorate;

 - Reducerea greselilor;

 - Reducerea reclamatiilor;

 - Reducerea costurilor de livrare si expediere;

 - Reducerea pretului produselor.

 

 

Adresa: Sofia 1592, bd. Prof. Tsvetan Lazarov nr.33, birou 8

Telefon: 00 359 2/491 18 97, 00 359 2/491 18 98

E-mail: office@simlogic.bg

 

Mai multe informatii despre companie, produsele si serviciile care ofera in Romania, puteti gasi AICI!

 

 

 

Sursa material fotografic: Simlogic EOOD

Articole

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 20 december 2019RAIS a trecut printr-un emotional an 2019 – an plin de numeroase succese, recunoastere si excelenta

  Cu onoruri prestigioase, recunoastere la nivel mondial, dezvoltari inovatoare si incarcatura emotionala puternica trimite anul 2019 una dintre cele mai dovedite companii lidere de inginerie mecanica din tara RAIS. Compania a luat parte si anul acesta la forumul international EMO Hannover, unde nu numai ca a prezentat solutii din noua sa linie de produse Advance Line, dar a si fost onorata personal cu vizita Presedintelui si Director General Executiv (CEO) FANUC, Japonia – Dr. Yoshiharu Inaba.

 • 19 december 2019Ing. Hristov Rumen de la Stamh Ltd: “Sunt satisfacut atunci cand proiectul este realizat in mod impecabil, iar clientul – multum

  Sa fii inginer “Solutii dinamice si automatizate pentru depozite” necesita o munca cu norma intreaga, uneori si dupa aceasta. Pentru ing. Hristov Rumen de la Stamh Ltd satisfactia in urma unui proiect realizat in mod impecabil, clientii multumiti si echipa unita sunt motoarele care timp de deja opt ani mentin dorinta acestuia de a se dezvolta, de a proiecta si construi depozite automatizate tot mai sofisticate si inovative. Pentru a afla ce a mai dezvaluit acesta in fata Balkanengineer.com, cititi urmatoarele cateva randuri.

 • 17 december 2019KBWELD HD6 – noul robot cartezian de sudura cu 6 axe de la Kimex

  Procesele tehnologice moderne necesita o productivitate ridicata si o flexibilitate a solutiilor de automatizare, deoarece piata impune o foarte mare varietate de produse cu cerinte din ce in ce mai ridicate cu privire la calitate. “Sistemele robotizate garanteaza o calitate constanta si o productivitate crescuta a procesului tehnologic. Astfel este si noul robot cartezian KBWELD HD6, care este propria noastra dezvoltare. Acesta garanteaza procese eficiente privind sudarea si debitarea cu plasma a tevilor si profilelor”, au informat pentru BalkanEngineer.com de la compania Kimex.

 • 10 december 2019Pana la 15% mai multa apa calda cu seria de boilere inovative BiLight de la TESY

  Producatorul bulgar lider de boilere electrice si aparate de incalzire pentru uz casnic TESY prezinta pe piata noastra noua serie de boilere BiLight. Gama inovatoare include o varietate de aparate elegante pentru montare pe verticala si orizontala, precum si modele cu serpentina pentru spatii inguste, care indeplinesc cerintele fiecarui client. “Noul design si constructia patentata a duzei, confectionata din otel inoxidabil, controleaza amestecarea apei reci si cea calda, prin asa-numitul “piston effect”. Acest lucru ofera consumatorilor cu pana la 15% mai multa apa calda”, au informat pentru BalkanEngineer.com de la TESY.

 • 09 december 2019Walltopia sa bazat pe Multiengineering pentru echipamentele privind aplicarea nisipului in propria productie

  Va place alpinismul sportiv? Sa parcurgeti calea catre varf, sa testati propriile dumneavoastra abilitati fizice si sa va depasiti temerile personale, a transformat acest sport intr-un divertisment preferat, dar si intr-o activitate profesionala. Chiar daca alpinismul nu se numara printre hobby-urile dumneavoastra, fara indoiala ati auzit despre compania bulgara Walltopia. De ce oare producatorul inventiv sa bazat pe Multiengineering ET pentru o parte din echipamentele sale de productie, au dezvaluit pentru BalkanEngineer.com de la compania.

 • 06 december 2019Indumatic: Curatitoare Vibrex de la VSR pentru benzi transportoare – solutie de lucru pentru echipamente transportoare curate

  Zi de zi, pe sectiuni mari ale benzilor transportoare, se acumuleaza reziduuride la materialele transportate in vrac.Acest lucru, pe de o parte, impiedica transportul normal al materialului, iar pe de alta parte. “Pierderile aferente intreruperii si costurile ridicate reprezinta o consecinta imediata de la contaminarea benzilor transportoare. Astfel incat nu au fost inca create curatitoare universale, compania VSR ofera sistemul modular Vibrex”, au informat pentru BalkanEngineer.com de la compania Indumatic.

Vedeti toate »

Noutati

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 27 january 2020Macedonia ofera noi oportunitati de finantare a inovatiilor

  Macedonia de Nord a adoptat un Memorandum de intelegere pentru facilitarea si cresterea accesului la finantare pentru companiile locale si deschiderea de oportunitati suplimentare pentru investitii in inovatii, a aflat BalkanEngineer.com de la Denar.mk. Documentul a fost semnat de Fondul de inovare si dezvoltare tehnologica si Asociatia bancara din Macedonia. Memorandumul prevede crearea de instrumente financiare speciale in sectorul bancar care sa vina in sprijinul intreprinderilor micro, mici si mijlocii pentru dezvoltarea inovatiilor. Programul va fi directionat catre companii care au resurse limitate si au nevoie de cofinantare.

 • 22 january 2020Un producator chinez investeste 50 de milioane de euro intr-o fabrica din Serbia

  Compania chineza Xingyu Automotive Lighting Systems intentioneaza sa construiasca o fabricain valoare de 50 de milioane de euro in orasul sarb Niš, a aflat BalkanEngineer.com de la Economic.bg. Compania se ocupa cu productia de corpuri de iluminat pentru automobile. Compania a achizitionat un teren cu suprafata de 6.6 ha in zona industriala a orasului Niš, cu planuri viitoare pentru extinderea acestuia pana la 13.5 ha. Xingyu Automotive Lighting Systems intentioneaza sainceapalucrarile de constructiela nouafacilitatein primul trimestru al anului 2020. Viitoarea fabrica va putea angaja 1000 de angajati.

 • 20 january 2020Un producator chinez investeste 50 de milioane de euro intr-o fabrica din Serbia

  Compania chineza Xingyu Automotive Lighting Systems intentioneaza sa construiasca o fabrica in valoare de 50 de milioane de euro in orasul sarb Niš, a aflat BalkanEngineer.com de la Economic.bg. Compania se ocupa cu productia de corpuri de iluminat pentru automobile. Compania a achizitionat un teren cu suprafata de 6.6 ha in zona industriala a orasului Niš, cu planuri viitoare pentru extinderea acestuia pana la 13.5 ha. Xingyu Automotive Lighting Systems intentioneaza sa inceapa lucrarile de constructie la noua facilitate in primul trimestru al anului 2020. Viitoarea fabrica va putea angaja 1000 de angajati.

 • 15 january 2020Serbia este in cautare de executant pentru extinderea Aeroportului din Niš

  Drept urmare a cresterii numarului de pasageri, aeroportul sarb din orasul Niš are nevoie de extindere si modernizare, pentru care a fost deschisa o licitatie publica, a aflat BalkanEngineer.com de la eKapija.com. Conform documentatiei publicate, capacitatea aeroportului trebuie sa poata servi un numar total de 604 pasageri care sosesc si 604 pasageri care pleaca. In plus, pentru cresterea nivelului serviciilor oferite pe aeroportul din orasul Niš, va trebui sa fie construite noi zone comerciale, un salon VIP si o clinica. Termenul final pentru depunerea ofertelor este 30 ianuarie 2020.

 • 13 january 2020ExxonMobil negociaza vanzarea participatiei sale din Marea Neagra

  Compania americana ExxonMobil negociaza cu grupul rus Lukoil vanzarea participatiei sale de 50% in proiectul offshore din perimetrul romanesc Neptun Deep din Marea Neagra, a aflat BalkanEngineer.com de la Romania-Insider.com. Cu cota de 50% in proiect ExxonMobil detine cele mai mari rezerve offshore de gaz in perimetrul romanesc din Marea Neagra, care sunt estimate de la 40 pana la 80 de miliarde de metri cubi. Grupul roman OMV Petrom controleaza restul de 50%. Pana in prezent cele doua companii au investit aproape 1.35 miliarde euro in explorarea perimetrului, dar amana decizia sa privind exploatarea in continuare.

 • 08 january 2020Start-up IT romanesc pentru 13.4 milioane euro se listeaza pe bursa de valori

  Compania romana de start-up AlphaBlock, care opereaza in domeniul IT si al inteligentei artificiale, are in vedere lansarea unei oferte publice initiale la Bursa de Valori Bucuresti in anul 2020, a aflat BalkanEngineer.com de la Romania-Insider.com. Compania va cauta, de asemenea, si alte oportunitati de a obtine finantare. La inceputul anului 2019 startup-ul IT romanesc a fost evaluat la 13.4 milioane euro. AlphaBlock a primit finantare de la unul dintre cele mai mari fonduri cu capital de risc in domeniul inteligentei artificiale – Real Ventures Fund. Compania a primit, de asemenea, un sprijin si pentru programul de accelerare pentru start-up InnovX.

Vedeti toate »

Evenimente

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 23 january 2020Truck Expo 2020 prezinta noi concepte auto in Bulgaria

  Liderii mondiali din industria de vehicule comerciale sevor reunila forumul Truck Expo 2020 in orasul Plovdiv, Bulgaria, pentru a prezenta cele mai noi concepte si tehnologii auto. Cea de a patra editie a celei mai mari expozitii pentru vehiculele grele din tara va avea loc in perioada 11 – 13 iunie 2020. Accentele principale la eveniment vor fi automatizarea si conectivitatea, siguranta, protectia mediului, mobilitatea electrica si noile concepte pentru mobilitate urbana. Pentru vizitatori vor fi pregatite expozitii in aer liber, zone de test drive, precum si „Truck Tuning Show“ pentru cele mai noi tendinte in ceea ce priveste imbunatatirea motoarelor, productivitatea, emisiile si aspectul exterior al camioanelor.

 • 21 january 2020Macedonia intentioneaza sa digitalizeze economia si sectorul public

  Macedonia de Nord a remarcat o crestere in toate sectoarele, precum si o rata istorica scazuta a somajului, a aflat BalkanEngineer.com de la Denar.mk. Potrivit declaratiei ministrului finantelor, Nina Angelovska, performantele economice bune pot fi accelerate in mod suplimentar prin dezvoltarea digitalizarii in tara. “Macedonia digitala” sau “Macedonia inteligenta” este viziunea pe care statul doreste sa creeze in urmatorii ani. Pentru acest scop, tara deja lucreaza cu parteneri strategici, precum Banca Mondiala, pentru dezvoltarea infrastructurii, dezvoltarea competentelor profesionale precum si implementarea digitalizarii in economie, sectorul public si societatea in ansamblu.

 • 16 january 2020O companie bulgara modernizeaza un segment feroviar de 60 milioane de euro in Serbia

  Compania bulgara de constructii Trace Group Hold a semnat un contract pentru modernizarea si reabilitarea segmentului feroviar Niš – Brestovac in Serbia, a aflat BalkanEngineer.com dintr-un anunt al companiei.Valoarea contractului se ridica la 59.9 milioane euro. Proiectul este co-finantat de catre Uniunea Europeana, precum si de catre Guvernul Republicii Serbia. Beneficiar este Ministerul Finantelor din Republica Serbia, iar termenul de finalizare oferit este de 1005 zile calendaristice.

 • 14 january 2020O companie de software deschide un centru de dezvoltare in Macedonia de Nord

  Compania bulgara de software ScaleFocus intra pe piata din Macedonia de Nord prin deschiderea unui centru de dezvoltare in orasul Skopje, a aflat BalkanEngineer.com de la Economy.bg. Compania intentioneaza in anii urmatori sa creeze peste 300 de locuri de munca pentru specialisti software, care cauta lucrari in proiecte internationale pentru clienti din intreaga lume. Potrivit declaratiei CEO-ului ScaleFocus – Plamen Tsekov, compania a luat decizia de a investi intr-un nou centru de dezvoltare in orasul Skopje, datorita colaborarii de succes cu experti IT din Macedonia de Nord in ultimii ani. ScaleFocus este o companie bulgara de software cu peste 1000 de angajati.

 • 09 january 2020A fost achizitionata compania sarba pentru intretinerea de aeronave Jat Tehnika

  Compania ceha Avia Prime a semnat un contract privind achizitionarea companiei sarbe pentru intretinerea de aeronave Jat Tehnika, a aflat BalkanEngineer.com de la CIJEurope.com. Tranzactia este in valoare de 10.3 milioane euro. Facilitatea, detinuta pana acum de Jat Tehnika, situata pe aeroportul Nikola Tesla din Belgrad, va fi a patra facilitate pentru intretinerea de aeronave a companiei Avia Prime. Compania opereaza de asemenea pe aeroporturile din Ljubljana (Slovenia), Katowice (Polonia) si Rzhev (Rusia). Jat Tehnika a fost fondata pe 1 ianuarie 2006, separandu-se de compania Jat Airways, care dateaza de acum 85 de ani.

 • 07 january 2020Un nou parc eolian urmeaza sa fie contruit in Serbia

  Compania Maestrale Ring cu sediul central in mun. Belgrad intentioneaza sa construiasca un parc eolian mare in nordul Serbiei, in apropiere de orasul Subotica, a aflat BalkanEngineer.com de la CIJEurope.com. Valoarea investitiei ar putea ajunge la 700 de milioane euro. Turbinele eoliene vor fi amplasate pe un teren de 10 800 ha si vor produce energie electrica cu o putere de 600 MW, ceea ce este suficient pentru alimentarea unei jumatati de milion de gospodarii. De la municipalitatea locala se angajeze cu adoptarea drumurilor necesare in jurul centralei, care vor fi folosite nu numai de catre antreprenori, dar si de catre fermieri.

Vedeti toate »