Abonament gratuit

Abonati-va la buletinul nostru de stiri si fiti la curent!

Articole

 • 21 august 2019Indumatic: Sistem de blocuri segmentate de la VSR pentru etansarea ansamblurilor de umplere la benzile transpor

  Pentru a se asigura o reducere a emisiilor de praf la ansamblurile de umplere ale benzilor transportoare, utilizarea unei etansari fiabile intre banda si carcasa ansamblului de umplere este obligatorie. “Aceste garnituri trebuie sa fie montate posibil cat mai usor si sa poata fi reglate astfel incat sa permita o compensare si inchidere a sloturilor care apar ca urmare a uzurii rolelor. O solutie fiabila este utilizarea blocurilor segmentate simple Carex de la VSR Industrietechnik, in locul benzilor de cauciuc conventionale”, au comentat de la compania Indumatic OOD.

 • 20 august 2019Glazura fina si neteda pentru productia dumneavoastra? Multiengineering poate realiza echipamentul corespunzator

  Suntem din nou pe o tematica gustoasa, din nou vor discuta despre dulciuri, glazura, alune, etc. Am dori sa impartasim cu dumneavoastra cateva retete delicioase de vara pentru un desert pregatit in mod profesional, dar adevarul este ca pentru a putea sa ne bucuram de toate lucrurile dulci, exista oameni – ingineri care au inventat tehnologia, instrumentele si masinile cu care acestea sa fie pregatite. De accea orientam din nou privirea catre compania bulgara Multiengineering ET, care sa dovedit cu solutiile sale unice pentru industria alimentara.

 • 19 august 2019Centru de prelucrare vertical M450 printre exponatele RAIS in timpul expozitiei EMO 2019

  Compania bulgara de inginerie mecanica RAIS OOD va lua parte la expozitia din acest an EMO 2019, care va avea loc in perioada 16 – 21 septembrie 2019 in or. Hannover, Germania. “Expozitia se va desfasura sub motto-ul „Smart technologies driving tomorrow’s production!“, sau “Tehnologiile inteligente impulsioneaza productia de maine!”. La standul nostru, vizitatorii vor putea vedea centrul vertical VMC350, strungul T250, centrul de prelucrare vertical M450 si masina de masurat ELBO HATHOR NIKKEN”, au informat de la compania RAIS.

 • 16 august 2019B2N: Explorati viitorul imprimarii 3D in cadrul „Additive Days 2019: Beyond the Hype“ din luna octombrie

  Va intrebati cu siguranta care sunt perspectivele in fata imprimarii 3D si care va fi locul acestei tehnologii in viata noastra de zi cu zi? Doriti sa aflati cum acestea pot schimba afacerea dumneavoastra si cum pot optimiza procesele dumneavoastra de productie? Atunci poftiti la „Additive Days 2019: Beyond the Hype“. “In perioada 4 – 6 octombrie 2019, Sofia Tech Park va gazdui cea de-a doua editie a conferintei. Sunteti bine veniti pentru a afla mai multe cu privire la tehnologia viitorului”, au adresat invitatia organizatorii evenimentului de la B2N.

 • 15 august 2019Tesy prevede o crestere a veniturilor din vanzari cu 25% pentru 2019

  Producatorul bulgar si lider pe piata europeana de boilere si aparate de incalzire – Tesy OOD, a raportat vanzari in valoare de aproximativ 62 milioane euro pentru anul 2018. Obiectivul companiei pentru anul 2019 este de a atinge o cifra de afaceri de 78 milioane euro. Veniturile din vanzari pentru 2018 ale companiei Tesy sunt cu aproape 8% mai mari decat anul precedent. Iar pentru acest an de la companie asteapta o crestere a acestui punct cu noi 25%. Investitii in cuantum de 7 milioane leva (BGN) au fost facute pentru extinderea si imbunatatirea facilitatilor de productie, pentru active noi si mijloace de transport.

 • 30 july 2019Simlogic: Implementam controlere Simatic, deoarece acestea sunt o alegere inteligenta pentru sistemele de automatizare

  Controlerele programabile modulare Simatic de la Siemens sunt concepute pentru executarea sistemelor de automatizare cu grade diferite de complexitate. “Controlerele universale Simatic economisesc spatiu pentru instalare si se disting prin design modular flexibil. Gama larga de module poate fi utilizata pentru extinderea centralizata a sistemelor de automatizare sau pentru crearea structurilor descentralizate, in functie de sarcina specifica, prin optimizarea stocului de piese de schimb”, au informat de la compania Simlogic EOOD.

 • 29 july 2019Electrostivuitor comisionar vertical – KMSes.OR o proprie creativitate inginereasca de la Veni & Co

  Veni & Co SRL (OOD) este o companie bulgara lider in productia de masini si echipamente de depozitare. Compania demonstreaza in mod continuu un potential de extindere, renovare si modernizare a gamei sale actuale pentru productia de masini, inclusiv si astfel de clasa mai superioara, oferind mai multe solutii personalizate bazate pe modelele deja existente printr-o abordare strict individuala fata de fiecare client. Unul dintre proiectele pe care le-am realizat la cererea specifica a clientului este pentru electrostivuitorul comisionar vertical – KMSes.OR.

 • 24 july 2019Kastiva: Elmo Rietschle prezinta noi pompe de vid fara ulei C-VLR 62 si 122

  Compania germana Elmo Rietschle, parte din componenta grupului Gardner Denver, a dezvoltat o noua generatie de pompe de vid fara ulei cu tehnologie cu paleti. “Noile modele de pompe de vid fara ulei cu tehnologie cu paleti C-VLR 62 si 122 sedisting prin design compact si racire cu aer. Acestea sunt destinate pentru aplicatii in industria alimentara, prelucrarea materialelor plastice, prelucrarea lemnului si multe alte sectoare”, au anuntat de la compania Kastiva OOD. Modelele C-VLR 62 si 122 au fost dezvoltate ca raspuns la cererea consumatorilor si completeaza portofoliul larg de pompe de vid ale companiei Elmo Rietschle.

 • 18 july 2019Soltec: Platforma UR+ de la Universal Robots automatizeaza masini vechi prin cadrul robotilor colaborativi la o companie america

  All Axis Machining este o mica companie americana care la un moment dat a inceput sa aibe nevoie acuta de forta de munca. “Proprietarul companiei cauta solutie pentru automatizarea productiei, deoarece a fost nevoit sa plateasca pentru ore suplimentare de munca, atunci cand comenzile nu au putut fi finalizate la timp. Astfel, compania se incadreaza pe platforma Universal Robots+ cu arhitectura deschisa, care in cazul concret asigura o automatizare la sase operatiuni diferite prin intermediul robotilor colaborativi”, au anuntat de la compania Soltec.

 • 17 july 2019Adara Engineering: Pompele de butoi Jessberger sunt un asistent fiabil la manipularea fluidelor in zone inflamabile

  O propunere consecutiva de inalta calitate de la Adara Engineering EOOD privind industria agroalimentara si sectorul industrial! “Sistemele de pompare pentru butoaie cu brandul Jessberger din otel inoxidabil sunt asistentul perfect pentru umplerea, golirea sau transferul diferitelor substante, asigurand in acelasi timp o siguranta si la manipularea lichidelor inflamabile in zone cu diferite clase de pericol”, au declarat de la Adara Engineering – companie dovedita in domeniul echipamentelor de pompare pentru sectorul civil si industrial.