Abonament gratuit

Abonati-va la buletinul nostru de stiri si fiti la curent!

Articole

 • 09 september 2020T&D Engineering este un partener de inginerie preferat in domeniul energeticii, electrotehnicii si electronicii

  T&D Engineering este o companie bulgara dovedita, specializata in desfasurarea diverselor activitati de inginerie in domeniul energeticii, electrotehnicii si electronicii. “Compania noastra dispune de proiectanti cu calificare completa de proiectare pentru pregatirea proiectelor la partea “Electricitate”. Dezvoltandu-si activitatea din 2004 pana in prezent, T&D Engineering sa dovedit ca partener de inginerie si integrator de sistem de incredere pentru implementarea si constructia sistemelor SCADA si a produselor pentru automatizare industriala ale companiilor Schneider Electric & Siemens”, au dezvaluit in final de la companie.

 • 31 august 2020Faceti cunostinta cu boilerul cu tampon (buffer) pentru instalatia de incalzire si productia de ACM de la Tesy

  Daca sunteti in cautarea unui boiler cu volum mare (BVM), care combina intr-un singur dispozitiv tampon pentru instalatia de incalzire si productia de apa calda menajera (ACM) pe principiul instantaneu, atunci urmatoarele randuri sunt special destinate pentru dumneavoastra. Producatorul bulgar dovedit Tesy ofera aceasta solutie tehnologica in trei variante combinate –BVM igienic cu serpentina, BVM igienic cu serpentina si schimbator de caldura, precum si BVM igienic cu serpentina si doua schimbatoare de caldura.

 • 17 august 2020Tehnologii digitale avansate si inovatii in imprimarea 3D – un accent in dezvoltarea B2N

  Echipa BalkanEngineer.com a avut placerea de a face parte din ziua usilor deschise “B2N Your 3D Partner”, care a avut loc la sediul unuia dintre pionierii tehnologiei 3D de la noi din tara, compania B2N. Accentul evenimentului a fost stabilit pe noul model de imprimante 3D de format larg – Form 3L, care are o tehnologie imbunatatita si de cinci ori mai mare volum de lucru, viteza si precizie. Tehnologia utilizata de masina este LFS (Low Force Stereolithography). Aceasta imbunatateste metoda SLA (Stereolithography).

 • 13 august 2020Boilerele SimpatEco de la TESY – inovatie tehnica europeana “Made in Bulgaria”

  De la infiintarea sa si pana acum compania bulgara Tesy lucreaza pentru cresterea standardelor in acest sector industrial. Aceasta este un lider global recunoscut in inovatii si creator de solutii moderne pentru caldura si confort. “In ultimul deceniu, am implementat o gama larga de produse si solutii tehnologice brevetate, care sunt in deplina conformitate cu cerintele moderne pentru eficienta energetica si ecologie. Una dintre dezvoltarile noastre cele mai noi sunt boilerele electrice SimpatEco, care sunt proiectate in conformitate cu cele mai inalte standarde europene de siguranta si cerinte de calitate”, au anuntat pentru BalkanEngineer.com de la sediul Tesy.

 • 13 august 2020Un zambet alb stralucitor cu B2N si noile rasini biocompatibile Custom Tray Resin de la Formlabs

  “Rasinile biocompatibile mult asteptate de la Formlabs sunt deja disponibile pe piata bulgara”, au anuntat pentru BalkanEngineer.com de la firma B2N – pionier in tehnologiile 3D si partener oficial al producatorului la noi in tara. “Cu acestea puteti imprima direct linguri individuale de amprentare pentru implanturi, coroane, poduri sau proteze. Alegeti doar noua Custom Tray Resin de la Formlabs Dental si extindeti-va capacitatile chiar acum”, au mai explicat de la compania bulgara.

 • 05 august 2020Corectoare pentru gaze naturale de noua generatie, produse de catre Unisyst Engineering

  Compania bulgara Unisyst Engineering este specializata in dezvoltarea si productia de dispozitive si sisteme de automatizare,intemeiate pe elemente de baza moderne si pe utilizarea tehnologiilor moderne. “Dispozitivele pentru corectare, pe care le dezvoltam, sunt destinate pentru corectia consumului de gaze naturale dupa temperatura, presiune si compozitia gazului.Produsele pe care le oferim sunt fie de tip omologat sau cu conformitate evaluata potrivit Directivei 2004/22/CE”, au explicat specialistii de la companie pentru BalkanEngineer.com.

 • 03 august 2020Cum sa alegi hota potrivita? Comenteaza expertii de la compania Tesy

  Ceea ce ne poate impresiona intr-adevar intr-o bucatarie moderna, nu este nici dimensiunea, nici mobilierul, nici macar cuptorul. Tot ceea ce dorim este aroma bucatelor pregatite sa vina doar din farfurie! Modul de a realiza acest lucru este printr-o ventilatie si aspiratie fiabila, care este selectata astfel incat sa garanteze rezultate eficiente. Cum sa alegem hota potrivita pentru BalkanEngineer.com au comentat de la Tesy – lider european in productia de boilere, echipamente de incalzit si aparate electrocasnice. “Pentru a fi eficienta o hota de bucatarie trebuie sa fie capabila sa efectueze 10 purificari ale aerului in incapere in interval de 1 ora”, au explicat de la Tesy.

 • 01 august 2020EOS – lider mondial si standard de calitate in imprimarea industriala 3D este deja in Bulgaria in parteneriat cu compania B2N

  Compania EOS este lider mondial in imprimarea industriala 3D pe metal si polimeri, care ofera solutii integrate pentru productia aditiva. EOS si-a ales ca reprezentant oficial in Bulgaria compania stabilita pe piata noastra pentru tehnologie 3D B2N. “A sosit momentul sa anuntam noul nostru parteneriat, care am reusit sa realizam imediat dupa conferinta noastra pentru imprimare 3D – Аdditive Days 2020. Suntem flatati ca EOS ne-au ales exact pe noi si au intalnit in persoana noastra un partener demn”, au declarat pentru BalkanEngineer.com de la compania bulgara B2N.

 • 23 july 2020SpaceCAD: “Toate functiile care ati solicitat. Intreaga valoare de care aveti nevoie!” – Solid Edge 2021 este deja aici

  Compania bulgara SpaceCAD, care furnizeaza solutii de prima clasa CAD/CAM/CAE si servicii de inginerie pentru proiectarea si fabricarea produselor in diverse sectoare industriale, a declarat pentru BalkanEngineer.com ca pe 15 iunie 2020, Siemens Digital Industries Software a anuntat Solid Edge 2021. Noua versiune a software-ului tehnologic este intitulata “Toate functiile care ati solicitat. Intreaga valoare de care aveti nevoie!”. SpaceCAD este partener oficial si reprezentant al produselor si serviciilor Siemens Digital Industries pentru Bulgaria.

 • 22 july 2020Purificator de aer Tesy: fara mirosuri neplacute, praf si microorganisme la domiciliu

  Doriti cel putin la domiciliu sa fiti inconjurati de aer curat, fara microorganisme, fara contaminari si mirosuri neplacute? Producatorul bulgar dovedit Tesy are o solutie pentru dumneavoastra, deoarece o parte din portofoliul sau este purificatorul special de aer Tesy, in care sunt introduse un numar de 6 filtre, prin care dispozitivul neutralizeaza mirosurile neplacute, retine particulele grosiere, praful si particulele fine de praf, distruge microbii, bacteriile si virusurile. “Aerul patrunde prin fantele special concepute aflate pe panoul frontal al dispozitivului si iese din partea superioara spate printr-o grila de siguranta deasupra ventilatorului”, au explicat de la Tesy.