Abonament gratuit

Abonati-va la buletinul nostru de stiri si fiti la curent!

Articole

 • 16 october 2019Convectoare de perete ConvEco Cloud cu control prin Internet de la producatorul bulgar TESY

  Seria TESY ConvEco include ultima generatie de convectoare electrice cu montare pe perete, care indeplinesc cele mai inalte cerinte pentru aparate cu eficienta energetica. “Convectoarele ConvEco Cloud se caracterizeaza prin valoare maxima a eficientei energetice sezoniere. Datorita termostatului electronic incorporat si functiile inteligente mentinute, precum “Fereastra/usa deschisa”, “Pornire adaptiva”, “Control prin internet” si “Programator saptamanal 24/7”, acestea economisesc energie electrica si ofera confort utilizatorilor”, au declarat de la Tesy.

 • 17 september 2019Stamh Ltd a proiectat, livrat si implementat rafturi gravitationale mobile in hala de productie Gotmar (Bulgaria)

  Stamh Ltd OOD este o companie specializata in proiectarea, livrarea, instalarea, activitatea de service si inginerie completa a tuturor tipurilor de sisteme si solutii de depozitare. “La intocmirea proiectului pentru sistemul de depozitare Gotmar, a trebuit sa furnizam un numar maxim de rafturi gravitationale la un pret minim, inclusiv proiectarea si instalarea rafturilor nonstandarde, fiecare dintre care trebuia sa fie adaptat in mod individual la nevoile clientului”, au informat pentru BalkanEngineer.com de la compania Stamh.

 • 16 september 2019Additive Days: Beyond the Hype – renasterea conceptului si o scala mult mai impresionanta cu date noi in 2020.

  Noi date pentru forumul Additive Days au anuntat organizatorii. Cea de-a doua editie a conferintei va avea loc in perioada 20 – 23 februarie 2020 in loc de luna octombrie a a.c.. “Interesul tot mai mare fata de tehnologiile 3D si dorinta noastra de a acoperi toate aspectele legate de acest subiect, precum si pentru a satisface nevoile tot mai multe companii de productie care utilizeaza imprimarea 3D, au fost factorii care au determinat aceasta decizie din partea noastra”, au anuntat de la compania organizatoare a evenimentului B2N.

 • 13 september 2019Transpalete electrice cu catarg KM.RPS de la Veni & Co – potrivite pentru un regim de lucru greu in multe schimburi

  Producatorul bulgar lider de masini si echipamente de depozitare Veni & Co SRL (OOD) dezvolta, realizeaza si implementeaza pe piata bulgara si cea internationala masini rentabile cu inalta productivitate si performanta. Printre acestea se afla si transpaletele electrice cu catarg si operator in pozitie sezut si actionare electrica la angrenajul de directie KM.RPS. “Acestea sunt concepute pentru manipularea intensiva a incarcaturilor paletizate cu distante de manipulare predominant medii si cote de rafturi medii pana la inalte, au declarat de la companie.

 • 12 september 2019Kastiva: “Spectacolul trebuie sa continue”! Cu deciziile Beckhoff privind industria de divertisment, desigur!

  Compania LA ProPoint, specialist in dezvoltarea tehnologiilor privind industria divertismentului, a realizat o noua atractie teatrala si cinematografica pentru lantul statiunilor americane Great Wolf Lodge. “Cadrul din jurul ecranului este animat cu elemente de animatie integrate si proiectie video. Pentru a integra elemente video, animatronice si echipamente pentru automatizare, LA ProPoint utilizeaza tehnologia universala Beckhoff”, au dezvaluit de la compania bulgara dovedita de inginerie Kastiva OOD.

 • 22 august 2019Cum automatizarea productiei poate reduce accidentele de munca in conditiile Industry 4.0

  Printre provocarile de baza cu care se confrunta producatorii se afla dificultatile care acestia intampina pana cand gasesc specialistii potriviti pentru activitatea desfasurata. Studii recente confirma faptul ca gasirea personalului calificat continua sa fie problema numarul 1 pentru industria de astazi. Conform unor cercetari recente de piata, cu toate acestea, este putin probabil ca situatia sa se imbunatateasca in curand si se asteapta mai mult de jumatate din cele 4.6 milioane de noi locuri de munca in sectorul de productie sa ramana neocupate.

 • 21 august 2019Indumatic: Sistem de blocuri segmentate de la VSR pentru etansarea ansamblurilor de umplere la benzile transpor

  Pentru a se asigura o reducere a emisiilor de praf la ansamblurile de umplere ale benzilor transportoare, utilizarea unei etansari fiabile intre banda si carcasa ansamblului de umplere este obligatorie. “Aceste garnituri trebuie sa fie montate posibil cat mai usor si sa poata fi reglate astfel incat sa permita o compensare si inchidere a sloturilor care apar ca urmare a uzurii rolelor. O solutie fiabila este utilizarea blocurilor segmentate simple Carex de la VSR Industrietechnik, in locul benzilor de cauciuc conventionale”, au comentat de la compania Indumatic OOD.

 • 20 august 2019Glazura fina si neteda pentru productia dumneavoastra? Multiengineering poate realiza echipamentul corespunzator

  Suntem din nou pe o tematica gustoasa, din nou vor discuta despre dulciuri, glazura, alune, etc. Am dori sa impartasim cu dumneavoastra cateva retete delicioase de vara pentru un desert pregatit in mod profesional, dar adevarul este ca pentru a putea sa ne bucuram de toate lucrurile dulci, exista oameni – ingineri care au inventat tehnologia, instrumentele si masinile cu care acestea sa fie pregatite. De accea orientam din nou privirea catre compania bulgara Multiengineering ET, care sa dovedit cu solutiile sale unice pentru industria alimentara.

 • 19 august 2019Centru de prelucrare vertical M450 printre exponatele RAIS in timpul expozitiei EMO 2019

  Compania bulgara de inginerie mecanica RAIS OOD va lua parte la expozitia din acest an EMO 2019, care va avea loc in perioada 16 – 21 septembrie 2019 in or. Hannover, Germania. “Expozitia se va desfasura sub motto-ul „Smart technologies driving tomorrow’s production!“, sau “Tehnologiile inteligente impulsioneaza productia de maine!”. La standul nostru, vizitatorii vor putea vedea centrul vertical VMC350, strungul T250, centrul de prelucrare vertical M450 si masina de masurat ELBO HATHOR NIKKEN”, au informat de la compania RAIS.

 • 16 august 2019B2N: Explorati viitorul imprimarii 3D in cadrul „Additive Days 2019: Beyond the Hype“ din luna octombrie

  Va intrebati cu siguranta care sunt perspectivele in fata imprimarii 3D si care va fi locul acestei tehnologii in viata noastra de zi cu zi? Doriti sa aflati cum acestea pot schimba afacerea dumneavoastra si cum pot optimiza procesele dumneavoastra de productie? Atunci poftiti la „Additive Days 2019: Beyond the Hype“. “In perioada 4 – 6 octombrie 2019, Sofia Tech Park va gazdui cea de-a doua editie a conferintei. Sunteti bine veniti pentru a afla mai multe cu privire la tehnologia viitorului”, au adresat invitatia organizatorii evenimentului de la B2N.