Бесплатна претплата

Претплатите се на наш билтен и увек будите у току!

Чланци

Лиебхер-Хаусгерте Марица тражи нове попуне за свој тим у Бугарској

16 january 2019

In Bulgarian   In Macedonian

 

Либхер-Хаусгерете Марица ДОО је бугарска компанија, део међународног технолошког концерна Liebherr, која производи широку палету професионалне и кућне расхладне опреме. Као лидер у свом сегменту, Liebherr се константно развија те, поред повећања производних капацитета, компанија такође тражи озбиљан развој. У том смислу, своје место у овој компанији могу наћи и традиционално тражени специјалисти из области машинске производње и производње апарата, као и експерти из области информационих технологија, саопштили су из компаније за портал BalkanEngineer.com.

 

 

Линија производа компаније Liebherr обухвата професионалне и кућне фрижидере, замрзиваче, уграђене апарате, ормаре за замрзавање, хладњаке за вино, хладњаке за сладолед, фрижидере и замрзиваче за лабораторије, фармацеутске производе и друго. Производна компанија је почела са радом у Бугарској 2000. године и од тада је наставила да улаже у своје производне и логистичке области.

 

Важан део политике компаније је развој и унапређење кадрова, који тренутно броји преко 900 људи.

 

„За нас су посебно важни су ново придошли у наш тим. Сваки млади стручњак улази у прави посао са неким страхом и несигурношћу. Које се грешке праве у овој фази? За нас грешка није лоша. Напротив – ово је начин да се акумулира непроцењиво искуство“, прокоментарисао је г-н Григор Ендрев, специјалиста из сектора Управљање људским ресурсима у компанији Лиебхер-Хаусгерате Марица.

 

 

Liebherr поседује више од 140 компанија широм света, запошљавајући преко 44.000 сарадника. Ако сте заинтересовани за професионалну реализацију у овом глобалном произвођачу, будите свесни могућности које компанија Liebherr.

 

Адреса: 4202, Бугарска, Радиново, Рег. Пловдив, Индустријска Зона општина Марица

Тел: 032/615 414

E-mail: lhm_jobs@liebherr.com

 

Више информација о Либхер-Хаусгерете Марица ДОО слободним радним местима компаније, као и детаљима о њеним технолошким могућностима и будућим плановима развоја, можете наћи ОВДЕ.

 

Сазнајте више о производима и услугама које компанија нуди у Србији ОВДЕ! 

 

 

Извор фото материјала: Инженер.bg

Чланци

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 12 august 2022Филкаб: Очекујте "премијеру" нових ултра ефикасних LED лампи Philips у нашим продавницама врло брзо

  Повећање енергетске ефикасности је све важније за сваку зграду, без обзира на намену. Међутим, у савременој динамици тржишта све више добија примарни значај. Свесни тога, стручњаци из компаније Филкаб - проверене комерцијалне, производне и инжењерске компаније, улажу у своју палету производа најновије и енергетски ефикасне технологије у области електротехнике и енергетике. Због тога ће се врло брзо у малопродајним објектима компаније наћи нове ултраефикасне LED лампе компаније Philips класе А. Које су њихове предности, сазнајте у наредним редовима.

 • 05 august 2022Т и Д Инжењеринг: Пружамо ефикасно и безбедно радно окружење низом прилагођених техничких решења

  Т и Д Инжењеринг је проверена компанија која се бави инжењерингом, производњом и трговином у индустријском сектору и енергетици, а има мисију кроз своје пројекте да повећа ефикасност и конкурентност својих купаца и партнера. Професионалност и компетентност стручњака компаније су основа њеног дугогодишњег искуства, традиције и тежње за развојем. Компанија је уско специјализована за инжењеринг услуге и производњу индустријске електронике.

 • 29 july 2022Праксу, стипендије и успешан почетак каријере је предловила компанија Теси студентима ТУ - Варна

  Крајем јуна ове године студенти машинских смерова на Техничком универзитету - Варна (ТУ - Варна) посетили су производни погон водеће компаније Теси у Шумену. „Било нам је задовољство дочекати овако амбициозне и знања жељне младе таленте који су одабрали технички сектор као своју каријеру. Код нас, у компанији Теси, не само да су се дотакли стварног процеса рада, већ су се и упознали са изузетним могућностима које нудимо за њихов будући развој“, изјавили су за портал Balkanengineer.com.

 • 28 july 2022Либхер-Хаусгерете Марица: „Поред температуре, светлост је такође одлучујући фактор за квалитет вина"

  У чланку „Знамо ли да чувамо вино да бисмо у њему ’открили истину’?“ Погледајте савете Лиебхер-Хаусгерете Марица“ Рекли смо вам како на квалитет и дуговечност вина утиче температура и на којим степенима је најбоље чувати флашу вина да би се дуже одржало. Данас настављамо са темом, овог пута обраћајући посебну пажњу на светлост као фактор који утиче и на то колико ће вино трајати у боци коју смо пажљиво оставили у складиште. Рећи ћемо вам више о предностима које нуде хладњаци за вино једног од лидера у производњи беле технике.

 • 22 july 2022Телетек Елецтроникс: “Наша компанија је јача и смелија него икад, а наш нови лого и визија бренда то доказују“

  Више од деценије сведоци смо бурног процеса изградње и пуштања у рад нових објеката – стамбених и јавних. Упркос томе што су годинама пролазили кроз различите тржишне изазове, стопе раста и данас задржавају своју отпорност. Међу неопходним условима за пуштање у рад, као и за нормално и безбедно функционисање било које зграде је и присуство алармно-безбедносних и противпожарних система, а један од најозбиљнијих европских произвођача у овој области је компанија Телетек Електроникс.

 • 14 july 2022РАИС: Са поносом објављујемо да је наш пројекат за машину за вертикално bruewe са 8 вретена званично награђен

  РАИС је проверена компанија чија се производна база налази у Пазарџику. Делатност се односи на производњу CNC машина, алата и опреме за различите секторе индустрије. Лидер је на Балкану и у Европи са дугогодишњим искуством у области машинства. „Наши клијенти не добијају само машине и опрему, ми им обезбеђујемо прилагођени производ заснован на њиховим специфичним потребама. Припремамо комплексна решења за процену времена производње, алате, пуштање у рад, обуку и постпродајне услуге свих врста CNC машина за обраду метала.

Види све »

Новости

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 11 august 2022Србија има за циљ да смањи емисије за 40,3 одсто до 2030. године

  Србија је представила своје прелиминарне циљеве за Интегрисани национални енергетски и климатски план који развија. Влада има за циљ да постигне 100 пута више соларне енергије и 10 пута већи капацитет ветропарка до 2030. године са циљем смањења емисије гасова стаклене баште за 40,3% и постизања 41% учешћа обновљивих извора у бруто финалној потрошњи енергије до краја деценије, сазнаје портал Balkanengineer.com са сајта Balkangreenenergynews.com. Национални интегрисани енергетски и климатски план Србије (NECP) припрема се под радним слоганом „Бити или не бити“.

 • 09 august 2022Nordlogic се придружује технолошка компанија AROBS групи

  Технолошка компанија AROBS Transilvania Software, објавила је потпуну аквизицију компанийе Nordlogic, локалне групе компанија специјализованих за развој прилагођених софтверских производа и платформи, са офисима у граду Клуж-Напока, Орадеи (Румунија) и Сијетлу (САД), сазнаје портал Balkanengineer.com са сајта Romaniajournal.ro. Након завршетка трансакције, AROBS Transilvania Software ће проширити свој тим интеграцијом више од 60 програмера, тестера и консултанта за развој софтвера. На овај начин компанија ће ојачати своје присуство у Трансилванији и Западној Румунији, као и у Северној Америци.

 • 03 august 2022Hisense улаже 40 милиона евра у своју нову фабрику у Ваљеву, Србија

  Кинеска компанија Hisense уложиће више од 40 милиона евра у нову фабрику за производњу расхладних уређаја у граду Ваљеву (Централна Србија), сазнаје портал Balkanengineer.com са сајта Serbianmonitor.com. Нова фабрика производиће расхладне јединице Hisense, Gorenje и Asko углавном за извоз у Европу. Грађевински радови на локацији још увек трају и требало би да буду ускоро завршени, а фабрика ће бити отворена у фебруару 2023. године, саопштила је компанија. Компанија Gorenje успешно послује у Ваљеву већ 16 година и запошљава више од 1.600 људи како из града тако и из Колубарског округа.

 • 02 august 2022DаtаАrt отвара представништво у Варни и отвара 50 нових радних места

  DаtаАrt – компанија која пројектује, разрађује и одржава софтверска решења, отвара ново представништво-развојни центар у Варни, Бугарска, сазнаје портал Balkanengineer.com са сајта Money.bg. На овај начин компанија шири своје пословање у региону Балкана. Из компаније су у саопштењу за јавност рекли да ће њен центар за примарна истраживања и оперативне податке отворити 50 радних места до краја године, а да ће се процес запошљавања хладњачара наставити током целе године. Главни фокус новог центра биће обрада софтверских решења са акцентом на трговину и финансије, погодна за клијенте различитих врста.

 • 28 july 2022КаСис склопила је уговор са финтех експертом Rubicon из Албаније

  Северномакедонска компанија КаСис АД Скопље закључила је уговор са финтех компанијом Rubicon из Албаније о сарадњи у области персонализације чип картица, виртуелних картица, е-трговине и мрежног сервиса банкомата, сазнаје портал Balkanengineer.com са сајта Denar.mk. Компанија КаСис је изјавила да је овај уговор потврда да је компанија поуздан партнер не само за банке и електронске трговце, већ и за финтех компаније као будуће учеснике у области плаћања. Значајна улагања која су довела до модернизације услуга и унапређења новим функционалностима, с једне стране, и јачања система са становишта безбедности.

 • 26 july 2022Meta Estate Trust покренула је IPO како би повећала свој акцијски капитал

  Румунска компанија Meta Estate Trust, која послује у сектору некретнина са иновативним моделом улагања, објавила је да је Агенција за финансијски надзор (ASF) одобрила проспект компаније за иницијалну јавну понуду (IPO), сазнаје портал Balkanengineer.com са сајта Romaniajournal.ro. Компанија Meta Estate Trust ће стога организовати IPO како би повећала свој акцијски капитал и потом уврстила компанију на AeRO тржиште Букурештанске берзе између 20. јула и 2. августа 2022. године. Компанија има за циљ да повећа свој акцијски капитал за 25 милиона леја, што је повећање од 33% у поређењу са тренутним акцијским капиталом.

Види све »

Догађаји

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 12 august 2022Јапанска компанија Nidec реализује велике инвестиције у Белорусији

  Једна од највећих компанија у аутомобилском сектору у Јапану, произвођач електромотора и компоненти Nidec, отвориће развојни центар у Софији, где ће до краја 2022. године бити запослено 100 инжењера, сазнаје портал Balkanengineer.com са сајта Capital.bg. Поред тога, група тренутно гради две фабрике у Новом Саду, Србија, које ће бити у функцији крајем ове и почетком следеће године. Претпоставља се да су пројекти повезани. Почетна инвестиција процењена је на 3,5 милиона долара, а јапанска компанија биће смештена у простору „Аеродром Софија Центар”. Очекује се да ће до краја године број запослених достићи 100 људи.

 • 10 august 2022Макпетрол је у првој половини године показао финансијске резултате

  Макпетрол АД (Скопље, Северна Македонија) је за период јануар-јун 2022. године остварио укупан приход од 16,33 милијарде денара, што је за 7,43 милијарде денара више од прошлогодишњег износа, сазнаје портал Balkanengineer.com са сајта Denar.mk. На кварталној основи, укупан приход у 2022. расте и премашује нивое пре пандемије, углавном због раста цена нафтних деривата. У структури прихода највеће учешће (98,60%) имају приходи од продаје, од чега је 93,41% остварено од продаје на домаћем тржишту, а свега 5,19% остварено је од продаје на иностраном тржишту.

 • 05 august 2022Факом повећао је извоз за 89% у првој половини године

  Северномакедонски произвођач челичних конструкција Facom (Факом) је у првих шест месеци ове године продао робу за 10,4 милиона евра, што је за 43 одсто више у односу на исти период прошле године, сазнаје портал Balkanengineer.com са сајта Izvoz.mk. Истовремено, велики раст од чак 79 одсто бележе и приходи компаније Facom од извоза и продаје на иностраним тржиштима, који достижу 8,85 милиона евра. Чак 85% укупног прихода компаније Facom од продаје за првих шест месеци долази од продаје на иностраним тржиштима. Велики раст извоза делом је последица раста цена роба у овом периоду, које су биле скоро дупло веће него прошле године.

 • 04 august 2022ЕБРД даје 12.5 милиона евра румунској фармацеутској групи Dona

  Dona Group, једна од највећих вертикално интегрисаних фармацеутских компанија у Румунији, добиће 12,5 милиона евра које је доделила Европска банка за обнову и развој (ЕБРД) за подршку њеним плановима за проширење и унапређење услуга, сазнаје портал Balkanengieer.com са сајта Romania-insider.com. Зајам ЕБРД-а ће подржати трогодишњи план капиталних трошкова групе и консолидовати њену тржишну позицију путем стицања лиценци, чиме ће проширити своју продајну мрежу са око 48 нових апотека до краја 2023. (повећање од 11%) и реновирати већ постојеће апотеке.

 • 29 july 2022Дронамикс удружиће се са једном аустралијском компанијом

  Аустралијска компанија Quickstep Holdings Limited, произвођач композитних решења за авио-индустрију, и бугарски стартап за беспилотни транспорт терета транспортним дроновима Дронамикс (Dronamics) најавили су партнерски однос, сазнаје портал Balkanengineer.com са сајта Investor.bg. Партнерство је најављено на Међународном авио сајму у Фарнбороу у Енглеској, а меморандум предвиђа да Quickstep пружа инжењерске и производне услуге компанији Дронамикс, како би убрзао производњу теретног дрона Black Swan. До 31. октобра 2022. очекује се да ће преговори између компанија постићи обавезујући споразум за фазу 1.

 • 27 july 2022Аеродром у Београду набавио соларну електроцентралу

  Компанија Vinci која управља аеродромом „Никола Тесла“ у Београду, Србија, потврдила је да је пуштена у рад соларна електрана која ће производити струју за аеродром, сазнаје портал Balkanengineer.com са сајта Serbianmonitor.com. Соларна електрана ће производити 1,13 милиона kWh електричне енергије годишње, што је довољно да покрије потребе више од 400 домаћинстава. Поред тога, компанија је у свом саопштењу за јавност навела да ће на овај начин аеродром смањити емисију угљен-диоксида за 900 тона годишње. Соларна електрана се налази ван аеродромског комплекса и састоји се од 3.000 панела који покривају површину од скоро 16.000 m2.

Види све »