Abonim falas

Regjistrohu në buletinin tonë dhe mbaj veten të përditësuar

Artikuj

 • 01 february 2024Analizatori EGIL200 i Megger është "kampioni" i ri në përcaktimin e karakteristikave të ndërprerësve standardë

  Prodhuesi i mirënjohur i pajisjeve elektroteknike të kontrollit dhe matjes Megger ka njoftuar debutimin në treg të pajisjes së parë në gamën e re të analizuesve karakteristikë të ndërprerësve EGIL200. Pajisja u zhvillua në bazë të përvojës së gjerë të kompanisë në këtë fushë dhe kombinon avantazhet e serisë lider në treg dhe shumë të suksesshme të analizuesve të ndërprerësve Megger TM. Theksi në zhvillimin e EGIL200 u vu në lehtësinë e përdorimit të tij, si dhe në minimizimin e kohës së konfigurimit. Analizatori i ri EGIL200 është një mjet i shkëlqyer për të ndihmuar specialistët e mirëmbajtjes në kompanitë e shpërndarjes së energjisë.

 • 01 february 2024Lazatek: Makinat prerëse të ingranazheve HERA 200S/350S të Yunil ofrojnë prodhim me kosto efektive dhe ingranazhe me cilësi

  Thërrimi i ingranazheve është operacioni më i zakonshëm, por që kërkon shumë punë për të siguruar prodhim me cilësi të lartë të ingranazheve. Ai kryhet në qendra me performancë të lartë me një motor elektrik të fuqishëm dhe një bazë të ngurtë në mënyra të avancuara të përpunimit duke përdorur prerëse modulare të krimbave. “Qendrat e përpunimit të ingranazheve CNC YG Tech (Yunil Gear Tech) HERA 200S/350S sigurojnë prodhim me kosto efektive të ingranazheve me cilësi të lartë. Teknologjia e optimizuar pa përdorimin e lëngjeve lubrifikuese-ftohëse dhe ndërtimi i mirëmenduar i bazës sigurojnë heqjen optimale të grimcave".

 • 01 february 2024GreMa 3D: Sinterit ka zhvilluar materiale ekskluzive që optimizojnë performancën e printerit industrial SLS 3D Liza X

  Me shpejtësi të lartë industriale, parametra të optimizuar dhe një sistem të hapur për pajtueshmëri me një gamë të gjerë materialesh, printeri kompakt 3D Lisa X është një zgjidhje universale e përshtatshme për një sërë aplikacionesh. Përveç kësaj, Lisa X lejon printimin e njëkohshëm të disa pjesëve, duke e bërë atë një zgjidhje optimale për prototipimin. Pajisja është pjesë e katalogut të produkteve të kompanisë së dëshmuar komerciale dhe inxhinierike në fushën e teknologjive 3D GreMa 3D. “Ne jemi të ngazëllyer të njoftojmë se një nga materialet më të dëshiruara të printimit 3D, PA11 CF (Fibra e Karbonit), është tani në dispozicion për printerin me shpejtësi të lartë Lisa X të Sinterit.

 • 31 january 2024Pompa Saer SKD ofron sistemin e ujitjes në vreshtat e një prodhuesi të njohur italian të verës

  Chianti, Primitivo, Vermentino, Pinot Blanco - verërat karakteristike italiane fshehin sekrete që i bëjnë "të preferuarat" e miliona njohësve të verërave në mbarë botën. Një nga këto sekrete janë vreshtat. Por çfarë u nevojitet atyre për t'i dhënë cilësitë më të mira të shijes pijes hyjnore? Nga ujitja, sigurisht. Kjo është arsyeja pse në materialin e sotëm ne paraqesim një zgjidhje të besueshme pompimi të zgjedhur nga një prodhues prestigjioz i verës në Itali - pompa SKD e Saer. Inxhinieri Alexander Georgiev, përfaqësues rajonal i shitjeve të Saer Elettropompe për Bullgarinë, Maqedoninë e Veriut, Shqipërinë, Kosovën, Greqinë dhe Qipron, tha më shumë rreth temës.

 • 30 january 2024Grundfos MIXIT – një zgjidhje inovative e qarkut të përzierjes gjithëpërfshirëse, që kursen energji në ndërtimin e instalimeve

  Që nga themelimi i saj në 1945, forca shtytëse pas zhvillimit të kompanisë daneze Grundfos ka qenë inovacioni. Sot, kompania është një lider botëror i dëshmuar në prodhimin e pompave të qarkullimit për sistemet e ngrohjes dhe ajrit të kondicionuar, si dhe pompave centrifugale për industrinë, furnizimin me ujë, trajtimin dhe dozimin e ujërave të zeza. "Një produkt i shquar dhe pikë referimi për teknologjinë inovative në portofolin e pasur të Grundfos është zgjidhja MIXIT. Duke kombinuar të gjithë përbërësit e një cikli tradicional të përzierjes në një zgjidhje gjithëpërfshirëse, MIXIT garanton optimizim dhe kursim të energjisë në instalimin tuaj HVAC", komentoi kompania.

 • 27 january 2024Weber Etiketten: Tendencat e kodimit dhe vendosja e pritshme e kodeve 2D si një standard global

  Etiketimi i produktit është strategjikisht i rëndësishëm për kompanitë prodhuese dhe konsumatorët. Përveç që përmban të dhëna thelbësore në lidhje me origjinën e mallrave, datën e skadencës së tyre, mënyrat e përdorimit dhe ruajtjes, ai mund të përdoret edhe si bartës informacioni për identifikimin dixhital të shpejtë dhe të përshtatshëm të artikujve. Deri vonë, barkodet lineare (barkodet 1D) ishin zgjidhja e preferuar për sa i përket pagesës së shpejtë dhe të lehtë në pikat e shitjes me pakicë. Megjithatë, ditët e tyre janë të numëruara sipas një nisme globale të mbështetur nga ofruesi jofitimprurës i barkodit GS1. Deri në fund të vitit 2027, kodet e matricës (kodet 2D) pritet të bëhen standardi i ri global i industrisë. Ndryshimi revolucionar ka potencialin për të përfituar prodhuesit, konsumatorët dhe shitësit me pakicë.

 • 25 january 2024SpaceCAD: Moduli i mbledhjes dhe analizës së të dhënave të makinerisë Quinx MDC rrit ndjeshëm performancën

  SpaceCAD është një kompani e dëshmuar tregtare dhe inxhinierike në fushën e teknologjisë së softuerit. Katalogu i produkteve të kompanisë përfshin zgjidhje të besueshme dhe efektive që kontribuojnë në dixhitalizimin dhe optimizimin e përgjithshëm të aktiviteteve të ndërmarrjeve nga sektorë të ndryshëm. Ndër ofertat e kompanisë është Quinx QMIP – një zgjidhje modulare moderne dhe plotësisht e integruar për programimin e makinave CNC. Modulet e tij individuale përfshijnë: Quinx DNC për menaxhimin e drejtpërdrejtë të programeve të makinerive CNC në katin e dyqanit, Quinx MDC për mbledhjen e të dhënave dhe analizën e operacioneve të makinerive CNC dhe Quinx JobDispo për planifikimin dinamik të prodhimit në kohë reale.

 • 24 january 2024Qendra e re shëndetësore Health Cube e Wilo Group do të centralizojë kujdesin shëndetësor për të gjithë 8400 punonjësit e shqetë

  Në mënyrë tipike, korporatat e mëdha me personel në shumë vende kanë një strukturë komplekse, me shumë nivele, me distancë të konsiderueshme midis punonjësve të vendit dhe menaxhmentit qendror. Dhe nëse kjo konsiderohet si pjesë e specifikës së strukturave të biznesit në shkallë të gjerë, Wilo Group përsëri merr një qasje inovative, duke investuar në një projekt unik për t'u kujdesur për ekipin e tij të shumtë në mbarë botën. Me projektin e ri për të ndërtuar një qendër shëndetësore të quajtur Health Cube në selinë e Wilo Group në Dortmund, shërbime shëndetësore me cilësi të lartë do të ofrohen për të gjithë 8400 punonjësit e kompanisë në mbarë botën.

 • 23 january 2024Kobotët CRX të FANUC sjellin një epokë të re në teknologjinë bashkëpunuese të automatizimit robotik

  Vitet e fundit, popullariteti i robotëve bashkëpunues, ose të ashtuquajturat “cobots”, janë rritur ndjeshëm. Robotët bashkëpunues përdorin veçori sigurie të provuara me kohë, duke ofruar një zgjidhje automatizimi robotik më fleksibël dhe që kërkojnë më pak hapësirë instalimi sesa robotët industrialë tradicionalë. “Gama e produkteve FANUC cobot, duke përfshirë serinë e re CRX, ka trashëguar të njëjtën inteligjencë dhe besueshmëri që robotët industrialë tradicionalë kanë ofruar për dekada. Një shembull i kësaj është teknologjia iRVision e FANUC, duke përfshirë vizionin e makinerive 2D dhe 3D, e cila zbatohet drejtpërdrejt në cobot-et e reja si një funksion plug & play.

 • 23 january 2024Engineering EAD: Ne vlerësojmë shumë besimin e klientëve tanë, kjo është arsyeja pse ne investojmë në cilësinë e shërbimeve tona

  Engineering EAD është një kompani nga grupi Filcab që ofron shërbime inxhinierike gjithëpërfshirëse të kryera nga specialistë të kualifikuar. “Kompania jonë zhvillohet në dy drejtime: shërbime komplekse inxhinierike, të cilat përfshijnë projektimin, prodhimin, dërgimin dhe instalimin e pajisjeve të plota elektrike dhe automatizimin e objekteve, linjave dhe pajisjeve për industrinë, si dhe prodhimin”, komentoi ekipi i Engineering EAD. Përveç aktiviteteve të përmendura, kompetencat e ekspertëve përfshijnë edhe shërbimin dhe mirëmbajtjen e objekteve, të cilat janë prodhim i vetë kompanisë.