Abonament gratuit

Abonati-va la buletinul nostru de stiri si fiti la curent!

Articole

Multiengineering ofera si implementeaza profile din aluminiu si elemente de fixare de la Paletti Profilsysteme

15 june 2021

In Bulgarian  In Macedonian

 

Activitatea principala a companiei Multiengineering include proiectarea, fabricarea, livrarea, instalarea si intretinerea diferitelor tipuri de transportoare, sisteme de transport, masini si detalii specializate, precum si echipamente tehnologice non-standard. “Pentru a realiza activitatea in mod calitativ, avem nevoie de materiale foarte bune. Din 2011 suntem reprezentantul oficial al companiei germane Paletti Profilsysteme pentru profile structurale din aluminiu si elemente de fixare, care oferim si utilizam in majoritatea proiectelor noastre”, au informat pentru BalkanEngineer.com de la Multiengineering.

 

 

Profilele din aluminiu ale companiei Paletti Profilsysteme, Germania, sunt caracterizate printr-o inalta calitate constanta a manoperei si o mare varietate de tipuri si modele. Acestea sunt componente standard destinate pentru constructia de masini, sisteme de transport, benzi rulante, garduri de siguranta, locuri de munca, module liniare cu si fara actionare, mobilarea spatiilor de lucru si multe altele.

 

Sortimentul Paletti Profilsysteme include, de asemenea, profile si dispozitive din aluminiu pentru construirea de spatii inchise in ateliere, care sunt usor de asamblat si demontat; module finite cu plasa pentru garduri de siguranta cu diferite inaltimi si latimi, care indeplinesc standardele europene pentru conditii de munca in stare de siguranta, precum si elemente pentru usi glisante orizontale si verticale, balamale, incuietori etc.”, au adaugat de la Multiengineering.

 

 

Compania bulgara dispune de doua baze proprii de productie, dotate cu tot ceea ce este necesar pentru derularea activitatii, putand oferi timpi de productie scurti si dezvoltari de calitate, care sunt caracterizate cu o precizie ridicata si care corespunde celor mai stricte cerinte normative si de standardizare in domeniul respectiv de aplicare.

 

Sediul central

Adresa: Bulgaria, Sofia 1784, b-dul. „Tsarigradsko shose” Nr. 72 (BAN – CPR, NPO)

Telefon: 00359 898 523 739, 00359 884 924 272, 00359 2 875 21 09

E-mail: multiengineering@gmail.comoffice@multiengineering-bg.com

 

Mai multe informatii despre companie, produsele si serviciile care ofera in Romania, puteti gasi AICI!

 

 

Sursa material fotografic: Multiengineering

Articole

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 21 july 2021Indumatic: Sistem de spalare cu inalta eficienta de la PNR ajuta la producerea celor mai aromate vinuri cu rezistenta ridicata

  Una dintre companiile din sectorul productiei de vin s-a adresat companiei de productie PNR cu o cerere de a oferi o varianta pentru spalarea in interior si exterior a masinii pentru prelucrarea vinului cu pulberi de tanin. “Departamentul tehnic al companiei italiene PNR a dezvoltat un sistem de colectoare cu duze si capete de spalare, care pot spala in mod eficient cosul de plasa pentru prelucrarea cu pulberi de tanin, care se roteste de-a lungul axei sale longitudinale in interiorul corpului masinii”, au declarat pentru BalkanEngineer.com de la compania bulgara dovedita de inginerie si comert Indumatic.

 • 14 july 2021Laboratorul de calibrare acreditat Unisyst testeaza functionabilitatea unei game largi de mijloace de masurare

  Unisyst OOD este un organism notificat pentru evaluarea conformitatii mijloacelor de masurare in temeiul Directivei 2014/32/UE, introdusa in legislatia nationala prin Ordonanta privind cerintele esentiale si evaluarea conformitatii mijloacelor de masurare. “O parte din dispozitivele pentru care avem competenta de a efectua calibrare, sunt dispozitivele suplimentare la debitmetrele de gaz (dispozitive corectoare pentru volum) si componentele la contoarele de energie termica”, au informat pentru BalkanEngineer.com de la Unisyst.

 • 06 july 2021Kimex prezinta X8 MIG de la Kemppi – un aparat pe care sudorii il prefera, chiar si in conditii grele de exploatare

  “Aparatul de sudare X8 MIG Welder de la Kemppi a aratat rezultate excelente in cadrul unui test de patru luni cu utilizare non-stop de 6 zile per saptamana. Testele au fost efectuate in conditii de fabrica la compania Levator, nefiind inregistrate nici un fel de defectiuni in timpul perioadei de testare”, au anuntat pentru BalkanEngineer.com de la compania bulgara dovedita de inginerie, productie si comert Kimex, reprezentant exclusiv al producatorului finlandez de echipamente de sudare Kemppi in Bulgaria.

 • 28 june 2021Cu un nou site web compania lidera in domeniul energiei si automatizarii T&D Engineering merge pe drumul spre viitor

  Pagina de pornire este organizata in mod optim si intampina utilizatorul, indreptandui atentia catre elemente importante precum informatii generale despre companie, posibilitatea de contact cu specialist de la T&D Engineering si altele. “Pe baza resurselor noastre tehnice, cautam modalitati inovatoare pentru imbunatatirea proiectarii si dezvoltarii infrastructurii energetice prin electronica inteligenta, colectarea inteligenta de date si implementarea retelelor inteligente”, au explicat de la T&D Engineering.

 • 15 june 2021Multiengineering ofera si implementeaza profile din aluminiu si elemente de fixare de la Paletti Profilsysteme

  Activitatea principala a companiei Multiengineering include proiectarea, fabricarea, livrarea, instalarea si intretinerea diferitelor tipuri de transportoare, sisteme de transport, masini si detalii specializate, precum si echipamente tehnologice non-standard. “Pentru a realiza activitatea in mod calitativ, avem nevoie de materiale foarte bune. Din 2011 suntem reprezentantul oficial al companiei germane Paletti Profilsysteme pentru profile structurale din aluminiu si elemente de fixare, care oferim si utilizam in majoritatea proiectelor noastre”, au informat pentru BalkanEngineer.com de la Multiengineering.

 • 01 june 2021Indumatic: Pregatire operationala sporita a instalatiilor cu pompe inteligente si ventile burduf “pinch” de la Flowrox

  “Producatorul finlandez dovedit de pompe si echipamente de pompare Flowrox a creat primul de acest gen ventil burduf (pinch) din lume cu functii inteligente SPVE. In zilele noastre, functiile inteligente Flowrox pot fi incorporate in orice echipament vechi sau nou. Portofoliul companiei include, de asemenea, si pompe peristaltice inteligente SLPP”, au anuntat pentru BalkanEngineer.com de la compania bulgara lidera de inginerie si comert Indumatic, reprezentant oficial Flowrox pentru Bulgaria.

Vedeti toate »

Noutati

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 26 july 2021Compania romaneasca Prefera Foods prezinta noi alimente in Europa si SUA

  Prefera Foods, producatorul roman de alimente conservate, intentioneaza sa isi extinda activitatea prin intrarea pe piata internationala din Europa si SUA. Pentru realizarea planurilor sale compania a reusit sa atraga 5 milioane de euro printr-un plasament privat de obligatiuni. Fondurile obtinute vor fi utilizate compania romaneasca sa investeasca in active fixe pe termen lung in vederea cresterii capacitatilor de productie, cat si pentru sustinerea cheltuielilor de marketing pentru promovarea noilor produse in Romania si in Germania. In curand acolo este de asteptat Prefera Foods sa isi lanseze cea mai recenta gama de produse alimentare “Unfished”, care reprezinta o alternativa vegetala la pestele somon si ton.

 • 21 july 2021Macedonia de Nord si Grecia au incheiat un contract de interconectare

  Contractul este in valoare totala de 100 de milioane de euro, din care 54 de milioane vor fi asigurati de Macedonia de Nord. Interconectorul va ajuta Macedonia de Nord sa garanteze siguranta aprovizionarii cu gaz si a lichiditatii pe piata gazelor, precum si sa ofere acces la gazul natural prin Coridorul sudic de gaze, care include Trans Adriatic Pipeline (TAP), South Caucasus Pipeline (SCP) si Trans Anatolian Pipeline (TANAP). Ministrul elen al Mediului si Energiei, Kostas Skrekas, a declarat ca pentru construirea interconectorului, care va conecta retelele de distributie a gazelor din Grecia si Macedonia de Nord, vor fi angajati mii de muncitori.

 • 19 july 2021In Bulgaria incepe productia de manusi de nitril

  Primul producator de manusi de nitril din Europa va incepe activitate in orasul Plovdiv, Bulgaria. Acest lucru a fost anuntat la o ceremonie oficiala la care compania a primit certificat de investitor de “Clasa A”. Fondurile investite in proiect depasesc 10 milioane de leva (BGN). Vor fi deschise si peste 100 de noi locuri de munca in regiune. Noua fabrica face parte din Zona Economica Trakia si dezvolta conceptul pentru construirea zonelor industriale de carbon neutru. Acesta este un proiect unic pentru Bulgaria si pentru intreaga Europa, deoarece in prezent pe continent nu exista productie de manusi de protectie din nitril pentru medicina si industria alimentara.

 • 12 july 2021Next.e.GO intentioneaza sa produca masini electrice in Bulgaria

  Startup-ul german Next.e.GO intentioneaza sa investeasca 140 de milioane de euro in productia de masini electrice la fabrica “Balkan” de langa Lovech. Este de prevazut ca la fabrica nu doar sa fie asamblate masinile, dar sa existe o productie cu valoare adaugata mai mare. De asemenea, este de asteptat sa fie create 1000 de noi locuri de munca. Fabrica “Balkan” produce in prezent biciclete si motostivuitoare, dar facilitatea dispune de o infrastructura adecvata, care poate fi modificata pentru scopurile productiei de automobile. Dupa achizitionarea sa de catre grupul de investitii olandez ND Industrial BV in septembrie 2020, compania opereaza sub numele de Next.e.GO Mobile SE.

 • 07 july 2021Dronele Drоnаmісѕ vor face livrari de colete din 2022

  Din anul 2022, vehiculele aeriene fara pilot ale companiei bulgare Drоnаmісѕ vor fi utilizate de compania lidera de logistica Неllmаnn pentru livrarea de bunuri vitale in Europa. Scopul este de a ocoli lanturile foarte lungi de aprovizionare. Managerul operational general Неllmаnn a comentat ca dronurile sunt potrivite pentru livrari de urgenta precum piese de schimb pentru masini, vaccinuri, plasma si alte produse farmaceutice. Dronele pot transporta pana la 350 kg de marfa, iar distanta maxima parcursa atinge 2500 km. Vehiculele aeriene fara pilot, care necesita 400 m zona la aeroport pentru decolare si aterizare, vor zbura numai intre terminalele aeriene.

 • 05 july 2021Aqua Bilbor investeste aproximativ 10 milioane de euro in fabrica sa

  Aqua Bilbor, producatorul roman de apa minerala prevede sa investeasca aproximativ 10 milioane de euro in urmatorii doi ani si jumatate. Aceasta va include achizitia de terenuri in vederea cresterii capacitatii de productie si depozitare, dezvoltarea unor noi surse de apa si achizitia de utilaje. Capacitatea anuala de productie a companiei este de asteptat sa creasca la peste 100 de milioane de litri. Drept urmare in perioada 2021-2023 Aqua Bilbor isi va dubla personalul. Aqua Bilbor produce apa de izvor, plata si carbogazificata sub brandul Izvoarele Calimani. Cu aceasta noua investitie in 2022, compania isi propune sa reinvie brandul Aqua Bilbor.

Vedeti toate »

Evenimente

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 22 july 2021Grundfos construieste o noua facilitate de productie in Indjija

  Producatorul danez de pompe Grundfos a inceput constructia unei noi facilitati de productie in orasul Indjija, Serbia. Aceasta va acoperi o suprafata de 20 000 m2, iar fondurile investite in aceasta se ridica la 20 de milioane de euro. La ceremonie au participat Ana Brnabić, prim-ministrul sarb si Vladimir Gak, primarul municipalitatii Indjija. La viitoarea facilitate Grundfos vor fi deschise si noi locuri de munca, cu care angajatii din cadrul companiei vor depasi 1000 de persoane, iar baza de la Indjija va fi a treia cea mai mare fabrica Grundfos la nivel global. Grundfos a fost fondata in 1945 in Danemarca. Astazi compania este reprezentata de peste 100 de companii in peste 60 de tari.

 • 20 july 2021Dacia lanseaza un nou model de familie cu sapte locuri

  Un nou model de automobil de familie cu sapte locuri va prezenta producatorul roman Dacia in cadrul Salonului auto IAA 2021 din Munchen, Germania in data de 6 septembrie anul acesta. Modelul este conceput astfel incat sa inlocuiasca singurul automobil cu sapte locuri Dacia – Lodgy, a aflat BalkanEngineer.com de la Romania-Insider.com. Premiera online a noului vehicul va avea loc in data de 3 septembrie. La editia urmatoare a IAA, care va avea loc in perioada 7-12 septembrie, Dacia va participa impreuna cu Renault. Vizitatorii forumului vor putea vedea modelele SUV Duster Facelift, Logan, Sandero, Sandero Stepway, precum si masina electrica Spring.

 • 15 july 2021Srbijagas si FGSZ au conectat conducta de gaze “Balkan Stream”

  Compania sarba Srbijagaz si compania ungara FGSZ au conectat la granita cu Ungaria tevile din conducta de gaze “Balkan Stream”, a aflat BalkanEngineer.com de la Bgonair.bg. In viitor, prin aceasta va curge gaz din Turcia pana in Europa Centrala prin Bulgaria si Serbia. Este de asteptat ca primele cantitati de gaze tranzitate pentru Europa Centrala sa inceapa sa curga la 1 octombrie anul acesta. Ferenc Szabolcs, Presedintele Consiliului de Administratie al FGSZ, a precizat ca conexiunea celor doua conducte de gaze, care provin din doua tari diferite, se numeste conexiune de aur. Atunci cand se intampla acest lucru, inseamna ca proiectul se apropie de finalul sau si aprovizionarea cu gaze va incepe in curand, a adaugat acesta.

 • 14 july 2021Aeroportul din Oradea va avea un terminal cargo pana in 2023

  Pana in 2023 la Aeroportul Oradea din nord-vestul Romaniei este de asteptat sa devina operational unui nou terminal cargo, a aflat BalkanEngineer.com de la Romania-Insider.com. Noua facilitate este planificata sa fie construita pe un teren de 14 ha si va fi situata intre aeroport si Parcul Industrial II, a anuntat Ilie Bolojan – presedintele Consiliului Judetean Bihor. Dupa aprobarea documentatiei in sedinta de Consiliu Judetean din iulie, va fi organizata o licitatie in urma careia, pana la inceputul lunii septembrie, va fi selectat un investitor, a mai adaugat Bolojan. Companiile producatoare din orasul Oradea folosesc componente electronice, transportate aerian din Asia sau Europa.

 • 13 july 2021Makedonski Telekom este castigatorul “Lider pentru dezvoltare durabila”

  Premiul “Lider pentru dezvoltare durabila” a fost acordat companiei Makedonski Telekom pentru practicile responsabile social, a aflat BalkanEngineer.com de la companie. Premiul a fost acordat de catre Asociatia civila Konekt, in parteneriat cu Reteaua Pactului Global al ONU din Republica Macedonia de Nord. Responsabilitatea sociala este parte importanta din strategia Makedonski Telekom. Acesta este orientata catre prevenirea schimbarilor climatice si utilizarea eficienta a resurselor. Compania contribuie la reducerea emisiilor de dioxid de carbon. In plus, serviciile cloud si solutiile pentru oras inteligent Makedonski Telekom permit utilizarea eficienta a energiei.

 • 08 july 2021In Kruševac urmeaza sa fie construit un parc industrial-tehnologic regional

  Parcul industrial-tehnologic regional din Kruševac, Serbia, urmeaza sa fie construit in zona industriala a orasului, pe un teren de 1.6 hectare. Facilitatea cu suprafata de 10 008 m2 va fi impartita in trei parti – cladire administrativa, zona de expozitie semi-deschisa si sala modulara, in care vor putea fi diferentiate 14 module. Fiecare modul va avea o suprafata de 280 m2 si va dispune de lumina naturala de la acoperisul vitrat. Utilizatorii vor putea folosi modulele pentru productie, antreprenoriat etc. Cladirea administrativa va gazdui 33 de birouri pentru 150 de persoane, showroom, restaurant interior sau exterior, fitness, sala de conferinte sau evenimente stiintifice, laborator 3D, arhiva si patru lifturi.

Vedeti toate »