Бесплатна претплата

Претплатите се на наш билтен и увек будите у току!

SAER Elettropompe S.p.A.

SAER Elettropompe S.p.A.

https://www.saerelettropompe.com/en/home

SAER Elettropompe је водећи италијански произвођач и добављач површинских и потопљивих пумпи и мотора, са преко 70 година искуства и традиције на италијанском и међународном тржишту. Као доказани специјалиста у сектору водовода, SAER својим купцима и партнерима пружа комплетна иновативна решења, максималну флексибилност и ефикасност уз гаранцију квалитета „Made in Italy“.

 

Производни програм компаније SAER представља преко 1.300 различитих типова потопљивих и центрифугалних пумпи и мотора, који покривају и најзахтевније примене у домаћинству и индустрији, пољопривреди и наводњавању, водоснабдевању,  поморству, рударству, индустрији нафте и гаса итд.

 

Широк спектар решења за пумпе компаније укључује центрифугалне периферне електричне пумпе, центрифугалне електричне пумпе са два супротна ротора, центрифугалне једностепене електричне пумпе, центрифугалне самоусисне електричне пумпе, вишестепене хоризонталне и вертикалне центрифугалне електричне пумпе, нормализоване центрифугалне моноблок пумпе, зупчасте електричне пумпе, центрифугалне електричне нормализоване пумпе са продуженим вратилом, центрифугалне одвојено спрегнуте нормализоване електричне пумпе, дренажне пумпе, канализационе пумпе, базенске пумпе, радијалне и полуаксијалне центрифугалне потопљене електричне пумпе, двопроточне центрифугалне електричне пумпе, хидрофорни системи итд.

 

Портфолио електромотора компаније SAER представљају различити модели копнених и подводних мотора, укључујући нетоксични мотори пуњени уљем и мотори са потпуно премотавањем од 4" до 12", снаге од 0.37 kW до 300 kW и фреквенције 50 и 60 Hz.

 

Комплетна решења компаније доступна су на тржишту у различитим верзијама у погледу материјала - ливено гвожђе, угљенични челик, бронза и нерђајући челик AISI 316, DUPLEX. Избор најквалитетнијих материјала прати строга контрола квалитета готових производа, који се тестирају у савременим лабораторијама компаније SAER Elettropompe. Праћењем сваке фазе производног процеса и спроведеним тестовима, покривени су највиши европски стандарди енергетске ефикасности и хидраулике, што компанију ставља на водећу позицију не само на италијанском већ и на међународном тржишту.

Kontakti

Инж. Александър Георгиев - Area Sales Manager

Телефон: +359 87 673 4516 (Viber, WhatsApp) 

E-mail: aleksandar.georgiev@saer.it

Materijali за SAER Elettropompe S.p.A.

  • 23 november 2023Вертикална центрифугална пумпа Saer TMV оптимизује наводњавање и трошкове енергије на терасастој плантажи авокада у Чилеу

   Наша традиционална идеја о аграрним површинама су пространа и равна поља. Али у различитим регионима света, пољопривредно земљиште може изгледати радикално другачије. Такав је случај, на пример, са плантажом авокада у Чилеу, која се налази на терасама на стрмим брдима. Такав терен чини наводњавање правим изазовом, али на срећу, решење је пронађено захваљујући вертикалним вишестепеним пумпама Saer TMV. Инжењер Александар Георгиев, регионални продајни представник компаније Saer Elletropompe за Бугарску, Северну Македонију, Албанију, Косово, Грчку и Кипар, испричао је више о њима и њиховој интеграцији у чилеанске плантаже.

  • 29 september 2023Пумпни системи компаније Saer са заштитом од корозије обезбеђују високу поузданост процеса у постројењима за морске воде

   У настојању да задовољи растућу глобалну потражњу за слатком водом, сектор водоснабдевања тражи различите алтернативе, од којих је једна десалинизација морске воде, која се користи и за индустријску и за цивилну примјену. Поред самих објеката за десалинизацију, комплетне инсталације укључују и пумпне системе потребне у различитим фазама технолошког процеса. У том контексту, један од етаблираних италијанских произвођача пумпи – компанија Saer, обезбеђује пумпе са неопходним карактеристикама за ову област примене. Шта су серије и чему служе, објаснио је за портал BalkanEnginner.com инжењер Александар Георгиев, регионални продајни представник компаније Saer Elletropompe.

  • 25 august 2023Saer Elettropompe: Предлажемо широк спектар висококвалитетних пумпних решења за морску воду

   „Значајан део наше активности односи се на извршавање наруџби са специфичним захтевима за пумпна решења, као што су производи са применама за морску воду, бродоградњу и транспортне активности. Чак и са њима, потрошачи могу да рачунају на изузетно повољно просечно време испоруке од око три недеље. Додатни објекат је мрежа дистрибутивних канцеларија Saer Elettropompe у више од 100 земаља широм света, са којом постижемо високу експедитивност и квалификовану подршку“, овим речима је инг. Александар Георгиев, регионални продајни представник компаније Saer Elettropompe за Бугарску, Северну Македонију, Албанију, Косово, Грчку и Кипар.

  • 01 august 2023Saer: "Потопне канализационе пумпе серије SD концентришу сву стручност, достигнућа и добре праксе нашег тима"

   Данас је ситуација на тржиштима сировина и материјала изузетно динамична. Ово представља изазов не само за нормално функционисање многих производних компанија, већ и за читаве секторе. Снабдевање је често тешко или немогуће, цене расту, а произвођачи и добављачи послују у непредвидивом окружењу. Како један од светских лидера у производњи пумпи, пумпне опреме и мотора компаније Saer Elettropompe, проналазе одговор на сложене изазове, за читаоце Инженер.bg, инж Александар Георгиев, регионални продајни представник италијанске компаније за Бугарску , Северна Македонија, Албанија, Косово, Грчка и Кипар.

  • 29 june 2023Saer: Производимо преко 800 врста висококвалитетних пумпних решења за сваки сектор индустрије и грађевинарства

   Једва да је 1951. године, када је основао своју малу фабрику са троје запослених, Карло Фавела замислио да ће једног дана име Saer бити препознато широм света као симбол италијанског квалитета и технолошке иновације у области пумпних решења. Пут од мале производне фабрике специјализоване углавном за пумпе за пољопривреду у региону северне провинције Ређо Емилија до шест модерних фабрика са високим степеном аутоматизације и портфолиом од преко 800 врста производа за широк спектар примена значи јединствено искуство које се граничи са најхрабријим инжењерским сновима. Ево, 70 година касније.

  • 06 june 2023Saer: Ако су ваше пумпе блокиране течностима са високим садржајем чврстих материја и високим вискозитетом, имамо решење - серију

   Решења за пумпање за течности високе густине су дизајнирана и произведена да одговоре на бројне техничке изазове у вези са густином течности, на пример потребу за већом снагом мотора и могућу абразивност пумпаних супстанци. „Када бирате решење за пумпање за течности са високим вискозитетом или садржајем чврстих материја, најбоље је да се консултујете са професионалцем како бисте разговарали о свим неопходним карактеристикама пумпе као што су перформансе, глава, снага мотора, материјали итд. у светлу планиране намене“, прокоментарисао је регионални менаџер продаје компаније Saer за Бугарску, Северну Македонију.

  • 19 april 2023Саеров Хибридни соларно-конвенционални пумпни систем компаније Saer наводњава 4.000 ha у Централној Азији

   Доступност приступачног извора пијаће воде један је од основних услова за постојање људског живота, флоре и фауне. Понекад је ово изазов, а примена пумпних система у водоснабдевању зависи од тога да ли се у близини налазе извори електричне енергије. У многим периферним областима недостаје инфраструктура за пренос електричне енергије, па ОИЕ* технологије долазе у помоћ, а компаније које послују у сектору вода нуде све иновативнија и ефикаснија решења за пумпање. Један од најугледнијих произвођача са импресивном палетом пумпи, пумпне опреме и мотора је италијанска компанија Saer Elettropompe.

Чланци

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 05 december 2023КМТ Сервис: Gossen Metrawatt и Vivax Metrotech нуде ефикасна решења за лоцирање и испитивање инфраструктуре

  Скривена од очију обичног корисника, подземна инфраструктура је често одлучујућа за развој датог насеља или чак читавог региона. Невидљиви за око, путеви водовода, канализације, напајања и комуникација представљају озбиљне изазове за стручњаке задужене за њихово одржавање. Они су такође критична инфраструктура са становишта индустријских предузећа. Због тога доказана компанија КМТ Сервис, која је у партнерству са афирмисаним светским брендовима као што су компаније Gossen Metrawatt и Vivax Metrotech, тржишту обезбеђује решења оптималног квалитета.

 • 02 december 2023Лазатек: ЦНЦ центри за глодање зупчаника компаније YG Tech комбинују високу технологију, прецизну машинску обраду

  Јужнокорејска компанија YG Tech (Yunil Gear Tech) је доказани произвођач ЦНЦ центара за сечење зупчаника, који има већ 60-годишњу историју. Од свог оснивања 1963. године, његов тим је дизајнирао, развио и произвео широк спектар висококвалитетне опреме. „Више од 80% произведених машина Yunil намењено је извозу у десетине земаља широм света. Одликују се високим квалитетом, одличним техничким карактеристикама и разним додацима. Компанија је сертификована по међународним стандардима СЕ, ISO 14001:2004 и ISO 9001:2008“, саопштила је основана компанија Лазатек, која нуди универзалне машине за сечење зупчаника Yunil Machine.

 • 02 december 2023Са својим импресивним демонстрацијама 3D технологије, штанд компаније GreMa 3Dбио је једно од врућих тачака

  Посетиоци овогодишњег издања манифестације MachTech & InnoTech имали су прилику да присуствују импресивним демонстрацијама из области роботике, дигиталних и 3D технологија, међу којима су се посебно издвојили експонати представљени на GreMa 3D. У хали 3, на штанду С 12 у Интер Експо Центру - Софија (ИЕЦ), стручна јавност је могла да додирне репрезентативан узорак комплексног производног портфолија компаније. GreMa 3D тим је представио два нова Scantech 3D скенера, делове штампане индустријским 3D штампачем француског произвођача Lynxter, комплетан комплет за 3D штампање Sinterit Lisa Pro.

 • 02 december 2023Пратећи најновије технолошке трендове у портфолију компаније Siemens, тим компаније САТ интегрише модерне системе

  Са својом више од 30 година историје, искуства и доказаног професионализма, компанија Системи Аутоматика Технологије – САТ ЕООД је поуздан партнер индустрије у развоју и целокупном инжењерингу производа, система и решења за аутоматизацију процеса. Компанија има много успешно реализованих пројеката у различитим индустријским секторима широм света. Као извозно оријентисана компанија, САТ има успостављене позиције у Србији, Косову, Нигерији, Азербејџану, Мађарској, Аустрији, Русији итд. Велики део интегрисаних аутоматизованих система за контролу технолошких процеса.

 • 29 november 2023Телетек Електроникс је представио своја нова решења за аларм и безбедност на специјализованом семинару у свом новом погону

  Крајем октобра ове године реномирани произвођач алармне и сигурносне и противпожарне опреме Телетек Електроникс је био домаћин догађаја посвећеног најновијим системима за дојаву пожара и сигурносне системе. Одржан је у новој производној бази компаније Телетек Електроникс у Софији и окупио је многе инсталатере, дизајнере и представнике бизниса у нашој земљи. Догађај је био фокусиран на најновија достигнућа Телетек Електроникс у области пожарног аларма, решења за подручје, гласовне евакуације и јавног оглашавања, укључујући нову NATRON линију бежичних уређаја за дојаву пожара, нови SPIKA систем гласовне евакуације и јавног оглашавања и Тeletek CLOUD.

 • 29 november 2023Мерни инструменти Megger су проверен и поуздан помоћник за поуздано одржавање електричне опреме у индустрији

  Megger има дугу историју иновација која је резултат тесне сарадње компаније са својим клијентима у решавању њихових тренутних и будућих техничких изазова. Компанија је основана 1889. године, када је британски инжењер Сидни Евершед изумео први мегоомметар. Она је одувек била пионир у проналаску електричне опреме за тестирање, а раних 1900-их њени инжењери су створили AVO. То је први аналогни мултиметар који тестира струју (А), напон (V) и отпор (О), одакле потиче име компаније AVO International. Чак и у овим раним годинама, Megger је успео да се прилагоди променљивим технологијама и индустријским захтевима уз многе проналаске и патенте.

Види све »

Новости

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 04 december 2023Србија преговара са Бугарском о изградњи брзе железничке пруге од Ниша до Софије

  Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Србије Горан Весић рекао је да Србија поред изградње железничке пруге Ниш-Димитровград са Бугарском ради на успостављању везе између луке Видин и Зајчар и брзе пруге од Ниша до Софије. Ово сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта BTA. Министар је додао да Турска ради и на деоници од Истанбула до турско-бугарске границе. Када Софија буде повезана са овом границом, постојаће брза железничка линија од Ниша до Истанбула. Таква линија ће бити и за Скопље, Солун и Атину, додао је он. Након реконструкције пруге Ниш-Димитровград, возови на њој саобраћаће 120 km/h. Линија ће бити електрификована и са високим нивоом безбедности.

 • 29 november 2023Немачка компанија Muehlbauer гради фабрику за монтажу батерија и машина за горивне ћелије у Србији

  Немачка компанија Muehlbauer Automation doo, део Muehlbauer Group, планира да изгради технолошки парк за монтажу делова за машине за батерије и горивне ћелије у северном делу Источне пословне зоне у Старој Пазови, Србија. Ово је сазнао портал BalkanEngieer.com са сајта Cijeurope.com. Идејни пројекат, који је израдио NORTH Engineering doo Subotica, обухвата изградњу троспратне производне базе са канцеларијским делом. Инвестиција Muehlbauer Group у Србију долази годину дана након што је Министарство привреде најавило нова улагања у секторе производње аутомобилске и електро опреме у вредности од 180 милиона евра.

 • 27 november 2023Албанија и Косово граде нову железничку везу са уговором за 168,9 милиона лека

  Две приватне компаније градиће железничку пругу између Драча и Приштине, сазнаје портал BalkanEnigeer.com са сајта БТА. Компаније чланице аустријско-албанског конзорцијума ILF Consulting Engineers Austria GmbH – ABKONS SH.P.K., добиле су уговор од албанске владе за израду студије изводљивости и концепта за изградњу железничке пруге која повезује приморски албански град са главним градом Косова. Пројекат, процењен на 168,9 милиона албанских лека, има за циљ стварање нове транспортне везе између Албаније и Косова, унапређење трговинске и економске сарадње између две земље.

 • 24 november 2023Бугарско-македонски економски састанак јача билатералне пословне односе између две земље

  У заједничком настојању да ојачају економске везе, компаније у Северној Македонији које се баве пословним односима са Бугарском окупиле су се у Скопљу на кључном састанку, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта БТА. Скуп, који су организовали Бугарска амбасада и Македонско-бугарска привредна комора (MBCC), илуструје отпорност и динамику билатералних пословних партнерстава која настављају да се развијају упркос изазовном економском окружењу последњих година. Бугарска заузима позицију петог по важности трговинског партнера Северне Македоније и друге по важности извозне дестинације.

 • 22 november 2023Србија планира улагање од 2 милијарде евра у обновљиву енергију кроз сарадњу са кинеским компанијама

  Влада Србије планира да сарађује са кинеским компанијама Shanghai Fengling Renewable и Zidjin Mining Group на развоју обновљиве хибридне соларне и ветроелектране капацитета најмање 1,5 GW, са циљем да производи 30.000 тона обновљивог водоника годишње, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта icis.com. Кинеска организација Shanghai Fengling Renewables заинтересована је за улагање у капацитете обновљиве енергије и капацитете складиштења у Србији, посебно у производњу обновљивог водоника, а стратешки партнери за Србију Zidjin Mining Group разматрају изградњу хибридне електране у Борском округу, Источна Србија.

 • 20 november 2023Бугарска компанија Invenio Partners и аустријски ACP стварају водећег провајдера пословне и ИТ обуке у Србији

  Бугарска инвестициона компанија Invenio Partners и Accession Capital Partners са седиштем у Бечу купили су јединицу за стручно образовање српске компаније Link Group и планирају да је искористе за изградњу водећег добављача ИТ и пословног стручног образовања у југоисточној Европи. Ово сазнаје портал BalkanEngieer.com са сајта intellinews.com. Вредност аквизиције није обелодањена. Invenio и ACP ће помоћи компанији Link Group да развије своју понуду производа како би задовољила све веће потребе за усавршавањем младих професионалаца.

Види све »

Догађаји

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 05 december 2023Нова фабрика вакцина за животиње са сертификатом GMP отвара се у Разграду у Бугарској

  Филијала Биовет Разград, бугарски произвођач додатака исхрани и лекова за животиње, покренула је иновативни пројекат за производњу вакцина за индустријско сточарство, сазнаје портал BalkanEnigeer.com са сајта BTA. Нова фабрика ће се фокусирати на производњу вакцина за птице, свиње и говеда, а уложено је близу 140 милиона евра. Теменуга Газдова, директорка Биовет-филијала Разград, објаснила је да је инвестиција усмерена на изградњу модерног погона који испуњава високе стандарде ветеринарске медицине. Објекат поседује опрему и технолошке процесе који се лако могу користити за производњу хуманих лекова.

 • 02 december 2023Бранка Славески преузима дужност генералног директора северномакедонске винарије Tikveš од 1. јануара 2024. године

  Северномакедонски произвођач вина Tikveš именовао је Бранку Славеску за новог генералног директора, сазнаје портал BalkanEnigeer.com са сајта SeeNews.com. Славеска ступа на дужност 1. јануара 2024. године. Tikveš је 29. маја ове године отказао уговор о раду досадашњем генералном директору предузећа - Радошу Вукићевићу, не наводећи разлоге за одлуку. Вукићевић је био директор винарије од 2017. године, а вршилац дужности директора након пуштања на слободу био је Светозар Јаневски. Од почетка следеће године ту функцију преузима Бранка Славеска.

 • 01 december 2023Румунска компанија E.ON поставила је фотонапонску инсталацију за произвођача цигле Cemacon

  E.ON Energie Romania је завршила ново фотонапонско постројење за потребе румунског произвођача цигле Cemacon, сазнаје портал BalkanEnigineer.com са сајта Green-forum.eu. Вредност инвестиције износи око 850.000 евра. Са инсталисаним капацитетом од преко 1MWh, постројење ће опслуживати важан део потреба за електричном енергијом индустријског парка Recea. Као резултат тога, Cemacon ће годишње смањити своје емисије за око 300 t CO2 и оптимизовати трошкове енергије за око 83.000 евра. На крову фабрике Recea постављен је систем који се састоји од 2.176 фотонапонских модула са монокристалном технологијом.

 • 28 november 2023Општина Свиштов представила је пројекат изградње Дунавског индустријско-технолошког парка вредан 50 милиона евра

  Општина Свиштов (Бугарска) је на корак до реализације свог амбициозног плана за стварање Дунавског индустријско-технолошког парка, након што је званично поднела предлог пројекта за инвестиције вредне око 50 милиона евра, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта БТА. Иницијатива је део процедуре BG-RRP-3.007 „Програма јавне подршке развоју индустријских подручја, паркова и сличних територија и привлачењу инвестиција“ у оквиру Националног плана за опоравак и одрживост. Сагласност Општинског већа омогућава да „Индустријско технолошки парк – Свиштов“ ЕООД конкурише за финансирање.

 • 23 november 2023Aquila купује румунског произвођача аеросола за аутомобиле Romtec за 3,2 милиона евра

  Румунска компанија за дистрибуцију и логистику робе широке потрошње Aquila саопштила је да ће купити 100% локалног произвођача ауто аеросола Romtec, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта SeeNews.com. Трансакција, вредна 3,2 милиона евра (3,42 милиона долара), биће завршена након ревизије и након добијања регулаторних сагласности од антимонополског тела. Поводом велике инвестиције, Каталин Василе, извршни директор компаније Aquila, открила је да компанија планира да направи још аквизиција у будућности. Romtec је основан пре 30 година и тренутно је у власништву компанија Green Ideas Group MTC (80%).

 • 21 november 2023Албанска инвестициона компанија Gjonaj Group Holdings купила је компанију GreeNNat Solar Park Ballsh за 1,95 милиона евра

  Компанија специјалне намене албанске инвестиционе компаније Gjonaj Group Holdings купила је компанију GreeNNat Solar Park Ballsh, која развија соларну електрану од 100 MW у Балшу, у јужној Албанији, за 1,95 милиона евра, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта Serbia-energy.eu. Infotelecom-Albsolar 3, основан у априлу ове године од стране компаније Gjonaj и компаније за развој обновљивих извора енергије Ener Trade, купили су компанију GreeNNat од локалне грађевинске и енергетске групе Shijaku.

Види све »