Бесплатна претплата

Претплатите се на наш билтен и увек будите у току!

Чланци

MTG тражи партнера за остварење производње топлог поцинковања потапањем и врућим цинковањем

02 january 2019

In Bulgarian   In Macedonian

 

Доказана бугарска компанија Метал Технологија Група АД тражи новог партнера за увођење специјалних премаза на детаље које производи компанија. У структуру холдинга укључене су три ливнице – Осам, Алуцом и Центромет, које производе различите технологије. "Да бисмо нашим купцима осигурали висококвалитетну и целовиту производњу, потребан нам је поуздан и одговоран партнер специјализиран за примену електро-цинковог премаза и уградњу топлог цинковања – потапањем", сазнаје портал BalkanEngineer.com у компанији.

 

 

Наш слоган гласи: "Једна група – много могућности." А сада, у складу са тим, омогућавамо компанијама које се држе бескомпромисног квалитета и прецизности да се придруже нашем пословању, “објаснили су из компаније Metal Technology Group.

 

Предлог компаније МТГ односи се на галванизацију и поцинковање делова од изливеног гвожђа, различитих величина и тежина, тако да коначни производ задовољава високе стандарде, којих се придржава ова бугарска индустријска група. Детаљна спецификација услуге коју тражите можете наћи у следећој табели:

 

Марка ливеног гвожђа

Jединица мере

/кг/

Прогноза количине

/на годишњем нивоу/

Премаза Стандард БДС EN DIN ISO
 GJS 400-15  17.000 780  поцинковања  DIN EN ISO 2081-FE//ZN12//B
 GJS 500-7   0.400 40  поцинковања  DIN EN ISO 2081-FE//ZN12//B
 GJS 400-18 LT  2.730 600

 поцинковања

 DIN 50961 Fe/Zn12 C 
 GJS 400-18 LT  5.230 600  поцинковања  DIN 50961 Fe/Zn12 C 
 GJS 600-3 5.150 170  поцинковања  EN ISO 2081 - 84 μm. 
 GJS 400-15  0.9    врућим цинковањем  EN ISO 1461 - min 70 μm.
 GJS 400-15  1.5  

 врућим цинковањем

 EN ISO 1461 - min 70 μm. 

 

"Радујемо се понудама које ће задовољити услугу коју тражимо. Ово је прилика да се пронађемо истомишљенике који, као и ми, не компромитују квалитет готовог производа“, кажу у компанији. "Надамо се да ћемо пронаћи нове партнере за изградњу дугорочних и стабилних односа заснованих на пословној етици и заједничком циљу: поверењу купаца", изјавили су из компаније рекао је Metal Technology Group.

 

 

Адреса: Бугарска, Софија 1404, бул. „Бугарска“, кварт Бокар, зграда 18

Телефон: 00 359 2/818 59 59

E-mail: mtg@mtgbg.comsales@mtgbg.comhr@mtgbg.com

 

Више информација о Метал Технологија Група АД слободним радним местима компаније, као и детаљима о њеним технолошким могућностима и будућим плановима развоја, можете наћи ОВДЕ.

 

Сазнајте више о производима и услугама које компанија нуди у Србији ОВДЕ!

 

 

 

 

Извор фото материјала: Метал Технологија Група АД, pixabay.com

Чланци

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 07 december 2019Електрични палетни виличари KM.RPS компаније Вени и Ко – погодни за тешке и вишеструке смене

  Водећи бугарски произвођач складишне опреме и опреме Вени и Ко развија, реализује и имплементира високо ефикасне, економичне машине на бугарском и међународном тржишту. Ту спадају монтирани виљушкари на камионе са потпорним краковима, са возачем који седи и електрични погон управљачког механизма KM.RPS. "Они су дизајнирани за интензивну обраду палетиране робе са претежно средњим транспортним удаљеностима и средњим до великим висинама регала", кажу из компаније.

 • 06 december 2019IMI Бугарска: Настојимо бити лојални послодавац и стварати повољно радно окружење за младе

  Водећи произвођач на пољу електронике Интегрејтед Микро-Електроникс (IMI) Бугарска не престаје да провоцира младе људе новим и новим могућностима за професионалну реализацију у компанији. Наш тим се састао са представницима компаније, како би сазнали која су слободна радна места и стажирање и које су нове иницијативе у компанији. "Непрестано покушавамо да интегришемо разне иновације, као што су визија и присуство на друштвеним мрежама, како би били младима доступни", рекао је IMI Бугарска.

 • 26 november 2019Хистер БГ: Hyster електрични камиони помажу у оптимизацији складишног простора

  Простори складишта постају све популарнији усред све веће потражње. Један од разлога је стални раст е-трговине. „Портал за анализу Statista предвиђа да ће само приходи од B2B трговања порасти са преко 40 милијарди евра у 2018. години на око 46 милијарди долара ове године. Вођени иновацијом, дизајнирани са циљем ефикасности, нови Hyster електрични дизачи постављају нове стандарде у пословању складишта“, коментарисали су из компаније Хистер БГ ДОО.

 • 25 november 2019Таурус-93 на путу ка успеху: Наши производи и услуге задовољавају светске стандарде квалитета

  Оснивање производне компаније и осигуравање да производи и услуге које нудите задовољавају светске стандарде квалитета могући су само ако је покушате развити и постати један од лидера у индустрији. И, наравно, ако се придржавате релевантних захтева. Директор Таурус-93, господин Енчо Пондев, успешно се изборио са овим изазовом. Како постићи дуготрајан успех кроз дужи временски период и које су конкурентске предности компаније сазнајте у наредним редовима.

 • 22 november 2019Steinzeug-Keramo нуди иновативна решења стручњацима на Exhibition on Water у Београду

  Од 20. до 22. новембра 2019. у Београду се одржава 11. изложба о водном сектору – Exhibition on Water. Међународни форум још једном окупља стручњаке из области управљања водама, а међу традиционалним учесницима је и компанија Purator Ekotehnika – дистрибутер Steinzeug-Keramo за Србију. Специјални гост на штанду српске компаније је Алина Вадува (Alina Vaduva), директор компаније Steinzeug-Keramo за Југоисточну Европу, изјавили су из компаније за портал BalkanEngineer.com.

 • 21 november 2019Уређај за корекцију запремине гаса CF500 фирме Унисист Инжењеринг

  Уређај за корекцију запремине гаса типа 1 који се може конфигурисати као , PT или PTZ коректор – представљамо вам CF500 – развој бугарске компаније Унисист Инжењеринг, специјализовану за производњу система у области аутоматизације и метрологије. Уређај је нова генерација коректора запремине, посебно дизајниран да постигне високе нивое перформанси захваљујући моћној електронској опреми. CF500 је дизајниран за израчунавање запремине гаса у основним условима, на основу запремине у условима мерења, температуре, притиска и стисљивости.

Види све »

Новости

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 04 december 2019Бугарска ће до средине 2020. године обезбедити фреквенције за 5G мрежу

  До средине 2020, Бугарска ће покренути поступак расподеле фреквенцијских ресурса како би мобилни оператори започели изградњу својих 5G мобилних мрежа. То је постало јасно током првог икада објављеног 5G форума у ​​земљи, сазнали су БалканЕнгинеер.цом од организатора. Форум, назван "5G: паметна трансформација и раст", организовала је бугарска Комисија за регулацију комуникација. Догађају су присуствовали представници три бугарска телеком оператера – А1, Теленор и Виваком, као и Међународног удружења мобилних оператера (GSMA).

 • 02 december 2019Група Sika купује румунског произвођача материјала AdePlast

  Један од највећих румунских произвођача грађевинских материјала – AdePlast, прелази у власништво швајцарске групе Sika, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта Romania-Insider.com. Вредност посла није јавно објављена. AdePlast производи сува лепила и премазе, украсне боје, малтере и полистирен. Компанија која има 470 запослених пријавила је промет од 100 милиона евра за прошлу годину. Покривајући целу Румунију, компанија поседује три производне базе. Прошле године компанија је отворила нови четврти погон на југу Румуније, уложивши до 22 милиона евра.

 • 27 november 2019Кинеска компанија улаже 200 милиона евра у производњу бакра у Србији

  Кинеска компанија Zijin Mining планира да надогради и прошири српски комплекс бакра за производњу бакра Serbia Zijin Bor Copper у Бору, на истоку Србије, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта SEENews.com. Инвестиција износи 200 милиона евра. Компанија тренутно припрема пројекат повећања годишњег капацитета комплекса са 80.000 тона на 200.000 тона бакра концентрата током четворогодишњег периода. Поред тога, Zijin Mining ће такође инвестирати у куповину специјалних машина за конверзију које ће повећати чистоћу бакарног производа са садашњих 62% на 99,8%.

 • 25 november 2019Македонија је домаћин конференције „Digital for Entrepreneurship“

  Македонска конференција о дигиталном предузетништву „Digital for Entrepreneurship“, одржана је 20. новембра 2019. у Скопљу, у оквиру Европске недеље малих и средњих предузећа. Овогодишње издање иницијативе обележило је преко 35.000 догађаја у више од 170 земаља, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта Denar.mk. Током догађаја у Скопљу, разговарано је о низу актуелних тема које су се односиле на изазове и олакшавање рада предузетника данас. Гости су упознати и са развојним могућностима које дигитализација нуди малим и средњим предузећима.

 • 20 november 2019Бугарска и Србија предвиђају фонд за мала и средња предузећа

  Специјални фонд ће подржати активности и развој малих и средњих предузећа у пограничним регионима Бугарске и Србије у наредном програмском периоду 2021-2027. Компаније ће моћи да добију бесповратна средства за пројекте до 100.000 евра. Очекује се да ће средства за програм прекограничне сарадње између две државе бити одобрена до краја следеће године. Мала и средња предузећа моћи ће да имају користи од финансирања за подршку и модернизацију производње, повећање капацитета и конкурентности и достизање нових тржишта.

 • 18 november 2019Компанија Bosch отвара нове канцеларије и лабораторије у вредности од 7 милиона евра у Румунији

  Немачки технолошки гигант Bosch је отворио нови пословни простор и испитне лабораторије у својој румунској фабрици у Трансилванији. Инвестиција је вредна 7 милиона евра. Изградња новог објекта компаније Bosch је започео марта 2018. године, а завршена је у септембру ове године. Канцеларије и испитне лабораторије, чија укупна површина износи 5700 m2, запошљаваће око 250 радника. Сврха инвестиције је обезбедити простор за нове пројекте који ће допринети дугорочном развоју постројења.

Види све »

Догађаји

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 05 december 2019У Македонији је одржан регионални састанак о квалитету ваздуха

  Представници влада Северне Македоније, Србије, Косова, Босне и Херцеговине одржали су регионалну конференцију о управљању квалитетом ваздуху на западном Балкану. Састанак је одржан 21. новембра у Скопљу, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта Denar.mk. Конференцију је организовала Влада Северне Македоније у сарадњи са Светском Банком. На догађају су разговарана о проблемима, решењима и могућностима финансирања пројеката. Учесници су прегледали добре праксе из ЕУ, као и других земаља, попут Индије и Кине.

 • 03 december 2019Nibe Industrier постаје власник српске фабрике компаније Gorenje

  Шведски произвођач бојлера Nibe Industrier постао је власник Горење постројења за кућне апарате у Србији, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта SEENews.com. Износ трансакције није објављен. Gorenje је до сада било присутно у Србији преко своје подружнице Gorenje Tiki, која управља производним погоном у Старој Пазови. Након куповине постројења, Nibe Industrier такође постаје власник грејних уређаја марке Tiki. Овим уговором, шведски произвођач има за циљ да консолидује своју тржишну позицију у Европи и повећа свој производни капацитет.

 • 28 november 2019Румунски произвођач отворио нову фабрику за волане аутомобила

  Румунска компанија Valtryp, специјализована за производњу волана, отворила је нову фабрику у индустријском парку Eurobusiness II у Орадеји, Румунија, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта Romania-Insider.com. Ново постројење има површину од 7000 m2. Укупни трошкови пројекта износе 2,44 милиона евра, од којих се део суфинансира из средстава Европске Уније. Грађевински радови на новом постројењу почели су у марту 2018. године, а службено отварање објекта, које је недавно одржано, поклопило се са 25. годишњицом оснивања компаније Valtryp.

 • 26 november 2019Попуст за учешће на бугарској изложби seeSUSTAINtec до 1. децембра

  seeSUSTAINtec је нова пословна платформа у Бугарској и Југоисточној Европи која промовише иновације и знање о одрживим решењима. Изложба и паралелни форум биће одржани од 7. до 9. априла 2020. у Софији у Бугарској, сазнаје портал BalkanEngineer.com од организатора компаније Виа Експо. Комбинујући три догађаја са више од 14 година историје: ЕЕ и ОИЕ (енергетска ефикасност и обновљива енергија), Save the Planet (управљање отпадом и рециклирање), Smart Cities, Виа Експо проширује манифестацију новим фокусом.

 • 21 november 2019Демократија и дигитализација – тема је Фреја форума 2019. у Македонији

  Тринаесто издање Фреја форума одржано је у Скопљу, Северна Македонија, између 8. и 10. новембра 2019. године, сазнаје портал BalkanEngineer.com од организатора. Врхунац догађаја била је демократија и праведна дигитална будућност. Програм манифестације обухватао је теме које се односе на дигиталну трансформацију Европе, улогу мушкараца и жена у савременом дигиталном свету, развој технологије у медицини, употребу вештачке интелигенције за смањење климатских промена, кибер-безбедност и још много тога.

 • 19 november 2019Србија ће са компанијом Huawei развијати платформу за вештачку интелигенцију

  Влада Србије потписала је меморандум о разумевању са кинеском мултинационалном технолошком компанијом Huawei за развој платформе за вештачку интелигенцију (AI). Пројекат ће од Кине добити бесповратну финансијску помоћ у износу од 11,7 милиона евра. Huawei ће обезбедити облачну инфраструктуру Државном центру за податке у Крагујевцу, где ће бити развијена AI платформа. Пројекат ће омогућити стварање врхунских услуга е-управе заснованих на употреби вештачке интелигенције.

Види све »