Бесплатна претплата

Претплатите се на наш билтен и увек будите у току!

САТ ДОО

САТ ДОО

http://www.satbg.com/

Системи Аутоматизација Технологија – САТ ДОО је приватна бугарска компанија за инжењеринг компанија са следећим делатностима: инжењеринг, пројектовање, производња, програмирање, обука, електро'-инсталација, надзор, тестирање и пуштање у рад пројеката "кључ у руке" за аутоматизацију различитих процеса, машина, фабрика и читавих производних линија.

 

Компанија је један од следбеника Централног института за научно истраживања за комплексну аутоматизацију производње (ЦИНИКА) и оснивач ЦАТ Групе – организације која обједињава осам компанија, које раде у истој области.

 

За протеклих 25 година, компанија САТ је постала највећи бугарски добављач индустријских система за аутоматизацију у више различитих области производње и компанија која све активније и смислено крчи свој пут и ка спољном тржишту.

 

Главни приоритет компаније је модернизација, реконструкција, иновације и аутоматизација у сфери индустрије, у комбинацији са бескомпромисним квалитетом и поузданости предлаганих производа и услуга.

Kontakti

Адреса: кварт Горња Бања, ул "Христо Стефчов" №1, 1614 Софија, Бугарска

Tелефон: 003592957 69 29, 003592/957 70 19

E-mail: office@satbg.com

Websitehttp://www.satbg.com/

Партнери

Materijali за САТ ДОО

 • 1
 • 2
 • 3
  • 21 april 2021САТ са још једним признањем за богато искуство и професионалност у реализацији пројеката у индустрији цемента

   У последњих 30 година САТ ДОО је постала једна од највећих инжењерских компанија која развија, примењује и одржава системе за индустријску аутоматизацију. Све већи број САТ решења користи се за реализацију пројеката у различитим деловима света. „Имплементирани САТ пројекти за цементаре гиганта у овој индустрији Holcim доказ су да се пријављујемо у потпуности у складу са Holcim стандардима, уз строге рокове и захтеве за константно високим квалитетом“, рекли су за BalkanEngineer.com из САТ ДОО.

  • 29 september 2020САТ је успешно завршио пројекте за аутоматизацију и модернизацију производње у словачкој фабрици цемента

   Словачка компанија CRH производи широку палету висококвалитетних грађевинских материјала и производа за изградњу објеката и инфраструктурне пројекте, укључујући путеве и мостове. „Нашој компанији су додељена два пројекта за модернизацију постројења у месту Турна, укључујући замену система за контролу процеса и реконструкцију хладњака за клинкер“, рекла је водећа бугарска инжењерска компанија Системи Автоматика Технологии – САТ ЕООД за портал BalkanEngineer.com.

  • 14 october 2019САТ: Аутомобилске ваге важан су корак у побољшању економске ефикасности било које компаније

   Ваге-платформе за аутомобиле су широко тражене у свим компанијама, у којима се мора регистровати превежена роба, углавном сировине. „Велике ваге се углавном користе у пољопривреди, рударству и производњи грађевинских материјала. Нудимо ваге-платформе за аутомобиле и вагоне за потребе индустријске аутоматизације", изјавили су за портал BalkanEngineer.com из компаније Системи Аутоматика Технологије – САТ ДОО.

  • 11 june 2019САТ са успешним пројектом модернизације електране и цементаре Чека у Либану

   Системи Аутоматизација Технологија – САТ ДОО је један од највећих и најуспешнијих бугарских произвођача индустријских аутоматизационих система. "Поред бугарског тржишта, све већи број наших инжењерских услуга се реализује у Европи и другим земљама. Пример за то је пројекат модернизације електране и трафостаница ниског и средњег напона цементаре Цека у Либану, саопштио из канцеларије САТ. Електрично напајање електране Чека обезбеђује локална електрана са 8 дизел генератора.

  • 19 january 2019САТ: Комплетна имплементација делова „Електро“ и „Аутоматизација“ у компанији Холцим Бугарска

   Системи Аутоматизација Технологија – САТ ДОО је добро позната бугарска инжењерска компанија са дугогодишњим искуством у индустријској аутоматизацији и многим успешним пројектима у Бугарској и иностранству. Једна од њих укључује реновирање електричних инсталација и аутоматизацију процеса у фабрици Холцим Бугарска, која је део светског лидера у производњи цемента, агрегата и бетона LafargeHolcim, компаније настале спајањем Holcim и Lafarge у јулу 2015. године.

  • 16 october 2018Пројектовање, израда и пуштање у рад аутоматизованих система у ТЕ Варна – у референтним пројектима САТ

   Бугарска инжењеринг компанија Системи Аутоматизација Технологија – САТ ДОО има много успешно завршених пројеката, укључујући и "Пројектовање, изградња и пуштање у рад система аутоматизације угља и опрема у погону ТЕ Варна, село Езерово". "Од управљања електране су оценили позитивно примену аутоматизованих система у погону, који имају веома висок технички ниво и тиме се осигурава висока поузданост и удобност у раду са њима", изјавили су за BalkanEngineer.com из компаније САТ.

  • 27 august 2018САТ је развио и имплементирао SCADA систем Dyn@miX у фабрици стакла за домаћинстава у Бугарској

   Системи Аутоматизација Технологија - САТ ДОО је предузеће за индустријску аутоматизацију и реконструкција, које се бави дизајном, програмирањем и пуштањем у рад система за контролу. "Међу нашим недавно успешно завршеним пројектима је и аутоматизација технолошких процеса, управљање и визуелизација система у фабрици "Материјали", стакларе Ново Стакло ДОО, члана Јула Групе, која се налази у граду Новом Пазару, област Шумен, у Бугарској", саопштили су из компаније САТ.

  • 18 june 2018САТ: Производимо, испоручујемо и примењујемо електронске ваге за аутомобиле и вагоне

   Са својим дугогодишњим искуством у пружању решења у области индустријске аутоматизације са бројним завршеним пројектима, компанија Системи Аутоматизација Технологија – САТ ДОО се позиционирала као једно од водећих имена у области. Компанија извршава пројекте "кључ у руке" у областима "Електро" и "Аутоматизација" и до сада има преко 200 завршених пројеката. Поред свог инжењерског рада, САТ такође развија сопствене производе.

  • 23 february 2018САТ је покренуо низ пројеката аутоматизације цемента у компанији LafargeHolcim

   Системи Аутоматизација Технологија – САТ ДОО је успостављена инжењеринг компанија која има 27 година искуства у индустријској аутоматизацији и реализовала је преко 200 пројеката "кључ у руке" делови "Електро" и "Аутоматизација". У области реконструкције, модернизације и аутоматизације, компанија је реализовала велика број пројеката за доказаног произвођача цемента и грађевинског материјала LafargeHolcim у Европи, Русији, Азији и на Блиском истоку.

  • 11 december 2017Интеграција решења за аутоматизацију технолошких процеса са Siemens производима компаније САТ

   САТ ДОО је водећа инжењерска компанија на Балкану, специјалиста у испоруци аутоматизованих система за управљање процесним процесима и агрегатима. Као дугогодишњи партнер компаније Siemens, компанија реализује различите системе који користе високе технологије програмабилних контролера Simatic овог светског произвођача. У оквиру својих успешних пројеката САТ интегрише и операторске станице на основу WinCC и више операторских панела. Више о решењима за аутоматизацију и њиховој области примене изјавили су из компаније САТ за портал BalkanEngineer.com.

  • 12 september 2017САТ ДОО обавља више специјализованих пројеката за модернизацију цементаре Holcim у Русији

   Системи Аутоматизација Технологија – САТ ДОО је инжењеринг компанија, са више од 25 година искуства у индустријској аутоматизацији и више од 200 успешно завршених пројеката "кључ у руке" широм света. У области модернизације, реконструкције и аутоматизације, компанија обавља више специјализованих пројеката за провјереног произвођача цемента и грађевинског материјала Холцим, Русија. Активности модернизације цементаре у Коломни у Москви обухватиле су израду и изградњу комплетне производне линије, аутоматизоване контролне и контролних система и другог.

  • 18 july 2017САТ: Ми производимо индустријске тракасте дозиметре по сопственом пројекту за широку примену и индивидуалну примену

   САТ ДОО је инжењеринг фирма са 25 година искуства у индустријској аутоматизацији. У више од четврт века постојања, компанија САТ се афирмисала као лидера у индустријској аутоматизацији у региону и шире. Компанија је реализовала преко 200 пројеката, типа "кључ у руке", за водеће произвођаче у својој области у Европи, Азији, па чак и у Африци. Главни приоритет компаније је модернизација, реконструкција, иновација и аутоматизација. Специјално за портал BalkanEngineer.com из компаније САТ су објаснили један од својих тренутних пројеката – тракасте дозиметре за достављање.

  • 25 april 2017САТ је коментарисао за BalkanEngineer.com о својин пројектима, реализованим у Србији

   Компанија САТ ДОО је инжењеринг фирма са 25 година искуства у индустријској аутоматизацији. Компанија обавља послове пројектовања, производње, програмирања, ел. инсталација, надзора, обуке, тестирања и пуштања у рад система за контролу на различитим локацијама у тешкој индустрији. Специјално за BalkanEngineer.com из компаније САТ су говорили о недавним пројеката компаније у Србији. "Наше присуство на Балкану датира дуго времена. У Србији имамо на десетине наступа у области индустрије цемента и стакла", прокоментарисали су из САТ.

  • 22 february 2017Инг. Андрејев: Осећам задовољство када успешан развој моје компаније задржава младе стручњаке

   Доказана политика у региону и шире инжењерне комапније САТ да стално инвестира у коришћење високе технологије, резултира непрекидним попуњавањем особља компаније високообразованим и искусним професионалацима. У посебном коментару за сајт BalkanEngineer.com, оснивач компаније која већ траје двадесет пет година, Валериј Андрејев, говорио је о фокусу компаније на томе да привуче и задржи младе и квалификоване људе из области инжењеринга, у у земљи. За компанију САТ ради више од 100 високо квалификованих стручњака.

  • 06 february 2017Инжењер Валериј Андрејев: Извршавамо пројекте наших клијената са најсавременијим могућим решењима

   Компанија Системи Аутоматизација Технологија – САТ ДОО за преко четврт века историје се позиционирала као један од најуспешнијих и иновативних компанија у региону. Инжењер Валериј Андрејев, оснивач и извршни директор, специјално за сајт BalkanEngineer.com објашњава улогу иновација и напредних решења у његовој компанији. "Компанија САТ за мене представља суштину реализације као инжењера и моје личности у последњих 25 година. Током нашег постојања у ових више од 25 година као компанија, остварили смо стабилан развој заснован на најновијим решењима и све значајније", рекао је Андрејев.

  • 21 november 2016Инг Валериј Андрејев за сајт BalkanEngineer.com: О конкуренцији или добро - или ништа

   Свака професија има своје темељне принципе - несумњиве ауторитете, дубоко поштоване и много цењене! Наша професија - технички сектор, такав лидер је наш следећи гост. Ми Вам представљамо - инвењера Валерија Андрејева, који је оснивач и директори компаније Системи за Аутоматизацију Технологија – САТ. У разговору који следи у наставку, више ћете сазнати о јубилеју: четврт века рада и пословања једне од најуспешнијих и иновативних компанија у региону, која се обележава ове године, о личном примеру и посвећености раду; о поносу након успешно реализованих пројеката и професионалним изазовима у следећих 25 година.

  • 24 october 2016Компанија САТ прославља 25. годишњицу са бројним завршеним пројектима у Србији

   Током 2016. г., један од нај признатијих компанија из области инжењеринга Системи аутоматизације - САТ прославља 25 година постојања. За овај период, компанија САТ је успела да се наметне као лидер у области система индустријске аутоматизације, не само у Бугарској, већ и на иностраним тржиштима. Компанија САТ реализује пројекте "кључ у руке", делове за "електро" и "аутоматизација", која обухватају комплетан инжењеринг, пројектовање, производњу, програмирање, обуку, инсталацију, надзор, тестирање и пуштање у рад система за аутоматизацију различитих процеса.

  • 24 august 2016САТ: Најбоља препорука за нас је систем који одлично функционише

   Системи Аутоматика и Технологије – САТ је фирма са великим искуством у области индустријске аутоматизације. Осим са својом дугом и богатом историјом, компанија је позната као добитник многих престижних европских награда. О њеним бројним наградама, као и неким од најзанимљивијих пројеката који се реализују од стране компаније за сајт пре BalkanEngineer.com коментарише оснивач и директор компаније инж. Валери Андрејев. „Савет за иновације и технолошки развој при Привредној Комори Бугарске у току неколико година заредом препознаје компанију САТ као једну од најуспешнијих иновативних компанија", рекао је инж. Андрејев.

  • 09 july 2016CAT: Најбоља реклама и референца је одличан радни систем

   У древним година након политичких промена у Бугарској, млада инжењеринг компанија храбро трасира свој пут и тражи своје место у индустрији земље. Четврт века касније, ова фирма је велики добављач система индустријске аутоматизације у различитим индустријама широм света. О потешкоћама у развоју и путу до врха, као и о филозофији успешног управљања, говори њен оснивач инг. Валери Андрејев за сајт BalkanEngineer.com. CAT је бугарска инжењеринг компанија са активностима у области инжењерског дизајна, производње, програмирања, обуке, електро-техничких инсталација, надзора, тестирања и пуштања у експлоатацију пројеката до фазе "кључ у руке".

 • 1
 • 2
 • 3

Чланци

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 23 april 2021Транспортни аутоматизовани систем за пуњење прахова за прање у картоне реализује Мултиинжењеринг за Фикосота

  Водећа бугарска машина за израду машина Мултиинжењеринг обавестила је портал BalkanEngineer.com о једном од пројеката које је њен тим применио на пољу аутоматизације. Бугарски специјалисти су дизајнирали и произвели аутоматизовани систем за пуњење прахова за прање у картоне за компанију Фикосота - брзорастућу компанију за производњу детерџената и детерџената. Показаћемо вам више о реализацији пројекта, као и видео презентацију са системом функционисања у данашњем материјалу.

 • 21 april 2021САТ са још једним признањем за богато искуство и професионалност у реализацији пројеката у индустрији цемента

  У последњих 30 година САТ ДОО је постала једна од највећих инжењерских компанија која развија, примењује и одржава системе за индустријску аутоматизацију. Све већи број САТ решења користи се за реализацију пројеката у различитим деловима света. „Имплементирани САТ пројекти за цементаре гиганта у овој индустрији Holcim доказ су да се пријављујемо у потпуности у складу са Holcim стандардима, уз строге рокове и захтеве за константно високим квалитетом“, рекли су за BalkanEngineer.com из САТ ДОО.

 • 19 april 2021Филкаб: Нудимо производе и комплетна решења за осветљење за отворене просторе и за различите зграда

  Водећа бугарска компанија за трговину, производњу и инжењеринг Филкаб има изузетно обиман портфолио производа, чији су део производи за осветљење за стамбене, комерцијалне, јавне и индустријске зграде, као и решења за уличну и парковну расвету. „Сви производи којима тргујемо испуњавају највише стандарде осветљења. Одговорни смо према својим купцима и непрестано обогаћујемо свој продајни портфељ производима и услугама“, прокоментарисали су из компаније Филкаб.

 • 12 april 2021Радијациони конвектори Tesy - поуздано и интелигентно грејање са високом енергетском ефикасношћу

  Метода зрачења једна је од доказаних ефикасних метода грејања. Због тога ћемо вам у данашњем чланку представити асортиман радијатора за осветљење реномираног произвођача бојлера и кућних апарата Теси. „Наши уређаји нуде све предности блиставог грејања у комбинацији са могућношћу уштеде енергије“, изјавили су из компаније Tesy за портал BalkanEngineer.com. Зидни конвектор TESY снопа опремљен је електронским термостатом и сензором људског присуства (PIR).

 • 05 april 2021Таурус-93: Основа висококвалитетних предњих плоча и тастатура су материјали

  Таурус-93 развија успешну производну активност на пољу електронике, стичући поверење својих купаца својим дугогодишњим искуством и високим квалитетом произведених предњих плоча и тастатура. „Развој сваке производње је увек повезан са успешном реализацијом развијеног производа. Међутим, ово је незамисливо без гаранције да ће сви захтеви клијента бити испуњени и он ће добити најбоље за своју инвестицију“, прокоментарисали су из ове проверене бугарске компаније за портал BalkanEngineer.com.

 • 29 march 20213D решења за метролошки управљач компаније SpaceCAD - брзи, прецизни и поуздани

  У последњих неколико година 3D скенирање прелази у основну технологију за контролу квалитета компанија, као помоћ за позивање, као и за оптимизацију процеса редиговања. Учинковит приступ приступу реализацији технологије 3D метролошког управљања треба да обезбеди управо овај хардвер, софтвер и последње место - прави људи. То ће гарантовати успешно увођење процеса у рад и одговарати на најсавременије нужде од избацивања и инспекције квалитета.

Види све »

Новости

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 27 april 2021Четири главна града Балкана такмиче се за Зелену престоницу 2023

  Софија, Београд, Скопље и Загреб међу учесницима су Европске награде за зелену престоницу 2023., коју организује Европска комисија. За награду ће се такмичити престонице Бугарске, Србије, Северне Македоније и Хрватске, заједно са Измиром и Газиантепом (Турска), Каљаријем (Италија), Даблином (Ирска), Гдањском, Краковом, Жешовом и Варшавом (Пољска), Хелсингборгом (Шведска), Кошицама (Словачка), Логроном (Шпанија) и Таллином (Естонија). Награда, чија је укупна вредност милион евра, има за циљ да подржи еколошке перформансе градова и њихову тежњу за урбаном одрживошћу и еко-иновацијама.

 • 26 april 2021Berry City Courier – ново име за градску доставу у Софији

  Berry City Courier је комбинација логистичке и софтверске компаније која има амбиције да освоји градско тржиште снабдевања у Софији до краја године. Софтверски инжењери компаније успели су да створе платформу која је потпуно аутоматизована. Читав поступак од подношења пријаве до обраде и слања куриру је потпуно аутоматски. Оно што Berry City Courier разликује од осталих компанија је децентрализација понуде. Пошиљке се испоручују директно од тачке А до тачке Б - без потребе за једним кругом сакупљања, у којем курир пролази и сакупља пошиљке, и другим, који се односи на испоруку пошиљака на адресу купца.

 • 21 april 2021Miele улаже 4 милиона евра у свој погон у Румунији

  Немачка група Miele, која се специјализовала за производњу кућних апарата, уложиће 2021. године још 4 милиона евра за опрему у својој фабрици за производњу компонената за кућне апарате у Брашову у централној Румунији. Према генералном директору румунске фабрике господину Флорину Мурешану, опрема ће помоћи у повећању производних капацитета компаније у другој половини године. Поред тога, Miele ће започети изградњу нове производне хале са повезаним канцеларијским простором у Брашову. Инвестиција је наставак средњорочних и дугорочних развојних планова компаније.

 • 19 april 2021Бугарски софтвер Evalato са платформом за виртуелне догађаје

  Бугарски софтвер за организовање награда и такмичења Evalato већ пружа нову генерацију платформе за организовање виртуелних догађаја, сазнаје портал BalkanEngineer.com из саопштења компаније Evalato. Решење је посебно развијено за изложбе, изложбе каријере, b2b мрежне догађаје, активирање бренда и друге догађаје где се тражи сврсисходна и ефикасна веза између учесника. Evalato подржава бугарски језик и бугарску валуту, као и више од 40 језика и више од 160 валута. Међу клијентима компаније Еvalato су организације попут Уједињених Нација, WWF, Ројтерс, Zeiss, Црвени крст, Vodafone и хиљаде корисника широм света.

 • 14 april 2021Северна Македонија улаже у LNG терминал у Александрополису

  Македонске државне компаније National Energy Resources (NER) и ESM потписале су Меморандуме о разумевању за улагање у пројекат изградње плутајућег терминала за течни природни гас (LNG) и фабрике гаса у близини града Александруполис у Грчкој, преноси портал BalkanEngineer.com са сајта SeeNews.com. Северна Македонија планира да уложи више од 380 милиона евра у 25% деоница у електроцентрали, снаге 800 MW и 370 милиона евра у 10% деоница у терминалу за течни природни гас, рекао је премијер Зоран Заев на конференцији за новинаре на YouTube каналу владе Северне Македоније.

 • 12 april 2021Dronamics почиње са полетима транспортних дронова

  Дана 31. марта 2021. бугарски стартап Dronamics, који је специјализован за развој и рад аутономних беспилотних летелица, објавио је да лансира теретне дронове Dronamics Airline са правним лицима у Ирској, Канади и Аустралији, сазнаје портал .com са сајта TheRecursive.com. Три компаније су регистроване у овим земљама због побољшаних прописа за беспилотне летелице, али и зато што су то региони у којима ће први клијенти компаније Dronamics бити услужени у области е-трговине, фармације и логистике резервних делова.

Види све »

Догађаји

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 29 april 2021Кинески произвођач Mei Ta планира нова улагања у Србију

  Кинески произвођач делова за аутомобиле и моторе Mei Ta планира нова улагања у индустријску зону у Баричу, општина Обреновац, Србија. Почетна идеја руководства компаније Mei Ta је изградња највећег логистичког центра компаније у Европи у Баричу. На тај начин, сва логистика потребна за производњу континента биће смештена на једном месту. Касније су размишљали о изградњи трећег постројења због повећане производње. О обе опције се још увек разговара. У индустријској зони у Баричу, компанија Mei Ta је присутна са две фабрике. Прва је отворена 2017. године, а друга само две године касније.

 • 28 april 2021Chipita проширује своју фабрику у Букурешту

  Грчка компанија Chipita, лидер у производњи и дистрибуцији прехрамбених производа 7Days, Finetti и Chipicao, проширује производно подручје своје фабрике у граду Clinceni, близу Букурешта за 60%, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта Romania-Insider.com. Пројекат проширења фабрике започео је 2008. године, али је заустављен због избијања глобалне финансијске кризе. Тренутно је фабрика Chipita у граду Clinceni смештена у две зграде укупне површине око 25.000 m2. Компанија производи кроасане, грицкалице, производе од брашна итд., који доносе годишњу продају грчке компаније у износу од преко 100 милиона евра.

 • 22 april 2021Бугарска и Северна Македонија су разговарале о железничким везама између тих земаља

  Генерални директор бугарске Националне Компаније за железничку инфраструктуру (НКЖИ) Красимир Папукцчијски, поздравио је делегацију компанийе „Македонске железнице – Инфраструктура“, коју је предводио нови генерални директор компаније господин Хари Локвенец, сазнаје портал BalkanEngineer.com из саопштења комапније НКЖИ. На састанку су представљене фазе пројектовања железничке везе две земље, са акцентом на пројекту изградње граничног тунела на планинском превоју Деве Баир.

 • 20 april 2021Београд је финалиста такмичења за одрживу урбану мобилност

  Београд се квалификовао за финале такмичења за најбољи план за одрживу урбану мобилност, део такмичења у оквиру Европске недеље мобилности 2020, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта eKapija.com. То чини српску престоницу једним од најбољих европских градова у смислу концепта одрживе урбане мобилности, коментарише градоначелник Зоран Радојић. Тренутно Београд има око 100 км бициклистичких стаза, а циљ Плана је изградња још 400 км до 2030. године. У току је реализација заједничког пројекта са компанијом Siemens према којем ће до 2023. године бити постављени „паметни“ семафори на 322 раскрснице у граду.

 • 15 april 2021У Србији ће бити изграђена два нова аеродрома

  У Србији ће бити изграђена два нова аеродрома - у близини града Добановци и града Новог Сада, посртаје јасно из Просторног плана земље за период 2021. - 2035. године, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта eKapija.com. С обзиром на ограниченост простора на тренутној локацији аеродрома у главном граду Београду, очекује се да ће нови аеродром у близини Добановаца бити изграђен 10 km западно од аеродрома Никола Тесла и 24 km од Београда, поред аутопута Е70. Аеродром у близини Новог Сада налазиће се на око 15 km југоисточно од града, поред аутопута А1, и простираће се на површини од око 300 ha.

 • 13 april 2021Канадка компанија Armstrong ће преселити део производње у Румунију

  Канадска група Армстронг Armstrong Fluid Technology, произвођач пумпи за грејање, хлађење, санитарне системе и системе за снабдевање водом, пребацила је део производње из других европских земаља у своју румунску фабрику у град Јимболији, округ Тимиш, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта Romania-Insider.com. Компанија је проширила производни капацитет фабрике у Румунији, а производи произведени у земљи већ опслужују купце групе широм света. Процес интеграције такође укључује пресељење производње пумпи из Мађарске у Румунију.

Види све »