Abonament gratuit

Abonati-va la buletinul nostru de stiri si fiti la curent!

Articole

 • 27 november 2019T&D Engineering: “Executam volumul complet al activitatilor de automatizare”

  T&D Engineering EOOD este o companie de inginerie dovedita in domeniul energeticii, electrotehnicii si electronicii. “Echipa noastra realizeaza, de asemenea, volumul complet al activitatilor de automatizare. Detinem o expertiza indelungata in construirea retelelor industriale din controlere programabile, sisteme de control si semnalizare de la distanta, implementarea sistemelor SCADA si multe alte solutii tehnologice moderne pentru industrie”, au dezvaluit de la compania bulgara. O premisa pentru dezvoltarea pietei pentru mijloace si sisteme de automatizare este prezenta unei baze tehnologice invechite din punct de vedere moral si fizic la o parte din intreprinderi.

 • 26 november 2019Kastiva: Managementul PC si servoactionarile Beckhoff maresc productivitatea si flexibilitatea la sistemul de etichetare

  Tehnologia IML reprezinta solutia ideala cu privire la cerintele actuale ale consumatorilor in industria materialelor plastice, in special in segmentul ambalajelor. Companiile au nevoie de masini de inalta calitate, durabile, cu pregatire maxima de exploatare care pot produce in mod flexibil o gama larga de ambalaje cu design diferit, cu o durata minima a ciclului. Pentru a pune in aplicare in mod eficient un astfel de sistem, compania elvetiana de echipamente specializate Beck Automation implementeaza tehnologia Beckhoff ca tehnologie standard de automatizare.

 • 25 november 2019Simlogic: Beneficiile paletizarilor robotizate ofera o mai mare competitivitate

  Compania bulgara Simlogic EOOD are o experienta vasta in proiectarea si producerea solutiilor de inginerie cu grad ridicat de automatizare. “Dezvoltarea tehnologiei necesita introducerea de noi masini pentru imbunatatirea produselor existente si pentru modernizarea si optimizarea proceselor de productie. Din 2009 Simlogic a inceput sa integreze in diferite sectoare ale industriei roboti industriali si sisteme pentru paletizare si manipulare a materialelor”, au declarat de la sediul companiei. Fiecare companie care produce bunuri, in special produse mari si grele, ambalate in cutii sau pungi, si amplaseaza aceste articole pe paleti de transport.

 • 29 october 2019Producatorul bulgar de echipamente de depozitare Veni & Co va participa la prima editie a Retail Show

  Expozitia specializata de echipamente si tehnologii pentru sectorul de retail, Retail Show, va avea loc intre 6 si 9 noiembrie la Inter Expo Center – Sofia, Bulgaria. Printre participantii la prima editie a forumului, dedicat industriei de retail, va fi si producatorul bulgar Veni & Co SRL (OOD). “Dezvoltarea acestui sector la nivel global si impactul lui asupra zonei Balcanilor prezinta noi provocari si obiective inalte in fata producatorilor si comerciantilor”, au dezvaluit de la Veni & Co. De la companie vor astepta oaspetii sai la standul B10 in pavilionul 4.

 • 24 october 2019Senka Rajković de la Stamh Ltd: M-am stabilit in Bulgaria datorita dragostei mele fata de creativitatea in activitatea de ingine

  Sa faci fata unei noi limbi si unei noi modalitati, sa strabati drumul unui “strain”, sa ramai datorita straduintei fata de creativitatea in activitatea de inginerie, sa urmaresti punerea in aplicare a planurilor ambitioase si sa te imbunatatesti in fiecare zi. Aceasta este aventura lui Senka Rajković din Niš, Serbia. In rubrica “O zi lucratoare a lui …” astazi va vom dezvalui care sunt provocarile in viata de zi cu zi a unui arhitect prin educatie si inginer prin vocatie si cum trece ziua de lucru a acesteia la compania bulgara dovedita Stamh Ltd.

 • 23 october 2019B2N: Sa intampinam S5 Pro Bundle – cel mai nou membru din familia producatorului olandez de imprimante 3D Ultimaker

  Cum ati putea creste in mod semnificativ productivitatea si securitatea in imprimarea 3D? Cu Ultimaker S5 Pro Bundle – au declarat de la compania B2N. “Imprimanta 3D a producatorului Ultimaker este o solutie unica de productie, care gaseste raspuns in cazul dificultatilor de imprimare 3D la utilizarea unei game extinse de materiale. In acest fel inginerii si proiectantii obtin mai multa libertate de a se concentra asupra activitatii sale”, au explicat pentru BalkanEngineer.com de la compania bulgara, care este partenerul oficial al producatorului olandez pentru zona Balcanilor.

 • 22 october 2019Indumatic: Duzele antiincendiu RRZ de la PNR pentru tuneluri rutiere cu certificat pentru performanta suprema

  Compania italiana dovedita PNR a dezvoltat duze speciale care indeplinesc chiar si cele mai stricte cerinte privind securitatea la incendiu in tunelurile de pe autostrada, rutiere si feroviare. Comisia Europeana, in calitatea sa de institutie care este responsabila pentru programul “Orizont 2020” pentru cercetari stiintifice si inovatii, a acordat PNR Italia un certificat pentru performanta suprema. Acesta se refera la testarea intr-un mediu operational si aprobarea spre utilizare a duzei RRZ in tunelurile pe autostrada, care are rol activ de protectie impotriva incendiilor.

 • 21 october 2019Multiengineering cu nou proiect realizat pentru transportor cu mese rotative la Fortex Nutraceuticals

  Compania bulgara Multiengineering este un producator dovedit de transportoare si sisteme complete de transport. Echipa companiei se mandreste cu o crestere tot mai inalta a calitatii serviciilor oferite si o cooperare cu succes cu partenerii straini. “Dovada pentru aceasta este numarul din ce in ce mai mare al clientilor nostri atat in Bulgaria, cat si in strainatate. Una dintre realizarile noastre recente este transportorul cu mese rotative pentru Fortex Nutraceuticals”, au anuntat de la sediul companiei Multiengineering.

 • 18 october 2019RAIS a prezentat noua serie de masini pentru prelucrarea metalului Advanced Line la EMO 2019

  In perioada 16 – 21 septembrie Hannover a reunit din nou constructori de masini din intreaga lume in cadrul expozitiei EMO 2019. “Am ales sa prezentam primele trei masini din noua linie RAIS Advanced Line la acest prestigios forum international. Acestea sunt strungul CNC cu doua axe T250 MY-2S Advanced Line, centrul vertical de prelucrare M450 Advanced Line si centrul de prelucrare cu 5 axe VMC400 Advanced Line”, au anuntat de la RAIS. Caracteristicile distinctive ale strungului CNC RAIS T250MY-2S Advanced Line sunt performanta ridicata, durabilitate si viteza la realizarea operatiunilor de orice fel pe detalii.

 • 17 october 2019Opt aplicatii industriale de la Mega Enginering, prin care va veti facilita activitatile de productie. Partea I

  Fiecare producator se straduieste pentru o productie tot mai usoara, rapida si moderna si este in mod continuu in cautarea de solutii inovatoare prin care sa o atinga. Scopul este mentinerea unui astfel de nivel de productie, la care sa nu fie necesara inlaturarea problemelor aparute, in schimb, acestea sa fie evitate in mod preventiv. “Prin urmare specialistul in domeniul automatizarii industriale, dezvoltarii si implementarii aplicatiilor industriale corespunzatoare, are un rol din ce in ce mai important intr-o intreprindere”, au declarat de la companie.