Бесплатна претплата

Претплатите се на наш билтен и увек будите у току!

Intergrated Micro-Electronics DOO Bulgaria

Intergrated Micro-Electronics DOO Bulgaria

http://www.global-imi.com/

Интегрејтед Микро-Електроникс Бугарска је производна компанија високе технологије, део структуре светског лидера у области аутомобилске, индустријске, ВИК, телекомуникацијске и кућне електронике – Integrated Micro-Electronics, Inc (IMI). Глобална компанија поседује 21 производну јединицу широм света, која се налази на Филипинима, Кини, Сингапуру, САД, Мексику, Великој Британији, Немачкој, Чешкој, Бугарској и Србији.

 

Производни погони у Бугарској се налазе у граду Ботевграду (погон IMI 1, IMI 2 и фабрика пластике), а јединица за пројектовање и развој је у Софији. Интегрејтед Микро-Електроникс Бугарска нуди професионални развој за преко 2700 људи из Софије.

 

Компанија у Ботевграду има и одсек за инструментацију и аутоматизацију, који подржава главну производњу за монтажу и тестирање електронских модула. Активност у Алатници се односи на пројектовање и производњу алата – ињекцијских калупа, осталих калупа, матрица, нестандардне опреме и механичких детаља. Тим стручњака за аутоматизацију креира и имплементира специфичне уређаје и јединствену опрему у нашој електронској индустрији.

Kontakti

Адреса: 2140 Ботевград, Индустријска област "Микроелектроника"

Телефон: 00 359 723/68 423

E-mail: careers_bg@global-imi.com

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/343218/

 

Развијени тим

Адреса: град Софија, ул. Делијска Воденица, бл. 330, пословна зграда, спрат 5

Обjаве од Intergrated Micro-Electronics DOO Bulgaria

Materijali за Intergrated Micro-Electronics DOO Bulgaria

 • 1
 • 2
  • 06 december 2019IMI Бугарска: Настојимо бити лојални послодавац и стварати повољно радно окружење за младе

   Водећи произвођач на пољу електронике Интегрејтед Микро-Електроникс (IMI) Бугарска не престаје да провоцира младе људе новим и новим могућностима за професионалну реализацију у компанији. Наш тим се састао са представницима компаније, како би сазнали која су слободна радна места и стажирање и које су нове иницијативе у компанији. "Непрестано покушавамо да интегришемо разне иновације, као што су визија и присуство на друштвеним мрежама, како би били младима доступни", рекао је IMI Бугарска.

  • 24 september 2019IMI Бугарска: Тражимо мотивисане инжењерске стручњаке који би се придружили нашем тиму

   Intergrated Micro-Electronics DOO Bulgaria, део светског лидера у производњи електронике Integrated Micro-Electronics, учествовала је у Сајму каријере 2019. који је упознао квалификовано особље са 130 најуспешнијих послодаваца у Бугарској из различитих професионалних области. „Наше присуство данашњем догађају је сјајна прилика да промовишемо наше активности и кажемо нашим посетиоцима о својим ставовима“, рекли су за портал BalkanEngineer.com представници IMI Бугарске.

  • 20 august 2019IMI навршава 39 година: Наша способност да се прилагодимо динамичном окружењу је кључ нашег успеха

   Дана 5. августа ове године, компанија Integrated Micro-Electronics, Inc (IMI), светски лидер у производњи електронике, прославила је своју 39. годишњицу, саопштила је компанија Intergrated Micro-Electronics DOO Bulgaria за портал BalkanEngineer.com. На свечаној церемонији, директор компаније, господин Артур Тан, честитао је колегама празник и напоменуо да је захваљујући њиховом напорном раду компанија постигла њихове успехе, а промене кроз које су прошли су изградили IMI као међународни бренд ове скале.

  • 28 may 2019ИМИ Србија – шест месеци након званичног почетка производње

   Дана 28. септембра 2018. Године, у Нишу, Србија, отворена је трећа пословна јединица Интегрисане микроелектронике Бугарска (IMI Бугарска), део Интегрисане микро-електронике (IMI), светског произвођача електронских модула за аутомобилску индустрију. „За само шест месеци изградили смо одличан тим и остварили 100% успеха у потврђивању наших купаца: Valeo, Brose и Al. Посебно се захваљујем колегама IMI Бугарска, који су активно учествовали у покретању нове јединице и много су допринели њиховом знању и подршци“, изјавио је Радослав Георгиев, шеф БЕ ИМИ Ниш, за портал BalkanEngineer.com.

  • 19 april 2019Успешан почетак трећег погона компаније IMI Бугарска у Србији

   Intergrated Micro-Electronics DOO Bulgaria, део светског произвођача електронских модула за аутомобилску индустрију Integrated Micro-Electronics, обележава успешан почетак рада треће пословне јединице компаније у Србији. „За само шест месеци, постигли смо 100% успеха у потврђивању од стране главних добављача ауто делова и опреме приликом њихове прве посете. То су Valeo, Brose, Al. IMI 3 је већ сертификован за IATF 16949 (мање од 6 месеци од почетка производње), што указује на то да су IMI 1 и IMI 2 део добре праксе примењене у IMI Ниш“, саопштили из компаније Intergrated Micro-Electronics DOO Бугарска.

  • 21 february 2019Повезаност у аутомобилској индустрији – у фокусу IMI презентације на Electronica 2018

   Integrated Micro-Electronics (IMI), глобални стручњак за аутомобилску, индустријску, електричну, телекомуникацијску и потрошачку електронику, демонстрирао је своје способности и најновија достигнућа у ери дигиталне трансформације током једног од највећих светских форума у ​​области модерне технике и технологије Electronica 2018. Догађај је одржан крајем прошле године у Минхену, Немачка, под слоганом "Све је повезано - паметно, безбедно и сигурно".

  • 17 january 2019Да ли желите да будете део иновације будућности? Придружите се IMI тиму

   Током 2018. године, Intergrated Micro-Electronics (IMI), лидер у аутомобилској и индустријској електроници, најавио је два најновија технолошка развоја – 360-степене ADAS камере као и колаборативни робот, саопштили су за портал BalkanEngineer.com из компаније Intergrated Micro-Electronics DOO Bulgaria, део структуре овог међународног технолошког гиганта. Робот може да подиже терет до 3кг, као и да се креће 360 степени са максималном брзином од 1 m/s, додала је бугарска компанија.

  • 13 december 2018IMI Bulgaria: Тражите реализацију у високој технологији? Дођите код нас!

   Већ неколико година заредом, Intergrated Micro-Electronics DOO Bulgaria је једна од најуспешнијих компанија. Део структуре високо технолошке групе Integrated Micro-Electronics (IMI), бугарска компанија има тим од скоро 3000 људи, који наставља да расте. Недавно је отворила своју најновији производни погон у Нишу. Нови погон је одговор на повећану потражњу за аутомобилским компонентама, као и на нове уговоре које је IMI потписао углавном са европским компанијама.

  • 20 november 2018IMI је на петом месту међу врхунским произвођачима електронских модула у аутомобилској индустрији

   Светски познати произвођач електронских модула за аутомобилску индустрију Intergrated Micro-Electronics (IMI) именован је један од најбољих произвођача електронских модула за аутомобилску индустрију широм света. "Компанија је заузела одлично пето место на листи коју је корпорација New Venture Research, која оцењује рејтинг компанија које производе аутомобилске електронике. Пресудан критеријум је постигнут IMI раст прихода од 18 процената у аутомобилској сегменту за 2017", информисали из IMI.

  • 20 october 2018Званично је отворен нови производни погон IMI у Нишу

   Дана 29. септембра 2018. године званично је отворена трећа пословна јединица компаније Intergrated Micro-Electronics DOO Bulgaria. Нова производна база се налази у граду Нишу. "Ово је прва фабрика у земљи која производи електронске компоненте за аутомобилску индустрију и за индустријску примену. То ће омогућити најбољим стручњацима из југоисточне Србије да раде и професионално развијају у утврђеној глобалној компанији, као што је то IMI", саопштили су за портал BalkanEngineer.com из ове бугарске компаније.

  • 19 september 2018Intergrated Micro-Electronics: Наша нова фабрика у Нишу ће стварати додатни приход од 250 милиона долара

   Још једну годину у низу, компанија Intergrated Micro-Electronics DOO Bulgaria је постала једна од најуспешнијих компанија у Бугарској. Део структуре високо технолошке групе са Филипина: Integrated Micro-Electronics, бугарска компанија има тим од скоро 2.700 људи, и наставља да расте. IMI је завршио свој петогодишњи инвестициони програм у вредности од 25 милиона евра у Бугарској, а сада је још један важан корак у отварању новог производног погона у Нишу, у Србији.

  • 14 august 2018IMI Bulgaria: Кључ нашег успеха лежи управо у високо мотивисаном тиму

   Intergrated Micro-Electronics DOO Bulgaria је високо технолошка компанија, део међународне Integrated Micro-Electronics, Inc .Компанија је лидер у развоју и производњи електронике за домаћинство, индустрију и аутомобилску индустрију. Бугарска компанија запошљава укупно 2300 запослених, који траже свакодневне изазове у њиховој професионалној реализацији. "Тајна нашег успеха лежи управо у високо мотивисаним тимом", рекли су за портал BalkanEngineer.com из компаније. Integrated Micro-Electronics, Inc. има 15 производних јединица широм света.

 • 1
 • 2

Чланци

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 21 september 2020EOS - светски лидер и стандард квалитета у индустријској 3D штампи већ је у партнерству са B2N у Бугарској

  EOS је светски лидер у индустријској 3D штампи метала и полимера, нудећи интегрисана решења за производњу адитива. EOS је за свог званичног представника у Бугарској одабрао компанију основану за наше тржиште за 3D технологије B2N. „Време је да најавимо наше ново партнерство, које смо успели да реализујемо одмах након наше конференције за 3D штампу - Аdditive Days 2020. Поласкани смо што нас је EOS изабрао и упознао достојног партнера у наше лице“, рекла је бугарска компанија B2N за портал BalkanEngineer.com.

 • 15 september 2020Т&Д Инжењеринг је преферирани инжењерски партнер у области енергетике, електротехнике и електронике

  „Настојимо да се активности које обављамо увек спроводе квалитетно и на време, уз висок ниво исправности. Имамо пројектанте са пуним пројектним капацитетом за припрему пројеката у делу„ “Електрични Системи“. Развијајући своју активност од 2004. године до данас, Т&Д Инжењеринг постао поуздан инжењерски партнер и систем интегратор за имплементацију и изградњу SCADA система и производа за индустријску аутоматизацију компанија Schneider Electric и Siemens“, рекли су из компаније.

 • 24 august 2020Које технологије користи Таурус-93 за производњу висококвалитетних тастатура и предњих плоча?

  Главни приоритет компаније је одржавање константно високог квалитета производње, а незамисливо је без улагања у савремену производну опрему и технологије. Бугарска производна компанија Таурус-93 поседује модерну индустријску базу, а део опреме укључује модерне машине за сито штампање, штампарију - графичку пресу, сушилицу за UV-лакове и мастила „Pangoline“, машину за оштрење и све остале ситне алате и опрему потребну за израда и уградња тастатуре и предњих плоча.

 • 06 august 2020Пречишћивач ваздуха Tesy: код куће без мириса, прашине и микроорганизама

  Да ли желите код куће да будете окружени свежим ваздухом, без микроорганизама, без загађења и непријатних мириса? Доказани бугарски произвођач Tesy има решење за вас, јер део његовог портфеља је специјални пречишћивач ваздуха Tesy, који садржи 6 филтера, помоћу којих уређај неутралише мирисе, задржава грубе честице, прашину и ситне честице прашине, уништава клице, бактерије и вирусе. „Ваздух улази кроз посебно дизајниране отворе на предњој плочи уређаја и излази из задњег горњег дела кроз заштитну решетку изнад вентилатора“, објаснили су из компаније Tesy.

 • 27 july 2020SpaceCAD: "Све функције које сте тражили. Сва вредност која вам треба! “- Solid Edge 2021 је већ овде

  Бугарска компанија SpaceCAD, која испоручује првокласна CAD/CAM/CAE решења и инжењерске услуге за пројектовање и производњу производа у различитим индустријским секторима, објавила је за BalkanEngineer.com да је 15. јуна 2020. компанија Siemens Digital Industries Software најавила Solid Edge 2021. Ново верзија технолошког софтвера носи назив „Све функције које сте тражили. Сва вредност која вам треба!“. Погледајте шта су још стручњаци компаније рекли о новој верзији софтвера.

 • 23 july 2020Коректори за природни гас нове генерације, произвођача Унистист Инжењеринг

  Бугарска компанија Унисист Инжењеринг специјализована је за развој и производњу уређаја и система за аутоматизацију засновану на модерној основној елементима и употреби савремених технологија. „Корективни уређаји које развијамо дизајнирани су тако да исправљају потрошњу природног гаса температуром, притиском и саставом гаса. Производи које нудимо су или одобрени тип или са оценом усаглашености према Директиви 2004/22/ЕО", објаснили су стручњаци из компаније за BalkanEngineer.com.

Види све »

Новости

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 21 september 2020ACWA Power продала је фотонапонско постројење у Бугарској

  ACF Renewable Energy Limited, подружница компаније ACWA Power, финализује продају свог 100% удела у ACWA Power CF Karad PV Park EAD - власнику фотонапонске електране снаге 60,4 MWp у селу Карађалово, Бугарска, сазнаје портал BalkanEngineer.com из сапоштења компаније ACWA Power. Нови власник удела је аустријски инвеститор и извођач пројеката у области обновљивих извора енергије - Energy Development GmbH. Поред тога, подружница ACWA Power NOMAC Limited завршила је продају свог 100% удела у компанији NOMAC Бугарска, која пружа услуге за рад и одржавање ACWA Power Karad – компанији Enery Development.

 • 16 september 2020OMV Petrom и Enel X инсталирају 10 е-мобилних станица у Румунији

  Енергетска компанија OMV Petrom и Enel X România инсталираће у наредних месеци 10 станица за пуњење електричних аутомобила на бензинским пумпама OMV и Petrom. Станице имају снагу од најмање 50kW, а пуњење 80% капацитета батерије аутомобила трајаће око 25 минута. Очекује се да ће више од 40 станица за пуњење електричних возила бити инсталирано у регионалној мрежи OMV Petrom до краја 2021. године, рекао је Раду Капрау, члан извршног одбора компаније.

 • 14 september 2020Северна Македонија са мерама за развој животне средине

  Влада Северне Македоније инвестираће у енергетску ефикасност земље, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта BalkanGreenEnergyNews.com. До 2024. године све државне институције прећи ће на окружну електричну мрежу и користити инвертерске клима уређаје или топлотне пумпе високе ефикасности. Изградиће се више станица за надзор квалитета ваздуха, као и зелених површина око индустријских објеката. У Скопљу ће радити брзи транзитни аутобуски систем са ниским емисијама возила. Земља ће такође увести субвенције и пореске олакшице за електрична и хибридна возила и бицикле.

 • 10 september 2020Datacor улаже више од 1 милиона евра у нову фабрику у Румунији

  Румунска компанија за интелигентна инфраструктурна решења Datacor улаже 1,25 милиона евра у изградњу нове фабрике оптичких влакана у румунском граду Бистрица. Производне активности биће усмерене на сегменте fiber-to-the-home (FTTH), дата центре, 5 G и локалне мреже (LAN). Стога, компанија тежи да своје производе изнесе на европско тржиште, фокусирајући се на Немачку и Аустрију.

 • 08 september 20203 бугарске компаније биле су укључене у рангирање Technology Fast 500

  Три бугарске компаније биле су укључене у ранг-листу Technology Fast 500 за Европу, Блиски Исток и Африку за 2019. годину, коју је саставила међународна компанија Deloitte. Све три компаније из Бугарске су се специјализовале за развој софтверских решења. Ботрон Софтвер заузима 267. место, са растом од 503%. Аксидија је заузела 382. место, са растом од 280%. Трећа компанија је Скејл Фокус, која је на 466. месту, са растом од 185%. Прво место на ранг листи заузима британска финтецх компанија Revolutt, а следи још једна финтех компанија из Велике Британије - OakNorth. Немачка тројка Cloud&Heat Technologies GmbH такође је међу прва три.

 • 02 september 2020Булгартрансгас са уделом од бензинског терминала до Александрополиса

  Бугарски гасни оператер Булгартрансгас стекао је 20% капитала компаније Гастрејд СА - компаније која изводи пројекат изградње терминала за течни природни гас у близини града Александруполис у Грчкој. Очекује се да ће капацитет терминала за регасификацију и снабдевање грчком преносном мрежом бити 6,1 милијарди m³ годишње, а капацитет складиштења укапљеног природног гаса - 170 хиљада m³. Терминал доприноси реализацији укупног концепта балканског гасног чвора, који предвиђа повезивање тржишта земаља централне и источне Европе изградњом и развојем потребне транспортне инфраструктуре.

Види све »

Догађаји

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 17 september 2020Technosteel гради фабрику у Србији

  Италијанска компанија Technosteel планира да изгради нови производни погон у општини Рума у ​​Србији. Фабрика ће бити смештена на површини од 4000 m2, а планови компаније су да заврши изградњу у марту или априлу 2021. Након тога, компанија Technosteel планира да изгради још три објекта до 2023. године, пише на сајту eKapija.com позивајући се на градоначелника Општина Рума, Слађана Манчића. Technosteel је специјализован за дизајн и производњу челичних компонената и пећи са великим грејним капацитетом и од 2014. године присутан је у Србији са својим погоном у Сремској Митровици.

 • 15 september 2020Компанија Progress са уговором о куповини компаније Chef

  Софтверска компанија Progress потписала је коначни уговор о стицању власништва над светским лидером на пољу DevOps и DevSecOps, компанијом Chef, сазнаје портал BalkanEngineer.com из изјаве компаније Progress. Уговор износи 220 милиона долара, а поступак треба да буде завршен у октобру 2020. године након одобрења регулатора и других услова за завршетак. Основана 2008. године, компанија Chef пружа потпуну аутоматизацију инфраструктуре за изградњу, покретање, управљање и заштиту апликација у данашњим multicloud и хибридним окружењима, као и на локалном нивоу.

 • 11 september 2020Србија гради постројења за пречишћавање отпадних вода

  На јесен 2021. започиње изградња постројења за пречишћавање отпадних вода у главном граду Србије Београду, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта eKapija.com. На састанку радне групе за праћење активности пројекта, српска министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић додала је да ће земља уложити више од 3,3 милијарде евра у изградњу постројења, канализације и система за пречишћавање воде. Тренутно су у току геодетске и геотехничке активности. Радимо на припреми идејног пројекта и врше се потребна истраживања и анализе, пише на eKapija.com.

 • 09 september 2020У Осломеју, Северна Македонија, гради се фотонапонска електрана

  Наставља се изградња фотонапонске електране у селу Осломеј, Северна Македонија. То је постало јасно након инспекције Васка Ковачевског, директора компаније, извођача радова на изградњи Power Plants of North Macedonia (ESM). Спровођењем пројекта повећаће се производни капацитет ESM за 10MW, као и годишња производња електричне енергије за 15 GWh. Процењена вредност електране је 8,771 милиона евра, с тим што ће Европска Банка за Обнову и Развој (ЕБРД) обезбедити 5,9 милиона евра.

 • 03 september 2020Karin Komerc MD улаже у високо ефикасну опрему

  Српска грађевинска компанија Karin Komerc MD улаже 289.700 евра у високо ефикасну опрему за одвајање шљунка и песка, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта BalkanGreenEnergyNews.com. Нова машина Binder + Co омогућиће компанији да смањи годишњу потрошњу електричне енергије за 22,5%, а количина коришћене воде биће 34% мања. Опрема ће такође помоћи да се смањи емисија CO2 за око 16,8 t годишње. Истовремено, инвестиција ће уштедети трошкове компанији Karin Komerc MD од преко 33.000 евра годишње за гориво и одржавање. Опрема је заснована на DiviTec технологији, која омогућава већу ефикасност машине и мању тежину.

 • 01 september 2020Е-Distribuţie са инвестицијом од 100 милиона евра у Румунији

  Румунске енергетске компаније E-Distribuţie Banat, E-Distribuţie Dobrogea и Е- Distribuţie Muntenia, део Enel Group, уложиће око 100 милиона евра 2020. године у модернизацију електричне мреже у Букурешту и десет округа у Румунији у којима се развијају, сазнаје портал BalkanEngineer.com из поруке на веб локацији ових компанија. Инвестициони програми компанија имају за циљ модернизацију трафостаница, интегришући их у систем телеконтроле. Омогућује даљинско управљање опремом и значајно смањује трајање искључења струје, као и вријеме потребно за рјешавање проблема.

Види све »