Abonim falas

Regjistrohu në buletinin tonë dhe mbaj veten të përditësuar

Artikuj

 • 20 january 2024Smart Solar: Ne patëm kënaqësinë të ishim pjesë e ekspozitës Dielle Solutions Düsseldorf të përqendruar në të ardhmen e energjis

  Smart Solar Technologies është një kompani globale që operon në fushën e burimeve të energjisë së rinovueshme (BRE), dhe veçanërisht në drejtimin "Energjia Diellore". Kompania nisi investimet e saj në sektorin RES në Evropë në vitin 2009, dhe deri më tani funksionon në territorin e Bullgarisë, Turqisë, Rumanisë, Greqisë, Zvicrës, Ukrainës, Spanjës dhe Gjermanisë. Ekipi i teknologjive diellore Smart, së bashku me më shumë se 200 udhëheqës ndërkombëtarë në tregun e Energjisë Diellore, morën pjesë në ekspozitën e madhe B2B të Solutions Solutions Solar, e cila u zhvillua në fund të vitit të kaluar në Düsseldorf, Gjermani.

 • 20 january 2024Filkab Solar: Në projektet tona ne integrojmë modulet fotovoltaike WINAICO me cilësi të lartë dhe një garanci shumë më të lartë

  E shtyrë nga aspirata dhe bindja se teknologjitë diellore janë burimi kryesor i energjisë së së ardhmes, kompania inxhinierike e themeluar Filkab Solar është e angazhuar të ofrojë shërbime gjithëpërfshirëse në lidhje me projektimin, ndërtimin dhe mirëmbajtjen e instalimeve dhe sistemeve fotovoltaike. "Në projektet tona, ne mbështetemi në modulet fotovoltaike me një dizajn inovativ, një jetë të gjatë shërbimi dhe cilësinë e lartë të provuar të WINAICO, me të cilat duam të kontribuojmë në luftën kundër ndryshimeve klimatike dhe ta bëjmë botën një vend më të mirë për të jetuar." ata komentuan për BalkanEngineer.com nga Filkab Solar.

 • 17 january 2024Portofoli i produkteve të Filkab ofron gjithçka që ju nevojitet për të ndërtuar instalime ndriçimi sipas standardeve të BE-së

  Ndriçimi në shtëpi ose zyrë luan një rol të rëndësishëm në komoditetin dhe efikasitetin e punës së banorëve të ndërtesës. Është për këtë arsye që gjatë ndërtimit të një instalimi ndriçimi ndiqen disa standarde që përmbajnë receta për ndriçimin dhe shpërndarjen uniforme të dritës. Filkab u ofron klientëve të saj një përzgjedhje jashtëzakonisht të gjerë të produkteve të ndriçimit me cilësi të lartë për ndërtesat e banimit, tregtare, publike dhe industriale, si dhe zgjidhje për ndriçimin e rrugëve dhe parkut. Gama e kompanisë së mirënjohur tregtare përfshin pajisje elektrike dhe mjete automatizimi, pajisje kabllore, tela kabllo, pajisje ndriçimi dhe materiale instalime elektrike nga prodhues të dëshmuar ndërkombëtarë.

 • 17 january 2024RAIS: Me një ekip profesionistësh të dëshmuar dhe të motivuar, ne ndjekim drejtimin tonë të qëndrueshëm drejt tregut

  Për gati tre dekada, kompania lider prodhuese RAIS ka qenë një pikë referimi për cilësinë, saktësinë dhe saktësinë. E specializuar në zhvillimin e makinerive CNC, veglave dhe pajisjeve për degë të ndryshme të industrisë, kompania është vendosur si një lider i padiskutueshëm jo vetëm në Ballkan, por edhe në Evropë. RAIS u ofron klientëve të saj jo vetëm makineri, por zgjidhje të besueshme të personalizuara, plotësisht të përshtatura për detyrën dhe nevojat e tyre. Aktiviteti i kompanisë është tërësisht i orientuar drejt klientit, por shtytësi kryesor për suksesin afatgjatë të RAIS janë punonjësit e tij të përkushtuar, të përkushtuar dhe shumë të motivuar.

 • 14 january 2024Shërbimi KMT: Kapëse inovative OmegaFlex për saldimin elektronik të tubave PE ofron logjistikë dhe instalim të thjeshtuar

  Sainte-Lizaigne, pjesë e grupit Claire, ka njoftuar debutimin në treg të kapëses inovative të saldimit të tubave OmegaFlex. "Specialistët e tubacioneve të Sainte-Lizaigne kanë ndërtuar një produkt që lehtëson shumë logjistikën dhe punën në terren. OmegaFlex mbulon një gamë të gjerë diametrash, duke siguruar instalim të lehtë dhe fleksibilitet të jashtëzakonshëm në aplikim”, njofton kompania e themeluar KMT Service, e cila ofron gamën e produkteve të prodhuesit francez për Ballkanin. Kapëse e tubit OmegaFlex lehtëson shumë ndërhyrjet në kantier kur lidhni tubacione jo polietileni (PE). Fleksibiliteti i tij i patentuar mbulon nga 3 deri në 6 madhësi tubash PE.

 • 13 january 2024Multiengineering: Zbuloni se si duket e ardhmja e prodhimit me linjat tona të automatizuara të procesit dhe zgjidhjet robotike

  E transformuar plotësisht nga ndikimi i progresit teknologjik, industria po lëviz gjithnjë e më shumë me besim drejt një të ardhmeje të qëndrueshme. Fabrikat inteligjente, makineritë e lidhura, zgjidhjet e automatizuara dhe robotike dhe të gjitha teknologjitë moderne të integruara me to po e shtyjnë botën drejt një transformimi të plotë dixhital. Në industrinë ushqimore dhe të lehta, për shembull, automatizimi është çelësi për optimizimin e proceseve të prodhimit, duke çuar në efikasitet më të mirë, reduktim të skrapit dhe cilësi më të lartë të produktit. Në industrinë e riciklimit, sistemet e automatizuara të klasifikimit rrisin efikasitetin e operacioneve të përpunimit dhe ripërdorimit të materialeve.

 • 13 january 2024Teletek Electronics për të demonstruar teknologjinë më të fundit të alarmit të zjarrit në ngjarjen e sigurisë nga zjarri FSE

  Teletek Electronics do të jetë një partner kryesor i Eventit të Sigurisë nga Zjarri (FSE) 2024. Ekspozita ndërkombëtare është ngjarja më e madhe dhe me rritje më e shpejtë në Mbretërinë e Bashkuar për sigurinë nga zjarri, duke mbuluar standardet më të larta të menaxhimit të zjarrit dhe emergjencave. FSE 2024 do të zhvillohet nga 30 prilli deri më 2 maj 2024 në Qendrën Kombëtare të Ekspozitave (NEC) në Birmingham, MB, dhe Teletek Electronics do të mirëpresë mysafirët e saj në stendën 5/C45. Në vitin 2023, Teletek Electronics shkroi një tjetër kapitull të suksesshëm në historinë e saj, duke hapur dyert e fabrikës së re të prodhimit të teknologjisë së lartë dhe moderne në Sofje.

 • 10 january 2024GreMa 3D: Printerët Lynxter janë zgjidhje 'të zgjuara', të shpejta dhe të sakta 3D të shkallëzueshme të prodhimit të aditivëve

  GreMa 3D është një kompani lider bullgare tregtare dhe inxhinierike që operon në fushën e teknologjive 3D. Kompania ka një portofol të gjerë produktesh që përfshin zgjidhje inovative për printimin 3D, skanimin 3D dhe përpunimin e softuerit. Ajo po zgjeron vazhdimisht rrjetin e saj partner të prodhuesve të dëshmuar globalë, duke i bazuar zhvillimet e tyre në teknologjitë inovative. Shtesa më e fundit në markat 3D të GreMa është Lynxter, një prodhues francez i printerëve 3D. "Në epokën e dixhitalizimit, kur teknologjitë inteligjente dhe automatizimi po pushtojnë industrinë, Lynxter fokusohet në zgjidhjet 'të zgjuara'.

 • 09 january 2024Slavyanka, një prodhues kryesor të konservuar, ka një termocentral diellor të sapondërtuar në çati të zbatuar Smart Solar

  Kompania lider inxhinierike në fushën e energjisë diellore Smart Solar ka një përvojë shumëvjeçare në ndërtimin e parqeve dhe impianteve fotovoltaike. Nga përgatitja e përllogaritjes dhe analizës së investimeve, përmes projektimit deri në vënien në punë, profesionistë të dëshmuar ofrojnë një shërbim gjithëpërfshirës që mbulon nevojat për energji të klientëve të tyre. Portofoli i pasur i projekteve të realizuara me sukses të kompanisë përfshin objekte të shtrirjes ndërkombëtare, një prej të cilave është ndërtesa emblematike e Slavyanka AD, sipërmarrja e parë në Bullgari për konservimin e peshkut dhe produkteve detare.

 • 07 january 2024SAT: Sistemi i automatizimit Simatic PCS 7 është një mjet i fuqishëm i menaxhimit të procesit dhe një portë për të ardhmen

  Integrimi i një sistemi të automatizimit dhe menaxhimit të prodhimit garanton fleksibilitet maksimal, efikasitet të lartë dhe produktivitet të lartë të proceseve teknologjike në një sërë industrish. Ruajtja e sistemeve të automatizuara të prodhimit është thelbësore për të shmangur mbylljet dhe ndërprerjet e paplanifikuara ose për të mbrojtur kundër sulmeve kibernetike. Prandaj, përmirësimi i tyre kursen kohë, para dhe mund të parandalojë dëmtime serioze dhe prishje të pajisjeve. Simatic PCS 7 i Siemens është një sistem i kontrollit të procesit të shpërndarë të gjeneratës së re që e ka dëshmuar veten në mbarë botën me besueshmërinë dhe përshtatshmërinë e tij të jashtëzakonshme.