Бесплатна претплата

Претплатите се на наш билтен и увек будите у току!

Intergrated Micro-Electronics DOO Bulgaria

Intergrated Micro-Electronics DOO Bulgaria

http://www.global-imi.com/

Интегрејтед Микро-Електроникс Бугарска је производна компанија високе технологије, део структуре светског лидера у области аутомобилске, индустријске, ВИК, телекомуникацијске и кућне електронике – Integrated Micro-Electronics, Inc (IMI). Глобална компанија поседује 21 производну јединицу широм света, која се налази на Филипинима, Кини, Сингапуру, САД, Мексику, Великој Британији, Немачкој, Чешкој, Бугарској и Србији.

 

Производни погони у Бугарској се налазе у граду Ботевграду (погон IMI 1, IMI 2 и фабрика пластике), а јединица за пројектовање и развој је у Софији. Интегрејтед Микро-Електроникс Бугарска нуди професионални развој за преко 2700 људи из Софије.

 

Компанија у Ботевграду има и одсек за инструментацију и аутоматизацију, који подржава главну производњу за монтажу и тестирање електронских модула. Активност у Алатници се односи на пројектовање и производњу алата – ињекцијских калупа, осталих калупа, матрица, нестандардне опреме и механичких детаља. Тим стручњака за аутоматизацију креира и имплементира специфичне уређаје и јединствену опрему у нашој електронској индустрији.

Kontakti

Адреса: 2140 Ботевград, Индустријска област "Микроелектроника"

Телефон: 00 359 723/68 423

E-mail: careers_bg@global-imi.com

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/343218/

 

Развијени тим

Адреса: град Софија, ул. Делијска Воденица, бл. 330, пословна зграда, спрат 5

Обjаве од Intergrated Micro-Electronics DOO Bulgaria

Materijali за Intergrated Micro-Electronics DOO Bulgaria

 • 1
 • 2
 • 3
  • 22 december 2020IMI Бугарска је поново лидер међу произвођачима иновација. Компанија је освојила награду True Leaders

   „Следеће године, IMI Бугарска је међу компанијама проглашеним„ правим лидером “током овогодишњих додела награда True Leaders, које је ICAP Bulgaria осми пут уручила у децембру“, изјавили су за портал BalkanEngineer.com из тима водећег произвођача аутомобилске електронике у Бугарској. Од 2018. године IMI Бугарска послује ван земље преко свог одељења IMI Србија са седиштем у Нишу. Погон је први у региону који производи електронске компоненте за аутомобилску индустрију и индустријске примене.

  • 18 november 2020IMI Србија препознаје свој допринос здрављу и безбедности на раду

   Производна компанија IMI Србија – подружница компаније Интегрејтед Микро-Електроникс Бугарска (IMI Бугарска), награђена је Националном наградом за здравље и безбедност на раду 2019. године. „Компанија је заузела прво место у категорији„Правна лица са мање од 250 запослених“. Ово је признање доприносу компаније подизању свести запослених о важности здравља и безбедности на раду“, изјавили су из IMI Бугарска за портал BalkanEngineer.com. Награду је уручио српски министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, господин Зоран Ђорђевић, током званичне церемоније у српској престоници Београду.

  • 14 october 2020Производна компанија IMI Бугарска награђена је наградом „True Leader“ у аутомобилској индустрији у Бугарској

   Међу привредним секторима са најјачим развојем у Бугарској последњих година је производња аутомобилских компонената. Један од најистакнутијих представника ове групе је IMI Бугарска - подружница лидера у производњи аутомобилске електронике Integrated Micro-Electronics, Inc (IMI). Награде које је добила ова компанија, неизбежно сведоче о његовој лидерској природи. Најновије у „арсеналу“ бугарске компаније је награда True Leader“ од ICAP Bulgaria.

  • 23 september 2020IMI, Inc. је међу најбољим произвођачима у области електронике. Погледајте могућности за посао у компанији

   И ове године је компанија Integrated Micro-Electronics, Inc. (IMI) међу најбољим произвођачима у области аутомобилске електронике, заузевши 6. место на ранг-листи истраживачке компаније New Venture Research, која разликује технолошке компаније на основу прихода од продаје остварених у 2019. Резултати показују 8,7% већу стопу раста компаније IMI, Inc. у поређењу са просеком за 50 најбољих компанија у аутомобилској индустрији“, обавестили су портал BalkanEngineer.com из компаније IMI България.

  • 22 september 2020IMI, Inc. - 40 година на путу иновација. Технолошка породица IMI Бугарска чека своје нове таленте

   У августу ове године интернационални технолошки лидер на пољу електронике Integrated Micro-Electronics, Inc. (IMI) је прославио 40-то годишњицу - време када је компанија успела да створи широку мрежу компанија у којима иновације проналазе своје место за реализацију. За читаоце портала BalkanEngineer.com из компаније IMI България испричали су о достигнућима и развоју међународне компаније, као и о перспективама које компанија пружа техничким специјалистима у нашој земљи.

  • 06 december 2019IMI Бугарска: Настојимо бити лојални послодавац и стварати повољно радно окружење за младе

   Водећи произвођач на пољу електронике Интегрејтед Микро-Електроникс (IMI) Бугарска не престаје да провоцира младе људе новим и новим могућностима за професионалну реализацију у компанији. Наш тим се састао са представницима компаније, како би сазнали која су слободна радна места и стажирање и које су нове иницијативе у компанији. "Непрестано покушавамо да интегришемо разне иновације, као што су визија и присуство на друштвеним мрежама, како би били младима доступни", рекао је IMI Бугарска.

  • 24 september 2019IMI Бугарска: Тражимо мотивисане инжењерске стручњаке који би се придружили нашем тиму

   Intergrated Micro-Electronics DOO Bulgaria, део светског лидера у производњи електронике Integrated Micro-Electronics, учествовала је у Сајму каријере 2019. који је упознао квалификовано особље са 130 најуспешнијих послодаваца у Бугарској из различитих професионалних области. „Наше присуство данашњем догађају је сјајна прилика да промовишемо наше активности и кажемо нашим посетиоцима о својим ставовима“, рекли су за портал BalkanEngineer.com представници IMI Бугарске.

  • 20 august 2019IMI навршава 39 година: Наша способност да се прилагодимо динамичном окружењу је кључ нашег успеха

   Дана 5. августа ове године, компанија Integrated Micro-Electronics, Inc (IMI), светски лидер у производњи електронике, прославила је своју 39. годишњицу, саопштила је компанија Intergrated Micro-Electronics DOO Bulgaria за портал BalkanEngineer.com. На свечаној церемонији, директор компаније, господин Артур Тан, честитао је колегама празник и напоменуо да је захваљујући њиховом напорном раду компанија постигла њихове успехе, а промене кроз које су прошли су изградили IMI као међународни бренд ове скале.

  • 28 may 2019ИМИ Србија – шест месеци након званичног почетка производње

   Дана 28. септембра 2018. Године, у Нишу, Србија, отворена је трећа пословна јединица Интегрисане микроелектронике Бугарска (IMI Бугарска), део Интегрисане микро-електронике (IMI), светског произвођача електронских модула за аутомобилску индустрију. „За само шест месеци изградили смо одличан тим и остварили 100% успеха у потврђивању наших купаца: Valeo, Brose и Al. Посебно се захваљујем колегама IMI Бугарска, који су активно учествовали у покретању нове јединице и много су допринели њиховом знању и подршци“, изјавио је Радослав Георгиев, шеф БЕ ИМИ Ниш, за портал BalkanEngineer.com.

  • 19 april 2019Успешан почетак трећег погона компаније IMI Бугарска у Србији

   Intergrated Micro-Electronics DOO Bulgaria, део светског произвођача електронских модула за аутомобилску индустрију Integrated Micro-Electronics, обележава успешан почетак рада треће пословне јединице компаније у Србији. „За само шест месеци, постигли смо 100% успеха у потврђивању од стране главних добављача ауто делова и опреме приликом њихове прве посете. То су Valeo, Brose, Al. IMI 3 је већ сертификован за IATF 16949 (мање од 6 месеци од почетка производње), што указује на то да су IMI 1 и IMI 2 део добре праксе примењене у IMI Ниш“, саопштили из компаније Intergrated Micro-Electronics DOO Бугарска.

  • 21 february 2019Повезаност у аутомобилској индустрији – у фокусу IMI презентације на Electronica 2018

   Integrated Micro-Electronics (IMI), глобални стручњак за аутомобилску, индустријску, електричну, телекомуникацијску и потрошачку електронику, демонстрирао је своје способности и најновија достигнућа у ери дигиталне трансформације током једног од највећих светских форума у ​​области модерне технике и технологије Electronica 2018. Догађај је одржан крајем прошле године у Минхену, Немачка, под слоганом "Све је повезано - паметно, безбедно и сигурно".

  • 17 january 2019Да ли желите да будете део иновације будућности? Придружите се IMI тиму

   Током 2018. године, Intergrated Micro-Electronics (IMI), лидер у аутомобилској и индустријској електроници, најавио је два најновија технолошка развоја – 360-степене ADAS камере као и колаборативни робот, саопштили су за портал BalkanEngineer.com из компаније Intergrated Micro-Electronics DOO Bulgaria, део структуре овог међународног технолошког гиганта. Робот може да подиже терет до 3кг, као и да се креће 360 степени са максималном брзином од 1 m/s, додала је бугарска компанија.

  • 13 december 2018IMI Bulgaria: Тражите реализацију у високој технологији? Дођите код нас!

   Већ неколико година заредом, Intergrated Micro-Electronics DOO Bulgaria је једна од најуспешнијих компанија. Део структуре високо технолошке групе Integrated Micro-Electronics (IMI), бугарска компанија има тим од скоро 3000 људи, који наставља да расте. Недавно је отворила своју најновији производни погон у Нишу. Нови погон је одговор на повећану потражњу за аутомобилским компонентама, као и на нове уговоре које је IMI потписао углавном са европским компанијама.

  • 20 november 2018IMI је на петом месту међу врхунским произвођачима електронских модула у аутомобилској индустрији

   Светски познати произвођач електронских модула за аутомобилску индустрију Intergrated Micro-Electronics (IMI) именован је један од најбољих произвођача електронских модула за аутомобилску индустрију широм света. "Компанија је заузела одлично пето место на листи коју је корпорација New Venture Research, која оцењује рејтинг компанија које производе аутомобилске електронике. Пресудан критеријум је постигнут IMI раст прихода од 18 процената у аутомобилској сегменту за 2017", информисали из IMI.

  • 20 october 2018Званично је отворен нови производни погон IMI у Нишу

   Дана 29. септембра 2018. године званично је отворена трећа пословна јединица компаније Intergrated Micro-Electronics DOO Bulgaria. Нова производна база се налази у граду Нишу. "Ово је прва фабрика у земљи која производи електронске компоненте за аутомобилску индустрију и за индустријску примену. То ће омогућити најбољим стручњацима из југоисточне Србије да раде и професионално развијају у утврђеној глобалној компанији, као што је то IMI", саопштили су за портал BalkanEngineer.com из ове бугарске компаније.

  • 19 september 2018Intergrated Micro-Electronics: Наша нова фабрика у Нишу ће стварати додатни приход од 250 милиона долара

   Још једну годину у низу, компанија Intergrated Micro-Electronics DOO Bulgaria је постала једна од најуспешнијих компанија у Бугарској. Део структуре високо технолошке групе са Филипина: Integrated Micro-Electronics, бугарска компанија има тим од скоро 2.700 људи, и наставља да расте. IMI је завршио свој петогодишњи инвестициони програм у вредности од 25 милиона евра у Бугарској, а сада је још један важан корак у отварању новог производног погона у Нишу, у Србији.

  • 14 august 2018IMI Bulgaria: Кључ нашег успеха лежи управо у високо мотивисаном тиму

   Intergrated Micro-Electronics DOO Bulgaria је високо технолошка компанија, део међународне Integrated Micro-Electronics, Inc .Компанија је лидер у развоју и производњи електронике за домаћинство, индустрију и аутомобилску индустрију. Бугарска компанија запошљава укупно 2300 запослених, који траже свакодневне изазове у њиховој професионалној реализацији. "Тајна нашег успеха лежи управо у високо мотивисаним тимом", рекли су за портал BalkanEngineer.com из компаније. Integrated Micro-Electronics, Inc. има 15 производних јединица широм света.

 • 1
 • 2
 • 3

Чланци

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 13 january 2021Т и Д Инжењеринг са бројним успешно реализованим пројектима за изградњу SCADA система

  Т и Д Инжењеринг нуди широк спектар услуга у области енергетике, електротехнике, аутоматизације и електронике. Једно од главних подручја у којем послује је дизајн, имплементација и одржавање аутоматизованих SCADA система. „SCADA је архитектура контролног система која укључује рачунаре, комуникационе мреже података и графички кориснички интерфејс за управљање и оперативне процесе и пројекте“, коментарисали су за портал BalkanEngineer.com из компаније Т и Д Инжењеринг.

 • 04 january 2021Телетек Електроникс системи за дојаву пожара обезбеђују противпожарну сигурност у погону Луфтханза Техник Софија

  „Модерни погон компаније Луфтханза Техник Софија налази се на аеродрому у Софији и истовремено може да сервисира до 8 ускотрупних летелица за ремонт и одржавање, као и 1 летелицу у прамчаном положају за рад на системима у кабини“, објашњено је за портал BalaknEngineer.com из Телетек Електроникс. Велики изазов за компанију су врло високи плафони у хангарима, који досежу места до 30 м. То захтева изградњу система цевовода, за чију уградњу је потребна специјализована опрема и искусно особље.

 • 22 december 2020IMI Бугарска је поново лидер међу произвођачима иновација. Компанија је освојила награду True Leaders

  „Следеће године, IMI Бугарска је међу компанијама проглашеним„ правим лидером “током овогодишњих додела награда True Leaders, које је ICAP Bulgaria осми пут уручила у децембру“, изјавили су за портал BalkanEngineer.com из тима водећег произвођача аутомобилске електронике у Бугарској. Од 2018. године IMI Бугарска послује ван земље преко свог одељења IMI Србија са седиштем у Нишу. Погон је први у региону који производи електронске компоненте за аутомобилску индустрију и индустријске примене.

 • 17 december 2020TESY Modeco Cloud - паметни бојлер који ваше навике учи брже од вашег партнера

  Паметан је, модеран, модеран и научи ваше навике за мање од недељу дана. Не, не говоримо о човеку из снова, већ о необичном бојлеру, који се одликује изузетном енергетском ефикасношћу и паметним карактеристикама. „Електрични бојлери Modeco Cloud омогућавају контролу над Интернетом било где у свету путем мобилне апликације тесиЦлоуд, доступне и бесплатне за све кориснике Андроида и iOS-а“, изјавио је доказани бугарски произвођач Теси за портал BalkanEngineer.com.

 • 07 december 2020B2N: 3D штампање и Ultimaker мењају правила игре у прехрамбеној индустрији

  Због динамике потражње и понашања потрошача, произвођачи хране и пића морају бити флексибилни и прилагодљиви како би успели у конкуренцији. Данас ћемо вас, уз помоћ основане бугарске компаније B2N, упознати са једним од лидера на тржишту који користи Ultimaker технологију за смањење трошкова. Gerhard Schubert штампа прилагођене алате за своје машине за паковање хране, које испоручује неким од највећих имена у прехрамбеној индустрији.

 • 25 november 2020Бржа реакција у случају пожара са Оbserver-ом - решењем за контролу ватродојавних система Телетек Електроникс

  Да ли тражите сигурност и поузданост у управљању алармним и противпожарним системом различитих пословних, индустријских, комерцијалних и стамбених локација? Верујте у доказано високо ефикасно и исплативо решење Оbserver за интегрисано управљање и локално надгледање система за дојаву пожара Телетек Електроникс. Оbserver је дизајниран за локално надгледање адресабилних система за дојаву пожара Телетек Електроникс - Iris, Iris Pro и Simpo, укључујући алармне системе - Eclipse и Bravo.

Види све »

Новости

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 18 january 2021Dundee Precious Metals са рекордом у добијању злата 2020. године

  Канадска рударска компанија Dundee Precious Metals регистровала је рекордну производњу злата 2020. године, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта Economic.bg Према прелиминарним производним резултатима, укупна производња злата рудника компаније у Бугарској - „Челопеч“ и „Ада Тепе“, опала је за око 30% у односу на 2019. годину. У последња три месеца 2020. године, рударство у оба рудника пратило је унапред задате циљеве, чак и прешавши очекивања раније у години. Тако Dundee Precious Metals завршава 2020. годину у Бугарској подударањем или премашивањем производних циљева за сваку операцију у којој се производња одвија.

 • 13 january 2021Oradea Tech Hub са програмом за подршку румунским стартаповима

  Крајем 2020. године румунски технолошки старт-ап центар OradeaTechHub покренуо је свој програм за убрзавање Make IT у Орадеи, сазнаје портал BalkanEngineer.comса сајтаRomania-Insider.com. Годишњи буџет програма обезбеђује канцеларија градоначелника града Орадее у Румунији. Средства износе 300.000 евра, од чега ће 80% бити финансирано за пројекте са потенцијалом за раст. Пилот иницијатива у програму технолошког центра је почетни инкубатор Bright Labs, рекао је извршни директоркомпаније Oradea Tech Hub Дејвид Ахим за портал Ziarul Financiar.

 • 11 january 2021ИКТ ће бити једна од 3 најјаче индустрије у Бугарској 2021. године

  Индустрија информационо-комуникационе технологије (ИКТ) највероватније ће бити међу три од 18 најјачих у Бугарској 2021. године и према многим кључним показатељима постати најважнија за економију, приходе буџета и животе људи, сазнаје портал BalkanEngineer.com из анализе бугарског тржишта и агенције за пословно истраживање CBN Pannoff, Stoycheff & Co. CBN додаје да ће 2020. године сектор софтверске индустрије забележити највећи апсолутни раст прихода од свих 82 у Бугарској. Сваке године на бугарском тржишту региструје се продаја преко 1,5 милиона дигиталних уређаја.

 • 07 january 2021Објављени су највећи српски извозници за јануар-новембар 2020

  Најављени су највећи извозници у Србији за период јануар-новембар 2020. године, , сазнаје портал BalkanEngineer.com са веб странице eKapija.com. Највећи извозник је челичана HBIS у граду Смедереву, која је пријавила извоз од 395,3 милиона евра, а следи произвођач гума Tigar Tyres Пирот са 332,2 милиона евра. Компанија ZijinBor, који је 2019. заузео десето место, ове године је заузела треће место са резултатом од 330,6 милиона евра. Према српском Министарству финансија, Fiat Kragujevac (FCA Србија) извезао је од јануара до новембра 295,6 милиона евра, док је гасна компанија NIS извезла производа и сировина у вредности од 254,4 милиона евра.

 • 05 january 2021Расте потражња за електричним и хибридним аутомобилима у Бугарској

  Потражња за електричним и хибридним аутомобилима у Бугарској порасла је 2020. године, сазнаје портал BalkanEngineer.com од PR агенције New Media Team. Према подацима бугарске саобраћајне полиције, од децембра 2020. године у земљи је регистровано 1.876 електричних и око 10.000 хибридних возила. У последње три године изграђено је скоро 200 пунионица широм земље. Ово је реализовано у циљу повећања продаје, као и повећања стопе раста и потражње за електричним возилима у наредним годинама. Међутим, у првих девет месеци 2020. регистрације нових аутомобила у Европи пале су за 29%.

 • 31 december 2020У Србији је одржана конференција о дигиталној пословној револуцији

  Интернет конференција посвећена дигиталној револуцији у пословању одржана је у Србији 18. децембра 2020. године, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта eKapija.com. Догађај је организовало Удружење италијанских индустријалаца – Конфиндустрија Србија, уз подршку компаније VipMobile, Министарства трговине, туризма и телекомуникација Србије и италијанске амбасаде у Београду. Настављајући претходну иницијативу - DIGITAL, коју је у последњих пет година промовисала Конфиндустрија Србија, овогодишња конференција фокусира се на два аспекта дигиталне економије - изградњу широкопојасне мреже и е-трговину.

Види све »

Догађаји

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 19 january 2021Северна Македонија најављује пројекте у ОИЕ за 2021. годину

  Влада Северне Македоније објавила је циљеве и пројекте у области обновљивих извора енергије (ОИЕ) у земљи, сазнаје портал BalkanEngineer.com од новинске агенције Meta.mk. Из нових инвестиција у ОИЕ може се очекивати изградња две фотонапонске електране на месту старог рудника у ТЕ Осломеј што је пре могуће. Они ће имати инсталирани капацитет од 80 до 100 MW, а очекиване инвестиције износе око 60 милиона евра. 2021. године биће решен статус ТЕ Неготино. Најављена је студија изводљивости која ће показати да ли ће постројење бити обновљено и реконструисано како би радило на гас или ће се продати приватном инвеститору.

 • 14 january 2021Гради се аутопут Градско-Прилеп у Северној Македонији

  Проблеми са компанијама које граде нови аутопут Градско-Прилеп у Северној Македонији су превазиђени и с почетком предстојеће грађевинске сезоне његова изградња започиње убрзаним темпом, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта новинске агенције Meta.mk, позивајући се на министра саобраћаја и веза. земља Благоја Бочварског. Брза магистрала између Градског и Прилепа налази се на краку D Паневропског транспортног коридора 10.

 • 12 january 2021Потписује се споразум о изградњи метроа у Београду

  Заједнички уговор о изградњи метроа у српској престоници Београду биће потписан 22. јануара између владе Србије, кинеске компаније PowerChina и француског Alstom-а, сазнаје портал BalkanEngineer.com са веб странице eKapija.com, позивајући се на изјаву српског министра финансија Синише Малог новинској агенцији Тањуг. Према Момировићу, PowerChina ће преузети грађевинске активности, а Alstom ће пружити „мозак система“. Министар финансија Србије истиче да француска компанија већ ради на моделима и спецификацијама везаним за систем метроа, преноси eKapija.com.

 • 08 january 2021Румунска компанија TeraPlast купила је 70% компаније Somplast

  Румунска компанија за PVC цеви и фитинге TeraPlast стекла је 70% удела у локалном произвођачу флексибилне амбалаже Somplast. Припајање је део развојне стратегије компаније TeraPlastGroup и одвија се заједно са планираним инвестицијама вредним више од 32 милиона евра, које компанија тренутно спроводи, изјавили су из компаније TeraPlast у изјави Букурештанској берзи. Somplast поседује 20.000 m2 хала у граду Насауд, округ Бистрица-Насауд, од којих је 25% тренутно у употреби. Поред својих производних активности, Сомпласт је и овлашћена компанија за рециклажу полиетиленских производа.

 • 06 january 2021Одлучује се о будућности ТЕ Неготино у Северној Македонији

  Одлука о будућем статусу ТЕ Неготино у Северној Македонији можда ће ускоро бити донета, сазнаје портал BalkanEngineer.comса сајтаMeta.mk. У електронском систему јавних набавки расписан је тендер са позивом за израду студије изводљивости, успостављање јавно-приватног партнерства или потенцијалну продају постројења. Рок за јавну тендер је 22. јануар 2021. године, а главни циљ владе Северне Македоније је да електрана убудуће ради на гас. У последњих 10 година, у којима ТЕ није радила, годишње трошкове од 3 милиона евра за периодичне интервенције обезбедила је Регулаторна комисија за енергију, изјавила је влада за сајт Meta.mk.

 • 30 december 2020Tesla ће вероватно отворити центар у Румунији

  Произвођач електричних аутомобила Tesla вероватно ће отворити центар у главном граду Румуније, Букурешту, сазнаје портал BalkanEngineer.com са веб странице RomaniaInsider.com, позивајући се на интернет публикацију ZiarulFinanciar. У свом чланку ZiarulFinanciar наводи пет послова објављених на Теслиној службеној веб страници. Компанија планира да запосли менаџера продавнице, два сервисера, менаџера услуга и продајног саветника. Гласине о отварању званичне Теслине продавнице у Румунији круже више од годину дана. Компанија разматра неколико локација да отвори свој центар, највероватније у северном делу престонице.

Види све »