Бесплатна претплата

Претплатите се на наш билтен и увек будите у току!

ЛЕМ Bulgaria ДОО

ЛЕМ Bulgaria ДОО

https://www.lem.com/en

Као лидер у свету електричних мерења, ЛЕМ креира најбоља решења за енергију и мобилност, обезбеђујући да системи купаца компаније буду оптимизовани, поуздани и безбедни. Компанија је изграђена на стручности, таленту и лидерству 1.500 људи који напорно раде на испоруци најбољих решења купцима.

 

ЛЕМ-ово снажно наслеђе у индустријским апликацијама указује на значајан потенцијал раста. Један од најбрже растућих сектора у оквиру ове компаније је аутомобилски сектор.

 

Раст и развој компаније ЛЕМ је вођен мега трендовима који стварају потражњу за електричним сензорима: обновљива енергија, енергетска ефикасност, дистрибуција енергије, мобилност, аутоматизација и дигитализација.

 

Компанија има глобално присуство са производним центрима у Женеви (Швајцарска), Макиди (Јапан), Пекингу (Кина) и Софији (Бугарска) и регионалним канцеларијама у близини наших купаца.

 

ЛЕМ има важну улогу у помагању купцима и друштву да убрзају транзицију ка одрживој будућности. Електрична мерења, енергија, мобилност, аутомобилска индустрија, обновљива енергија, енергетска ефикасност, дигитализација.

Kontakti

Адреса: Софија, Бугарска, ул. "Илиенско шосе" 8

Tелефон: +359 2 424 6333

E-mail: recruit-bg@lem.com

Обjаве од ЛЕМ Bulgaria ДОО

Materijali за ЛЕМ Bulgaria ДОО

  • 30 september 2023ЛЕМ Бугарска промовише развој и креативност младих стручњака, укључујући и децу својих запослених

   На данашњем конкурентном тржишту рада, млади стручњаци траже не само приступачну плату, већ и могућности да расту, уче и остваре утицај. Велики број младих бира да крене стопама својих родитеља и да надогради оно што су постигли. Компанија која привлачи пажњу у овом погледу, пружајући прилику управо за активан развој, је швајцарски лидер у електричним мерним и контролним системима ЛЕМ. Бренд је познат широм света не само по својим најсавременијим технологијама, већ и по својој посвећености пружању испуњене каријере за младе професионалце. И ове године, подружница компаније.

  • 19 september 2023ЛЕМ Бугарска: Уско повезан тим и заједничке вредности су основа наше водећих позиција као технолошке

   ЛЕМ Бугарска је једна од водећих компанија, која своју водећу позицију на тржишту дугује свом посвећеном тиму стручњака. Како би задовољила растући обим посла, компанија се стално развија и проширује свој тим. „Са стрепњом и узбуђењем ишчекујемо сваки нови додатак у нашој породици. Рачунамо на динамичне и амбициозне кандидате који желе да се придруже нашој глобалној заједници, како бисмо наставили да заједно „пишемо“ причу о успеху ЛЕМ-а“, рекли су стручњаци компаније. Више о томе шта ЛЕМ Бугарска чини достојним представником врхунских послодаваца.

  • 20 july 2023LEM Bullgaria mbështeti edhe një herë arsimin, duke marrë pjesë në nismën bamirëse "Sfido veten me një kauzë"

   LEM Bulgaria - një kompani që ndër vite është vendosur si një lider tregu në prodhimin e zgjidhjeve inovative dhe cilësore për matjen e parametrave elektrike, suksesin e saj ia detyron jo vetëm portofolit të saj të larmishëm të produkteve që plotësojnë nevojat dhe kërkesat e klientëve. nga e gjithë bota, por dhe specialistëve që qëndrojnë pas tyre me ekspertizën e lartë dhe përkushtimin në punën e tyre. Megjithatë, është fakt që këta profesionistë mund t'i përkushtohen jo vetëm profesionit të tyre, por edhe kauzave fisnike që synojnë të kontribuojnë për një të ardhme më të mirë të përbashkët. Kjo është edhe arsyeja e pjesëmarrjes së ekipit të LEM Bulgaria në nismën bamirëse "Sfido veten me një kauzë" të fondacionit "Së bashku në një orë mësimi".

  • 19 july 2023ЛЕМ Бугарска је још једном подржала образовање, учествујући у добротворној иницијативи „Изазови себе са циљем“

   ЛЕМ Бугарска – компанија која се годинама етаблирала као тржишни лидер у производњи иновативних и висококвалитетних решења за мерење електричних параметара, свој успех дугује не само свом разноврсном портфолију производа који задовољавају потребе и захтеве купаца. из целог света, али и специјалистима који стоје иза њих својом високом стручношћу и посвећеношћу послу. Међутим, чињеница је да ови професионалци могу бити посвећени не само својој професији, већ и племенитим циљевима који имају за циљ да допринесу бољој заједничкој будућности. Ово је уједно и разлог учешћа тима ЛЕМ Бугарска у добротворној иницијативи.

  • 17 march 2023Максим Радет из ЛЕМ Бугарске: Наш тим је уједињен заједничким вредностима и тежњом ка одрживој будућности

   ЛЕМ Бугарска је међу водећим произвођачима у области електричних мерења. Компанија је подружница швајцарске групе LEM, која развија и производи решења за енергију и мобилност. Основа успешног рада компаније ЛЕМ Бугарска је добро руководство, стручност и посвећеност запослених, који свакодневно воде рачуна о пружању највишег квалитета својим купцима. Са своје позиције менаџера одељења квалитета у компанији, господин Максим Радет је открио занимљиве детаље о свом раду и тиму, пракси у компанији, као и изазовима са којима се суочава одељење „Квалитет“ у компанији ЛЕМ Бугарска.

  • 27 february 2023ЛЕМ Бугарска је насмејала малишане током Божићних празника учешћем у племенитим волонтерским иницијативама

   Компанија ЛЕМ Бугарска, део структуре светског лидера у свету електричних мерења LEM – Life Energy Motion, један је од водећих иноватора у енергетици и решењима за мобилност. Поред тога што је међу кључним компанијама у индустрији, ЛЕМ Бугарска се поноси и својом друштвеном делатношћу, којој поклања велику пажњу. Уочи Божића, друштво је припремило поклоне за децу у неповољном положају како би их обрадовали поводом светлих празника. Стручњаци из компаније испричали су више о племенитој иницијативи.

  • 03 february 2023ЛЕМ Бугарска је прославила девет успешних година на тржишту са рекордним бројем произведених производа

   Рођендани су узбудљива прилика за прославу и за младе и за старе. Ништа мање нису важни ни за компаније које се „одгајају“ као деца кроз много љубави према послу и бриге о запосленима и купцима. Овог 2. новембра тим ЛЕМ-а, водеће производне компаније, која већ 9 година развија своју делатност у нашој земљи, прославио је рођендан. Више о историји компаније ћемо вам рећи у наредним редовима. Давне 2013. године, швајцарска компанија LEM Group - лидер на светском тржишту електричних мерења, отворила је своју производну базу у Софији, ослањајући се на професионализам и посвећеност стручњака.

  • 24 november 2022ЛЕМ: Основа сваког успешног производног посла је његова директна повезаност са образовањем

   Микроелектроника је саставни део данашње индустрије. Све више компанија се окреће минијатурним и све компактнијим уређајима, кроз које настоје да модернизују своју производњу и раде по најстрожим европским стандардима. Стање индустрије микрочипова била је главна тема конференције „Будућност микроелектронике и квалификација радне снаге“, којој је присуствовао доказани лидер у електричним мерењима ЛЕМ. Шта су споделили о свом учешћу, рећи ћемо вам у наредним редовима.

Чланци

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 05 december 2023КМТ Сервис: Gossen Metrawatt и Vivax Metrotech нуде ефикасна решења за лоцирање и испитивање инфраструктуре

  Скривена од очију обичног корисника, подземна инфраструктура је често одлучујућа за развој датог насеља или чак читавог региона. Невидљиви за око, путеви водовода, канализације, напајања и комуникација представљају озбиљне изазове за стручњаке задужене за њихово одржавање. Они су такође критична инфраструктура са становишта индустријских предузећа. Због тога доказана компанија КМТ Сервис, која је у партнерству са афирмисаним светским брендовима као што су компаније Gossen Metrawatt и Vivax Metrotech, тржишту обезбеђује решења оптималног квалитета.

 • 02 december 2023Лазатек: ЦНЦ центри за глодање зупчаника компаније YG Tech комбинују високу технологију, прецизну машинску обраду

  Јужнокорејска компанија YG Tech (Yunil Gear Tech) је доказани произвођач ЦНЦ центара за сечење зупчаника, који има већ 60-годишњу историју. Од свог оснивања 1963. године, његов тим је дизајнирао, развио и произвео широк спектар висококвалитетне опреме. „Више од 80% произведених машина Yunil намењено је извозу у десетине земаља широм света. Одликују се високим квалитетом, одличним техничким карактеристикама и разним додацима. Компанија је сертификована по међународним стандардима СЕ, ISO 14001:2004 и ISO 9001:2008“, саопштила је основана компанија Лазатек, која нуди универзалне машине за сечење зупчаника Yunil Machine.

 • 02 december 2023Са својим импресивним демонстрацијама 3D технологије, штанд компаније GreMa 3Dбио је једно од врућих тачака

  Посетиоци овогодишњег издања манифестације MachTech & InnoTech имали су прилику да присуствују импресивним демонстрацијама из области роботике, дигиталних и 3D технологија, међу којима су се посебно издвојили експонати представљени на GreMa 3D. У хали 3, на штанду С 12 у Интер Експо Центру - Софија (ИЕЦ), стручна јавност је могла да додирне репрезентативан узорак комплексног производног портфолија компаније. GreMa 3D тим је представио два нова Scantech 3D скенера, делове штампане индустријским 3D штампачем француског произвођача Lynxter, комплетан комплет за 3D штампање Sinterit Lisa Pro.

 • 02 december 2023Пратећи најновије технолошке трендове у портфолију компаније Siemens, тим компаније САТ интегрише модерне системе

  Са својом више од 30 година историје, искуства и доказаног професионализма, компанија Системи Аутоматика Технологије – САТ ЕООД је поуздан партнер индустрије у развоју и целокупном инжењерингу производа, система и решења за аутоматизацију процеса. Компанија има много успешно реализованих пројеката у различитим индустријским секторима широм света. Као извозно оријентисана компанија, САТ има успостављене позиције у Србији, Косову, Нигерији, Азербејџану, Мађарској, Аустрији, Русији итд. Велики део интегрисаних аутоматизованих система за контролу технолошких процеса.

 • 29 november 2023Телетек Електроникс је представио своја нова решења за аларм и безбедност на специјализованом семинару у свом новом погону

  Крајем октобра ове године реномирани произвођач алармне и сигурносне и противпожарне опреме Телетек Електроникс је био домаћин догађаја посвећеног најновијим системима за дојаву пожара и сигурносне системе. Одржан је у новој производној бази компаније Телетек Електроникс у Софији и окупио је многе инсталатере, дизајнере и представнике бизниса у нашој земљи. Догађај је био фокусиран на најновија достигнућа Телетек Електроникс у области пожарног аларма, решења за подручје, гласовне евакуације и јавног оглашавања, укључујући нову NATRON линију бежичних уређаја за дојаву пожара, нови SPIKA систем гласовне евакуације и јавног оглашавања и Тeletek CLOUD.

 • 29 november 2023Мерни инструменти Megger су проверен и поуздан помоћник за поуздано одржавање електричне опреме у индустрији

  Megger има дугу историју иновација која је резултат тесне сарадње компаније са својим клијентима у решавању њихових тренутних и будућих техничких изазова. Компанија је основана 1889. године, када је британски инжењер Сидни Евершед изумео први мегоомметар. Она је одувек била пионир у проналаску електричне опреме за тестирање, а раних 1900-их њени инжењери су створили AVO. То је први аналогни мултиметар који тестира струју (А), напон (V) и отпор (О), одакле потиче име компаније AVO International. Чак и у овим раним годинама, Megger је успео да се прилагоди променљивим технологијама и индустријским захтевима уз многе проналаске и патенте.

Види све »

Новости

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 04 december 2023Србија преговара са Бугарском о изградњи брзе железничке пруге од Ниша до Софије

  Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Србије Горан Весић рекао је да Србија поред изградње железничке пруге Ниш-Димитровград са Бугарском ради на успостављању везе између луке Видин и Зајчар и брзе пруге од Ниша до Софије. Ово сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта BTA. Министар је додао да Турска ради и на деоници од Истанбула до турско-бугарске границе. Када Софија буде повезана са овом границом, постојаће брза железничка линија од Ниша до Истанбула. Таква линија ће бити и за Скопље, Солун и Атину, додао је он. Након реконструкције пруге Ниш-Димитровград, возови на њој саобраћаће 120 km/h. Линија ће бити електрификована и са високим нивоом безбедности.

 • 29 november 2023Немачка компанија Muehlbauer гради фабрику за монтажу батерија и машина за горивне ћелије у Србији

  Немачка компанија Muehlbauer Automation doo, део Muehlbauer Group, планира да изгради технолошки парк за монтажу делова за машине за батерије и горивне ћелије у северном делу Источне пословне зоне у Старој Пазови, Србија. Ово је сазнао портал BalkanEngieer.com са сајта Cijeurope.com. Идејни пројекат, који је израдио NORTH Engineering doo Subotica, обухвата изградњу троспратне производне базе са канцеларијским делом. Инвестиција Muehlbauer Group у Србију долази годину дана након што је Министарство привреде најавило нова улагања у секторе производње аутомобилске и електро опреме у вредности од 180 милиона евра.

 • 27 november 2023Албанија и Косово граде нову железничку везу са уговором за 168,9 милиона лека

  Две приватне компаније градиће железничку пругу између Драча и Приштине, сазнаје портал BalkanEnigeer.com са сајта БТА. Компаније чланице аустријско-албанског конзорцијума ILF Consulting Engineers Austria GmbH – ABKONS SH.P.K., добиле су уговор од албанске владе за израду студије изводљивости и концепта за изградњу железничке пруге која повезује приморски албански град са главним градом Косова. Пројекат, процењен на 168,9 милиона албанских лека, има за циљ стварање нове транспортне везе између Албаније и Косова, унапређење трговинске и економске сарадње између две земље.

 • 24 november 2023Бугарско-македонски економски састанак јача билатералне пословне односе између две земље

  У заједничком настојању да ојачају економске везе, компаније у Северној Македонији које се баве пословним односима са Бугарском окупиле су се у Скопљу на кључном састанку, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта БТА. Скуп, који су организовали Бугарска амбасада и Македонско-бугарска привредна комора (MBCC), илуструје отпорност и динамику билатералних пословних партнерстава која настављају да се развијају упркос изазовном економском окружењу последњих година. Бугарска заузима позицију петог по важности трговинског партнера Северне Македоније и друге по важности извозне дестинације.

 • 22 november 2023Србија планира улагање од 2 милијарде евра у обновљиву енергију кроз сарадњу са кинеским компанијама

  Влада Србије планира да сарађује са кинеским компанијама Shanghai Fengling Renewable и Zidjin Mining Group на развоју обновљиве хибридне соларне и ветроелектране капацитета најмање 1,5 GW, са циљем да производи 30.000 тона обновљивог водоника годишње, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта icis.com. Кинеска организација Shanghai Fengling Renewables заинтересована је за улагање у капацитете обновљиве енергије и капацитете складиштења у Србији, посебно у производњу обновљивог водоника, а стратешки партнери за Србију Zidjin Mining Group разматрају изградњу хибридне електране у Борском округу, Источна Србија.

 • 20 november 2023Бугарска компанија Invenio Partners и аустријски ACP стварају водећег провајдера пословне и ИТ обуке у Србији

  Бугарска инвестициона компанија Invenio Partners и Accession Capital Partners са седиштем у Бечу купили су јединицу за стручно образовање српске компаније Link Group и планирају да је искористе за изградњу водећег добављача ИТ и пословног стручног образовања у југоисточној Европи. Ово сазнаје портал BalkanEngieer.com са сајта intellinews.com. Вредност аквизиције није обелодањена. Invenio и ACP ће помоћи компанији Link Group да развије своју понуду производа како би задовољила све веће потребе за усавршавањем младих професионалаца.

Види све »

Догађаји

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 05 december 2023Нова фабрика вакцина за животиње са сертификатом GMP отвара се у Разграду у Бугарској

  Филијала Биовет Разград, бугарски произвођач додатака исхрани и лекова за животиње, покренула је иновативни пројекат за производњу вакцина за индустријско сточарство, сазнаје портал BalkanEnigeer.com са сајта BTA. Нова фабрика ће се фокусирати на производњу вакцина за птице, свиње и говеда, а уложено је близу 140 милиона евра. Теменуга Газдова, директорка Биовет-филијала Разград, објаснила је да је инвестиција усмерена на изградњу модерног погона који испуњава високе стандарде ветеринарске медицине. Објекат поседује опрему и технолошке процесе који се лако могу користити за производњу хуманих лекова.

 • 02 december 2023Бранка Славески преузима дужност генералног директора северномакедонске винарије Tikveš од 1. јануара 2024. године

  Северномакедонски произвођач вина Tikveš именовао је Бранку Славеску за новог генералног директора, сазнаје портал BalkanEnigeer.com са сајта SeeNews.com. Славеска ступа на дужност 1. јануара 2024. године. Tikveš је 29. маја ове године отказао уговор о раду досадашњем генералном директору предузећа - Радошу Вукићевићу, не наводећи разлоге за одлуку. Вукићевић је био директор винарије од 2017. године, а вршилац дужности директора након пуштања на слободу био је Светозар Јаневски. Од почетка следеће године ту функцију преузима Бранка Славеска.

 • 01 december 2023Румунска компанија E.ON поставила је фотонапонску инсталацију за произвођача цигле Cemacon

  E.ON Energie Romania је завршила ново фотонапонско постројење за потребе румунског произвођача цигле Cemacon, сазнаје портал BalkanEnigineer.com са сајта Green-forum.eu. Вредност инвестиције износи око 850.000 евра. Са инсталисаним капацитетом од преко 1MWh, постројење ће опслуживати важан део потреба за електричном енергијом индустријског парка Recea. Као резултат тога, Cemacon ће годишње смањити своје емисије за око 300 t CO2 и оптимизовати трошкове енергије за око 83.000 евра. На крову фабрике Recea постављен је систем који се састоји од 2.176 фотонапонских модула са монокристалном технологијом.

 • 28 november 2023Општина Свиштов представила је пројекат изградње Дунавског индустријско-технолошког парка вредан 50 милиона евра

  Општина Свиштов (Бугарска) је на корак до реализације свог амбициозног плана за стварање Дунавског индустријско-технолошког парка, након што је званично поднела предлог пројекта за инвестиције вредне око 50 милиона евра, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта БТА. Иницијатива је део процедуре BG-RRP-3.007 „Програма јавне подршке развоју индустријских подручја, паркова и сличних територија и привлачењу инвестиција“ у оквиру Националног плана за опоравак и одрживост. Сагласност Општинског већа омогућава да „Индустријско технолошки парк – Свиштов“ ЕООД конкурише за финансирање.

 • 23 november 2023Aquila купује румунског произвођача аеросола за аутомобиле Romtec за 3,2 милиона евра

  Румунска компанија за дистрибуцију и логистику робе широке потрошње Aquila саопштила је да ће купити 100% локалног произвођача ауто аеросола Romtec, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта SeeNews.com. Трансакција, вредна 3,2 милиона евра (3,42 милиона долара), биће завршена након ревизије и након добијања регулаторних сагласности од антимонополског тела. Поводом велике инвестиције, Каталин Василе, извршни директор компаније Aquila, открила је да компанија планира да направи још аквизиција у будућности. Romtec је основан пре 30 година и тренутно је у власништву компанија Green Ideas Group MTC (80%).

 • 21 november 2023Албанска инвестициона компанија Gjonaj Group Holdings купила је компанију GreeNNat Solar Park Ballsh за 1,95 милиона евра

  Компанија специјалне намене албанске инвестиционе компаније Gjonaj Group Holdings купила је компанију GreeNNat Solar Park Ballsh, која развија соларну електрану од 100 MW у Балшу, у јужној Албанији, за 1,95 милиона евра, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта Serbia-energy.eu. Infotelecom-Albsolar 3, основан у априлу ове године од стране компаније Gjonaj и компаније за развој обновљивих извора енергије Ener Trade, купили су компанију GreeNNat од локалне грађевинске и енергетске групе Shijaku.

Види све »