Бесплатна претплата

Претплатите се на наш билтен и увек будите у току!

Intergrated Micro-Electronics DOO Bulgaria

Intergrated Micro-Electronics DOO Bulgaria

http://www.global-imi.com/

Интегрејтед Микро-Електроникс Бугарска је производна компанија високе технологије, део структуре светског лидера у области аутомобилске, индустријске, ВИК, телекомуникацијске и кућне електронике – Integrated Micro-Electronics, Inc (IMI). Глобална компанија поседује 21 производну јединицу широм света, која се налази на Филипинима, Кини, Сингапуру, САД, Мексику, Великој Британији, Немачкој, Чешкој, Бугарској и Србији.

 

Производни погони у Бугарској се налазе у граду Ботевграду (погон IMI 1, IMI 2 и фабрика пластике), а јединица за пројектовање и развој је у Софији. Интегрејтед Микро-Електроникс Бугарска нуди професионални развој за преко 2700 људи из Софије.

 

Компанија у Ботевграду има и одсек за инструментацију и аутоматизацију, који подржава главну производњу за монтажу и тестирање електронских модула. Активност у Алатници се односи на пројектовање и производњу алата – ињекцијских калупа, осталих калупа, матрица, нестандардне опреме и механичких детаља. Тим стручњака за аутоматизацију креира и имплементира специфичне уређаје и јединствену опрему у нашој електронској индустрији.

Kontakti

Адреса: 2140 Ботевград, Индустријска област "Микроелектроника"

Телефон: 00 359 723/68 423

E-mail: careers_bg@global-imi.com

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/343218/

 

Развијени тим

Адреса: град Софија, ул. Делијска Воденица, бл. 330, пословна зграда, спрат 5

Обjаве од Intergrated Micro-Electronics DOO Bulgaria

 • 11/26/20

  Специјалиста Техничка документација

  Ботевград Бугарска

  ИНТЕГРЕЈТЕД МИКРО-ЕЛЕКТРОНИКС БУГАРСКА је компанија за производњу помоћу високих технологија, део компније део компаније Integrated Micro-Electronics, Inc, - компаније, која је основана 1980. године са петнаест производних јединицом широм света,…

Materijali за Intergrated Micro-Electronics DOO Bulgaria

 • 1
 • 2
  • 14 october 2020Производна компанија IMI Бугарска награђена је наградом „True Leader“ у аутомобилској индустрији у Бугарској

   Међу привредним секторима са најјачим развојем у Бугарској последњих година је производња аутомобилских компонената. Један од најистакнутијих представника ове групе је IMI Бугарска - подружница лидера у производњи аутомобилске електронике Integrated Micro-Electronics, Inc (IMI). Награде које је добила ова компанија, неизбежно сведоче о његовој лидерској природи. Најновије у „арсеналу“ бугарске компаније је награда True Leader“ од ICAP Bulgaria.

  • 23 september 2020IMI, Inc. је међу најбољим произвођачима у области електронике. Погледајте могућности за посао у компанији

   И ове године је компанија Integrated Micro-Electronics, Inc. (IMI) међу најбољим произвођачима у области аутомобилске електронике, заузевши 6. место на ранг-листи истраживачке компаније New Venture Research, која разликује технолошке компаније на основу прихода од продаје остварених у 2019. Резултати показују 8,7% већу стопу раста компаније IMI, Inc. у поређењу са просеком за 50 најбољих компанија у аутомобилској индустрији“, обавестили су портал BalkanEngineer.com из компаније IMI България.

  • 22 september 2020IMI, Inc. - 40 година на путу иновација. Технолошка породица IMI Бугарска чека своје нове таленте

   У августу ове године интернационални технолошки лидер на пољу електронике Integrated Micro-Electronics, Inc. (IMI) је прославио 40-то годишњицу - време када је компанија успела да створи широку мрежу компанија у којима иновације проналазе своје место за реализацију. За читаоце портала BalkanEngineer.com из компаније IMI България испричали су о достигнућима и развоју међународне компаније, као и о перспективама које компанија пружа техничким специјалистима у нашој земљи.

  • 06 december 2019IMI Бугарска: Настојимо бити лојални послодавац и стварати повољно радно окружење за младе

   Водећи произвођач на пољу електронике Интегрејтед Микро-Електроникс (IMI) Бугарска не престаје да провоцира младе људе новим и новим могућностима за професионалну реализацију у компанији. Наш тим се састао са представницима компаније, како би сазнали која су слободна радна места и стажирање и које су нове иницијативе у компанији. "Непрестано покушавамо да интегришемо разне иновације, као што су визија и присуство на друштвеним мрежама, како би били младима доступни", рекао је IMI Бугарска.

  • 24 september 2019IMI Бугарска: Тражимо мотивисане инжењерске стручњаке који би се придружили нашем тиму

   Intergrated Micro-Electronics DOO Bulgaria, део светског лидера у производњи електронике Integrated Micro-Electronics, учествовала је у Сајму каријере 2019. који је упознао квалификовано особље са 130 најуспешнијих послодаваца у Бугарској из различитих професионалних области. „Наше присуство данашњем догађају је сјајна прилика да промовишемо наше активности и кажемо нашим посетиоцима о својим ставовима“, рекли су за портал BalkanEngineer.com представници IMI Бугарске.

  • 20 august 2019IMI навршава 39 година: Наша способност да се прилагодимо динамичном окружењу је кључ нашег успеха

   Дана 5. августа ове године, компанија Integrated Micro-Electronics, Inc (IMI), светски лидер у производњи електронике, прославила је своју 39. годишњицу, саопштила је компанија Intergrated Micro-Electronics DOO Bulgaria за портал BalkanEngineer.com. На свечаној церемонији, директор компаније, господин Артур Тан, честитао је колегама празник и напоменуо да је захваљујући њиховом напорном раду компанија постигла њихове успехе, а промене кроз које су прошли су изградили IMI као међународни бренд ове скале.

  • 28 may 2019ИМИ Србија – шест месеци након званичног почетка производње

   Дана 28. септембра 2018. Године, у Нишу, Србија, отворена је трећа пословна јединица Интегрисане микроелектронике Бугарска (IMI Бугарска), део Интегрисане микро-електронике (IMI), светског произвођача електронских модула за аутомобилску индустрију. „За само шест месеци изградили смо одличан тим и остварили 100% успеха у потврђивању наших купаца: Valeo, Brose и Al. Посебно се захваљујем колегама IMI Бугарска, који су активно учествовали у покретању нове јединице и много су допринели њиховом знању и подршци“, изјавио је Радослав Георгиев, шеф БЕ ИМИ Ниш, за портал BalkanEngineer.com.

  • 19 april 2019Успешан почетак трећег погона компаније IMI Бугарска у Србији

   Intergrated Micro-Electronics DOO Bulgaria, део светског произвођача електронских модула за аутомобилску индустрију Integrated Micro-Electronics, обележава успешан почетак рада треће пословне јединице компаније у Србији. „За само шест месеци, постигли смо 100% успеха у потврђивању од стране главних добављача ауто делова и опреме приликом њихове прве посете. То су Valeo, Brose, Al. IMI 3 је већ сертификован за IATF 16949 (мање од 6 месеци од почетка производње), што указује на то да су IMI 1 и IMI 2 део добре праксе примењене у IMI Ниш“, саопштили из компаније Intergrated Micro-Electronics DOO Бугарска.

  • 21 february 2019Повезаност у аутомобилској индустрији – у фокусу IMI презентације на Electronica 2018

   Integrated Micro-Electronics (IMI), глобални стручњак за аутомобилску, индустријску, електричну, телекомуникацијску и потрошачку електронику, демонстрирао је своје способности и најновија достигнућа у ери дигиталне трансформације током једног од највећих светских форума у ​​области модерне технике и технологије Electronica 2018. Догађај је одржан крајем прошле године у Минхену, Немачка, под слоганом "Све је повезано - паметно, безбедно и сигурно".

  • 17 january 2019Да ли желите да будете део иновације будућности? Придружите се IMI тиму

   Током 2018. године, Intergrated Micro-Electronics (IMI), лидер у аутомобилској и индустријској електроници, најавио је два најновија технолошка развоја – 360-степене ADAS камере као и колаборативни робот, саопштили су за портал BalkanEngineer.com из компаније Intergrated Micro-Electronics DOO Bulgaria, део структуре овог међународног технолошког гиганта. Робот може да подиже терет до 3кг, као и да се креће 360 степени са максималном брзином од 1 m/s, додала је бугарска компанија.

  • 13 december 2018IMI Bulgaria: Тражите реализацију у високој технологији? Дођите код нас!

   Већ неколико година заредом, Intergrated Micro-Electronics DOO Bulgaria је једна од најуспешнијих компанија. Део структуре високо технолошке групе Integrated Micro-Electronics (IMI), бугарска компанија има тим од скоро 3000 људи, који наставља да расте. Недавно је отворила своју најновији производни погон у Нишу. Нови погон је одговор на повећану потражњу за аутомобилским компонентама, као и на нове уговоре које је IMI потписао углавном са европским компанијама.

  • 20 november 2018IMI је на петом месту међу врхунским произвођачима електронских модула у аутомобилској индустрији

   Светски познати произвођач електронских модула за аутомобилску индустрију Intergrated Micro-Electronics (IMI) именован је један од најбољих произвођача електронских модула за аутомобилску индустрију широм света. "Компанија је заузела одлично пето место на листи коју је корпорација New Venture Research, која оцењује рејтинг компанија које производе аутомобилске електронике. Пресудан критеријум је постигнут IMI раст прихода од 18 процената у аутомобилској сегменту за 2017", информисали из IMI.

  • 20 october 2018Званично је отворен нови производни погон IMI у Нишу

   Дана 29. септембра 2018. године званично је отворена трећа пословна јединица компаније Intergrated Micro-Electronics DOO Bulgaria. Нова производна база се налази у граду Нишу. "Ово је прва фабрика у земљи која производи електронске компоненте за аутомобилску индустрију и за индустријску примену. То ће омогућити најбољим стручњацима из југоисточне Србије да раде и професионално развијају у утврђеној глобалној компанији, као што је то IMI", саопштили су за портал BalkanEngineer.com из ове бугарске компаније.

  • 19 september 2018Intergrated Micro-Electronics: Наша нова фабрика у Нишу ће стварати додатни приход од 250 милиона долара

   Још једну годину у низу, компанија Intergrated Micro-Electronics DOO Bulgaria је постала једна од најуспешнијих компанија у Бугарској. Део структуре високо технолошке групе са Филипина: Integrated Micro-Electronics, бугарска компанија има тим од скоро 2.700 људи, и наставља да расте. IMI је завршио свој петогодишњи инвестициони програм у вредности од 25 милиона евра у Бугарској, а сада је још један важан корак у отварању новог производног погона у Нишу, у Србији.

  • 14 august 2018IMI Bulgaria: Кључ нашег успеха лежи управо у високо мотивисаном тиму

   Intergrated Micro-Electronics DOO Bulgaria је високо технолошка компанија, део међународне Integrated Micro-Electronics, Inc .Компанија је лидер у развоју и производњи електронике за домаћинство, индустрију и аутомобилску индустрију. Бугарска компанија запошљава укупно 2300 запослених, који траже свакодневне изазове у њиховој професионалној реализацији. "Тајна нашег успеха лежи управо у високо мотивисаним тимом", рекли су за портал BalkanEngineer.com из компаније. Integrated Micro-Electronics, Inc. има 15 производних јединица широм света.

 • 1
 • 2

Чланци

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 25 november 2020Бржа реакција у случају пожара са Оbserver-ом - решењем за контролу ватродојавних система Телетек Електроникс

  Да ли тражите сигурност и поузданост у управљању алармним и противпожарним системом различитих пословних, индустријских, комерцијалних и стамбених локација? Верујте у доказано високо ефикасно и исплативо решење Оbserver за интегрисано управљање и локално надгледање система за дојаву пожара Телетек Електроникс. Оbserver је дизајниран за локално надгледање адресабилних система за дојаву пожара Телетек Електроникс - Iris, Iris Pro и Simpo, укључујући алармне системе - Eclipse и Bravo.

 • 19 november 2020SpaceCAD: Добродошли на вебинар на тему: Симулирајте брзином којом конструишете! Сазнајте све о Altair SimSolid-у

  „Altair, водећи светски добављач технологије структурних анализа, организује бесплатан, виртуелни догађај који ће се одржати 24. новембра 2020. у 13:00. Међу највећим светским произвођачима, као што су Jaguar Land Rover, General Motors, Andron Handling, Brompton Bicycle и Whirlpool, поделиће искуства и примере из свог рада. Добродошли да се и сами уверите у могућности јединствене технологије Altair SimSolid, засноване само на CAD подацима“, изјавили су за портал BalkanEngineer.com из компаније SpaceCAD.

 • 18 november 2020IMI Србија препознаје свој допринос здрављу и безбедности на раду

  Производна компанија IMI Србија – подружница компаније Интегрејтед Микро-Електроникс Бугарска (IMI Бугарска), награђена је Националном наградом за здравље и безбедност на раду 2019. године. „Компанија је заузела прво место у категорији„Правна лица са мање од 250 запослених“. Ово је признање доприносу компаније подизању свести запослених о важности здравља и безбедности на раду“, изјавили су из IMI Бугарска за портал BalkanEngineer.com. Награду је уручио српски министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, господин Зоран Ђорђевић, током званичне церемоније у српској престоници Београду.

 • 11 november 2020Напредне дигиталне технологије и иновације у 3D штампи - фокус у развоју B2N-а

  Тим портала BalkanEngineer.com имао је задовољство да учествује на дану отворених врата „B2N Your 3D Partner“, који се одржао у просторијама једног од пионира у 3D технологији у нашој земљи, компаније B2N. „Своје пословање развијамо у три области - продаја и испорука машина за 3D штампу, анализу и консалтинг, и на крају, али не најмање важно - ми смо средиште за дигиталну производњу“, рекли су из компаније. А шта је било у фокусу догађаја, сазнаћете у следећим редовима.

 • 29 october 2020Акредитоване лабораторије Унисиста оцењују мерне инструменте савременим методама и професионалношћу

  Унисист је овлашћено тело за оцењивање усаглашености мерних инструмената према Директиви 2004/32/ЕУ. Лабораторију је акредитовала Извршна агенција „Бугарска служба за акредитацију“. Структура компаније укључује акредитоване лабораторије за инспекцију, калибрацију и оцену мерних инструмената. Унистист има право да процени усаглашеност мерача протока гаса и коректора запреMIне, мерача топлотне енергије, пара претварача температуре, материјалних мера, бројила активне енергије.

 • 23 october 2020Филкаб: Специјализовани смо за производњу и уградњу електричних разводних табли, расклопних уређаја и БЦЦ

  Филкаб је водећа бугарска компанија за производњу, инжењеринг и трговину на пољу електричне опреме и алата за аутоматизацију. Захваљујући расту свог пословања, Филкаб је основао компанију Инжењеринг ЕАД, која се данас бави производњом и нуди свеобухватне инжењерске услуге. „Инжењеринг ЕАД је компанија са највећим бројем запослених у групи компанија Филкаб. Компанија поседује модерну опрему и лиценце за производњу типски тестираних плоча водећих европских произвођача“, обавестии из компаније Филкаб.

Види све »

Новости

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 25 november 2020Philip Morris је уложио 20 милиона долара у своју фабрику у Нишу током 2020. године

  Америчка компанија за цигарете и дуванске компаније Philip Morris International уложила је 2020. године 20 милиона долара у своју производну базу у Нишу у Србији, доводећи укупну инвестицију компаније у земљу на скоро 900 милиона долара, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта eKapija.com. Средства су искоришћена за модернизацију фабрике и куповину нових машина за производњу и паковање. Philip Morris Internationalжели да настави свој дугорочни стални тренд раста извоза из фабрике у Нишу, пише ово интернет издање.

 • 23 november 2020OMV Petrom улаже око 21 милион евра у рафинерију Petrobrazi

  Румунска енергетска компанија OMV Petrom уложила је око 21 милион евра у рафинерију Petrobrazi. Овим компанија жели да повећа капацитет мешања биолошких супстанци, као и да побољша инфраструктуру за транспорт, истовар и складиштење биокомпонената у рафинерији, сазнаје портал BalkanEngineer.com из саопштења компаније OMV Petrom. Средства су додељена у 2018. години, након чега је Petrobrazi повећала капацитет мешања био-садржаја у горивима са 200 ktна око 350 ktгодишње како би у својим финалним производима снабдевао горивима повећану количину био-компонената.

 • 18 november 2020Тракијска економска зона са пројектом за неутралност угљеника

  Тракијска економска зона (ТИЗ) у близини Пловдива у Бугарској развила је пројекат за индустријске зоне угљен-неутралне, сазнаје портал BalkanEngineer.com из интервјуа са извршним директором ТИЗ-а, инжињером Пламеном Панчевим за ТВ Bloomberg. ТИЗ је основа конзорцијума „Угљенични неутрални индустријски паркови“, који такође укључује индустријске зоне у Бургасу, Габрову и Хаскову. ТИЗ пројекат заснован је на партнерству са немачким Институтом Fraunhofer, Организацијом Уједињених нација за индустријски развој (UNIDO), Бугарском агенцијом за инвестиције /БАИ/ и јавно-приватним партнерством са девет општина и три кластера.

 • 16 november 2020MEPSO и Dalekovod са уговором за реконструкцију трафостанице

  Македонски оператер преносног система електричне енергије (MEPSO) и хрватски Dalekovod потписали су уговор за реконструкцију трафостанице 400/110 kV Bitola 2 у вредности од 3,18 милиона евра, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта BalkanGreenEnergyNews.com. Споразум означава последњу фазу ремонта објекта, а крајњи рок за завршетак активности по њему је 36 месеци. MEPSO-ове инвестиције износе 2,2 милиона евра, а остатак је зајам Европске банке за обнову и развој (ЕБРД). Реконструкција Bitola 2 вредна је укупно 6,4 милиона евра, око милион евра је приближна вредност 13 прекидача за расклопно постројење 400 kV.

 • 11 november 2020Regent Lighting гради фабрику расвете у Србији

  RegentLighting започео је изградњу фабрике расвете у граду Свилајнцу, сазнаје портал BalkanEngineer.com из интервјуа са главним оперативним директором компаније Јоргом Штајмером за интернет издање eKapija.com. У прве 4 године компанија ће у погон уложити износ од 4 милиона евра, а више од 120 људи ће доћи да ради у њему. Штајмер је истакао да ће фокус компаније бити ангажовање јаких тимова из области инжењеринга, ланца снабдевања, финансија и других. Додао је да је Regent Lighting већ започео производне активности у малој фабрици, коју компанија запошљава од почетка 2020. године, са више од 30 запослених.

 • 09 november 2020Wizz Air отворио је базу у румунском граду Бакау

  Wizz Air је отворио је базу у румунском граду Бакау, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта RomaniaJournal.ro. Wizz Air у овом граду нуди 13 дестинација у 6 земаља, међу којима су Торино, аеродром Марко Поло Венеција, Венеција Тревисо, Болоња, Рим Фиумиино, Милан Бергамо, Катанија (Италија), Ларнака (Кипар), Лондон Лутон, Ливерпоол (УК), Меминген/Минхен Запад (Немачка), Биллунд (Данска) и Брисел Шарлроа (Белгија). Отворено је више од 70 нових радних места у авио-компанији, као и позиција у сродним индустријама. Авиокомпанија је увела строге здравствене и хигијенске мере како би заштитила путнике и посаду.

Види све »

Догађаји

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 26 november 2020EESTEC Academy почиње крајем новембра 2020.

  Крајем новембра 2020. године започело је овогодишње издање EESTEC Academy. Догађај укључује серију кратких тренинга о актуелним темама у техничком пољу, а организује га македонска студентска организација EESTEC LC Skopje. Академија ће се одвијати на мрежи у два модула. Први модул ће се одржати 28. и 29. новембра 2020. године у сарадњи са Машинским факултетом Универзитета „Свети Кирил и Свети Методије“ у Скопљу, Северна Македонија. Догађај ће пружити гостима прилику да кроз предавања наставника са универзитета сазнају више о основама рада са популарним микроконтролером Arduino.

 • 24 november 2020Нестле Бугарска је представила нову роботизовану линију паковања

  Нестле Бугарска улаже још 23 милиона лева у своју фабрику у Софији. Компанија је представила модерну роботску производну линију за паковање производа и објаснила како то утиче на производне погоне и радна места, сазнаје портал BalkanEngineer.com из изјаве компаније Нестле Бугарска. Нову линију су на интернетском догађају приказали извршни директор Нестле Бугарска - Петар Стоилов, директор фабрике Сара Вујтене и менаџер за комуникације југоисточног тржишта Нели Ангелова. Иновација доприноси ефикасној производњи 2,5 милиона КитКат вафли дневно.

 • 19 november 2020Metito Utilities гради постројење за отпадне воде у Србији

  Metito Utilities изградиће постројење за пречишћавање отпадних вода у граду Зрењанину у Србији, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта eKapija.com. Пројекат је део већег међудржавног пројекта, у оквиру потписаног споразума између Србије и Уједињених Арапских Емирата. На основу овог споразума, Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде Србије потписало је меморандум о разумевању усмерен на пречишћавање отпадних вода, наводи се на веб сајту у Зрењанину. Средства која је уложио Metito Utilities износе 22 милиона евра, а објекат ће бити изграђен поред Југоисточне индустријске зоне.

 • 17 november 2020TeraPlast Group гради погон за биоразградиву амбалажу у Румунији

  TeraPlast Group затражила је финансирање од 5,8 милиона евра у оквиру шеме државне помоћи за подстицање инвестиција са великим утицајем на економију, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта RomaniaJournal.com. Подршка је намењена компанијином пројекту вредном 11,8 милиона евра, кроз који TeraPlast Group планира да изгради нови погон за производњу биоразградиве амбалаже. Очекује се да ће примена пројекта, започетог у новембру 2020. године, трајати 25 месеци. Торбе, вреће и амбалажа које производи TeraPlast Group биће најмање 90% биоразградиви и биће сертификовани као "OK Compost" према SR EN 13432.

 • 12 november 2020ФИТР подржава иновативне пројекте из Северне Македоније

  Македонски фонд за иновације и технолошки развој (ФИТР) објавио је резултате првог јавног позива за ваучере за иновације, сазнаје BalkanEngineer.com из изјаве ФИТР-а. Резултате су представили министарка образовања и науке Мила Каровска и директор ФИТР-а Јован Деспотовски, а домаћин презентације био је Машински факултет Универзитета „Свети Кирил и Свети Методије “у Скопљу. Укупан износ средстава је 15 милиона денара, а биће обезбеђена универзитетским факултетима и истраживачким центрима. Пројекте ће подржати и локалне компаније и универзитети.

 • 10 november 2020Пуштена је у рад прва е-мобилна станица у Бургасу

  Постављена је и пуштена у рад прва станица за пуњење електричних аутомобила према овогодишњем Меморандуму за изградњу јавне мреже сличних уређаја између општине Бургас, Бугарске и компаније Eldrive. Станица се налази на општинском паркингу „Гурко“. Уређај је типа ABB DC Wallbox снаге 24 kW и омогућава пуњење масовних модела електричних аутомобила за мање од сат времена. Приступ станици је бесплатан за једносатни боравак, а након првог сата боравак на паркингу се плаћа. Пунионица је прва од укупно педесет за коју су се општина Бургас и Eldrive договориле да изграде до краја 2021. године.

Види све »