Бесплатна претплата

Претплатите се на наш билтен и увек будите у току!

Intergrated Micro-Electronics DOO Bulgaria

Intergrated Micro-Electronics DOO Bulgaria

http://www.global-imi.com/

Интегрејтед Микро-Електроникс Бугарска је производна компанија високе технологије, део структуре светског лидера у области аутомобилске, индустријске, ВИК, телекомуникацијске и кућне електронике – Integrated Micro-Electronics, Inc (IMI). Глобална компанија поседује 21 производну јединицу широм света, која се налази на Филипинима, Кини, Сингапуру, САД, Мексику, Великој Британији, Немачкој, Чешкој, Бугарској и Србији.

 

Производни погони у Бугарској се налазе у граду Ботевграду (погон IMI 1, IMI 2 и фабрика пластике), а јединица за пројектовање и развој је у Софији. Интегрејтед Микро-Електроникс Бугарска нуди професионални развој за преко 2700 људи из Софије.

 

Компанија у Ботевграду има и одсек за инструментацију и аутоматизацију, који подржава главну производњу за монтажу и тестирање електронских модула. Активност у Алатници се односи на пројектовање и производњу алата – ињекцијских калупа, осталих калупа, матрица, нестандардне опреме и механичких детаља. Тим стручњака за аутоматизацију креира и имплементира специфичне уређаје и јединствену опрему у нашој електронској индустрији.

Kontakti

Адреса: 2140 Ботевград, Индустријска област "Микроелектроника"

Телефон: 00 359 723/68 423

E-mail: careers_bg@global-imi.com

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/343218/

 

Развијени тим

Адреса: град Софија, ул. Делијска Воденица, бл. 330, пословна зграда, спрат 5

Обjаве од Intergrated Micro-Electronics DOO Bulgaria

Materijali за Intergrated Micro-Electronics DOO Bulgaria

 • 1
 • 2
  • 06 december 2019IMI Бугарска: Настојимо бити лојални послодавац и стварати повољно радно окружење за младе

   Водећи произвођач на пољу електронике Интегрејтед Микро-Електроникс (IMI) Бугарска не престаје да провоцира младе људе новим и новим могућностима за професионалну реализацију у компанији. Наш тим се састао са представницима компаније, како би сазнали која су слободна радна места и стажирање и које су нове иницијативе у компанији. "Непрестано покушавамо да интегришемо разне иновације, као што су визија и присуство на друштвеним мрежама, како би били младима доступни", рекао је IMI Бугарска.

  • 24 september 2019IMI Бугарска: Тражимо мотивисане инжењерске стручњаке који би се придружили нашем тиму

   Intergrated Micro-Electronics DOO Bulgaria, део светског лидера у производњи електронике Integrated Micro-Electronics, учествовала је у Сајму каријере 2019. који је упознао квалификовано особље са 130 најуспешнијих послодаваца у Бугарској из различитих професионалних области. „Наше присуство данашњем догађају је сјајна прилика да промовишемо наше активности и кажемо нашим посетиоцима о својим ставовима“, рекли су за портал BalkanEngineer.com представници IMI Бугарске.

  • 20 august 2019IMI навршава 39 година: Наша способност да се прилагодимо динамичном окружењу је кључ нашег успеха

   Дана 5. августа ове године, компанија Integrated Micro-Electronics, Inc (IMI), светски лидер у производњи електронике, прославила је своју 39. годишњицу, саопштила је компанија Intergrated Micro-Electronics DOO Bulgaria за портал BalkanEngineer.com. На свечаној церемонији, директор компаније, господин Артур Тан, честитао је колегама празник и напоменуо да је захваљујући њиховом напорном раду компанија постигла њихове успехе, а промене кроз које су прошли су изградили IMI као међународни бренд ове скале.

  • 28 may 2019ИМИ Србија – шест месеци након званичног почетка производње

   Дана 28. септембра 2018. Године, у Нишу, Србија, отворена је трећа пословна јединица Интегрисане микроелектронике Бугарска (IMI Бугарска), део Интегрисане микро-електронике (IMI), светског произвођача електронских модула за аутомобилску индустрију. „За само шест месеци изградили смо одличан тим и остварили 100% успеха у потврђивању наших купаца: Valeo, Brose и Al. Посебно се захваљујем колегама IMI Бугарска, који су активно учествовали у покретању нове јединице и много су допринели њиховом знању и подршци“, изјавио је Радослав Георгиев, шеф БЕ ИМИ Ниш, за портал BalkanEngineer.com.

  • 19 april 2019Успешан почетак трећег погона компаније IMI Бугарска у Србији

   Intergrated Micro-Electronics DOO Bulgaria, део светског произвођача електронских модула за аутомобилску индустрију Integrated Micro-Electronics, обележава успешан почетак рада треће пословне јединице компаније у Србији. „За само шест месеци, постигли смо 100% успеха у потврђивању од стране главних добављача ауто делова и опреме приликом њихове прве посете. То су Valeo, Brose, Al. IMI 3 је већ сертификован за IATF 16949 (мање од 6 месеци од почетка производње), што указује на то да су IMI 1 и IMI 2 део добре праксе примењене у IMI Ниш“, саопштили из компаније Intergrated Micro-Electronics DOO Бугарска.

  • 21 february 2019Повезаност у аутомобилској индустрији – у фокусу IMI презентације на Electronica 2018

   Integrated Micro-Electronics (IMI), глобални стручњак за аутомобилску, индустријску, електричну, телекомуникацијску и потрошачку електронику, демонстрирао је своје способности и најновија достигнућа у ери дигиталне трансформације током једног од највећих светских форума у ​​области модерне технике и технологије Electronica 2018. Догађај је одржан крајем прошле године у Минхену, Немачка, под слоганом "Све је повезано - паметно, безбедно и сигурно".

  • 17 january 2019Да ли желите да будете део иновације будућности? Придружите се IMI тиму

   Током 2018. године, Intergrated Micro-Electronics (IMI), лидер у аутомобилској и индустријској електроници, најавио је два најновија технолошка развоја – 360-степене ADAS камере као и колаборативни робот, саопштили су за портал BalkanEngineer.com из компаније Intergrated Micro-Electronics DOO Bulgaria, део структуре овог међународног технолошког гиганта. Робот може да подиже терет до 3кг, као и да се креће 360 степени са максималном брзином од 1 m/s, додала је бугарска компанија.

  • 13 december 2018IMI Bulgaria: Тражите реализацију у високој технологији? Дођите код нас!

   Већ неколико година заредом, Intergrated Micro-Electronics DOO Bulgaria је једна од најуспешнијих компанија. Део структуре високо технолошке групе Integrated Micro-Electronics (IMI), бугарска компанија има тим од скоро 3000 људи, који наставља да расте. Недавно је отворила своју најновији производни погон у Нишу. Нови погон је одговор на повећану потражњу за аутомобилским компонентама, као и на нове уговоре које је IMI потписао углавном са европским компанијама.

  • 20 november 2018IMI је на петом месту међу врхунским произвођачима електронских модула у аутомобилској индустрији

   Светски познати произвођач електронских модула за аутомобилску индустрију Intergrated Micro-Electronics (IMI) именован је један од најбољих произвођача електронских модула за аутомобилску индустрију широм света. "Компанија је заузела одлично пето место на листи коју је корпорација New Venture Research, која оцењује рејтинг компанија које производе аутомобилске електронике. Пресудан критеријум је постигнут IMI раст прихода од 18 процената у аутомобилској сегменту за 2017", информисали из IMI.

  • 20 october 2018Званично је отворен нови производни погон IMI у Нишу

   Дана 29. септембра 2018. године званично је отворена трећа пословна јединица компаније Intergrated Micro-Electronics DOO Bulgaria. Нова производна база се налази у граду Нишу. "Ово је прва фабрика у земљи која производи електронске компоненте за аутомобилску индустрију и за индустријску примену. То ће омогућити најбољим стручњацима из југоисточне Србије да раде и професионално развијају у утврђеној глобалној компанији, као што је то IMI", саопштили су за портал BalkanEngineer.com из ове бугарске компаније.

  • 19 september 2018Intergrated Micro-Electronics: Наша нова фабрика у Нишу ће стварати додатни приход од 250 милиона долара

   Још једну годину у низу, компанија Intergrated Micro-Electronics DOO Bulgaria је постала једна од најуспешнијих компанија у Бугарској. Део структуре високо технолошке групе са Филипина: Integrated Micro-Electronics, бугарска компанија има тим од скоро 2.700 људи, и наставља да расте. IMI је завршио свој петогодишњи инвестициони програм у вредности од 25 милиона евра у Бугарској, а сада је још један важан корак у отварању новог производног погона у Нишу, у Србији.

  • 14 august 2018IMI Bulgaria: Кључ нашег успеха лежи управо у високо мотивисаном тиму

   Intergrated Micro-Electronics DOO Bulgaria је високо технолошка компанија, део међународне Integrated Micro-Electronics, Inc .Компанија је лидер у развоју и производњи електронике за домаћинство, индустрију и аутомобилску индустрију. Бугарска компанија запошљава укупно 2300 запослених, који траже свакодневне изазове у њиховој професионалној реализацији. "Тајна нашег успеха лежи управо у високо мотивисаним тимом", рекли су за портал BalkanEngineer.com из компаније. Integrated Micro-Electronics, Inc. има 15 производних јединица широм света.

 • 1
 • 2

Чланци

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 06 april 2020Телетек Електроникс позива на бесплатан за вебинар на енглеском: „Решења за алармирање од пожара 2020“

  Телетек Електроникс, један је од највећих произвођача опреме за сигнализацију и противпожарне аларме у Европи. Чак и током ванредног стања уведеног у нашој компанији, компанија не престаје да ради за своје купце и обавештава их о најновијим достигнућима у области заштите од пожара. "Придружите се нашем бесплатном вебинару ове среде, 8. априла, од 10:00 до 12:00, када ћемо вам представити техничке карактеристике развоја у 2020. години”, изјавили су за читаоце Инженер.bg из компаније Телетек Електроникс.

 • 25 march 2020Стам Лтд: FramePick 4 Wholesale компаније Kardex гарантује четири пута брже извршавање великих складишних доставки

  За данашње унутрашњу логистику, брза обрада поруџбина је пресудна у сваком пословном сегменту. „FramePick је ефикасно решење за испоруку робе које омогућава компанијама да драматично смањују удаљеност која мора прећи у складиштима", изјавили су за портал Balkanengineer.com из фирме Стам Лтд., званичног представника за Бугарску и Србију. Ова компанија је водећи је добављач решења за аутоматизовано складиштење и складиштење компаније Kardex Remstar.

 • 16 march 2020Стам: Роботизација је главни алат за повећање ефикасности производње

  Роботи су трајно нашли своје место у многим различитим пољима производње. Обављају задатке као што су заваривање, монтажа, достава, прерада сировина и паковање производа. "Нудимо и индустријске и колаборативне роботе KUKA за разне производне задатке", рекли су за портал BalkanEngineer.com из компаније Стам Лтд, чији портфељ већ садржи производе једног од водећих светских добављача интелигентних решења за аутоматизацију KUKA. Роботи за палетирање КУКА су посебно дизајнирани да извршавају задатке за палетизацију и палелетизацију за оптерећења од 40 кг до 1300 кг. KUKA палети за роботе су неки од најбољих у својој класи.

 • 24 february 2020Професионални бројила за мерење утрошеног природног гаса компаније Унисист Инжењеринг

  Доказана бугарска компанија Унисист Инжењеринг, специјализована за развој и производњу опреме и система за аутоматизацију, нуди радна решења за компаније за гас преко којих могу ефикасно надгледати своје пословање. Компанија поседује следеће професионалне инструменте за мерење потрошње природног гаса - мераче протока са стандардним коректорима са комуникаторима, само мераче протока са комуникаторима или специјализоване уређаје повезане на одговарајући комуникатор.

 • 18 february 2020Паметни систем за мерење и даљинско очитавање компаније Унисист Инжењеринг за потрошњу природног гаса

  Веза између сервера и комуникатора је двосмерна, омогућавајући им даљинску конфигурацију. Такође, када се веза прекине (из спољног разлога), после њене обнове, шаље се наредба за преузимање архиве која се чува у комуникаторима. Овисно о уређају, преноси се комбинација сљедећих података - неисправљени волумен, исправљена запремина, енергија као и сажети подаци о истим подацима. Сви комуникатори за UDS систем користе снагу батерије за мерење и комуникацију.

 • 10 february 2020B2N: Медицина, инжењеринг, архитектура и интересантне примене 3D штампања током Additive days 2020

  Као нова, динамична метода производње, 3D штампање нас непрестано задивљава својим могућностима. Зато ће B2N, организатор Additive days 2020, окупити што више традиционалних, па чак и невероватних примена за производњу адитива, који имају огроман потенцијал да постану део нашег свакодневног живота. Конференција ће се одржати од 20. до 23. фебруара 2020., а бави се неколико кључних тема, укључујући медицину, инжењерство и архитектуру.

Види све »

Новости

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 06 april 2020Србија издваја пет милијарди евра за обнову своје привреде

  Председник Србије Александар Вучић каже да ће влада издвојити више од 5 милијарди евра за обнављање привреде погођене коронавирусом. Минималне плате биће обезбеђене малим и средњим предузећима током тромесечног периода, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта SerbianMonitor.com. Финансијски програм Владе Србије за пословни сектор подржаће и мала и средња и велика предузећа. Предвиђена је и посебна финансијска подршка хотелијерству. Поред тога, сваки пунолетни грађанин ће такође добити 100 евра новчане помоћи.

 • 01 april 2020Румунски произвођач флаширане воде инвестира у своје постројење

  Румунска група Valvis Holding, произвођач марке минералне воде AQUA Carpatica, регистровала је пораст продаје за 250-300% последњих недеља, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта Romania-Insider.com. Као резултат, компанија планира да прошири свој погон за 20 милиона евра. Тренутно производни погон Valvis Holding ради у пуном капацитету. Компанија је предвидјела ово повећање, али не нужно као резултат ширења коронавируса, већ како бренд постаје препознатљивији на тржишту. Стога ће румунска компанија уложити 20 милиона евра у проширење постројења до краја маја, када ће бити потребне три производне линије.

 • 30 march 2020Рекордно висока размена технолошког хардвера у Бугарској за 2019. годину

  Увоз технолошког хардвера у Бугарску 2019. године први пут је прешао границу од милијарду евра, досегнувши 1,07 милијарди евра, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта Economic.bg. Повећан је увоз десктопа, лаптопа, мултифункционалних сервера, штампача, монитора и дигиталних фотоапарата. За разлику од брзо опадајућег светског тржишта паметних телефона, увоз мобилних телефона у Бугарску достиже изванредан раст и до сада невиђене размере.

 • 25 march 2020Кинеска компанија улаже 60 милиона евра у предузеће у Србији

  Кинеска компанија Xingyu Automotive Lighting Systems добила је државну субвенцију од 16,4 милиона евра од Републике Србије за изградњу фабрике у Нишу, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта SerbianMonitor.com. Услов компаније је да уложи у пројекат најмање 60 милиона еура. Компанија Xingyu Automotive Lighting Systems је у обавези да уложи 7,5 милиона евра како би закупила земљиште од 16,55 ha за своју фабрику, те да обезбеди одговарајућу инфраструктуру. До краја 2023. компанија би требало да уложи 32,7 милиона евра за изградњу објеката и 19,6 милиона евра за нову опрему.

 • 23 march 2020Schaeffler проширује производњу ауто компоненти у Румунији

  Румунска подружница немачке групе Schaeffler планира проширити своје производне и логистичке капацитете у земљи, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта Romania-Insider.com. Компанија ће се фокусирати на повећање продуктивности и оптимизацију трошкова и у аутомобилском и у индустријском сектору. Прошле 2019. године, највеће улагање компаније Schaeffler у Румунији била је изградња новог центра за тестирање, који је завршен за мање од годину дана. Компанија планира даљи рад на проширењу својих производних капацитета изградњом нове производне радионице, која би требало да буде завршена 2021. године.

 • 18 march 2020Румунска Dacia демонстрирала свој први модел електричних аутомобила

  Француска група Renault, власница румунског произвођача аутомобила Dacia, открила је почетком марта концепт свог првог електричног аутомобила Dacia Spring, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта Romania-Insider.com. Очекује се да ће модел стићи на европско тржиште 2021. године. Француска компанија још није објавила колико ће коштати први електрични аутомобил Dacia, али румунски медији предвиђају распон цена од 15.000 до 20.000 евра, што би значило да ће модел постати најјефтинији електрични аутомобил на европском тржишту.

Види све »

Догађаји

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 07 april 2020Румунска компанија CTP улаже 30 милиона евра у логистички центар

  Румунска компанија за продају некретнина и највећи власник складишног простора у Румунији, компанија CTP, купује Equest Logistic Center, у близини Букурешта. Уговор, склопљен са британском компанијом Equest Balkan Properties, износи 30 милиона евра. Више од 95% центра закупљено је компанијама као што су BDG, Garrett, Elephant, Elmec Group, Militzer, Premium Lubricants, Shimano, Senso Ambiente, Hilti и Telekom. До данас је компанија СТР уложила око 500 милиона евра у преко 1,2 милиона квадратних метара индустријског и логистичког простора, смештеног у 15 паркова у Румунији.

 • 02 april 2020Македонија уводи дигиталну обуку за ученике и студенте

  Влада Северне Македоније увела је електронско образовање у основне школе, средње школе и универзитете за време ванредног стања. На овај начин ће се обављати не само поучавање новог материјала, већ ће се електронским путем обављати и тестирање и оцењивање. Средства електронске комуникације могу бити платформе за видео конференције, е-пошта или други двосмерни електронски системи за размену података. Систем учења на даљину користиће ове алате за извођење предавања, вежби, облика континуираног оцењивања, индивидуалне наставе и других облика обуке који су прикладни одређеном пољу студија.

 • 31 march 2020Tesla је отворила своје прве станице за пуњење електричних возила у Србији

  Америчка компанија за електрична возила и обновљиве изворе енергије Tesla отворила је прве две станице за пуњење електричних возила у Србији. Објекти се налазе у Београду и у Алексинцу. Према интерактивној мапи на званичном сајту компаније Tesla, једна од станица за пуњење налази се на паркингу продавнице Ikea у главном граду Србије, а друга на аутопуту Е75 код града Алексинца у централној Србији. Један у Београду опремљен је са шест пуњача, док други има четири пуњива места, свака капацитета до 150 kW.

 • 26 march 2020Аустријска компанија гради фабрику стаклених влакана у Србији

  Аустријска компанија Thermowool планира да изгради производни погон у индустријском делу у близини града Шид у Србији, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта SerbianMonitor.com. Бечка компанија је укључена у производњу стаклених влакана. Инвестиција аустријске компаније износи скоро пет милиона евра. Прошлог месеца компанија је купила 10 ха земље у индустријској зони у близини села Адашевци за изградњу свог новог постројења. Очекује се да ће први радови бити направљена крајем марта ове године. Седиште подружнице Thermowool-а у Србији налазиће се у граду Шид.

 • 24 march 2020Truck Expo представља решења за аутомобилски сектор у Бугарској

  Truck Expo 2020 представиће најновија решења за аутомобилску индустрију од 11. до 13. јуна 2020. на Међународном сајму у Пловдиву у Бугарској. Од чисто комерцијалне изложбе аутомобила до комерцијалних возила, емисија ће постати платформа мобилности заснована на софтверу и технологији, сазнаје портал BalkanEngineer.com од организатора. Манифестацију Truck Expo 2020 организује Удружење произвођача аутомобила и њихови овлашћени представници у Бугарској. Посетиоци ове манифестације ће бити укључени у бројне прилике да стекну искуство и искуство прилагођено њиховим интересима.

 • 19 march 2020Румунска компанија гради 4 фотонапонска парка снаге 310 MW

  Румунска компанија Complexul Energetic Oltenia планира изградити четири фотонапонска парка у земљи, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта Romania-Insider.com. Објекти ће имати комбиновану вршну снагу од 310 MW и покриће површину од 600 ha. Румунска компанија планира да постави фотонапонске електране на контаминирану земљу, као што су подручја која се тренутно користе за складиштење муља и пепела произведених у термоелектранама компаније, или на јаловитом рибњаку за депоновање остатака из експлоатације угља. Радни век сваког парка мора бити најмање 20 година.

Види све »