Бесплатна претплата

Претплатите се на наш билтен и увек будите у току!

ЛогиСофт ДОО

ЛогиСофт ДОО

http://www.logisoft-bg.com/

ЛогиСофт ДОО се бави развојним, инжењеринг и консалтинг услугама, укључујући пројектовање, програмирање, имплементацију, одржавање и сервисирање аутоматских система за индустрију.

 

Први задатак, који је реализован од стране компаније је управљање једном од највећих линија производње у Бугарској за производњу керамичких плочица у Керамичкој кући, Стралџа. Успешно су реализовани пројекти у опреми за подизање и транспорт, веома снажно присуство у прехрамбеној индустрији, као и у фармацеутској индустрији, козметичкој индустрији и другим.

 

Снага компаније се огледа у обиму извршених пројеката током година: од модернизације појединих машина и производних линија, до потпуног менаџмента читавих фабрика. Током свог постојања, компанија је проширила свој тим, канцеларијски простор и постаје пожељан дистрибутер светских компанија као што су Craft Foods, Nestle, Danon, Coca Cola и др.  

Kontakti

Седиште компаније

Адреса: кварт Студентски Град, ул. "Проф. др Димитар Добрев" 8А, 1. Спрат, 1700 Софија, Бугарска

Телефон: 00359 2 847 62 44

Е-mail: logisoft@logisoft.bg

 

Партнери

Materijali за ЛогиСофт ДОО

 • 1
 • 2
 • 3
  • 18 may 2022ЛогиСофт: Поделите свој чоколадни рецепт са пријатељем, захваљујући ултрамодерној машини HACOS и Siemens

   Дугогодишња инжењерска компанија ЛогиСофт нуди модуларне системе за целокупно управљање фабрикама чоколаде, базиране углавном на технологији аутоматизације компаније Siemens. Она ће данас представити ултрамодерно и изазовно решење које имплементира инжењерска компанија HACOS на основу најновијих технологија дигитализације компаније Siemens. „Решење за аутоматизацију које је HACOS понудио за ову јединствену машину", изјавили су из компаније ЛогиСофт.

  • 06 october 2020Видео: ЛогиСофт - модуларни системи за управљање магацинима са високим стилажама

   ЛогиСофт нуди својим клијентима развој, имплементацију и одржавање система управљања и управљања палетним трансманипулаторима, а међу реализацијама компаније су: инвестициони дизајн у електротехници, управљање системом Miniload за складиштење и пуштање у рад мањих делова, систем контроле накнадне уградње складишта са високим полицама са 6 ходника са директном везом на SAP, управљање транспортним системом за транспорт хемијских производа итд.

  • 14 august 2019Атикс: Поуздана детекција LED осветљења са новим Leuze electronic сензорима

   Потњрђена бугарска фирма Атикс, која нуди решења и производе за индустријску аутоматизацију, представља нове сензоре дифузног рефлектора међународног стручњака за оптоелектронику Leuze еlectronic. Серија 3C, 25C, 46C и 49C има побољшану заштиту од светлости у окружењу, пружајући корисницима високу поузданост. То их чини оптималним решењем у присуству ЛЕД осветљења. Стропна расвета у производним просторијама је пулсирајуће свјетло чији су импулси невидљиви људском оку.

  • 23 april 2019Атикс: Нова серија електронских сензора Leuze пружа решење за сваку фазу процеса паковања

   Да ли тражите најприкладније сензорско решење за различите фазе процеса паковања? Добро позната бугарска компанија Атикс представља вам сензоре 25С лидера у области оптоелектронике и система за идентификацију и пренос података Leuze electronic. "Производи ове серије Leuze electronic су оптималан избор за сваки корак паковања, посебно у прехрамбеној индустрији", изјавили из компаније Атикс. Нова серија сензора њемачког произвођача поуздано ради и задовољава највише хигијенске захтјеве.

  • 18 march 2019ЛогиСофт је реализовао преко 10 пројеката у 2018. години. Компанија има неколико номинација на конкурсима

   Током 2018. године доказана бугарска инжењерска компанија ЛогиСофт ДОО успела је да реализује преко 10 значајних пројеката у 6 различитих земаља, укључујући аутоматске магацине великих брзина, транспортне системе, модерне логистичке комплексе и још много тога. „Пројекте смо реализовали заједно са нашим главним интердисциплинарним партнером, Gebhardt Fördertechnik. За добро обављен посао добили смо признање од бројних престижних организација, компанија и конкурса“, саопштили из ове бугарске компаније.

  • 06 december 2018ЛогиСофт: Gebhardt руку под руку са бугарским PLC софтвером – темељ складишта компаније Plasson

   Водећа компанија за инжењеринг ЛогиСофт још једном је доказала своју класу, започињући нови иновативан пројекат за аутоматско пуштање у рад, израелске компаније Plasson. Пројекат је завршен у најкраћем могућем року и без фабричког тестирања, у сарадњи са глобалним лидером у интралогистици, компанијом Gebhardt Fördertechnik. "Наш задатак је везан за интеграцију управљања транспортног и дистрибутивног система, на основу 24-волтних моторних ваљака и виљушкара великих брзина", објаснили из компаније ЛогиСофт.

  • 20 august 2018ЛогиСофт: Будућност сервисирања са SmartGlass компаније Gebhardt

   Доказана произвођач интралогистике Gebhardt Fördertechnik је развио револуционарне паметне наочаре, које хватају сметње у процесу управљања материјалних токова рада и исправљају их. "Захваљујући технологији, комуникацији између професионалаца компаније Gebhardt и клијената, која је оптимизирана на врло високом нивоу, и то осигурава знатно брже и ефикасније сервисирање лошег функционисања система", објаснили су из компаније ЛогиСофт ДОО нову понуду компаније Gebhardt за портал BalkanEngineer.com.

  • 14 march 2018ЛогиСофт: Откријте интра-логистичке системе и решења будућности компаније Gebhardt на LogiMAT 2018

   Глобални лидер у интра-логистици, компанија Gebhardt Fördertechnik ће заузети своје место међу излагачима на овогодишњем издању међународног трговинског форума за иновативне логистичка решења LogiMAT. "Компанија ће представити најновију генерацију развоја Интра логистике 4.0, нове складишне капацитете и технологије. Манифестација ће се одржати од 13. до 15. марта на изложби центар "Штутгарт", немачки произвођач дочекаће све госте и посетиоце у Хали 5, штанд А71", најавила је ЛогиСофт ДОО.

  • 22 january 2018ЛогиСофт ДОО: Интелигентни интер логистички систем покреће напред производњу ка Индустрији 4.0

   Gebhardt Fördertechnik, део Gebhardt Intralogistics Group, је водећи произвођач интер логистичких система и решења, која помажу пословању и индустрији. Међу најновијим достигнућима компаније је интелигентни систем Gebhardt FlexConveyor, посебно дизајниран да задовољи технолошке потребе произвођача у погледу Индустрије 4.0. " FlexConveyor претвара идеју потпуно контролисаног, модуларног, индустријски релевантног транспортног система реалност", рекли су за портал BalkanEngineer.com из компаније Логисофт, која нуди решења Gebhardt на српском тржишту.

  • 21 june 2017ЛогиСофт сам Gebhardt са уговором за одрживом интра-логистичком партнерству

   Компанија ЛогиСофт, потврђена у развоју аутоматских система за индустрију, сада је званични партнер за Бугарску немачке компаније Gebhardt Fördertechnik, која је део компаније Gebhardt Group, која нуди решења у области интралогистикате. "Ми смо уверени у синергију нашег партнерства са компанијом Gebhardt. По успешном завршетку неколико заједничких пројеката у Немачкој, Русији и Израелу, потписали смо званичан уговор о међусобној сарадњи са немачким лидером", изјавили су за портал BalkanEngineer.com из компаније. Ове године ЛогиСофт, која послује у области индустријске аутоматизације и интралогистичке аутоматизације, прославља 20 година постојања.

  • 24 april 2017Повратак на интралогистикату: ЛогиСофт учествовује по први пут као излагач на Светској изложби LogiMAT у Штутгарту

   У марту је компанија ЛогиСофт учествовала као излагач на овогодишњем издању изложбе LogiMAT у Штутгарту у Немачкој. 15. годишњица сајма се поклапа са другим рођенданом – 20. годишњицом формирања потвржене бугарске компаније, сазнаје сајт BalkanEngineer.com. "Наше учешће у сајму LogiMAT је велики изазов, посебно јер стојимо уз велике компаније у овој области, нудимо комплетна решења за изградњу великих логистичких комплекса, направљених по систему кључ у руке," прокоментарисали су у компанији ЛогиСофт.

  • 23 february 2017ЛогиСофт ће демонстрирати решења за управљање транспортних система и складишта

   ЛогиСофт, водећа европска компанија у области индустријске аутоматизације, учествоваће на овогодишњем сајму LogiMАТ у Штутгарту, у Немачкој. Манифестација ће се одржати од 14. до 16. марта 2017, на којој ће представници различитих индустрија представити своја најновија решења у циљу дигитализације и ефикасности процеса унутар интралогистике. У оквиру форума ЛогиСофт ће показати своја најновија достигнућа за контролу транспортних система и аутоматизованих складишта са високим сталажама.

  • 06 february 2017ЛогиСофт: Богата историја једне успешне компаније са погледом у будућност

   Призната европска компанија Логисофт ДОО се бави развојем, услугама инжењеринга и консалтинга, укључујући пројектовање и дизајн, програмирањем, имплементацијом, одржавањем и сервисирањем аутоматских система за индустрију. Компанија је основана давне 1997. године и од тада је имала велики успех у сектору. Више о непознатој историји компаније Логисофт саопштили су из компаније, специјално за сајт BalkanEngineer.com. "Основана као компанија за управљање складиштима, ЛогиСофт није одмах почела са овом активношћу због коњуктурних тржишних услова", прокоментарисали су из компаније.

  • 22 november 2016Водећа компанија ЛогиСофт модернизује складиште са високим сталажама у компанији Сиеменс

   Позната европска инжењеринг компанија ЛогиСофт ДОО обавила је велике активности на пољу модернизације система управљања аутоматског складишта са високим сталажама у фабрици Сиеменс у бугарском граду Правец. О успешно реализованом пројекти, из компаније су, за сајт BalkanEngineer.com, изјавили следеће. "Складиште је изграђено осамдесетих година прошлог века, од стране фирме Интрасмаш Инжењеринг. Део пројекта су и виљушкари,који су претрпели озбиљне промене. Ми смо потпуно променили стари систем контроле, уз помоћ најсавременије опреме фирми Siemens и Leuze“, саопштили су у фирми ЛогиСофт.

  • 24 october 2016Логисофт је увела систем за свеукупно управљање фабрике за производњу чоколаде

   Свеобухватан аутоматизован програмирати систем покрива објекте са више од 10.000 улазно-излазних сигнала, управља модернизоване и нове делове производних линија у фабрици за чоколаду Крафт Фоодс, која је тренутно у власништву компаније Mondelēz. Њено пројектовање и њена имплементација је извршена од стране одобрене инжењеринг компаније Логисофт. "Када је компанија Крафт Фоодс одлучила да инвестира озбиљне ресурсе, да претвори фабрику у Своге, Бугарској, у велики регионални производни центар, то је означило почетак дугог периода масовног ширења и модернизације читаве фабрике", саопштили су из компаније Логисофт.

  • 23 august 2016Систем за управљање ЛогиСофт је носилац награде „Пројект године“ у Русији

   Инжењерска фирма ЛогиСофт је развила систем управљања транспортног система у магацину готових производа на руску прехрамбену компанију "Сибирска Аграрна Група" саопштили су из компаније Логисофт за сајт BalkanEngineer.com. Ова реализација је добила престижну награду на конкурсу "Пројекат године" у Русији. Пројекат подразумева спровођење аутоматизованог система управљања у компанији, а њен циљ је смањење губитака готовог складиштења робе, оптимизација процеса у складишту, повећање својих капацитета и смањење губитке, који су у вези са грешкама у извршењу наруџбина.

  • 07 july 2016ЛогиСофт модернизује управљање машине за дозирање у фабрици за производњу чоколаде

   Водећа инжењерска компанија ЛогиСофт ће реализовати пројекат за модернизацију управљања маши-ном за дозирање чоколаде у фабрици Монделез у бугарском граду Своге, изјавили су у компанији Логи-Софт за сајт BalkanEngineer.com. Разноврсна понуда производа у фабрици се производи путем специјализованих производних линија и система за обликовање. У компанији је уведен модеран систем контроле квалитета и инвестирано је у модернизацију технолошке опреме, све у циљу постизања високог степена аутоматизације производње.

 • 1
 • 2
 • 3

Чланци

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 24 november 2022ЛЕМ: Основа сваког успешног производног посла је његова директна повезаност са образовањем

  Микроелектроника је саставни део данашње индустрије. Све више компанија се окреће минијатурним и све компактнијим уређајима, кроз које настоје да модернизују своју производњу и раде по најстрожим европским стандардима. Стање индустрије микрочипова била је главна тема конференције „Будућност микроелектронике и квалификација радне снаге“, којој је присуствовао доказани лидер у електричним мерењима ЛЕМ. Шта су споделили о свом учешћу, рећи ћемо вам у наредним редовима.

 • 15 november 2022SpaceCAD је представио "суперзвезде" у свом асортиману производа током манифестације MachTech & InnoTech

  Током индустријске пословне изложбе MachTech & InnoTech, која се одржала од 13. до 16. септембра ове године. у Интер Експо Центру - Софија (ИЕЦ), имали смо задовољство да лично упознамо тим компаније SpaceCAD. И ове године, компанија је била део В2В догађаја како би представила најновије у области индустријских решења које нуди. У наредним редовима ћемо вам рећи шта су биле најважније ствари на њеном штанду, као и шта су поделили стручњаци из компаније.

 • 11 november 2022Телетек Електроникс: Teletek CLOUD и Teletek PR апликације обезбеђују оптималан рад са iRIS адресабилним

  Teletek CLOUD и Teletek PRO штеде време и оптимизују активности одржавања ватродојавних система“, саопштио је Телетек Електроникс – европски лидер у производњи сигнално-безбедносне и противпожарне опреме. Мобилне апликације омогућавају даљински приступ и праћење у реалном времену iRIS адресабилних система за дојаву пожара. Применљиви су на iRIS панеле који подржавају CLOUD функције – iRIS 8 од верзије фирмвера 1.1.1 и новије, као и на нови iRIS 4.

 • 09 november 2022Учешће компаније РАИС на MachTech & InnoTech 2022: Нове машине, иновативна решења

  Како је прошло овогодишње издање MachTech & InnoTech? По први пут за две године, професионалци из различитих индустријских сектора могли су да уживају у иновацијама у свету технике и технологије без ограничења у комуникацији. Тим компаније РАИС није изневерио своју традицију да буде део излагача током b2b догађаја, који је одржан у Интер Експо Центру – Софија (ИЕЦ) од 13. до 16. септембра. Посетили смо специјализовани семинар РАИС-а са водећим инжењером Маријом Станиловом, који је био део пратећег програма форума.

 • 04 november 2022SpaceCAD: Искористите бесплатну лиценцу за Сиеменсов професионални 3D CAD софтвер Solid Edge

  Јесен се спрема да буде изузетно продуктивна сезона за Siemens Digital Industries Software. Поред недавно објављеног ажурирања Solid Edge 2023, о којем можете пронаћи детаље ОВДЕ, компанија је такође објавила бесплатну верзију 3D CAD софтвера Solid Edge Community Edition. SpaceCAD - званични партнер Сименса, добављач и интегратор најновијих трендова у 3D технологијама, објавио је корисне информације о бесплатној понуди.

 • 02 november 2022Уз помоћ и подршку "Здрави Џо" сајта Неон.БГ, свака активност у производњи и логистици постаје лакша и пријатнија

  Јесте ли чули за „Здравог Џоа“ („Tough Joe“)? Ово елоквентно и незаборавно име изабрао је Неон.БГ за сопствени развој универзалних колица, која се широко користе у производњи и логистици. Доказана компанија има специјализовану експертизу у области пројектовања, инжењеринга, израде прототипа и производних активности производа и техничких решења за индустрију. Константно проширује асортиман производа и услуга које нуди, захваљујући и новом производном погону који је отворио своја врата у септембру 2021.

Види све »

Новости

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 24 november 2022Acтpa-Финaнc купује терминал за складиштење хемикалија у Варни, Бугарска

  Немачки достављач резервоара за складиштење гаса, хемикалија и деривата нафте, компанија Оіltаnkіng је изјавила да је скључила уговор о продаји свог удела, који износи 91.1% вредности терминала за складиштење течности, који се налази у граду Варна, Бугарска, сазнаје портал Balkanengineer.com са сајта Money.bg. Kyпац је компанија Acтpa-Финaнc AД, која је e пословница компаније Бyлмapĸeт Гpyп из града Русе, и која је један од 10 највећих произвођача биoдизeла, paфиниpaних и нepaфиниpaних уља и слободних киселина у Европи, као и једна од највећих приватних транспортних компаније на Балкану.

 • 22 november 2022Северномакедонска компанија Брако забележила је повећање извоза 46%

  Северномакедонска компанија Брако у прва три квартала 2022. године наставља да бележи позитивне резултате у свом пословању, упркос свим изазовима са којима се привреда суочавала. Ово је сазнао портал Balkanengineer.com са сајта Izvok.mk. Компанија Брако је у периоду јануар-септембар 2022. године забележио раст прихода од 15,65 одсто у односу на исти период прошле године, а главни покретач овог повећања био је значајан раст извоза од чак 46 одсто. Повећан извоз и производња довели су и до повећања броја запослених у компанији.

 • 17 november 2022Алкалоид (Северна Македонија) повећао је продају у првих девет месеци

  Северномакедонска фармацеутска компанија Алкалоид саопштила је да је у првих девет месеци ове године, упркос великим изазовима, успела да повећа продају и профитабилност. Ово је сазнао портал Balkanengineer.com са сајта Izvoz.mk. Према неревидираном финансијском извештају објављеном на Македонској берзи, најуспешнија домаћа компанија Алкалоид остварила је консолидовани приход од продаје од 10.988.914.294 денара, што је 16% више у односу на исти период прошле године. Посматрано по групама производа, у структури укупне консолидоване продаје највеће учешће заузимају производи из апотекарског сегмента и то 88%.

 • 15 november 2022Компанија Leoni ће запослити 1.000 радника у својој фабрици у Краљеву у Србији

  Произвођач електричних инсталација за аутомобиле Leoni најавио је да планира да што пре запосли око 1.000 нових радника у својој фабрици у Краљеву у Србији. Ово је сазнао портал Balkanengineer.com са сајта Serbiamonitor.com. Милош Манић, који је наследио Пјерлуиђија Ђонеа на месту генералног директора Леонија у Србији, додао је да компанија жели да ојача постојећу сарадњу са надлежнима у Краљеву и филијалом Националне службе за запошљавање у граду, како се капацитети компаније повећавају.

 • 10 november 2022Северна Македонија почиње изградњу железничке деонице Коридора 8

  Северна Македонија почиње изградњу источног дела Коридора број 8 - железничке деонице између Куманова и Кривог Паланкара, сазнаје портал Balkanengineer.com са сајта Economy.bg Транспортни коридор је од стратешког значаја јер би требало да повеже Италију, Албанију, Северну Македонију и Бугарску и створи интермодалну везу између Црног и Јадранског мора. Европски коридор почиње од италијанске луке Бриндизи, наставља се до албанске луке Драч–Тирана–Скопље–Куманово–Бељаковце–Крива Паланка–Деве Баир–Гујешево–Софија–Пловдив–Варна/Бургас. На територији Северне Македоније радови на прве две деонице железничког Коридора 8.

 • 08 november 2022Google отвара ново предстаништво у Букурешту, Румунија

  Технолошки гигант Google отворио је ново предстаништво у Румунији, сазнаје портал Balkanengineer.bg са сајта Marica.bg. Ово представништво се налази у центру румунске престонице Букурешта и запошљаваће преко 350 запослених. Google је отворио своју прву румунску канцеларију у Букурешту 2010. године, радећи локално преко своје подружнице Google Bucharest. У 2021. пријавио је 12,3 милиона леја (2,45 милиона долара) нето добити, према подацима објављеним на веб страници министарства финансија. Филијала у Букурешту је једна од преко 70 филијала које Google има у више од 50 земаља и запошљава преко 139.000 људи.

Види све »

Догађаји

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 25 november 2022AVR Solar Park планира изградњу соларне електране у Србија

  Компанија AVR Solar Park из Новог Београда иницирала је израду детаљног регулационог плана за соларну електрану у месту Сараоци, Смедерево, Србија. Ово је сазнао портал научи Balkanengineer.com са сајта Ekapija.com. Подручје обухваћено планом налази се у месту Сараоци, у изграђеном делу насеља, а највећи део се користи као пољопривредно земљиште иу приватном је власништву. Планирана је изградња соларне електране укупне снаге око 12 MW, од чега је максимални инсталисани капацитет у првој фази до 10 MW, а затим ће се додати још 2 МВ. Тачна снага објекта зависиће од технолошких карактеристика постављених панела.

 • 23 november 2022Син Карс излази на берзу у Амстердаму, финансирао фабрику у Румунији

  Русенски произвођач електричних аутомобила Син Карс Индустри АД планира да изађе на берзу у Амстердаму крајем 2024. године, сазнаје портал Balkanengineer.com са сајта Economic.bg. Циљ је да се прикупи додатни капитал како би се помогло компанији да заврши изградњу своје будуће фабрике у Румунији. Учешће на холандској берзи ће дати додатни подстицај производњи електричних возила L CITY. Модели серије у последње време изазивају интересовање у иностранству, а почетком лета бугарска компанија је потписала уговоре за набавку, увоз и дистрибуцију електричних аутомобила.

 • 18 november 2022Платформа за заједничко улагање SeedBlink је лиценцирана

  SeedBlink, европска платформа за заједничко улагање у стартап, добила је лиценцу Румунског финансијског надзорног органа (ASF) као пружалац услуге групног финансирања у складу са ECSPR (Уредба о европским провајдерима услуга групног финансирања компанија), сазнаје портал Balkanengineer.com са сајта Profit.bg. На тај тачин, SeedBlink постаје прва алтернативна платформа за заједничко улагање у Централној и Источној Европи која је овлашћена према новој регулативи. На европском нивоу, само 4 друге платформе су добиле ову лиценцу од локалних јурисдикција, које раде углавном у западној Европи: Шпанија, Летонија, Холандија и Француска

 • 16 november 2022Nоkіаn Туrеѕ улаже 650 милиона евра у фабрику гума у Румунији

  Фински произвођач аутомобилских гума Nоkіаn Туrеѕ најавио је да ће уложити око 650 милиона евра у нову фабрику аутомобилских гума у Румунији, сазнаје портал Balkanengineer.com са сајта Money.bg. Очекује се да ће фабрика почети са радом крајем 2024. године. Инвестиција компаније Nоkіаn Туrеѕ једна је од највећих у аутомобилском сектору у Румунији последњих година, што ће град позиционирати као европски центар за производњу гума. Фабрика ће производити око 6 милиона гума годишње са потенцијалом за повећање производње у будућности. Објекат ће бити лоциран и дистрибутивна база за ширење и дистрибуцију производње.

 • 11 november 2022Први ритејл парк у Пернику, у Бугарској, отворио је своја врата

  Отворен је први ритејл парк у Пернику у Бугарској. Комплекс се налази на површини од близу 40 хектара и један је од највећих и најмодернијих пројеката у региону, сазнаје портал Balkanengineer.com са сајта Money.bg. Комплекс ће свим својим клијентима понудити низ погодности. Малопродајни објекат је комерцијални простор од преко 15.000 m2, распоређен у 17 продавница, а купци ће моћи да користе бројне услуге. Сајт нуди и паркинг за око 400 корисника. Ритејл Парк је изграђен за годину дана, а извођач радова је грађевинска компанија MCK Гpуп. Пројекат ће по први пут привући у Πерник хипемапĸет Мr. Вrісоlаgе.

 • 09 november 2022Више од 100 MW фотонапонских система постављен у Србији

  Коришћење соларне енергије за производњу електричне енергије постаје тренд у Србији. Током протеклих неколико месеци, домаћинства и предузећа су инсталирали око 360 кровних соларних електрана укупног капацитета 5,7 MW, док је још 100 MW у плану. Ово сазнаје портал Balkanengineer.com са сајта Balkangreenenergynews.com. Кровне соларне електране које су постављала домаћинства и предузећа у Србији до пре неколико месеци биле су ретке, али је доношењем одговарајућег регулаторног оквира грађанима омогућено да производе зелену енергију за сопствену потрошњу.

Види све »