Бесплатна претплата

Претплатите се на наш билтен и увек будите у току!

Чланци

Лиебхер-Хаусгерте Марица тражи нове попуне за свој тим у Бугарској

16 january 2019

In Bulgarian   In Macedonian

 

Либхер-Хаусгерете Марица ДОО је бугарска компанија, део међународног технолошког концерна Liebherr, која производи широку палету професионалне и кућне расхладне опреме. Као лидер у свом сегменту, Liebherr се константно развија те, поред повећања производних капацитета, компанија такође тражи озбиљан развој. У том смислу, своје место у овој компанији могу наћи и традиционално тражени специјалисти из области машинске производње и производње апарата, као и експерти из области информационих технологија, саопштили су из компаније за портал BalkanEngineer.com.

 

 

Линија производа компаније Liebherr обухвата професионалне и кућне фрижидере, замрзиваче, уграђене апарате, ормаре за замрзавање, хладњаке за вино, хладњаке за сладолед, фрижидере и замрзиваче за лабораторије, фармацеутске производе и друго. Производна компанија је почела са радом у Бугарској 2000. године и од тада је наставила да улаже у своје производне и логистичке области.

 

Важан део политике компаније је развој и унапређење кадрова, који тренутно броји преко 900 људи.

 

„За нас су посебно важни су ново придошли у наш тим. Сваки млади стручњак улази у прави посао са неким страхом и несигурношћу. Које се грешке праве у овој фази? За нас грешка није лоша. Напротив – ово је начин да се акумулира непроцењиво искуство“, прокоментарисао је г-н Григор Ендрев, специјалиста из сектора Управљање људским ресурсима у компанији Лиебхер-Хаусгерате Марица.

 

 

Liebherr поседује више од 140 компанија широм света, запошљавајући преко 44.000 сарадника. Ако сте заинтересовани за професионалну реализацију у овом глобалном произвођачу, будите свесни могућности које компанија Liebherr.

 

Адреса: 4202, Бугарска, Радиново, Рег. Пловдив, Индустријска Зона општина Марица

Тел: 032/615 414

E-mail: lhm_jobs@liebherr.com

 

Више информација о Либхер-Хаусгерете Марица ДОО слободним радним местима компаније, као и детаљима о њеним технолошким могућностима и будућим плановима развоја, можете наћи ОВДЕ.

 

Сазнајте више о производима и услугама које компанија нуди у Србији ОВДЕ! 

 

 

Извор фото материјала: Инженер.bg

Чланци

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 12 april 2021Радијациони конвектори Tesy - поуздано и интелигентно грејање са високом енергетском ефикасношћу

  Метода зрачења једна је од доказаних ефикасних метода грејања. Због тога ћемо вам у данашњем чланку представити асортиман радијатора за осветљење реномираног произвођача бојлера и кућних апарата Теси. „Наши уређаји нуде све предности блиставог грејања у комбинацији са могућношћу уштеде енергије“, изјавили су из компаније Tesy за портал BalkanEngineer.com. Зидни конвектор TESY снопа опремљен је електронским термостатом и сензором људског присуства (PIR).

 • 05 april 2021Таурус-93: Основа висококвалитетних предњих плоча и тастатура су материјали

  Таурус-93 развија успешну производну активност на пољу електронике, стичући поверење својих купаца својим дугогодишњим искуством и високим квалитетом произведених предњих плоча и тастатура. „Развој сваке производње је увек повезан са успешном реализацијом развијеног производа. Међутим, ово је незамисливо без гаранције да ће сви захтеви клијента бити испуњени и он ће добити најбоље за своју инвестицију“, прокоментарисали су из ове проверене бугарске компаније за портал BalkanEngineer.com.

 • 29 march 20213D решења за метролошки управљач компаније SpaceCAD - брзи, прецизни и поуздани

  У последњих неколико година 3D скенирање прелази у основну технологију за контролу квалитета компанија, као помоћ за позивање, као и за оптимизацију процеса редиговања. Учинковит приступ приступу реализацији технологије 3D метролошког управљања треба да обезбеди управо овај хардвер, софтвер и последње место - прави људи. То ће гарантовати успешно увођење процеса у рад и одговарати на најсавременије нужде од избацивања и инспекције квалитета.

 • 15 march 2021Бежична тастатура на Bravo алармном систему Телетек Електроникс омогућава лако управљање

  „Нови члан бежичног алармног система Bravo је мала, компактна и модерно дизајнирана бежична тастатура. Омогућава лако управљање целокупним системом. Нови уређај је једноставан за инсталацију и дизајниран је за унутрашњу употребу. Сензор покрета активира LED осветљење, што доводи до мање потрошње енергије и дужег века трајања батерије “, рекли су стручњаци компаније Телетек Електроникс. Бежична тастатура је повезана двосмерно шифрованом радио комуникацијом у фреквенцијском опсегу 868 MHz са ефикасним бежичним опсегом од 200 m на отвореном.

 • 08 march 2021Ослободите свој дом од влаге и плесни помоћу Tesy одвлаживача

  Све више времена проводимо код куће, а посебно у зимској сезони, брига о унутрашњем ваздуху је наш главни приоритет. Стога ћемо вас данас упознати са решењима за одвлаживање провереног бугарског произвођача Теси, која имају моћну способност одвлаживања, захваљујући чему одржавају влажност ваздуха у оптималном нивоу. Ево шта су још рекли BalkanEngineer.com о апаратима из Теси. Овлаживач је дизајниран да буде компактан и лаган. Точкови на дну олакшавају кретање у различите просторије. Атрактиван дизајн и низак ниво радне буке, који не прелази 46 dB(А), само су неке од предности решења.

 • 01 march 2021Либхер-Хаусгерате Марица произвела је рекордних 1 милион јединица

  Јубиларна 2020. за Либхер-Хаусгерате Марица завршена је новим рекордом у производњи фрижидера и замрзивача. Прошле године, ова бугарска компанија, која је прославила 20. годишњицу, регистровала је милион производа за ту годину. Више о успеху компаније за портал BalkanEngineer.com поделили с из компаније : Либхер-Хаусгерате Марица. Прогнозе : Либхер-Хаусгерате Марица за годишњу производњу од 844.000 јединица побијене су када је, као резултат повећане потражње, 19. децембра 2020. године, милионити замрзивач са импресивним дизајном британске телефонске говорнице престао да производи.

Види све »

Новости

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 14 april 2021Северна Македонија улаже у LNG терминал у Александрополису

  Македонске државне компаније National Energy Resources (NER) и ESM потписале су Меморандуме о разумевању за улагање у пројекат изградње плутајућег терминала за течни природни гас (LNG) и фабрике гаса у близини града Александруполис у Грчкој, преноси портал BalkanEngineer.com са сајта SeeNews.com. Северна Македонија планира да уложи више од 380 милиона евра у 25% деоница у електроцентрали, снаге 800 MW и 370 милиона евра у 10% деоница у терминалу за течни природни гас, рекао је премијер Зоран Заев на конференцији за новинаре на YouTube каналу владе Северне Македоније.

 • 12 april 2021Dronamics почиње са полетима транспортних дронова

  Дана 31. марта 2021. бугарски стартап Dronamics, који је специјализован за развој и рад аутономних беспилотних летелица, објавио је да лансира теретне дронове Dronamics Airline са правним лицима у Ирској, Канади и Аустралији, сазнаје портал .com са сајта TheRecursive.com. Три компаније су регистроване у овим земљама због побољшаних прописа за беспилотне летелице, али и зато што су то региони у којима ће први клијенти компаније Dronamics бити услужени у области е-трговине, фармације и логистике резервних делова.

 • 07 april 2021Тржиште дата центарова у Румунији ће расти за 20-25% годишње

  Потражња за електричним системима, климатизацијом, инсталацијама, системима за сигурност и надзор за дата центрима у Румунији достигла је скоро 25 милиона евра 2020. године. Потражња ће се повећавати за 20-25% годишње током наредне 2-3 године, према фирми Tema Energy. Овај процес настаје као резултат интересовања компанија за убрзавање дигитализације у њима и дугорочну миграцију на услуге у облаку. Компанија је специјализована за дизајн и изградњу дата центара и електроенергетских система, а њени клијенти су Telekom Romania, Continental и румунска државна железничка компанија.

 • 05 april 2021Македонска компанија Брако улаже у машине и хале

  Македонска компанија Брако улаже 8 милиона евра у производне погоне, хале и машине. Компанија је такође представила прво возило на водоник на свету за чишћење улица и јавних простора. Током посете компанији са седиштем у Велесу, премијер Северне Македоније Зоран Заев нагласио је да је поносан, са преко 60 инжењера, на неке од компанија Брако и Зелене машине (Green Machines), иза модерног, потпуно еколошки прихватљивог возила. Будућност македонске индустрије су производи са већом додатом вредношћу, рекао је Кочо Ангдушев, власник и председник одбора компаније Брако.

 • 31 march 2021Dacia је изразила велико интересовање за електрични аутомобил Spring

  Румунски произвођач аутомобила Dacia примио је 1.500 поруџбина за свој први електрични модел Spring у прва четири сата након званичног представљања, сазнаје BalkanEngineer.com са сајта Romania-Insider.com. То је више од укупног обима продатих електричних возила у Румунији у 2019. години, када су појединци и компаније купиле укупно 1.500 електричних возила. Прошле године тржиште је забележило раст продаје, достигавши скоро 2.900 аутомобила.

 • 29 march 2021Светска банка додељује средства железничкој мрежи Србије

  Одбор директора Светске банке одобрио је 17. марта 2021. Фазу 1 програма за модернизацију железничког сектора у Србији. Тако ће од укупног финансијског пакета програма бити обезбеђено 62,5 милиона од укупно 400 милиона долара. Са плановима да уложи 3,3 милијарде евра у своју железничку мрежу током наредне деценије, Србија намерава да у потпуности електрификује своје железнице, у потпуности примени европски систем управљања железничким саобраћајем, уклони ограничења брзине и побољша теретни капацитет у главној мрежи и побољша управљање. железничке имовине, рекла је Светска банка.

Види све »

Догађаји

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 15 april 2021У Србији ће бити изграђена два нова аеродрома

  У Србији ће бити изграђена два нова аеродрома - у близини града Добановци и града Новог Сада, посртаје јасно из Просторног плана земље за период 2021. - 2035. године, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта eKapija.com. С обзиром на ограниченост простора на тренутној локацији аеродрома у главном граду Београду, очекује се да ће нови аеродром у близини Добановаца бити изграђен 10 km западно од аеродрома Никола Тесла и 24 km од Београда, поред аутопута Е70. Аеродром у близини Новог Сада налазиће се на око 15 km југоисточно од града, поред аутопута А1, и простираће се на површини од око 300 ha.

 • 13 april 2021Канадка компанија Armstrong ће преселити део производње у Румунију

  Канадска група Армстронг Armstrong Fluid Technology, произвођач пумпи за грејање, хлађење, санитарне системе и системе за снабдевање водом, пребацила је део производње из других европских земаља у своју румунску фабрику у град Јимболији, округ Тимиш, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта Romania-Insider.com. Компанија је проширила производни капацитет фабрике у Румунији, а производи произведени у земљи већ опслужују купце групе широм света. Процес интеграције такође укључује пресељење производње пумпи из Мађарске у Румунију.

 • 08 april 2021Србија издваја средства за постројења за водоснабдевање и пречишћавање канализације

  Укупно 190 милиона евра из државног буџета Републике Србије биће уложено у изградњу канализационе мреже од 260 километара и три постројења за пречишћавање, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта eKapija.com. Поред тога, 118 милиона евра издвојено је за изградњу нове регионалне депоније и депоније. Изградњом регионалне депоније у Крагујевцу решиће се један од главних еколошких проблема, а канализациона мрежа значајно ће побољшати инфраструктуру и квалитет живота грађана.

 • 06 april 2021Бугарска компанија ТВЅ Group проширује своје активности у Румунији

  Бугарска технолошка компанија Телелинк Бизнис Сервис Груп (ТВЅ Group) проширује своје активности у Румунији, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта Money.bg. Компанија ће у Румунији основати подружницу у потпуном власништву, која ће се звати Telelink Business Services и имаће регистровани капитал од 10.000 евра. Телелинк тренутно пружа своје услуге у Румунији, укључујући систем карата који ради у 20 градова. Делатност ТВЅ Grоuр усмерена је на област IT инфраструктуре, информационе безбедности, дигиталне трансформације и великих података, као и управљање услугама.

 • 01 april 2021Бугарска IT компанија BULPROS спаја се са немачком компанијом ec4u

  Бугарска софтверска компанија BULPROS и немачка ec4u потписале су споразум о спајању, сазнаје портал BalkanEngineer.com из саопштења компаније BULPROS. Овим ће две организације, чија је сарадња започела 2018. године, удружити снаге у пружању следеће генерације дигиталних услуга у облаку. Заједничко улагање, које ће имати више од 1.400 запослених у 25 канцеларија у 11 земаља, подржава паневропска организација за инвестиције приватног капитала Silverfleet Capital, која је уложила већински удео у новоформирану компанију. Регулаторни органи чекају одобрење за спајање две компаније.

 • 30 march 2021Interenergo и Trigal граде ветропарк у Северној Македонији

  Словеначка подружница енергетске компаније Kelag – Interenergo и инвестициона компанија Trigal изградиће ветропарк Gevgelija у општини Богданци, Северна Македонија, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта BalkanGreenEnergyNews.com. Постројење ће бити снаге 30 MW, а инвестиција се процењује на 40 милиона евра. Очекује се да ће ветропарк производити 72 GWh енергије годишње, чиме ће снабдевати 18.000 домаћинстава. Према речима извршног директора компаније Interenergo Блажа Штерка, компанија намерава да инсталира шест ветротурбина, које ће бити пуштене у рад до 2023. године.

Види све »