Бесплатна претплата

Претплатите се на наш билтен и увек будите у току!

Старт Инжењеринг АД

Старт Инжењеринг АД

www.starteng.com

Старт Инжењеринг АД је водећи лидер у пројектовању, монтажи, примени нових технологија, аутоматизацији и активности везане за пуштање у поуздану експлоатацију великих енергетских и индустријских објеката. Правци у којима је компанија специјализована, су: инструменти и аутоматизација грејања, вентилација и процеса производње, електрична опрема, монтажа и инсталација, консултативна делатност.

 

Компанија има доказану традицију, богато међународно искуство и know-how, има 12 филијала које се налазе у седам највећих градова у Бугарској и реализирала је низ успешних пројеката у земљи и иностранству.

 

Компанија Старт Инжењеринг тежи да понуди висок квалитет и ефикасна решења по конкурентним ценама, користећи модерне технологије и модела управљања у циљу побољшања безбедности и ефикасности рада, и на тај начин јача своје водеће позиције на тржишту.

Kontakti

Старт Инжењеринг – Седиште компаније

Адреса: ул. "Локомотива" №3, 1220 Софија, Бугарска

Телефон: 003592 936 03 73, 003592 931 60 65, 00359 898 690 666

E-mail: office@starteng.com

Materijali за Старт Инжењеринг АД

 • 1
 • 2
 • 3
  • 15 february 2019У палети реализованих пројеката компаније Старт Инжењеринг заузима вучна подстанице Симеоновград, Бугарска

   Старт Инжењеринг АД је потврђена бугарска инжењеринг компанија са бројним успешним пројектима у земљи и иностранству. Међу њима је и изградња нових вучних подстаница у Симеоновграду, у оквиру пројекта "Реконструкција и електрификација пруге Димитровград – Свиленград" Етапа № 3 "Изградња нове вучне подстанице у Симеоновграду и Свиленграду и ширење вучне подстанице Димитровград" у оквиру НКЖИ, обавестили су портал BalkanEngineer.com из компаније Старт Инжењеринг.

  • 11 january 2019Старт Инжењеринг је проширио своју листу партнера, додајући компанију Bartec Syscom

   Старт Инжењеринг АД, водећа компанија која пројектује, монтира и испоручује велике електране, већ је званични представник швајцарског произвођача Syscom Instruments за Бугарску, Албанију, Македонију, Босну и Херцеговину, Србију и Црну Гору. Syscom Instruments је члан Bartec Групе, једног од водећих светских произвођача опреме за сеизмичко надгледање, објавио саопштење компаније Старт Инжењеринг. Систем сеизмичког посматрања, који је изграђен на брани Цанков Камак.

  • 07 december 2018Старт Инжењеринг гради системе вентилације и климатизације за различите врсте објеката

   Старт Инжењеринг АД је већ доказана компанија са водећом позицијом на тржишту у областима пројектовања, монтаже и инсталације грејања, вентилације и климатизације система у великој јавним, енергетским и индустријским пројектима. "Наша компанија је реализовала и пустила у рад системе вентилације и климатизације за значајне објекте, као што су Метрополитен Софија, Софарма Овергаз и неколико престижних хотела, укључујући Хилтон, Радисон, Глорија Палас, итд", коментаришу из компаније Старт Инжењеринг.

  • 17 september 2018Старт Инжењеринг нуди широк спектар услуга обраде метала

   Старт Инжењеринг АД, водећа компанија у пројектовању, инсталацији и имплементирању нових технологија и аутоматизације, постепено се појавила на тржишту као поуздан снабдевач широког спектра услуга везаних за обраду метала. "Имамо нову и модерну производну базу која нам омогућава брзо и ефикасно сечење, заваривање металних конструкција и још много тога, везаног за обраду метала", информисали су портал BalkanEngineer.com из компаније Старт Инжењеринг. Старт Инжењеринг имплементира иновативна решења за црни челик, инок и алуминијум.

  • 18 may 2018Филијала "Монтажи" Старт Инжењеринга врши широк спектар електро инсталација и машинских монтажа

   Старт Инжењеринг АД је водећа инжењеринг фирма са утврђеном историјом у пројектовање, монтажу, примени нових технологија, аутоматизације и пуштање у рад активности. "Активност пословнице Монтажа је везан за имплементацију електрична и механичка инсталације рада, монтажу челичних конструкција, цевовода израђених од црних и нерђајућег челика материјала чији различитих пречника, полиетилена и полипропилена цеви и постављање инсталација КИП и А", информисали из Старт Инжењеринг.

  • 26 february 2018Старт Инжењеринг – лиценцирани произвођач дистрибутивних система и центара за контролу мотора

   Старт Инжењеринг АД је инжењеринг компанија са преко 65 година историје и искуства. I данас стално проширује своју богату палету успешних пројеката, укључујући и реконструкцију кључне инфраструктуре, реализације подстанице широм земље и распоређивање нових технологија у области аутоматизације. "Током година смо освојили признање на тржишту као један од највећих лиценцираних произвођача типизирано тестираних постројења и контролних моторних центара углавном из производног опсега General Electric", прокоментарисали из Старт Инжењеринг АД.

  • 18 december 2017Старт Инжењеринг: Изградили смо велике електричне системе на интер-модалном терминалу у Пловдиву, Бугарска

   Потврђена компанија, са преко четврт века искуства и присуства на Балкану и међународним тржиштима Старт Инжењеринг АД је учествовала у изградњи интер-модалног терминала теретног саобраћаја у јужном делу централног региона у граду Пловдив, Бугарска. Ауторитет за уговарање је Национална компанија за железничку инфраструктуру. Старт Инжењеринг је учествовао као подизвођач, за портал BalkanEngineer.com су поделили из ове компаније о детаљима завршених послова. Пројекат би требало да допринесе оптимизацији постојеће инфраструктуре.

  • 17 october 2017Модерна технологија и знања примењује компанија Старт Инжењеринг реализацију градског метроа у Бугарској

   Траса метроа у главном граду Бугарске већ је достигла до неких од стратешки најважнијих метро станица за развој градска – "Софија Аеродром" и "Бизнис Парк Софија". Међу водећим инжењеринг компанијама, које учествују у пројекту, је и већ потврђена компанија Старт Инжењеринг. Компанија учествује као главни подизвођач на неколико метро станица. "Наш тим је учествовао у свим фазама изградње метроа још од прве фазе пројекта пре неколико година", објаснили су за портал BalkanEngineer.com из компаније Старт Инжењеринг.

  • 14 august 2017Старт Инжењеринг испоручује грађевински материјал за изградњу објекта Bordeaux Métropole Aréna у Француској

   Током марта 2016, на обали реке Гароне у Бордоу, Француска, почела је изградња једне од најмодернијих и импресивних у својој величини, концертних сала у свету – Бордо Метрополе Арена. Она ће имати капацитет од 11.000 места и нудиће више од 950 паркинг места за посетиоце. Учешће у изградњу хале има и потврђена инжењеринг компанија Старт Инжењеринг АД са својим производним погонима у бугарским градовима Софији и Бургасу, изјавили су за портал BalkanEngineer из саме компаније. Отварање хале планирано је за почетак 2018. године.

  • 23 june 2017Завршетак и модернизација ПСОВ Карлово је један од успешно реализованих пројеката компаније Старт Инжењеринг

   У последњих неколико година, потврђена компанија за инжењеринг Старт Инжењеринг, успешно учествује у процесу изградње и модернизације једног броја водећих ППОВ-а у Бугарској, укључујући и постројења за пречишћавање отпадних вода за у граду Карлово. "У нашем послу се увек руководимо принципима и нормама заштите животне средине. У стварању нових пројеката, ми увек пратимо светске трендове за енергетску ефикасност и сврсисходности животне средине ", изјавили су за портал BalkanEngineer.com из компаније.

  • 16 march 2017Старт Инжењеринг: Међу нашим реализованим пројектима се налази и систем когенерације бугарске Топлификације - Бургас

   "Инжењеринг активности, које наши тимови пружају, покривају готово све кључне фазе рада на великим индустријским пројектима", саопштили су из компаније Старт Инжењеринг. За сајт BalkanEngineering.com су из ове реномиране инжењеринг компаније саопштили о једном од великих индустријских пројеката у последњих неколико година. Међу главним референтним пројектима, извршених од стране компаније Старт Инжењеринг је приступање когенерација снаге на преносну мрежу Националне Електропривреде (НЕК) у Бугарској.

  • 06 february 2017Старт Инжењеринг: Један од наших успешних пројеката је имплементација аутоматизованих система у железници

   Старт Инжењеринг је међу доказаним инжењеринг компанијама у региону, која већ више деценија успешно реализује стотине локалних и међународних пројеката у области инфраструктуре и енергетике. У једном од њих Старт Инжењеринг учествује у једној од кључних реконструкција пружне линије у суседној Бугарској. Више о њему говоре за сајт BalkanEngineer.com из саме компаније. Пројекат великих размера представља комплетну реконструкцију и електрификацију пруге Пловдив - Свиленград, са изградњом нових вучних подстаница у Симеоновграду и Свиленграду, као и ширење вучне подстанице у Димитровграду.

  • 20 december 2016Старт Инженеринг еје међу добитницима у годишњем рангирању Грађевинске Коморе

   Компанија Старт Инженеринг је награђена у годишњем рангирању Грађевинске Коморе у Бугарској (КСБ) у категорији изградње енергетске инфраструктуре, саопштили су из компаније за сајт BalkanEngineer.com. Свечана додела награда одржана током традиционалног бала поводом "Дана градитеља." Догађај је одржан у хотелу Балкан з Софији и окупио је представнике државних и локалних власти и менаџера из преко 300 водећих грађевинских фирми. У Регистру професионалних градитеља регистровано је 4178 компанија, које су учествовале у овогодишњем надметању.

  • 24 october 2016Старт Инжењеринг је међу извођачима радова на пројекту за модернизацију железничке мреже у региону Крумово

   Старт Инжењеринг је укључен у једну од кључних реконструкција пруга у Бугарској, односно у пројекат за изградњу модерног колосека за велике брзине Пловдив-Свиленград, саопштено је за сајт BalkanEngineer.com из компаније. "Наше учешће у овој фази пројекта се огледа у реализацији објекта: "Пројектовање, изградња и пуштање у рад подстанице Крумово, железничка веза са станицом Крумово и мрежа цеви и канала у станици Крумово, "објаснили су из компаније Старт Инжењеринг.

  • 15 september 2016Старт Инженеринг, филијала Аутоматизација: "Оствари свој пројекат професионално и на време"

   Филијала Аутоматизација је једна од дванаест филијала, које чине структурну мрежу водеће компаније у области пројектовања, инсталације, имплементације нових технологија и аутоматизације Старт Инженеринг, саопштили су у компанији за сајт BalkanEngineer.com. "Филијала блиско сарађује са неким од највећих утврђених произвођача аутоматизације, укључујући ABB, Metso/Valmet Automation, Siemens, DURAG и многим другима" саопштили су у компанији.

  • 08 july 2016Старт Инжењеринг нуди богато искуство и високо квалификоване стручњаке у области "Електро"

   Старт Инжењеринг је доказана инжењеринг компанија која је већ деценијама успешна у реализацији стотине пројеката у области инфраструктуре и енергетике у многим деловима света. Наша фирма покри-ва неколико кључних области, а наша структура укључује тим стручњака са великим искуством у пројектовању, инсталацији, примјени нових технологија, аутоматизацији и активности пуштања у експлоатацију. "Један од главних праваца наше активности је реализација пројеката у оквиру области" Електро ", прокоментарисано је за сајт BalkanEngineer.com из компаније Старт Инжењеринг.

  • 20 june 2016Start Engineering offers great experience and high-skilled experts in the field of electrical engineering

   Start Engineering Plc is among the most established engineering companies in Bulgaria. During the decades the company has completed hundreds of successful projects in Bulgaria and abroad in the field of infrastructure and energy. The company covers several key industrial areas and its structure includes a team of professionals with extensive experience in design, installation, implementation of new technologies, automation and commission activities. “One of the main directions of our business is implementation of projects in the field of electrical engineering”, commented for BalkanEngineering.com from Start Engineering.

 • 1
 • 2
 • 3

Чланци

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 18 february 2020Паметни систем за мерење и даљинско очитавање компаније Унисист Инжењеринг за потрошњу природног гаса

  Веза између сервера и комуникатора је двосмерна, омогућавајући им даљинску конфигурацију. Такође, када се веза прекине (из спољног разлога), после њене обнове, шаље се наредба за преузимање архиве која се чува у комуникаторима. Овисно о уређају, преноси се комбинација сљедећих података - неисправљени волумен, исправљена запремина, енергија као и сажети подаци о истим подацима. Сви комуникатори за UDS систем користе снагу батерије за мерење и комуникацију.

 • 10 february 2020B2N: Медицина, инжењеринг, архитектура и интересантне примене 3D штампања током Additive days 2020

  Као нова, динамична метода производње, 3D штампање нас непрестано задивљава својим могућностима. Зато ће B2N, организатор Additive days 2020, окупити што више традиционалних, па чак и невероватних примена за производњу адитива, који имају огроман потенцијал да постану део нашег свакодневног живота. Конференција ће се одржати од 20. до 23. фебруара 2020., а бави се неколико кључних тема, укључујући медицину, инжењерство и архитектуру.

 • 20 december 2019Инж. Румен Христов из компаније Стам Лтд: „Задовољан сам када је пројекат савршено изведен

  Будући да је инжењер динамичних и аутоматизованих складишних решења захтева посао са пуним радним временом, а понекад и изван радног времена. За инжењера Румена Христова из компаније Стам ДОО, задовољство беспрекорно изведеног пројекта, задовољни купци и чврст тим су мотори који су осам година одржавали његову жељу за развојем, дизајнирањем и изградњом све сложенијих и иновативнијих аутоматизованих магацина. Да бисте сазнали шта је још рекао за портал Balkanengineer.com, прочитајте следеће редове.

 • 19 december 2019РАИС испраћује емотивну 2019. - годину бројних успеха, награда и врхунских резултата

  Са великим почастима, признањем светске класе, иновативним достигнућима и снажним емоционалним набојем у 2019. години, компанија РАИС Бугарска, једна од најпознатијих инжењерских компанија испраћује протеклу календарску годину. Ове године компанија је учествовала и на међународном сајму ЕМО Ханновер, где није само представила решења из своје нове линије производа Advance Line, већ је и лично почашћена посетом председника компаније FANUC из Јапана, др Јошухару Инаба.

 • 18 december 2019Управљање рачунаром Beckhoff и серво погони повећавају перформансе и флексибилност система етикетирања

  IML технологија је идеално решење тренутних потреба потрошача у индустрији пластике, посебно у паковању. Компанијама су потребне висококвалитетне, издржљиве машине са максималном радном спремношћу које могу флексибилно произвести широк спектар амбалаже различитих дизајна уз минимално време циклуса. "Да би ефикасно имплементирали такав систем, швајцарска компанија за специјалну опрему Beck Automation уводи Beckhoff технологију као стандардну рачунарску аутоматизацију и погонску технологију", изјавили су за портал BalkanEngineer.com из компаније Кастива.

 • 17 december 2019Интересовање за металургију окупило је младе и етаблиране стручњаке у Дану Отворених Врата у компанији Осам АД

  Много је дискусија о степену ефикасности различитих техника које компаније одлуче да привуку најбоље особље и промовишу своје пословање. Међутим, пракса показује да су дани када отворе своја врата за откривање свог света корисни и за госте и за домаћине. Метал Технологија Група (MTG), бугарски производни лидер са дугогодишњом традицијом у области металургије, традиционално је одабрао овај приступ. Крајем новембра ове године одржан је Дан отворених врата у једном од предузећа компаније MTG - Осам АД.

Види све »

Новости

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 17 february 2020Македонија са 2,2 милиона евра за технолошки развој 33 компаније

  Програм се спроводи за подршку технолошком развоју предузећа и приватних здравствених установа у северној Македонији, који ће финансирати активности попут куповине опреме, покретања нових производних линија, припреме и примене мера за унапређење енергетске ефикасности и још много тога. Сврха иницијативе је увођење нових технологија у посао и повећање конкурентности локалних компанија. Већина компанија које су се пријавиле за грант су мала и микро предузећа. Њихови се пројекти углавном односе на развој трговине и продаје, маркетинг, образовање, пољопривреду, грађевинарство, енергетику, угоститељство и медицину.

 • 12 february 2020Стартапи за иновације биће ослобођени пореза у Србији

  Србија је усвојила уредбу којом се предвиђа да неке компаније буду ослобођене пореза и доприноса током три године од почетка пословања, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта SerbianMonitor.com. Документ ће ступити на снагу 1. марта 2020. године. Српске компаније које су активне у иновацијама и основане након 1. марта биће ослобођене плаћања пореза и доприноса на сваку зараду до 150.000 динара месечно. Ови услови ће се примењивати прве три године од дана оснивања. Србија уводи ову нову меру за подстицање покретања и развоја нових предузећа у области иновација.

 • 10 february 2020Италијанска компанија гради индустријски комплекс у Сомбору у Србији

  Индустријски комплекс обухватаће изградњу управне зграде, пет фирми за производњу обуће, складишта, канцеларије, клинику, паркинг, као и аудиторијум и дечију играоницу за запослене у компанији. Progetti планира да се објекти граде у фазама, а сви ће бити повезани врућим везама и четири носиве конструкције по завршетку. Progetti је основан 2001. Основна делатност компаније је производња готових ципела и њихових делова за неке од највећих модних компанија на свету, укључујући Gucci и Prada. Ова компанија има три компаније у Србији, која запошљавају до 1.000 запослених.

 • 05 february 2020Македонија предлаже мере против загађења животне средине

  Ова комора позива све да се укључе предузимајући једноставне, али ефикасне мере. За сваку институцију, организацију и компанију у македонској комори предлажу 10 корака, укључујући подизање свести запослених, партнера, добављача, купаца; промовисање еколошки прихватљивог начина рада без папира; смањење потрошње енергије на радном месту; смањење стварања, рециклаже и поправке отпада уместо куповине нових производа; избор обновљивих извора енергије за сопствене потребе и пројекте; коришћење јавног и алтернативног превоза итд.

 • 03 february 2020„Хоризонт Европа“ финансираће нове пројекте и иновације на Балкану

  Током састанка о иновацијама и стартуп екосистемима на западном Балкану, бугарски комесар Марија Габријел позвала је на продубљивање партнерстава у региону. Алати за финансирање и подршку таквим иницијативама биће обезбеђени новим програмом ЕУ „Хоризонт Европа“, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта Economic.bg. Иницијатива „Хоризонт Европа“ фокусираће се на стварање иновација и истраживања о раку, климатским променама, паметним градовима, храни и води. Програм ће пружити директну подршку кроз два главна алата за финансирање - Pathfinder за почетну фазу и Accelerator за развој и употребу тржишта.

 • 29 january 2020Турска ИТ компанија планира да отвори центар у Нишу, Србија

  Након званичне пословне посете Србији, турска IT компанија DT Technology Group планира да отвори центар у Нишу, сазнаје портал. Компанија има посебно интересовање за Научно-технолошки парк у граду. DT Technology Group уско сарађује са већином светских IT компанија и такође жели да сарађује са српским ITпартнерима. Евентуалним отварањем новог развојног центра у Научно-технолошком парку у Нишу, турска компанија ће постати један од првих станара у парку. Према речима градоначелника српског града, DT Technology Group може да рачуна на помоћ и подршку општине у реализацији њених пословних планова.

Види све »

Догађаји

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 18 february 2020Иновације у индустрији тешких камиона компаније Truck Expo, Бугарска

  Међународна изложба камиона, у организацији Удружења произвођача аутомобила и њихових овлашћених представника у Бугарској, представиће најновије инвестиционе аутомобиле за 2020. Гости ће моћи да виде тешка и лака комерцијална возила из категорије N1, аутобусе и специјализована возила, приколице и полуприколице, опрему и пратећу опрему. Манифестација која ће се одржати на Међународном сајму у Пловдиву укључиваће светске премијере, најновија достигнућа и концепте транспорта, изложбе на отвореном, зону пробне вожње, електрично пуњење на лицу места, VR искуства и „Truck Tuning Show“.

 • 13 february 2020E.ON је завршио изградњу мреже електричних возила у Румунији

  E.ON Energia Romania наручила је нову станицу за брзо пуњење електричних возила која се налази у Таргу Мурешу, у централној Румунији, сазнаје portal BalkanEngineer.com сасајта Romania-Insider.com. Тако компанија завршава тзв. "Електрични аутопут" дуж руте Јаши-Георгени-Таргу Муреш. Власници електричних аутомобила сада могу користити инфраструктуру за пуњење дуж читаве руте, која има укупно 7 станица. E.ON Energia Romania тренутно користи још једну сличну мрежу електричних возила дуж руте Јаши-Букурешт, за коју је већ изграђено 8 пунионица.

 • 11 february 2020Бугарски алгоритам машинског учења са светским почастима

  Техничко решење, које смањује губитак корисника за мобилне операторе за 34%, осваја награду у категорији "Најбоља апликација за вештачку интелигенцију за управљање искуством корисника". Модел користи швајцарски мобилни оператер UPC, а већ у првој години примене успева да створи 500% повраћај инвестиције. GemSeek апликација гради напредне алгоритме машинског учења који предвиђају задовољство купаца које не реагују на традиционална истраживања. То омогућава мобилним оператерима да проактивно контактирају незадовољне купце и понуде боље услове.

 • 06 february 2020Румунске компаније за обновљиве изворе увозе пројекте у вредности од неколико милијарди евра

  Немачка компанија WDP поднела је највећи број пројеката - углавном ветропаркова у комбинацији са когенерацијским постројењима за производњу топлоте и електричне енергије, као и фотонапонским парковима. Објекти ће имати инсталирану снагу од 730 MW. Укупна средства WDP пројеката износе 860 милиона евра. Компаније је заинтересоване за развој пројеката зелене енергије који финансира ЕУ укључују също Enel Green Power, Elawan Energy, Verbund IWE и Siemens-Gamesa.

 • 04 february 2020Србија ће изградити центар за управљање отпадом за 8 општина

  Србија планира да изгради регионални центар за управљање отпадом у Новом Саду, као и још 7 општина, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајтаeKapija.com. Према Регионалном плану управљања отпадом за 2019.-2828., пројекат мора бити завршен до 2024. године. Стратешки документ има за циљ постизање одрживог управљања отпадом у Србији у три фазе. У регионалном плану утврђене су савремене методе сакупљања комуналног отпада, начини одвајања и накнадног третмана, као и мере за смањење производње отпада и информисање становништва.

 • 30 january 2020seeSUSTAINtec 2020 уводи еколошка и дигитална решења у Бугарској

  Од 7. до 9. априла 2020. у Софији, Бугарска, биће одржана међународна изложба за еколошка и дигитална пословна решењаseeSUSTAINtec. Овај догађај ће окупити бројне компаније из целог света, на којима ће се показати високе перформансе, иновативне и врхунске технологије, објавили су организатори из Виа Екапоа за портал BalkanEngineer.com. seeSUSTAINtec је једини међународни форум у земљи за енергетску ефикасност, обновљиве изворе енергије, паметне градове, чистоћу ваздуха и управљање отпадом. Изложба ће показати да одржива решења могу бити не само успешан посао, већ и профитабилна инвестиција за индустрију, општине и домаћинства.

Види све »