Бесплатна претплата

Претплатите се на наш билтен и увек будите у току!

Чланци

ЛогиСофт: Откријте интра-логистичке системе и решења будућности компаније Gebhardt на LogiMAT 2018

14 march 2018

In Bulgarian

 

Глобални лидер у интра-логистици, компанија Gebhardt Fördertechnik ће заузети своје место међу излагачима на овогодишњем издању међународног трговинског форума за иновативне логистичка решења LogiMAT. "Компанија ће представити најновију генерацију развоја Интра логистике 4.0, нове складишне капацитете и технологије. Манифестација ће се одржати од 13. до 15. марта на изложби центар "Штутгарт", немачки произвођач дочекаће све госте и посетиоце у Хали 5, штанд А71", најавила је компанија ЛогиСофт ДОО, партнер компаније Gebhardt.

 

 

Главни фокус учешћа компаније биће:

 

Платформа Galileo IoT

"Са новом платформом Gebhardt Галилеј, немачка компанија Gebhardt нуди операторима системе за интра-логистику као могућности да се у потпуности и доследно обави дигитализација и повезивање свих компоненти система из механике за управљање и софтвера у облаку", објаснили су из компаније ЛогиСофт.

 

Систем управљања магацином Gebhardt StoreWare

За десетогодишњицу система за управљање складиште Gebhardt StoreWare добијен је не само добили име X IoT, већ и потпуно редизајниран кориснички интерфејс за интуитиван и ергономски рад.

 

Нова генерација система за складиштење и тржишни добитак Gebhardt OLS 3D

Са платформом Gebhardt Shuttle, као јединственим концептом управљања за све врсте система за трансфер, складиштење, интерфејс са напредним решењима за управљање су већ интегрисани и могуће повезаности са платформом Gebhardt Galileo IoT.

 

Бескрајни проток материјала са Gebhardt децентрализованом технологијом транспорта

Сада систем Gebhardt System 300 Connect долази са новим модулима за управљање, не само да измери потрошњу енергије, већ и припремљен за IoT, има предвидиву подршку и омогући процес децентрализације.

 

Серија колица са аутоматском контролом AGV

Gebhardt нуди иновативна решења за флексибилно управљање материјала, захваљујући проширеном портфолио саобраћајних објеката AGV различите класе оптерећења до 1500кг.

 

Виртуелна стварност (VR) и додатна стварност (AR) у акцији

Са Gebhardt SmartGlass, група остварује револуционарну идеју решавања проблема на даљину интра-логистичких система. Применом технологије, тим на хотлајну прима директну слику система путем видео преноса.

 

Седиште компаније

Адреса: кварт Студентски Град, ул. "Проф. др Димитар Добрев" 8А, 1. Спрат, 1700 Софија, Бугарска

Телефон: 00359 2 847 62 44

Е-mail: logisoft@logisoft.bg

 

 

 

Извор фото материјала: Gebhardt, ЛогиСофт ДОО, LogiMAT

Новости

 • 16 july 2018Изградња постројења за рециклажу гума у Македонији

  Македонска компанија RWM (Rubber Waste Management)) ће уложити 8,5 милиона евра у фабрику за рециклажу гума. Нова фабрика ће бити изграђена на површини од 4 500 м2, у селу Желино, у истоименој општини на северозападу Македоније. Реализација инвестиције ствара скоро 600 радних места. У фабрици за рециклажу гума биће прерађиване у гумени материјал који се може користити за изградњу аутопутева и спортских објеката. Управа RWM-а каже да у будућности планирају изградити још два погона у селу Желино.

 • 11 july 2018ZF Group са намером да инвестира у РД центру у Србији

  Водећи немачки произвођач компоненти за аутомобилску индустрију ZF Friedrichshafen (ZF Group) намерава да отвори центар за истраживање и развој (Р&Д) у Србији. Инвестициони пројекат износи 160 милиона евра. Немачки гигант ZF Grоuр планира да запосли 100 радника у центру за истраживање и развој и отвори укупно 1000 радних места у Србији. Улагање износи око 85 милиона евра и улагања компаније ће бити усмерено у изградњу фабрике за производњу делова за електричне аутомобиле у граду Панчеву.

Види све »

Догађаји

 • 12 july 2018Повећана заинтересованост за металуршку фабрику ArcelorMittal Galati у Румунији

  JSW Steel, један од водећих произвођача сировог челика у Индији, саопштио своје намере да купи челичану у на ArcelorMittal в Галати, Румунија. ArcelorMittal планира да ове године прода румунску фабрику, да би могла да преузме фабрику челика Ilva у Италији, која је највећа у Европи. За ову понуду о куповини фабрике метала у Румунији, интересовање су показале украјинска индустријска група Metinvest, као и италијански произвођач челика Marcegaglia.

 • 10 july 2018У општини Кичево, Македонија, изграђено је постројење за пречишћавање отпадних вода

  Општина Кичево у Македонији је добила ново постројење за пречишћавање отпадних вода, чиме се очекује да се постигне трајно решење проблема отпадних вода у региону и подизање стандарда заштите животне средине. Станица се налази у близини града Кичево и може да испоручује пречишћену воду за 48 000 становника. Укупна вредност инвестиције је 8,3 милиона евра. Његова успешна реализација је такође предуслов за пројекат изградње канализационе мреже у општини од око 100 км.

Види све »

Чланци

 • 16 july 2018ТиД Инжењеринг са многим успешним пројектима у Термоелектрани Варна, Бугарска

  Потврђена инжењеринг компанија ТиД Инжењеринг ДОО, више од десет година успешно развија своју делатност у вези са изградњом индустријских мрежа програмабилних контролера и опрема за аутоматизацију и система за даљинско управљање и сигнализацију у енергетици и индустрији. За овај период компанија је освојила поверење многих великих предузећа, где је успешно реализовала велики број пројекта. Један д њих је друга по величини термоелектрана на Балканском полуострву - ТЕ Варна (Бугарска).

 • 13 july 2018Адара Инжењеринг: Argal најављује тржишни деби двострукој мембранској пумпи Quantum

  "У протеклих неколико година, инжењери италијанске компаније Argal радили су на развоју нове палете ваздушних двоструких мембранских пумпи. Quantum је већ на тржишту, и нуди боље перформансе и повећану продуктивност", изјавили су за портал BalkanEngineer.com из потврђене компаније Адара Инжењеринг ДОО. Нови асортиман пумпи италијанског произвођача направљен је у потпуности од еколошких материјала и може се дефинисати као 100% зелено решење - од производње до инсталације.

Види све »