Бесплатна претплата

Претплатите се на наш билтен и увек будите у току!

ЛогиСофт ДОО

ЛогиСофт ДОО

http://www.logisoft-bg.com/

ЛогиСофт ДОО се бави развојним, инжењеринг и консалтинг услугама, укључујући пројектовање, програмирање, имплементацију, одржавање и сервисирање аутоматских система за индустрију.

 

Први задатак, који је реализован од стране компаније је управљање једном од највећих линија производње у Бугарској за производњу керамичких плочица у Керамичкој кући, Стралџа. Успешно су реализовани пројекти у опреми за подизање и транспорт, веома снажно присуство у прехрамбеној индустрији, као и у фармацеутској индустрији, козметичкој индустрији и другим.

 

Снага компаније се огледа у обиму извршених пројеката током година: од модернизације појединих машина и производних линија, до потпуног менаџмента читавих фабрика. Током свог постојања, компанија је проширила свој тим, канцеларијски простор и постаје пожељан дистрибутер светских компанија као што су Craft Foods, Nestle, Danon, Coca Cola и др.  

Kontakti

Седиште компаније

Адреса: кварт Студентски Град, ул. "Проф. др Димитар Добрев" 8А, 1. Спрат, 1700 Софија, Бугарска

Телефон: 00359 2 847 62 44

Е-mail: logisoft@logisoft.bg

 

Партнери

Materijali за ЛогиСофт ДОО

 • 1
 • 2
  • 14 august 2019Атикс: Поуздана детекција LED осветљења са новим Leuze electronic сензорима

   Потњрђена бугарска фирма Атикс, која нуди решења и производе за индустријску аутоматизацију, представља нове сензоре дифузног рефлектора међународног стручњака за оптоелектронику Leuze еlectronic. Серија 3C, 25C, 46C и 49C има побољшану заштиту од светлости у окружењу, пружајући корисницима високу поузданост. То их чини оптималним решењем у присуству ЛЕД осветљења. Стропна расвета у производним просторијама је пулсирајуће свјетло чији су импулси невидљиви људском оку.

  • 23 april 2019Атикс: Нова серија електронских сензора Leuze пружа решење за сваку фазу процеса паковања

   Да ли тражите најприкладније сензорско решење за различите фазе процеса паковања? Добро позната бугарска компанија Атикс представља вам сензоре 25С лидера у области оптоелектронике и система за идентификацију и пренос података Leuze electronic. "Производи ове серије Leuze electronic су оптималан избор за сваки корак паковања, посебно у прехрамбеној индустрији", изјавили из компаније Атикс. Нова серија сензора њемачког произвођача поуздано ради и задовољава највише хигијенске захтјеве.

  • 18 march 2019ЛогиСофт је реализовао преко 10 пројеката у 2018. години. Компанија има неколико номинација на конкурсима

   Током 2018. године доказана бугарска инжењерска компанија ЛогиСофт ДОО успела је да реализује преко 10 значајних пројеката у 6 различитих земаља, укључујући аутоматске магацине великих брзина, транспортне системе, модерне логистичке комплексе и још много тога. „Пројекте смо реализовали заједно са нашим главним интердисциплинарним партнером, Gebhardt Fördertechnik. За добро обављен посао добили смо признање од бројних престижних организација, компанија и конкурса“, саопштили из ове бугарске компаније.

  • 06 december 2018ЛогиСофт: Gebhardt руку под руку са бугарским PLC софтвером – темељ складишта компаније Plasson

   Водећа компанија за инжењеринг ЛогиСофт још једном је доказала своју класу, започињући нови иновативан пројекат за аутоматско пуштање у рад, израелске компаније Plasson. Пројекат је завршен у најкраћем могућем року и без фабричког тестирања, у сарадњи са глобалним лидером у интралогистици, компанијом Gebhardt Fördertechnik. "Наш задатак је везан за интеграцију управљања транспортног и дистрибутивног система, на основу 24-волтних моторних ваљака и виљушкара великих брзина", објаснили из компаније ЛогиСофт.

  • 20 august 2018ЛогиСофт: Будућност сервисирања са SmartGlass компаније Gebhardt

   Доказана произвођач интралогистике Gebhardt Fördertechnik је развио револуционарне паметне наочаре, које хватају сметње у процесу управљања материјалних токова рада и исправљају их. "Захваљујући технологији, комуникацији између професионалаца компаније Gebhardt и клијената, која је оптимизирана на врло високом нивоу, и то осигурава знатно брже и ефикасније сервисирање лошег функционисања система", објаснили су из компаније ЛогиСофт ДОО нову понуду компаније Gebhardt за портал BalkanEngineer.com.

  • 14 march 2018ЛогиСофт: Откријте интра-логистичке системе и решења будућности компаније Gebhardt на LogiMAT 2018

   Глобални лидер у интра-логистици, компанија Gebhardt Fördertechnik ће заузети своје место међу излагачима на овогодишњем издању међународног трговинског форума за иновативне логистичка решења LogiMAT. "Компанија ће представити најновију генерацију развоја Интра логистике 4.0, нове складишне капацитете и технологије. Манифестација ће се одржати од 13. до 15. марта на изложби центар "Штутгарт", немачки произвођач дочекаће све госте и посетиоце у Хали 5, штанд А71", најавила је ЛогиСофт ДОО.

  • 22 january 2018ЛогиСофт ДОО: Интелигентни интер логистички систем покреће напред производњу ка Индустрији 4.0

   Gebhardt Fördertechnik, део Gebhardt Intralogistics Group, је водећи произвођач интер логистичких система и решења, која помажу пословању и индустрији. Међу најновијим достигнућима компаније је интелигентни систем Gebhardt FlexConveyor, посебно дизајниран да задовољи технолошке потребе произвођача у погледу Индустрије 4.0. " FlexConveyor претвара идеју потпуно контролисаног, модуларног, индустријски релевантног транспортног система реалност", рекли су за портал BalkanEngineer.com из компаније Логисофт, која нуди решења Gebhardt на српском тржишту.

  • 21 june 2017ЛогиСофт сам Gebhardt са уговором за одрживом интра-логистичком партнерству

   Компанија ЛогиСофт, потврђена у развоју аутоматских система за индустрију, сада је званични партнер за Бугарску немачке компаније Gebhardt Fördertechnik, која је део компаније Gebhardt Group, која нуди решења у области интралогистикате. "Ми смо уверени у синергију нашег партнерства са компанијом Gebhardt. По успешном завршетку неколико заједничких пројеката у Немачкој, Русији и Израелу, потписали смо званичан уговор о међусобној сарадњи са немачким лидером", изјавили су за портал BalkanEngineer.com из компаније. Ове године ЛогиСофт, која послује у области индустријске аутоматизације и интралогистичке аутоматизације, прославља 20 година постојања.

  • 24 april 2017Повратак на интралогистикату: ЛогиСофт учествовује по први пут као излагач на Светској изложби LogiMAT у Штутгарту

   У марту је компанија ЛогиСофт учествовала као излагач на овогодишњем издању изложбе LogiMAT у Штутгарту у Немачкој. 15. годишњица сајма се поклапа са другим рођенданом – 20. годишњицом формирања потвржене бугарске компаније, сазнаје сајт BalkanEngineer.com. "Наше учешће у сајму LogiMAT је велики изазов, посебно јер стојимо уз велике компаније у овој области, нудимо комплетна решења за изградњу великих логистичких комплекса, направљених по систему кључ у руке," прокоментарисали су у компанији ЛогиСофт.

  • 23 february 2017ЛогиСофт ће демонстрирати решења за управљање транспортних система и складишта

   ЛогиСофт, водећа европска компанија у области индустријске аутоматизације, учествоваће на овогодишњем сајму LogiMАТ у Штутгарту, у Немачкој. Манифестација ће се одржати од 14. до 16. марта 2017, на којој ће представници различитих индустрија представити своја најновија решења у циљу дигитализације и ефикасности процеса унутар интралогистике. У оквиру форума ЛогиСофт ће показати своја најновија достигнућа за контролу транспортних система и аутоматизованих складишта са високим сталажама.

  • 06 february 2017ЛогиСофт: Богата историја једне успешне компаније са погледом у будућност

   Призната европска компанија Логисофт ДОО се бави развојем, услугама инжењеринга и консалтинга, укључујући пројектовање и дизајн, програмирањем, имплементацијом, одржавањем и сервисирањем аутоматских система за индустрију. Компанија је основана давне 1997. године и од тада је имала велики успех у сектору. Више о непознатој историји компаније Логисофт саопштили су из компаније, специјално за сајт BalkanEngineer.com. "Основана као компанија за управљање складиштима, ЛогиСофт није одмах почела са овом активношћу због коњуктурних тржишних услова", прокоментарисали су из компаније.

  • 22 november 2016Водећа компанија ЛогиСофт модернизује складиште са високим сталажама у компанији Сиеменс

   Позната европска инжењеринг компанија ЛогиСофт ДОО обавила је велике активности на пољу модернизације система управљања аутоматског складишта са високим сталажама у фабрици Сиеменс у бугарском граду Правец. О успешно реализованом пројекти, из компаније су, за сајт BalkanEngineer.com, изјавили следеће. "Складиште је изграђено осамдесетих година прошлог века, од стране фирме Интрасмаш Инжењеринг. Део пројекта су и виљушкари,који су претрпели озбиљне промене. Ми смо потпуно променили стари систем контроле, уз помоћ најсавременије опреме фирми Siemens и Leuze“, саопштили су у фирми ЛогиСофт.

  • 24 october 2016Логисофт је увела систем за свеукупно управљање фабрике за производњу чоколаде

   Свеобухватан аутоматизован програмирати систем покрива објекте са више од 10.000 улазно-излазних сигнала, управља модернизоване и нове делове производних линија у фабрици за чоколаду Крафт Фоодс, која је тренутно у власништву компаније Mondelēz. Њено пројектовање и њена имплементација је извршена од стране одобрене инжењеринг компаније Логисофт. "Када је компанија Крафт Фоодс одлучила да инвестира озбиљне ресурсе, да претвори фабрику у Своге, Бугарској, у велики регионални производни центар, то је означило почетак дугог периода масовног ширења и модернизације читаве фабрике", саопштили су из компаније Логисофт.

  • 23 august 2016Систем за управљање ЛогиСофт је носилац награде „Пројект године“ у Русији

   Инжењерска фирма ЛогиСофт је развила систем управљања транспортног система у магацину готових производа на руску прехрамбену компанију "Сибирска Аграрна Група" саопштили су из компаније Логисофт за сајт BalkanEngineer.com. Ова реализација је добила престижну награду на конкурсу "Пројекат године" у Русији. Пројекат подразумева спровођење аутоматизованог система управљања у компанији, а њен циљ је смањење губитака готовог складиштења робе, оптимизација процеса у складишту, повећање својих капацитета и смањење губитке, који су у вези са грешкама у извршењу наруџбина.

  • 07 july 2016ЛогиСофт модернизује управљање машине за дозирање у фабрици за производњу чоколаде

   Водећа инжењерска компанија ЛогиСофт ће реализовати пројекат за модернизацију управљања маши-ном за дозирање чоколаде у фабрици Монделез у бугарском граду Своге, изјавили су у компанији Логи-Софт за сајт BalkanEngineer.com. Разноврсна понуда производа у фабрици се производи путем специјализованих производних линија и система за обликовање. У компанији је уведен модеран систем контроле квалитета и инвестирано је у модернизацију технолошке опреме, све у циљу постизања високог степена аутоматизације производње.

 • 1
 • 2

Чланци

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 24 february 2020Професионални бројила за мерење утрошеног природног гаса компаније Унисист Инжењеринг

  Доказана бугарска компанија Унисист Инжењеринг, специјализована за развој и производњу опреме и система за аутоматизацију, нуди радна решења за компаније за гас преко којих могу ефикасно надгледати своје пословање. Компанија поседује следеће професионалне инструменте за мерење потрошње природног гаса - мераче протока са стандардним коректорима са комуникаторима, само мераче протока са комуникаторима или специјализоване уређаје повезане на одговарајући комуникатор.

 • 18 february 2020Паметни систем за мерење и даљинско очитавање компаније Унисист Инжењеринг за потрошњу природног гаса

  Веза између сервера и комуникатора је двосмерна, омогућавајући им даљинску конфигурацију. Такође, када се веза прекине (из спољног разлога), после њене обнове, шаље се наредба за преузимање архиве која се чува у комуникаторима. Овисно о уређају, преноси се комбинација сљедећих података - неисправљени волумен, исправљена запремина, енергија као и сажети подаци о истим подацима. Сви комуникатори за UDS систем користе снагу батерије за мерење и комуникацију.

 • 10 february 2020B2N: Медицина, инжењеринг, архитектура и интересантне примене 3D штампања током Additive days 2020

  Као нова, динамична метода производње, 3D штампање нас непрестано задивљава својим могућностима. Зато ће B2N, организатор Additive days 2020, окупити што више традиционалних, па чак и невероватних примена за производњу адитива, који имају огроман потенцијал да постану део нашег свакодневног живота. Конференција ће се одржати од 20. до 23. фебруара 2020., а бави се неколико кључних тема, укључујући медицину, инжењерство и архитектуру.

 • 20 december 2019Инж. Румен Христов из компаније Стам Лтд: „Задовољан сам када је пројекат савршено изведен

  Будући да је инжењер динамичних и аутоматизованих складишних решења захтева посао са пуним радним временом, а понекад и изван радног времена. За инжењера Румена Христова из компаније Стам ДОО, задовољство беспрекорно изведеног пројекта, задовољни купци и чврст тим су мотори који су осам година одржавали његову жељу за развојем, дизајнирањем и изградњом све сложенијих и иновативнијих аутоматизованих магацина. Да бисте сазнали шта је још рекао за портал Balkanengineer.com, прочитајте следеће редове.

 • 19 december 2019РАИС испраћује емотивну 2019. - годину бројних успеха, награда и врхунских резултата

  Са великим почастима, признањем светске класе, иновативним достигнућима и снажним емоционалним набојем у 2019. години, компанија РАИС Бугарска, једна од најпознатијих инжењерских компанија испраћује протеклу календарску годину. Ове године компанија је учествовала и на међународном сајму ЕМО Ханновер, где није само представила решења из своје нове линије производа Advance Line, већ је и лично почашћена посетом председника компаније FANUC из Јапана, др Јошухару Инаба.

 • 18 december 2019Управљање рачунаром Beckhoff и серво погони повећавају перформансе и флексибилност система етикетирања

  IML технологија је идеално решење тренутних потреба потрошача у индустрији пластике, посебно у паковању. Компанијама су потребне висококвалитетне, издржљиве машине са максималном радном спремношћу које могу флексибилно произвести широк спектар амбалаже различитих дизајна уз минимално време циклуса. "Да би ефикасно имплементирали такав систем, швајцарска компанија за специјалну опрему Beck Automation уводи Beckhoff технологију као стандардну рачунарску аутоматизацију и погонску технологију", изјавили су за портал BalkanEngineer.com из компаније Кастива.

Види све »

Новости

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 26 february 2020IT, машински и електро инжењери су међу најтраженијим у Србији

  Србија је у 2019. години регистровала повећање понуда за посао за 14% у односу на 2018. годину. Прошле године је преко 480000 кандидата могло наћи посао у 48.893 понуде за посао. Међу најтраженијим позицијама су продавци, рачуновође, возачи, складиштари и телефони. IT послодавци углавном запошљавају стручњаке за JavaScript Developer, Java Developer, PHP Developer, .NET Developer и IT Help Desk/Support. Већина реклама циљано је запошљавање на средњем нивоу (64%), а слиједе виши (21%) и млађи (само 14%) положаји.

 • 24 february 2020Бугарска компанија производи станице за пуњење Хјундаија и Јагуара

  Бугарски произвођач станица за пуњење електричних возила eCars водећи је пионир у области електричне мобилности у земљи. Кључни играчи ове компаније у светски познатим аутомобилским маркама Нуundаі, Јаguаr, Rеnаult и Nіѕѕаn, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајтаMoney.bg. Компанија послује од 2010. године, али је сопствену производњу покренула 2017. и данас се може похвалити са преко 200 изграђених и уграђених резервних станица. Сви eCars производи су у потпуности бугарски развој - све компоненте пројектује или тим компаније или његов бугарски партнер. Станице за пуњење су монтиране у Софији.

 • 19 february 2020Италијанска компанија De’Longhi отвара нову фабрику у Румунији

  Новом инвестицијом италијанска компанија има за циљ проширити пословање, смањити време производње и испоруке својих производа, а да притом одржи исти висок ниво квалитета и контроле. Очекује се да ће у новом погону бити запослено више од 500 запослених. De’Longhi већ има једну фабрику у Румунији, у близини града Клуж-Напока, која послује од 2012. Подаци из 2018. године показују да компанија запошљава више од 2.100 запослених, а компанија региструје промет од 255 милиона евра. Глобално гледано, група има канцеларије за продају у 33 земље.

 • 17 february 2020Македонија са 2,2 милиона евра за технолошки развој 33 компаније

  Програм се спроводи за подршку технолошком развоју предузећа и приватних здравствених установа у северној Македонији, који ће финансирати активности попут куповине опреме, покретања нових производних линија, припреме и примене мера за унапређење енергетске ефикасности и још много тога. Сврха иницијативе је увођење нових технологија у посао и повећање конкурентности локалних компанија. Већина компанија које су се пријавиле за грант су мала и микро предузећа. Њихови се пројекти углавном односе на развој трговине и продаје, маркетинг, образовање, пољопривреду, грађевинарство, енергетику, угоститељство и медицину.

 • 12 february 2020Стартапи за иновације биће ослобођени пореза у Србији

  Србија је усвојила уредбу којом се предвиђа да неке компаније буду ослобођене пореза и доприноса током три године од почетка пословања, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта SerbianMonitor.com. Документ ће ступити на снагу 1. марта 2020. године. Српске компаније које су активне у иновацијама и основане након 1. марта биће ослобођене плаћања пореза и доприноса на сваку зараду до 150.000 динара месечно. Ови услови ће се примењивати прве три године од дана оснивања. Србија уводи ову нову меру за подстицање покретања и развоја нових предузећа у области иновација.

 • 10 february 2020Италијанска компанија гради индустријски комплекс у Сомбору у Србији

  Индустријски комплекс обухватаће изградњу управне зграде, пет фирми за производњу обуће, складишта, канцеларије, клинику, паркинг, као и аудиторијум и дечију играоницу за запослене у компанији. Progetti планира да се објекти граде у фазама, а сви ће бити повезани врућим везама и четири носиве конструкције по завршетку. Progetti је основан 2001. Основна делатност компаније је производња готових ципела и њихових делова за неке од највећих модних компанија на свету, укључујући Gucci и Prada. Ова компанија има три компаније у Србији, која запошљавају до 1.000 запослених.

Види све »

Догађаји

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 25 february 2020Македонија финансира младе људе у науци и технологији

  Циљ стварања новог механизма је отварање додатних могућности за подршку младим талентима, који покривају све фазе њиховог развоја - од идентификације њиховог потенцијала и способности, до припреме за међународна такмичења и финансирања. Ова мера је намењена свим образовним установама и удружењима која спроводе активности подршке талентованим ученицима и студентима или раде на развијању предузетничких вештина код младих. Финансирање ће се обезбедити у облику грантова од најмање 30.000 до максимално 600.000 денара.

 • 20 february 2020Србија са новооткривеним залихама злата у износу од милијарду долара

  Радећи у оквиру пројекта „Tlamino“, канадска компанија је пронашла лежишта од око 7 милиона тона руде на једној локацији, која садрже до 19,3 тоне злата. Племенити метал вредан је нешто више од милијарду долара. Просечан садржај злата на налазишту постављен је на око 3 г / т, што се сматра корисним у евентуалној производњи руде. Компанија такође открива земљани слој дебео 40 метара у Србији који садржи 8,32 г злата по тони руде и огромних 193 г сребра по тони. Medgold Resources, део Gold Group са седиштем у Ванкуверу, углавном ради на југу Србије на пројектима истраживања злата и сребра.

 • 18 february 2020Иновације у индустрији тешких камиона компаније Truck Expo, Бугарска

  Међународна изложба камиона, у организацији Удружења произвођача аутомобила и њихових овлашћених представника у Бугарској, представиће најновије инвестиционе аутомобиле за 2020. Гости ће моћи да виде тешка и лака комерцијална возила из категорије N1, аутобусе и специјализована возила, приколице и полуприколице, опрему и пратећу опрему. Манифестација која ће се одржати на Међународном сајму у Пловдиву укључиваће светске премијере, најновија достигнућа и концепте транспорта, изложбе на отвореном, зону пробне вожње, електрично пуњење на лицу места, VR искуства и „Truck Tuning Show“.

 • 13 february 2020E.ON је завршио изградњу мреже електричних возила у Румунији

  E.ON Energia Romania наручила је нову станицу за брзо пуњење електричних возила која се налази у Таргу Мурешу, у централној Румунији, сазнаје portal BalkanEngineer.com сасајта Romania-Insider.com. Тако компанија завршава тзв. "Електрични аутопут" дуж руте Јаши-Георгени-Таргу Муреш. Власници електричних аутомобила сада могу користити инфраструктуру за пуњење дуж читаве руте, која има укупно 7 станица. E.ON Energia Romania тренутно користи још једну сличну мрежу електричних возила дуж руте Јаши-Букурешт, за коју је већ изграђено 8 пунионица.

 • 11 february 2020Бугарски алгоритам машинског учења са светским почастима

  Техничко решење, које смањује губитак корисника за мобилне операторе за 34%, осваја награду у категорији "Најбоља апликација за вештачку интелигенцију за управљање искуством корисника". Модел користи швајцарски мобилни оператер UPC, а већ у првој години примене успева да створи 500% повраћај инвестиције. GemSeek апликација гради напредне алгоритме машинског учења који предвиђају задовољство купаца које не реагују на традиционална истраживања. То омогућава мобилним оператерима да проактивно контактирају незадовољне купце и понуде боље услове.

 • 06 february 2020Румунске компаније за обновљиве изворе увозе пројекте у вредности од неколико милијарди евра

  Немачка компанија WDP поднела је највећи број пројеката - углавном ветропаркова у комбинацији са когенерацијским постројењима за производњу топлоте и електричне енергије, као и фотонапонским парковима. Објекти ће имати инсталирану снагу од 730 MW. Укупна средства WDP пројеката износе 860 милиона евра. Компаније је заинтересоване за развој пројеката зелене енергије који финансира ЕУ укључују също Enel Green Power, Elawan Energy, Verbund IWE и Siemens-Gamesa.

Види све »