Abonament gratuit

Abonati-va la buletinul nostru de stiri si fiti la curent!

Articole

 • 17 february 2021H3 - axa de precizie cu stabilitate ridicata – dezvoltata de inginerii de la Rais

  Axul H3, care este produs de compania lidera bulgara constructoare de masini RAIS, atinge 10 000 rotatii per min și este proiectat in mod constructiv cu o transmisie precisa cu curea si rulmenti de precizie hibrid ceramici incastrati pentru obtinerea unei dilatari termice mai mici si vibratii reduse. “Masina nu este echipata cu o structura complexa pentru rotirea mandrilei sculei. In schimb, o constructie speciala a bratului permite acces pana la centrul axei si in acelasi timp elimina posibilitatea de aparitie a unor deteriorari. aPentru rotirea magaziei este utilizat un servomotor, care asigura o viteza mare, elimina erorile de pozitionare si reduce timpul de inlocuire”, au explicat inginerii de la RAIS.

 • 08 february 2021T&D Engineering cu experienta indelungata si numeroase proiecte realizate cu succes la construirea sistemelor SCADA

  T&D Engineering ofera o gama larga de servicii in domeniul energeticii, electrotehnicii, automatizarilor si electronicii. Unul dintre domeniile principale in care compania isi dezvolta activitatea este proiectarea, implementarea si intretinerea sistemelor automatizate SCADA. “SCADA este o arhitectura a sistemului de control care include calculatoare, retele de comunicatii date si interfete grafice de utilizator pentru gestionarea si exploatarea proceselor si proiectelor. Suntem mandri de numeroasele sisteme SCADA realizate cu succes in diferite sectoare de productie”, au comentat pentru BalkanEngineer.com de la T&D Engineering.

 • 29 january 2021Indumatic: Sistemul de dezinfectare si umidificare cu ultrasunete Sani-Room de la PNR Italia ofera un mediu sigur

  “Sani-System foloseste o noua tehnologie de la PNR Italia, care este special conceputa pentru a oferi un mediu de viata mai sigur. Noua completare Sani-Room face parte din gama de produse umidificatoare cu abur rece, denumite inca cu ultrasunete, folosind puterea undelor sonore pe care urechea umana nu le poate detecta. Acestea sunt insa capabile sa pulverizeze apa si sa o transforme intr-o ceata dezinfectanta apoasa, care sa fie dispersata in mediul inconjurator”, au comentat pentru BalkanEngineer.com de la compania Indumatic.

 • 18 january 2021Eliminati umezeala si mucegaiul din locuinta cu dezumidificatoarele Tesy

  Petrecem tot mai mult timp acasa, iar mai ales in sezonul de iarna grija pentru aerul din incaperi este principala noastra prioritate. Prin urmare, astazi va vom face cunostinta cu solutiile de dezumidificare ale producatorului bulgar Tesy, care au o puternica capacitate de dezumidificare, datorita careia mentin umiditatea aerului la niveluri optime. Dezumidificatorul este proiectat astfel incat sa fie compact si usor. Rotile din partea de jos faciliteaza mutarea acestuia in diferite locuri ale incaperilor. Designul atractiv si nivelul redus de zgomot in timpul functionarii, care nu depaseste 46 dB (A), sunt doar cateva dintre avantajele solutiei.

 • 11 january 2021Puteti castiga batalia impotriva calcarului cu ajutorul boilerelor Tesy Anticalc – acum cu un design nou, mult mai elegant

  Daca locuiti intr-o zona cu apa dura, atunci batalia impotriva calcarului pentru dvs. este zilnica, in acelasi timp si neplacuta. Inevitabil, depozitele de minerale de la o astfel de apa se acumuleaza pe aparatele electrice si le deterioreaza. Producatorul bulgar dovedit Tesy are insa o solutie! “Boilerele din familia Anticalc sunt concepute pentru o functionare fara probleme, pe termen lung si fiabila in zone cu apa dura, puternic mineralizata si/sau agresiva. Acum cu un design nou, mult mai elegant”, au declarat pentru BalkanEngineer.com de la companie.

 • 30 november 2020B2N: Imprimarea 3D si Ultimaker schimba regulile jocului in industria alimentara

  Datorita dinamicii in cererea si comportamentul consumatorilor, producatorii de alimente si bauturi trebuie sa fie flexibili si adaptabili, pentru a reusi in competitia de pe piata. Astazi, prin intermediul companiei bulgare dovedite B2N, va vom face cunostinta cu unul dintre liderii pe piata care utilizeaza tehnologiile Ultimaker pentru a-si reduce costurile. Gerhard Schubert imprima instrumente personalizate pentru masinile sale legate de ambalarea produselor alimentare, care livreaza catre unele dintre cele mai mari nume din industria alimentara. Desi componentele imprimate 3D au un succes imens, trimiterea acestora catre clienti dureaza mult timp.

 • 30 october 2020Filkab Distributie: Specializam in productia si instalarea de tablouri electrice, dispozitive complete de distributie si PTAB

  Filkab este o companie bulgara de productie, inginerie si comercializare in domeniul echipamentelor electrice si al instrumentelor de automatizare. Datorita cresterii activitatilor de afacerii, Filkab a fondat compania Engineering EAD. “Engineering EAD este compania cu cel mai numeros personal din grupul de companii Filkab. Compania are in dotare echipamente moderne si licente pentru productia de tablouri testate de tip ale producatorilor europeni de renume”, au informat pentru BalkanEngineer.com de la Filkab Distributie SRL.

 • 09 october 2020Laboratoarele acreditate Unisyst evalueaza mijloace de masurare cu metode moderne si profesionalism

  Compania Unisyst este un organism notificat pentru evaluarea conformitatii mijloacelor de masurare potrivit Directivei 2004/32/UE. Structura companiei include laboratoare acreditate pentru verificarea, calibrarea si evaluarea mijloacelor de masurare. “Dovada privind calitatea superioara constanta a serviciilor noastre sunt clientii nostrii multumiti, mare parte dintre care efectueaza recalibrare la mijloacele lor de masurare si standarde inca de la infiintarea laboratorului”, au informat pentru BalkanEngineer.com de la compania Unisyst.

 • 01 october 2020Premiul True Leaders de la ICAP Bulgaria a distins activitatea de succes si rezultatele inalte ale companiei Tesy

  La sfarsitul anului tema realizarilor din sectorul corporativ este deosebit de actuala. Obiectivul de a reflecta rezultatele din activitatea unora dintre companiile lidere din Bulgaria au si premiile True Leaders, anuntate in luna decembrie a acestui an, acordate de ICAP Bulgaria, parte a celui mai mare grup de servicii de informare si afaceri din Europa de Sud-Est ICAP. Printre laureatii premiului din acest an se numara si compania bulgara de productie Tesy. True Leaders este o initiativa care se desfasoara pentru al optulea an consecutiv si distinge companiile care indeplinesc criterii masurabile si obiective.

 • 21 september 2020TESY Modeco Cloud – boilerul inteligent care va invata obiceiurile mai repede decat partenerul dvs.

  Acesta este inteligent, modern, elegant si va invata obiceiurile in mai putin de o saptamana. Nu, nu vorbim despre barbatul din vise, ci despre un boiler neobisnuit care se distinge printr-o eficienta energetica exceptionala si functii inteligente. “Boilerele electrice Modeco Cloud permit controlul prin internet din oricare punct de pe lume prin intermediul aplicatiei mobile tesyCloud, disponibila in mod gratuit pentru toti utilizatorii Android si iOS”, au anuntat pentru BalkanEngineer.com de la producatorul bulgar dovedit Tesy.