Abonim falas

Regjistrohu në buletinin tonë dhe mbaj veten të përditësuar

Artikuj

 • 31 january 2024Pompa Saer SKD ofron sistemin e ujitjes në vreshtat e një prodhuesi të njohur italian të verës

  Chianti, Primitivo, Vermentino, Pinot Blanco - verërat karakteristike italiane fshehin sekrete që i bëjnë "të preferuarat" e miliona njohësve të verërave në mbarë botën. Një nga këto sekrete janë vreshtat. Por çfarë u nevojitet atyre për t'i dhënë cilësitë më të mira të shijes pijes hyjnore? Nga ujitja, sigurisht. Kjo është arsyeja pse në materialin e sotëm ne paraqesim një zgjidhje të besueshme pompimi të zgjedhur nga një prodhues prestigjioz i verës në Itali - pompa SKD e Saer. Inxhinieri Alexander Georgiev, përfaqësues rajonal i shitjeve të Saer Elettropompe për Bullgarinë, Maqedoninë e Veriut, Shqipërinë, Kosovën, Greqinë dhe Qipron, tha më shumë rreth temës.

 • 30 january 2024Grundfos MIXIT – një zgjidhje inovative e qarkut të përzierjes gjithëpërfshirëse, që kursen energji në ndërtimin e instalimeve

  Që nga themelimi i saj në 1945, forca shtytëse pas zhvillimit të kompanisë daneze Grundfos ka qenë inovacioni. Sot, kompania është një lider botëror i dëshmuar në prodhimin e pompave të qarkullimit për sistemet e ngrohjes dhe ajrit të kondicionuar, si dhe pompave centrifugale për industrinë, furnizimin me ujë, trajtimin dhe dozimin e ujërave të zeza. "Një produkt i shquar dhe pikë referimi për teknologjinë inovative në portofolin e pasur të Grundfos është zgjidhja MIXIT. Duke kombinuar të gjithë përbërësit e një cikli tradicional të përzierjes në një zgjidhje gjithëpërfshirëse, MIXIT garanton optimizim dhe kursim të energjisë në instalimin tuaj HVAC", komentoi kompania.

 • 27 january 2024Weber Etiketten: Tendencat e kodimit dhe vendosja e pritshme e kodeve 2D si një standard global

  Etiketimi i produktit është strategjikisht i rëndësishëm për kompanitë prodhuese dhe konsumatorët. Përveç që përmban të dhëna thelbësore në lidhje me origjinën e mallrave, datën e skadencës së tyre, mënyrat e përdorimit dhe ruajtjes, ai mund të përdoret edhe si bartës informacioni për identifikimin dixhital të shpejtë dhe të përshtatshëm të artikujve. Deri vonë, barkodet lineare (barkodet 1D) ishin zgjidhja e preferuar për sa i përket pagesës së shpejtë dhe të lehtë në pikat e shitjes me pakicë. Megjithatë, ditët e tyre janë të numëruara sipas një nisme globale të mbështetur nga ofruesi jofitimprurës i barkodit GS1. Deri në fund të vitit 2027, kodet e matricës (kodet 2D) pritet të bëhen standardi i ri global i industrisë. Ndryshimi revolucionar ka potencialin për të përfituar prodhuesit, konsumatorët dhe shitësit me pakicë.

 • 25 january 2024SpaceCAD: Moduli i mbledhjes dhe analizës së të dhënave të makinerisë Quinx MDC rrit ndjeshëm performancën

  SpaceCAD është një kompani e dëshmuar tregtare dhe inxhinierike në fushën e teknologjisë së softuerit. Katalogu i produkteve të kompanisë përfshin zgjidhje të besueshme dhe efektive që kontribuojnë në dixhitalizimin dhe optimizimin e përgjithshëm të aktiviteteve të ndërmarrjeve nga sektorë të ndryshëm. Ndër ofertat e kompanisë është Quinx QMIP – një zgjidhje modulare moderne dhe plotësisht e integruar për programimin e makinave CNC. Modulet e tij individuale përfshijnë: Quinx DNC për menaxhimin e drejtpërdrejtë të programeve të makinerive CNC në katin e dyqanit, Quinx MDC për mbledhjen e të dhënave dhe analizën e operacioneve të makinerive CNC dhe Quinx JobDispo për planifikimin dinamik të prodhimit në kohë reale.

 • 24 january 2024Qendra e re shëndetësore Health Cube e Wilo Group do të centralizojë kujdesin shëndetësor për të gjithë 8400 punonjësit e shqetë

  Në mënyrë tipike, korporatat e mëdha me personel në shumë vende kanë një strukturë komplekse, me shumë nivele, me distancë të konsiderueshme midis punonjësve të vendit dhe menaxhmentit qendror. Dhe nëse kjo konsiderohet si pjesë e specifikës së strukturave të biznesit në shkallë të gjerë, Wilo Group përsëri merr një qasje inovative, duke investuar në një projekt unik për t'u kujdesur për ekipin e tij të shumtë në mbarë botën. Me projektin e ri për të ndërtuar një qendër shëndetësore të quajtur Health Cube në selinë e Wilo Group në Dortmund, shërbime shëndetësore me cilësi të lartë do të ofrohen për të gjithë 8400 punonjësit e kompanisë në mbarë botën.

 • 23 january 2024Kobotët CRX të FANUC sjellin një epokë të re në teknologjinë bashkëpunuese të automatizimit robotik

  Vitet e fundit, popullariteti i robotëve bashkëpunues, ose të ashtuquajturat “cobots”, janë rritur ndjeshëm. Robotët bashkëpunues përdorin veçori sigurie të provuara me kohë, duke ofruar një zgjidhje automatizimi robotik më fleksibël dhe që kërkojnë më pak hapësirë instalimi sesa robotët industrialë tradicionalë. “Gama e produkteve FANUC cobot, duke përfshirë serinë e re CRX, ka trashëguar të njëjtën inteligjencë dhe besueshmëri që robotët industrialë tradicionalë kanë ofruar për dekada. Një shembull i kësaj është teknologjia iRVision e FANUC, duke përfshirë vizionin e makinerive 2D dhe 3D, e cila zbatohet drejtpërdrejt në cobot-et e reja si një funksion plug & play.

 • 23 january 2024Engineering EAD: Ne vlerësojmë shumë besimin e klientëve tanë, kjo është arsyeja pse ne investojmë në cilësinë e shërbimeve tona

  Engineering EAD është një kompani nga grupi Filcab që ofron shërbime inxhinierike gjithëpërfshirëse të kryera nga specialistë të kualifikuar. “Kompania jonë zhvillohet në dy drejtime: shërbime komplekse inxhinierike, të cilat përfshijnë projektimin, prodhimin, dërgimin dhe instalimin e pajisjeve të plota elektrike dhe automatizimin e objekteve, linjave dhe pajisjeve për industrinë, si dhe prodhimin”, komentoi ekipi i Engineering EAD. Përveç aktiviteteve të përmendura, kompetencat e ekspertëve përfshijnë edhe shërbimin dhe mirëmbajtjen e objekteve, të cilat janë prodhim i vetë kompanisë.

 • 20 january 2024Smart Solar: Ne patëm kënaqësinë të ishim pjesë e ekspozitës Dielle Solutions Düsseldorf të përqendruar në të ardhmen e energjis

  Smart Solar Technologies është një kompani globale që operon në fushën e burimeve të energjisë së rinovueshme (BRE), dhe veçanërisht në drejtimin "Energjia Diellore". Kompania nisi investimet e saj në sektorin RES në Evropë në vitin 2009, dhe deri më tani funksionon në territorin e Bullgarisë, Turqisë, Rumanisë, Greqisë, Zvicrës, Ukrainës, Spanjës dhe Gjermanisë. Ekipi i teknologjive diellore Smart, së bashku me më shumë se 200 udhëheqës ndërkombëtarë në tregun e Energjisë Diellore, morën pjesë në ekspozitën e madhe B2B të Solutions Solutions Solar, e cila u zhvillua në fund të vitit të kaluar në Düsseldorf, Gjermani.

 • 20 january 2024Filkab Solar: Në projektet tona ne integrojmë modulet fotovoltaike WINAICO me cilësi të lartë dhe një garanci shumë më të lartë

  E shtyrë nga aspirata dhe bindja se teknologjitë diellore janë burimi kryesor i energjisë së së ardhmes, kompania inxhinierike e themeluar Filkab Solar është e angazhuar të ofrojë shërbime gjithëpërfshirëse në lidhje me projektimin, ndërtimin dhe mirëmbajtjen e instalimeve dhe sistemeve fotovoltaike. "Në projektet tona, ne mbështetemi në modulet fotovoltaike me një dizajn inovativ, një jetë të gjatë shërbimi dhe cilësinë e lartë të provuar të WINAICO, me të cilat duam të kontribuojmë në luftën kundër ndryshimeve klimatike dhe ta bëjmë botën një vend më të mirë për të jetuar." ata komentuan për BalkanEngineer.com nga Filkab Solar.

 • 17 january 2024Portofoli i produkteve të Filkab ofron gjithçka që ju nevojitet për të ndërtuar instalime ndriçimi sipas standardeve të BE-së

  Ndriçimi në shtëpi ose zyrë luan një rol të rëndësishëm në komoditetin dhe efikasitetin e punës së banorëve të ndërtesës. Është për këtë arsye që gjatë ndërtimit të një instalimi ndriçimi ndiqen disa standarde që përmbajnë receta për ndriçimin dhe shpërndarjen uniforme të dritës. Filkab u ofron klientëve të saj një përzgjedhje jashtëzakonisht të gjerë të produkteve të ndriçimit me cilësi të lartë për ndërtesat e banimit, tregtare, publike dhe industriale, si dhe zgjidhje për ndriçimin e rrugëve dhe parkut. Gama e kompanisë së mirënjohur tregtare përfshin pajisje elektrike dhe mjete automatizimi, pajisje kabllore, tela kabllo, pajisje ndriçimi dhe materiale instalime elektrike nga prodhues të dëshmuar ndërkombëtarë.