Abonament gratuit

Abonati-va la buletinul nostru de stiri si fiti la curent!

Articole

Kastiva: ARCAsmart este un model initial excelent de dispozitiv de pozitionare digital pentru supape de reglare

16 may 2019

In Bulgarian

 

Arca Regler, producator dovedit de supape de reglare cu actionare pneumatica si electrica, a inclus in portofoliul sau un model initial digital de dispozitiv de pozitionare pentru feedback ARCAsmart. “Dispozitivul a fost dezvoltat in stransa colaborare cu Siemens, Arca Regler acordand o atentie deosebita asupra designului, care sa satisfaca cerintele digitale ale tehnologiilor moderne, pe de o parte, iar pe de alta parte sa facamanagementul cat mai simplu posibil. Prin cadrul acestuia compania isi extinde gama de pozitionere”, au anuntat pentru BalkanEngineer.com de la compania Kastiva OOD.

 

Compact, digital si confortabil, ARCAsmart ofera utilizatorilor urmatoarele beneficii:

 - Usor de utilizat cu initializare prinapasareaunui singur buton si mesaje text clare pe ecran;

 - Constructie robusta cu carcasa din aluminiu;

 - Utilizarea celei mai recente tehnologii NCS;

 - Timp extrem de scurt de punere in functiune pentru mecanisme de actionare mici si mari;

 - Management excelent cu amplificator pneumatic dovedit;

 - Aplicatie flexibila pentru mecanisme de actionare liniare si cu sfert de rotatie;

 - Cu actionare simpla si dubla;

 - Gata de utilizare in aplicatii ale conceptului Industry 4.0!

 

 

ARCAsmart impresioneaza prin functionalitatea sa, care este redusa pana la cel mai important. Pentru aplicatii si cerinte care depasesc aceasta functionalitate, este prevazut ARCAPRO – dispozitiv tehnic avansat de cea mai inalta clasa.

 

Sediul central

Adresa: Sofia 1612, str. „Ami Boué” 72, et.4

Telefon: 02/950 44 33

E-mail: office@kastiva.com

 

Mai multe informatii despre companie, produsele si serviciile care ofera in Romania, puteti gasi AICI!

 

 

Sursa material fotografic: Kastiva, ARCA Regler

Articole

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 16 october 2019Convectoare de perete ConvEco Cloud cu control prin Internet de la producatorul bulgar TESY

  Seria TESY ConvEco include ultima generatie de convectoare electrice cu montare pe perete, care indeplinesc cele mai inalte cerinte pentru aparate cu eficienta energetica. “Convectoarele ConvEco Cloud se caracterizeaza prin valoare maxima a eficientei energetice sezoniere. Datorita termostatului electronic incorporat si functiile inteligente mentinute, precum “Fereastra/usa deschisa”, “Pornire adaptiva”, “Control prin internet” si “Programator saptamanal 24/7”, acestea economisesc energie electrica si ofera confort utilizatorilor”, au declarat de la Tesy.

 • 17 september 2019Stamh Ltd a proiectat, livrat si implementat rafturi gravitationale mobile in hala de productie Gotmar (Bulgaria)

  Stamh Ltd OOD este o companie specializata in proiectarea, livrarea, instalarea, activitatea de service si inginerie completa a tuturor tipurilor de sisteme si solutii de depozitare. “La intocmirea proiectului pentru sistemul de depozitare Gotmar, a trebuit sa furnizam un numar maxim de rafturi gravitationale la un pret minim, inclusiv proiectarea si instalarea rafturilor nonstandarde, fiecare dintre care trebuia sa fie adaptat in mod individual la nevoile clientului”, au informat pentru BalkanEngineer.com de la compania Stamh.

 • 16 september 2019Additive Days: Beyond the Hype – renasterea conceptului si o scala mult mai impresionanta cu date noi in 2020.

  Noi date pentru forumul Additive Days au anuntat organizatorii. Cea de-a doua editie a conferintei va avea loc in perioada 20 – 23 februarie 2020 in loc de luna octombrie a a.c.. “Interesul tot mai mare fata de tehnologiile 3D si dorinta noastra de a acoperi toate aspectele legate de acest subiect, precum si pentru a satisface nevoile tot mai multe companii de productie care utilizeaza imprimarea 3D, au fost factorii care au determinat aceasta decizie din partea noastra”, au anuntat de la compania organizatoare a evenimentului B2N.

 • 13 september 2019Transpalete electrice cu catarg KM.RPS de la Veni & Co – potrivite pentru un regim de lucru greu in multe schimburi

  Producatorul bulgar lider de masini si echipamente de depozitare Veni & Co SRL (OOD) dezvolta, realizeaza si implementeaza pe piata bulgara si cea internationala masini rentabile cu inalta productivitate si performanta. Printre acestea se afla si transpaletele electrice cu catarg si operator in pozitie sezut si actionare electrica la angrenajul de directie KM.RPS. “Acestea sunt concepute pentru manipularea intensiva a incarcaturilor paletizate cu distante de manipulare predominant medii si cote de rafturi medii pana la inalte, au declarat de la companie.

 • 12 september 2019Kastiva: “Spectacolul trebuie sa continue”! Cu deciziile Beckhoff privind industria de divertisment, desigur!

  Compania LA ProPoint, specialist in dezvoltarea tehnologiilor privind industria divertismentului, a realizat o noua atractie teatrala si cinematografica pentru lantul statiunilor americane Great Wolf Lodge. “Cadrul din jurul ecranului este animat cu elemente de animatie integrate si proiectie video. Pentru a integra elemente video, animatronice si echipamente pentru automatizare, LA ProPoint utilizeaza tehnologia universala Beckhoff”, au dezvaluit de la compania bulgara dovedita de inginerie Kastiva OOD.

 • 22 august 2019Cum automatizarea productiei poate reduce accidentele de munca in conditiile Industry 4.0

  Printre provocarile de baza cu care se confrunta producatorii se afla dificultatile care acestia intampina pana cand gasesc specialistii potriviti pentru activitatea desfasurata. Studii recente confirma faptul ca gasirea personalului calificat continua sa fie problema numarul 1 pentru industria de astazi. Conform unor cercetari recente de piata, cu toate acestea, este putin probabil ca situatia sa se imbunatateasca in curand si se asteapta mai mult de jumatate din cele 4.6 milioane de noi locuri de munca in sectorul de productie sa ramana neocupate.

Vedeti toate »

Noutati

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 16 october 2019Serbia va construi o instalatie pentru generarea de energie din deseuri

  Un consortiu international a semnat un contract cu Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare si Corporatia Financiara Internationala pentru finantarea unui proiect privind construirea unei instalatii de energie din deseuri in Serbia. Investitia este in valoare de 300 milioane de euro, a aflat BalkanEngineer.com de la SeeNews.com. Suma va fi utilizata pentru proiectarea, constructia si punerea in functiune a facilitatii de generare a energiei din deseuri, cu o capacitate de 103 MW. Proiectul prevede, de asemenea, constructia unei unitati de reciclare a 200 000 de tone deseuri pe an.

 • 14 october 2019Macedonia in excelenta cooperare economica cu Slovenia

  Comertul intre Macedonia si Slovenia a remarcat o crestere cu 10% in ultimii 10 ani, a aflat BalkanEngineer.com dintr-o declaratie de la Denar.mk. Potrivit datelor din analiza Camerei de Comert din Macedonia de Nord schimbul comercial intre cele doua tari in 2018 se estimeaza la 237.7 milioane euro. Rezultatele sondajului arata, de asemenea, ca exista o posibilitate de de aprofundare a cooperarilor in domeniul industriei de prelucrare a fierului si otelului, extractia de resurse minerale precum dolomita, marmura si travertin, de asemenea si la fabricarea produselor de panificatie, medicamentelor si dispozitivelor medicale.

 • 09 october 2019Conferinta internationala pentru siguranta “FARA avarii” in luna noiembrie in orasul Plovdiv, Bulgaria

  In perioada 14 – 15 noiembrie la Grand Hotel Plovdiv, Bulgaria, in cadrul a doua zile va avea loc conferinta internationala “FARA avarii”, au anuntat pentru BalkanEngineer.com organizatorii de la Via Expo. Evenimentul, care va prezenta oportunitati pentru imbunatatirea sigurantei in industrie, va avea si o zona expozitionala concomitenta. Conferinta va demonstra o gama larga de solutii contemporane pentru atingerea unui nivel mai ridicat de siguranta, automatizare si rentabilitate a echipamentelor si cladirilor.

 • 07 october 2019Prima fabrica Industry 4.0 a fost deschisa in Romania

  Cel mai mare producator de aparate electrocasnice din Romania Arctic a deschis prima fabrica din tara, bazata pe principiile Industry 4.0, in judetul Dambovita. Investitia se ridica la 150 de milioane de euro, a aflat BalkanEngineer.com de la Romania-Insider.com. Intreprinderea de productie a fost construita pe o perioada de 17 luni si se intinde pe o suprafata de peste 70 ha. La fabrica au fost integrate cele mai recente inovatii tehnologice si procese in domeniul automatizarii. Fabrica opereaza cu aplicatii pentru internetul industrial al obiectelor (IIoT), echipamente inteligente, dispozitive interconectate si roboti colaborativi.

 • 02 october 2019In mod oficial a intrat in exploatare cea mai mare centrala electrica eoliana din Serbia

  Cea mai mare centrala electrica eoliana din Serbia cu putere instalata de 104.5 MW a fost deschisa pe 19 septembrie a.c. in regiunea Voivodina. Parcul eolian va produce 300 GWh pe an, ceea ce reprezinta aproape 1% din productia totala de energie electrica din tara. Centrala eoliana este in valoare de 189 milioane euro. Constructia facilitatii, care a fost lansata in 2017, este finantata de catre compania israeliana Enlight, precum si de catre alti trei investitori – Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), Erste Group si Erste Bank Serbia.

 • 30 september 2019O companie macedoneana investeste 1.2 milioane euro intr-un centru de dezvoltare

  Compania macedoneana de tehnologie Duna a inceput constructia unui centru de dezvoltare administrativa si logistica la Skopje, Macedonia de Nord. Proiectul companiei se ridica la 1.2 milioane euro. Decizia companiei Duna de a investi intr-o noua facilitate este legata de celebrarea a celei de-a 25-a aniversari a companiei, care a fost fondata in 1994. Este de asteptat ca lucrarile de constructie la centru sa fie finalizate dupa 10 luni. De-a lungul anilor, compania macedoneana se poate mandri cu o serie de proiecte realizate cu succes.

Vedeti toate »

Evenimente

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 15 october 2019eCommerce Academy cu intalnire “Vindeti cu succes in Romania si Grecia” pe 31 octombrie in Bulgaria

  La data de 31 octombrie si 1 noiembrie 2019 in orasul Sofia, Bulgaria, va avea loc cea de-a patra editie a evenimentului “Vindeti cu succes in Romania”, care in acest an devine “Vindeti cu succes in Romania si Grecia”. Evenimentul este organizat de eCommerce Academy si va avea loc la Inter Expo Center. “Daca va ocupati cu vanzari online si doriti sa stiti cum sa va dezvoltati cu succes afacerea pe aceste piete, acest eveniment va va oferi multe sfaturi utile”, au declarat organizatorii pentru BalkanEngineer.com.

 • 10 october 2019Macedonia lanseaza statii pentru masurarea particulelor fine de praf

  Macedonia de Nord intentioneaza sa puna in functiune zece statii pentru masurarea calitatii aerului atmosferic pentru sezonul de iarna care urmeaza. Echipamentul va masura concentratia de particule fine de praf PM10. In cadrul conferintei, la care au fost discutate teme legate de schimbarile climatice, Ana Petrovska, secretarul de stat al Ministerului Mediului si Planificarilor Fizice, a declarat ca cinci statii in tara functioneaza inca de la inceputul lunii septembrie. Se planifica achizitionarea a inca cinci statii de masurare, care cel tarziu pana la inceputul lunii decembrie a.c. trebuie sa fie puse in exploatare.

 • 08 october 2019O companie chineza va construi o fabrica pentru productia de sulf in Serbia

  Compania chineza Shandong Yanggu Huatai Chemical intentioneaza sa construiasca o intreprindere pentru productia de sulf in valoare de 30 de milioane de euro in nordul Serbiei. Este de asteptat ca investitia sa deschida 101 locuri de munca. La sfarsitul lunii septembrie Shandong Yanggu Huatai Chemical a semnat cu guvernul sarb un Memorandum de intelegere pentru construirea unei fabrici pentru sulf pe un teren de 8 ha. Fabrica va furniza materii prime pentru o alta intreprindere a companiei pentru productia de anvelope radiale, a carui constructie a inceput in martie a.c. si este in valoare de 800 de milioane euro.

 • 03 october 2019Compania israeliana de software DriveNets cu centru R&D in Romania

  Compania israeliana de software DriveNets va deschide un centru de cercetare si dezvoltare software la Bucuresti in parteneriat cu Tellence Technologies, furnizor roman de servicii software. Compania a primit finantare in valoare de 106.9 milioane euro, a aflat BalkanEngineer.com de la Romania-Insider.com. Compania romana Tellence Technologies recruteaza diferiti specialisti software in domeniul NFV/SDN, solutiilor Cloud si altele. In plus fata de asistenta financiara, compania DriveNets va fi sustinuta si de mai multi investitori, printre care reprezentanti ai companiilor Microsoft, Seagate, precum si Palo Alto Networks.

 • 01 october 2019Crestere record pentru industria TIC in Bulgaria pentru 2018

  Sectorul tehnologiilor informatiei si comunicatiilor (TIC) in Bulgaria a remarcat un record istoric in cadrul anului 2018. Date de la sondajul anual “ICT industry in Bulgaria 2019” prezinta o crestere cu privire la veniturile operationale, numarul locurilor de munca, precum si remuneratia. Veniturile in industria TIC din Bulgaria pentru 2018 sunt cu 1.32 miliarde leva (BGN) mai mari decat anul precedent. Datele sondajului, de asemenea, arata ca exista o crestere in toate sectoarele industriei, cum ar fi integratori de sistem, afaceri de distributie, dealeri si distribuitori, furnizori de hosting, internet si software.

 • 26 september 2019Macedonia de Nord in cautarea unui al treilea operator de telefonie mobila

  Macedonia de Nord este in proces de atragere a unui al treilea operator de telefonie mobila. Conditiile de investitii oferite de stat au fost prezentate de Damian Mancevski, Ministrul Administratie si Societatii Informationale, in cadrul Conferintei internationale ITU Telecom. In timpul evenimentului, care a avut loc la Budapesta, delegatia macedoneana condusa de d-nul Mancevski, a avut intalniri cu reprezentantii operatorilor de telecomunicatii Telenor, Orange, AT&T si alte companii. Ministrul a prezentat climatul de afaceri din Macedonia de Nord precum si oportunitatile pe care tara ofera investitorilor straini.

Vedeti toate »