Abonament gratuit

Abonati-va la buletinul nostru de stiri si fiti la curent!

Reprezentanta WAGO Romania

Reprezentanta WAGO Romania

http://global.wago.com/ro/

WAGO Romania este reprezentanta a companiei germane WAGO Kontakttechnik GmbH & Co. KG pentru teritoriul Romaniei. WAGO este lider in productia de produse pentru electrotehnica, electronica, automatica, automatizari rezidentiale si industriale. Compania este pionier in tehnologiile viitorului. Cu peste 50 de ani de experienta compania dezvolta solutii inovative, care se transforma in standarde industriale pe piata mondiala. Astazi WAGO este sinonim al calitatii, fiabilitatii si al inovatiei.

 

Viziunea companiei este de a face dispozitivele si sistemele absolut sigure si fiabile la nivel mondial si pentru acest motiv aceasta investeste in dezvoltarea de noi produse si tehnologii pentru conexiuni electrice si automatizare.

 

De o importanta mare pentru WAGO este extinderea cotei sale de piata in domeniul proiectelor, legate de utilizarea surselor de energie regenerabile si in special a energiei solare.

 

Compania ofera tuturor societatilor interesate si expertilor din domeniul industrial diferite tipuri de formari, inclusiv cursuri specializate pentru programarea si parametrizarea sistemului WAGO-I/O-SYSTEM, cu aplicare in domeniul industrial si BMS.

 

Pe piata romaneasca produsele WAGO se ofera si de catre compania VDR & Servicii SRL.

Contacte

Reprezentanta WAGO Romania

Adresa: Romania, 077190 Voluntari, Ilfov, Sos. Pipera-Tunari nr. 1/1, Building 1, 2nd floor

Telefon: +40-(0)31 421 85 68

E-mail: info-ro@wago.com

 

VDR & Servicii SRL

Adresa: Romania, 030718 București, Str. Valeriu Branişte, nr. 60, ap.1, sector 3

Telefon: +40 21 3225074/76

E-mail: office@componente-automatizari.ro

Materiale Reprezentanta WAGO Romania

 • 1
 • 2
  • 05 october 2018Solutii complexe pentru automatizarea proceselor la retelele energetice de la WAGO

   Solutiile moderne pentru automatizarea retelelor energetice dezvaluie multe oportunitati pentru gestionarea eficienta a acestora de la distante mari. “WAGO Kontakttechnik este o companie germana, lider mondial in productia de solutii in domeniul electrotehnicii, electronicii, automatizarilor rezidentiale si industriale. Gama de produse a companiei include un ansamblu bogat de solutii, adecvate pentru automatizarea proceselor si intretinerea sarcinilor la retelele energetice”, au declarat pentru BalkanEngieer.com de la Reprezentanta WAGO Romania.

  • 29 june 2018WAGO a prezentat solutii de varf cu aplicatii industriale la cel mai mare targ tehnic din Europa

   WAGO Kontakttechnik, lider mondial in productia de solutii in domeniul electrotehnicii, electronicii, automatizarilor rezidentiale si industriale, sa prezentat cu o serie de produse noi si inovatii in cadrul editiei din acest an a Targului Tehnic International de la Hannover – Hannover Messe. WAGO a extins gama Plugable Multi Connection System (MCS) cu o noua familie de conectori cu dimensiuni de pana la 25 mm2, care a prezentat cu succes in timpul participarii sale la forum. Noul modul MCS MAXI 16 are in dotare parghii, fapt care permite o conectare rapida si usoara a cablurilor, fara instrumente.

  • 11 april 2018Sistemul WAGО Energy Data Management este un instrument puternic pentru o conectivitate mai mare

   Conectivitatea intre toate obiectele dintr-o companie si schimbul liber de date intre ele se afla la baza Industry 4.0. Un pas imens in aceasta directie este noul sistem de gestionare al costurilor legate de energie WAGО Energy Data Management. “Compania germana WAGO, producator dovedit de produse si solutii complete in domeniul electrotehnicii, electronicii si automaticii poate oferi solutii flexibile, potrivite atat pentru o unitate separata, cat si pentru managementul energetic al fiecarei companii in parte”, au dezvaluit pentru BalkanEngineer.com de la Reprezentanta WAGO Romania.

  • 09 march 2018Control inteligent al iluminarii in cladirile administrative si industriale prin intermediul solutiilor de la WAGO

   Cautati solutii moderne si inovatoare de iluminat pentru cladirea dumneavoastra de productie sau administrativa, prin care sa economisiti timp si bani? Doriti ca necesitatile dumneavoastra individuale sa fie luate in considerare, deoarece aveti dorinta de a controla zonele si sistemele separate de iluminat in cladire in mod independent una de cealalta? Prin intermediul solutiilor de la WAGO Kontakttechnik toate aceste lucruri sunt deja posibile! WAGO Lighting Management este o tehnologie fiabila si eficienta, care include sistemul de control PFC200 si protocolul DALI.

  • 12 january 2018Contorizare directa a datelor de pe toate tipurile de dispozitive de masurare cu modulul M-Bus Master de la WAGO

   WAGO Kontakttechnik, producator dovedit de solutii in domeniile electrotehnica, electronica, automatizari rezidentiale si industriale, a anuntat debutul pe piata al unui nou modul pentru sistemul M-Bus – M-Bus Master Module, au anuntat pentru BalkanEngineer.com de la Reprezentanta WAGO Romania. “Noul model contribuie la reducerea costurilor, simplifica instalarea si economiseste spatiu. Numai cu unul dintre noile module 753-649 la sistemul de automatizare pot fi conectate pana la 40 de bucati de dispozitive M-Bus, prin care sa fie colectate datele de consum, fara utilizarea de dispozitive suplimentare”, au adaugat de la companie.

  • 14 december 2017Cablare usoara fara umbrire cu noua gama de terminale Through Board de la WAGO

   WAGO Kontakttechnik, producator dovedit de solutii in domeniile electrotehnicii, electronicii, automaticii si automatizarilor rezidentiale si industriale, a lansat o noua gama de terminale pentru montare de suprafata pe placile de cablaje imprimate din seria 2070, au anuntat pentru BalkanEngineer.com de la biroul companiei romanesti. “Caracteristica speciala pentru noua gama de terminale Through Board este posibilitatea de conectare a modulelor LED din partea opusa a terminalelor, prin care se reduce formarea umbrelor nedorite si se faciliteaza cablarea”, au clarificat de la Reprezentanta WAGO Romania.

  • 09 october 2017Noul switch industrial cu 16 porturi de la WAGO asigură securitatea comunicaţiilor în reţea

   Evoluţia proiectelor, atât cele din sectorul industrial cât şi din cel rezidenţial şi terţiar au dus la necesitatea utilizării unor switch-uri Ethernet cu un număr din ce în ce mai mare de porturi. Cunoscut în piaţă drept un producător ce pune mare accent pe dezvoltare şi inovare, WAGO Kontakttechnik prezinta noul switch industrial cu 16 porturi (852-1106). Marele avantaj al acestor switch-uri cu 16 porturi (852-1106) este numărul mare de aplicaţii în care poate fi utilizat, datorită vitezelor de transfer Gbit şi a intervalului extins de temperatură a mediilor în care poate fi instalat.

  • 14 august 2017Dispozitive non-standard pentru testarea si certificarea cablurilor de la WAGO si Siviko

   Compania Siviko a dezvoltat o platforma inovatoare pentru testarea cablurilor de joasa tensiune Siviko ACT 150 cu sprijinul partenerului sau WAGO Kontakttechnik. Noua tehnologie se bazeaza pe o noua generatie de controlere PFC200 de la WAGO. “Aceasta este o solutie convenabila automatizata pentru efectuarea masuratorilor electrice la rezistenta activa a firelor cablurilor si rezistenta de tensionare a izolatiei, in mod rapid, convenabil, sigur si non-distructiv”, au informat pentru BalkanEngineer.com de la Reprezentanta WAGO Romania. Dispozitivul detecteaza defectele prin localizarea firului intrerupt sau al firelor conectate in scurtcircuit.

  • 14 june 2017WAGO a prezentat inovatii in domeniul energeticii si automatizarii la Targul Industrial de la Hannover

   WAGO Kontakttechnik, lider producator de solutii in domeniul electrotehnicii, electronicii, automatizarilor rezidentiale si industriale, a prezentat noile sale produse si solutii in perioada celui mai mare targ industrial din Europa – Hannover Messe. Interes foarte mare printre accentele la expozitie a provocat noul modul M-Bus Master, care permite conectarea directa de pana la 40 M-Bus dispozitive pentru inregistrarea datelor legate de consum si energie. “Acest modul simplifica in mod semnificativ instalatia si setarea si inlatura necesitatea de utilizare a dispozitivelor suplimentare de transformare”, ne-a comunicat Reprezentanta WAGO Romania.

  • 19 april 2017Alaturati-va la campania de primavara WAGO si sculptati figura cu cadoul special!

   WAGO Kontakttechnik, producator lider de solutii tehnice complexe in domeniul electrotehnicii, electronicii, automatizarilor rezidentiale si industriale, a anuntat pentru clientii sai o campanie atractiva de primavara, au declarat pentru BalkanEngineer.com de la Reprezentanta WAGO Romania. “In cadrul promotiei, fiecare client care va achizitiona un set complet de cleme de doza originale WAGO-Profi, va primi cadou – doua rachete pentru tenis de plaja”, au declarat de la companie.

  • 16 february 2017WAGO a dezvoltat un nou controler cu interfata universala Profibus DP

   WAGO a extins familia de controlere PFC200 cu un nou dispozitiv cu interfata Profibus DP, a anuntat pentru BalkanEngineer.com reprezentanta comerciala a producatorului german pentru Romania – Reprezentanta WAGO Romania. Controlerul compact deja poate colecta si procesa datele de la diferiti participanti in mediul industrial prin intermediul retelei Profibus. “In plus fata de versiunea constructiva standarda controlerul PFC200 se ofera pe piata si in varianta pentru interval de temperatura extins de la -20 pana la 60°C. Datorita acestui fapt, dispozitivul este foarte potrivit pentru aplicatii flexibile in automatizarea industriala, precum si in zone cu cerinte sporite”, au explicat de la companie.

  • 15 december 2016WAGO: Distributia apei potabile si a apei uzate

   Echipamentele ce deservesc industriei distributiei apei si apei uzate sunt supuse la grele incercari: rezistenta pe timpul functionarii in medii vitrege, rezistenta sporita la vibratii si socuri, instalare, mentenanta si manevrare facile. Iar acestea, sunt numai cateva dintre ele. Detectia facila a defectelor in statiile de pompare descentralizate si conexiunea economica via tehnologia radio, necesita solutii practice si o nevoie scazuta de mententanta, toate venind in avantajul angajatilor din statiile de ape uzate. Increderea, calitatea si usurinta utilizarii, toate aceste caracteristici combinate joaca un rol decisiv pentru automatizarea de proces actuala. Componentele WAGO echipate cu tehnologia de conectare CAGE CLAMP® Spring Pressure Connection Technology isi demonstreaza valoarea in fiecare zi.

  • 23 november 2016WAGO: Controller-ul PFC200 cu modem 3G: acces de la distanță prin UMTS si SMS

   Controller-ul PFC200 vă permite să controlați de la distanţă sisteme şi procese, prin intermediul tehnologiei fără fir: Trei noi variante ale gamei PFC200 controlul și monitorizarea prin UMTS şi SMS. Transmisiile de date fără fir pot fi folosite pentru comunicarea cu diferite sisteme în zone care sunt greu accesibile, cum ar fi, de exemplu, în domeniul energiei regenerabile sau în aplicațiile mobile. O metodă pentru extinderea tehnologiei Telecontrol este de a utiliza rețeaua de telefonie mobila disponibilă la nivel global. Motiv pentru care controller-ul WAGO PFC200 detine un modem 3G ca echipament standard.

  • 14 october 2016Sursele de alimentare Epsitron Compact Power de la WAGO: accesibile si compacte in orice pozitie de montare

   Producatorul lider german WAGO Kontakttechnik a prezentat o noutate consecutiva din portofoliul sau de surse de alimentare. Blocurile Epsitron Compact Power ofera deja o mai mare flexibilitate in utilizare, au declarat pentru BalkanEngineer.com de la WAGO Romania, reprezentanta companiei germane WAGO Kontakttechnik pentru teritoriul Romaniei. Dispozitivele avantajoase destinate pentru incastrare modulara in sir, permit sa fie montate atat pe sina TS35, cat si pe placa.

 • 1
 • 2

Articole

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 25 november 2022Indumatic: Pompele centrifuge SHB de la Stuebbe reprezinta o alternativa economica a pompelor standard pentru medii

  Pompa este un echipament cheie care garanteaza functionarea fiabila a proceselor dintr-o anumita productie. Ca urmare a deceniilor de experienta compania Stuebbe este in stare sa puna la dispozitie solutii fiabile pentru conditii extreme de lucru. “Siguranta si fiabilitatea la utilizarea echipamentelor de pompare este prioritatea principala a companiei germane Stübbe. Intr-o perioada de crestere a costurilor pentru energie, eficienta este un alt factor important peste care Stübbe s-a concentrat la dezvoltarea nu numai a transmisiei, dar si asupra solutiei generale.

 • 17 november 2022Tesy cu misiune pentru tinerele talente ingineresti prin expozitia “Munchen: Viata si cariera”

  Lumea moderna predispune oamenii sa caute dezvoltare profesionala si personala atat in tara, cat si in strainatate. Auzim adesea despre posibilitatile oferite de alte tari si viata in afara granitelor tarii de origine devine o alegere pentru multi oameni. Cu toate acestea, exista oare ceva care sa ne stimuleze sa ramanem sau chiar sa ne intoarcem exact aici? Echipa Tesy este convinsa ca raspunsul este “Da” si ea si-au mentinut pozitia participand la prima editie din strainatate a initiativei Bulgaria Wants You, “Munchen: Viata si cariera”. Ce au dezvaluit de la Tesy, cititi in randurile urmatoare.

 • 11 november 2022RAIS la MachTech & InnoTech 2022: Masini noi, solutii inovatoare si organizatie proprie de formare

  Cum a fost editia din acest an la MachTech & InnoTech? Pentru prima data de doi ani incoace, profesionistii din diverse sectoare industriale au reusit fara limitari in comunicare sa se bucure de inovatiile din lumea tehnicii si tehnologiilor. Echipa RAIS nu a ratat ocazia si traditia de a face parte din expozanti in cadrul evenimentului b2b, care a avut loc la Inter Expo Center – Sofia (IEC) in perioada 13-16 septembrie. Am vizitat seminarul de specialitate RAIS cu prezentator ing. Maria Stanilova, care a facut parte din programul insotitor al forumului.

 • 10 november 2022Indumatic: Duze de pulverizare PNR Italia rezolva provocarile cu excesul de grasime in domeniul productiei de paine

  Cum se face paine in conditii industriale? Painea si produsele de panificatie, care le gasim in marile lanturi de distributie, sunt rezultatul unor procese industriale complexe si strict reglementate, pentru a se garanta calitatea inalta a produsului final. Adesea, in productia cantitatilor mari de produse de panificatie, aluatul si painea trec printr-un proces de productie automatizat, realizat prin utilizarea cuptoarelor tunel si a benzilor transportoare. „Un producator de echipamente industriale de panificatie foloseste o solutie PNR Italia pentru problema intervenita privind ungerea tavilor de copt. Folosind duzele de pulverizare MX de la PNR.

 • 26 october 2022T & D Engineering: Oferim deja o varietate de statii de incarcare pentru vehicule electrice pentru orasul “inteligent” al viitor

  Compania de inginerie T & D Engineering este un integrator de solutii optimizate in domeniul energiei electrice, electronicii, managementului infrastructurii energetice, industriei si surselor de energie regenerabila (SRE). Datorita experientei sale, rezultatul a multor ani de practica, precum si a echipei unite de specialisti calificati, compania s-a impus ca un partener sigur si de incredere care lucreaza in beneficiul clientilor sai. “Cu foarte mare placere va informam ca ne-am extins activitatea, intrand in domeniul vehiculelor electrice”.

 • 21 october 2022Tesy a dezvoltat aplicatia de realitate virtuala Tesy AR, care ajuta utilizatorii si designerii sa faca o alegerea usoara

  Tesy, producatorul de boilere si dispozitive de incalzire pentru locuinta, si-a surprins partenerii, clientii si admiratorii cu urmatoarea solutie inovatoare. Aplicatia pentru realitate virtuala Tesy AR a fost creata pentru a oferi o experienta si mai buna utilizatorilor, permitand vizualizarea produselor Tesy in spatiul real unde vor fi instalate. “Aplicatia vine in ajutorul atat designerilor de interior, cat si clientilor finali in alegerea unui dispozitiv optim care sa raspunda nevoilor lor si specificului interiorului”, au dezvaluit de la companie.

Vedeti toate »

Noutati

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 24 november 2022Astra-Finance cumpara un terminal de depozitare a produselor chimice din Bulgaria

  Furnizorul german de rezervoare pentru stocarea gazelor, produselor chimice si petroliere Oiltanking a anuntat incheierea unui acord privind vanzarea cotei sale de 91.1% la terminalul de stocare a lichidelor din Varna, Bulgaria, a aflat Balkanengineer.com de la Money.bg. Cumparatorul Astra-Finance AD ​​este o filiala a companiei Bulmarket Group din Ruse, unul dintre cei mai mari 10 producatori de biodiesel, uleiuri rafinate si nerafinate si acizi liberi din Europa si una dintre cele mai mari companii private de transport din zona Balcanilor.

 • 22 november 2022Compania Brako din Macedonia de Nord a raportat o crestere a exporturilor de 46%

  In primele trei trimestre ale anului 2022, compania Brako din Macedonia de Nord continua sa raporteze rezultate pozitive in activitatea sa, in ciuda tuturor provocarilor cu care s-a confruntat economia. A aflat Balkanengineer.com de la Izvok.mk. Brako a inregistrat o crestere a veniturilor de 15.65% in perioada ianuarie-septembrie 2022 fata de aceeasi perioada a anului trecut, iar principalul motor al acestei cresteri a fost cresterea semnificativa a exporturilor intr-un total de 46%. Cresterea exporturilor si a productiei au dus si la cresterea numarului de angajati in companie.

 • 17 november 2022Alkaloid (Macedonia de Nord) si-a crescut vanzarile in primele noua luni ale anului

  Alkaloid, companie farmaceutica din Macedonia de Nord, a anuntat ca in primele noua luni ale anului, in ciuda provocarilor majore, a reusit sa-si creasca vanzarile si rentabilitatea. A aflat Balkanengineer.com de la Izvok.mk. Potrivit raportului financiar neauditat, publicat la Bursa de Valori din Macedonia, Alkaloid, cea mai de succes companie locala a realizat venituri consolidate din vanzari in cuantum de 10 988 914 294 MKD, ceea ce este cu 16% mai mult fata de aceeasi perioada a anului trecut. Privit pe grupuri de produse, in structura vanzarilor totale consolidate, ponderea cea mai mare ocupa produsele din segmentul farmaceutic, respectiv 88%.

 • 15 november 2022Leoni va angaja 1000 de muncitori la fabrica sa din Kraljevo, Serbia

  Producatorul de sisteme de cablare auto Leoni a anuntat ca intentioneaza sa angajeze cat mai curand posibil aproximativ 1000 de noi muncitori la fabrica sa din Kraljevo, Serbia. A aflat Balkanengineer.com de la Serbiamonitor.com. In acest moment la fabrica lucreaza aproximativ 4330 de muncitori, iar in total in Serbia (impreuna cu fabricile din Malošište, Niš, Doljevac si Prokuplje) acestia sunt 13 700. Miloš Manić, care la succedat pe Pierluigi Ghione in functia de CEO al Leoni in Serbia, a adaugat ca compania doreste sa consolideze cooperarea existenta cu autoritatile din Kraljevo si filiala Serviciului National de Ocupare a Fortei de Munca din oras, deoarece capacitatea companiei este in crestere.

 • 10 november 2022Macedonia de Nord incepe constructia tronsonului feroviar parte

  Macedonia de Nord incepe constructia Partii de est a Coridorului numarul 8 – tronsonul feroviar dintre Kumanovo si Kriva Palanka, a aflat Balkanengineer.com de la Economy.bg. Coridorul de transport are o importanta strategica deoarece trebuie sa faca legatura intre Italia, Albania, Macedonia de Nord si Bulgaria si sa creeze o legatura intermodala intre Marea Neagra si Marea Adriatica. Coridorul european incepe din portul italian Brindisi, continua catre portul albanez Durres – Tirana – Skopje – Kumanovo – Belyakovce - Kriva Palanka – Deve Bair – Gyueshevo – Sofia – Plovdiv – Varna/Burgas. Pe teritoriul Macedoniei de Nord, lucrarile la primele doua tronsoane feroviare ale Coridorului 8 – de la Kumanovo la Belyakovce si de la Belyakovce la Kriva Palanka ar trebui sa fie finalizate pana la sfarsitul anului 2025, pentru care au fost asigurate toate fondurile necesare si a fost efectuata exproprierea terenului.

 • 08 november 2022Google deschide un nou centru la Bucuresti, Romania

  Gigantul tehnologic Google a deschis un nou centru in Romania, a aflat Balkanengineer.bg de la Marica.bg. Situat in centrul Bucurestiului, capitala Romaniei, si in cadrul acestuia vor fi angajati peste 350 de persoane. Google a deschis primul sau centru la Bucuresti, Romania, in 2010, operand la nivel local prin intermediul filialei sale Google Bucuresti. In 2021 a raportat un profit net de 12.3 milioane lei (2.45 milioane dolari), potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice. Filiala din Bucuresti este una dintre cele peste 70 de sucursale care Google le are in peste 50 de tari, unde lucreaza peste 139 000 angajati.

Vedeti toate »

Evenimente

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 25 november 2022AVR Solar Park intentioneaza sa construiasca o centrala solara in Serbia

  Compania AVR Solar Park din Novi Belgrad a initiat elaborarea unui proiect pentru plan detaliat de reglementare pentru centrala electrica solara din Saraci, Smederevo, Serbia. A aflat Balkanengineer.com de la Ekapija.com. Este planificata construirea unei centrale electrice solare cu o capacitate totala de aproximativ 12 MW, din care capacitatea maxima instalata in prima faza este de pana la 10 MW, dupa care vor fi suplimentar adaugati inca 2 MW. Puterea exacta a instalatiei va depinde de caracteristicile tehnologice ale panourilor instalate.

 • 23 november 2022Sin Cars iese pe bursa din Amsterdam – finanta noua fabrica din Romania

  Producatorul de masini electrice Sin Cars Industry AD din Ruse intentioneaza sa se listeze pe bursa din Amsterdam la sfarsitul anului 2024, a aflat Balkanengineer.com de la Economic.bg. Scopul este de a strange un capital suplimentar care sa ajute compania sa finalizeze constructia viitoarei fabrici din Romania.Listarea pe bursa olandeza va da un impuls suplimentar productiei de vehicule electrice L CITY. Modelele din aceasta serie au starnit un interes mare in strainatate in ultima perioada de timp, iar la inceputul verii compania bulgara a semnat acorduri de livrare, import si distributie de masini electrice.

 • 18 november 2022Platforma de co-investitie SeedBlink a fost licentiata in conformitate

  SeedBlink, platforma de co-investitie pentru startup-uri europene, a fost licentiata de catre Autoritatea Romana de Supraveghere Financiara (ASF) ca furnizor european de servicii de crowfunding sub ECSPR (Regulamentul privind furnizorii europeni de servicii de finantare participativa pentru intreprinderi), a aflat Balkanengineer.com de la Profit.bg. Astfel, SeedBlink a devenit prima platforma alternativa de co-investitie din Europa Centrala si de Est care va fi licentiata in conformitate cu noile reglementari. La nivel european, doar alte 4 platforme au primit aceasta licenta de la jurisdictii locale, care opereaza in principal in Europa de Vest: Spania, Letonia, Tarile de Jos si Franta.

 • 16 november 2022Nоkіаn Туrеѕ investeste 650 milioane de euro in Romania

  Producatorul finlandez de anvelope pentru autoturisme Nоkіаn Туrеѕ a anuntat ca va investi aproximativ 650 milioane de euro intr-o noua fabrica de anvelope pentru autoturisme in Romania, a aflat Balkanengineer.com de la Money.bg. Fabrica este de asteptat sa inceapa sa functioneze la sfarsitul lui 2024. Investitia Nоkіаn Туrеѕ este una dintre cele mai mari din sectorul auto din Romania din ultimii ani, fapt care va pozitiona tara ca centru european pentru productia de anvelope. Fabrica va produce aproximativ 6 milioane de anvelope pe an, cu potentialul de a-si extinde productia in viitor. In incinta fabricii va fi amplasata si o baza de distributie pentru depozitarea si repartizarea productiei.

 • 11 november 2022Primul parc de retail din Pernik, Bulgaria, si-a deschis portile

  A fost deschis primul parc de retail la Pernik, Bulgaria. Complexul este situat pe o suprafata de aproape 4 ha si este unul dintre cele mai mari si moderne proiecte din regiune, a aflat Balkanengineer.com de la Money.bg. Complexul va oferi o serie de beneficii tuturor clientilor sai. Parcul de retail are o suprafata comerciala construita de peste 15 000 m2, distribuiti in 17 magazine independente, iar clientii vor putea beneficia de o serie de servicii. Proiectul ofera si parcare pentru vizitatori cu aproximativ 400 de locuri.

 • 09 november 2022Peste 100 MW sisteme fotovoltaice sunt instalate pe acoperisurile cladirilor

  Utilizarea energiei solare pentru producerea de energie electrica devine o tendinta in Serbia. In ultimele cateva luni gospodariile si intreprinderile au instalat aproximativ 360 de centrale electrice fotovoltaice pe acoperisuri cu o capacitate totala de 5.7 MW, in timp ce alti 100 MW se afla in procedura. Acest lucru a aflat Balkanengineer.com de la Balkangreenenergynews.com. Centralele solare pe acoperis, instalate de gospodariile si companiile din Serbia, au fost o raritate pana in urma cu cateva luni, dar adoptarea unui cadru de reglementare adecvat a permis cetatenilor sa produca energie verde pentru propriul consum.

Vedeti toate »